Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto-Park Sohbet

İbrahim Erdem
21-10-2013, 00:11
Oto-Park.Com | Sohbet (Kedi) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=J3M9PSztP-c&list=UUGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q)

J3M9PSztP-c

forumdan illaki izleyenler vardır. Ben beğendim samimi bir şekilde anlatmışlar çoğu şeyi.

Mutu
21-10-2013, 00:14
Gözlüklü kişini ne kadar profesyonel bir iş olmasa da sürekli telefonunu kontrol etmesi pek bi içime sinmiyor. :D

Sert@ç
21-10-2013, 00:31
İlk defa yerli otomotiv dizisini ne zaman yeni bolum cekcekler hevesiyle izliyorum
Cok basarili buluyorum kendilerini umarim devami gelir

Gözlüklü kişini ne kadar profesyonel bir iş olmasa da sürekli telefonunu kontrol etmesi pek bi içime sinmiyor. :D

İzlenimlerime gore telefona not aliyor unuttuklarini dile getiriyor

Mutu
21-10-2013, 00:36
İlk defa yerli otomotiv dizisini ne zaman yeni bolum cekcekler hevesiyle izliyorum
Cok basarili buluyorum kendilerini umarim devami gelir

İzlenimlerime gore telefona not aliyor unuttuklarini dile getiriyor

Ben de onu fark ettim yalnız, tv serisi gibi ellerine kartlara ufak not alsalar daha güzel görüntü olur bence. Şahsi fikrimdir. Telefonu sürekli kontrol etmesi, ne amaçla olursa olsun güzel durmuyor, E serisi testinde denk gelmiştim sesli okuyordu falan. :D :icon_tup:

serhatayasli
21-10-2013, 00:44
tanımam etmem ama umarım hep böyle devam ederler. motivasyonlarını kaybetmemeleri çok önemli. sonucta emek para ve zaman harcıyorlar. kendilerine forumlarda eleştiri getirenlere de ılımlı ve kinayeli yaklaşmaları ayrı bir başarı...

fatihcakin
21-10-2013, 16:28
-Şu arabayı test eder misiniz ?
-Getir, edelim :D