Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : idefix.com

uygar
11-10-2013, 22:34
Merhaba
Net üzerinden yaptığım ancak problem yaşadığım alışveriş'den bahsetmek ve herkesi uyarmak istedim
idefix.com'dan 03.10.2013'de hediye amaçlı cerrahi ansiklopedisi aldım.Keşke almaz olsaydım.o tarihten bu yana üründe gelmedi, müşteri hizmetlerinde muhatap bulamadım(arandığında sırada 50 kişi var diyor),Sitede sipariş iptal etme seçeneğide konmamış.
Sözün özü siz siz olun sakın idefix.com'dan alışveriş yapmayın.
Rezillikten başka hiçbişey değil

muratburunce
11-10-2013, 22:38
Geçmiş olsun uyarı için teşekkürler... zararınız büyük değildir umarım...

uygar
12-10-2013, 09:41
zararım 262 tl'dir
aslında bu tarz siteler için alışveriş yapılmaması gereken siteler başlıklı konu açılıp üyelerimizin zarar görmesi önlenebilir diye düşünüyorum

tool
12-10-2013, 11:17
Merhaba
Net üzerinden yaptığım ancak problem yaşadığım alışveriş'den bahsetmek ve herkesi uyarmak istedim
idefix.com'dan 03.10.2013'de hediye amaçlı cerrahi ansiklopedisi aldım.Keşke almaz olsaydım.o tarihten bu yana üründe gelmedi, müşteri hizmetlerinde muhatap bulamadım(arandığında sırada 50 kişi var diyor),Sitede sipariş iptal etme seçeneğide konmamış.
Sözün özü siz siz olun sakın idefix.com'dan alışveriş yapmayın.
Rezillikten başka hiçbişey değil

alisveris yapmadan once keske arastirsaydiniz;
idefix yakin zamanda dogan grubu tarafindan satin alindi ve gecis sureci nedeniyle saglikli hizmet vermemeleri turkiyedeki standartlar yuzunden gayet normal aslinda..

pandora.com.tr tavsiye ederim

uygar
12-10-2013, 20:00
alisveris yapmadan once keske arastirsaydiniz;
idefix yakin zamanda dogan grubu tarafindan satin alindi ve gecis sureci nedeniyle saglikli hizmet vermemeleri turkiyedeki standartlar yuzunden gayet normal aslinda..

pandora.com.tr tavsiye ederim

bilgilendirme için teşekkür ederim

CloudGrey
22-01-2026, 18:06
KONU HORT

asla bulaşmayın bu mk cocuklarına

8 ocakta alıp 9 ocakta daha kargoya bile verilmeden aldığım ürünü (39bintl) iptal ettim.

bugün 22 ocak hala paramı geri alamadım.

bu mk cocukları iade süresi altında topladıkları paraları işletiyor.

sokakta önünüzü kesen gaspcıdan tek farkları e-ticaret sitesi kurmuş olmaları.

KULLANMAYIN / KULLANDIRTMAYIN.

Bcaner
23-01-2026, 07:39
KONU HORT

asla bulaşmayın bu mk cocuklarına

8 ocakta alıp 9 ocakta daha kargoya bile verilmeden aldığım ürünü (39bintl) iptal ettim.

bugün 22 ocak hala paramı geri alamadım.

bu mk cocukları iade süresi altında topladıkları paraları işletiyor.

sokakta önünüzü kesen gaspcıdan tek farkları e-ticaret sitesi kurmuş olmaları.

KULLANMAYIN / KULLANDIRTMAYIN.

https://i.hizliresim.com/381xev2.jpg (https://hizliresim.com/381xev2)
Hocam emin misin? Bana çok güvenilir geldiler oysaki.

CloudGrey
23-01-2026, 08:34
https://i.hizliresim.com/381xev2.jpg (https://hizliresim.com/381xev2)
Hocam emin misin? Bana çok güvenilir geldiler oysaki.

dalgamı geciyon :)

10 gündür 40 bin tlmin hesapta olmadığını eminimdir herhalde :D

dkaya87
23-01-2026, 08:47
dün bi kahve makinesi aldıktan sonra bu konuyu görmek üzdü :/ indirim kampanyasıyla piyasanın en uygun fiyatlısıydı, dolandırılmayız inş

çok geçmiş olsun herkese

CloudGrey
23-01-2026, 09:04
dün bi kahve makinesi aldıktan sonra bu konuyu görmek üzdü :/ indirim kampanyasıyla piyasanın en uygun fiyatlısıydı, dolandırılmayız inş

çok geçmiş olsun herkese

turkuaz medya.

sahibi dünür.

daha fazla birşey yazmaya gerek yok herhalde..

CloudGrey
23-01-2026, 21:12
idefix yolladım diyor.
akbank almadım diyor.

aradım 1 telefonla idefix müşteri hizmetlerini , öteki telefonla akbank müşteri hizmetleri dayadım telefonları birbirine , dedim aranızda çözün.

gene çözemediler :)

altugkocer
24-01-2026, 10:45
Biz PS5 aldık 3 günde geldi herhangi bir problem yok :D

dkaya87
26-01-2026, 11:48

çok geçmiş olsun herkese

kahve makinesi vaktinde geldi, paketleme kutulama kargolama gayet iyiydi ancak rengi yanlış geldi. Değişim talep ettim bakalım ne olacak süreç, güncellendikçe bilgilendiririm :)

tequila818
26-01-2026, 12:44
Ben de ucuz diye yatırımlık altın bilezik alıyorum taksitle. Bundan sonra 1-2 bin tl için tercih etmeyeyim o halde. Bugüne kadar çok kez kullandım bir problem çıkmadı ancak önemli olan problem çıktığında karşılık alamayacağımı bilmek oldu benim için. Teşekkürler.

CloudGrey
26-01-2026, 14:32
9 ocak - 26 ocak

hala paramı geri alamadım.

bi ara biz parayı yolladık dediler , paintte boş ekrana iade yapıldı yazıp ss alıp mail atmışlar.

ÖYLE BÖYLE GERİZEKALI DEĞİLLER

Ormanci
26-01-2026, 15:49
Hocam yapmışsınızdır diye düşünüyorum ama acil ihtar, tüketici mahkemesi başvurusu, bankaya kart işlem itirazı vesaire vesaire...
Bunlara en fazla verilecek mühlet 5 iş günüdür...

CloudGrey
26-01-2026, 17:36
Hocam yapmışsınızdır diye düşünüyorum ama acil ihtar, tüketici mahkemesi başvurusu, bankaya kart işlem itirazı vesaire vesaire...
Bunlara en fazla verilecek mühlet 5 iş günüdür...

hepsini yaptım.

cumhurbaşkanına twit attim ; dünürüne söyle paramı ödesin diye..

gene alamıyorum

CloudGrey
27-01-2026, 09:38
Bu onun bunun cocugu idefixte tanidiği olan varmi ?

dkaya87
29-01-2026, 09:59
kahve makinesi vaktinde geldi, paketleme kutulama kargolama gayet iyiydi ancak rengi yanlış geldi. Değişim talep ettim bakalım ne olacak süreç, güncellendikçe bilgilendiririm :)

oluşturduğum iade kodu ile ürünü 2 gün önce kargoya verdim ancak ne iade koduyla, ne kargo takip koduyla ürünü takip edemiyorum. makine şu an nerede kimsenin bir fikri yok ne yazık ki :)

CloudGrey
29-01-2026, 10:05
oluşturduğum iade kodu ile ürünü 2 gün önce kargoya verdim ancak ne iade koduyla, ne kargo takip koduyla ürünü takip edemiyorum. makine şu an nerede kimsenin bir fikri yok ne yazık ki :)

20. gün oldu bende hala paramı almadım.

EkReM
29-01-2026, 10:46
4 ocakta 1 alışverişim oldu.yanlış ürün yollanmış.iade talebi açtım ve onaylanıp para iadesi yapıdı.

weST.27
01-02-2026, 16:30
Gitar sipariş ettim. Satıcı 1 hafta göndermeyince netten telefonunu buldum. Ürünü ne zaman yollayacaksın dedim. Ya stokta kalmamış vs dedi. İptal ettim ürünü. Taksitle almıştım. Hesap kesimi gelmeden iptal edince geri iade oldu. Sorun giderilmiş oldu

CloudGrey
01-02-2026, 17:59
23. gün hala alamadım paramı

dkaya87
02-02-2026, 08:57
23. gün hala alamadım paramı

sonunda bir arkadaşım aracılığıyla içeriden bir kontak bulup meramımızı iletebildik, geldiğimiz noktada neden kahve makinemin gönderilmediğini anladım çünkü fiyata %50'ye yakın zam koymuşlar. sanırım ben sipariş verdiğimde unutmuşlardı ki üstüne eklemek adına beni süründürdüler.

en azından iade sürecimize dair bir ışık var, aynı zamanda CloudGrey için de talebi ilettim umarım bir faydamız olur.

CloudGrey
02-02-2026, 09:01
sonunda bir arkadaşım aracılığıyla içeriden bir kontak bulup meramımızı iletebildik, geldiğimiz noktada neden kahve makinemin gönderilmediğini anladım çünkü fiyata %50'ye yakın zam koymuşlar. sanırım ben sipariş verdiğimde unutmuşlardı ki üstüne eklemek adına beni süründürdüler.

en azından iade sürecimize dair bir ışık var, aynı zamanda CloudGrey için de talebi ilettim umarım bir faydamız olur.

ben her gün cumhurbaşkınana twit atıyorum dünürüne söyle paramı versin diye :)

parayı verip beni silivriye alacaklar %90 :)

Bugraaa
02-02-2026, 09:16
bu siteden uzak durun her adımı sıkıntılı :)

CloudGrey
02-02-2026, 09:17
boş vakti olanlar 0850 266 06 06 yı arayabilirmi ?

hiçbir türlü birine ulaşılmıyor , kaldırmışlar.. teyp dinletip geri kapatıyorlar..

kaçacaktır onun bunun çocukları ülkeden

dkaya87
02-02-2026, 09:32
sitesindeki bize ulaşın fonksiyonunu da kapatmışlar gibi orası hiç çalışmıyor zaten

BarışSever
02-02-2026, 16:11
konu açılmışken satıcısı vatan bilgisayar olan yerden de bir şey almayın,ben de kahve makinesi aldım bildiğin kullanılıp iade edilmiş ürün gönderdiler

CloudGrey
02-02-2026, 21:21
TÜKETİCİ mahkemesinin sonuçlanmasını bekliyorum sonuç cıksın ilamsız takip yollacağım noterden mk cocuklarına

CloudGrey
03-02-2026, 11:35
evet paramı aldım.

götoğlanı idefix parayı 1 hafta önce yollamış yani yaklaşık olarak iade işlemi yapıldıktan 15 gün sonra.
yanş genede kusurlular.

akbankta harcama itirazım vardı , bgün kendi şubeme gidip kendi danışmanıma carladım.

15 dk sonra para hesabıma geldi.

+ olarak

bugün bankaların yolladığı troy kartları iptal ettirdim.
yerine mastercard veya visa istedim , bizde yok diyenden hesaplarımı kapatıp çalışmayı bıraktım...

Ormanci
03-02-2026, 12:17
Neyse geçmiş olsun.
Akbank görünce of dedim. Herifler en kötü kamu bankasından daha kötü olmayı nasıl başarıyorlar çok enteresan.
Hani bankada değildi sorun... İş bilmezler yav...

Troy da öyle. Sıkıntı yaşayan şikayet eden çok. Uzak durun, durdurun... :)

CloudGrey
03-02-2026, 12:52
Neyse geçmiş olsun.
Akbank görünce of dedim. Herifler en kötü kamu bankasından daha kötü olmayı nasıl başarıyorlar çok enteresan.
Hani bankada değildi sorun... İş bilmezler yav...

Troy da öyle. Sıkıntı yaşayan şikayet eden çok. Uzak durun, durdurun... :)

iş bankası troydan başka kart veremem dedi , tüm ilişiğimi kestim :)

onursumer
03-02-2026, 13:01
bankalara belirtmezseniz zaten şak troy yapıştırıyorlar ama geçiş surecinde özellikle online taksitli vs alışverişlerde sıkıntı yaşayan çok

dkaya87
05-02-2026, 14:51
evet paramı aldım.

götoğlanı idefix parayı 1 hafta önce yollamış yani yaklaşık olarak iade işlemi yapıldıktan 15 gün sonra.
yanş genede kusurlular.

akbankta harcama itirazım vardı , bgün kendi şubeme gidip kendi danışmanıma carladım.

15 dk sonra para hesabıma geldi.

+ olarak

bugün bankaların yolladığı troy kartları iptal ettirdim.
yerine mastercard veya visa istedim , bizde yok diyenden hesaplarımı kapatıp çalışmayı bıraktım...

hadi geçmiş olsun dostum