PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uber Blue silme bezi

tayreep_john
26-10-2013, 01:32
her seferinde kurularken 2-3 mikrofiber bez kullanmaktan bıktım ve uber blue bezlerin çok rahatlıkla tek başına bu işi hallettiğini denedim eskiden forumda satılık vardı şimdi bakındım ama bulamadım nerden bulabilirim acaba bu bezlerden:soru:

CasabLanca
26-10-2013, 02:12
forumda ara sıra satan arkadaşlar çıkıyor onun dışında erdem ticaret var istanbulda onlar satıyordu

F4R
26-10-2013, 11:16
pampa senin ilacın erdem boya. piyasada uberlerin çakmaları da var. erdem orjinalini getiriyor. sanalpazardan ulaşıp kendisine elinde olup olmadığını sorabilirsin. hatta alışverişi de ordan yapabilirsin. ben öyle yapmıştım.

B.Koçer
26-10-2013, 11:29
Ben siteden almıstım bez utanmasa 3 araba sılıcek sıkmadan :D

tayreep_john
27-10-2013, 00:43
Ben siteden almıstım bez utanmasa 3 araba sılıcek sıkmadan :D
bitanede bana denk gelse hemen alcam :)

pampa senin ilacın erdem boya. piyasada uberlerin çakmaları da var. erdem orjinalini getiriyor. sanalpazardan ulaşıp kendisine elinde olup olmadığını sorabilirsin. hatta alışverişi de ordan yapabilirsin. ben öyle yapmıştım.

seninle konuşmuyorum bez alcaktın almadın fk1000p alcaktın almadın senin yüzünden 1 haftadır margarin sürüyorum arabaya cila diye :Deli:

forumda ara sıra satan arkadaşlar çıkıyor onun dışında erdem ticaret var istanbulda onlar satıyordu

teşekkürler hocam bakıyorum hemen ..

F4R
27-10-2013, 00:50
bitanede bana denk gelse hemen alcam :)

seninle konuşmuyorum bez alcaktın almadın fk1000p alcaktın almadın senin yüzünden 1 haftadır margarin sürüyorum arabaya cila diye :Deli:

teşekkürler hocam bakıyorum hemen ..

margarin iidir ama yumuşatır baya. bez olarak donlarımdan birini verebilirim asfasfasfas :D

serdar_yuksel06
28-10-2013, 21:16
var mı? elinde olan