Orijinalini görmek için tıklayınız : KG 306gti-6 & VE 306gti-6
denizcan.T
11-10-2013, 18:31
Samet kardesimle haberlestik istanbul beylikduzu tarafında bulustuk keyifli bi muahbet sonrası deneme yaptık kesinlikle dosthane bi deneme herhagi bi hırs gecme gecilme deri yok :)
Kg 306- fitre egzoz
Ve 306- fitre egzoz
İyi seyirler.
KG 306gti-6 & VE 306gti-6 - YouTube (http://youtu.be/ex9e16O9sqE)
ıkısıde cok ıyı gıtmıs ızlerken zevk alıyor ınsan masallah :)
guwen_ar
11-10-2013, 18:48
Guzel denemler olmus coco.
Samet'in araci zaten az cok biliniyo guzel yuruyen bi gti cok cekismeli gecmis.
VE ye KG ye nazar degmesin :)
emirarslan34
11-10-2013, 18:50
maşallah iki aracada
ahmet_NLS
11-10-2013, 19:28
Masallah araclara ve 306 gti guzelliyle ve gidisiyle bizim buralarda biliniyo zaten zevkli olmus.tekrardan masallah her 2 aracada.
2 side ciğerli maşallah :)
Samet306
11-10-2013, 21:16
Çok zevkli denemeler oldu VE 306 lüleburgazdan geldi beylikdüzünden burgaza doğru bastık ayağınıza sağlık birazdaha bassaydık lüleburgaz gelmiştik gerçi :) ama başka zaman gelicez inş. aynı zamanda kutsal yunus ve bilgen abiylede tanışmış olduk güzel bi geceydi her iki Aslana'da Maşşallah eksik etmeyelim:icon_tup:
Buda KG 306 çekim
KG 306 & VE 306 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LnjCFH9GGJ4&feature=youtu.be)
Samet306
11-10-2013, 21:34
Eyvallah kardeşim yoktun ama akşam olmadı böyle:)
guwen_ar
11-10-2013, 21:53
Eyvallah kardeşim yoktun ama akşam olmadı böyle:)
Aynen sametim islerim wardi uydurumadim 12 gibi corludaydim sizde oraya kadar gelmissinz deneye deneye :D
Keske gelseydiniz yanimiza kalabaliktik corludan arkadaslar falan.Neyse artik burgaza bekleriz muhabet sohbet izgara falan ;)
Samet306
11-10-2013, 22:10
Aynen sametim islerim wardi uydurumadim 12 gibi corludaydim sizde oraya kadar gelmissinz deneye deneye :D
Keske gelseydiniz yanimiza kalabaliktik corludan arkadaslar falan.Neyse artik burgaza bekleriz muhabet sohbet izgara falan ;)
Valla öyle oldu yaza yaza geldik:D geç olmuştu dönüşümüz bide yorgunduk geniş bi zamanda gelicez kısmet olursa kardeşim eyw:icon_tup:
maşallah cok keyiflı bi deneme olmus coskun aracı speclerine göre baya ciğerli kazasız belasız...
akşam bende sizinle tanıştıgıma memlun oldum basa basa cerkezköye kadar geldık meganede peşinizi bırakmadı hani :)306 lar net bi yarış çıkardı zevklıydı aksam
Hey maşşallah ya çok zevkli olmuş ikiside mükemmel:))
Firattoptas
12-10-2013, 07:28
maşallah araçlara tekerleri her daim düz bassın :icon_tup:
truerider
12-10-2013, 10:37
akşam bende sizinle tanıştıgıma memlun oldum basa basa cerkezköye kadar geldık meganede peşinizi bırakmadı hani :)306 lar net bi yarış çıkardı zevklıydı aksam
canin cekiyo seninde yalanmi :D
MaşAllah çok iyi ya. Böyle denemeleri çok seviyorum :)
guwen_ar
12-10-2013, 11:03
canin cekiyo seninde yalanmi :D
TH yi sattigina cok pisman cocuk zaten yarasini deşme :D
denizcan.T
12-10-2013, 16:58
ıkısıde cok ıyı gıtmıs ızlerken zevk alıyor ınsan masallah :)
Saolasın:)
Saol kanka senle ne zaman deniyoz:D
maşallah iki aracada
Tsk ederim
Masallah araclara ve 306 gti guzelliyle ve gidisiyle bizim buralarda biliniyo zaten zevkli olmus.tekrardan masallah her 2 aracada.
Tsk ederim gözüm gibi bakiyorum VE ye :)
2 side ciğerli maşallah :)
Saolasın :)
Çok zevkli denemeler oldu VE 306 lüleburgazdan geldi beylikdüzünden burgaza doğru bastık ayağınıza sağlık birazdaha bassaydık lüleburgaz gelmiştik gerçi :) ama başka zaman gelicez inş. aynı zamanda kutsal yunus ve bilgen abiylede tanışmış olduk güzel bi geceydi her iki Aslana'da Maşşallah eksik etmeyelim:icon_tup:
Buda KG 306 çekim
KG 306 & VE 306 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LnjCFH9GGJ4&feature=youtu.be)
Burgaza bekliyoruz en yakın zamanda samet:)
maşallah cok keyiflı bi deneme olmus coskun aracı speclerine göre baya ciğerli kazasız belasız...
Tsk ederim barıs :)
Th yi satmasaydın senide aramızda gormek ısterdık kanka :)
Hey maşşallah ya çok zevkli olmuş ikiside mükemmel:))
Saol ali dayı :D
maşallah araçlara tekerleri her daim düz bassın :icon_tup:
Tsk ederim saol:)
MaşAllah çok iyi ya. Böyle denemeleri çok seviyorum :)
Aynen cok keyifli.saol bu arada :)
guwen_ar
12-10-2013, 17:49
Kanka yarin deneriz gunduz gunduz turboya karsi atmo :D
Haberleselim :icon_tup:
maşallah kafa burun güzel deneme olmuş...kazasız belasız.
denizcan.T
12-10-2013, 21:02
Kanka yarin deneriz gunduz gunduz turboya karsi atmo :D
Haberleselim :icon_tup:
Asker arkadasımsın kankamsım zorla gecirtceksin kendini :D
maşallah kafa burun güzel deneme olmuş...kazasız belasız.
Saolasın abi :)
masallah ıkı aracada guzel deneme olmus.
guwen_ar
12-10-2013, 22:51
Asker arkadasımsın kankamsım zorla gecirtceksin kendini :D
Saolasın abi :)
Wayy kanka bana atar hee :D mini cip'le yaslamanin zamani gelmis o zaman sana yarin ariyorum :D
maşallah iki aracada cok iyi gidiyolar
maşallah iki araçta performans olarak olabileceği en verimli halinde demektir...:)
ne varsa pejocularda var ya. centilmenliğin dibini gördük bu konuda. maşallah iki aracada hem bilekler hem ciğerler denk güzel deneme olmuş maşallah.
life is life
13-10-2013, 22:08
İkiz kardeş gibi, maşallah :)
Samet306
14-10-2013, 09:30
Herkeze teşekürler iyi yorumları için..
denizcan.T
14-10-2013, 10:37
Tum arkadaslarin guzel yorumlari icin tesekkur ederiz..
Görkem.Y
16-10-2013, 02:54
Masallah izlerken bile zevkli :)
RealBilgin
20-10-2013, 00:50
Araçlara maşallah ikiside ciğerli ve aerodinamik fark gidişe yansımamış buna sevindim. Burgaz , Kadıköy , Beylikdüzü harbi süper bi akşamdı sohbet muhabbet çok güzeldi Samet adımı yanlış öğrenmişsin be kardeşim ! Bilgen kız ismi ya lan :) Doğrusu Bilgin :)
Samet306
20-10-2013, 13:31
Araçlara maşallah ikiside ciğerli ve aerodinamik fark gidişe yansımamış buna sevindim. Burgaz , Kadıköy , Beylikdüzü harbi süper bi akşamdı sohbet muhabbet çok güzeldi Samet adımı yanlış öğrenmişsin be kardeşim ! Bilgen kız ismi ya lan :) Doğrusu Bilgin :)
Abi k.bakma ya bi yanlışlık olmuş harbiden:) düzeltiyorum SU RS Bilgin abimize teşekürler :D
Maşallah ciğerleri yola itiklemişiniz :))