Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : boya korumada son nokta !!

focus musty35
07-10-2013, 19:24
ızmırli olanlar bılır hasta işi oto yıkama bı aracı 2 saatte yıkayan asla randevusuz gıdemıycegnz bı yıkama servısı ben ısını böle severek ısteyerek yapan bır baska yıkamacı daha gormedım son olarak uyguladıkları bu boya koruma işi ıse bence bu ısın sonu

face lınkı var sadece umarım acılır

eger reklam olarak dusunulck bırsy olursa sımdıden k.bakmayın kaldırabılırsınz

https://www.facebook.com/photo.php?v=662295173815979&set=vb.100001065077604&type=2&theater

Erdem Ünal
07-10-2013, 19:36
bu yer nerde acaba bende adam gibi oto yıkamacı arıyordum koca izmirde kımse ısıne ozenle yaklasmıyor

aLperTunga
07-10-2013, 19:39
dibim düştü izmirde olsaydım ilk işim burdan randevu almak olurdu.

focus musty35
07-10-2013, 19:46
bu yer nerde acaba bende adam gibi oto yıkamacı arıyordum koca izmirde kımse ısıne ozenle yaklasmıyor

valla zaten korka korka actım reklam yapılıyor vs olmasın dıe faceden aratrsn ordan cıkıyor zaten tum uygulamalrı ve gereklı bılgıler zaten yaptıkları detaylı temzlıklerı gorunce ısım yapmıs bırcok detaylı fırmasının aslında amatör kaldıgını gorursunz

cix boy
07-10-2013, 19:53
vay be bizim buralarda neden böyle bir yer yok ya tam benlikmiş ya valla burda olsa kapısında yatardım valla

Erdem Ünal
07-10-2013, 19:56
valla zaten korka korka actım reklam yapılıyor vs olmasın dıe faceden aratrsn ordan cıkıyor zaten tum uygulamalrı ve gereklı bılgıler zaten yaptıkları detaylı temzlıklerı gorunce ısım yapmıs bırcok detaylı fırmasının aslında amatör kaldıgını gorursunz

peki normal ıc dıs yıkama ıcın ozeniyorlar mı yoksa sadece detaylı mı?

focus musty35
07-10-2013, 19:57
peki normal ıc dıs yıkama ıcın ozeniyorlar mı yoksa sadece detaylı mı?

dedıgım 2 saat zaten normal arac yıkama gaz pedalının altını dıs fırcasıyla temızlıyorlar dusun yanı :D

Erdem Ünal
07-10-2013, 19:59
dedıgım 2 saat zaten normal arac yıkama gaz pedalının altını dıs fırcasıyla temızlıyorlar dusun yanı :D

hahaha ugriyim ozaman bi deneyelim inşallah artık sabit kalırım:)

A.Cem
07-10-2013, 20:08
silince yuvarlağın dışındaki çizikler de gidiyor yav :D

s2k
07-10-2013, 20:46
lan cakmakla ciziyor zaten plastic digger yerlerede yanlilikla bastirinca oralarda cikiyor :D:D:D

TaGo
07-10-2013, 20:49
kaça yıkıyorlar ve yeri tam nerde musty

imprezaWRC
07-10-2013, 23:00
lan cakmakla ciziyor zaten plastic digger yerlerede yanlilikla bastirinca oralarda cikiyor :D:D:D

Offf yine plastik kasalı çakmak testi :D :D
Plastik ile bastırmıyor, vuruyor yani bir nevi boya transferi olmasını sağlıyor, çizilip, çizilmediğini anlamak için scotch brite bezin yeşil tarafını biraz bastırsın çizilmiyorsa tamamdır.

5 yıl garanti dediyse, Williams Ceramic Coat olma ihtimali var. Hoş isme takılmayın, Williams F1 ile alakası olmama ihtimali var.

Her ne hikmetse xzilon'da aynı şekilde garanti veriyor ama sen gel her sene kucağımıza biz o cilayı bir tazeleyilim ile o iş oluyordur.

5 sene garanti sistemi çalışma prensibi =
- Birader aracın her yanı kireç izi oldu
- Abicim kuyu suyu ile yıkadıysanız teminat dışısınız.
- Birader kaportada su tutmama azaldı
- Abicim neyle yıkadınız
- Hede höde höy şampuan kullandım
- Aaa o şampuan bu ürünle uyumsuz, bir bardak soğuk su...
:D :D :D

BARR
07-10-2013, 23:02
Abi nanoyu yeni yeni tanıyan Türk insanı zamanla alışacak :D

Onrcn
07-10-2013, 23:17
Hmm :) 29 eylulde sona kalan arkadaslar bilgiyi aldi fakat yazayim buradan.. Hersey isik, acin bakalim projektoru orasi cizilmemis mi? Kimse kusura bakmasin ama su testi yapan kimseye saygim yok. Turkiye ye gelen yada gelmeyen ve bu testi yapan cogu firmanin urunune sahibim ve denemisligim var. Cok net soyleyebilirim ki boyle birsey yok : ) Evet plastik kasali cakmak izini birakmiyor dogrudur, normaldir yuzeydeki kayganliktan oturu fakat cizik bambaska birsey.

Ha ayrica, videodaki urun bariz sekilde Nasiol ZR53, icinde gelen pedler ayni posetten cikiyor ve onlarin pedleri, sise de ayrica etiketi sokulmus ZR53 sisesi.. Cok tesaduf degil mi ? :) Ayni sise ayni ped, cok ozel seramik boya koruma :) Ayrica, yurt disinda ayni beyaz siseyi kullanan firma yok.

Son zamanlarda bu isi yaptigini sanan abuk sabuk malzeme kullanan o kadar insanla karsilastim ki inanamazsiniz, bagzilari normal boya korumanin ufak tas izlerinde hatta cam catlamalarina direnc gosterdigini soyluyor : ) Simdi Nasiol u tenzih ederim, urunleri cidden guzel ama bu cakmak testi onlara da yakismiyor. ***** arabamin bir kisminda nasiol ZR53 var, e yikama cizigi mevcut? Adam cakmakla vuruyor cizilmiyor? Bizim gariban Microfiber Madness Kurulama havlumuz nasil ciziyor ?

Ha birde buradan yok iste 10 mikron yuzey olusturuyoruz diyen firmalara da giydireyim. Vay arkadas.. Yuzeyde 10 mikron ne demek biliyorlar mi? 10 mikronu olusturmak icin ortalama bir arabada kac kilo vernik gidiyor? Siz bunu 50ml urunle sagliyorsaniz biz vernik atmayalim, 5 kat geceriz oldu mu sana 50 mikron :)

10 mikron, tirnaginiza takilir ve elle uygulamak imkansizdir su an icin. 10 mikron yuzey olusturacak bagzi urunler mevcuttur fakat bunlar bir firinda boya tabancasi ile atilir ;) Elimizde de var, denemek isteyen serbest. Icine toz yapisirsa da evladiyelik :)

Lutfen pazarlama hilelerine kanmayin :)

Antalyalogy
07-10-2013, 23:17
- Abicim neyle yıkadınız

sesli güldüm zuhahahahhahaha:D:D:D:D

imprezaWRC
07-10-2013, 23:33
Ha ayrica, videodaki urun bariz sekilde Nasiol ZR53, icinde gelen pedler ayni posetten cikiyor ve onlarin pedleri, sise de ayrica etiketi sokulmus ZR53 sisesi.. Cok tesaduf degil mi ? :) Ayni sise ayni ped, cok ozel seramik boya koruma :) Ayrica, yurt disinda ayni beyaz siseyi kullanan firma yok.

İlk etapta bende ZR53'tür diye düşündüm ama 5 sene yazınca Williams Ceramic olabilir yazdım :)

Burak Demirci
08-10-2013, 02:59
değşik bir boya koruma türü

PiscocuK
08-10-2013, 10:01
daha önce bu videonun yabancı versiyonu yayımlanmıştı bu forumda..o en azından daha kapsamlıydı diye hatırlıyorum

bLackModeL
08-10-2013, 10:10
Offf yine plastik kasalı çakmak testi :D :D
Plastik ile bastırmıyor, vuruyor yani bir nevi boya transferi olmasını sağlıyor, çizilip, çizilmediğini anlamak için scotch brite bezin yeşil tarafını biraz bastırsın çizilmiyorsa tamamdır.

5 yıl garanti dediyse, Williams Ceramic Coat olma ihtimali var. Hoş isme takılmayın, Williams F1 ile alakası olmama ihtimali var.

Her ne hikmetse xzilon'da aynı şekilde garanti veriyor ama sen gel her sene kucağımıza biz o cilayı bir tazeleyilim ile o iş oluyordur.

- Abicim neyle yıkadınız
vay be :D bumudur :D