Orijinalini görmek için tıklayınız : Drifter X -GOP
http://videos.streetfire.net/video/Drifter-X_170453.htm?ref=12f8615b-6945-4a73-822f-9ad3015c9551
Arkadaşlar lütfen sosyal mesaj vermeyelim ....
Eray Yümsel
09-07-2008, 03:48
ilk başlarda ıykkk dedim ama sonları güzelmiş :D
editttttttttt :D
Maxiboost
09-07-2008, 03:58
yauhuahu rahatsız bu adam ya :D süper olmuş :)
vay arkadan itişine gurban olduum :) elinize sağlık..
mıllet saatlerce gunlerce saat ve para verıp drıfter olcam deyıp bırsey olamıyo :D ahmette ne kurs ne bısıy :D ohooo ver yanı yardır babam yardır :D nazar degmesın
genlerle alakalıdır selcuk :)
ahmetdrift
09-07-2008, 05:00
mıllet saatlerce gunlerce saat ve para verıp drıfter olcam deyıp bırsey olamıyo :D ahmette ne kurs ne bısıy :D ohooo ver yanı yardır babam yardır :D nazar degmesın
eywallah kanka:):)
yorgo bı numarasın bende de vıdeon var ama cok uzun.
Alper D.
09-07-2008, 07:41
maşallah maşallah süpersin abi:)).Bu arada minübüsler GOP hattımı ahahahah.
çok güzel bir drift olmuş tekerine taş değmesin
hehe mašallah :) bašarili bir video :D
ANGEL'S 200SX
09-07-2008, 08:45
süper ya neşem yerine geldi sabah sabah, eksoz seside muhteşem.
by_hayali
09-07-2008, 09:09
hiç düz gitmiyo ki mübarek :D hep yan hep yan
maşallah süpermiş abi...allah kaza bela vermesin.
DogukanB
09-07-2008, 09:18
Maşallah çok güzel. Bu alanda geliştiğimizi görmek de güzel.:)
alibeyköy kucukköy sanko yoLu ahmet yanlamadık yer bırakmamiş maşaLLah:)
Buğra A.
09-07-2008, 09:38
Bahsettiğin buydu demekki abi :) Güzelmiş ama cidden.
yusufbatırel
09-07-2008, 10:02
sultanahmette park var yandan yana fark var:Dyuru be tombısım kım tutar senı:D:D
Ferhat_V
09-07-2008, 10:25
çok güzel :D
ama ama trafık...:p:p debrıyaj bıtmıs yalnız:)
CeSaNCeEm
09-07-2008, 10:30
Çok iyi maşallah :)
valla guzel olmuş elinize sağlık
firat_07
09-07-2008, 11:04
çok güzel olmuş videonun başı keşke kesilseymiş:)
çok güzel olmuş videonun başı keşke kesilseymiş:)
eldeki videolar bukadardı kesmeden birleştirildi.
VteC_MaNiaC
09-07-2008, 11:21
walla fena ötesi çok hoş ...maşallah
huahuhaa super olmus yaaa yan yan yan :)
NitroJunkie
09-07-2008, 11:39
Adaş on numarasın meaşallah.. :D
Aynılarını körfezde de görmek isteriz ;)
MUGENPOWE®
09-07-2008, 12:04
masallah babaaaa adamın halı daa baska oluyo :d su yusfun olduu sx lı vıdeo kımde ya onu koyunda ortalık şenlensın :D yugosus olmuyo ahah
saygın86
09-07-2008, 12:19
zupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
tebrikler
YugoBoss
09-07-2008, 12:19
abi bu ne rezillik yaa insan trafiğe açık alnda mı yapr böylelerini sii... lazımm
yol tanıdık :) helal olsu ahmet araasydın izlemeye gelirdik ahahahha
furkan turkgenc
09-07-2008, 13:09
geçmiş videodan alıntı bilenler hatırlayacaklar hemen ''SALAK OLUM BU AHMET''
cok basarılı olmus...tebrikler.
Müthis olmus, masallah :)
350z bir baska zaten :)
MUGENPOWE®
09-07-2008, 13:45
yol tanıdık :) helal olsu ahmet araasydın izlemeye gelirdik ahahahha
ahmet ulu orta yapmıo artk ıslerını :D:D:D
Benim evim tam o yolun üstünde yıldıztabyada bende bunlar kim diyorum, geceleride sizmisiniz:)
bende arkadan itiş istiyorum ,powerslide kesmiyo ,güzel olmuş kardeş..
ahmetdrift
09-07-2008, 16:08
yorumlar ıcın tesekkurler techturkey ailemiz,bı kac vıdeo daha eklıcez ınsallah
Shadow_Dancer
09-07-2008, 16:16
Son sahne müthiş..
Maşallah
B.Battal
09-07-2008, 16:44
güzel video tebrikler ..
mükemmel olmuş heekı gop yazısına koptum ağzım açık ızledım bızde orda doğduk zamnında :)
videolara müzik eklemek lazım süper olur ozaman (hilmi)
nitrO_Oxide
09-07-2008, 17:07
sondaki redline enfes olmus elinize saglık :)
çok güzel çekimler olmuş ,tam drift makinası zaten sizde çok güzel kullanmışsınız,,,350z nin sesi bile zaten tek başına yeterli :)
heheeh motor sesi süper büyük göbekde 1 kısa kalıo:)
Tholl-ga
09-07-2008, 22:03
alibeyköy Drift Track auhauhuaheu :)
M_PROJECT
09-07-2008, 22:52
devamida gelsin ama bence , cok gusel olmus helal olsun .
sercangolge
10-07-2008, 00:37
bi dolmus donuo durmadan bıde 350 :P
Mechanix
10-07-2008, 18:11
Sen nerden biliyorsun Selçuk ? Sen para verip beceremediysen bilemem ama başkaları hakkında atıp tutma :)
Eray Yümsel
10-07-2008, 18:12
Sen nerden biliyorsun Selçuk ? Sen para verip beceremediysen bilemem ama başkaları hakkında atıp tutuma :)
seni sevdiğimi söylemiştim :)
Tholl-ga
10-07-2008, 18:15
Sen nerden biliyorsun Selçuk ? Sen para verip beceremediysen bilemem ama başkaları hakkında atıp tutuma :)
+kılaçtokeytink
BoRa_200SX
10-07-2008, 18:18
İyi hoş hatta güzelde kim bunu yapamayan kurs alanlar ben onu anlamadım çok zor bişey görmedim ben yapılan, biraz yüksek viteste yapıyorlar kursa gidenler ama görüntüler güzel tabi arabada :D
Birinci vites için çok iyi ! :)
Yalnız eğitime gidenler 3. vites yapıyor diye biliyorum.
video süper abi ellerine sağlık
Alper D.
10-07-2008, 19:32
bitane zevk için çekilmiş bir videoya ne gereksiz yorumlar geliyo anlamadım..ahmet abi sen en iisi şöyle iki tekeri falan kaldır yana yatır.:):)insanların beklentileri bayağı artmış anlaşılan.
BoRa_200SX
10-07-2008, 19:35
neden bireysel alıyorsunuz yazılanları acaba tanımayız etmeyiz ne beklentimiz olucak ama kursa giden ve gecesini gündüzüne katan insanlarada laf atmanın anlamı yok...buna haksızsın diyebilirsin o zaman konuşuruz
bitane zevk için çekilmiş bir video gene gereksiz yorum yapılır.ahmet abi sen en iisi şöyle iki tekeri falan kaldır yana yatır.:):)insanların beklentileri bayağı artmış anlaşılan.
Beklentilerin arttıgı konusunda cok haklısın ve bunuda drift eğitimi sagladı aslında haklısın cok kısa zaman once burda onden cekerle drift yapmayı savunan mesajlar vardı en iisi susmak:o
Maxiboost
10-07-2008, 19:52
kursa gidenlerden video bekleriz :D niohaha :D
ahmet arkadaşımız gerçekten becerili. güzelde bi video, teşekkürler. drift üzerine konuşursak eğer; bu işle uğraşan herkes geliştirmeli kendini. günlerce antremanla bazı şeyler oluyor çünkü, bunu anlamak için gerçek bir pistte bu işi yapmanız gerekli. daha uzun, kombineli, yüksek hızlı bir drift (gerçek drift) çok ama çok antreman istiyor. mustafaya sorum; olimpiyatta ki son kur parkurunu kaç antrenmandan sonra hakkıyla dönülebilir? bu parkur 4,5 virajla ve sert dönüşlerle dolu. cvbı mustafa versin. dışardan görülwn gibi değil, olayın gerçek yüzü farklı. o yüzden ders alan arkadaşlar yetenekleri doğrutusunda inanılmaz şeyler öğreniyor, bazı şeyleri söylerken teknik noktaları düşünün lütfen.
ulenn ahmet ne ara yaptın lenn bunları
ahmetdrift
11-07-2008, 00:16
OYLESINE CEKILMIS VIDEOLAR ARKADASLAR BU ISI YAPMAK ICIN DEĞİL SEVDIGIM ICIN YAPIYORUM AYNI YOLDA CAMIYI BILENLER VARSA CAMIYE GELMEDEN 150 METRE ONCE ESKI 200SX IM ILE 3. VITES SONU170 KM, GENE ESKI F355 IM 3. VITES140 KM HIZLA(bıraz yoruyo motor arkada oldogu ıcın), 350Z ILE 3. VITES 160 KM HIZLA, 4. VITES SONU 120 ILE TRANSPORTER(onden ceker super rısklı) ARACLA UZUN UZUN YANLADIM TVIS DEYIL SULHIYE VOLKANA HATTA DIGER ARKADASLARIMA SORABILIRSINIZ LAF OLSUN DIYE YAZMIYORUM. AMA BU ISIN EĞİTİMİNİ ALMAK O ATMOSFERI TATMAK VE INSANIN EKSIKLERINI GORUP DUZELTMESI PROFESYONELLESMESI TABIKI COK COK COK GUZEL BISEY. AYRICA MERAK EDEN ARKADASLARIMIZ VARSA YANIMA OTURSUNLAR SEVE SEVE EYLENELIM COKTA MEMNUN OLURUM.HE BU ARADA TRANPORTER HYUNDAI 200SX VE 350Z ILE YANLARKEN CEKILMIS DIGER VIDEOLARIMIDA KOYARSANIZ COK HOS OLUR TECH TURKEY AILEMIZ ILE PAYLASMIS OLURUZ.SAYGILAR
ahmetdrift
11-07-2008, 00:36
heheeh motor sesi süper büyük göbekde 1 kısa kalıo:)EYVALLAH KANKA 1. VITES COK CABUK BITTIGI ICIN HIC 1ILE YANLAMIYORUM BU VIDEODADA 1LE YANLAMADIM 2DE KESICIYE GIRIYO ORDA. DEBRIYAJ TOKATLIYORUM HATTA BAZEN 2LE KALKIYORUM TORK COK IYI ALT DEVIRLER SUPER USTLERDE COK ÖLU OLDUGU ICIN BU ARACLA HEMEN HEMEN HERKEZ YANLAYABILIR AMA 200SXTE TURBO 4000DEN SONRA TEKME GIBI GELIYODU ONUN ICIN YORUYODU AMA COK ZEVKLI IDI:)
ahmetdrift
11-07-2008, 00:38
alibeyköy Drift Track auhauhuaheu :)
KANKA BIDAHAKINE SEN CEKICEN INSALLAH YOKSA YUSUFUN CEKTIGI VIDEO AZCIK KUFURLU OLUYO:):):):):D:D:D
maşallah.kazasız belasız (!) :)
Beklentilerin arttıgı konusunda cok haklısın ve bunuda drift eğitimi sagladı aslında haklısın cok kısa zaman once burda onden cekerle drift yapmayı savunan mesajlar vardı en iisi susmak:o
evet aynen katılıyorum bazı avanaklar var öle önden çekerle drift yaptığını sanan o bilio kendini :D
Video ve ahmet arkadasımızı kutlarım ben henüz beceremiyorum o kadar uzun süre yanlamayı. Birde aracımın gücüde yetmiyor zaten fazlasında :D Ayağına eline sağlık diyorum. Konu içerisinde baska bir konu açılmıs tipik TT konusu olusmus yani ;) STP'ye katılamadığımı bildirir tüm drifterlerin elinden öperim :D
Tholl-ga
11-07-2008, 08:37
KANKA BIDAHAKINE SEN CEKICEN INSALLAH YOKSA YUSUFUN CEKTIGI VIDEO AZCIK KUFURLU OLUYO:):):):):D:D:D
Her zaman başkan :)
şu cd nide bi ara al yaw :)
HondatugraL
11-07-2008, 16:20
yardır gurbanın olam arkadan ıttırgeçlı zet:D en son gobekte donu cok hosuma gıttı kesıcıye gırıyo uzuyo super olmus:D
Maxiboost
11-07-2008, 17:15
hadi ne kadar video varsa koyun ya :D
vtecburhan
11-07-2008, 17:24
cok guzel olmuş maaşallah nazar degmesin
hadi ne kadar video varsa koyun ya :D
yorgun bitkin durumdayım aditliyip yüklicem peh bi yakkında :D
MUGENPOWE®
12-07-2008, 01:01
abı su yusufun yanlarken bacaanı camdan cıkardı vıdeoyu ıstıyors lutfen aılecek bekemedeyıs :d
yusufbatırel
12-07-2008, 01:30
:D:Do bacak o camdan nasıl cıkmıskı:Dahmetım tombıslerım benım bızede nasıp oldu bınmek masallah canım benım allah kaza bela vermesın.sevıyom sızı:D
biz ahmetin arabayı almadan önce nasıl gidiyo diye ilk turu atarken otoban girişinde virajda 3 bitip 4 de attıgında yandık ve aklımız çıkmıştı bundan daha fazla nasıl yan gidilir bilmiyorum türkiyede, zaten fazlasıda beni bozar. Çünkü bizim 200 sx de 3 bitimi 165 civarı oluyor. Benim kalbim 1-2-3 vites yan gitmeye zor dayandı 4'üncüye dayanır mı bilmem. Ahmet süpersin. Yusufcuk küfür etme lenn ayıp.
abı su yusufun yanlarken bacaanı camdan cıkardı vıdeoyu ıstıyors lutfen aılecek bekemedeyıs :d
bacağın kalınLığına bakarmısın kavak dalı gibi ahuahuahauhauhauauha
Sen nerden biliyorsun Selçuk ? Sen para verip beceremediysen bilemem ama başkaları hakkında atıp tutma :) bı laf edeceksen desteklı et barı mustafa, drıft ısıne paramı harcadımda beceremedım :) arkadan ıtıse gectımde kullandımdamı beceremedım? ben ortaya attım lafı sen nıye begenıp ustune aldın efsane drıfterım keıchının tr versıyonu kardesım benım :o
M_PROJECT
12-07-2008, 21:01
bı laf edeceksen desteklı et barı mustafa, drıft ısıne paramı harcadımda beceremedım :) arkadan ıtıse gectımde kullandımdamı beceremedım? ben ortaya attım lafı sen nıye begenıp ustune aldın efsane drıfterım keıchının tr versıyonu kardesım benım :o
selcuk R :D
selcuk R :D
neye R? afedersınde mustafa tokyo drıftten once 99 u 12 13 lıra eden araba bırden 28 30 35 40 50 bınlere ulastı,sımdı bu furyaya katılmak ıcın ben 91 93 95 model arabaya duzgun temızıne mın 20 lıra verecem? guclendırecem patı ceksın dıye, cıkma lastık pesınd ekosucam patınaj attıracam dıye, gıdecem antıpatınaj saglayan bı pıst alanında ogrenmeye bıde uste para vercem vs vs vs.... hıc ısım olmaz... haaa cok kafama gırerse alırım bı tane yaparım,yeterlı antremandan sonrada gereken kadar artık 3 mu 5 mı vıteste trıftırlık yaparım... ben bu arada tıme trıale sardım beklerım:heyoo:
200sx leri tokyo driftten once ve sonra olarak ayırmak lazım :D selcuk fıyat olayında haklı :D
M_PROJECT
12-07-2008, 21:12
geri vitesine R dedik :D
olm kendin diosun time trial a sardim die . simdi sen time trial a sardin , bos alanlar da kukalarla dizili bir pistte bu is her cuma cumartesi olsa ,fenami olur ? mustafa drifte sarmi ole gitmis , sen time trial a sar ole gitsin . baskasi drag a sarar ole gider . bunu senin gibi elestirmek yerine . daha cok tesvik ederek bu tarz olaylari arttirmak destelemek sence daha iyi bir davranis olmazmi ? kotumu olur kucuk bir autox pisti olsa , drfit icin gusel virajli bir pist olsa .herkesin zevki ayri millet dunya para dokuyo duz 400 metre gazlayim die . bu islerin icinden gelmesen anlamio dicemde . yani zaten kendin zamaninda dunya para doktun yaptin vtec ini . yani dedigim oyle dusunme herkesin keyif aldigi seyler farkli olabilir . bunu bu sekilde onu al bunu al vsvs patinaj . die dusunme .
geri vitesine R dedik :D
olm kendin diosun time trial a sardim die . simdi sen time trial a sardin , bos alanlar da kukalarla dizili bir pistte bu is her cuma cumartesi olsa ,fenami olur ? mustafa drifte sarmi ole gitmis , sen time trial a sar ole gitsin . baskasi drag a sarar ole gider . bunu senin gibi elestirmek yerine . daha cok tesvik ederek bu tarz olaylari arttirmak destelemek sence daha iyi bir davranis olmazmi ? kotumu olur kucuk bir autox pisti olsa , drfit icin gusel virajli bir pist olsa .herkesin zevki ayri millet dunya para dokuyo duz 400 metre gazlayim die . bu islerin icinden gelmesen anlamio dicemde . yani zaten kendin zamaninda dunya para doktun yaptin vtec ini . yani dedigim oyle dusunme herkesin keyif aldigi seyler farkli olabilir . bunu bu sekilde onu al bunu al vsvs patinaj . die dusunme .
ben kımsenın zevkıne bısıy demedımkı,para dokup yapamayanlar var dedım,yapanlar nıye ustune alındı? kımse bunu anasının karnındada ogrenmıyo yanı ben harcayıp yapamadıysammıs bılmemneymıs... eee ıste turb ıcın harcadıgım paraya extra bı sx alıp yapıp keske bu ıse baslasaydım yaw pısmanım bak sımdı...
gercek fıkrımıde merak eden varsa,duzenlesınler bı yarısma ılkı gıbı drıftahmet 1. olmazsa bısıy bılmıyorum ben. adı namı drıft adamın bı kere varmı ıtırazı olan?
şahsen ole bişi olsa ahmeti tutardım ben :D:D
yusufbatırel
12-07-2008, 21:28
neye R? afedersınde mustafa tokyo drıftten once 99 u 12 13 lıra eden araba bırden 28 30 35 40 50 bınlere ulastı,sımdı bu furyaya katılmak ıcın ben 91 93 95 model arabaya duzgun temızıne mın 20 lıra verecem? guclendırecem patı ceksın dıye, cıkma lastık pesınd ekosucam patınaj attıracam dıye, gıdecem antıpatınaj saglayan bı pıst alanında ogrenmeye bıde uste para vercem vs vs vs.... hıc ısım olmaz... haaa cok kafama gırerse alırım bı tane yaparım,yeterlı antremandan sonrada gereken kadar artık 3 mu 5 mı vıteste trıftırlık yaparım... ben bu arada tıme trıale sardım beklerım:heyoo:
guclendırecem patı ceksın dıye, cıkma lastık pesınd ekosucam patınaj attıracam dıye, gıdecem antıpatınaj saglayan bı pıst alanında ogrenmeye bıde uste para vercem vs vs demen dogru degıl ona bakarsan aynı sey onden cekerler ıcınde gecerlı guclendır ama sarmasın yok ole bısey:D
guclendırecem patı ceksın dıye, cıkma lastık pesınd ekosucam patınaj attıracam dıye, gıdecem antıpatınaj saglayan bı pıst alanında ogrenmeye bıde uste para vercem vs vs demen dogru degıl ona bakarsan aynı sey onden cekerler ıcınde gecerlı guclendır ama sarmasın yok ole bısey:D
abı sen hıc konusma daha bı drıfterlıgını gormedık :D
yusufbatırel
12-07-2008, 21:31
abı sen hıc konusma daha bı drıfterlıgını gormedık :D
bulgarıstan'da oturursan gormezsın:Derayı cok gezdırdım solesın sana gercı mınıklerede solabılırsın:D
ozaman bı kac ada donme vıdeosu ıstıyoruz kıyagından ;)
evet yaa yusuf abıden inciler -1 vidyosunu beklıoruzzzz :D
yusufbatırel
12-07-2008, 21:33
ozaman bı kac ada donme vıdeosu ıstıyoruz kıyagından ;)
hay hay sen ıste:D
yusufbatırel
12-07-2008, 21:35
evet yaa yusuf abıden inciler -1 vidyosunu beklıoruzzzz :D
cekım canımın ıcı sen yeterkı ıste drıft neymıs:D
gercek fıkrımıde merak eden varsa,duzenlesınler bı yarısma ılkı gıbı drıftahmet 1. olmazsa bısıy bılmıyorum ben. adı namı drıft adamın bı kere varmı ıtırazı olan?
ahmet gelsin katilsin gorelim ozaman ;)
yapılsın kesın katılır ;)
Alper D.
12-07-2008, 21:45
forever driftahmet.ex videoları istiyoruzz forever accent transporter f355 corvette. ahahah:):)
v6nın homurtusuna hastayım şu Z'de .... muhteşem
Maşallah redline'a girdiği ses gerçekten harika ya :)
Allah kaza bela vermesin.
Eray Yümsel
12-07-2008, 22:52
yapılsın artık şu drift yarışmasıda görelim kim birinci kim ikinci :)
yusuf abide güzel yanlıyo maşallahı var ;)
Trafikte o kadar insanın içinde olmuşmu, 10numara olmuş ellerine tekerlerine sağlık kardeşim 1 numarasın kursmu? oda ne :D:D
BoRa_200SX
13-07-2008, 10:25
uğraşan emek veren insanlara ayıp ediyorsunuz :icon13:
sanki genel bi yetenekmiş yada her arkadan çeker arabası olan yanlıyormuş gibi yazıyorsunuz...ondan 200sx benzeri araba alıp 2. gün çoğu arkadaşımız patlıyor bi yere... umarım böyle bi yarışma olur o zaman hem zevkine varırız hemde kurs işe yarıyormu yaramıyormu görürüz :D
bu arada ben istanbulda olsam böyle bi imkan varken pistten çıkmazdım sabahın köründe hazır olurdum bu işin yeri orası :icon_tup:
s13 le şidmiye kadar 2 yada 3 kez viraj dönmüşümdür :)
yapamıyorsan böyle arkadaşları alkışlayacaksınnnnnn :D
tebrikler.
Alper D.
13-07-2008, 22:02
s13 le şidmiye kadar 2 yada 3 kez viraj dönmüşümdür :)
yapamıyorsan böyle arkadaşları alkışlayacaksınnnnnn :D
tebrikler.
katılıyorum abi herşey çalışma değil tamam oda var ama herkesin yetenekli olduğu bi dal olduğunu düşünüyorum.ahmet mehmet olarak değil.bu adamında bu işte yeteneği oldunu düşünüyorum.ama bu videoya bakarak değil bizzat tanıdığım bildiğim gördüğüm bi insan maşallahhh derim herzaman.
M_PROJECT
13-07-2008, 22:05
ya o degilde neden hemen kisileri birbirinden ustun tutmaya calisiyoruz ? Ahmet yanliyor , Mustafa yanliyor , antremanlardaki 325 li arkadas yanliyor , ankarada Caglar 320 ile deli yanliyor .. ee nie kiyaslioruz ki :D yani yapan kendine yapio . yapan kisiler cikip ben kralim demio ama izleyen herkes direk o olsa bu olsa orda bu is yapar surda bu is yapar :D bos muhabbetler bunlar .. yanlayan her arkadasin kilacina tokeyting :D
SerkanKurt
13-07-2008, 22:07
baya akışkan olmuş :D
Eray Yümsel
13-07-2008, 22:12
ya o degilde neden hemen kisileri birbirinden ustun tutmaya calisiyoruz ? Ahmet yanliyor , Mustafa yanliyor , antremanlardaki 325 li arkadas yanliyor , ankarada Caglar 320 ile deli yanliyor .. ee nie kiyaslioruz ki :D yani yapan kendine yapio . yapan kisiler cikip ben kralim demio ama izleyen herkes direk o olsa bu olsa orda bu is yapar surda bu is yapar :D bos muhabbetler bunlar .. yanlayan her arkadasin kilacina tokeyting :D
perfect :) bolddd
Alper D.
13-07-2008, 22:27
bana söylediğin bişey olduğunu düşünmüyorum ama kendi fikrimi söyledim kimsenin katılıp katılmaması pek umrumda değil.ben o adamı tanırım bilirim söylemek istedim bunuda kimse yapma etme diyemez.mustafa abiyide gördüm onunda maşallahı var körfezde güzel şeyler yapmıştı ayakta alkışladım.yapan kendine yapıyo tabiki kıyaslamakla ilgisi yok bende kıyaslanmaması taraftarıyım.
Eray Yümsel
13-07-2008, 22:29
bana söylediğin bişey olduğunu düşünmüyorum ama kendi fikrimi söyledim kimsenin katılıp katılmaması pek umrumda değil.ben o adamı tanırım bilirim söylemek istedim bunuda kimse yapma etme diyemez.mustafa abiyide gördüm onunda maşallahı var körfezde güzel şeyler yapmıştı ayakta alkışladım.yapan kendine yapıyo tabiki kıyaslamakla ilgisi yok bende kıyaslanmaması taraftarıyım.
ben ahmeti bilirim ben mehmeti bilirim konularına girersek uzaaaaaaaaaar gideeeeeeer :)
konuyu dağıtmadan devam edelim tebriğimizi edip çekilsek yeticek... ah selçuk ah
Alper D.
13-07-2008, 22:30
ben ahmeti bilirim ben mehmeti bilirim konularına girersek uzaaaaaaaaaar gideeeeeeer :)
konuyu dağıtmadan devam edelim tebriğimizi edip çekilsek yeticek... ah selçuk ah
ben nerde ne yapıcağımı biliyorum ekeray sen merak etme canım kardeşim.
S-o-s-y-a-l-m-e-s-a-j-a-h-a-y-ı-r Yazarken ....
M_PROJECT
13-07-2008, 22:32
attigin postu okumadim lafim sana degil kim kiyas yapiyorsa onlara .
ne ah selcuk olm ortaya attım begenen aldı banane
Alper D.
13-07-2008, 22:34
hayır olay öyle bi oldu ki eğtimliler ve eğitimsizler gibi .herkese saygı duyuyorum emek harcıyan.ama ahmet babaya laf söyletmeyiz semtimizin adamı:):)
Eray Yümsel
13-07-2008, 22:37
tmm hepimiz driftçiyiz işte uzatmayın :)
MUGENPOWE®
13-07-2008, 22:38
hayır olay öyle bi oldu ki eğtimliler ve eğitimsizler gibi .herkese saygı duyuyorum emek harcıyan.ama ahmet babaya laf söyletmeyiz semtimizin adamı:):)
olm kımse babuşa laf solemıo bı sakın oln ya :)
M_PROJECT
13-07-2008, 22:46
bi bastan okusana . benim dedigim postuda oku be kimlere laf solemisim anlarsin . adamlar kendileri birsey demiyor sizin gibiler insanlar hakkinad yorum yapiorsunuz . kimsenin kimseye laf soledigi bir post yok ortada ... iyi oku
Alper D.
13-07-2008, 23:10
bi bastan okusana . benim dedigim postuda oku be kimlere laf solemisim anlarsin . adamlar kendileri birsey demiyor sizin gibiler insanlar hakkinad yorum yapiorsunuz . kimsenin kimseye laf soledigi bir post yok ortada ... iyi oku
mustafa yok yere germe olayı ben yapıyorum itirazın mı var yani anlayamadım.galiba farklı şeyleri farklı şekilde anlıyoruz.ben yapıyorum yani varmı ben son mesajımıda sana yazmadım sende o kısmı kendine almışsın.neyse senle tartışamıycam o sizin gibileride değiştir lütfen ben fazla alınganım.(sende farkında değilsin insanlar hakkında savunma yapıyosun bırak ozaman hakkında yorum yaptığım insan beni uyarsın sana kaldını düşünmüyorum ok.
M_PROJECT
13-07-2008, 23:17
mustafa yok yere germe olayı ben yapıyorum itirazın mı var yani anlayamadım.galiba farklı şeyleri farklı şekilde anlıyoruz.ben yapıyorum yani varmı ben son mesajımıda sana yazmadım sende o kısmı kendine almışsın.neyse senle tartışamıycam o sizin gibileride değiştir lütfen ben fazla alınganım.(sende farkında değilsin insanlar hakkında savunma yapıyosun bırak ozaman hakkında yorum yaptığım insan beni uyarsın sana kaldını düşünmüyorum ok.
olayi gerdigim yok alper , burda " laf ettirmem " tarzinda yaklasirsan itiraz ederm . cnk zaten ortada bir laf yok . herkes tebrik etmis . ovulmus , olay kiyasa gitmis . ben neden kiyasladiginizi merak ettim . suan seninde ' laf ettirmem " mantiginda diger yanliyan arkadaslardan ustun tutman gibi . bos yere bos muhabebt ceviriosunuz . itirazim olur oldugunda da kitlerim konuyu . bu benim gorevim oldumu , bana ne yapacagimi anlatma . yorum yaptigin insan surdaki cogu sayfayi okumadan , bir kiyasin icine sokuluyio . madem seviosun arkadasini mantikli yorumlar yap derim . delinin biri bi tas atti herkes pesinden atladi . ne meraliymisiniz adamlari kiyaslamaya yaristirmaya . yine soyluyorum kiyasladiginiz kisiler habersiz bile olabilir bu durumdan kimseyi zan altinda birakmayin . bundan sonra video disinda yorum yapan olursa silecegim . bu gusel konu kapanmasin istiosaniz yorumlarinizi ona gore yapin..
OYLESINE CEKILMIS VIDEOLAR ARKADASLAR BU ISI YAPMAK ICIN DEĞİL SEVDIGIM ICIN YAPIYORUM AYNI YOLDA CAMIYI BILENLER VARSA CAMIYE GELMEDEN 150 METRE ONCE ESKI 200SX IM ILE 3. VITES SONU170 KM, GENE ESKI F355 IM 3. VITES140 KM HIZLA(bıraz yoruyo motor arkada oldogu ıcın), 350Z ILE 3. VITES 160 KM HIZLA, 4. VITES SONU 120 ILE TRANSPORTER(onden ceker super rısklı) ARACLA UZUN UZUN YANLADIM TVIS DEYIL SULHIYE VOLKANA HATTA DIGER ARKADASLARIMA SORABILIRSINIZ LAF OLSUN DIYE YAZMIYORUM. AMA BU ISIN EĞİTİMİNİ ALMAK O ATMOSFERI TATMAK VE INSANIN EKSIKLERINI GORUP DUZELTMESI PROFESYONELLESMESI TABIKI COK COK COK GUZEL BISEY. AYRICA MERAK EDEN ARKADASLARIMIZ VARSA YANIMA OTURSUNLAR SEVE SEVE EYLENELIM COKTA MEMNUN OLURUM.HE BU ARADA TRANPORTER HYUNDAI 200SX VE 350Z ILE YANLARKEN CEKILMIS DIGER VIDEOLARIMIDA KOYARSANIZ COK HOS OLUR TECH TURKEY AILEMIZ ILE PAYLASMIS OLURUZ.SAYGILAR
VİDEONUN SAHİBİNİN YORUMU BU BUNUN UZERİNE LAF SOLEYEBİLİCEKVARSA YAZSIN YOKSA AÇTIĞIM KONUYU GEREKSİZ LAFLARLA ŞİŞİRMEYİN !!!!
ADAM DİYORKİ ''AMA BU ISIN EĞİTİMİNİ ALMAK O ATMOSFERI TATMAK VE INSANIN EKSIKLERINI GORUP DUZELTMESI PROFESYONELLESMESI TABIKI COK COK COK GUZEL BISEY'' JAPONCA DEİLKİ BU ANLAMASI BUKADAR ZORSA LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE ...
Alper D.
13-07-2008, 23:31
inşallah artık görsele yönelik şovlar izlemek istiyoruz inşallah teşvikçi ve zhmetine katlanıp ortaya bişeyler çıkaran arkadaşlarımız çoğalır.
Maxiboost
13-07-2008, 23:48
VİDEONUN SAHİBİNİN YORUMU BU BUNUN UZERİNE LAF SOLEYEBİLİCEKVARSA YAZSIN YOKSA AÇTIĞIM KONUYU GEREKSİZ LAFLARLA ŞİŞİRMEYİN !!!!
ADAM DİYORKİ ''AMA BU ISIN EĞİTİMİNİ ALMAK O ATMOSFERI TATMAK VE INSANIN EKSIKLERINI GORUP DUZELTMESI PROFESYONELLESMESI TABIKI COK COK COK GUZEL BISEY'' JAPONCA DEİLKİ BU ANLAMASI BUKADAR ZORSA LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE ...
benide seviyormuğsun :D o katagoriye dahilmiyim :D
uzatmanın manası yok arkadaşlar yeni videolar gelsin zevkle izleyelim allah herkesi kazadan beladan korusun mutlu mutlu yaşayalım
Yaa aslında amacvına ulaşılmış en azın bir kısım için adam cekmiş videosunu koymus demişki yapanlarada saygımvar ben daha iisinide yaprım bitmiş hatta oda belki gelicek drift antramanlarına ama herzamanki gibi çanak.... germişler ortamı emek harcayanlara camur atmışlar biri cıkmış işte benima bim ona laf soyletmem oburu cıkmış o agbim herkezden iyi belki dogrudur ahmet belki bu memleketin bu işe en yetenekli adamıdır zaten o adamda ben birin falan demiyor ya neyse işin guzel tarafı ne biliyormusunuz ben bunu beni tanıyan bilenlere soyluyorum işin guzel tarafı bu işe emek ve para harcıyan insanlar gaza gelmemişler hatta tartışmaya bile girmemişler bu sebepden hepsini ayrı ayrı kutluyorum kalitelerini gosterdikleri için arabaya ve sahibinede maşallah allah kaza bela vermesin herkeze saygılar.
kilitli olmadan bu yapılmaz di mi :D
kilitli olmadan bu yapılmaz di mi :D
Kaynak yaptırırsın :D
yok abi ben bilmediğim işi yapmıyaym
sonra akıl verenler laf sokanlar çıkar :D
zaten satıyom s13 de :)
ben kaynattım gecende tehlikeli araç kullanmaktan 55 lira ceza yedim. Aslında yemezdimde polise " su viraja gene girsem gene yanlarım bosunamı kaynattım diferansieli" diyince sanırım hor gördü beni :D
Ahahha kasınmıssın yavrum sen :)
Arada bi tutuyor kaşıntım sağolsunlar hemen imdadıma yetişirler. Arabanda egzoz var diyen memura "her arabada var egzoz" diyincede 110 lira yemiştim
BigHunter
15-07-2008, 09:03
redline'a girdiği ses gerçekten harika.
BigHunter
15-07-2008, 09:03
yok abi ben bilmediğim işi yapmıyaym
sonra akıl verenler laf sokanlar çıkar :D
zaten satıyom s13 de :)
Hayırdır Sezo ?
kardeşim ***** ev aldım, kredisini ödemekte zorlanıyom şu aralar
o nedenle hazır talibi varken satıcam "MAALESEF" :(
BigHunter
15-07-2008, 09:10
kardeşim ***** ev aldım, kredisini ödemekte zorlanıyom şu aralar
o nedenle hazır talibi varken satıcam "MAALESEF" :(
Hayırlısı kardeşim.
H22Power
15-07-2008, 10:26
Drift King Keiichi Nin Türkiye şubesi :) Allah Kaza Bela Vermesin Sizin Gibi Gençleri Pistlerde Görmek Isteriz Dicem Pistte Daha Iyi Yanlıyosun Ne Olcak şimdi :)
Sefa_vts
15-07-2008, 12:48
Arada bi tutuyor kaşıntım sağolsunlar hemen imdadıma yetişirler. Arabanda egzoz var diyen memura "her arabada var egzoz" diyincede 110 lira yemiştim
Yarıldım resmen varya :D hahahaha
Video çok eğlenceli ve en iyi tarafıda kliteli çekim olması :) transporter videosu bende olucaktı bi bakınıyım..
ahmetdrift
28-07-2008, 14:03
ben kımsenın zevkıne bısıy demedımkı,para dokup yapamayanlar var dedım,yapanlar nıye ustune alındı? kımse bunu anasının karnındada ogrenmıyo yanı ben harcayıp yapamadıysammıs bılmemneymıs... eee ıste turb ıcın harcadıgım paraya extra bı sx alıp yapıp keske bu ıse baslasaydım yaw pısmanım bak sımdı...
eywallah kankacım sımardım valla:)
ahmetdrift
28-07-2008, 14:04
şahsen ole bişi olsa ahmeti tutardım ben :D:D
eyvallah agam saygılar:)
ahmetdrift
28-07-2008, 14:07
tum yorumlar ıcın hepınıze sonsuz tesekkurler arkadaslar
sosyal mesaj deyince biz ahmetle bi ara beyaz hyundai daki video su yuzunden sosyallesmistik galiba dimi :)
Neyse plakayı cekmeseydı barı videoyu ceken ..
eywallah kankacım sımardım valla:)
gercekler var ya yalan deılkı,herkes herseyı yapamaz, bende alsam bı 200sx yaparım bısısyler ama sneın gıbı yapamam,kımınde bellı yonler ıcın dogustan gelen yetenekler var bunu kımse yadırgamasın
eskıden daha ıyı gıdıodu bu lens ahmetı bozdu :)
Kumburgaz'da iyi bir kalkış yaptı zaten:D
MUGENPOWE®
29-07-2008, 12:25
puhahaah cok ıyıdı bu ama artk adam daaha raat goruyo kafa raat kanka :D
ADMISE R1
29-07-2008, 12:57
eline koluna sağlık
Abi helal olsun valla tebrikler
ahmetdrift
29-07-2008, 16:43
hahahaaaa:):):)
Sosyal msg yok ama, amerikali bir dallama videonun altina yazmis, araplarla ayni tefeye koyulmus.
Yup another retarded drifter from the middle east, or w/e part of the country your in...its better off doing those suicidal drifts, dont you think you fuking doof...im surprised you fat hands can move that fast...
BRooKLYN
26-02-2010, 10:42
güzel !! :S
SekoLive
26-02-2010, 10:44
hortingen :D
Bu ne ya dünya konu hortlatma günümü. Okuyun şunun Fatihasını.
Eray Yümsel
26-02-2010, 11:20
Bu ne ya dünya konu hortlatma günümü. Okuyun şunun Fatihasını.
moderatör olaydın şimdi ne banlardın be moruk ya :(
Konuşma lan sen abdestsiz.
Konunun fatihasını okuyun dedim.
Eray Yümsel
26-02-2010, 11:25
ozaman konuyu kitlerdin kanka aaaaah ah sen moderatör olaydın şimdi hiç acımadan kitlerdin konuuyu :(
Ahmetfikri
26-02-2010, 11:27
brookyln adamım hadi devam hortlat forumu eskiyi yad edelim hepberaber
eski diye yazmıyoruz o.k.sosyal mesaj da yassah..:p o zaman başkasının yazısına bakalım :)
Posted by: jdtsunami
July 15, 2008
This is why police crack down so hard on racers