Orijinalini görmek için tıklayınız : AutoDrom ? ? ?
arkadaşlar nette 1 tane siyah megane coupe war drag videoları dolaşan clio rs geçiyor 206 gti geçiyor doblo'ya geçilior fakat sonuçta 3-2 yeniyor felan o coupe'nin ozelliği nedir?merak ettim de RS'i nasıl geçebilior yani
Shadow_Dancer
04-07-2008, 17:52
Başlıkla içerik arasında ne gibi bi alaka var?
Forumda Mono nickli arkadasımızın eski otomobiliydi siyah megane...
Autodromda RS gectigini ben de görmüstüm...
F7R motorlu Megane idi, detayını cok fazla bilmiyorum.
Başlıkla içerik arasında ne gibi bi alaka var?
orada yarıştığından olabilirmi sencede :heyoo:
Forumda Mono nickli arkadasımızın eski otomobiliydi siyah megane...
Autodromda RS gectigini ben de görmüstüm...
F7R motorlu Megane idi, detayını cok fazla bilmiyorum.
Çok TŞK ler ...
Shadow_Dancer
04-07-2008, 18:04
orada yarıştığından olabilirmi sencede :heyoo:
her araba karşılaştırmasını ya da incelemsini yarıştıgı yere göre yapalım o zaman daha mantıklı olur :icon_tup:
herneyse konu amacını şaşırıyo bilmiyorsan yorum yapmaman daha ii değilmi bunlara hiç gerek kalmazdı yani ...
herneyse konu amacını şaşırıyo bilmiyorsan yorum yapmaman daha ii değilmi bunlara hiç gerek kalmazdı yani ...
Sen biraz daha saygılı olsan daha iyi olmazmı?
saygısızlık mı yaptım yani ne alakası war ?
Ben öyle hissettim,neyse...
Mono nickli arkadasımıza özelden ulasıp eski otomobili hakkında bilgi alabilirsin.
arkadaşlar nette 1 tane siyah megane coupe war drag videoları dolaşan clio rs geçiyor 206 gti geçiyor doblo'ya geçilior fakat sonuçta 3-2 yeniyor felan o coupe'nin ozelliği nedir?merak ettim de RS'i nasıl geçebilior yani
filtre egzos disinda fazlasi olmayan bir coupe,
areslerin fabrikasyon 170hp uretemedigini ve pilot faktorunu isin icine sokarsak cevaplanmis olur sanirim ;)
Shadow_Dancer
04-07-2008, 18:13
mirc kanalında yazar gibi konu açarsan alacagın cevaplar buna yakın olur ;)
neyse uzatmayalım harbiden gereksiz olur
Ben öyle hissettim,neyse...
Mono nickli arkadasımıza özelden ulasıp eski otomobili hakkında bilgi alabilirsin.
coktan unuttu o reno günlerini :D
coktan unuttu o reno günlerini :D
Drifter adam naparsın :D
eczacı uzun boylu arkadaşımızın megane'dan mı bahsediyoruz? :)
üye listesinde mono wardı ona p.m attım doğru kişi herhalde ?
online oluyormu biliyormusunuz siteye ?
filtre ve egsoz vardı sadece, bir de autodrom'da drag yapmak için christmas tree'yi ezberlemek gerekiyor, ben orada doğru kalkmayı öğrenmiştim, o günde şanslı bir günümdü :) fiyat/performans oranı iyi bi arabadır. tabi modifiye parçası bulmak epey bi zor ;)
atilatilgan
04-07-2008, 22:44
filtre ve egsoz vardı sadece, bir de autodrom'da drag yapmak için christmas tree'yi ezberlemek gerekiyor, ben orada doğru kalkmayı öğrenmiştim, o günde şanslı bir günümdü :) fiyat/performans oranı iyi bi arabadır. tabi modifiye parçası bulmak epey bi zor ;)
güzel günlerdi, hatta gecelerdi autodrom dragları :D
christmas tree derken ? kusura bakma ama anlamadım :D
pist yerinde olmasına yerindede girip tt yapamadıktan sonra olsada olmasada pek farketmiyor :)
scream3057
07-07-2008, 18:40
autodrom da eskisi gibi tt veya drag yapılmasına izin verilmiyor...