Orijinalini görmek için tıklayınız : Araçlarında "Gizli" Kamera Kullananlardan Tavsiye Gerekli
Bu 2 oluyor, ikidir aracın aynasını gece sarhoşlar kırıyor, olmadı çiziyorlar. Cadde üzerindeki bazı araçlarınkini de kırmış. Gece 1den sonra oluyor orası kesin. Araç içi geniş açıda kayıt yapabilecek bir ürün arıyorum, aramızda kullanan var mı? Aynaları görebilecek şekilde. Gizli olması şart, aaa kamera diyip bir de camı patlattırmayalım.
armegedon armagan kullanıyordu
ıstersen onunla bı gorus kalıtelı ve bır hareket olunca kayıt a baslıyan bır cıhaz kullanıyordu sanırım
teşekkürler özel mesaj atıp konuyu görmesini sağlayacağım, belki başka faydalanmak isteyen de olur
CasabLanca
14-10-2013, 01:25
radyoda reklamı çıkan bir cihaz var 99 liraya diye satıyorlar. araçda kontak kapalıyken bile sensör hareket algıladığı an kayıda başlıyormuş
Bu konudan bende dertliyim konuyu takipteyim..
Polise mahalle sakinleri olarak gidin devriye ekip sayısını o bölge üzerinde cogaltmasini isteyin
O da olmuyor mahallenin gençleri nöbet tutsun 1 hafta sonra herşey düzelir.
Gizli kameranın bir yararı olmaz bence.
gizli kamera caydırıcılığı olması için değil zaten, yapanı bulabilmem için
her gece her gece de aşağıda beklenmiyor, birkaç gece bekledim de, ne zaman yapacak diye kafayı kırmamak lazım
muratburunce
14-10-2013, 11:40
Bencede beklemek çözüm değil ne ile karşılacağınızda belli olmaz 2kuruşluk atna için itle uğursuzla münakaşaya girmeye deymez... kamera en iyi çözüm bence...
MatraX_07
14-10-2013, 12:02
Radyonun birinden sipariş verdim 99tl ye gelmesini bekliyorum bakalım nasıl sonuç alırız
Erken gelirse yorum yaparım
HondatugraL
14-10-2013, 13:09
Radyonun birinden sipariş verdim 99tl ye gelmesini bekliyorum bakalım nasıl sonuç alırız
Erken gelirse yorum yaparım
Parayı verdınızmı yoksa kapıda odemelımı gelıcek ? baazıları vurdugn olabılır cunku
şöyle bişiy var nasıldır acaba .
https://www.facebook.com/pages/HD-Ara%C3%A7-Kamera/364003387062930?fref=ts
bu ürünü gördüm ama biraz büyük geldi
1-2 tane hem fiyatta hem işlevsel olarak makul ürün buldum gg'de fakat ürünlerin satışı kapanmış
imprezaWRC
14-10-2013, 19:25
Alacağın kamerada motion detection özelliği olması lazım; yani hareket algıladığında kendi kendine tetiklenmesi lazım. Ayrıca, kameranın pilininde kuvvetli olması lazım, yani sen aracı gece 22:00'de park ettin, sabah 08:00'de tekrar kontak açana kadar pilinin bitmemesi lazım, ben daha öyle bir kameraya denk gelmedim, genelde 1saatte pilleri bitiyor, taş çatlasa 2 saat dayanabiliyorlar. Böyle bir durumda kamerayı harici olarak beslemek lazım. Belki cep tipi harici usb şarj cihazı iş görebilir.
Diğer dezavantaj ise, kameranın geniş açılı olması ve sonsuz netlik ayarda kalması nedeniyle, adamların eşgallerini net göremeyebilirsin.
Bazı kameralarda arka cama veya istediğin başka bir yere entegre edebileceğin ikinci bir kamera daha çıkıyor. Böylelikle tek açıya bağımlı kalmazsın.
anladım
sonuçta otomobiller için olan bir ürün olması sebebiyle belki gücünü çakmak girişinden temin edebilir diye düşünmüştüm, gerçi o da sıkıntı.
araştırmaya devam edeceğim makul bir ürün bulursam buradan yazarım