Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BiÇaklanma olayi yardim

dachosen
08-10-2013, 12:12
Arkadaşlar selam.

Cumartesi gecesi kız arkadaşımla birlikte ümitköy de yemeğe çıktıktan sonra arkadaşımın yavru köpeğini görmek üzere yıldıza doğru yol aldık. Yıldız karakolunun karşısından girilerek 100 metre aşşağıda sinpaş gyo yu gören bir manzara var arkadaşım orda bekliyordu bizi. Yanına park ettim kız arkadaşımla indik.

10 metre uzaktan elinde 2 kasap bıçağı üstünde t shirt (bu soğukta) olan bir adam arkadaşımın arabasına doğru yaklaştı ve kapısına hamleler yapmaya başladı sonra bir şey olmadığını görünce bana ve kız arkadaşıma doğru yaklaşmaya başladı.

Bende kız arkadaşıma hemen arabaya bin dedim onu arkadaşımın arabasına bindirdim ve kendi arabama doğru yol aldım. Bu arada adam gelmişti. Bana tam arabaya binerken bıçağını salladı ben geri çekildim fakat koltuk altıma isabet etti kapıyı kapattım gerildim amacımda zaten arabada tek kalıp adamı ezmekti. Fakat o an kız arkadaşım yüzünden ezemedim. Onun o olayda bulunmasını istemedim.

155 i aradık. 30 dk da sivil polisler geldi. Beni aldılar herifi almak için araştırmaya başladılar. Fakat ağrım çok arttı hemen hastaneye gittim ben hastaneye gittikten sonra telefon geldi adamı almışlardı karakola. Sakın bırakmayın dedim tamam dediler.

Hastanede akciğer zarıma gelme riskinden dolayı biraz sıkıntılı durumlar yaşandı fakat Allaha şükürler olsun ne kasıma ne iç organlarıma ne kemiğime hiç bir şey olmamıştı çok büyük şans. Kaçmasam yada yanlış bi şekilde kaçsam sol göğüsüme isabet edebilirdi.

Neyse dikiş atıldı hızlıca karakola gittim sivil polisler ve adam aynı odadaydı sivil polisler kahkaha atıyordu. Şaşırdım biraz. Herifi bırakmamaları içinde arkadaşımı göndermiştim oraya fakat o bi sıkıntı farketmişti. Karakolun aurası sanki biz suçluymuşuz herif haklıymış gibiydi bana bunu telefondan belirtmişti zaten.

Bana saldıran adamın ismini sıkıntı olmıcak bi biçimde yazdırdığınız zaman vericem yada pm de olur. Çok ünlü bir adam bu konulardada öyle.

Ben şikayetçi oldum kız arkadaşım ve arkadaşımda tanık. Arkadaşımın arabasında kapısında ve camında bıçak izleri net bir şekilde mevcut. Kapıya bıçağı sokmuş direk. Zabıt tutuldu.

Polisin biri geldi bana dedi.. Bulaşma pislik adamdır vazgeç sen zararlı çıkarsın falan fakat aklıma direk para almış bu geldi.

Adamın eli kırık kapıya vururken kırmış.

Bu adam aynı gece başkalarınada saldırmış 2 çocuk gelip bize geçmiş olsun dedi. 14 yaşındaki kızına ve karısınada saldırmış. Adamın oğlu gelip benden özür diledi.

Adamın fedailerinin bile silahları ruhsatlı. Polisler bakmış. Ceketini çıkartıp üstüne örten cinsten.

Aklıma bu kadar detay geldi kafamda hala karışık eksik kalan bir şey varsa uyarırsanız söylemeye çalışırım.

Ve son olarak adam öldürmeye tam teşebbüsten direk içeri atılması gerekirken şuan serbest. Ne yapmalıyım bana yol gösterebilirmi bilgili arkadaşlar fikir paylaşımında bulunarak doğru yola çıkalım. Teşekkürler şimdiden.

HaKo
08-10-2013, 12:15
Geçmiş olsun ama biraz karışık anlatmışsın yanlış anlamadıysam bu adam ya deli raporlu dokunamıyorlar , ya da psikopat bir mafyavari it kopuk bir şey heralde adamları var falan diyorsun.

ANIL ERCAN
08-10-2013, 12:16
Öncelikle geçmiş olsun, Benim anlamadıgım bu adam niye durduk yeremi saldırdı size ve arkadasınızın arabasına ? Ünlü derken ne anlamda ünlü mafya babasımı, çete reisimi, torbacıların başımı polislerle ne tür bi alısveriş içinde Bunlarıda yazarsan Bide kim oldugunu söylersen Belki tanıyan biri çıkar ?

c20let
08-10-2013, 12:17
Öncelikle geçmiş olsun, sen şikayetçi oldun mu peki?

can3541
08-10-2013, 12:22
Yok muydu arabadanda bişeyler saldırıp ezseydin kafasını itin!

dachosen
08-10-2013, 12:25
Karışık yazdıysam kusura bakmayın lütfen hala elim titriyor sinirden düşündükçe.

Adam psikopat ama nasıl dokunamıyorlar anlayamıyorum öldürmeye tam teşebbüsten içeri alınıp 10-15 sene arası ceza yemesi gerekirken dışarda dolaşıyor. Adam müteahhit.

Evet bende şikayetçi oldum ve arabamda bir şey taşımadığım için çok üzüldüm gerçekten.

Kim olduğunu sıkıntı olmayacağını kesinleştirdiğimiz zaman söylerim. Mafyalığı bolca var. 15 korumasına aylık 100 bin dolar ödeyen birisi.

peace
08-10-2013, 12:26
geçmiş olsun, yaşanmaz hale geldi memleket ölür müsün öldürür müsün? ya sineye çekeceksiniz ya da elinizden gelini yapıcaksınız size kalmış.

streetracer_nos
08-10-2013, 12:27
Bıçaklamadan yakalanan bi adamı nası serbest bırakıyolar?Büyük şehirler zıvanadan çıktı yaşanmaz hale geldi

HaKo
08-10-2013, 12:29
Karışık yazdıysam kusura bakmayın lütfen hala elim titriyor sinirden düşündükçe.

Adam psikopat ama nasıl dokunamıyorlar anlayamıyorum öldürmeye tam teşebbüsten içeri alınıp 10-15 sene arası ceza yemesi gerekirken dışarda dolaşıyor. Adam müteahhit.

Evet bende şikayetçi oldum ve arabamda bir şey taşımadığım için çok üzüldüm gerçekten.

Kim olduğunu sıkıntı olmayacağını kesinleştirdiğimiz zaman söylerim. Mafyalığı bolca var. 15 korumasına aylık 100 bin dolar ödeyen birisi.

valla yanlış anlama ama kim sana anlattıysa bunları biraz gözünü korkutmak için yapmış. Bu yazdığın senaryo ancak filmlerde olur. O kadar zengin medyatik bi adamsa dediğin gibi böyle elinde döner bıçağıyla da önüne gelene sallıyorsa eninde sonunda çıkardı ortaya yani kokusu çıkardı. Şikayetci olma diye sana uydurulmuş bir hikaye olmasın bu ?

tunerviper
08-10-2013, 12:29
Bıçaklamadan yakalanan bi adamı nası serbest bırakıyolar?Büyük şehirler zıvanadan çıktı yaşanmaz hale geldi

Eğer yaralanan kişide hayati organlarında yaralanma yada kırık gibi şeyler yoksa basit yaralama olarak serbest yargılanıyor bildiğim kadarıyla.

Volkann
08-10-2013, 12:30
bence şikayetini geri alma baktın polisler o şekilde devam ediyor üst makamlara başvurursun o polisleride şikayet edersin çeksin cezasını . teksasmı burası. ya o bıçak seni öldürseydi?

5500
08-10-2013, 12:34
geçmiş olsun..
15 korumasına aylık 100 bin dolar yazmasan iyiydi

Anıl E.
08-10-2013, 12:34
Böyle adamlar serbest ama hakkını savunan kişileri içeri atıyorlar.

Bu devlete hiçbir zaman güven olmaz .

Geçmiş olsun,yazacak çok şey var ama gerek yok .

dachosen
08-10-2013, 12:36
Arkadaşlar çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.

valla yanlış anlama ama kim sana anlattıysa bunları biraz gözünü korkutmak için yapmış. Bu yazdığın senaryo ancak filmlerde olur. O kadar zengin medyatik bi adamsa dediğin gibi böyle elinde döner bıçağıyla da önüne gelene sallıyorsa eninde sonunda çıkardı ortaya yani kokusu çıkardı. Şikayetci olma diye sana uydurulmuş bir hikaye olmasın bu ?

Yok internette gazetelere, basına verdiği açıklamalar bunlar.. Kulaktan dolma olsa söylemem bile.

Gerçekten film gibi olduğu kesin. Adam gariban birisi olsaydı şuan içerideydi.

dachosen
08-10-2013, 12:37
geçmiş olsun..
15 korumasına aylık 100 bin dolar yazmasan iyiydi

Teşekkürler. Neden böyle dedin?

5500
08-10-2013, 12:38
Teşekkürler. Neden böyle dedin?

Kim olduğunu saklıyorsunuz ya, dediğim şekilde aratınca kim olduğu çıkıyor .
Zaten pek hayırlı bir haberi yok.

Maxi
08-10-2013, 12:39
ben olsam hemen bir tv kanalına giderdim
eğer adam zenginse kesin ilgilenip haber yaparlar
olay medyaya düşerse bak bakalım işler nasıl tıkırında yürüyor

Volkann
08-10-2013, 12:42
abi milyon dolarlık adam elinde bıçakla sokakta napıyor delirmişmi bunlar? neyden zevk alacaklarını mı şaşırmışlar :S

tremx
08-10-2013, 12:43
Daha neler duyacağız, bu devirde paran varsa kralsın büyük geçmiş olsun

İbrahim33
08-10-2013, 12:43
O kadar zengin adam hiçbir husumetiniz , ilginiz alakanız olmamasına rağmen , elinde bıçakla sizden ne ister ? ilginç...bence olayı yargıya tecelli ettirmeyin.uğraşılmaz bu tip adamlara , zaten ağır yaralamada yokmuş , mahkemelerde uğraştığınızla kalırsınız.Bırakın allahtan bulsun belasını.

dachosen
08-10-2013, 12:46

Düşündüm bunu fakat ne olacağını bilemediğim için gitmemin pek bir işe yarayacağını zannetmiyordum.

Nasıl bir yol izlemeliyim tam olarak? Ve bu tarz başka fikirleriniz var mı arkadaşlar?

Adamın ismini kullanmayalım. Dediğim şekilde araştırınca çıkıyor

s2k
08-10-2013, 12:48
Bi ben mi bulamadım arkadaş bu adam kimdir diye :D:D:D

GokhanRS
08-10-2013, 12:48

+1 aynen medyaya başvurmalısın. medya işin içine girdimi dokunulmazlığında oluşur...

Bi ben mi bulamadım arkadaş bu adam kimdir diye :D:D:D

yanlış bulmadıysak haberlerdeki kişi orhan n..... öyle bişi

rodya
08-10-2013, 12:50
o şekilde aratınca adamın kim olduğu çıkıyo.
bulaşma..hak özgürlük adalet vs unut gitsin. türkiye'de yaşıyorsun maalesef.
çok geçmiş olsun

HaKo
08-10-2013, 12:52
Bence peşini bırakma , böyle adamlar böyle olayların üstüne gidip hakkını ararsan bedelini daha ağır öderler. Kim olursa olsun kolay değil bu kadar her şey.

s2k
08-10-2013, 12:52
o şekilde aratınca adamın kim olduğu çıkıyo.
bulaşma..hak özgürlük adalet vs unut gitsin. türkiye'de yaşıyorsun maalesef.
çok geçmiş olsun

Ben mi beceriksizim acaba kırk çeşit aradım çıkmadı :soru:

taytay
08-10-2013, 12:54

pm attım :)

bu arada çok geçmiş olsun bencede peşini bırakmayın.

Tuncay
08-10-2013, 12:56
Bu işler öyle sıkıntılıki
Yol yüzünden kavga etmiştik 3 kışiyle adamlar zil zurna sarhoştu adamları dövdük karakola gittik apar topar bizi çıkardılar abimle beraber 2 kişiydik
Adamlar otopark mafyasıymış başımız belaya girermiş diye bizi evimize gönderdiler
içlerinden biri karakolda tekrar bana saldırdı ama yine hakkını aldı polisler hiç ellemediler
Bizde arka kapıdan çıkıp oradan uzaklaştık

naci
08-10-2013, 12:56
Geçmiş olsun,
Kim olduğunu bende çıkaramadım.

_muhaRRem
08-10-2013, 12:57
medyaya bi düşsün iş bak nooluo emniyet amirine kadar budarlar adamları , el altı halledilmeye çalışılmış

emir91
08-10-2013, 12:58
Adam sıkıntı bellide elinde bıçakla önüne gelene saplamaya çalışmasını anlamlandıramadım

civelek
08-10-2013, 12:58
hergün aynı işler ve bu olayların sonucu hiç değişmiyecek çözüm nefsi müdafa başka yolu yok deliye daha deli olucaksın mermiyi defalarca patlatıcaksın durana kadar baldır bacak kevgire ceviriceksin

Umut melek
08-10-2013, 12:59
Cok gecmiş olsun biladerim Allah korumuş valla böyle insanlar var işte kime güvencemizi şaşırdık bu ülkede polisler bile aralarında ayrılmış gruplara .... ( %50 sini evde tutuyormuş ya Başımızdakiler ) Bende bi pm alabilirmiyim arkadaşlar kimmiş , bulamadım da

s2k
08-10-2013, 12:59
Aga para adamı bozuyo demek ki :D:D:D

ido
08-10-2013, 13:00
bende çözemedm arkadaşlar bi pm atan olursa sevınırım

GokhanRS
08-10-2013, 13:00
Aga para adamı bozuyo demek ki :D:D:D

bende sen neden bölesin diyordum :D paradanmış demek :D

can3541
08-10-2013, 13:02
Bi pm'de ben alabilir miyim?Bulamadım da:)

typh10
Burası Türkiye unut,bulaşma nasıl bir zihniyettir ya.Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız korkmayın, karakoldan sonuç gelmiyorsa gidin savcıya çıkın savcı ses çıkarmıyorsa gidin adalet bakanın arabasının önüne atlayın, anlatın durumu.Medyaya yansısın olay da bakın bakalım size akıl veren o karakol personeline neler oluyor.Tamam İsveç,Almanya değil ama Mozambik,Fildili hiç değil bu ülke. Geçmiş olsun.

_muhaRRem
bende pm alıymmmmm

ANIL ERCAN
08-10-2013, 13:04
Kimmiş o adam asırı merak ettim yav adını solesenize

dachosen
08-10-2013, 13:05
Dediklerinizinde üstüne trt yi aradım editörlerle görüşüp bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Sizce başka nereleri aramalıyım?

Abilerim arkadaşlarım konuyu çok ciddiye alıyorum sizdende aynı özeni bekliyorum. Sizde kendinizi benim yerime koyun yanında eşiniz kız arkadaşınız olsa ve ona zarar gelebilcek bi durum olsa biri size bıçaklı saldırıda bulunsa ve sizi yaralasa ne hissederdiniz?

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin.

dachosen
08-10-2013, 13:06
Google a ''15 koruma 100 bin dolar'' yazınca çıkıyor beyler.

GokhanRS
08-10-2013, 13:06
Dediklerinizinde üstüne trt yi aradım editörlerle görüşüp bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Sizce başka nereleri aramalıyım?

Abilerim arkadaşlarım konuyu çok ciddiye alıyorum sizdende aynı özeni bekliyorum. Sizde kendinizi benim yerime koyun yanında eşiniz kız arkadaşınız olsa ve ona zarar gelebilcek bi durum olsa biri size bıçaklı saldırıda bulunsa ve sizi yaralasa ne hissederdiniz?

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah kimsenin başına vermesin.

kardeşim çok geçmiş olsun sonuna kadar haklısın. medyaya başvurmakta hakkın.

trt ilgili değil pek. ulusal ünlü kanallara başvurman daha mantıklı.

34tb9544
08-10-2013, 13:07
Adam oldurmeye tesebusten bile olsa ilk defa bir olaya karisiyor ve sicili temiz ise malesef saliyorlar yani o adam seni o an 3-4 yerinden bicaklasa dahi daha once hic bir suca veya olaya karismadiysa serbest kaliyo malesef :(

snan1910
bence trt değilde özel kanallarla iletişime geçin, trt de bir haber yayınlanması için 41 kişinin onayından geçiyor ve nasıl geçiyor belli değil.

5500
En mantıklısı medya kesinlikle. Diğer kanallarıda arayın..
Umarım lehinize olur herşey.

rebelh
ben adamın size neden saldırdığını anlayamadım?

CTG
çok çok geçmiş olsun çok acayip çok sinir bozucu bi durum cidden

bu millet nasıl bi millet benim aklım almıyo hiç

rebelh
08-10-2013, 13:09
sizinle konuşan oğlu kaç yaşlarındaydı?

dachosen
08-10-2013, 13:14
Ankaradayım istanbul kanallarını aramam işe yarar mı sizce?

Adamın saldırma nedeni alkol ve önceden 2 çocukla kavga etmesi. Evine gidip bıçak alıp gelmiş sanırım arkadaşım bizden 2 dk önce ordaydı bizde gittik arabadan indik onun arabasına binmek için ve böyle bir olay oldu.

Sicilinin temiz olmadığını düşünüyorum. Ama karakolun 1 km dibinde elinde 2 kasap bıçağıyla ortalığa çıkıp adam bıçaklıcak rahatlık nerden geliyor ben bunu anlayamıyorum. Üstelik suçsuz ve yanında bayan bulunan insanlara. Aklım almıyor yahu

GokhanRS
08-10-2013, 13:14
Bir dönem MHP Van İl ve Tatvan İlçe Başkanlığı da yaptım. Ancak şimdi siyasetle ilgilenmiyorum.

böyle bir demeci var adamın? cidden bu adam mı sana saldıran kardeşim? yani medyadaki resimlerinden de teşhis ettin mi?

su kaynakları bakanlığı ile ortaklaşa proje yapan bir adam. tam bi ....... muhtemelen.

her kanalıda araya bilirsin hepsinin her ilde adamları var.

İbrahim33
08-10-2013, 13:15
Abi yapmayın etmeyin , bu tip konularda dikkatli olmak gerekir.Ortada cinayet vs. yok , kamera kaydı yok , medya ne kadar üstüne gidecek bu adamın ? + çok medyatik bir isimde değil bence.

Haberlerde 2 dk. gösterilse bile 3-5 gün sonra unutulur gider.Bunların fedaisi çok olur , sonra peşini bırakmazlar.Anladıkları dilden konuşabileceksen , amcan , dayın varsa , kaybedecek birşeyin yoksa ver t.v ye ver mahkemeye.

Umut melek
08-10-2013, 13:15
NURSOY Şirketler Grubu Başkanı Orhan Nurduhan - 08-10-2013 - Nursoy şžirketler Grubu yeni baraj anlaşması imzaladı Emlakkulisi.Com (http://emlakkulisi.com/guncel/nursoy-sirketler-grubu-baskani-orhan-nurduhan/323299)

Kısa bi bilgi geçmişler galiba arkadaşlar burda şahısla ilgili

G_TT_I
08-10-2013, 13:18
Başkasına kızıp sizi onlar sanmış olabilir, 100bnlik korumalar o an nerede onu anlamadım.

Telefon ile olmaz, resmi evrakları ekleyip düz yazı ile mail at.

dachosen
08-10-2013, 13:19
böyle bir demeci var adamın? cidden bu adam mı sana saldıran kardeşim? yani medyadaki resimlerinden de teşhis ettin mi?

su kaynakları bakanlığı ile ortaklaşa proje yapan bir adam. tam bi ....... muhtemelen.

her kanalıda araya bilirsin hepsinin her ilde adamları var.

Aynen öyle abicim.

Tamam kanallarla iletişime geçiyorum birazdan.

34tb9544
08-10-2013, 13:20
Bence direk savciya cik o gece ile ilgili nasilsa elinde raporun var

rodya
08-10-2013, 13:22
O olay dünki gibi kayıtlara geçmemiştir.
Elindeki tutanaklarda adamın adı ve olay örgüsü birebir doğru şekilde yazıyor mu?

rebelh
08-10-2013, 13:23
Ankaradayım istanbul kanallarını aramam işe yarar mı sizce?

Adamın saldırma nedeni alkol ve önceden 2 çocukla kavga etmesi. Evine gidip bıçak alıp gelmiş sanırım arkadaşım bizden 2 dk önce ordaydı bizde gittik arabadan indik onun arabasına binmek için ve böyle bir olay oldu.

Sicilinin temiz olmadığını düşünüyorum. Ama karakolun 1 km dibinde elinde 2 kasap bıçağıyla ortalığa çıkıp adam bıçaklıcak rahatlık nerden geliyor ben bunu anlayamıyorum. Üstelik suçsuz ve yanında bayan bulunan insanlara. Aklım almıyor yahu

dini imanı para olan insanların elindeki özgürlük kimsede yok..

bahsi geçen kişi müşterimiz olur çocukları falan öle gökçek kardeşler gibi artis değiller muhtemelen alkol sonucu böle bi olay yaşanmış ben asarım ben keserim bi adam değil ama sıkıntılı biri

olayı teyid etmeye çalışıcam bakalım haber gelirse bende merak ettim

benim tavsiyem olayın üstüne gidin muhtemelen anlaşma ile sonuçlanabilir
medya işi sakat bence hukuki yollar daha mantıklı

cabrioleter
08-10-2013, 13:26
Abi yapmayın etmeyin , bu tip konularda dikkatli olmak gerekir.Ortada cinayet vs. yok , kamera kaydı yok , medya ne kadar üstüne gidecek bu adamın ? + çok medyatik bir isimde değil bence.

Haberlerde 2 dk. gösterilse bile 3-5 gün sonra unutulur gider.Bunların fedaisi çok olur , sonra peşini bırakmazlar.Anladıkları dilden konuşabileceksen , amcan , dayın varsa , kaybedecek birşeyin yoksa ver t.v ye ver mahkemeye.

sana ve çok sevdiğin birine böyle saldırırlarsa sen sineye çek.

bence peşini bırakmayın. bu tip olaylar sineye çekile çekile zaten 90larda ülkenin durumu ne haldeydi ortada. sadece adamı değil karakoldaki polisleri de gerekli merciilere şikayet edin.

Emre Ekrem
08-10-2013, 13:31

yok değilsin, bende bulamadım :D

HaKo
08-10-2013, 13:32
sana ve çok sevdiğin birine böyle saldırırlarsa sen sineye çek.

bence peşini bırakmayın. bu tip olaylar sineye çekile çekile zaten 90larda ülkenin durumu ne haldeydi ortada. sadece adamı değil karakoldaki polisleri de gerekli merciilere şikayet edin.

aynen öyle hadi adamı geçtim sarhoştur , delidir , sorunludur , raporludur vs. peki oraya kraldan çok kralcı olan gülüp geçiştiren hadi işine bak polislere ne demeli ? bence asıl onların peşini bırakma derim hakkını ilk önce onlar senin hakkını savunmadığı için onlara karşı aramalısın.

Emre Ekrem
08-10-2013, 13:37
vay arkadaş, nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya

rebelh
çocukları benim dediğim çocuklar diilmiş artislermiş biraz ben tanımıyorum öle duydum şimdi

adamın simpaşın orda ne işi var bilmiyorum evleri panorada

bana kalırsa medyayı işin içine sokmayın sıkıntılı bir adam haksız konuma düşmeyin

OrcunInce
Sen sus ben susayım, sonra nasıl bu hale geldik?

Susma kardeşim susma, zaten adamın her boktan haberi var, yok ihalesi yok alkollü uçağa binme yok bilmem ne. Sende şikayetçi ol adı çıksın iyice. Yok öyle yoldan adam çevirip tavuk gibi bıçaklayıp dışarıda gezmek. Allah korumuş..

riddick
08-10-2013, 13:38
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.anlattığın olay gerçekten inanılası bir olay değil ama türkiye şartlarında halen olabilecek birşey.ancak sana şöyle birşey önerebilirim.karakoldaki soruşturma belli ki ilerlemicek.direkt bir savcılığa gidip dilekçe ile savcılık kanalıyla suç duyurusunda bulunman daha doğru olur.tabi soruşturmayı yürütecek savcılıkta da bir oyun dönmezse.ayrıca karakolda o gün seninle ilgilenen polislerden de şikayetçi olabilirsin bimer yada kamu denetçiliği kurumu aracılığıyla

RedSun
08-10-2013, 13:38
1.000.000 dölarını al adamın olayını kapat. vermezse tazminat mahkemesine başvur

BaDCaT
08-10-2013, 13:39
Yeni zelanda yolu gozuktu arkadas aynisini cevreden bildigim birisi yasadi emekli polis silah cekmis aidatlari odemiyorsunuz dedigi icin cocuga..adam polise sikayet etmis nasihat etmisler kurtulamazsin falan laflarla gondermisler...

Yasanmaz bu ulkede eger insan gibi insansan..

riddick
08-10-2013, 13:41
polis amirine gidip yapacağınız şikayette önce aspirin denerler şikayetinizden vazgeçmeniz için arayı bulalım filan sonrasında da göz korkutmaya çalışırlar.o yüzden yapacağınız şikayette daha üst merciiler daha doğru olur bilginize

dachosen
08-10-2013, 13:41
çocukları benim dediğim çocuklar diilmiş artislermiş biraz ben tanımıyorum öle duydum şimdi

adamın simpaşın orda ne işi var bilmiyorum evleri panorada

bana kalırsa medyayı işin içine sokmayın sıkıntılı bir adam haksız konuma düşmeyin

Bilmiyorum tam olarak. Şimdilik bu olay o taraflardan dillenmese daha iyi olur. Ben sadece bilgi almak ve ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyaç duyduğum için sizlere baş vurdum. Evini oğlunun ismini bulmak çok kolay.

GokhanRS
08-10-2013, 13:44
Kamu İhale Kurumu (KİK) yolsuzluk soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan Bitlisli İş Adamı O.... N..... serbest bırakıldı.

Kod adı Ağa-patron
İller Bankası’ndan 2007’de KİK’e gelen Ali Kaya’nın, burada birlikte çalıştığı Şenol Varürer ve Osman Turna’yı da KİK’e aldırdığı, Varürer’in ön incelemede, Turna’nın Düzenleme Dairesi Grup Başkanlığı’nda çalışmaya başladığı anlaşıldı. Soruşturmada, Yusuf Kaya ve adamları ile Varürer ve Turna’nın suç örgütü kurduğu, örgüt lideri Ali Kaya’ya “ağa, patron, başkanım” diye hitap ettikleri, ihalelere katılan bir çok firma yetkilileri ile devamlı irtibat halinde oldukları bilgisi yer aldı. Operasyonda bu isimlerin büyük bölümü gözaltına alınırken Okan Tosun, O..... N......, şirket sahibi Ferit Rızvanoğlu ile Şeyhmus Kaya’ya ulaşılamadı. Bu isimlerin halen arandığı öğrenildi.

yolsuzluk, mafyacılık, ihaleler v.s v.s her bi *** var sanırım bu adamda. Allah yardımcın olsun.

dachosen
08-10-2013, 13:48
Gördüğünüz gibi işte. Adam kirli birisi.

Ne yapmalıyım bilemiyorum.

XoR
08-10-2013, 13:49
Aşırı alkollü işadamı uçağa alınmadı (http://www.haberingundemi.com/haber/Asiri-alkollu-isadami-ucaga-alinmadi/22574)

Alkol problemi olan birisi olduğu aşikar çok geçmiş olsun. Daha fazla başına dert olmadan bu sorundan kurtulman dileğiyle.

SOMEONESPECIAL
08-10-2013, 13:50
İlk vukuatı olmadığı için savcılığa suç duyurusunda bulunman sizin menfaatinize.
En azından bundan sonrası için...

http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/alkollu-isadami-ucaga-alinmadi-21151h.html
http://www.bitlisnews.com/bitlis/bitlisli-is-adami-orhan-nurduhan-serbest-birakildi-h2247.html

Zero
08-10-2013, 13:51
Keske adama direkt ulasabilme imkanin olsa.Bence kendisiyle alkollu degilken birebir konusma firsati bulursan farkli seyler cikabilir karsina.Cok gecmis olsun ugrassan bir dert ugrasmasan ayri bir dert.Ama kesinlikle pesini birakma bir sekilde cozume kavusturmalisin.

SmT
08-10-2013, 13:55
Sus, sinene çek diyenlere sakın aldırma.Bu kadar korkak olmayın ya..İfadesinde ne demiş bu adam önce onu öğren bence..Muhtemelen birileriyle karıştırdı sizi o kafayla..
Polis her zamanki diyeceğini demiş uzamaması için..
Savcıyla muhattap olabiliyosan çok daha iyi olur.

rebelh
08-10-2013, 13:56
Bilmiyorum tam olarak. Şimdilik bu olay o taraflardan dillenmese daha iyi olur. Ben sadece bilgi almak ve ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyaç duyduğum için sizlere baş vurdum. Evini oğlunun ismini bulmak çok kolay.

merak etme ben bişi sormadım sadece omu değilmi diye oğluna şirketin adını sordurdum doğru kişiden bahsediyormuşuz

dachosen
08-10-2013, 13:58
Oğlu çok iyi niyetli birisi. Özür diledi ben olsaydım olmazdı dedi ilgili davrandı alkollü olmasa pamuk gibidir falan dedi. Ama işin içinde orda kardeşim dediğim adama yada evleneceğim kıza zarar gelmesi riski ve benim ciddi bir şekilde yaralanmaktan zor kurtulmam var. Oğlu, babası pamuk olsa neye yarar.

b.ustaoglu
08-10-2013, 14:03
koskoca şehirde bulabula belanın en büyüğü bulmuş seni... Allah yardımcın olsun, inşallah adalet yerini bulur.

dachosen
Bu arada alkollüydüm hatırlamıyorum derse ne olur? Bilginiz var mı.

fa'R'uk
kardeşim kusura bakma yanlışta anlama ama korumalarına ayda 100bin dolar ödeyen birinin evden ekmek bıçağı alıp seninle hiç bir işi yokken seni bıçaklaması biraz garip değilmi?

SOMEONESPECIAL
08-10-2013, 14:07
Oğlu çok iyi niyetli birisi. Özür diledi ben olsaydım olmazdı dedi ilgili davrandı alkollü olmasa pamuk gibidir falan dedi. Ama işin içinde orda kardeşim dediğim adama yada evleneceğim kıza zarar gelmesi riski ve benim ciddi bir şekilde yaralanmaktan zor kurtulmam var. Oğlu, babası pamuk olsa neye yarar.

iki parmak sağa gelse kalbine denk gelseydi salladığı bıçak ne olacaktı ?
Ölüp gitsen bunun hesabını kim soracak o vatandaş kime hesap verecek ?

ozgurluk
Geçmiş olsun.

Adam bıçağı belden yukarı vurduğu için direkt olarak adam öldürmeye teşebbüs ediyor.

Elinde hastane raporun var ise polisin tuttuğu resmi tutanaklar var ise çık bir savcıya ver evrakları şikayetçi ol hemen.. (elindeki evrakların fotokopilerini mutlaka al,mümkünse notere onaylat)

öttürürler adamı

dachosen
kardeşim kusura bakma yanlışta anlama ama korumalarına ayda 100bin dolar ödeyen birinin evden ekmek bıçağı alıp seninle hiç bir işi yokken seni bıçaklaması biraz garip değilmi?

Yok yanlış anlamam haklısınız. Da zaten bende olayı yaşadıktan sonra bu ne dedim. Ben orda gecekonduda oturan uyuşturucu overdose undan saldıran bir herif zannetmiştim taa ki google a ifade verirken kendi ehliyetinden gördüğüm ismini yazana kadar.

Ben adamı hayatımda ilk defa görüyorum toplamda 15 20 sn görmüşümdür dahada görmedim.(karakol dışında)

Adam yanımdan geçerek rahat rahat yürüyerek sigara içmeye çıkarken :)

dachosen
08-10-2013, 14:15
Benim aklım gerçekten böyle bi olayı almıyor.

DHA resmen başından kovdu.

maxpower
08-10-2013, 14:15
çok geçmiş olsun

bimere,cumhurbaşkanına,emniyet genel müdürlüğüne,ankara emniyete şikayet yazın bakalım bişey çıkacak mı?

erayakar
08-10-2013, 14:27
Benİm anlamadiĞim hastaneye gİdİnce sana sormadimi hastane polİsİ ..otomatİkman amme davasi aÇilir..bukadar basit olmaz bu İŞte bİ yanliŞlik olmasin..

yusufcan_k
08-10-2013, 14:27
fazla mantıksız geldi bana hayal ürünü gibi azıcık..

Anıl E.
08-10-2013, 14:29
Yorumlara bak ya.

Sezgin
08-10-2013, 14:30

Başka bir arkadaş soruşturdu bir oncekı sayfadakı postta yazıyor. Şahıslar doğru, ilginç ama gerçek bu

Onurkk06
08-10-2013, 14:31
Ankarada olağan şeyler geçen türkiye maçını izliyoruz adamın teki alkollü yanındada pavyon karısı küfürler havada uçuyor yanında karısı ccugu olan kimse kalkıpda bişey demedi muhabbet esnasında bu adam tam sopalık derken bizi duydu sessiz olun maç seyrediom lan ben dedi :) 2 dakka sonra asıl maçı seyredeceksin deyince adam uzadı gitdi öyle bi millet oldukki beladan kaçıyoruz hep haklı olsakda olmasak da ama bu adam tam karaktersizmiş bence savcılığa suç duyurusunda bulunabilrsin karakol ve kişi akkında

TheAce
08-10-2013, 14:31
geçmiş olsun, akıl mantık almıyor bir an GTA V de sahne gibi geldi.

Onurkk06
08-10-2013, 14:32
Bu arada darp raporun falan yok mu hocam otomatikmen kamu davası açılmıyomu bu adama

Evrenoz
08-10-2013, 14:33
Medya konusu faydalı görünüyor, bizim ülkede işlerin yürümesi için farklı kanalların devreye girmesi şart..

4rsenik
08-10-2013, 14:37
Çok geçmiş olsun..Yaşasın Türk adaletii böle hakkın hukukun ne diim artık...işlerine gelince delikanlı olup oan buna jop sallıolar gelmedimi sen boşfer zararlı çıkarsın die konuşuyor maaşını bizim vergilerimizden alan emniyet teşkilatı..

Fatihöztürk
08-10-2013, 14:37
Arkadaşlar adamın adını bende pm alabilirmiyim.. bir gün önümüze çıkarsa ona göre davranırız bizde :)

PROMINENT
08-10-2013, 14:39
Kİmmiş bu adam ? bagdat da yaptım dediği işlerin birkaçı yalan ? yeşilbölge desöylediği projeler yok? geçen sene başlayan hariç ? zırhlı arabayı devlet veriyor zaten bir sükse değilki bende de 3 hummer 2 ford f150 vardı 12 de koruma ? şantiye için 3 ü senin yanına veriliyor.100.000 dolara orada bakan yedi sülalesi ile seni korur ne 100 bini ne koruması en baba koruma 1500 dolar arabası benzini dahil ? arabasınıda kiralarsan 2000 dolar ki araba toyota land vs..

senin bu adamla ilgili ciddi araştırmaya girip kovalaman lazım.hakedişleri alıp alıp kaçanlar Türkiye de ıraq da iş yapıyorum diye gezer olmuş..

elinden geleni ardına koyma kardeşim.adam kolpanın teki.

dachosen
08-10-2013, 14:41

Sen insanlarda fazla çakallık arama derin analizler yapma bence yusufcan. Burda gelsin yusufcanlar inanmasın diye yalan konu mu açıcam? Bir daha düşün.

dachosen
08-10-2013, 14:43
Kİmmiş bu adam ? bagdat da yaptım dediği işlerin birkaçı yalan ? yeşilbölge desöylediği projeler yok? geçen sene başlayan hariç ? zırhlı arabayı devlet veriyor zaten bir sükse değilki bende de 3 hummer 2 ford f150 vardı 12 de koruma ? şantiye için 3 ü senin yanına veriliyor.100.000 dolara orada bakan yedi sülalesi ile seni korur ne 100 bini ne koruması en baba koruma 1500 dolar arabası benzini dahil ? arabasınıda kiralarsan 2000 dolar ki araba toyota land vs..

senin bu adamla ilgili ciddi araştırmaya girip kovalaman lazım.hakedişleri alıp alıp kaçanlar Türkiye de ıraq da iş yapıyorum diye gezer olmuş..

elinden geleni ardına koyma kardeşim.adam kolpanın teki.

Dediklerinizi araştırıyorum hemen teşekkürler. Siz nerden araştırdınız, öğrendiniz ve bilgi sahibisiniz öğrenebilir miyim?

Providence
08-10-2013, 14:52
Geçmiş olsun kardeş , şikayetini geri almadığın sürece zaten savcılığın otomatikman dava açması gerekeyor . Sen yinede kendine en yakın cumhuriyet savcısına suç duyurusunda bulun .

rekord2000
08-10-2013, 15:01
çok geçmiş olsun polisten bir hayır gelmez ise ki anlaşılan gelmeyecek, şahsi olarak savcının karşısına çıkıp detaylı bir şekilde herşeyi anlatarak şikayetçi olun. Fas'a masa tatile diye kaçmazsa kan alırlar kan ondan öle kolay mı ya mozambik mi burası?

ghibli06
08-10-2013, 15:03
Bu vatandaşa teklif vermiştim yıllar önce, hatta bir arkadaşım yanında çalışıyordu... hiç gözüm tutmamıştı, ne yazık ki bu tarz 'işadamları' türedi son 10 yılda... polise gitsen kanka çıkarlar, mahkemeye versen sen suçlu çıkarsın bu sistemde... şantiyemde adam düşüp ayağını burkuyor, ben gidip karakola ifade veriyorum, birilerine yakın psikopat kodamanın teki, Ankara'da adam bıçaklıyor, serbest kalıyor, sistem bu işte...

bazı arkadaşlarımız 'şöyle uğraş, şunu yap, bunu yap, peşini bırakma vs' yazmışlar... bu vatandaşın çok yakın bir dostu, arkadaşıma iş yaptırdı, ödemedi, arkadaşım mahkemeye verdi, ofisini dağıttılar zorla 'borcu yoktur' imzalattırdılar... hukuki çok geçerliliği olan bir şey değildi elbette imzalatılan, şikayetçi oldu... hiç bir şey çıkmadı, arkadaşım şehir dışına gitti uzunca bir süre... sonra ne mi oldu? devletle ters düştü vatandaş, artık neyi bölüşemediler bilemem... bütün sülale içeriye girdi hala içerdeler, binaları yıllardır bomboş durur...

çok dillendirilmese de bu olanlar bana hiç sürpriz gelmiyor, çoğumuz TR'de neler oluyor, kimler nereleri nasıl parsellemiş, insanlara nasıl davranıyorlar hiç bilmiyor... sana tavsiyem git bir şükür namazı kıl, seni de kız arkadaşını da Allah esirgemiş, canını kurtarmışsın... bak sana bu tavsiyeyi bir hakimin oğlu veriyor...

Time-R
08-10-2013, 15:04
Bu isi cozse cozse Behzat Cozer diyemeden gecemeyecegim. Nitekimdede boyle bir baskomiser yok, olmayacakta. Behzat Çözer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dIQaRPLQHkM)

Allah yardimciniz olsun, gecmis olsun, yasadiklarinizi az cok anlayabiliyorum, ben olsam asla bu isin pesini birakmazdim. Birkac ozel TV kanali bu adami koruyabilir ve gonderdiginiz haberi yalan haber diye duyurabilir, diger birkac ozel tv kanali ise dogru haber diye yayinlayabilir. Yani diyecegim suki adamin ozel kanallardada adamlari olabilir, hatta butun kanallarin calisanlarina para yedirip yalan haber diyede yayinlatabilir.

Olay yerindeki deliller sizin sadece lehinize olacaktir. Bicak ne oldu? Olay aninda bu adaminda eli yada avcunun icine bicak kacmis mi, siyirmis mi, kendi kani var miydi? Yada sizin ustunuze ondan bulasan kan var miydi?

En onemlisi ise olay yeri yada yakinindaki MOBESE ve dukkan, banka vb. ozel ve devlete ait kameralar. Olay yerine tekrar gidin, birkezde kendiniz durumu degerlendirin, dukkan kameralarindan goruntu rica edin, alabiliyorsaniz alin.

Sonuc itibariyle butun delilleri toplayip savciliga dosyanizla birlikte basvurun, elbet yaninizda olacaklardir.

SekoLive
08-10-2013, 15:07
burda arabaların videolarını haberlere taşıyan medya faresi bu konuyuda görmüştür kısa zamanda taşırlar.

geçmiş olsun

ontheair
08-10-2013, 15:09
Olay gerçektir veya değildir beni ilgilendirmez. Millete film senaryosu gibi gelecek şeyleri ben bizzat yaşadım. O nedenle herkesi inandıramazsın. Ama şu tutarsızlıkları bir açıklarsan sevinirim.
1) 15 koruması olan biri neden kendi kendine en az iki ikişinin üzerine yürüsün.
2) Hadi diyelim ki yürüdü. Neden karakolda suçu o üstlendi. Sonuçta adam öldürmeye teşebbüs var ortada.
3) Karakoldaki polisler ortada bir şikayet varsa savcılığa göndermek zorundalar. Nöbetçi savcılık bunun için var. Eğer bu mimkün değilse sabaha kadar tutar sonra götürürler. Karakoldaki polisin ortada şikayet varsa kimseyi bırakma hakkı yoktur. Polis alır yargıya teslim eder. Savcı ifadeleri alır mahkemeye sevk eder. Mahkeme de nasıl yargılanacağına karar verir.
4) Eğer hastaneye bıçaklandım diye gittiysen oradaki doktor hiçbir şekilde seni polise teslim etmeden hastaneden çıkartamaz. Polis ifadeni alır. Seni bıçaklayan baban bile olsa kamu davası açılır.

Evet ülkede adalet yok, hukuk yok, eşitlik yok. Terazi hep zenginden yana kabul ediyorum. Ama bu kadar göstere göstere değil. Ortada biryanlışlık veya anlatmatyı unuttuğun bir şeyler var.

rebelh
08-10-2013, 15:25
Olay gerçektir veya değildir beni ilgilendirmez. Millete film senaryosu gibi gelecek şeyleri ben bizzat yaşadım. O nedenle herkesi inandıramazsın. Ama şu tutarsızlıkları bir açıklarsan sevinirim.
1) 15 koruması olan biri neden kendi kendine en az iki ikişinin üzerine yürüsün.
2) Hadi diyelim ki yürüdü. Neden karakolda suçu o üstlendi. Sonuçta adam öldürmeye teşebbüs var ortada.
3) Karakoldaki polisler ortada bir şikayet varsa savcılığa göndermek zorundalar. Nöbetçi savcılık bunun için var. Eğer bu mimkün değilse sabaha kadar tutar sonra götürürler. Karakoldaki polisin ortada şikayet varsa kimseyi bırakma hakkı yoktur. Polis alır yargıya teslim eder. Savcı ifadeleri alır mahkemeye sevk eder. Mahkeme de nasıl yargılanacağına karar verir.
4) Eğer hastaneye bıçaklandım diye gittiysen oradaki doktor hiçbir şekilde seni polise teslim etmeden hastaneden çıkartamaz. Polis ifadeni alır. Seni bıçaklayan baban bile olsa kamu davası açılır.

Evet ülkede adalet yok, hukuk yok, eşitlik yok. Terazi hep zenginden yana kabul ediyorum. Ama bu kadar göstere göstere değil. Ortada biryanlışlık veya anlatmatyı unuttuğun bir şeyler var.

evet bende böle biliyorum ?

328ia
08-10-2013, 15:45
walla kardeş sonuna kadar hakkını ara bence,öle korumasıymış yok şunu tanıyomuş geç bunları,kacıncı yüzyıldayız hiç pes etme

dachosen
08-10-2013, 16:02
Tekrardan teşekkür ediyorum herkese.

Hakkımı aramak istiyorum. Elimden geleni yapacağım.

ghibli06 bey yazınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler siz bana bu adamdan uzak durmamı mı söylüyorsunuz?

Ortada bir yanlışlık olduğu kesin fakat benim açımdan bir yanlışlık yok malesef ki.

1) Türkiyedeki korumalarından bahsetmemiş sanırım orda. Türkiyede fedaileri olur bir taneside karakoldaydı.40 yaş üstüydü belki 50.

2) Önceki 2 tane çocuktan dolayı gelmiş olmalı. Elinde 2 tane bıçak tshirtle gece saati 3 derecede çıkan, karısına 14 yaşındaki kızına saldıran bir adam.

3) Ben bu konular hakkında bilgisizdim. Gerekeni yapmadılarsa her şey kayıt altında var kız arkadaşımında diğer arkadaşımında benimde ifadelerin kopyası mevcut elimizde. Raporu karakoldaki polis aldı.

4) Karakoldaki polisin raporu incelemesi aynı şey olmuyor mu? Hastanede Polis geldi yanıma ev adresimi aldı telefonumu aldı tc no mu aldı gitti.

emre yeşil
08-10-2013, 16:02
bu forum da filim gibi kaç tane konuya denk geldim adamın 10 değil bin koruması olsa da senin şikayetçiliğin de savcı ifade almadan salamaz yok bu ülkede yok bu memlekette yaşanmaz vs gibi yorumlar çok boş yorumlar hakkını bilmeden yaşarsan hakkını savunamazsın kim olduğu önemli değil şikayet olduğu takdirde savcı ifade almadan kimseyi bırakamaz karakol saldığı takdir de gidersin savcılığa hastane raporu ve şahitler ile bir şikayette bulunursun adamı 1 saat içinde alırlar o karakoldaki polisleri de görevden alırlar kimse bunun riskine girmez anlatımında çok garip şeyler sanki karakola değilde esnafa şikayet etmişsin gibi bu anlattıkların bu şekilde gerçekleşti ise git savcılığa şikayet et

41DN370
08-10-2013, 16:04
çok geçmiş olsun.Allah korumuş kim ne derse desin bu ülkede sivil silahlanma şart arkadaş,şimdi çıkıp diyenler olabilir texsax mı burası da o öyle değil işte,özellikle büyük şehirlerde bu tür piskopatlar çok,bu tip olayların birçoğu insanların sessiz kaldığından dolayı(kardeşim lafım sana değil)oluyor,2 3 sarhoş millete salça olanları temizle bak nasıl millet uslu uslu takılıyor...

mcy
08-10-2013, 16:18

trtden bir cacık çıkmaz siteden üye melih, atv de sanırım onunla irtibata geç.

mcy
08-10-2013, 16:22
bu arada adamı gözünüzde büyütmeyin öyle süper zengin kaliteli falan bir adam değil. google daki haberleri okuyun adam tam bir varoş. hürriyete verdiği röportajı okusanız yeter.

SekoLive
08-10-2013, 16:29
bu forum da filim gibi kaç tane konuya denk geldim adamın 10 değil bin koruması olsa da senin şikayetçiliğin de savcı ifade almadan salamaz yok bu ülkede yok bu memlekette yaşanmaz vs gibi yorumlar çok boş yorumlar hakkını bilmeden yaşarsan hakkını savunamazsın kim olduğu önemli değil şikayet olduğu takdirde savcı ifade almadan kimseyi bırakamaz karakol saldığı takdir de gidersin savcılığa hastane raporu ve şahitler ile bir şikayette bulunursun adamı 1 saat içinde alırlar o karakoldaki polisleri de görevden alırlar kimse bunun riskine girmez anlatımında çok garip şeyler sanki karakola değilde esnafa şikayet etmişsin gibi bu anlattıkların bu şekilde gerçekleşti ise git savcılığa şikayet et

kararkolda göz altına alınmış adam karşı taraf tarafından öldürdüler bir iki sene önce bence burada bi cok şey olur arkadaşın dediği doğruda olabilir.
bu arada aynı ülkede yaşıyorsak gördüğüm o ki 1 saat içinnde karakoldakileri görevden aldırmak için malesef sade vatandaş olman yetmez .

emre yeşil
08-10-2013, 16:44
kararkolda göz altına alınmış adam karşı taraf tarafından öldürdüler bir iki sene önce bence burada bi cok şey olur arkadaşın dediği doğruda olabilir.
bu arada aynı ülkede yaşıyorsak gördüğüm o ki 1 saat içinnde karakoldakileri görevden aldırmak için malesef sade vatandaş olman yetmez .

İnsanlar bu tip olayları gözlerinde büyüttükleri için lanet olsun deyip işin peşini bırakıyorlar klasik herkesin muhakkak kulağına giden bir örnek vereyim haraç istiyorlar adam veriyor şikayet et diyorsun edemem diyor 10 kişiden haraç alıyor 11.si şikayet edince adamı atıyorlar içeri herkes rahat ben adamın tehlikesini bilmem bana göre en tehlikeli adam gözü dönen adamdır ama bu ülkenin kanunları polislerinin böyle lakayıt tavırlar için de bulunmaların tek sebebi haklarını bilmeyen vatandaşları umursamamaları baksana polis bırak peşini demiş :) öyle basit değil bu işler ben avukatım deseydi polis olduğu yere sıçmıştı o cümleden sonra

Mert G
08-10-2013, 16:52
öyle basit değil bu işler ben avukatım deseydi polis olduğu yere sıçmıştı o cümleden sonra

aynen öyle, maalesef bu tip olaylarda karakola giderken mutlaka avukatınızı da çağırıp öyle gitmeniz çok iyi olur. ben geçirdiğim bir trafik kazasında haklıyken polisler yüzünden haksız konuma düşüyordum, adam bile ilk başta hatalıyım derken polislere güvenip benim hatalı olduğumu iddia etti. Avukat arkadaşımı aradım, geldi ve herşey olması gerektiği gibi hakkıyla yasal olarak çözüldü.

Eyüp
08-10-2013, 16:53

Direk aklıma gelen oydu,gerçekten sıkıntılı adamlar tam aksine hep beyefendi oluyorlar..

sakın şikayetinizden vazgeçmeyin..

MeJo
08-10-2013, 17:09
AQ CAYYOLUNDA bile mi yaa oç ya bunlar boşa yasıyolar!!

mmtrıza
08-10-2013, 17:16
başta karakoldaki polisler olmak üzere savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın peşini bırakmazlar karakoldaki polisler gibi olmaz savcılıkta

maddi manevi bir şekilde zarar görsün tazminat davası bile aç bence

hantypR
08-10-2013, 17:34
Bana bir pm atarmısınız

Caesar
08-10-2013, 17:35
Çok net söylüyorum hiç uğraşma terörcü bu adamlar. Başın belaya girebilir. Sana şu kadarını söylüyorum TC Devleti vatandaşını korumuyor.

Kendin gücün varsa kendi kendini koruyabilirsin.

rodya
08-10-2013, 17:37
Ugraşma senin başın yanar diyenlerdendim. Sonra farkettim ki klavye başındayım.
Sen susarsan ben susarsam kim konuşacak?
işte iş bölümü :
Sen konuş.
Ben yazarım.

sinanbaysal
08-10-2013, 17:38
Çok gecmıs olsun.. Hepsını okumasam da ara ara sayfaları goz gezdırdım bence hıc ugrasmaya degmez cok sukur sızlere bısı olmamıs boylelerı daha buyuk bela olabılır sızın, sevdıklerınızn basına..ç

PROMINENT
08-10-2013, 17:51
ıraq da iş yaptım.bu tarz birilerine maşa vurup kaçan çok var. bu da onlardan biri belli. yüksek ihtimal taşeronluk yapmış hakedişleri toplayıp işçilere takıp kaçmıştır.

AHMET1907
08-10-2013, 17:54
Bu tip adamlarin sulalesi en ufak olayda mudahil oluyor, bu adam iceri bile girse size ve ailenize taciz bitmez. Allah yardimciniz olsun.

MPower's
08-10-2013, 17:57
Daha büyük zarar açabilir ne demek ya böyle bi saçmalık mı var kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz dağ başı mı burası? Hadi o bıçak darbesiyle daha kötü bi sonuç ortaya çıksaydı o zaman ne olacaktı? "Nasıl olsa pek bişey olmadı boşver uğraşma başın belaya girmesin" diye bi düşünce olabilir mi? Asıl böyle düşünürseniz bunların önünü alamayız. Hakkınızı sonuna kadar arayın, savcıya çıkın görüşün, görevini kötüye kullanan polisler hakkında da şikayetçi olun ne olursa olsun burası bi hukuk devleti. Adalet öyle veya böyle tecelli edecektir.

rebelh
08-10-2013, 17:59
Çok net söylüyorum hiç uğraşma terörcü bu adamlar. Başın belaya girebilir. Sana şu kadarını söylüyorum TC Devleti vatandaşını korumuyor.

Kendin gücün varsa kendi kendini koruyabilirsin.

adamlar bdp kökenli değiller ama sıkıntılı adamlar
sabahtan beri yazmiim diyorum ama forumda sürekli ''yürü koçum'' diye gaz verenler var

az çok aileyi/adamı tanıyorum hukuki yollardan şikayetini sürdür ztn büyük ihtimal tatlıya bağlamak isterler
ama dayılanmak ya da işi medyaya taşımak mantıklı değil zararlı çıkarsın

sen ilk değilsin bu adamlar içinde son olmicaksın

edit: dağ başımı burası diyenlere söylüyorum evet burası dağbaşı 15 yaşındaki kıza 60 kişinin tecavüz ettiği bir ülkedeyiz

HondatugraL
08-10-2013, 18:15
İşin aslı aşağısı sakal yukarısı bıyık durumu. İnsan düşünmeden edemiyor bu adama gerçeten dava açsam hukuki yönden zarar versem ve gerçekten çok zengın pıslık bırı olsa akrabaları arkası eşi dostu peşimi bırakmasa ne yaparım yada açtık davayı zarar verdık maddı yonden ve gerçekten varoş biri çıktı bu sayede hakkımı arayıp hayatıma devam ettım durumu var. Insan hangısını seçeceğini şaşırıyor bence dava açmadan önce bu adamı tamamıyle en ınce detayına kadar elden geçirmeli ondan sonra bu tür işlere bulaşmalı. Filmlerde dizilerde goruyoruz çoluğunu cocugunu annesını babasını kaçırıp acı çektırıyorlar ınsana Allaha şukur ucuz atlatmışsınız şimdi durduk yere bu tur bela almak var. Ne yazıkkı bu ülke vatandaşını korumuyor 3 çocuk yaptırmaya gelınce herturlu teşfik var ama 1 kişiyi hayatta tutmak için güvence sıfır. Ne yorum yapacağımı ne şekil yönlendiriceğimi bilemiyorum sonuçta şunu yap desem yapsanız başınıza başka turlu işler gelse keşke demeseydım dıye kendı kendıme soylenır kendımı sorumlu tutarım ben iyice araştırın düşünün derim

By_emre
08-10-2013, 18:19
way a. daha neler duyucaz ya abi boşuna demiyorum bir silah koyucaksın araca , Allah cümlemizi böylelerinden korusun.

turbo&quattro
08-10-2013, 18:22
adamlar bdp kökenli değiller ama sıkıntılı adamlar
sabahtan beri yazmiim diyorum ama forumda sürekli ''yürü koçum'' diye gaz verenler var

az çok aileyi/adamı tanıyorum hukuki yollardan şikayetini sürdür ztn büyük ihtimal tatlıya bağlamak isterler
ama dayılanmak ya da işi medyaya taşımak mantıklı değil zararlı çıkarsın

sen ilk değilsin bu adamlar içinde son olmicaksın

edit: dağ başımı burası diyenlere söylüyorum evet burası dağbaşı 15 yaşındaki kıza 60 kişinin tecavüz ettiği bir ülkedeyiz

Aynen bu sekilde dusunuyorum. Hak hukuk adalet devleti olsak evet git hakkini ara ama sagda solda ciddi tanidiklarin yok ise diger her turlu kaybeden maalesefki sen olacaksin .

onat
08-10-2013, 18:45
bence yapma birader. herkes burada yazıyor birşeyler ama herkes sıcak evinde. o adam bu kadar güçlüyse ki belli güçlü, 10 dk da bulur evini. 15. dk da kan döker. kimse burası türkiye cumhuriyeti vs demesin. ben senin yerinde olsam randevu alırım yanına giderim. söylenenler gibi arının kovanına çomak sokarsan komple yakar çomağını.

ankarada emniyet, bürokrat vs ne varsa hepsini tanır. bu tarz adamlar yıldız oran tarafında çok var. tüm bürokratlarda burda. valla inan öyle adamlar tanıyorum ki her bir uzvunu bölerler bilmem kaça ve bir dirhem eli titremez. aman kardeşim uzak dur.

ekleme : yok 1 saatte alırlar, yok burası muz cumhuriyeti mi falan boş laflar. burası türkiye. burası bir arkadaşın yazdığı gibi 14 yaşındaki kıza 60 kişinin tecavüz ettiği biryer. burası paran varsa kral olacağın biryer. gözümün önünde çayyolunda bir mekanın bir çalışanı bir diğer mekanın çalışanını boğazından bıçakladı. toplamda 7 adet yerindn bıçakladı ve bu arada kendide bıçaklandı. kimse gelip mekan sahiplerini alamadı. sebebi alınmasını gerektiriyordu halbuki.

ayrıca bu ülkede zengine işler adalet. sana bana değil. çünkü sen karakola gittiğinde komserle muhattap olursun, zengin ise iç işleri bakanıyla veya hadi emniyet müdürü ile. benden sana tavsiye en baba yapacağın adamla konuş veya hiçbirşey yapma daha önce söylenen gibi şükür namazı kıl, allahına dua et.

haydogan
08-10-2013, 19:18
zenginlikle alakası tvlere cıktımıydı sona erer bencede davanın peşini bırakma şimdiye kadar butun babaları topladılar artık eskısı gıbı adamı alıp ıskence devırlerı bıttı ama konuyu gundeme getırmende olay hakkını ara sonuna kadar kurtulcak olsa zengın dıye munevverın katili kurtulurdu bence doktor raporu elınde karakol kayıtlarınıda al adamın serbest kaldıgınıda gıt dırek savcılıga hem karakolu hem adamları sıkayet et aynı anda ünlü kanallara haber sal mutlaka duyulucaktır Allah yardımcın olsun cok gecmıs olsun

GÖKTÜRK
08-10-2013, 19:22
bence yapma birader. herkes burada yazıyor birşeyler ama herkes sıcak evinde. o adam bu kadar güçlüyse ki belli güçlü, 10 dk da bulur evini. 15. dk da kan döker. kimse burası türkiye cumhuriyeti vs demesin. ben senin yerinde olsam randevu alırım yanına giderim. söylenenler gibi arının kovanına çomak sokarsan komple yakar çomağını.

ankarada emniyet, bürokrat vs ne varsa hepsini tanır. bu tarz adamlar yıldız oran tarafında çok var. tüm bürokratlarda burda. valla inan öyle adamlar tanıyorum ki her bir uzvunu bölerler bilmem kaça ve bir dirhem eli titremez. aman kardeşim uzak dur.

ekleme : yok 1 saatte alırlar, yok burası muz cumhuriyeti mi falan boş laflar. burası türkiye. burası bir arkadaşın yazdığı gibi 14 yaşındaki kıza 60 kişinin tecavüz ettiği biryer. burası paran varsa kral olacağın biryer. gözümün önünde çayyolunda bir mekanın bir çalışanı bir diğer mekanın çalışanını boğazından bıçakladı. toplamda 7 adet yerindn bıçakladı ve bu arada kendide bıçaklandı. kimse gelip mekan sahiplerini alamadı. sebebi alınmasını gerektiriyordu halbuki.

ayrıca bu ülkede zengine işler adalet. sana bana değil. çünkü sen karakola gittiğinde komserle muhattap olursun, zengin ise iç işleri bakanıyla veya hadi emniyet müdürü ile. benden sana tavsiye en baba yapacağın adamla konuş veya hiçbirşey yapma daha önce söylenen gibi şükür namazı kıl, allahına dua et.

siz ve rebelh nickli abiye katılıyorum bizimde başımızdan buna benzer bıçaklanma olayı geçti ben ve 2 abim 3ümüz toplamda 11 12 yerimizden bıcaklandık ama bıcaklanmadan 1.5 sene gibi bi ceza aldılar , Türkiyede adalet malesef bizim icin gecerli degil

TigeR
08-10-2013, 19:23
hakkında hayırlısı olsun abi geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsın öneri vermiyeceğim iki ucuda b.klu değnek diye bir söz vardır aynen öyle söylersen içeri alsalar adamı tanıdıkları sana musallat olsa daha çok canın sıkılır söylemezsen de insan kendine yediremez Allah yardımcın olsun

onat
08-10-2013, 19:56
zenginlikle alakası tvlere cıktımıydı sona erer bencede davanın peşini bırakma şimdiye kadar butun babaları topladılar artık eskısı gıbı adamı alıp ıskence devırlerı bıttı ama konuyu gundeme getırmende olay hakkını ara sonuna kadar kurtulcak olsa zengın dıye munevverın katili kurtulurdu bence doktor raporu elınde karakol kayıtlarınıda al adamın serbest kaldıgınıda gıt dırek savcılıga hem karakolu hem adamları sıkayet et aynı anda ünlü kanallara haber sal mutlaka duyulucaktır Allah yardımcın olsun cok gecmıs olsun

O adamın sülalesi boş mu durur sence ? Münevver olayı ayrı. Gayrimeşru koşturan bi adam değil hayyam gariboglu. Olayda çok afişe oldu ve emin ol o adamın arkasında durcak köpek çok olmasina rağmen hatalı oldukları icin duramamislardir. Para olan heryerde gayrimeşru vardır. Hele bizim ülkemizde. Madem her baba içerde neden heryer ozellikle ankarada aşiret kaynıyor ? Amerika ıngiltere ne bileyim hukuk sisteminin oldugu bi ülke olsak neyse ama malesef öyle bi ulkede değiliz. 10 dk da o adamın akrabası evi bulur ve mevzu cooookk buyur. Kanallara da söylese sabrederler 1 sene sonra da olsa gelir çok büyük olay çıkarırlar. Bence hiç bulasma. Sevgiline vs zarar verseler neyse o zaman git gırtlağına sok sende ama öyle bi olayda yok. O yuzden yapma kardesim.

ERY98
08-10-2013, 19:57
çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyeceğim ama birazda dikkatli kararlar vermek gerekiyor sanırsam..

SekoLive
08-10-2013, 19:57
herkesin yorgan ve bacak boyu farklıdır o yüzden öneri tavsiye gaz verirken ve alırken dikkatli olmakda fayda var :)

rebelh
08-10-2013, 19:59
ankaranın yapısı farklı istanbul gibi kim kime dum duma değil..

Sh4rk
08-10-2013, 20:02
Ondan sonrada nıye makıne tasıyosun dıyorlar
Al iste bunlar ıcın

erturul çiçek
08-10-2013, 20:09
Bıçaklamadan dolayı tutuklanma olmuyor malesef davacı olursanız en fazla karşı tarafa ufak bir para cezası ve aracın maddi hasarı karşılanır.

MiaMi
08-10-2013, 20:10
Gülüyorum sadece 2008 yılında adamın biriyle kavga ettim vurmadım bile o derece suratı kızardı diye gitti rapor aldı mahkemeye çıktık kaçak internet cafe işlertiyordu binanın altında neyse mahkeme hem onu attı binadan hemde bana 500 tl para cezası verdi o şerefsiz yüzünden 5 yıl sonra binbir zahmetle arayıp bulduğum herşeyiyle anlaştığım yabancı bir firmaya sicilimde adam yaralama yazdığı için giremedim.

O polis kimse allah onada yaşatsın bırak uğraşma diyebilecekmi bakalım geçmiş olsun arkadaşım0

adaletini si... ülkesi

Mutu
08-10-2013, 20:16
Eğer yaralanan kişide hayati organlarında yaralanma yada kırık gibi şeyler yoksa basit yaralama olarak serbest yargılanıyor bildiğim kadarıyla.

Bu nasıl hukuk la? Belgelerle eski genelkurmay başkanı darbe yapabileceğini ispat sayıp ömür boyu hapis verebiliyorsun, fakat sana bıçak sokan adamın seni öldürme değil de yaralama amacı güttüğünü düşünüp salıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.

haydogan
08-10-2013, 20:23
O adamın sülalesi boş mu durur sence ? Münevver olayı ayrı. Gayrimeşru koşturan bi adam değil hayyam gariboglu. Olayda çok afişe oldu ve emin ol o adamın arkasında durcak köpek çok olmasina rağmen hatalı oldukları icin duramamislardir. Para olan heryerde gayrimeşru vardır. Hele bizim ülkemizde. Madem her baba içerde neden heryer ozellikle ankarada aşiret kaynıyor ? Amerika ıngiltere ne bileyim hukuk sisteminin oldugu bi ülke olsak neyse ama malesef öyle bi ulkede değiliz. 10 dk da o adamın akrabası evi bulur ve mevzu cooookk buyur. Kanallara da söylese sabrederler 1 sene sonra da olsa gelir çok büyük olay çıkarırlar. Bence hiç bulasma. Sevgiline vs zarar verseler neyse o zaman git gırtlağına sok sende ama öyle bi olayda yok. O yuzden yapma kardesim.

Hayyam Gariboğlu Sümerbank’ı 103.5 Milyon dolara satın aldı ve Poaş’ın özelleştirme ihalesinde 1.6 Milyar dolarlık teklifle en yüksek teklifi yaptı.

Romanya’nın en büyük beşinci rafinerisi olan Petromidia’yı bu yılın Ocak ayında 450 milyon dolara satın aldı.

Bu yılın Ocak ayında 50 milyar lira sermaye ile Ceyhan Holding adında bir şirket kurdu
29 Ocak— İstanbul DGM Cumhuriyet Savcıları Ercan Cengiz ve Ahmet Ayvaz’ın hazırladığı ve bugün basın mensuplarının elde ettiği 48 sayfalık iddianamede, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı ve Sümerbank A.Ş “Şikayetçi”, 245 kişi “Mağdur”, Hayyam Garipoğlu ile babası ve 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu toplam 38 kişi de “Sanık” sıfatıyla yer aldı.

Bunlara mı gayrimeşru demiyorsun :) aslında bır yonden meşru yollarla dolandırıyorlar :) herneyse mevzu karabulut olayı değil ama bence bir yol bulunmalı
bu işin peşini bırakmamalı orda hayatı söz konusu bu o adamın yanına kar kalmamalı öyle zenginlikle olmuyor bu işler tatlısesde zengin adamın biri çıkar neyse bence hukuki olarak hakkını ara sen kardeşim derim yinede

RafetAraç
08-10-2013, 20:30
yav bu adam kim ismini niye yazmıyosunuz şunun neden korkuyosunuxz

onat
08-10-2013, 20:36
Hayyam Gariboğlu Sümerbank’ı 103.5 Milyon dolara satın aldı ve Poaş’ın özelleştirme ihalesinde 1.6 Milyar dolarlık teklifle en yüksek teklifi yaptı.

Romanya’nın en büyük beşinci rafinerisi olan Petromidia’yı bu yılın Ocak ayında 450 milyon dolara satın aldı.

Bu yılın Ocak ayında 50 milyar lira sermaye ile Ceyhan Holding adında bir şirket kurdu
29 Ocak— İstanbul DGM Cumhuriyet Savcıları Ercan Cengiz ve Ahmet Ayvaz’ın hazırladığı ve bugün basın mensuplarının elde ettiği 48 sayfalık iddianamede, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığı ve Sümerbank A.Ş “Şikayetçi”, 245 kişi “Mağdur”, Hayyam Garipoğlu ile babası ve 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu toplam 38 kişi de “Sanık” sıfatıyla yer aldı.

Bunlara mı gayrimeşru demiyorsun :) aslında bır yonden meşru yollarla dolandırıyorlar :) herneyse mevzu karabulut olayı değil ama bence bir yol bulunmalı
bu işin peşini bırakmamalı orda hayatı söz konusu bu o adamın yanına kar kalmamalı öyle zenginlikle olmuyor bu işler tatlısesde zengin adamın biri çıkar neyse bence hukuki olarak hakkını ara sen kardeşim derim yinede

Gayrimeşrudan kastım adam yaralama, çek senet, ihaleye fesat vb bunlar suandaki profile uygun icraatlar. Hayyamdaki kolpa ayrı. O yuzden dedim. Keske gücü olsa da oda gtse saplasa. Malesef bu yoksa hukuki olarak bişey yapamayacagini, aksine karşı tarafı sinirlendirip bilenecekleri gercegi ağır basiyor benim gözümde. Tabi seninkide bir fikir benimkide. Çok doğal farklı olmamiz :)

Sonuç olarak ınşallah en hayırlı sekilde sonuçlanır bu olay.

GokhanRS
08-10-2013, 20:39
yav bu adam kim ismini niye yazmıyosunuz şunun neden korkuyosunuxz

kimse hiçbirşeyden korkmuyor. ancak adam holding sahibi. ismi internette geçen sayfaları medya takip merkezi takip edip önüne sunar.

şuan mahkemelik olan bir olayla ilgili burda isim vermek pek kanuni değil o yüzden yazılmıyor ismi.

kimsenin korktuğu filan yok yani. sonuçta adama hepimiz sayıp sövüyoruz burda. durup dururken haklıyken suçlu durumuna düşmemize gerek yok.

stlegal
08-10-2013, 20:47
istanbul olsa aklıma laz ziya geliyor

tunerviper
08-10-2013, 20:47
Bu nasıl hukuk la? Belgelerle eski genelkurmay başkanı darbe yapabileceğini ispat sayıp ömür boyu hapis verebiliyorsun, fakat sana bıçak sokan adamın seni öldürme değil de yaralama amacı güttüğünü düşünüp salıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin.

6 kişiden öldüresiye dayak yedim 15 gün yatakta kaldım. Adamları gidip evlerinden almadılar. Bi tanıdık bulup karakola aldırdık. Sabaha hiç birşey olmamış gibi çıktılar. 2 yıl dava sürdü banada yaralama cezası verdiler. Bu ülkede kimse adaletten polisten haktan bahsetmesin. Gücün çevren varsa sana birşey olmaz istediğini yaparsın aldırırsın. Normal vatandaş isen polis bile senle uğraşmak istemez.

Erdal Uzunoglu
08-10-2013, 21:10
Google a ''15 koruma 100 bin dolar'' yazınca çıkıyor beyler.

Irak’ta 350 milyon dolarlık proje yapıyor, korumalara ayda 100 bin dolar ödüyor - Hürriyet (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12746765.asp)

kardeşim sen bu adam dan mı şikayetci olucaksın ben mı yanlıs anladım
yanlış anlamadıysam eger bu adamsa canını kurtardıgına şükret boşver unut gitsin burda bekara karı boşamak kolay burda gazı alır gider şikayetci olursun adamdan ayagına sıkarlar sonrada ayagıma sıktılar ne yapmalıyım diye konu acarsın
bence hic bulaşma mutlak güç paradır bu adamda da bokk gibi para var anlaşılan

RSBurak
08-10-2013, 21:38
bu ülkede adalet yok o yüzden en güzeli boşvermek zaten ne zaman böyle azmış birinin haberini duysam kısa bir süre sonra saçma sapan bir yerde gebermiş veya çok zor durumda oluyor.Allahın adaleti en güzeldir boşverin..

PiscocuK
08-10-2013, 21:41
geçmiş olsun ailen nerede..bu olaylardan sonra onların tutumu nedir?

AHMET1907
08-10-2013, 22:11
Irak’ta 350 milyon dolarlık proje yapıyor, korumalara ayda 100 bin dolar ödüyor - Hürriyet (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12746765.asp)

kardeşim sen bu adam dan mı şikayetci olucaksın ben mı yanlıs anladım
yanlış anlamadıysam eger bu adamsa canını kurtardıgına şükret boşver unut gitsin burda bekara karı boşamak kolay burda gazı alır gider şikayetci olursun adamdan ayagına sıkarlar sonrada ayagıma sıktılar ne yapmalıyım diye konu acarsın
bence hic bulaşma mutlak güç paradır bu adamda da bokk gibi para var anlaşılan

Katiliyorum

Onur Fatih
08-10-2013, 22:12
Gülüyorum sadece 2008 yılında adamın biriyle kavga ettim vurmadım bile o derece suratı kızardı diye gitti rapor aldı mahkemeye çıktık kaçak internet cafe işlertiyordu binanın altında neyse mahkeme hem onu attı binadan hemde bana 500 tl para cezası verdi o şerefsiz yüzünden 5 yıl sonra binbir zahmetle arayıp bulduğum herşeyiyle anlaştığım yabancı bir firmaya sicilimde adam yaralama yazdığı için giremedim.

O polis kimse allah onada yaşatsın bırak uğraşma diyebilecekmi bakalım geçmiş olsun arkadaşım0

adaletini si... ülkesi

hayırlısı buymuş
2011 de 18e yeni girdim 89 lu bi genç kız arkaşıma baktın bahanesiyle geldi boğazımı tuttu kıza kendini göstermek için yaptı ve ben kızı mahkemede gördüm ilk kez neyse boğazımı sıkınca küfür falan etti ben alttan alıyordum en sonunda dayanamayıp vurdum yere düştü yerdeyken tekmeledim küfürleri çok zoruma gitti kolu falan çıkmış hastaneye gitmiş ben ordan uzaklaşınca polisler ifadesini almış beni çağırdılar bende ifade verdim cocuk şikayetçi değil bende olmadım kamu davası falan derken 2 kez hakim karşısına çıktım hakim 8 ay hapis cezası verdi yaralamadan. hükmün açıklanıp geri bırakılması kararını verdi. sabıkam yoktu yatmadan yırttım. sicilimde yaralama yazmıyor sabıkamda çıkmıyor bakalım hayatıma engel olacak mı bu karar
öyle şerefsizler var ki o.cocugu benim kıza bakmadığımı bildiği halde geldi beni tahrik etti ben yaşı büyük diye abi bile dememe rağmen o şekil davrandı Allah'a havale ediyorum artık eğer bu karar önümde bi yerde aynı sizde olduğu gibi engel olursa çok anarım o şerefsizi ben hakime boğazımı tuttu küfür etti desemde sonuç değişmedi
ben olsam hiç uzatmazdım ne medya ne mahkeme falan bu ülkede haklı olan kaybediyor

safaks
08-10-2013, 22:18
Vay arkadaş o kadar adam olmuş hatunun yanında böle hareketlerde neymiş. Bence dibine kadar zorlamalısın. Medya, üst makamlar, savcı mavcı ne geliosa yapmalısın. Yaşanmaz oldu ne hale geldi memleket ya.

omerfaruk_ua
08-10-2013, 23:12
İsim benzerliği olabilir mi?

Tahir
08-10-2013, 23:26
Öncelikle geçmiş olsun.Böyle isimli bir adamın adi bir yaralama olayına karışması şaka gibi.Bu tarz adamların dilinden ya aynı tarz adamlar anlar ya da sineye çekersiniz çünkü siz polisle mahkemeyle üstüne gittikçe onlar daha çok hırslarıp olayı büyütebilir.Ama bu sizin hukuki yollardan bir sonuç alamayacağınız anlamına da gelmez.

EREN34
08-10-2013, 23:31
Polis ile uğraşma.

Direk hastane raporu ve diğer evraklarınla bir avukata git ver savcılığa gitsin...

Yada çapın yetiyorsa su testisini su yolunda kıracaksın!

driftboy
08-10-2013, 23:33
benzer bi olay arkadasımın basına geldi, tasıma ruhsatlı silahı var. takip ediyolar bunu arabada tek görünce azcık maddi durumu iyi birisi akıllarınca durdurup para alacaklar gasp etcekler yani. önüne kırıp durduruyo 4 kişi inince bu olayı anlayıp çıkarıp camdan üstlerine doğru sıkmaya başlıyo bitanesinin bacağından birinin omuzundan vurup karakola kaçıyo olayı anlatıyo diğerlerini aldılar şuan hapisteler bildiğim kadarıyla.

geçmiş olsun allahtan daha büyük şeyler yaşanmamış

Burak K.
09-10-2013, 00:08
Öncelikle geçmiş olsun,yorumların hepsini okumadım fakat bazı yorumlarda adı geçen şahısa hakarete varan kelimeler kullanılmış. Eğer adam interneti kullanıyorsa ki google'a yazdığınızda techturkey'de çıkıyor,şikayetçi olma ihtimali var bence haklıyken haksız duruma düşmeyin biraz daha dikkatli yorum yazmalıyız. Umarım en kısa sürede başınıza daha fazla bela almadan çözersiniz olayı.

Onurkk06
09-10-2013, 00:48
Biber gazı yada elektro şok taşımak şart oldu anlaşılan

Firat.M3
09-10-2013, 00:50
birgün yanlış birine denk gelir, çeker sıkarlar kafasına sonra cesedini bile bulamazlar o adamın. birgün bedelini birileri ödetir. eğer böyle mevzuları çoksa..

TheAce
09-10-2013, 01:11
özet olarak fazla irdeleme sonucu çıkıyor burdan,

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ve atlattığınla kal. bu gibi işler özellikle yargı süreci hiçbirşey olmasa bile git geli adamı kendinden geçirir.

çek sineye olmuş bitmiş de işin içinden çık. herkesin başına bu kadar trajik olmasa da benzer olaylar geliyor, bu gibi durumlarda "sineye çekmek" en güzeli.

Günkut
09-10-2013, 01:12

Polis ile uğraşma.

Direk hastane raporu ve diğer evraklarınla bir avukata git ver savcılığa gitsin...

Yada çapın yetiyorsa su testisini su yolunda kıracaksın!

Biber gazı yada elektro şok taşımak şart oldu anlaşılan

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

kickboxer
09-10-2013, 01:24
korkmayın ve ne gerekiyorsa yapmaya çalışın emin olun sizi güçlü gördüklerinde bence daha fazla korkacaklardır birde medya ya duyurma olayı aklma geliyor.
Bu arada böyle tipler karşındakinin savuncak birşey olmayınca dayıdırlar.Biraz korunaklı gezersin sıkıntı olmaz

b.ustaoglu
09-10-2013, 02:00
daha önce de bu kounda yazdım, başına belanın büyüğü denk gelmiş... aynı şey benim başıma gelse kişinin kim olduğunu öğrendiğim anda sevdiğin insanlar için geri vites yapardım. açık konuşmak gerekirse bu işten yasal yoldan haklı bile çıksan rahata ermiş sayılıcağını sanmıyorum. az önce diğer konu da izledim ve olayın büyümesi halinde başına gelmesi muhtemel bir olay olarak aklıma geldin.

saniye "1.40"

Стрельба � автомата на Подоле. 3.10.2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F5bxEDkw63Y)

bence en iyisi yüzyüze görüşmek. fikri çokta farklı değil "kusura bakma" demezse de uzatmadan yaşamına devam etmek en mantıklısı.

Renç
09-10-2013, 02:22
öncelikle geçmiş olsun,
ben "sineye çek" diyen arkadaşlara katılmıyorum.
hükümetler değişiyor, sermaye el değiştiriyor, hep olan yine olucak
bu adamın bugün güçlü olması yarın da güçlü olucağı anlamına gelmez
adı ile, bırak sade vatandaşı, iş adamlarını & bürokratları dahi titreten o meşhuuur mafya babalarından kaçının borusu ötüyor şuan?

Haklıysan korkma, hak seni korur..
ama hakkımı arıcam diyorsanda kendi başına usulsüz yordamsız iş yapma derim, tuttuğunu koparan iyi bir ceza avukatı vasıtasıyla olayı yargıya taşırsan çözersin sanıyorum
vardır sitede hukukçular, fikir vericeklerdir

Hakkınızda hayırlısı

ulasoztas1
09-10-2013, 07:56
geçmiş olsun.. Adamın maddiyatlı ve güçlü birisi olduğu belli polisle falan çözülmez. Polis onların adamı bu ülkede halkın değil. Ben olsam işin peşini bırakmazdım teksasta da yaşamıyoruz sonuçta. Ya direk adamla irtibat kur git görüş konuş alkolsüz olduğu için hatasını fark edecektir. Yada direk savcılığa git suç duyurusunda bulun derim

Ahmet Saraçoğlu
09-10-2013, 08:18
ne sineye çek , ne medyaya ver ,,,, ayık kafayla oğlu ve kendisiyle görüş en iyisi.Çok geçmiş olsun

BaR1s
09-10-2013, 08:18
Eğer derdini anlatmak istiyorsan adamla bi görüşme ayarla dök içini anlarsa anlar anlamazsa yapacak birşey yok.Belliki adam kuvvetli hakkını arasan da birşey çıkmayacaktır.Sana birşey olursa arkada sevdiğin , ailen kalır. Bir daha düşün. öfkeyle kalkan zararla oturur.

Burak18
09-10-2013, 09:07
adamla görüşme yapınca ne söylemesi gerekiyor adama?

bu işler böyle olmaz ya herro ya merro

ya 50 bin tl yada 0 tl iyi düşün. adam konuşsa ogün konuşurdu seninle

karsiyakaliozi
09-10-2013, 09:22
yorumlarda dıkkatımı ceken yası 30 dan buyuk olanlar ucuz atlatmıssın hayata devam et demiş 30 dan ufak olanlar gazman olmus yasım 30 dan buyuk arkanda uzulecek kımsen varsa bosver derım he yok arkamda kımse tek yasıyorum dersen gaza gelebilirsin bence burası turkiye hicbir iyilik cezasız kalmaz .

blackweb
09-10-2013, 09:24
ben özel bir tv kanalında çalışıyorum istanbul da.
üstadım, trt ve ya yanlı özel kanallar sana yardımcı olmaz haberin ola.
kimse başbakanın safında yer alan birine karşı haber yapmaz şu dönemde.

isim vermiyim ama yandaş olmayan kanalları ara bence onlar zaten dünden razı bu tarz haberlere.

yanlı dan kastım adamı biraz araştırdım konuyu da başından beri okuyorum, bu adam hükümetin safında yer alan bir adam.

onat
13-10-2013, 01:27
konu ne oldu acaba ?

ALPER-VNS
13-10-2013, 02:06
yeni gördüm konuyu da unutmuşsundur inşallah.. hayırlısı bu bence de.. belki bu olay seni gaza getirir ülkeyi terketmene vesile olur kendini kurtarırsın.. bizim için artık geç :)

dachosen
13-10-2013, 10:10
Herkese tüm geçmiş olsun dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Aradığım haber ajansları bile geri dönüş yapmadı malesef. Allah kahretsin böyle haksızlık yapanları başka bir şey söyleyemiyorum.

En son Alper beyinde dediği gibi yüzde 90 yurt dışına gidip okumaya karar verdim. Onunla ilgilide sizlerden yardım isticem zaten.

Eren G.
13-10-2013, 10:37
Allahin belasi ulkede bicaklansanda caninada kastetseler sesini cikaramiyorsun onun bunun tanidigi diye cok guzel.

Risendark
13-10-2013, 11:38
valla konuyu yeni gördüm geçmiş olsun kararınızıda vermişsiniz yurt dışında okuyacağım demişsiniz en güzeli kaçın kurtulun.nasıl bir ülkede yaşıyoruz valla durumumuz vahim... bizim ülkemizde polisten bi cacık olmaz evimize hırsız girdi adam gelmiş gülüyo evden bişey çalmışlar mı diyor daha bide peşine bazı evlerde sucuklu yumurta yapıyorlar sizdede yapmışlar mı diye dalga geçiyor üstüne kahkaha atıyor tabi bunun üstüne durmadık en yetkili mercilere gittik boşa uğraşırsın hiç bişey çıkmaz dediler aynende öyle oldu bi halt yapamadık... kısacası bu ülkede kafana göre yaşamak istiyorsan biraz paran birazda taşşağının olması lazım sizi olayınızdada görüldüğü gibi... tekrar geçmiş olsun..