Orijinalini görmek için tıklayınız : ledli stop sorunu acıl
106gti aracıma kırmızı ledlı stop taktırdım fakat frene basıp cekınce ledli stopun sol tarafındakı led kısmı sonuyor farları acınca normal hepsı yanıyor fırene basınca yıne aynı sey tekrarlanıyor sebebı nedır arkadaslar bılen warsa yardımcı olabılırmı acaba frene basıyorum sol stoptakı kose kısımdakı ledler sonuyor acıp kapatıyorum ısıkları yerıne gelıo frene basıom aynı sey tekrarlanıyor ılgılenenlere tesekkurler
yanlış baglanabılır dıkkat edın nerden aldın ledlıyı garantısı varsa bı gerı ver..stopların arkada bılıgım kadarıyla baglantı olcak onara bak dıger stopla aynımı baglandı
soket seklınde gelıo takıyorsun yanıo ama bu da yanıo ısıkları acıyorum yanıyor frene basıom sol taraftakı stopun kosesındekı led grubu sonuyor baglantıdada bı sorun yok dyorlar bır gundur onla ugrasıoz ama kımse sorunun ne olduıgunuı bılemedı
stoplar calısıyor normal sekılde ama frene basıp cekınce sol stop un dıs kısmındakı led sonuyor
şaselerınde de sorun yok 2 3 usta baktı yapamadı diyot fılan taktılar ben cok anlamıyorum acıyorus yanıyor frene basıoz bı kosesı sonuyor bazen sagtarafta yapıo :S
fıkırlerınızı beklıyorumm arkadaslar...
baska araca takıp denermısn
kardesimin 206sindada ayni sorun vardi:)
frene basardi sol yanmazdi yada sol yanar sag yanmazdi komple yada hepten sonerdi vs :)
stoptan kaynaklaniyo..ledlerin baglantisinda sorun vardir ičerde.yeniden hat(kablo)cekilmesi gerekiyodu ole bisey demislerdi bize,maslak sanayide :)
Serkan.S
12-07-2008, 15:14
Bencede stoplardan kaynaklanıyor.İnşallah garantisi vardır.
byspeedman
14-07-2008, 16:56
stopun içinde ledleri çalıştıran devre var onda bi sorun olabili genelde ondan yapıyor garantii varsa değiştir hemen stobun açılması lazım yoksa
_cAgdAsH_
14-07-2008, 18:20
stobun arkaasında beyınLerı war onLardan yapıo yanmama yada duzensız yanma gıbı probLemLeri aLdıgın yer degıstırır sanırım 30 ytL gibi bi ucretı wardı
Eray Yümsel
14-07-2008, 18:27
golf 5 ledli stop beyni bulabılırmıyız bendede var aynı problem ?... sol tarafın
_cAgdAsH_
14-07-2008, 18:29
golf 5 ledli stop beyni bulabılırmıyız bendede var aynı problem ?... sol tarafın
aLdıgın yeri oLmadı goLf5 stopu satan yere git kanka garanti için onLara gelıo onLardan temın et
ya bendede aynı sorun var yenı taktım ledlı kırmızı stop benımkıde aynı frene basınca gıdıo soldakı ledler bılgı lutfen...
bende aynısını kullanıyorum benım arabada bı sorun yok ama arkadasımın arabasındada sol kendi kendine sonuyo..
serhat306
21-04-2009, 14:57
stop arızalı kardesım...
bende satıyorum onlardan ledlerden bırı sase alıyor dıgerlerınıde sonduruyor...
ledli stoplar herzaman için sorun olmuştur.en güzeli normal stop kullanın başınız ağrımasın bence...
Bende de sorun var bi yanıyo sönüyo hiç yanmıyo hep yanıyo orj. dönücem bıktırdı beni
Bağlantıda, soket girişlerinde bir problem var muhtemeln. Sökebiliyorsanız.
Sağı sola takın öyle deneyin bakalım aynı sorunu verecek mi?
fix ledli stop sorunu degiştirebilirsen degistir hic ugrasma derim...
Sefa_vts
24-04-2009, 10:47
ModVtec arkadaşımızın konusuna da yazmıştım.. Dediğiniz olay stobun içinde bulunan kibrit kutusu kadar olan siyah plastik kutudan kaynaklanıyor.. Yani modül.. Bunun görevi direnç sağlamak ışık şiddetini ayarlamak vs vs.. Bunu iptal edip iyi bir elektrikçi herşeyi ayarlayabilir.. Aynı sorun bende de vardı ali.. Direk aynısı.. Ve Saolsun İsmail usta durumu izah etti bana.. Tamir olamıcağını açıkladı ve güzelce çözdü modülü iptal etti şuan gayetde memnun bir şekilde kullanıyorum.. Bu tüm ledli stoplarda meydana geliomuş.. Tamamen malzeminin kalitesizliğindenmiş.. TEk zararı var modülü iptal etmenin.. LEd ömrü azalıyormuş.. İyi bir led hiç bir şekilde sorun yaşatmazmış.. GErçi ben iptal ettireli 4 ay dan fazla oldu ve sorun yaşamadım ledlerden yana :)
aynı sorun bendede varve sol kısım.garantili oldugu icin icindeki zımbırtıyı deistireceklermiş bakalım..
Uzun bi aradan sonra konuyu tekrar hortlatıyım . Ledli stoplarımda sorun başlamıştı. Şuan tekrar düzeldi . Tamirini yapabilen arkadaşlar var mı ? Nasıl olduğunu tarif edbilirler mi ? 206 için
burak_skry
28-08-2011, 23:46
sorunu bende yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum devre elden geçti açıldı kapandı düzelmedi kondansitör bağladık ledler daha canlı yandı frene basınca sorunda çıkarmadı ama bu sefer araç ekranda hata verdi yüksek akımdan dolayı şimdi tekir bekir geziyorum bir ara yeni elektrikçime göstericem hallederim getir demişti.yani benim olayım aracın akımından büyük ihtimalle dizel astralarda akım sorunu var diye biliyorum.