Orijinalini görmek için tıklayınız : si vs toledo tdi
Onur Fatih
21-10-2013, 23:53
si specleri bildiğim kadarıyla
crx 3-4-5
yazılım
filtre
susturucu
toledo;
yazılım var sadece map ın tekrar yazılması gerekiyor
ruhsatta 1280 kg yım araçta iki kişiydik 80+80 kg 40-45 litre de mazot vardı depoda
si söküktü ve tekti
ilk denemede 2. vites 60da bastık benim devrim değildi zaten si 1-1,5 boy öndeydi 180 gibi
2. denemede si 1.viteste bastı 40 gibi bastık ben 2 de bastım anca bu denemenin videosunu kaydedebildik bi tane daha var onda önümüze araç çıktı kesmek zorunda kaldık sonra deneyemedik si da bi problem çıktı problem hakkında bilgim yok
IMG 0009 - YouTube (http://youtu.be/3EA9msyr2_U)
onur dostum 1. video yokmu acaba ?
specler
crx 3-4-5
filtre
araba sökük
sadece şöför koltugu var
yazılım aktif değil orjinal
ayrıca teşekkür ederim bu gece için
Onur Fatih
22-10-2013, 00:04
onur dostum 1. video yokmu acaba ?
ayrıca teşekkür ederim bu gece için
önemli değil abi güzel yürüyor araban eksiklerimizi tamamladıktan sonra bidaha deneriz
video modunda değilde fotograf modundaymış bizim ki kaydediyor sanmış ilk video yok malesef
youtube linkinde toledo ; yazılım, kat-egr iptal, pp764 nozül yazıyor.. sadece yazılımdan biraz farklı değil mi bunlar :)
Onur Fatih
22-10-2013, 17:55
youtube linkinde toledo ; yazılım, kat-egr iptal, pp764 nozül yazıyor.. sadece yazılımdan biraz farklı değil mi bunlar :)
nozülden sonra bi ayar yapılmadı kat-egr iptalini yazmaya gerek duymadım zaten yani gösteriş olsun diye öyle alt alta spec yazmak istemedim
bu arada memelerin eskisinden hiç bir farkı yok öncesi ve sonrası yaptığım denemelerle gördüm kendim .
Onur Fatih
22-10-2013, 18:12
ayrıca si da problem çıktı denildi deneme yapamadık sonra. bende arabamın koltuklarını vs söküp tek kişi iken deneme mi yaparım 2-60 da dizel arabada basıyorum 3500de düşüşe geçtiğim devirde yürüyemedim bundan sonra 2-60 basmam 1. vites 40 si için yeterli zaten 1-2 si yeterince uzun
eğer bidaha denemek istenirse ben bekliyorum hendeğe aracım sökük halde
mechanic
22-10-2013, 20:57
ruhsattaki araç ağırlığına 1 adet 70 kg şöför dahildir.
tropheus
22-10-2013, 21:57
Zaten videoda si kesiciye düşmüş,vites kaçmış vs. daha iyi bi pilotajla daha farklı olurdu bence.
Onur Fatih
22-10-2013, 22:18
Zaten videoda si kesiciye düşmüş,vites kaçmış vs. daha iyi bi pilotajla daha farklı olurdu bence.
2 ye attığında zaten ufak ufak yine yürüyorum ben si sahibinin pilotajı gayet iyiydi
aracımın sentesi atladı
içinden somun çıkardım ertesi gun
onur arkadasımız
1 de 40 ta basmak istiyor ama
onurcum kimse bir de roll yapmaz
roll dediğin 2 de 60 ta baslar 200 de biter
otobanda 40 a mı düşecek millet senle denerken ?
Onur Fatih
23-10-2013, 22:47
aracımın sentesi atladı
içinden somun çıkardım ertesi gun
onur arkadasımız
1 de 40 ta basmak istiyor ama
onurcum kimse bir de roll yapmaz
roll dediğin 2 de 60 ta baslar 200 de biter
otobanda 40 a mı düşecek millet senle denerken ?
o günde söylemiştin abi somun çıkarttım diye demek ki 2 tane somun kaçmış neyse artık
benim arabam 2-60 da nasıl yürüyecek 3500 devirde 1k bile çeviremeden vites atıyorum o günde dedin yüksek devirde yürümen senin için daha iyi diye ama dizel araba kullanmadın galiba 3500 de hiç bi dizel roll yapmaz benim turbom büyük olur geç doldururm o zaman yaparım ama stock turbosuyla 3500 de basmak bile bile geçilmektir senin için 1-40 gayet idealdi zaten çok uzun 1 ve 2 si nın
ben yine diyorum arabamı sökerim tek kişi eşit şartlarda denerim kameramızıda sabitleriz