Orijinalini görmek için tıklayınız : abart eksoz cezası
yesevi_01
07-10-2013, 13:50
postayla 3 adet aynı anda ceza geldi , abart eksoz diye , sadece cezayı yatırmam mı gerekiyor yoksa başka işlem de yapmalı mıyım ?
Firattoptas
07-10-2013, 13:51
cezayı yatırmak yeterli :)
cezayı yatır..olaysız dağılın...
yesevi_01
07-10-2013, 14:01
burdaki bazı yazıları okuyunca endişelendim yok eksozu söktür muaneye gir gibi inşallah dediğiniz gibidir :)
genede sordur arac trafıkten men gozukuyor olabılır sistemde
ceza kağıdında cidden abart egzoz mu yazıyor ???
bizde arkadan ceza yediğiimzde abart eksoz yazıyordu makbuzda
türk dil literatürünede soktular abart egzoz u desene :D
muratburunce
07-10-2013, 15:09
yazılı beyanda bulun bizce fazla abart değil egzoz diye :D
birde 3adet ceza aynı andamı kesilmiş farklı tarihlerdemi kesilmiş?
Gecmis olsun cezalar özal bulvari migros kavsagindami kesilmis banada 320 geldi
http://i39.tinypic.com/v74idc.jpg
devilboy
07-10-2013, 16:33
abartı yazıyor abi :D
muratburunce
07-10-2013, 16:45
Gecmis olsun cezalar özal bulvari migros kavsagindami kesilmis banada 320 geldi
http://i39.tinypic.com/v74idc.jpg
hemen oem egzoza geçiş yapmam lazım...
yesevi_01
07-10-2013, 16:45
cezanın birinde "abart egzoz mevcut" diğerinde "abartı eksoz ile seyretmek" en sonuncusunda da sadece "abartı eksoz" yazıyordu , cezaları nerdeyse birer hafta arayla kesmişler. t.özal migros kavşağı , t.özal aksa gaz kavşağı , kenan evren adase kavşağında plakaya yazmışlar. ama trafik polislerimze maşallah diyorum hiçbirinde de kendilerine raslamadım sivil sivil mekanlarda oturup çaylarını kahvelerini içerek yazıyorlar heralde.
cezanın birinde "abart egzoz mevcut" diğerinde "abartı eksoz ile seyretmek" en sonuncusunda da sadece "abartı eksoz" yazıyordu , cezaları nerdeyse birer hafta arayla kesmişler. t.özal migros kavşağı , t.özal aksa gaz kavşağı , kenan evren adase kavşağında plakaya yazmışlar. ama trafik polislerimze maşallah diyorum hiçbirinde de kendilerine raslamadım sivil sivil mekanlarda oturup çaylarını kahvelerini içerek yazıyorlar heralde.
Fahri mufettisler yazmis banada sivillleri taniyorum neyse yapacak bise yok odedim :)
ismailozkan_01
07-10-2013, 18:49
abi artık durdurma ceza yazma işini bıraktı gibi trafikçi arkadaşlar , hop adrese teslim banada geldi seyir halinde telefonla konuşmak :D
DoganSuper
07-10-2013, 19:53
abartı yazıyor abi :D
memur amcalar abartıyo işde nolcak :D
www.techturkey.com/forum/sohbet/128825-turkiyede-abarti-eksozun-tarihcesi.html
yesevi_01
07-10-2013, 20:38
Fahri mufettisler yazmis banada sivillleri taniyorum neyse yapacak bise yok odedim :)
orjinale çevirme muaneye girme gibi şeyler olmadı mı ?
yesevi_01
07-10-2013, 20:40
abi artık durdurma ceza yazma işini bıraktı gibi trafikçi arkadaşlar , hop adrese teslim banada geldi seyir halinde telefonla konuşmak :D
bence yanlış uygulama halk'la polisin kaynaşması muhabbet etmesi iyi oluyordu , sohbet iyiydi abi ben de sizdenim .... kişiyi tanımıyormusun bak sana telefonda kimi verecem bir konuş ya felan :D
Cliosportve
07-10-2013, 20:47
Normalde bu şekilde ceza kesilince aracınız men edilmesi gerekiyor 1 hafta sonrasında...
Siz ne olur ne olmaz karakola gidip men mi değil mi sorgulatın
orjinale çevirme muaneye girme gibi şeyler olmadı mı ?
Ben scooter ile yedim bu cezalari arkamdan yollamislar