Orijinalini görmek için tıklayınız : Sms ile gelen radar.. Radara girdim mi, girmedim mi? :)
Birkan61
20-10-2013, 10:26
Bayram dönüşü samsun tarafında cep telefonuma şöyle bir mesaj geldi.
Mesaja göre yakalandık gibi gözüküyor. Fakat aracım için muayene randevusu aldım, borç olarak gözükse randevu alamazdım.
İnternetten bakıyorum borç falan gözükmüyor.
Sadece bilgilendirme - uyarı amaçlı atılan bir mesaj olabilir mi?
İlk defa radara girdiğim için sms alıyorum çünkü :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1384224_599954266717357_1150365306_n.jpg
Uyarı amaçlı bence ceza olsa artık SMS den önce gelirdi ;)
Mesajdaki Türkçeye dikkat!
Cezada gelebilir ancak kesinlesmeyen idari para cezalari ve trafik para cezalari tahakkuk ettirilemez. Yani size tebligat gelecek ve 15 gun icindr dava acmassan yada dava acip kaybedersen kesinlesir. Suan icin muayenede sorun yok.
Mesajdaki Türkçeye dikkat!
Unsuz serlesmesi tesbit ancak istisnada olabilir dilbilgisi ustatlari gelsin bir:D
driftboy
20-10-2013, 11:05
Tespit edilmiştir,
İtibariyla ? İtibariyle.
onn_dear
20-10-2013, 12:49
İtibariyle
tespit olmaliydi
zamaninda oss de 44 soruda 40 netim vardi yanlis olmasin :D
Bu arada konuyu pert etmemek adina
Cezaniz kesilmis gelir yakinda
bu mesajı yazan polis memuru Türkçe konusunda biraz geri kalsa da numaranız nereden bulundu da bu mesaj size gönderildi ?
araç sizin adınıza mı ?
18in de Sakarlı mevkinden geçtiniz mi ?
Birkan61
20-10-2013, 12:56
Cevaplar için teşekkürler herkese..
Evet maaşallah pekte güzel türkçeleri var
Uyarı ateşi olması işime gelir :D ceza gelirsede muayeneden sonra gelecek olması tek avuntum olur. Bölünmüş yolda 110 km sanıyorum hız sınırı. 90 km ise 343 tl olacak çünkü..
Evet araç benim adıma, gün saat yazıyor zaten mesajda o saatte oradan geçtim doğru. Samsuna yakın bir yerdi, oradan geçmiştim. Sakarlı denilen yerde samsuna bağlı zaten
Ama bu kadar çabuk nasıl oldu bu iş onu anlamadım :)
Sakarlı - Terme arası 14 km yol var, termeye varmadan mesaj geldi