Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL yardım, karakolluk durum
arkadaşlar
eşimin kız kardeşini rahatsız eden biri var, onun eski erkek arkadaşı
ayrıldı bunlar, sonra herif aylardır rahatsız ediyor takip ediyor, tehdit ediyor bilmem ne
bugün kızın okuluna gelmiş götürmeye kalkışmış, çekmiş çekiştirmiş, kavgalar falan çıkmış darp etmiş, araya girenler olmuş, polis çağırmışlar.
olay polise intikal etti (sefaköy polis karakolu)
adamı göz altına aldılar şu an karakoldalar
kıza hastaneden darp raporu alındı ve şu an ifadeleri alınıyor
bende birazdan çıkıyorum oraya doğru
aramızda avukatlar falanda olması lazım
daha önce bu tarz tecrübesi olan da vardır
ne yapabiliriz? ne yapamayız?
işi nasıl dahada büyütebiliriz?
herifi bırakacaklar öyle yaptığıyla kalacak gene
HondatugraL
11-10-2013, 20:31
Geçmiş olsun abi it köpek çok memlekette.
imprezaWRC
11-10-2013, 20:36
Haydaaa, geçmiş olsun :(
Gecmis olsun adami katil eder boyleleri
Polis koruması talebinde bulunun mutlaka abi.
Bu link'de fikir verecektir.
Aile İçi Şiddete Son (http://aileicisiddeteson.com/)
ŞİDDET GÖREN BİRİNE NASIL YARDIM EDEBİLİRSİNİZ | Aile İçi Şiddete Son (http://aileicisiddeteson.com/siddet-goren-birine-nasil-yardim-edebilirsiniz/)
Zaten şikayetçiyseniz olay ister istemez büyüyecek anlattığınız seylerden dolayı...Telefonla rahatsız ediyosa gerekiyosa telefonlar dinlemeye alınacak,tehdit küfür varsa hepsi kayıt edilecek..Hatta tehdit küfür içeren mesajlar varsa cok daha iyi... Bunların aynıları hatta daha fazlası teyzemin eski eşi tarafından basımıza geldi.. En son önünü kesme ve darp olayı oldu yalan olmasın 5-6 ay civarı içerde yattı..Tabi buna kamu malına zarar verdiği için kamu davasıda eklendi o sekilde oldu..Cok geçmiş olsun
Edit: Bu tarz olaylarda aksi bisey olmadığı sürece kanunlar bayandan yana..
Eger olayin icinde siddet yoksa bence konusarak halledilmeli, sonucta ask sevgi bu. Eger kolundan tutup cekmenin siddet oldugunu dusunuyorsaniz birkez daha dusunun derim. Tabiki ihtimalleri gozardi etmemek lazim, ama ancak bu konusularak anlasilir; ne kadar guvenilir oldugu.
Bu tur islere yargi son dakikada dogru planda diyorum.
coastguard
11-10-2013, 21:18
Eger olayin icinde siddet yoksa bence konusarak halledilmeli, sonucta ask sevgi bu. Eger kolundan tutup cekmenin siddet oldugunu dusunuyorsaniz birkez daha dusunun derim. Tabiki ihtimalleri gozardi etmemek lazim, ama ancak bu konusularak anlasilir; ne kadar guvenilir oldugu.
Bu tur islere yargi son dakikada dogru planda diyorum.
abi bir daha oku istersen tam anlamamış olabilirsin
sonra herif aylardır rahatsız ediyor takip ediyor, tehdit ediyor bilmem ne
bugün kızın okuluna gelmiş götürmeye kalkışmış, çekmiş çekiştirmiş, kavgalar falan çıkmış darp etmiş
abi bir daha oku istersen tam anlamamış olabilirsin
sonra herif aylardır rahatsız ediyor takip ediyor, tehdit ediyor bilmem ne
bugün kızın okuluna gelmiş götürmeye kalkışmış, çekmiş çekiştirmiş, kavgalar falan çıkmış darp etmiş
Haklisin, tehdit, fiziksel darbe vs. kesinlikle desteklemiyorum, sonuna kadar yargilanmalidir. Yanlis anlasilmasin tabikide sehir eskiyalarini destekledigim falan yok. Bunlar gozumden kacmis.
Bence önce konuşma yolu tercih edilmeli...Farzedelim girdi içeri yattı 3-5 ay sonra iyice kinlenicek herif cıktıktan sonra daha fazla uğraşıcak..
Yada çok pis dövüceksin ..
abi istersen arkadaşım avukat, amcam da avukat, amcam bu saatte açmayabilir ama arkadaşım açar telefonu.ister sen ara ister ben arayayım.
geçenlerde benzer bir olayla alakalı yaptığı yorumlar şöyleydi. net konuşsun, aptala anlatır gibi tane tane anlatsın bütün detaylarıyla. mesela olay akşam oldu demek yerine akşam ve şu saatte oldu. hakaret edici kelime kullandıysa mesela, tam 3 kere bana şu sözleri sarfetti gibi net rakamlarla ifade vermesi gerekiyor demişti. olayın akşam olması mesela suçu artırıcı öğelerdenmiş. ayrıca küfür etti demek yerine tam 3 kere ya da 5 kere şunu dedi gibi.
zaten darp raporu da alındıysa çok bi şansı yok, öyle arka kapıdan çıkıp gidemez. çocuğun memuriyeti falan varsa yandı şuan memuriyeti
ayrıca çocuk mesela lisanslı dövüş sporcusu falansa onun attığı dayak normal dayak statüsüne girmiyor, çünkü bu yetenek silah olarak geçiyor o kişi için. böyle bir durum varsa ondan faydalınabilir.
lethaldoze
11-10-2013, 21:59
Geçmiş olsun. İyice üstüne düşülürse içerden çıktıktan sonra da belli km yaklaşması bile yasaklanır. Yaklaşırsa da ciddi ceza alır diye tahmin ediyorum.
Benim cok samimi bi bayan arkadasima ayni tarzda bi yavsama soz konusuydu.is oyle boyuta gelmisti ki kolundan tutup seni kacircam felan bile demis.bunu yapan kendi cevresinde psikopat agir abi olarak bilinen birisi.
Ayiptir soylemesi karakol felan hep resmi.elbette hukuksal olarak cozmek gerekir ama birazda ic rahatlatmasi acisindan iyi bi dayak yemisti o donem.o zamandan beri cocugu goren bilen yok :))
Tabi sizib durum resmiyete dokulmus.bu hukumet bu tarz olaylarda magdura destek oluyor.sonuna kadar kullanmak gerek bu haklari..
ifadeler alindi herkesi salmislar
sanirim is savcida bitiyor artik
amk spor gazetesi böyle adaletin, kızı öldürünce mi illa ceza alacak? hemen konu aç abi millet stres atmaya yer arıyor zaten anca böyle adalet bu ülkede.. gece gece sinirlerim zıpladı ya :mad:
pashaboy
12-10-2013, 07:16
Geçenlerde Arkadaşımın Kardeşinin Başına Böyle Bir Olay Geldi 45DK Dövdük Çocuğu 1 Ay oluyor Ne Arayan Var Ne Soran Hoşaf Oldu Afedersiniz. Şiddete Şiddet. Bayan Görüşmek Konuşmak İstemediği Halde Zorlanıyosa Bunun Adı Aşk Sevgi Olamaz Onlar Erkek Gibi Değil Psikolojileri Daha Çabuk Alt Üst Oluyo..Tehdit Ediyormuş Birde O.çocuğu.
samet_61
12-10-2013, 07:23
arkadaşlar
eşimin kız kardeşini rahatsız eden biri var, onun eski erkek arkadaşı
ayrıldı bunlar, sonra herif aylardır rahatsız ediyor takip ediyor, tehdit ediyor bilmem ne
bugün kızın okuluna gelmiş götürmeye kalkışmış, çekmiş çekiştirmiş, kavgalar falan çıkmış darp etmiş, araya girenler olmuş, polis çağırmışlar.
olay polise intikal etti (sefaköy polis karakolu)
adamı göz altına aldılar şu an karakoldalar
kıza hastaneden darp raporu alındı ve şu an ifadeleri alınıyor
bende birazdan çıkıyorum oraya doğru
aramızda avukatlar falanda olması lazım
daha önce bu tarz tecrübesi olan da vardır
ne yapabiliriz? ne yapamayız?
işi nasıl dahada büyütebiliriz?
herifi bırakacaklar öyle yaptığıyla kalacak gene
ben bı kız arkadasıma yapmıstım savcı saglam bı kaydı kızın bıdaha yanında gorursem hayatını sewerım dedı bıttı gıttı cocukmusu ozamanlar ama bızım 3senelık ılıskı bıtmemısken bırıyle daha gorstugunu ogrenmıstım kıza kafa bgoz gırmıstım o da sıkayetcı olmustu hıc bısı olmadı
samet_61
12-10-2013, 07:25
savcı bı fırca cekıp gonderecek emın ol bısı cıkmaz cıkacak gıbı olsa kızında gonlu razı olmaz mahkemede muhakka sıkayetını gerı alır cocugu alıp karsınıza konusmak lazım gercekten sevıodur bazı asklar saplantılı oluor kızın onu ıstemedıgıı bır aıle buyugu adam gıbı ızah etsın devam ederse rahatsızlık vermeye essek sudan gelınceye kadar zopa paklar...
Firattoptas
12-10-2013, 07:32
geçmiş olsun şikayetçi olun darp raporuda darp edildiği yazıyorsa ise 2 seçenek var
-küçük bir ceza alıp içeri girebilir.
-maddi para cezası verebilirler.
ismailozkan_01
12-10-2013, 08:14
abi geçmiş olsun , ifadeler alındı ise darp edildiği raporu var ise tehdit edildiğini kanıtlayabiliyor ise savcının bunları göz önünde bulunduramsı gerekir lakin , savcılık genellikle tarafları salıverir ya dosyayı mahkemeye sevk eder ya da takipsizlik kararı verebilir , bende o kadar dosyayı hazırlayıp adliyede evrak işim bitmeden adam benden önce adliyeden çıkıyordu umarım gereken cezayı alır...
hakan abi simdi gordum telefonum var abı nıye aramadın
hakan abi simdi gordum telefonum var abı nıye aramadın
arkadaşlar teşekkürler.
ender, aceleden o an aklıma gelmedi ama bugün yarın seni rahatsız edip akıl danışıcam
bakalım olay nasıl gelişecek.