Orijinalini görmek için tıklayınız : ankaradan selam
Herkeze merhaba.
Ankara da yasiyorum hacettepe de okuyorum 4.sinifim.her turlu aracla denerim gecmek gecilmek gibi bi gayem yoktur.aracim e46 manuel 318ci.
Hoşgeldin.gelir gelmez gidere baslamissin biraz sakin ol reis biz ankaralilar araclarimizi seven insanlarizz :)
Westi555
17-10-2013, 11:00
Hoşgeldin keyifli forumlar.
murat çelik
17-10-2013, 11:04
Hoş geldin ilk zamanlar geçmek geçilmek gibi gayen olmuyor ama sonra insan oglundaki hırs ortaya çıkıyor bu gaye yook olup gidiyor iyi forumlar arkada§
Westi555
17-10-2013, 11:15
Hoş geldin ilk zamanlar geçmek geçilmek gibi gayen olmuyor ama sonra insan oglundaki hırs ortaya çıkıyor bu gaye yook olup gidiyor iyi forumlar arkada§
Yani doğru söze ne denir murat abii ;)
murat çelik
17-10-2013, 11:19
Yani doğru söze ne denir murat abii ;)
Dogru söz yılanı deliginden çıkarır Hakan abi:rolleyes:
Hosbulduk abi.Bende hirs olmaz abi herkez geçsin tek amacim zevk almak.zamanla bunu gorursun abi.
Hoşgeldin keyifli forumlar.
Hosbulduk abi
Hoşgeldin.gelir gelmez gidere baslamissin biraz sakin ol reis biz ankaralilar araclarimizi seven insanlarizz :)
Hosbulduk. Bizimkisi gider değil sadece araçları denemek aradaki farki gormek.bende cok severim aracimi herkes gibi :)
muratburunce
17-10-2013, 21:50
Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar =) girer girmez murat abi ve hakan abiyle tanışmışşın :D
hosgeldiniz atii abinin dee dediği gibi biraz atarlı :) ama atarın başarılarla sonuçlanır inş abi keyifli forumlar bu arada araçta herhangi setup var mı?
hosgeldiniz atii abinin dee dediği gibi biraz atarlı :) ama atarın başarılarla sonuçlanır inş abi keyifli forumlar bu arada araçta herhangi setup var mı?
Hosbulduk sağolun Araba stock oğlu stock :) atarimiz yok kimseye olamaz da ama deniyecek araba bulamiyorum :)
Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar =) girer girmez murat abi ve hakan abiyle tanışmışşın :D
Hosbulduk abi inşallah herkesle yuz yuze de tanisma firsatimiz da olur :)
Risendark
18-10-2013, 00:16
hoşgeldin foruma ama sakin olmalısın :D tanışırız bi gün inşallah...
Hosbulduk sağolun Araba stock oğlu stock :) atarimiz yok kimseye olamaz da ama deniyecek araba bulamiyorum :)
olur mu olur abi kafanı bozan vardır :D:D kazasız belasızz