Orijinalini görmek için tıklayınız : Ddl colt czt vs k polo (konulu)
Yariş lar yapıldı maalesef DBS Polo nun video su mevcut degil zaten gectiğini orda 100 kişi gördü
Ama Kankim ümit in Aracına Video cekip yaptik go pro ile CZT gecmiştir K polo sahibi kendisi söylemişti 230 km ye kadar basılacagını anlaşmışlardı czt icin
Sonucta makine EL ELDEN üstündür
Yarişan araclara teşşekürler
Video daki muziplik bana aittir :D
DDL COLT CZT VS K POLO GTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8XgrU2ujPVw)
8XgrU2ujPVw
Dıştan cekim
K Polo Colt CZT - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OCsQlQzrKg4)
OCsQlQzrKg4
Görkem.Y
07-10-2013, 12:16
Ddl zıpkın maşallah müdür , k polo"cu arkadasta geçildiğini diğer konuda belirtmişti zaten , Ümit abi cok iyi maşallah :)
EmrahERKAN
07-10-2013, 12:22
:) Maşallah DDL ye. O günde gördük gayet güzel gidiyor. Video ayrı güzel olmuş teşekkürler emir :)
video acık ve net kımse kımseyı geçememiş.
maşşalah araçlara.
Yurumuyo diyenlere kapak olsun umit abi :D
maşşalah araçlara.
:) bende hardcore lik falan bi durum görmedim araçlara maşallah
bende yanlış gordugumu sanıyordum ama doğruymuş :)
Deneyen araçlara maşallah.
Cameranın olduğu araç ilk basışta açıyor polo tünel yamasın diye de araya mesafe veriyor ama polo gelip öne çıkınca hemen yanaşıp rüzgarına giriyor muhtemelen rüzgara girmse polo biraz daha öne çıkar.
muratburunce
07-10-2013, 12:27
bende izledim pek bi ayırma yada alıp başına gitme durumu göremedim... araçların 2side güzel gidiyor maşallah...
Minik evoya maşallah Yılmaz hoca süper ya :)
Maşşalah Czt. Ye bu Czt ye gel kumlucaya sıkalım dememişmiydi k Gti ne oldu şimdi o kadar atar gider yaptı Czt benim gözümde gecmiş büyük lokma yee ama büyük konuşma herzaman
Tekrar maşşallah Czt ben böyle giden Czt götmedim
Doğuştan 150 hp lik yazılımlı bir araç ve Polo Gti yazılımlı ile yürümesi bence tam bir konulu yani
skyserhat
07-10-2013, 12:39
yaşım 30 oldu seneye tam hard olucam böyle hardcore izlemedim :D
K POLONUN SUÇU NE :D
enginde acaba yılmaz hoca gibi mi söyledi :icon_tup:
Cliosportve
07-10-2013, 12:40
Sanırım arada tatlı bir çekişme var
Ben kimseyi galip önde ayırmış geçmiş göremedim
Araçlarınıza maşallah
Sağ şerit baya kalabalık duruyor
ozgurluk
07-10-2013, 12:43
iki tarafı da tanımam etmem. bence öyle hardcore falan olan bir durum yok. kafa burun gitmişler. belki de kamera açısı bizleri yanıltıyordur bilemiyorum. başka video varmı özellikle dışarıdan çekilen ?
maşşallah czt ye o akşam çok güzeldi çok iyi giden bir araç zaten czt polo ile yürüyebilmesi bence çok başarılı MAŞŞALLAH nazar değmesin
maşşalah araçlara.
evet kimse kimseyi gecmedi ama czt nin böyle yürüyebilmesi bence süper
sizin aracınızda güzel ses cıkıyor keşke sizde czt ile deneseniz de güzel bir video izlesek
iki aracada maşallah emeklerin hakkını vermişler bence...
benim gördüğüm CZT öne çıkıyor tünelden kaçmak hafif sağa yanaşıyor polo öne çıkınca CZT tünel pozisyonu alıyor tünel yardımı ile biraz öne çıkıncada CZT bırakıyor... bence hardcore felan olmamış CTZ hem erken bırakmış hemde Tünelin ağa babasını yapmış ona rağmen geçememiş...
3-4 kere değişik vites ve devirlerde top speed yaparak araçları denersiniz hangisinin iyi olduğu ortaya çıkar bence tek denemelik rolling olayı çok sağlıklı değil...
Not: iki tarafıda tanımam gördüğümü yazdım...
skyserhat
07-10-2013, 12:55
Maşşalah Czt. Ye bu Czt ye gel kumlucaya sıkalım dememişmiydi k Gti ne oldu şimdi o kadar atar gider yaptı Czt benim gözümde gecmiş büyük lokma yee ama büyük konuşma herzaman
Doğuştan 150 hp lik yazılımlı bir araç ve Polo Gti yazılımlı ile yürümesi bence tam bir konulu yani
kardeşim sana katılıyorum seninde dediğin gibi birisi fabrika çıkışı 150 hp, diğeri 180 hp kafadan 30 hp fark var engin arabasının gittiğini iddaa ediyordu ama bence czt geçmiş bence değil hatta CZT nin giden bir araç olduğunu enginin kendiside bunu kabullenmiştir. CZT nin gitmediğini iddaa eden varsa buyursun deneyebiliriz.
nakayama
07-10-2013, 12:56
Maşallah araçlara.
skyserhat
07-10-2013, 13:04
bende yanlış gordugumu sanıyordum ama doğruymuş :)
sizi forumdan tanıyorum bildiğim kadarıyla isminiz Onur sizinde hızlı bir typer iniz var. DDL CZT sahibi ümit kardeşimizide muhabbetinizin olduğunu düşünüyorum. Eğer sizde aracınızın ne kadar gittiğini görmek isterseniz ümitle bi akşam denemenizi tavsiye ederim hem muhabbette olur bizlerde tanışmış oluruz :icon_tup:
HondatugraL
07-10-2013, 13:07
çok çekişmeli ve çok sıkı bır yarış olmuş. Gerçekten heyecanlıydı 2-3 kere daha denensede uzun uzun ızleseydık ıyıdı.
CeM öZeR
07-10-2013, 13:10
Tarafsızca iki araçta çok sağlam yürümüş. Aranizi bozmayın. Iki tarafta farklı hızlarda birbirine tünel yapmış gözüküyor.
sizi forumdan tanıyorum bildiğim kadarıyla isminiz Onur sizinde hızlı bir typer iniz var. DDL CZT sahibi ümit kardeşimizide muhabbetinizin olduğunu düşünüyorum. Eğer sizde aracınızın ne kadar gittiğini görmek isterseniz ümitle bi akşam denemenizi tavsiye ederim hem muhabbette olur bizlerde tanışmış oluruz :icon_tup:
Araç sahibi isterse zaten kendisi söler. bayramdan sonra deneme yapacağım bır kac kişiyle..
brs_odbs
07-10-2013, 13:27
Maşallah iki aracada çekişmeli olmuş
ozan kayahan
07-10-2013, 13:40
Ümit öncelikle seni emeğin için tebrik ediyorum arkadaşım. czt yi çok iyi temsil ediyorsun. arabanı iyi günlerde kazasız belasız ağız tadıyla kullanmanı dilerim .
alikosar
07-10-2013, 13:41
Araç sahibi isterse zaten kendisi söler. bayramdan sonra deneme yapacağım bır kac kişiyle..
Maşallah iki aracada czt güzel yürümüş onur benlemi denicen bayramda yada bayramdan sonra
ozan kayahan
07-10-2013, 13:42
+boost (bu paralara alınacak en donanımlı ve hızlı araba olduğunu daha önce söylemiştik)
Maşallah iki aracada czt güzel yürümüş onur benlemi denicen bayramda yada bayramdan sonra
ali abi senle 7/24 denerim :D bayrdam sonra haberleşelim ;)
ilk ve son sahne cidden çok komik olmuş.
araçlar denk bence ve harcoreluk bir durum yok şahsen. tünel olmuş bariz. daha önce typer konularında birçok kez konuşuldu. yanaşılırsa o kadar tünel olur czt lehine. birçok kişide söylemiş zaten.
Ümit abi ve czt'ne maşallah czt çok ayarsız ve sağlam yürüyor
erdikeser
07-10-2013, 14:04
maşallah polo ya o kadar rüzgara ragmen iyi gitmiş...
Yarış 230km da biter olarak konuşulmuş, czt nin rüzgarlık bi durumu yok bence ilk önce czt yanaşmış ama 1.49 dada yanaşan polo ha bunlardan hariç oraya yarışmaya gidilmiş papatya toplamaya değil sonuçta ve 230 da gaz bırakıldığında 1 tamponda olsa czt önde.
1.36 da gti geçmeye başlıyor. 230a kadar oda 1.57 ler gibi ctz gti ın dibinde kalarak gti ı geçiyor.. tamamen tünel. 918381723871 kere konuşuldu. bunu görmemek imkansız. sonra zaten 230 diye czt ci arkadaş bırakıyor. aracın sahibinin kabul etmesi falan tünel gerçeğini değiştirmez.
yazmayım yazmayım diyorum, sanane konu başkasnın tanımazsın etmezsin diyorum ama hardcore falan dönünce ortada otomatik gerçekleri söylemek zorunda hissediyorum kendimi. şimdi allah bilir konu bana döner. 2 aracın sahibinide tanımam bu arada.
Diştan cekimi de ekledim camurluk boyu onde iken yarış bitiyor sonucta burun farkıda olsa gecmiş durumda farkında olmanız icin ekledim
emir video için uğraşmışsın ama hardcore luk bir durum yok :D
emir video için uğraşmışsın ama hardcore luk bir durum yok :D
konulu derken herkes fazla gecmiş anlamış ben video icin demiştim :D
konulu derken herkes fazla gecmiş anlamış ben video icin demiştim :D
perkisyonali den ders alman lazım konulu video için :hahaha::hahaha:
1.36 da gti geçmeye başlıyor. 230a kadar oda 1.57 ler gibi ctz gti ın dibinde kalarak gti ı geçiyor.. tamamen tünel. 918381723871 kere konuşuldu. bunu görmemek imkansız. sonra zaten 230 diye czt ci arkadaş bırakıyor. aracın sahibinin kabul etmesi falan tünel gerçeğini değiştirmez.
yazmayım yazmayım diyorum, sanane konu başkasnın tanımazsın etmezsin diyorum ama hardcore falan dönünce ortada otomatik gerçekleri söylemek zorunda hissediyorum kendimi. şimdi allah bilir konu bana döner. 2 aracın sahibinide tanımam bu arada.
Sonucta yarış bu daha onceki deneme gibi degil hirs idda konusu vardı kendiside bilmekte arac sahibi kendiside ruzgar yaptı
Diştan cekimi de ekledim camurluk boyu onde iken yarış bitiyor sonucta burun farkıda olsa gecmiş durumda farkında olmanız icin ekledim
Konunun özü budur :)
engin_ant
07-10-2013, 15:28
2 aracada mahsallah sonuç kafa kafaya...benim görüşüm.
perkisyonali den ders alman lazım konulu video için :hahaha::hahaha:
:D movie maker la yaptım la fazla ugrasmadım 10 dk vaktimi aldi
:D movie maker la yaptım la fazla ugrasmadım 10 dk vaktimi aldi
emir sana adobe premiere göndereyim. iyi işler çıkarırsın :D :D :D
Görkem.Y
07-10-2013, 15:49
Konunun özü budur :)
Özü burda abi :)
http://n1310.hizliresim.com/1g/7/tcg4m.jpg
emir sana adobe premiere göndereyim. iyi işler çıkarırsın :D :D :D
:) Usb ayarla 1 tane bana mustafa :D
Burak Demirci
07-10-2013, 15:56
iki araçta hızlı güzel deneme olmuşta oyle afaaki fark yok kafa kafaya yarım çamurluk felan hep
guwen_ar
07-10-2013, 16:06
Ne olursa olsun czt cidden cok iyi yurumus.
Her 2 aracada nazar degmesin
Maşallah iki aracada Ümit kanka tebrik ederim. Güzel bir deneme olmuş. CZT cidden yapıldığı zaman güzel giden bir araç. Bunun en güzel örneğini bizlere gösteriyorsun
+boost (bu paralara alınacak en donanımlı ve hızlı araba olduğunu daha önce söylemiştik)
Kesinlikle yorumuna katılıyorum..
kelalper
07-10-2013, 16:38
herkes tünel demişte şunu açıkça söyliim czt daha yavaş olsaydı tünelde yapsa tutunamazdı burnunuda çıkaramazdı. Hep vites oranlarının farklılığından dolayı polo arayı kapatıyor sonra CZT öne çıkıyor.
czt beklenenden ıyı yurumus maşallah
ama bence bır araba denedıgı arabanın arka stoplarını gormeden geçilmiş sayılmaz :)
individual
07-10-2013, 17:02
iki araç'da çekişmeli gitmiş.tekrar'dan denene bilirmiş bence.
Selcuk_RoL
07-10-2013, 17:08
Massallah araclara ama czt bariz tunel yapmis iki arac arasinda oyle ucurum bir fark yok ama bu tunelle polo hic bir yere gidemez:) araya bir serit birakilsin ayni sartlarda polo yarim boy bir boy onde olur czt nin bence?
Rabbit33
07-10-2013, 19:05
Şike var :D maşallah ikinizede kafa burun gitmissiniz :)
Sportline
07-10-2013, 19:17
denk deneme olmuş...
Turboğuz54
07-10-2013, 19:35
Valla czt de güzel gidiyo ama polo daha iyi bence arkadan acayip geliyo kimse kimseyi geçememiş
ÇALIŞKAN07
07-10-2013, 20:10
Ddl zıpkın maşallah müdür , k polo"cu arkadasta geçildiğini diğer konuda belirtmişti zaten , Ümit abi cok iyi maşallah :)
görkem çok tşk ederim senin aracıda yapınca mermi olacak
:) Maşallah DDL ye. O günde gördük gayet güzel gidiyor. Video ayrı güzel olmuş teşekkürler emir :)
tşk ederim emrahcım
maşşalah araçlara.
tşk ederim
Yurumuyo diyenlere kapak olsun umit abi :D
:icon_tup::icon_tup: tşk ederim kardeşim
tşk ederim
Deneyen araçlara maşallah.
tşk ederim
Cameranın olduğu araç ilk basışta açıyor polo tünel yamasın diye de araya mesafe veriyor ama polo gelip öne çıkınca hemen yanaşıp rüzgarına giriyor muhtemelen rüzgara girmse polo biraz daha öne çıkar.
rüzgar yada tünel 230 sondu öndemiyim azda olsa öndeyim ben onu bilirim :icon_tup: tşk ederim
bende izledim pek bi ayırma yada alıp başına gitme durumu göremedim... araçların 2side güzel gidiyor maşallah...
tşk ederim
Minik evoya maşallah Yılmaz hoca süper ya :)
yusufum tşk ederim paşam
tşk ederim bir türlü tanışamadık senle
Sanırım arada tatlı bir çekişme
Ben kimseyi galip önde ayırmış geçmiş göremedim
Araçlarınıza maşallah
Sağ şerit baya kalabalık duruyor
tşk ederim
maşşallah czt ye o akşam çok güzeldi çok iyi giden bir araç zaten czt polo ile yürüyebilmesi bence çok başarılı MAŞŞALLAH nazar değmesin
amin tşk ederim
iki aracada maşallah emeklerin hakkını vermişler bence...
benim gördüğüm CZT öne çıkıyor tünelden kaçmak hafif sağa yanaşıyor polo öne çıkınca CZT tünel pozisyonu alıyor tünel yardımı ile biraz öne çıkıncada CZT bırakıyor... bence hardcore felan olmamış CTZ hem erken bırakmış hemde Tünelin ağa babasını yapmış ona rağmen geçememiş...
3-4 kere değişik vites ve devirlerde top speed yaparak araçları denersiniz hangisinin iyi olduğu ortaya çıkar bence tek denemelik rolling olayı çok sağlıklı değil...
Not: iki tarafıda tanımam gördüğümü yazdım...
tşk ederim hardcore bir durum yok zaten arkadaşta belirmiş muziplik yaptım diyeee ayrıca erken bırakmadım 230 son demiştik gördüklerini yazdığın için tekrar tşk ederim
kardeşim sana katılıyorum seninde dediğin gibi birisi fabrika çıkışı 150 hp, diğeri 180 hp kafadan 30 hp fark var engin arabasının gittiğini iddaa ediyordu ama bence czt geçmiş bence değil hatta CZT nin giden bir araç olduğunu enginin kendiside bunu kabullenmiştir. CZT nin gitmediğini iddaa eden varsa buyursun deneyebiliriz.
denicez serhatcım biz hep burdayız
Maşallah araçlara.
turgay tşk ederim :icon_tup:
güzel tünel , maşallah iki aracada.
ÇALIŞKAN07
07-10-2013, 20:16
çok çekişmeli ve çok sıkı bır yarış olmuş. Gerçekten heyecanlıydı 2-3 kere daha denensede uzun uzun ızleseydık ıyıdı.
tşk ederim
Tarafsızca iki araçta çok sağlam yürümüş. Aranizi bozmayın. Iki tarafta farklı hızlarda birbirine tünel yapmış gözüküyor.
tşk ederim cem
onur kpro eksantrikli yürüyen bir typerla bende yarışmak isterim bu hafta yarışalım istersen
bayramdan sonra tekrar deneriz hem aracını görmüş olursun :D
ÇALIŞKAN07
07-10-2013, 20:21
Maşallah iki aracada çekişmeli olmuş
tşk ederim
Ümit öncelikle seni emeğin için tebrik ediyorum arkadaşım. czt yi çok iyi temsil ediyorsun. arabanı iyi günlerde kazasız belasız ağız tadıyla kullanmanı dilerim .
tşk ederim ozan kardeşim aminnnnnn cümlemizle inş
sağol ali abi
Ümit abi ve czt'ne maşallah czt çok ayarsız ve sağlam yürüyor
serhan tşk ederim şakacı minik evo
Abi kafa kafaya gitmişler bence. ikisinede maşallah
Kafa burun gitmiş... İkisi de gayet zevkli makinalar
Maaşallah.
tşk ederim
tşk ederim cem
onur kpro eksantrikli yürüyen bir typerla bende yarışmak isterim bu hafta yarışalım istersen
bayramdan sonra tekrar deneriz hem aracını görmüş olursun :D
Bayramdan once pek musayıt zamanım yok.bayramdan sonra haberleşip deneriz.
ÇALIŞKAN07
07-10-2013, 20:31
Yarış 230km da biter olarak konuşulmuş, czt nin rüzgarlık bi durumu yok bence ilk önce czt yanaşmış ama 1.49 dada yanaşan polo ha bunlardan hariç oraya yarışmaya gidilmiş papatya toplamaya değil sonuçta ve 230 da gaz bırakıldığında 1 tamponda olsa czt önde.
sağol başkan :icon_tup::icon_tup:
bak arkadaşım sana yazma konuşma diyen yok istediğini yazabilirsin. ben oraya denemeye deyil yarışmaya gittim 230 da yarış bitecekti ve ben gazdan ayağımı çektim tünel yada rüzgar yapmadık demedik ki hardcoreluk bir durum yok o durum emirin muzipliği konunun sana dönmesi için sebep yok tşk ederim
iki araçta kafa burun gitmiş , ikisi de boş araçlar değil.
ama czt tünel yapmış bariz ortada :)
her iki aracada kazasız belasız yarışmalar
ERDINC-VTI07
07-10-2013, 20:38
Dis cekim herseyi belli ediyor zaten.. yarim şerit lik fark polo gecmeye baslayinca hemen daralmis... :-) biz Antalya tayfasi severiz tunel kordan yapmayi.. Hahahaahah mücadele güzel ve zevkli olmuş seviyorum at yarışı misali...
ÇALIŞKAN07
07-10-2013, 20:39
2 aracada mahsallah sonuç kafa kafaya...benim görüşüm.
tşk ederim bakış açısına bağlı :D
iki araçta hızlı güzel deneme olmuşta oyle afaaki fark yok kafa kafaya yarım çamurluk felan hep
tşk ederim burak
Maşallah Dayko DLL'ye ;)
tşk ederim broo:icon_tup:
Ne olursa olsun czt cidden cok iyi yurumus.
Her 2 aracada nazar degmesin
tşk ederim :icon_tup:
Maşallah iki aracada Ümit kanka tebrik ederim. Güzel bir deneme olmuş. CZT cidden yapıldığı zaman güzel giden bir araç. Bunun en güzel örneğini bizlere gösteriyorsun
tşk ederim onur allahın izni ile senin ki de bitsin inş.
minik evolar iz bırakıcak :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Kesinlikle yorumuna katılıyorum..
herkes tünel demişte şunu açıkça söyliim czt daha yavaş olsaydı tünelde yapsa tutunamazdı burnunuda çıkaramazdı. Hep vites oranlarının farklılığından dolayı polo arayı kapatıyor sonra CZT öne çıkıyor.
ÇALIŞKAN07
07-10-2013, 20:45
abi tşk ederim :icon_tup:
czt beklenenden ıyı yurumus maşallah
ama bence bır araba denedıgı arabanın arka stoplarını gormeden geçilmiş sayılmaz :)
tşk ederim mertcan
iki araç'da çekişmeli gitmiş.tekrar'dan denene bilirmiş bence.
2. video da aynısı olurdu emin ol
Massallah araclara ama czt bariz tunel yapmis iki arac arasinda oyle ucurum bir fark yok ama bu tunelle polo hic bir yere gidemez:) araya bir serit birakilsin ayni sartlarda polo yarim boy bir boy onde olur czt nin bence?
tşk ederim selçek kardeşim
Şike var :D maşallah ikinizede kafa burun gitmissiniz :)
şikeci minik evo :D
videonun başındaki ve sonundaki şeyler çok gereksiz olmuş kusura bakmayında , araçlara maşallah
Jön Türk
07-10-2013, 21:03
Güzel deneme maşallah ikinizede tadınız kaçmasın :)
İkİ aracada kocaman maŞallah k polo klasmaninda cok İddali ama mİnİc evo cok can yakar ve yakmayada devam eder
Koca yolda 1,5şeritte araba mı denenir?
videonun başındaki ve sonundaki şeyler çok gereksiz olmuş kusura bakmayında , araçlara maşallah
katılıyorum...
sonuçta K polo gtı kabul etmiş geçildiğini üstüne söylenecek söz yok
Maşallah mınık evoya gerekenı yapmıs
kanka mınık evonun ıcınden sadece ben gecerım anladın sen :D(haydar)
Antalya'da "şööyle ayırdım" , "2 direk altı" , "en az 1 tır" farkı olmadan geçmiş sayılmazsınız. Misal Siz F1 yarışı izlerken mansel ve senna burun farkıyla geçseler Antalya camiası durumu berabere olarak algılar ve puanlama 2. yarışa ertelenir :D Lakin genel camiada durum farklı tabiki, istersen arabanın tamponu veyahut camurluğu öndeyse iş bitmiştir... Bu arada benim arabamında ayarı bitmiş olup ümite ve Ali Koşara gider yapıyorum :D
Ümit czt'nin maaşallahı var :)
Serdarı ve seni istanbula bekliyorum :D:D
Sizi kurbanlıklarımın yanına koyacağım :D:D:D
Tabiki bir şakadır :)
Daha iyisini bekliyoruz Ümit :D
ceratoniaorg
08-10-2013, 18:17
Aynen araclar baya denk ikisinede maşallah. Ama kafada bir soru olusuyor gti sahibi bu kadar ufak fark için bile geçildiğini zaten direk kendisi söylerken dbs ile denemede iddiası aksi yönde. Tabi görenlerde var ama...
maşşallahda yorumlar garip, videoyu izlemesem colt geçmiş sanıcakdım :)
aynen bız yanlısmı goruyoruz ne :)
ümit kusura bakma kardeşim kaç zamandır yazacağım ama işler güçler :) bana özgünün dyno da 235 hp veren cooperımı satma sebebimdir bu araç :) içimden öyle bir geçti ki bırakın rüzgar yapmayı falan plakasını okuyamadım tehlikelidir bilgilerinize :)
maşallahh her iki aracada.......
Rüzgar tünelinin nelere kadir olduğunun en güzel kanıtlarından biri olmuş video. İki aracada maaşallah.. ;)
kanka aynı biz zamanlar benim rüzgar tünel yarışlarımı hatırladım bravo iki aracada maşşallah allah antalya arabalarını nazardan korusun tebrikler ikinizede
Ek.Civic_Spoon
11-10-2013, 11:11
Rüzgar tünelinin nelere kadir olduğunun en güzel kanıtlarından biri olmuş video. İki aracada maaşallah.. ;)
harbiden o nasıl tutmadır yaa uzayıp gidecekken çakılı gibi yanında kaldı rüzgara girince :eek:
skyserhat
11-10-2013, 13:54
ümit kusura bakma kardeşim kaç zamandır yazacağım ama işler güçler :) bana özgünün dyno da 235 hp veren cooperımı satma sebebimdir bu araç :) içimden öyle bir geçti ki bırakın rüzgar yapmayı falan plakasını okuyamadım tehlikelidir bilgilerinize :)
+10 dediklerine katılıyorum kendisi kadar arabasıda kalitelidir nihat abi. DDL CZT nin şuanda türkiyedeki en hızlı czt olduğunu düşünüyorum.
M///maniac
13-10-2013, 07:50
vallahi bende colt geçmis sandımda videoda göremedm öle bisey:D
unisex video olmuş :D ne tarafa çeksen o yana gıder.polonun sahıbı eklese yadırganmaz yanı.
hatta şahin K flan var vıdeoda "K" poloya daha uygun geldı bana :)
derin 2012
13-10-2013, 09:56
Maşallah iki aracada. Kafa burun gidiyorlar