PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TT ailesine selam.

canimrecepcim
05-10-2013, 14:26
Adım Recep YILDIZ.3 Yıldır forumu dışarıdan takip ediyorum birçok kere üye olma girişiminde bulundum.Defalarca üyeliğim onaylanmadı.Sonunda bugüne üye olmak kısmet oldu.
21 Yaşındayım , Balıkesir'de Turizm ve Otelcilik okuyorum.
Daha önce Körfez ve St Petersburg'ta yaşadım eğitim nedeniyle fakat büyüdüğüm yer İstanbul'dur.
Otomobillerin yanı sıra bilgisayar donanımı , yazılımları ve psikoloji ilgi alanıma girer.

Ayrıca trilyonlarım olsa alacağım tek araba EK kasa v-tec'ten başkası olmaz.
Bugüne kadar sadece bir kere araç satın alma olanağım oldu 18 yaşında olduğumdan ve aracı seçme olanağım olmadığından aile boyu binebileceğimiz 2010 model bir connectim olmuştu.

Fakat 10 yaşında ailem ile birlikte amcamlara giderken köprü trafiğinde gördüğüm bir EK bütün hayatımı değiştirdi.O günden beri tek hayalini kurduğum araç kendisidir.

Zamanın ötesinden edit : 10 sene geçmiş vtec mtec derken neler gelmiş geçmiş :')

muratburunce
05-10-2013, 14:34
hoşgeldin kardeşim keyifli formlar... umarım hayalin gerçek olur en kısa sürede bir ek kasa kullanıcı olarak güzel bir araçtır umarım en kısa sürede oturursun direksiyonuna :)

canimrecepcim
05-10-2013, 15:08
hoşgeldin kardeşim keyifli formlar... umarım hayalin gerçek olur en kısa sürede bir ek kasa kullanıcı olarak güzel bir araçtır umarım en kısa sürede oturursun direksiyonuna :)

Etrafımda bu tarz araçlara ilgi duyan hiç kimse yok bu nedenle imkanım olmadı.Zira rent a car firmalarında bulabileceğim bir araç değil.Sadece bir kez siyah bir EK kasa civic kullandım ies idi.VTEC olmasa da heyecanlandırmayı basaran bir araçtı.Specleri arasında sadece hava filtresi ve yaylar vardı.
Dediğim gibi 12 sene sabrettik bakalım belki selamet bize de yakındır.

SekoLive
05-10-2013, 15:12
hoşgeldin siteyi takip ettiysen bold(kalın) punto yazmak yasak biliyorsundur.

sonrasında inş hayallerine kavusursun.

canimrecepcim
05-10-2013, 15:28
bundan sonra dikkat edeceğim husustur.