Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep / Bronx - Brand Of Fame ft. Ahlegrow & Fly (Official Video)
Burası Gaziantep ;) Ne kadar amotör olsada sonuçta ortada emek var. Ellerine sağlık
Bronx - Brand Of Fame ft. Ahlegrow & Fly (Official Video) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=E57ARyZt97M&feature=c4-overview&list=UUoltdFAy58av6QKjYl6mT6Q)
akbaba78
08-10-2013, 10:56
cok basarili bence:icon_tup:
cok basarili bence:icon_tup:
Teşşekürler :)
Bu konvoyu gördüm Pazar günü kalabalık bir şekilde gidiyorlardı güzel olmuş
Güzel çalışma olmuş. Tebrikler
bilalasmali
08-10-2013, 12:10
Farklı olmuş tebrikler
Antalyalogy
08-10-2013, 15:36
Zenciler olmasaymış daha iyi olurmuş.Başarılarının devamını dilerim..
Klip 10 numara olmuş
Şarkı berbat :) kusura bakmasınlar ;)
zenci rafıklarımız zirve'de okuyor heralde :D
volume81
08-10-2013, 16:25
e46 sıfır çizip sunroof'dan çıkmasaydılar iyiydi
Klip 10 numara olmuş
zenci rafıklarımız zirve'de okuyor heralde :D
Yüksek ihtimal öyledir.
e46 sıfır çizip sunroof'dan çıkmasaydılar iyiydi
Sürdüğün araba 330 Bmw olup kalabalık bir ortamın içinde videolar çekiliyor sıfır çizmek vs. hareketler yapmak imkansız gözüküyor ;)
HardCore
08-10-2013, 17:44
uğur kalender ve tepikleten arabaları :D valla klip güzel olmuş parçada pek eksantrik
131mirafiori
08-10-2013, 17:54
bu şekilde yapılan çoğu işten iyi :)
yarışı başlatan memoli mi
5IDdy1qjVHo
güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
Klip 10 numara olmuş
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
şarkı fena değil ama klip cidden yurt dışı tarzında olmuş çok başarılı gerçekden tebrikler
ygtkrmdnz
08-10-2013, 21:22
yarışı başlatan memoli mi
5IDdy1qjVHo
evet diyeyim bitsin yarış muhabbeti konu ile alakalı şeyler yazın :icon_tup:
RafetAraç
08-10-2013, 22:22
şarkı ve şarkıyı söyleyen tip ofsayt. geri kalan herşey güzel
speed_blue
08-10-2013, 22:40
antepte artık rahat binilmiyor arabaya her köşede pusu atmış radar araçları, hızlı gitmesenizde ceza geliyor arkadan, arabanın rengi güzel diye :)
antepte artık rahat binilmiyor arabaya her köşede pusu atmış radar araçları, hızlı gitmesenizde ceza geliyor arkadan, arabanın rengi güzel diye :)
Aynen yıl sonu herkes kotaya çalışıyor polislerden.... Yazık....
doncarlo
09-10-2013, 01:01
Klipte ciddi emek var şarkı klibe kıyasla sıfır.
dıger bır suru klıbı ve sarkısı var kanaldan ızleyın gayet gayet ıyı cocuklar bence, klıper cok cok basarılı bu arabalı amator olmus ama dıgerlerı cıddı ıyı
uğur kalender ve tepikleten arabaları :D valla klip güzel olmuş parçada pek eksantrik
Teşşekür ederiz. O konuları hiç. açmasak girmek video hakkında yorumlar alsak seviniriz.
bu şekilde yapılan çoğu işten iyi :)
güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
Teşşekürler ..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
;) ;) ;)
şarkı fena değil ama klip cidden yurt dışı tarzında olmuş çok başarılı gerçekden tebrikler
Teşşekürler kardeşim..
evet diyeyim bitsin yarış muhabbeti konu ile alakalı şeyler yazın :icon_tup:
:icon_tup:
şarkı ve şarkıyı söyleyen tip ofsayt. geri kalan herşey güzel
Sağolun.
Aynen öyle ;) Kota dolduruyorlar.
Klipte ciddi emek var şarkı klibe kıyasla sıfır.
Sağolun.
dıger bır suru klıbı ve sarkısı var kanaldan ızleyın gayet gayet ıyı cocuklar bence, klıper cok cok basarılı bu arabalı amator olmus ama dıgerlerı cıddı ıyı
Teşşekürler sağolun.
Bence kötü olmuş.
Emeğe saygı diye birşey var bilirmisin ? Mütevazi olmak diye birşey ? Pazar günü şehir içinde çekilmiş bir video baştada belirttik AMATÖR Sen git daha iyisini yap
Zenciler ABD'li yoksa somililimi :D
emeği geçenleri tebrik ederim.
gece 10 buçukta yüksek binadan metroya giderken karanlığın içinde pusmuş radar arabası gördüm :D pes dedim
hakkaten tadını kaçırdılar.
gece 10 buçukta yüksek binadan metroya giderken karanlığın içinde pusmuş radar arabası gördüm :D pes dedim
Allah belasını versin onların :D
08.10.2013 / Tek arabamla 10 ayda yediğim cezalar :D
59131383008_10201573844841723_1646444271_n
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle (http://img490.yukle.tc/image.php?id=59131383008_10201573844841723_1646444 271_n.jpg)
http://s1310.hizliresim.com/1g/9/tdxsy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
halilkarakas
09-10-2013, 11:29
Emeğe saygı diye birşey var bilirmisin ? Mütevazi olmak diye birşey ? Pazar günü şehir içinde çekilmiş bir video baştada belirttik AMATÖR Sen git daha iyisini yap
herkez beğenicek diye bir kaidemi var kardeşim ... yorum yapılmasını istemiyorsan koyma vidyo midyo :heyoo:
Emeğe saygım var ama beğenmedim.
klip şarkıya gitmemiş bence
Klip iyi ama şarkı kötü yorum kötü söylesem mi söylemesem mi tarzinda davranmış arkadaş
erhanarici18
09-10-2013, 21:37
valla söylemesen kimse anlamaz antep olduğunu
zenciler falan :D
JayVTEC!
10-10-2013, 18:17
Klip 10 numara olmuş
+b16bk20af22c
Selcuk_RoL
10-10-2013, 21:47
Bencede gayet guzel olmus elinize saglik
speed_blue
10-10-2013, 21:56
Aynen yıl sonu herkes kotaya çalışıyor polislerden.... Yazık....
bugün sabah 8de başlayan uygulamalar ve radarlar şu an itibari ile devam ediyor ve abartmıyorum bugün sadece dar ara sokaklarda trafik uygulaması ve radar yoktu, arabamda rahatsız edici olmamasına ragmen çıkarıpda binemiyorum,,,, dün gece milletin evinin önündeki araçlara ceza yazılmış, bugün ise petrole yakıt almaya giren araçlara petrol içinde uygulama yapılmış...
şarkıyı söylen arkadaş tam jokey :)
kırmızı turbo vtec VTH sanki.
ygtkrmdnz
10-10-2013, 22:04
eski nıf 11 :)
bugün sabah 8de başlayan uygulamalar ve radarlar şu an itibari ile devam ediyor ve abartmıyorum bugün sadece dar ara sokaklarda trafik uygulaması ve radar yoktu, arabamda rahatsız edici olmamasına ragmen çıkarıpda binemiyorum,,,, dün gece milletin evinin önündeki araçlara ceza yazılmış, bugün ise petrole yakıt almaya giren araçlara petrol içinde uygulama yapılmış...
ben genelde aktoprakda ki KRM'den alıyorum. hangi pompalarda uygulama vardı :D
speed_blue
10-10-2013, 22:28
ben genelde aktoprakda ki KRM'den alıyorum. hangi pompalarda uygulama vardı :D
eski garajların yanındaki istasyon
eski garajların yanındaki istasyon
ben hep yeşil caminin önünde yapılan çevirmeden korkmuşumdur. petrolde ki çevirmeyi ilk defa duyuyorum :o
emrah-58
11-10-2013, 02:35
başarılı ellerinize sağlık ;)
truerider
11-10-2013, 11:06
sarkinin beat i calinti
Fatih YİGİT
11-10-2013, 11:22
Maşallah çok güzel olmuş da zencileri nereden buldunuz ???? :)
serhatayasli
11-10-2013, 11:41
güzel olmuş güzel daha iyilerini de başarabilirsiniz