Orijinalini görmek için tıklayınız : Lamborghini Diablo Colour Change Turkey
bLackModeL
09-10-2013, 11:59
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KSgI6u1fKCA
KSgI6u1fKCA
bu etkınlıkten haberınız var mı gıdenler var mı turkıyede boyle kalıtelı arabaları gormek gurur verıcı resımlerı var mı bu etkınlıgın
bilgi:
İstanbul Beykozda klasik ve pahalı araçların muhteşem boğaz manzaralı yalı bahçesindeki etkinlikten bir görüntü.
Folyo kaplama değilmiş :D hasancım ıstersen senı aracınada uygulayabılırız..
Folyo kaplama hasancım ıstersen senı aracınada uygulayabılırız..
Lambo'daki kaplama değil orjinal boyadır. Türkiye'de post it satılmaya başladığında da bu araba bu renge sahipti :)
Bu araba 2004 tede aynen bu sekildeydi sahsen gormustum ;) Pek folyoluk durumu yok.
Lambo'daki kaplama değil orjinal boyadır. Türkiye'de post it satılmaya başladığında da bu araba bu renge sahipti :)
hAHAHA bende bu tarz birsey yazacaktim da neyse dedim haha post it :D
Araç kesinlikle kaplama değil orjinal rengi
34 LS palaka Levent sadıkoğlunun aracı nişantaşında çok dolanırdı her yerinde nazar boncuğu stickerları vardı içindede levent sadıkoğlu yazardı :D
bLackModeL
09-10-2013, 12:12
canım benım ben beyazdan memnunum :D cevaplar folyo olmadıgı yonunde :D
Bu araba 2004 tede aynen bu sekildeydi sahsen gormustum ;) Pek folyoluk durumu yok.
hAHAHA bende bu tarz birsey yazacaktim da neyse dedim haha post it :D
:) Uuuu maşallah, boyası mevcut değil ama folyosunu yaparız :D
muratburunce
09-10-2013, 12:18
araçlar birbirinden güzel böyl etkinliklerin tr'de olması şaşırtıcı oluyor :)
Gerçekten öyle ama :D dünya gençlik merkezi vardı post it alırdık :D
Gerçekten öyle ama :D dünya gençlik merkezi vardı post it alırdık :D
Sarıyer otobüsüyle Akıntıburnu'na (Arnavutköy) giderdik arabayı görebilmek için :D fix orada dururdu halende arada görüyorum aynı yerde :)
Concours D'elegance İstanbul
Istanbul Concours Delegance (http://www.istanbulconcoursdelegance.com/)
'otomobil zarafet yarışması'
çok klas etkinlik :)
vay be güzel bir buluşma olmuş habersiz olmasıda iyi bence yoksa bir sürü apaçi dolardı
Araç kaplama değil, ben öğrenciyken bile görmüştüm sene 2000 falan :D
Diablo be cocuklugumuz efsane arabasi hala gorunce bi heyecan basar :) Yillara meydan okuyan tasarim ayrica yaninda onun kadar efsane olan Lotus Esprit olmasi ortaligi yikmis resmen he renge gelirsek oda iyimis :)
hakan115
09-10-2013, 13:40
98 yilinda izmit intertex fuar merkezindeki oto show fuarinda bu ve sadikoglu ailesinin diger lambolarinin stand guvenligini yapmistim. Marsina basmisligim bile vardir :) zaman ne cabuk gecmis. Bunun vt olmasi lazim, mavi bir sv ve turuncu vt de vardi sanirim kendilerinde. Renk milletin aklini almisti o zaman bile.
İstanbul
09-10-2013, 13:51
10 sene kadar önce Maslak sanayide ve Bebek civarlarında görüyordum bu arabayı,taa o zaman modiyifem de başlığı bile vardı bu arabanın,arkadaşların dediği gibi orijinal boya,kaplama değil..canlı hali daha da muhteşem
e bu araba yeşilköy ataköy vs dolaşırdı ben gorurdum :D şuan balkon olan yerin orda vs park ederdi vsvs vay be :D
hacı eğer başka birtane daha yok ise buna maslakta mrc de binmiştim sonra koltuğa abdest aldırmak zorunda kaldılar :D
yıl 98 mi tam hatırlamıyorum autoshow o zaman taksimdeki trt binasının orası eskiden fuar alanıydı o zamanlar f355 ler lamborghni diablolar sarı ve fosforu renk baya iyidi araba yıllara meydan okuyor yıllanmış şarap misali
konuya yazıyorum ama arabayı canlı görmedim
Baktım herkes yazıyor neyim eksik dedim :D
benim bildiğim mavi var bitane de kem plaka kemal abinin aracı. bi tanede ankarada vardı
renkler Akzo Nobel firmasında sec (special effect colors ) renk grubuna dahil rengin pigmentleri normal boyaya göre cok farklı oldugu ıcın sedefler bırbırlerını noturlemıyor bu sebeple boyanın ıcındekı tum renklerı farklı acılardan cok net gorebılıyorsunuz yılar once bende yapmıştım reklam amaçlı e30'uma cok guzel renk ama trafık polısleri pek begenmıyor :)
diablo efsane araba lamborghini denildiginde ilk aklımagelen arac bu renklede cok cok daha guzel olmuş
ISTANBUL CONCOURS d'ELEGANCE - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0LVNcpi8d0w)
Müzikler ne güzelmiş ya , zengin hissettirdi :D
Istanbul Concours Delegance'dan haberimiz vardi, benim firsatim olmadi ama giden arkadaslar var. Lambo orj renk Sadikoglu'nun araciydi, bu yaz da uzun sure Ortakoy Lamborghini'nin ordaydi.
benim bildiğim mavi var bitane de kem plaka kemal abinin aracı. bi tanede ankarada vardı
Mavi KEM.
Gri CET ( Basaran'in koleksiyondan cikma, ici komple carbon fiber oldu. )
Ankaradaki Turuncu.
Su anlik bildiklerim bunlar, ogreniriz olmadi :)
arabasızadam
10-10-2013, 22:11
Bu arabayı 10 sene önce hilton spor arabalar fuarında görmüştüm yanında 3 diablo daha vardı sexy makine
Bad-Fast
10-10-2013, 23:11
bende herhalde 6-7 yıl önce belki daha fazla etiler tarafında görmüştüm ki renk olayı cidden çok güzeldi .
Bende söyleyeyim bari.. Barbaros Bulvarında yan yana gelmiştik bizde de connect vardı -2003 yılı olmalı- yanyana gelmek lütuf tabi bizim için.. İçinde ki kimdi bilmiyorum LS plaka olan bu mu? Kapışalım mı dedim zengin gülümsemesi attı ama kibirli değildi sağolsun.. :D
Firat.M3
11-10-2013, 01:56
yeni restore edildi bu araç. boyası da yenilendi döşemesi de. yeşil bir taban halısı takılıyordu. döşemecide incelemiştim maslak'ta. videoda daha güzel, yakından hiçbir albenisi yoktu bana göre. Özel mi ? tabiki fazlasıyla..
hacı eğer başka birtane daha yok ise buna maslakta mrc de binmiştim sonra koltuğa abdest aldırmak zorunda kaldılar :D
o kadar yani vay anasına :D:D:D:D
o kadar yani vay anasına :D:D:D:D
olum düşünsene altında götü boklu e30 var bindiğin arabaya bak hahahah :D
bir türkiye efsanesi bu araba, canlısı gerçekten güzel ve gerçekten çok özel bir araç...
timucintt
11-10-2013, 14:30
LS plaka evet.. Levent abinin aracı maslakta bizzat incelemiştim zamanında... ben şişlide lisede okurken 03 04 yıllarında her gün her akşam 6 7 den sonra halaskargaziden çıkar levent tarafına giderdi bu araçla.. üstelik 1 2 kere içine binmişliğim var valikonağında... rengide orijinal rengi... VT cabrio fazla özel ;) bide yanlış hatırlamıyorsam kendisinde birde RS6 sı vardı SW...
VTec_king
12-10-2013, 10:55
ben bu aracı 99 senesinde gördüm kadiköy evlendirme dairesinin ordan kadiköye dönüyordu ilkj patlıcan moru idi sonra portakal oldu sonra yeşil dedim noluyor efsane bir arabadır kendisi..
en son tmsf nin önünde görmüştüm 4 sene önce
Etkkinlik çok güzelmiş ferrari dinolar lambo espadalar ; hepsi rüya otomobiller :)
şimdiye kadar tasarımı yapılmıs en guzel araclar biri bana göre, ikinci olarakta ferrari f355 e hastayım :)
alirizavci
14-10-2013, 02:32
rengi olmasın yeterki benim olsun.
yalı bahçesi neden bir memeleket gibi onuda anlamadım......
crazydog
14-10-2013, 09:02
Bende bi kaç defa denk gelmiştim perfecto der geçerim :)