Orijinalini görmek için tıklayınız : kasko ödemesi ??
focus musty35
19-10-2013, 20:53
akrabamız aracınla kaza yaptı aracın kasko degerı 63 000 tl ve 63000 tl uzerınden kasko odemesı yapıldı suan arac pertı cıktı aracın pıyasa degerı ıse 43 47 arası sımdı kasko neye göre odeme yapıcak arac sahıbı olarak ne talep edıılır bu kasko ıslerı ıyıce karıstı son zamanlarda mutlaka bole bı sorun yasayan vardır sormak ıstedım
kelalper
19-10-2013, 20:57
en düşük ikinci el ücretini öder. Pazarlık yaparsan biraz daha yukarıdan ödeybilirler. En düşük derken piyasadaki o model en kötü durumdaki arabanın parasını baz alır. Nedenide şu. Kaskı firması bir ajansa bırakır işi. Derki benim bu araba için sana vereceğim en yüksek ücret bu. Araba senin müşteri ile pazarlığını yap üstü senin olsun. O ajansta piyasadaki en dandirik arabanın fiyatını önerir üzerindeki donanım paketine bakmadan.
focus musty35
19-10-2013, 21:00
en düşük ikinci el ücretini öder. Pazarlık yaparsan biraz daha yukarıdan ödeybilirler. En düşük derken piyasadaki o model en kötü durumdaki arabanın parasını baz alır. Nedenide şu. Kaskı firması bir ajansa bırakır işi. Derki benim bu araba için sana vereceğim en yüksek ücret bu. Araba senin müşteri ile pazarlığını yap üstü senin olsun. O ajansta piyasadaki en dandirik arabanın fiyatını önerir üzerindeki donanım paketine bakmadan.
o zaman kazalı degısenlı boyalı aracla sıkıntısız dolu aracın pek farklı olmuyor demekkı işler karısck o zaman :)
Day Walker
19-10-2013, 21:03
Araçda sıfır değer klozu varsa (poliçede yazar) güncel satış bedeli ödenir.
Yoksa eğer piyasa değeri hesaplanır. Ama en düşük ve en kötü araba değil ***** site ve yetkili satıcı fiyatları baz alınır eksper km ve araç durumu ile bilgi verir ve tazmınat öyle hesaplanır.
turkerrr
21-10-2013, 08:08
kasko şirketinin tutumuna göre değişmekle birlikte ...
eksper aracın donanım paketi km durumu hasar geçmişi gibi kriterleri göz önünde bulundurarak piyasa ortalamasına yakın bir fiyat verir ...
Burada yanıltan şey internette ki fiyatların gerçek piyasayı birebir yansıtmamasıdır.
Aracım internette bu para şirket az para ödüyor diye düşünen üzülür gerçekte ne ediyor onu araştırmak lazım... Önerilen fiyatı kabul etmeyebilirsiniz tekrar konuşulur şirket artırabilirse artırır artırmazsa dava yolu açıktır.
fiyat artışı isterken şu şu sebeplerle benim aracım daha fazla ediyor derseniz talebiniz daha yapıcı değerlendirir.
bende 2010da kaza yaptığımda aracım pert olmuştu. aracı 2009da 25bine almıştım kazadan sonra sigortadan 26 aldım :)