Orijinalini görmek için tıklayınız : e39 orjınal //M PEKET 5 28 İ
osmankara
24-10-2013, 14:53
http://i42.tinypic.com/ifcspe.jpg
http://i41.tinypic.com/1z1qr5v.jpg
http://i41.tinypic.com/2cy1oix.jpg
http://i43.tinypic.com/2zh2yh1.jpg ARACIMIA ONERI BEGENI VE TAVSIYELERINIZ:) INADINA ARACIM HA - TA -SIZ DIR
JumboAli
24-10-2013, 14:57
masalah aracınızdakı hatalardan 1tanesı m5 yazısı.
osmankara
24-10-2013, 15:04
neden hatalı kı aracım sonradan degil borusan cıkıslı //M paket:) belkı ewet m5 degıl ama yolda otoparkta parkta bahcede abı m5 mı abı bı yanlasana abı m5 cok ıyı abı kac bg laflarını duydukca m5 zevkını ben alıyorum:)
Emre.Krgz
24-10-2013, 16:26
maşallah güzel araç kazasız belasız kullanın
mertkaral
24-10-2013, 16:44
Sol koltuğun ayar kısmında boya mı kalkmış sanki
Fazla gaza gelme yalnız m5 dıye.
araca maşallah
fakat sen ordan inadına yazısını sılmedıgın surece
ınadına hatalar cıkacaktır.. :)
bence aracın 5.28ia olmalı mesela :)
birde angeller nedense yan sanayi gibi duruyo belki resimden öyledir bilemiycem..
osmankara
24-10-2013, 20:46
maşallah güzel araç kazasız belasız kullanın
Tesekkurlerr ;)
osmankara
24-10-2013, 20:47
Fazla gaza gelme yalnız m5 dıye.
Siki ti yook
osmankara
24-10-2013, 20:47
araca maşallah
fakat sen ordan inadına yazısını sılmedıgın surece
ınadına hatalar cıkacaktır.. :)
bence aracın 5.28ia olmalı mesela :)
birde angeller nedense yan sanayi gibi duruyo belki resimden öyledir bilemiycem..
Tesekkurlerrr...
çok güzel araba
farlar makyajsız olanlarla değişmeli + M5 yazısı kalkmalı, o zaman hatasız olacak :)
inadına yazısı iddialı olmuş biraz :)
maşallah güzel görünüyor araç kazasız belasız
osmankara
25-10-2013, 12:47
Başlıkta hata var :D
baslıgın neresı hatalı arkadas?
osmankara
25-10-2013, 12:48
inadına yazısı iddialı olmuş biraz :)
maşallah güzel görünüyor araç kazasız belasız
tesekkurler :) ıddalı olmak zorunda bıraktı arkadasların yanlıs anlayısları bende memnun degılım bu anlayıstan :)
osmankara
25-10-2013, 12:49
çok güzel araba
farlar makyajsız olanlarla değişmeli + M5 yazısı kalkmalı, o zaman hatasız olacak :)
hayır arkadakı m5 yazısı aracın dıger konusunda arabann 5 28 oldugunu soleyene kadar herkez m5 sanmıstı :D neden bu akadartakıldınız demekkı yuzde 90 lık kısım 5 28 oldugunu anlamayıp m5 dıe yorum yapmıstı
hakan115
25-10-2013, 12:57
baslıgın neresı hatalı arkadas?
Orjınal degil "orijinal"
PEKET değil "PAKET"
63owen63
25-10-2013, 12:58
M peket değil , hatali yazmissiniz. M paket + orijinal
Masallah
levent--
25-10-2013, 13:10
valla kusura bakmada tofaşın arkasına type-r yazyazana baktığım gözle bakıyorum bu tarz yazılara.
osmankara
25-10-2013, 15:04
M peket değil , hatali yazmissiniz. M paket + orijinal
Masallah
tesekkurler daha ıyısı sızın olsun ins:) nihayet orjınal /M VE ORJINALLIKTEN ANLAYAN BIRISI CIKTI KARSIMA
osmankara
25-10-2013, 15:07
valla kusura bakmada tofaşın arkasına type-r yazyazana baktığım gözle bakıyorum bu tarz yazılara.
sen tofas arkasi yazi ile karistiriyorsan ciddi anlamda dicek hic sozum yok:) bakis aciniz super
Hatasız lafına karşılık espri yaptım başlık hatalı diye. Sen neresi hatalı çözememişsin ama arkadaşlar neresi hatalı söylemiş. Ayrıca aramızdaki 12 yaş farktan dolayı bana hitap ederken "arkadaş" demen de "hata".
Araban güzel maşaallah. Bence de arkadaki M5 yazısını kaldır. Hem daha esrarengiz olur ;)
eskiden yine bir modifiye sitesine 10 sene boya görmemiş 50k km yol yapmış aracımın fotolarını koymuştum. sonunada büyük harflerle boyasız yazmıştım. Nekadar iyi niyetle yazsamda marifetmiş gibi birhava oluşuyor ve tabi önemli mevzu 10 sene böyle binebilmek. 2 hafta sonrasında arka tampondan sıyırdılar. ertesi günü zil çaldı adam geldi abi araba sizinmi dedi evet dedim abi aracınızı çizdim dedi sol ön çamurluktan kapıya kadar. umarım anlatabilmişimdir kardeşim.maşallah aracına.
osmankara
25-10-2013, 17:09
Hatasız lafına karşılık espri yaptım başlık hatalı diye. Sen neresi hatalı çözememişsin ama arkadaşlar neresi hatalı söylemiş. Ayrıca aramızdaki 12 yaş farktan dolayı bana hitap ederken "arkadaş" demen de "hata".
Araban güzel maşaallah. Bence de arkadaki M5 yazısını kaldır. Hem daha esrarengiz olur ;)
kotu anlamda demedım yazı oldgndan ole anlasılıo tecturkey den arkadasız sonucta o anlada konustum kusura bakmayın tesekkurler
osmankara
25-10-2013, 17:15
eskiden yine bir modifiye sitesine 10 sene boya görmemiş 50k km yol yapmış aracımın fotolarını koymuştum. sonunada büyük harflerle boyasız yazmıştım. Nekadar iyi niyetle yazsamda marifetmiş gibi birhava oluşuyor ve tabi önemli mevzu 10 sene böyle binebilmek. 2 hafta sonrasında arka tampondan sıyırdılar. ertesi günü zil çaldı adam geldi abi araba sizinmi dedi evet dedim abi aracınızı çizdim dedi sol ön çamurluktan kapıya kadar. umarım anlatabilmişimdir kardeşim.maşallah aracına.
cok tesekkur ettım ıyı anladım aynı sey basıma geldı adamın bırısı sızınmı dedı ewet dedım satarmısın hemn bugun su paraya dıe soyledı hayır dedım o para olmaz su olursa satayım dedım oda yok dedı gozum kaldı bak verr su paraya alayım gıdeyım dedı ısrarla yok dedım . sonra 1 gun ıcınde arka tampona vurdular nese ufak dokunuslarla hallettık gerı donerken arka lastık patladı yaptrdım ertesı gun arabamın arka janta sılıkon gıbı bırr sey sıcramıs temızlettım sonra benzın alırken bayan akadas geldı arkadan caktı:) bu olanlar 4 gun ıcerısınde olan talıhsızlıkler bunlar :) hayırlısı olsun masalahımızı esırgemeyelım begenen arkadaslar:)
5.40 olsa yapıştır araba gidiyor en azından anlamayan adam vay be der ama 528e m5 nedir ? şasenin son 7 hanesini verirsen sana orijinal m paketmi değilmi fabrikadan hangi donanımlarla çıktığını dökerim :)
osmankara
26-10-2013, 09:21
5.40 olsa yapıştır araba gidiyor en azından anlamayan adam vay be der ama 528e m5 nedir ? şasenin son 7 hanesini verirsen sana orijinal m paketmi değilmi fabrikadan hangi donanımlarla çıktığını dökerim :)
Sikinti yok bilader borusan cikisli /M hangi donanmlarla ciktigni bilerek aldim borusanda abim makina muh. Zaten bu arada 5.28 in gitmedinini kim soyledi 240 km yi rahatlikla gorebiliyor 0-100
7.1 sn ne bekliyosun ki baska 3.18 le alamassn ki bu verileri son 7 hanesine hic gerek yok bilen anlayan adam goz ucuyla baksa yeter bende 2 adet var orji m paket 528 ;)
osmankara
26-10-2013, 09:27
http://i43.tinypic.com/2ag3eyd.png orrnek olsun
Sikinti yok bilader borusan cikisli /M hangi donanmlarla ciktigni bilerek aldim borusanda abim makina muh. Zaten bu arada 5.28 in gitmedinini kim soyledi 240 km yi rahatlikla gorebiliyor 0-100
7.1 sn ne bekliyosun ki baska 3.18 le alamassn ki bu verileri son 7 hanesine hic gerek yok bilen anlayan adam goz ucuyla baksa yeter bende 2 adet var orji m paket 528 ;)
arkadaşım şasenın son 7 rakamını verirsen belgeli bir şekilde orjinalmi değilmi herkes görmüş olur. yoksa bi çok arkadaşın gözünde hala ankara işi m ;)
ben olsam 5 20 yazardım arkasına haha
ben olsam 5 20 yazardım arkasına haha
e39 m5 swaplayım 5.20 yazan cok var :D mıllet abı nasılsa 520 bu diye yanaşıp sonunda o yüz hallerini görmek arkadaki m5 yazısından daha cok keyıf verirdi heralde :))