Orijinalini görmek için tıklayınız : e34 ses sistemi yardım
hakan308
16-10-2013, 23:03
e34 aracım var orjinal bir ses sitemine sahip şimdilik bass ve amfi ile ufak bi giriş yapcam ama kutu bass alıp sesi bagajda dinlemek ve dışarıya dinletmek istemiyorum. İnternette dolaşırken buludugum bi resmi sizinle paylaşıp fikirlerinizi ve önerinizi bekliyorum.
http://p1310.hizliresim.com/1g/k/tn1wv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
1-kolcagın icine yapsam tüp engelli var tüp tank ı arka koltuklara dayanmış şekilde nasıl bi cözüm olur?
2-Arka pandizot perde var pandizot u degiştirmeden bas icin yer acılabilirmi?
3-Kutu alsam sizce ses nasıl olur sizce dangur dungur ses gelirmi?
hakan308
17-10-2013, 14:53
Bi fikri olan yokmu?
kutu al devam et bi sıkıntı yaşamazsın.
darkmoon
17-10-2013, 17:53
öyle bir sub yapabilmen için sub ın freeair olması lazım başka türlü sadece resimdeki gibi görüntü olur..
murat_ileri
18-10-2013, 08:22
bmw bagaj akustigi yüzünde çok kötü sonuçlar veriyor, en iyi kaliteyi resimdeki gibi montajlamak şartı ile kabinli kullanımla alırsın aklına takılan konularda yardımcı olmaya çalışırım.
hakan308
18-10-2013, 10:01
bmw bagaj akustigi yüzünde çok kötü sonuçlar veriyor, en iyi kaliteyi resimdeki gibi montajlamak şartı ile kabinli kullanımla alırsın aklına takılan konularda yardımcı olmaya çalışırım.
Bende böyle bişey istiyorum ama tüp var arkada o tüpü neypacam ses sitemi icinde tank ı degiştirmek pek işime gelmiyo acıkcası slim ile kurtarablirim gibi onunda ses kalitesi hakkında şüpem var
2 arka camda , 2 ön yolcu ayaktrafında , 2 ön konsolda , 2 adette tiz olarak kapılarda var. bu kadar kesip biçeceğine 3 yollu mid takımı alıp güzel bi amfiyle kullana bilirsin..
bagaja koyucağın kutudanda pek verim alamassın..bence ilk işin tankını simite çevirmek olsun
hakan308
18-10-2013, 12:04
Simit yerine slim bas alıp tüpü biraz daha öne alma ihtimalim var alacagım basın hem slim hemde freeair olması lazım oda bulunması zor birz
murat_ileri
19-10-2013, 18:24
slim kutu yapma konusunda sıkıntı yaşamazsın hacimsel olarak fazla yerin yoksa 16 cm sublar var onlardan 2 tane kullanabilirsin
darkmoon
19-10-2013, 18:28
slim baslar pro ref seri olmadıkça güzel ses vermiyor en güzeli bence freeair takmak hacim sorunu kalmaz port box sorunu kalmaz.. resimdeki gibi birde anfi bağlanır oldu bitti :)