Orijinalini görmek için tıklayınız : bu vtec bılen
http://www.sahibinden.com/civic_vtiWQQaXQQ8573247WQQpXQQdisplayitem arkadaslar vtec almayı dusunuorum ve gunlerdır arıorum.bu aracı tanıyanınız varmı acaba.temız duruo gıbı
pek sağlam durmuor gibi komple boya mı acaba yada bana ole geldi
erkin006
04-07-2008, 20:55
bi garip duruyor:D
+ vtı a nediye 18'' jant takmışki...
bi garip duruyor:D
+ vtı a nediye 18'' jant takmışki...
son kasa civic'e neden 20" takildiysa,
degisiklik ;)
erkin006
04-07-2008, 20:58
son kasa civic'e neden 20" takildiysa,
degisiklik ;)
dimi bide o vardı:)
yani kişisel zevkler sonuçta
Gecen gece Besiktasta gördüm.
Satan kisi zaten Performance Car Sertug...
Kötü araba kullanmaz :D
abi araba mor yaziyo,gece mavisi lacivertimsi renk araba:S
06 MOR vardi birara noldu n etti bilmiyorumda buda onunla ayni renk olmasi gerekiyo diye dusunuyorum:S
hilalseyhan
04-07-2008, 21:12
Aslında ünlü bir arabadır.Tam olarak neleri var bilmiyorum ama öğrenmek zor değil.
erkin006
04-07-2008, 21:13
06 mor bundan baya uzun bi zaman önce Ankara BarHonda'da pert bi halde çadırlı vaziyette yatıyordu...
34 MOR bayadır piyasada olan bi araba Performance Car'ın fuar katılımlarında görmüştüm bikaç defa
HondatugraL
04-07-2008, 22:25
valla 22 ye başka bı araba bulmutum sedanı vtı onu al derım:D bı ara lınkı koyayım
Buğra A.
04-07-2008, 23:34
"mo 'R' e killer" stickerı yok muydu bu arabada :)
yüklendi boşaltıldı biliyorum bunu ben sertuğun RED 87 zamanında çünkü drag geçmişide var bu arabanın sertuğun kuzenimi artık yeğenimi bir yakını kullanıyordu bunu ama yavuzun dediği gibi kötü araba kullanmazlar titizdirler bakarlar arabalarına. eğer ciddi isen zaten detaylı br şekilde baktırmadan alma
çok yükses duruyor hibir özelliğide işaretlememiş bu arabada kesin bişiler var
çok yükses duruyor hibir özelliğide işaretlememiş bu arabada kesin bişiler var
evet ne kadar belli dimi ibrahim
orj yay amort.ooldugu+18" jantlarin oldugu ..vs...
tanimadiginiz kisiler hakkinda araclar hakkinda yorum yapmak ne kadar kolay ya....