Orijinalini görmek için tıklayınız : Dumanlı Gece 12-10-2013
BYZ Megane & 2xBravo & Polo & Jetta
Videolar bence arşivlik sohbet arasında kaybolup gitmesin diye konu açıyorum :)
Specler:
1.5 DCI - Stock Turbo - Megane III Coupe - EcuTuned
1.6 M.Jet - 1749 Turbo - Bravo
1.6 M.Jet - Hibrit Turbo - Bravo (Beyaz Farlı)
1.6 TDI - Polo - (speclerini tam bilmiyorum)
2.0 TDI - Jetta - (hiç bir bilgim yok)
yjrSNbu39l8
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=yjrSNbu39l8)
CRI0PNaTyYg
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (2) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=CRI0PNaTyYg)
Ko-hDm04T1Q
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (3) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ko-hDm04T1Q)
zue4WTsbA7g
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (4) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zue4WTsbA7g)
ZeqrRmWoG60
https://www.youtube.com/watch?v=ZeqrRmWoG60&feature=youtube_gdata_player
Müthiş 4 lü
cm77FzibHNk
https://www.youtube.com/watch?v=cm77FzibHNk&feature=youtube_gdata_player
Polo & Jetta
0kWjA8FKEMQ
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (Megane cam) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0kWjA8FKEMQ)
Polo ve jetta nın uzunda bastığı video varmı ?
bende bu 4 video ve benim arabanın içinden video var. Araç içi videosu hala yükleniyor onuda ekliycem başkada yok. Elinde video olan eklesin işte buraya :)
BurakCengizhanoğlu
14-10-2013, 00:33
Sanırım gecenin yıldızı polo değilde jetta olmuş :)
BYZ Megane vs Bravo vs Bravo vs Polo (Megane cam) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0kWjA8FKEMQ)
alirizavci
14-10-2013, 02:20
jetta üstlerde type r gibi geliyo valla :))
Mehmet Gazihan
14-10-2013, 08:54
kozyatagindan beklemeden çıktınız , yetisemedik size video çekmek için..
Jetta gecenin yıldızı olmuş hakkaten..
Onur Fatih
14-10-2013, 10:47
hepsi kendi sınıfında yıldız bence megane güzel yürümüş bravolar speclerine göre biraz yavaş mı kalmış anlamadım
hepsi kendi sınıfında yıldız bence megane güzel yürümüş bravolar speclerine göre biraz yavaş mı kalmış anlamadım
Bravolarin nesi yavas kalmis asil ben anliyamadim ???
Araclar full takili sofor dahil enaz 1450 kg
Herkesin arabasına maşallah güzel geceydi :)
kubilayk
14-10-2013, 13:01
Cocuk koltugu cocuk arabasi dahil herseyiyle full benim makine :) sokulse hizlanabilir
kubilayk
14-10-2013, 13:02
Dizel olsun hic onemli degil,isteyen varsa deneriz :)
masallah deneyen araclara :)
OrcunInce
14-10-2013, 13:14
Batuş beni de geçecen sen, görüşmeyelim. :D
Massallah guzel gece olmus:) Polonun specler eksikmi yazilms Stock deildr herhalde? Yazilm ve sokuk deilmiydi arac? Bu poloyu dier konuda 1.9 saniodum:D
Bravoları canlı görmeliydi üst devirlerde nos basmış gibi geliyolar şaşırırsın :)
Massallah guzel gece olmus:) Polonun specler eksikmi yazilms Stock deildr herhalde? Yazilm ve sokuk deilmiydi arac? Bu poloyu dier konuda 1.9 saniodum:D
Stock değil tabiki aksine gırtlak yüklüde speclerini bilmiyorum. Tek bildiğim megachips ve 15 jant
kubilayk
14-10-2013, 13:39
Polo Dp iptal ve yazilim
Kac km hiza kadar bastiniz?
kubilayk
14-10-2013, 15:13
Ben 205 gordum
Onur Fatih
14-10-2013, 15:48
yok abi yanlış anlama altlarda biraz zayıf kalmış demek istedim aslında yoksa güzel yürüyorlar megane zaten 1200 kg stock iken, 100-150kg söküğüm demiş siz 1450 kg civarıyken o sürücü dahil 1150 falan olmuş sonuç normal
yanlış anlaşıldıysa dediğim tekrardan k. bakma tekerine taş değmesin hepsininde :icon_tup:
focus musty35
14-10-2013, 16:47
polo da uzunda baya bı kara duman var dpf ıptalı var sanırım
İstanbul
14-10-2013, 17:23
Karartılmışmı bilmiyorum ama Megane'ın ne stopları nede farları yanıyor sağ sinyal lambası haricinde(konuyu açan arkadaşın aracı sanıyorum),görünüşüne bir şey diyemem,zevk meselesidir ama gecenin bir vakti hele ki otobanda sürat yaparken çok ama çok tehlikeli..kendisini geçtim ama aracı göremeyen günahsız insanların da canını yakacak Allah muhafaza
josefsalvatini
14-10-2013, 17:29
Diğer araçların sökük olduğu belirtilmemiş malesef dolayısı ile böyle anlaşılması normal 150 kg fark demek 4-5 boy demek
Jetta kickdown'a düşmese başta da gidermiş zaten.. Sorun etmemiş, sabretmiş, yine geçmiş :D
Bravolarin turbosu buyuk oldugu icin sanirim altlar gec doluyor cunku benimlede denerken ilk kafa cikaran ben oluyordum
kubilayk
15-10-2013, 10:53
Dolduktan sonra uzariz ;)
Jetta, sahibini üzmemiş. Hiç üzmüyor zaten :D
Ben üzücem seni :D şaka bir yana Utkucum şu konuştuğumuz denemeyi müsait bir zamanınızda yapalım artık.
Maşallah araçlara :)
herkeze slmlar 1,6 polo 2,0 jetta bunu belırtmek ısterım jetta uzunda cok ıyı gıdıyor bunu sahıbınede soyledım guzel bı diesel gecesı oldu herkeze kocaman maşallah :)
Jetta nin motorlar p140 diyemi gecmekteydi ?
35AR5226
15-10-2013, 18:13
izmirde niye yok böyle bi gece :) maşallah araçlara bu duman işini anlamıyorum fazla duman demek fazla hp mi demek ? benim aracımda cok hafif duman var burdaki araçlar gibi değil daha fazla duman olsa daha iyimi gitcek :)
Cr140 jetta
o araba bkd kodlu pd140 değil mi ?
izmirde niye yok böyle bi gece :) maşallah araçlara bu duman işini anlamıyorum fazla duman demek fazla hp mi demek ? benim aracımda cok hafif duman var burdaki araçlar gibi değil daha fazla duman olsa daha iyimi gitcek :)
Ne kadar duman o kadar randuman :icon_tup:
35AR5226
15-10-2013, 18:24
boğmuyomu aracı fazla duman peki ?
o araba bkd kodlu pd140 değil mi ?
Batu ya mesaj attim pd imis.pd ise daha iyi sanirim cr den bukadar cikarmiydi guc bende merak ettim.
Ne kadar duman o kadar randuman :icon_tup:
Bu duman olahiyini bende anlamis degilim.bana gore duman yanmamis yag degilmi oyle dusunuyorum.bekadar duman okadar randuman demek dogrumudur bilmiyorum.
35AR5226
15-10-2013, 18:27
yag yakan araç beyaz duman atar zengin karışımdır siyah duman
zengin karışım iyimidirki sanki?
35AR5226
15-10-2013, 18:31
ben az dumanla 120 hp aldım araçtan dumanlı olsa demekki 130 135 alcaz bumu mantık ?
Vtec gibi dusunun :) zengin - fakir olayi duman atan araba zengin karisimda daha fazla yakit daha az hava karisimi yani. Chipte bu durumu sagliyor zaten ihtiyac duyulandan daha fazla guc ve daha fazla zengin karisim
zengin karışım iyimidirki sanki?
gerek benzinli gerekse dizelde gücün anahtarı yakıt..zengin karışımdan dolayı duman oluyor..çok aşırısı iyi değil..
35AR5226
15-10-2013, 18:35
sizin araç kaç hp kaç kilo megane?
Vtec gibi dusunun :) zengin - fakir olayi duman atan araba zengin karisimda daha fazla yakit daha az hava karisimi yani. Chipte bu durumu sagliyor zaten ihtiyac duyulandan daha fazla guc ve daha fazla zengin karisim
bende vtec var şimdi ben güçlümüyüm :D
maşallah deneyen araçlara :icon_tup:
bendede diesel varr :D
bendede diesel varr :D
diesell kotmarkası gibi bişeymiyidi neydi laa :D bilmem nee bilmem sonrada kotum dieselden demişti bi ara hatunun biri bana :D
diesell kotmarkası gibi bişeymiyidi neydi laa :D bilmem nee bilmem sonrada kotum dieselden demişti bi ara hatunun biri bana :D
senın hatunla ne ısın olur kesn trodur o :D sen onlara hatun gozuyle bakıyorsun :D
sizin araç kaç hp kaç kilo megane?
Dd 135.2 hp bizim dyno degeri. Acikcasi hp degerlerine falan onem vermiyorum benle beraber 1250kg diye tahmin ediyorum
35AR5226
15-10-2013, 18:42
kilolarımız aynı o zaman aerodinamik farkımız var sadece . peki hiç 0-100 filan denedinizmi
senın hatunla ne ısın olur kesn trodur o :D sen onlara hatun gozuyle bakıyorsun :D
tövbee bismillahh ,hatun iyidirr iyyii :D az birazda çıtır olursaa :D
Gürsel aga sende gölgelerin gücü var rahat ol sen :D
hiyymenn :D iyiyymişş
tövbee bismillahh ,hatun iyidirr iyyii :D az birazda çıtır olursaa :D
senın hatun dıye baktıkların aslında tro :D
ne golve var bılıyormusn onda ehahhaha :D
hiyymenn :D iyiyymişş
gevseme hemen :D
kilolarımız aynı o zaman aerodinamik farkımız var sadece . peki hiç 0-100 filan denedinizmi
Hic denemedim onada dbn ve uygun egim lazim bissuru dert :)
Simdi duman iyi diyoruzda bu cikan duman yanmayan yakit olmuyor dimi?bana biri bunu aciklasin yav neden siyah duman oluyor:)
Mkrop ismini bilmiyorum boyle hitap ediyorum oyuzden snaa.zaten 0 dan basmak bana gore arabaya zarar araba yirtiniyor zorlaniyor.40- 180 falan 40-120 falan denicen dizelde olcucen en guzeli.
35AR5226
15-10-2013, 19:01
yanamayan yakıt oluyo o duman benzinlilerdede ates atıyo işte :)
35AR5226
15-10-2013, 19:01
Hic denemedim onada dbn ve uygun egim lazim bissuru dert :)
izmirde olsanız denemeyi çok isterdim araçları :)
Yanamayan yakit ise ozaman o duman gereksiz olmuyormu?benim aractan ornek vereyim.dumansiz 42 bg aldik yazilimda dumanli olsun diyelim dedik hadi 5 bg geldi geri kalan yanmayan yakitta bosuna disari cikmis olmuyormu?
senın hatun dıye baktıkların aslında tro :D
ne golve var bılıyormusn onda ehahhaha :D
gevseme hemen :D
kirletme lann adamın beyaz konusunu :D
kirletme lann adamın beyaz konusunu :D
beyın terk orda gazlıyanlardan bırıde benım :)
beyın terk orda gazlıyanlardan bırıde benım :)
deme laa sende mi deisele takılıyon :D
Yanamayan yakit ise ozaman o duman gereksiz olmuyormu?benim aractan ornek vereyim.dumansiz 42 bg aldik yazilimda dumanli olsun diyelim dedik hadi 5 bg geldi geri kalan yanmayan yakitta bosuna disari cikmis olmuyormu?
Daha fazla mazot daha fazla yanma daha fazla guc. Mangala ne kadar komur atarsan o kadar yanar oyle dusun. Karnim acikti :D
Forumda basarili bir cok yazilimci var onlara sorarsan bu sorulari hem daha dogru cevap verirler hem de aracindan olabildigince fazla guc alabilirsin
deme laa sende mi deisele takılıyon :D
rexten sonra ıyı geldı :D
Simdi ben teoriyi ogrenmek istiyorum bu duman olayinda.mesela adam bana soruyor madem chip iyi ozaman niye duman atiyor bu araba, aciklamak icin yada tam aciklayamiyorum.
Olaya gelince komuru fazla atarsan yanmaz ozaman niye tam atmiyoruz:)
bugrahan
15-10-2013, 19:29
Daha fazla mazot daha fazla yanma daha fazla guc. Mangala ne kadar komur atarsan o kadar yanar oyle dusun. Karnim acikti :D
Forumda basarili bir cok yazilimci var onlara sorarsan bu sorulari hem daha dogru cevap verirler hem de aracindan olabildigince fazla guc alabilirsin
Sen hiç mangal yakmadın heralde :D:D
Fazla kömür atarsan söner:D
benden size tavsiye gidin GY'yle deneyin:D:D
tdipower
15-10-2013, 19:38
ben golfün motorundan hiç duman attırmadan +3000 devir sonrası ( turbo üflüyorken tabi ) +105hp almıştım. ille duman olacak diye birşey yok aslında
Sen hiç mangal yakmadın heralde :D:D
Fazla kömür atarsan söner:D
benden size tavsiye gidin GY'yle deneyin:D:D
Şileye gidelim hep beraber ben sana mangalın kralını yapıcam bol kömürlü bol dumanlı :D
BYZ chipliyken GY nerdeydi? :D
Şileye gidelim hep beraber ben sana mangalın kralını yapıcam bol kömürlü bol dumanlı :D
soz ver :D
morgy_drag
15-10-2013, 20:57
Maşallah araçlara..
Jetta mükemmel :)
kubilayk
15-10-2013, 21:35
Dizelde duman = Guc
Ates summer house :D bi mangal yapamadik orda!!!!! Mesaji alsin artik :D
Dizelde duman = Guc
Yanmamis yakit nasil guc oluyor abi teorisi nedir bunun
soz ver :D
Abi siz geliyorum diceksiniz de biz mi mangal yapmıycaz :D
temem anlastık :D
bu abine çok dikkatet :D
bu abine çok dikkatet :D
laa moruk sende gell :D