PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : METRO marketlerde Astonish (İngiliz) Marka Oto Bakım Ürünleri

brky33
11-10-2013, 20:43
Bugün Metro Oto reyonunda gözüme çarptı hızlı ciladan motor temizleyiciye kadar her çeşitte Astonish Marka oto ürünleri gelmiş.

Fiyatları çok uygun. 8-15 TL arası değişiyor.

Deneme amaçlı Buğu Önleyici etkili Cam Temizleme Spreyi aldım 750 ml ürün 8-9 TL bişeydi camları iç dış sildim zerre iz kalmadı :)

Bakalım buğu performansı nasıl çıkacak :)

Astonish Firmasını araştırdım güzel bir oto bakım ürünleri satan firmaya benziyor ;)

deniz
11-10-2013, 20:45
bende gordum cok karızma kutuları var sıyah yanılmıyorum dımı ? dıger urunlerı kullanan varsa yorum alabılırmıyız .

fasterhan
11-10-2013, 20:50
Bugün Metro Oto reyonunda gözüme çarptı hızlı ciladan motor temizleyiciye kadar her çeşitte Astonish Marka oto ürünleri gelmiş.

Fiyatları çok uygun. 8-15 TL arası değişiyor.

Deneme amaçlı Buğu Önleyici etkili Cam Temizleme Spreyi aldım 750 ml ürün 8-9 TL bişeydi camları iç dış sildim zerre iz kalmadı :)

Bakalım buğu performansı nasıl çıkacak :)

Astonish Firmasını araştırdım güzel bir oto bakım ürünleri satan firmaya benziyor ;)

hangi metroda gördün acaba ? ayaş yolundaki ise gideyim bakayım bende

ruudvan
11-10-2013, 20:52
Astonish kibrista mr.pound denilen yerlerde satiliyordu.burdaki milyoncu gibi. Yanlizca lastik parlaticiyi kullaniyodum

arda366
11-10-2013, 21:09
ne kadar ekmek o kadar köfte :) malzemelerin fiyatları uygun ama çok sulu :D

dayanıklılık süreleri kısalıyor. spray n shine aldım ama bi işe yaramadı :D

ultimate quik deatiler'dan devam :D

brky33
11-10-2013, 22:43
ne kadar ekmek o kadar köfte :) malzemelerin fiyatları uygun ama çok sulu :D

dayanıklılık süreleri kısalıyor. spray n shine aldım ama bi işe yaramadı :D

ultimate quik deatiler'dan devam :D

Hocam spray n shine a bende baktım fakat Arexons Hızlı Cila aldım Carnabua içerikli gerçekten çok güzel bi deneyin derim.

Oda yine indirimliydi Bauhaus ve Arexonslarda 10,90 TL di fiyatı.

Bu arada Metro Mamak da gördüm buğu önleyicili cam temizleme ürünü çok güzel gerçekten zerre iz kalmadan sildim camları ben beğendim bu ürününü ;)

muratburunce
11-10-2013, 22:53
Alıp denemekte fayda var :)

brky33
11-10-2013, 23:03
Alıp denemekte fayda var :)

Valla hocam tavsiye ederim ;)

Bİmdede 5 li bu bol tüylü mf bezler artık sürekli ürün olmuş :) 2li paket mf bezler yok artık bu 5 liler 6,50 TL bir pakette bundan alırsanız tamamdır :)

Ben 1 tane mf bezle sedan aracımı kuruluyorum 1 tanesi ile hızlı cila atıyorum 1 tanesi ile camları siliyorum ;)

Bu bahsettiğim mf bezlerin su emişi falan çok süper ;) Araç içi temizlik kapı koltuk kısaca her yerde süper ;)

ANIL ERCAN
11-10-2013, 23:04
Bence denemeyin hepsi çöp valla, Metroda özellikle satılıyor bu tarz 6 7 liralık ürünler..

bitane marka vardı adını unuttum siyah cafcaflı bi sisede satılıyor Lastik parlatıcı,Sampuan vs. hersey var Dedim bide bunu alıp kullanayım Lastik parlatıcısı 1 gün siyah yapıyor 2. gün matlasıyor, sampuanı ne köpürüyor ne kir cıkartıyor bi b.ka yaramıyor , Jant parlatıcısı parlatıyor 2 saat sonra tozdan gene jant kirleniyor asırı toz cekiyor..

Demem o ki sonax,meguiars,3m gibi markalar alın. Hele sonaxın jel lastik parlatıcısını siddetle tavsiye ederim

brky33
11-10-2013, 23:07
Bence denemeyin hepsi çöp valla, Metroda özellikle satılıyor bu tarz 6 7 liralık ürünler..

bitane marka vardı adını unuttum siyah cafcaflı bi sisede satılıyor Lastik parlatıcı,Sampuan vs. hersey var Dedim bide bunu alıp kullanayım Lastik parlatıcısı 1 gün siyah yapıyor 2. gün matlasıyor, sampuanı ne köpürüyor ne kir cıkartıyor bi b.ka yaramıyor , Jant parlatıcısı parlatıyor 2 saat sonra tozdan gene jant kirleniyor asırı toz cekiyor..

Demem o ki sonax,meguiars,3m gibi markalar alın. Hele sonaxın jel lastik parlatıcısını siddetle tavsiye ederim

Neye göre direk denemeyin hepsi çöp dedin çok talihsiz bir yorum olmuş.

Kısacası her markanın sevdiğim, yıkama, cila, koruyucu, parlatıcı vs belli başlı gruplarda iyi ürünleri vardır.
Bu yüzden tek bir markaya takılıp kalmak pek de iyi bir şey değil.

Kullanmadan yorum yapıp kötülemekde ayrı bi konu zaten....

Merthan
12-10-2013, 02:04
Dediğine katılıyorum.Örneğin; Turtle Wax'in mavi teflon cilası var harika bir cila,Sonax'tan çok daha kalıcı ve iyi bir ürün olduğunu bizzat deneyerek gördüm.
Yine Turtle Wax'in torpido temizleyicisi var yeşil renkte etkisi günlerce kalıyor o minik minik tozların yapışmasını mümkün olduğunca engelliyor,Sonax'ın torpido temizliyicisinden çok daha iyi deneyebilirsiniz.
Bunun dışındaki Sonax'ın belki bütün ürünleri Turtle Wax'ten çok daha iyidir.(örn: cilalı şampuan).

Yalnız jel konusunda kesinlikle katılmıyorum. Sonax'ın lastik jeli mükemmel bir ürün. Haftalarca etkisi sürüyor,fiyatı fazla ama 1 damlasıyla tüm lastik temizlenebiliyor. Bana 1 ambalajı 1 seneye yakın yetiyor ki fazla fazla süren birisiyim.

uqur
12-10-2013, 06:58
hizli cilasini kullanıyorum yapımı basit hare filan hiçbirşey bırakmıyo bana göre sonaxı ki kadar kaliteli cam da su kaydırıcı etkisi var biraz :D :D

ANIL ERCAN
12-10-2013, 08:33
Dediğine katılıyorum.Örneğin; Turtle Wax'in mavi teflon cilası var harika bir cila,Sonax'tan çok daha kalıcı ve iyi bir ürün olduğunu bizzat deneyerek gördüm.
Yine Turtle Wax'in torpido temizleyicisi var yeşil renkte etkisi günlerce kalıyor o minik minik tozların yapışmasını mümkün olduğunca engelliyor,Sonax'ın torpido temizliyicisinden çok daha iyi deneyebilirsiniz.
Bunun dışındaki Sonax'ın belki bütün ürünleri Turtle Wax'ten çok daha iyidir.(örn: cilalı şampuan).

Yalnız jel konusunda kesinlikle katılmıyorum. Sonax'ın lastik jeli mükemmel bir ürün. Haftalarca etkisi sürüyor,fiyatı fazla ama 1 damlasıyla tüm lastik temizlenebiliyor. Bana 1 ambalajı 1 seneye yakın yetiyor ki fazla fazla süren birisiyim.

arkadasın dedigine bende katılmıyorum O sonax Jel lastik parlatıcısı bana 2 ay dayandı :D Arabayı yıkıyorum lastikleri sampuanlıyorum durulayınca sürmeye gerek bile kalmıyor gene sipsiyah kalıyor. Bence piyasadaki en iyi Lastik parlatıcısı sonaxın jel olanı.

kendi aracımdan bi resimle örnek gösterebilirim bakın nasıl parlattı lastiklerimi

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526906_200960630081519_1329679533_n.jpg

serdar_yuksel06
12-10-2013, 08:49
Arexonas'in motor temizligi kullandm gogus parlatici kullandm gercekten cok basarili malzemeler