Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.0 ide megane coupe ?
http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek_megan_coupe_2_0ideWQQaXQQ4191079WQQp XQQdisplayitem
ilk defa oynanmışını gordum TR'de tek heralde bileniniz warmı bu aracı nasıldır ,?
Shadow_Dancer
06-07-2008, 00:38
170hp ?
Hangi dynoda ölçtürmüş acaba
yusufbatırel
06-07-2008, 00:42
sahıbınden ılanları lınk vermek yasak dıe bılıyom ama?
bilmiodum sadece fikirlerinizi almak için koymuştum bi amacım yok :D (reklam vb.. gibi )
başka yorumu olan yokmu ?
ilker AKTAŞ
06-07-2008, 03:26
benim bildiğim 2 tanede daha turbo megan coupe war ama onlar 1.6 bu galiba 2.0ların Türkiye'deki tek turbolanmışı....
Turbo olduğu nerede yazıyor ben okuyamadım.:rolleyes:
araci almayi dusunuyosan konu acabilirsin.
ancak a ilk defa gordum oynanmisni dye konu acmak yasak benim bildigim bu sekilde..
cunku daha snrasinda konu saptirliyo vs..
aracta turbo diil yazmis adam egz.onno chip vs..
sahıbınden ılanları lınk vermek yasak dıe bılıyom ama?
yanlış hatırlamıyorsam geyik , makara , dalga filan geçmek yasak onun dışında bilgi amaçlı koyulabiliyordu , genede yönetici arkadaşlarımız bi sorun olurs gereğini yapar :)
benim bildiğim 2 tanede daha turbo megan coupe war ama onlar 1.6 bu galiba 2.0ların Türkiye'deki tek turbolanmışı....
nerdeymiş 1.6 coupelarin turbolanmışı:D
bizm k4 m motorlarda merdan abiler ilk denedi, bn de ilk defa yurutup kullananım turbolu...yurtdışında polonyada var turbolu k4m 148 hp vermiş, basit çalışma yani...
neyse bu arabada da turbo yok, sadece egzoz sitemi ve chiple 30 hp nasıl almış?
ahmetbaha-drs
06-07-2008, 12:52
170hp ?
Hangi dynoda ölçtürmüş acaba
Onno ustada yapıldıgına gore onun dynosunda olculmustur heralde.Ama bu arabanın neresi tek anlamadım ki=) on ek guzelmis:)
tek derken ide'lerde tekdir , ide'yi kullananlar standart binen tayfadan oldugu için genelde biras da motor yapısından pek mod'a uymuor ondan TEK olablir....