Orijinalini görmek için tıklayınız : ses sistemi fiyat bicme
arkadaslar arba varda beyendigim ama arac uzerindeki sisteme bin tl fiyat isteniyor.Arabada 2 takim pioner mid takimi bi cift pandizotta digeri kapida,pioner usbli cd calar sifiri 300tl felan arkada 1400luk pioner sampiyon bas ve pioner anfi var. Kotu sistem degil sesi kesinlikle bozmuyor son ses olsada farlarda vb kesilmiyor ama bilemedim hakkimi bu para bu sistemin.
Modellerine göre fiyat değişir.
Modellerine göre fiyat değişir.
prof. Degil snucta 300tl lik midler degildir ses gayet temiz ama 7allamiyo guzel
300 ana ünite diyorsun.150 midler olsa iki takım 300 eder.Amfi iki takım mid + subwoofer besliyorsa 5 kanallıdır.1000 TL iyi bir fiyat gibi sanki.
1000tl satilan l7 li sistemler goruyorum burda satilan ondan soruyorum hani anlamamda fiyattan sonucta 2 el aliyorum bu urunleride
yok mudur? Fiyat konusunda yardimci olucak
Amfi +Bass + mid takımı + kablo seti 525 TL, gerisini sen düşün.Tabiki modellerde önemli
Komple Set İsmail Berke'den Full+Full PioneerKomple SetlerPioneer (http://www.atakantuning.com/Komple-Set-Ismail-Berkeden-FullFull-Pioneer,PR-549.html)
Amfi +Bass + mid takımı + kablo seti 525 TL, gerisini sen düşün.Tabiki modellerde önemli
Komple Set İsmail Berke'den Full+Full PioneerKomple SetlerPioneer (http://www.atakantuning.com/Komple-Set-Ismail-Berkeden-FullFull-Pioneer,PR-549.html)
en iyisi urunlerin resmini cekmek zaten saticiyada 750 tdklif edicem
devil_berk22
26-10-2013, 12:59
1000 tl ye sıfırdan daha kaliteli bir sistem kurarsın hiç gerek yok bence
en iyisi urunlerin resmini cekmek zaten saticiyada 750 tdklif edicem
Aynen, Şimdi bu fiyatın üzerin 150 TL lik bir mid ile 300 TL lik sıfır teyp alırsan 100 TL zaten sıfır kullanılmamış ürün.
Bu arada Sarıyer'in neresinden :)
Aynen, Şimdi bu fiyatın üzerin 150 TL lik bir mid ile 300 TL lik sıfır teyp alırsan 100 TL zaten sıfır kullanılmamış ürün.
Bu arada Sarıyer'in neresinden :)
buyukderenin ustu kocatas dagevlerindeyim
buyukderenin ustu kocatas dagevlerindeyim
bende Bahçeköy'lüyümde :) Afyondayım 4 yıldır :)