Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmit Körfez C63 Drift
Arkadaşlar uzun zamandır ne fotograf ne video paylaşımı yapamıyordum yogun iş ve okul tempom sebebiyle. şimdi körfez pistinde çektigimiz 3 farklı turda 3 farklı açıdan her dakikası drift dolu bir video yukluyorum. yorumlarınızı bekliyorum iyi seyirler
https://vimeo.com/76440532
eline saglık c63 çok başarılı bi araç benim için beğeniyorum
By_HaNNibaLL
08-10-2013, 19:27
Maşallah iyi eğlenmişsiniz.
Arabaya söylencek bişey yok zatenn
Bu arabalar delikanli isi kullanilinca daha bir seviyorum ..
Bu zamana kadar kullandiklarimin en keyiflisi diyebilirim. Tesekkurler.
E.ORANLI
08-10-2013, 20:13
Maşallah uzun zaman oldu sesin soluğun çıkmayalı :) c63'un hakkını veriyorsun gerçekten maşallah... hafif zayıflamıssın galıba :)
Maşallah uzun zaman oldu sesin soluğun çıkmayalı :) c63'un hakkını veriyorsun gerçekten maşallah... hafif zayıflamıssın galıba :)
Bu da aylar oncesinin videosu. Daha fazla kilo aldim maalesef :) tesekkurler yorumun icin
çok heyecanlı günlerdi :D
Maşallah büyük bir keyif ile izledim kazasız belasız kullanmanız dileklerimle :)
tesekkur ederim arkadaslar..
Mercedes biraz daha hafifletse araçlarını mükemmel ötesi olacak maşallah
Mercedes biraz daha hafifletse araçlarını mükemmel ötesi olacak maşallah
Evet ciddi bir ağırlık sorunu var mercedes araçlarının ama yine de çok çabuk alıyor araç verdiğinizi.. tesekkurler yorum için.
keyifle izledim, maşallah direksiyonda sağlam + çalan parçada çok iyi kombinasyon olmuş
maşallah keyifle izledim kazasız belasız.
keyifle izledim, maşallah direksiyonda sağlam + çalan parçada çok iyi kombinasyon olmuş
Teşekkür ederim.. Bizde çok keyif aldık. O parça benim pist müziğim yoksa motive olamıyorum :)
Sekerım buradanda yazayım,hakkını vermıssın alev alevvv ;)
Sekerım buradanda yazayım,hakkını vermıssın alev alevvv ;)
Teşekkür ederim abi.. Senin yaptırdığın upgrade lerle çok daha keyifli oldu araç..
onursumer
08-10-2013, 22:02
hakkıyla kullanılmış c63 tr şartlarında gormek pek mumkun olmuyordu keyifle izledim :)
hakkıyla kullanılmış c63 tr şartlarında gormek pek mumkun olmuyordu keyifle izledim :)
Teşekkür ederim sevindim beğenmenize.
Teşekkür ederim abi.. Senin yaptırdığın upgrade lerle çok daha keyifli oldu araç..
Ne demek,at sahıbıne gore kısnermıs :icon_tup:
Kendınden ust sınıflara kafa tutmasıda ayrı guzellık :cool:
Ne demek,at sahıbıne gore kısnermıs :icon_tup:
Kendınden ust sınıflara kafa tutmasıda ayrı guzellık :cool:
Teşekkür ederim.. Kesinlikle boyundan büyük işler yaptı
Cenk Aksalih
09-10-2013, 17:12
Masallah direksiyonun cok iyi abi Allah kaza bela vermesin
Masallah direksiyonun cok iyi abi Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim amin. Cümlemize kazasız belasız.
Harbi arabanin hakkini vermisin helal olsun Allah kaza bela vermesin masallah
63owen63
09-10-2013, 19:30
Maşallah, müthiş keyifli olmuş belli ki :)
Harbi arabanin hakkini vermisin helal olsun Allah kaza bela vermesin masallah
Teşekkür ederim keyif alarak kullandım.. Allah cumlemize kaza vermesin..
Maşallah, müthiş keyifli olmuş belli ki :)
yan koltukta da olsa oturmanızı dilerdim pistte benle bir defa.. cok eglendik tesekkur ederim.
Suleyman
09-10-2013, 19:38
Bundan önce en son yanlış hatırlamıyorsam kayseride bir yan videosu var onu izlemiştim bu da gayet iyi olmuş
63owen63
09-10-2013, 19:41
yan koltukta da olsa oturmanızı dilerdim pistte benle bir defa.. cok eglendik tesekkur ederim.
bir c63 hayranı olarak, ben de dilerdim ve mest olurdum muhtemelen,Allah esirgesin amg yi :)
bir c63 hayranı olarak, ben de dilerdim ve mest olurdum muhtemelen,Allah esirgesin amg yi :)
keşke bir gun denk gelseydik seve seve binerdik pistte. tesekkur ederim
Bundan önce en son yanlış hatırlamıyorsam kayseride bir yan videosu var onu izlemiştim bu da gayet iyi olmuş
evet orada da bir drift organizasyonu vardı ve bende o sıralar ordaydım. Tesekkur ederim
direksiyonuna sağlık ta bugranın abuk şapşal gülümsemesine öldüm bittim :hehe: :D
maşallah : )
aLperTunga
09-10-2013, 19:57
keyifle izledim maşallah.
direksiyonuna sağlık ta bugranın abuk şapşal gülümsemesine öldüm bittim :hehe: :D
maşallah : )
hahaah daha neler vardı kese kese bu hale getirdim..
diger arkadaslara ve sana yorumun için tesekkurler
serkan demir
09-10-2013, 20:10
eline, cebine sağlık maşallah :) kuleden çekilmiş olarak devam eder diye bekledim bitti :)
eline, cebine sağlık maşallah :) kuleden çekilmiş olarak devam eder diye bekledim bitti :)
ne yazıkki diger video ceken arkadaslar ulastıramadıgı için ancak elimde bunlar vardı :)
Maşallah direksiyonunuz çok iyi ve aracın hakkını sonuna kadar veriyorsunuz.Kulüp önlerine çekilmek için alınacaksa alınmamalı bu araç. Siz gibi hakkını veren ellerde işlenmeli :D
cok keyifli bir video olmus, c63un hakkını veriyorsun Gurkan :)
Allah sizi amg den ayırmasın yakışıyorsunuz kazasız belasız
Maşallah, güzel ve keyifli bi video :)
Bugün de caddeyi inletiyordun sanırım vette ile yanlış görmediysem :)
arsenikli
09-10-2013, 21:08
elinize sağlık
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Ancak AMG yi sattım.. Evet caddedeydim tesekkur ederim.. hepimize kazasız belasız
Erdem K.
10-10-2013, 10:51
Yan koltukta oturan arkadaşa imrendim açıkcası :)
Kocaman maşallah, araç da çok güzel direksiyonunuz da...
Yan koltukta oturan arkadaşa imrendim açıkcası :)
Kocaman maşallah, araç da çok güzel direksiyonunuz da...
Teşekkür ederim. Orada olsaydınız bir tur da sizle yanlardık.
SekoLive
10-10-2013, 14:58
gurkan maşallah hakkını veriyorsun
idealtepe tarafında 1-2 kez gördm seni o civarda mısın?
Araç zamanında beyaz kaplamalı c63 ise geçen sene İstinyePark'ta vale iken kullanmışlığım var. İnanılmaz güzel sesi var aracın. Giderine diyecek laf yok.
Videoda ayrıca bi güzel olmuş. ;)
omerfaruk_ua
10-10-2013, 15:21
Maşallah araç çok güzel, direksiyonunuz daha da güzel. c63 gibi bir araçla böyle gitmek her şöförüm diyenin yapacağı iş değildir. :)
Bu videosunun sadece başlangıç kısmını instagram'da Haluk bey paylaşmıştı. Sizde twitter'dan son virajdaki yanlama fotoğrafınızı koyduğunuz beri böyle tamamını görmeyi sabırsızlıkla bekliyordum. Cidden C63'ün hakkını vererek kullanıyorsunuz. :)
Birde bu videoyu direk, kalitesini düşürmeden bir şekilde indirme şansım var mı ? :)
Arkadaslar ayni mesajda cok alinti yapmayi bilmiyorum o yuzden toplu yaziyorum. Oncelikle tesekkur ederim yorumlariniz icin. Evet arac istinyeye gelen aracti. Ancak kirmizi rengi kaplamaydi orjinal hali beyaz. Evet saka kaldirmayacak bir arac 4. Viteste giderken gaza bastiginizda arkasi gelen bir arac ancak cok keyifle ve alisarak kullandim. Hepimize daha iyileri nasip olur insallah.
YunusAydn
11-10-2013, 00:42
Abi maşallah demek istiyorum öncelikle ve aracı Papermoon'ın valesine verme bir daha :)
Abi maşallah demek istiyorum öncelikle ve aracı Papermoon'ın valesine verme bir daha :)
Bir kac sefer vermistim zaten. Cok gitmiyorum oraya. Tesekkur ederim
Cadde'ye çıkarken bi altgeçitte sesini duymuştum.
Yaklaşınca bunu gördüm yanına gelmeye çalıştım ama herkes rampada stop ettirdi aracı. Maaşallah çok başarılı.
Cadde'ye çıkarken bi altgeçitte sesini duymuştum.
Yaklaşınca bunu gördüm yanına gelmeye çalıştım ama herkes rampada stop ettirdi aracı. Maaşallah çok başarılı.
Tesekkur ederim. Evet sesi icin de ayrica cok ugrasmistik.
alirizavci
14-10-2013, 02:48
çok yakmıştır dermişim:) maşallah daha iyi formlarda daha iyi şeyler çıkması dileğiyle kazasız belasız.:)))
Çok keyifli gündü, eline sağlık tekrardan :)
Sanırım spin attığın bi tur S3 ile yetişmiştim, canlı izlemek de iyiydi :)
Çok keyifli gündü, eline sağlık tekrardan :)
Sanırım spin attığın bi tur S3 ile yetişmiştim, canlı izlemek de iyiydi :)
Hayır spin atmadım o turda yanımdaki arkadaşım emniyet kemerini takmayı unutmuş, kemer de gittigi yerde kitledigi için pistin ortasında durmak zorunda kalmıstım. sizin de masallahınız var. tesekkur ederim.