Orijinalini görmek için tıklayınız : Maslak'da expertiz yapan yerler ?
İnternette bir araç buldum Allah izin verirse yarın aracı görüp pazartesi ise gösterip almayı düşünüyorum ben buraya getirip şeref usta veya topkapı star hondaya göstericektim fakat götüremem oraya dedi maslakda gösterebilirsin dedi şimdi tanıdık veya aracı iyi inceleyerek cihaz ile kontrol edicek honda servisi arıyorum var mıdır tanıdık eş dost acaba ? yetkili servis bakmıyormuş diye duydum
darkmoon
05-10-2013, 16:09
çift kurtlar bakması lazım..
çiftkurtlar bakmazsa sanayide 2.kısımda ayn oto ahmet usta var ona bi git yardımcı olur
Bosch servisi var
Şimdi görüştüm 125 TL dediler 100 TL'ye hallederiz heralde , iyi bakıyormusunuz başka yerinde daha sonra boya çıkmasın diye sordum %90 çıkmaz gözden birşey kaçmazsa dedi kafama yazdım ilk buraya gidebilirim
çift kurtlar bakması lazım..
Pazartesi arayıp sorucam çift kurtlarda bir tanıdık var mı acaba gittiğimde onunla irtibata geçsem mutluhanda bir tanıdık vardı sağolsun hepsi ilgilenmişti araçla
Şimdi görüştüm 125 TL dediler 100 TL'ye hallederiz heralde , iyi bakıyormusunuz başka yerinde daha sonra boya çıkmasın diye sordum %90 çıkmaz gözden birşey kaçmazsa dedi kafama yazdım ilk buraya gidebilirim
Baktırmanızı ,görüşmenizi tavsiye ederim aracın heryerine bakıyorlar .Bende dedim söyledikleriniz aksi birşey çıkabilirmi diye çıkamaz dediler .
çiftkurtlar bakmazsa sanayide 2.kısımda ayn oto ahmet usta var ona bi git yardımcı olur
telefonu var mı acaba ?
darkmoon
05-10-2013, 17:02
çift kurtlarda tanıdık yok ama çiftkurtlar ekspertizini yaparsa bilgisayara kayıt geçiyorlar diye biliyorum.. neticede resmi servisdir satarkende evrankların arasında o kağıdı gösterir ben alırken çiftkurtlardan ekspertiz yaptırmışdım diyebilirsiniz alanında içine siner..
Çok şeref*** insan varya araca yarın bakmaya gidicektim sadece 3 parça boyası vardı bir plakasını sorguluyayım dedim 7 adet hasar kaydı 12.000 TL kayıt var ve 3000 tl sonrası 1000 tl ve civarı sahtekar dolu ya istediğiniz servise gösterebilirsiniz diyor birde ,
driftboy
05-10-2013, 18:27
çiftkurlar bakmıyor daha 3 gün önce gittim honda istanbul'a yönlendirdiler 25. sokakta olması lazım. 100 lira alıyorlar çiftkurlar yönlendirince, gayet güzel inceliyorlar aracı ve samimi şekilde muhabbet edip şu para eder bu para eder deyip doğru bilgi veriyolar araç hakkında..
driftboy
05-10-2013, 18:46
bu arada eğer özel degilse maslakta gösterebilirsin sadece demişti bizede gittiğimiz araç, eğer araç kırmızı hb ise ben yorumunu yapayım :D
Sedan Gri 2006 LS 27.000 TL istiyor sadece orda gösterebilirsin dedi banada büyük ihtimalde anlaştı ordakilerle bayram öncesi kazıklıycak birini , arayıp küfür etmek geldi içimdende uğraşmadım şikayet ettim siteye
driftboy
05-10-2013, 19:00
cok ısrar ettim çiftkurlara hiçbirşekilde ekspertiz yapmıyoruz dedi, hatta karşıda reno mais'e gittim ertesi gün başka bi araç için reno bile yapmadı ekspertiz. Hatta çiftkurda çalışan birisi çok dilimiz yandı ekspertizden o yüzden bakamayız dedi. Honda istanbul'a yönlendirdi ordan ayrılan birisi açmış orayıda, eşref olabilir adı yada ona yakın bişey yanlış hatırlamıyosam. Gayet güzel hoş insanlar. Açık sözlüler.
Honda istanbul yürekli garage 3 4 yan dükkanı, 25. sokak.
darkmoon
05-10-2013, 19:08
ekspertiz kabul etmemelerin nedeni büyük ihtimal ekspertiz yapıldımı servis araca kefil oluyor ve eğer şayet görmedikleri yada ilerde çıkabilicek sorunlarıda üstlenmiş oluyorlar..
tabi ne yazık ki her zaman üç kağıtçı dolandırıcı insanlar oluyor adamların dili yanmış olabilir.. aynısı opelde başımıza gelmişdi resmi yapmayın dedik siz ekspertizi yapın yeterli demişdik öyle yapmışlardı..
driftboy
05-10-2013, 19:10
ekspertiz kabul etmemelerin nedeni büyük ihtimal ekspertiz yapıldımı servis araca kefil oluyor ve eğer şayet görmedikleri yada ilerde çıkabilicek sorunlarıda üstlenmiş oluyorlar..
tabi ne yazık ki her zaman üç kağıtçı dolandırıcı insanlar oluyor adamların dili yanmış olabilir.. aynısı opelde başımıza gelmişdi resmi yapmayın dedik siz ekspertizi yapın yeterli demişdik öyle yapmışlardı..
aynen cok sıkıntı cektik dedi birisi, ama sistemden kaç km de kaç yılında bakıma girmiş ne yapılmış ne edilmiş söylüyolar..
Başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen gün internette bir araç buldum yakındı bana gidip baktım beğendim anlaştık , arkadaş aracı alırken **** usta'ya aracı göstermiş bende dedimki o ustayı bende tanıyorum oraya gidelim neyse gittik aracı incelediler kapı sacı değişmiş ve 1 parça fazla boya çıktı bunları söyleyince araç sahibi bana neden söyleemdin beni mahcup ettin gibisinden söyledi ustada aynen aktarıyorum şunları söyledi '' abi bende insanım gözden kaçmış yapıcak birşey yok '' ben o arkadaşın yerinde olsaydım hiç abartısız orda onunla kesin kavga ederdik , koskoca kapı gözden kaçar mı ?aldığın parayı helal diye yiyorsun birde ve bu olaydan sonra forumdan bir kaç kişiyle görüştüm başka servis öğrendim bir daha gösterirsem oraya göstericem.
Servislerin expertiz olayıda bu yüzden oldu yarım yamalak araç bakanlar yüzünden hep sorun oldu
Konu Honda ise bence AYN Auto'ya gidilir. Ahmet Usta eski Çiftkurtlar Ustasıdır.
Tüm arkadaşlarım Honda'larını ona götürüyorlar.. İsterseniz uğrayın, çok düzgün insanlardır..
2.kısım 3. sokak 32 numaraydı sanırım