Orijinalini görmek için tıklayınız : cupra enjekör ve bobin
speed_blue
21-10-2013, 23:52
aracıma yakında bakım yapıcam, bakım yapmışkende biraz oynamak istedim ve bu konuda sizlere danışma geregi duydum,,,
aracım stage2+, aracıma RS4 enjektörler ve buji bobinleri taksammı ve takarsamda yazılımda vs oynamaya gerek varmı
aracında wg meth evc var mı ?
rs4 enjektör takmadanda şu halinden çok daha fazla hızlanırsın.
ha rs4 enj takarsanda verim alman için tabiki yazılım değişmesi gerekir fakat benim bildiğim revoda 2+ yazılımda enj fazla işetmek için başka bir yazılım yok.
baycu ile görüşürsen belki revodan yeni yazılım isteyebilir vs vs uğraşman lazım.
bujilerin eskiyse oem ngk tak , bobinleride kırmızı olan r8 bobinlerden temin edebilirsin.
ama sadece bobin ve bujiyle hızlanmayı bekleme :) kolay gelsin.
speed_blue
22-10-2013, 09:55
aracında wg meth evc var mı ?
rs4 takkmadanda şu halinden çok daha fazla hızlanırsın.
ha rs4 enj takarsanda verim alman için tabiki yazılım değişmesi gerekir fakat benim bildiğim revoda 2+ yazılımda enj fazla işetmek için başka bir yazılım yok.
baycu ile görüşürsen belki revodan yeni yazılım isteyebilir vs vs uğraşman lazım.
bujilerin eskiyse oem ngk tak , bobinleride kırmızı olan r8 bobinlerden temin edebilirsin.
ama sadece bobin ve bujiyle hızlanmayı bekleme :) kolay gelsin.
Aracimda wastgate, methanol ve greddy profec var,,
Ozaman dediginiz gibi orjinal enjektörlerle devam edelim,, yazılım degistiremem çünkü antepteyim İstanbula gitmek şart olur :)
bobin değiştirmene gerek yok eskidi dersen değiştir ama tfsi bobinleri zaten fazlasıyla yeterli senin için..tanesinde 150 hp yi geçmediğiniz sürece sıkıntı yaşamassınız