PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo 6R Tdi & Punto Tjet

EmrahERKAN
26-10-2013, 12:56
Dün gece puntocu arkadaşlar ile Aramızda denedik

Punto 1.4 Tjet motor Yazılımlı Harici WG varmış ayarlanabilir. Yazılımda da bir problem olduğunu söyledi. Tam bilmiyorum.

Benim polo da DPF iptal + Yazılım var ( Chare Mustafa )

İlk Deneme Punto Vites kaçırdığını söyledi.

6hte8MA_1rc

İkinci Deneme

rI7fiQfs_Ns

Link 1 : http://www.youtube.com/watch?v=6hte8MA_1rc
Link 2 : http://www.youtube.com/watch?v=rI7fiQfs_Ns

emirhan sph
26-10-2013, 13:08
Masallah emrah :) Camcar neydi onuda merak ettim :D

i-vtec07
26-10-2013, 13:24
maşallah abi :) haber vereydin yaw keşke izlerdik :)

Onur Fatih
26-10-2013, 13:42
Maşallah polo yine gergin

EmrahERKAN
26-10-2013, 13:47
Masallah emrah :) Camcar neydi onuda merak ettim :D
Sağolasn Emirhan :) camcar da polo bir fark var o GTİ :D

maşallah abi :) haber vereydin yaw keşke izlerdik :)
Sağolasın abim :) kimseye haber vermedim 8 tane puntonun arasında kaldım :D

Maşallah polo yine gergin

sağolasın :) Aldık boş geçirmiyoruz

ferdi
26-10-2013, 13:51
İkinci videoda cam carın vites bitmek bilmedi, ne uzun vitesti öyle :D

yesil
26-10-2013, 13:54
3. viteste filan basıyor muhtemelen, normalde gti ın vites oranları uzun değildir

Ufuk
26-10-2013, 13:56
araçlara maşallah.Polo iyiymiş epey.
Polonun yazılımı limitte mi ? kaç hp ?

EmrahERKAN
26-10-2013, 14:00
İkinci videoda cam carın vites bitmek bilmedi, ne uzun vitesti öyle :D
:) hem video çekip hemde araba kullanınca dsg de uzatmışta uzatmış kendisi normalde atardı vitesi :D

3. viteste filan basıyor muhtemelen, normalde gti ın vites oranları uzun değildir
Aynen olabilir dediğin viteslerde

araçlara maşallah.Polo iyiymiş epey.
Polonun yazılımı limitte mi ? kaç hp ?
Teşekkür ederim.
Hayır limitte değil. gördüğün üzere duman yok arabada daha.

MertSerhanÖ.
26-10-2013, 14:18
Borkedd..:((

EmrahERKAN
26-10-2013, 14:31
Link 1 : Polo 6R Tdi vs Punto Tjet(1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6hte8MA_1rc)
Link 2 : Polo 6R Tdi vs Punto Tjet(2) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rI7fiQfs_Ns)

Linkler

Alper_
26-10-2013, 16:08
maşallah emrah :)

ferroo
26-10-2013, 16:22
polo gayet ıyı yıne...masaallah dıyelım :)

SDR_07
26-10-2013, 16:26
Maşşallah kanka fark bariz fazla güle güle kullan Polo giderli

ferroo
26-10-2013, 16:52
tjet yazılımlıymıs yenı farkına vardım :)fark buyuk polo gıderlı :) ama duzgun bı yazılımlı t jet aca aca gıder poloya ne yazıkkıi :)yanlıs anlasılmasın butun 1.6 dizel araclara...

EmrahERKAN
26-10-2013, 17:03
maşallah emrah :)
Teşekkürler alper abi :)

polo gayet ıyı yıne...masaallah dıyelım :)
teşekkürler :)

Maşşallah kanka fark bariz fazla güle güle kullan Polo giderli
DBS abisinin yolundan ilerliyor :)

tjet yazılımlıymıs yenı farkına vardım :)fark buyuk polo gıderlı :) ama duzgun bı yazılımlı t jet aca aca gıder poloya ne yazıkkıi :)yanlıs anlasılmasın butun 1.6 dizel araclara...

Yanlış anlayacak bir durum yok ancak sormadan geçmeyeyim yazılımlı bir tjet ortalam kaç hp çıkarıyor acaba ?

Ortalama 7 8 boy gibi bir fark var yani beni aça aça gitmesi için yazılımı düzgün yapılıp en az 12 13 boy alması lazım.

Hani olsada denesek.

ferroo
26-10-2013, 17:08
yazılımlı tjet ortalama 150 hp 300 tork oluyo...ama sonucta dizel degıl turbo+benzın yanı dızel mızel dınlemez butun yazılımlı 1.6 dızellere kok sokturur...o aracta bı sorun olmasa fark olamaz zaten t jet aca aca gıder...yanlıs anlamayın sızın aracınıza bısıy dedıgım yok polo sınfında cok guzel yuruyor ama gercek bole ne yazıkki...(zamanında denenmıstır)

EmrahERKAN
26-10-2013, 17:23
Yok yanlıs anlamıyorum :) Olsada denesek keske en azından güzel yazılımlı tjet neler yapabiliyor görürüz. Olmadı zaten o arkadaşın yazılımında biz yapacağız :) bide o zaman deneriz

onur_S
26-10-2013, 18:46
yazılımlı tjet ortalama 150 hp 300 tork oluyo...ama sonucta dizel degıl turbo+benzın yanı dızel mızel dınlemez butun yazılımlı 1.6 dızellere kok sokturur...o aracta bı sorun olmasa fark olamaz zaten t jet aca aca gıder...yanlıs anlamayın sızın aracınıza bısıy dedıgım yok polo sınfında cok guzel yuruyor ama gercek bole ne yazıkki...(zamanında denenmıstır)

Gecemez . bilip bilmeden konusmayalim, adam vti la yuruyor 120 lik tjet buyuk turbo takmadan gecemez

Onur Fatih
26-10-2013, 18:47

ben hiç zannetmiyorum o değerlere ulaşacağını zaten denediği t-jet yazılımlıymış daha ne yürüyecek turbo benzin diye üstlerde dizelden ne farkı var dolu dolu gideceğini sanmam
polo da 170hp 400 nm oluyor yazılımla. m.gazihan dynosu var

ferroo
26-10-2013, 18:54
[QUOTE=Onur Fatih;7113899]ben hiç zannetmiyorum o değerlere ulaşacağını zaten denediği t-jet yazılımlıymış daha ne yürüyecek turbo benzin diye üstlerde dizelden ne farkı var dolu dolu gideceğini sanmam
polo da 170hp 400 nm oluyor yazılımla. m.gazihan dynosu var[/QUOTE

mehmet gazıhanın yaptıgı polo harıc hıcbır polo sadece dp ve yazılımla 170 hp olamaz...yazılım ne olursa olsun dp ve sadece yazılımla en fazla cıkacagı rakam 160 dır poloların.oda en ust rakam...techturkeyde ve baska forumlarda mehmet beyın polosu harıc hangı polo 170 hp??????ben hıc goremedım...zaten o rakamlar cıkamaz dp yazılım +box olması lazım...

ferroo
26-10-2013, 18:57
Gecemez . bilip bilmeden konusmayalim, adam vti la yuruyor 120 lik tjet buyuk turbo takmadan gecemez

yazılımlı tjet var arkadasımda varsa dp lı yazılımlı 1.6 polonuz deneyelım ?bende dızelcıyım ama yazılımlı t jet kok sokturur bızım 1.6 dizellere...keske gecebılsek bende ısterım gecmeyı ama gercekler acıdır...

omer06
26-10-2013, 19:05
t-jet Onur abinin arabasımı ?
düzgün yazılımlı bi t-jeti 1.6 tdi geçemez yazılımlıda olsa :)

Onur Fatih
26-10-2013, 19:16
yazılımlı tjet var arkadasımda varsa dp lı yazılımlı 1.6 polonuz deneyelım ?bende dızelcıyım ama yazılımlı t jet kok sokturur bızım 1.6 dizellere...keske gecebılsek bende ısterım gecmeyı ama gercekler acıdır...

burda yüzlerce adam var araç yükleyen gazlayan. sizin bahsettiğiniz t-jet ler çok çok hızlı olsaydı sadece yazılımla herkes vti alacağına gider t-jet alırdı 1.6 tdi vti ile yürüyor

focus musty35
26-10-2013, 19:28
duzgun yazılımlı tjet nedır anlamadım bu dandık yazılımlı tjet mı yanı farzedelımkı bu t jet dandık yazılımlı arada 7 8 boy var en ıyı yazılımlı olan olsa aca aca gıtmesı demek ıcın 8 boy gecmesı lazım onun ıcınde en azz 30 35 hp daha artması lazım oda ıyı kotu yazılımla olcak ıs deıl vardır mutlaka ıyı yazılımlı tjet onunla denerler ıns

ferroo
26-10-2013, 19:37
yazılımlı t jetmız var varmı denemek ısteyen polo 1.6 tdi?

ferroo
26-10-2013, 21:23
burda yüzlerce adam var araç yükleyen gazlayan. sizin bahsettiğiniz t-jet ler çok çok hızlı olsaydı sadece yazılımla herkes vti alacağına gider t-jet alırdı 1.6 tdi vti ile yürüyor

ben t jetlere cok cok hızlı demedım polo yazılımlıda olsa gecemez dedım

LEHERLING
26-10-2013, 21:36
t-JET yazılım yok gibi birşey, ki stok t-jet ile burun çıkaracak kadar.

ferroo
26-10-2013, 21:46
mıllet 1 2 vıdeo goruyor sonra polo vtı la yuruyor yok tjetı gecer bınmesek denemesek bu ısle az cok ugrasmasak anlıcazda vıdeolara bakıp mıllet yorum yapıo emrah kardesımızın arabası cok guzel yuruyor masallah nazar degmesın ama bu poloyu mubarek typer yaptılar yok 170 hp cıkarıyomus sadece yazılımla...bılıyomusunuz kardesım o 170 hp poloda neler var?hangınız bılıyosunuz?mehmet beyın polosu harıc pıyasada sadece yazılımla gezen kac tane 170 hp polo var???bendede 20 bınde 2012 polo 1.6 tdı vardı tamam alet guzel yuruyor ama abartmayın...varsa ankarada 160 170 hp polo bende focus var hadı cıkıp deneyelım gorelım su 170 hp poloları???

Ertug_T.
26-10-2013, 23:54
yıllarca türkiyedeki en hızlı punto t-jet e bindim büyük turbosuna kadar birsünü şey yaptım. stock turbolu t-jet le 161hp 245nm dyno dahi aldım bi çok kez denemelerde yaptım..bahsettiğiniz 300 tork vs civarları imkansız açıkçası stock turboyla..Polo gerçekten güzel gitmiş ama yazılımı düzgün bi t-jet çok daha iyi gidecektir..Zamanında X firmada t-jet e yazılım yaptırıpta stock t-jet e geçilen puntoda gördüm o yüzden net konuşuyorum...Maşallah iki aracada..

omer06
27-10-2013, 00:51
ertuğ doğru söylüyor nokta :)

onur_S
27-10-2013, 01:07
mıllet 1 2 vıdeo goruyor sonra polo vtı la yuruyor yok tjetı gecer bınmesek denemesek bu ısle az cok ugrasmasak anlıcazda vıdeolara bakıp mıllet yorum yapıo emrah kardesımızın arabası cok guzel yuruyor masallah nazar degmesın ama bu poloyu mubarek typer yaptılar yok 170 hp cıkarıyomus sadece yazılımla...bılıyomusunuz kardesım o 170 hp poloda neler var?hangınız bılıyosunuz?mehmet beyın polosu harıc pıyasada sadece yazılımla gezen kac tane 170 hp polo var???bendede 20 bınde 2012 polo 1.6 tdı vardı tamam alet guzel yuruyor ama abartmayın...varsa ankarada 160 170 hp polo bende focus var hadı cıkıp deneyelım gorelım su 170 hp poloları???

Ben ertugun puntosunu da biliyorum onlada denedim 1.6 tdi lada , o yuzden bu polo tjeti gecer, 120 lik tjetin orjinal turbosunun nefesi tdi a yetmez :), ayrica m.gazihanın basarilarinin devamini dilerim de baskalari neden yapamiyor ? İstese onlarda yapamazmi? Senin polonda yazilim varmiydi? 1.6 dizel var , dizel var her 1.6 aynimi?

Onur Fatih
27-10-2013, 01:30

Biz yapmıyoruz sen biliyosun dp den sonra focus 3 te sarmaya başladı yazılımdan sonra 5 ten itibaren saracak dimi. 1 buçuk sene kullandım yazılımdan sonra 205 tabanla 2 de sarmaz focus ;)

poloyla arandaki 150 kg farkı kapatman için çok şey lazım veya senin focusu söküp tabureyle denemen lazım ;)

ferroo
27-10-2013, 08:45
Biz yapmıyoruz sen biliyosun dp den sonra focus 3 te sarmaya başladı yazılımdan sonra 5 ten itibaren saracak dimi. 1 buçuk sene kullandım yazılımdan sonra 205 tabanla 2 de sarmaz focus ;)

poloyla arandaki 150 kg farkı kapatman için çok şey lazım veya senin focusu söküp tabureyle denemen lazım ;)

ben 5 te sarcak gıbı bısıymı dedım sen o guzel cnını hıc sıkma ben focusu amudada kaldırırım getır 1.9 dizelınıde deneyelım haftaya...205 tbanla 2 de sarmazmıs :) sen bu soledıgıne ılk once kendın ınan tamam ;)

gelelım poloya varsa 170 hp polon gel sımdı cıkıp denıyelım t jetle olurmu? komık duruma dusurme kendını ılk once arabaların kıtapcıklarıı fazla okuma hastalık olmus sende bu :)fbrıka agırlıklaaaarı ıyı bılıyosun ama poloyla focus arasında 150 kılo yok ılk once bunu ogren aralarında 80 kg var bılıp bılmeden konusma...benım poloyla alıp veremedıgım bısıy yok polo jetta golf ceed megane i30 kıa rıo butun yazılımlı 1.6 dızellerle denerım sen derdıne dusme tamam mı ;)

ferroo
27-10-2013, 08:52
Ben ertugun puntosunu da biliyorum onlada denedim 1.6 tdi lada , o yuzden bu polo tjeti gecer, 120 lik tjetin orjinal turbosunun nefesi tdi a yetmez :), ayrica m.gazihanın basarilarinin devamini dilerim de baskalari neden yapamiyor ? İstese onlarda yapamazmi? Senin polonda yazilim varmiydi? 1.6 dizel var , dizel var her 1.6 aynimi?

ya aarkadasım sen hıc turkıyede sadece yazılıml dp le pıyasada gezen 170 hp polo gordunmu mehmet gazıhanın aracı harıc?konuyu uuuuzatmaya gerek yok varsa 170 hp polonuz bız ankaradayız 1.4 t jetle beklerım ;)

Onur Fatih
27-10-2013, 10:13
ben 5 te sarcak gıbı bısıymı dedım sen o guzel cnını hıc sıkma ben focusu amudada kaldırırım getır 1.9 dizelınıde deneyelım haftaya...205 tbanla 2 de sarmazmıs :) sen bu soledıgıne ılk once kendın ınan tamam ;)

gelelım poloya varsa 170 hp polon gel sımdı cıkıp denıyelım t jetle olurmu? komık duruma dusurme kendını ılk once arabaların kıtapcıklarıı fazla okuma hastalık olmus sende bu :)fbrıka agırlıklaaaarı ıyı bılıyosun ama poloyla focus arasında 150 kılo yok ılk once bunu ogren aralarında 80 kg var bılıp bılmeden konusma...benım poloyla alıp veremedıgım bısıy yok polo jetta golf ceed megane i30 kıa rıo butun yazılımlı 1.6 dızellerle denerım sen derdıne dusme tamam mı ;)

arabanı hazırla çok denemek istiyosan buraya gelirsin eğer uymaz diyosan ortada buluşuruz benim için sıkıntı yok hertürlü denerim ;)

chare
27-10-2013, 10:38
yazılımlı t jetmız var varmı denemek ısteyen polo 1.6 tdi?

tamam antalya ankara arası bir yer belirle.

telefonum 0506 909 13 23.

getir t jet inizi.... emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruna gitti merak ettim..

ferroo
27-10-2013, 10:42
tamam antalya ankara arası bir yer belirle.

telefonum 0506 909 13 23.

getir t jet inizi.... emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruna gitti merak ettim..

emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruma gıtsın?aksıne emrah benım arkadasım arabasının hızlı olmasına bende sewınırım ne zoruma gıdıcek? yazılımlı t jetı polo focus fln gecemez cok gecer dıye tutturuyosan gel ankaraya deneyelım ben ne gelcem baskasının arabasnın yuzunden...

ferroo
27-10-2013, 10:43
arabanı hazırla çok denemek istiyosan buraya gelirsin eğer uymaz diyosan ortada buluşuruz benim için sıkıntı yok hertürlü denerim ;)

hazırlıyorum :)

EmrahERKAN
27-10-2013, 10:49
Bosverin bi muhabbeti kalpler kirilmasin tjet turbo buyutmedikten sonra oyle yada boyle geçerim :)

ferroo
27-10-2013, 10:53
Bosverin bi muhabbeti kalpler kirilmasin tjet turbo buyutmedikten sonra oyle yada boyle geçerim :)

kardesım ben kımse ıcın sehır dısına basmaya gıtmem zaten arkadas cok hızlı benı cagırıyo :)

chare
27-10-2013, 10:53
emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruma gıtsın?aksıne emrah benım arkadasım arabasının hızlı olmasına bende sewınırım ne zoruma gıdıcek? yazılımlı t jetı polo focus fln gecemez cok gecer dıye tutturuyosan gel ankaraya deneyelım ben ne gelcem baskasının arabasnın yuzunden...

güzel kardeşim sen demedinmi yazılımlı tjet imiz var denemek isteyen diye teklif eden sensin??

bu kadar geçeceğine inanan da sensin ben değilim.. hararetli hararetli yazıyosun.

emrahın senin arkadaşın olduğuda beni ilgilendirmez.

orta bi yer belirle?

konya uygunmu sana haftaya pazar günü?

dragon07
27-10-2013, 10:55
getz var bide denemek istiyor turbosu büyük olsada olur :D

t-jet ali
27-10-2013, 11:10
punto t-jet kullanıyorum.orj. turbo, dp li 155hp. 270 nm.dynom var.daha önceki aracım ıbıza 1.9 tdı yazılım ,egzos v.s. 155 hp torkunu hatırlıyamıyorum verilerim vardı.bence kesinlikle t-jet, benzin- turbo daha farklı.bu denemedeki araç sorunlu gibi duruyor.aynı şey bizim başımıza geldi,yazılım yaptırdık, daha snra dynoya girdik,araç orjinal torkunda çıktı, güç olarakta 3-5 beygir fazla verdi.

Yeşil R53
27-10-2013, 11:24
Tjetin esp devrede olmus olabilir. Bariz gitmiyor araba

Ertug_T.
27-10-2013, 11:48

Onur peki muratin bravo 1.6 mjet in buyuk turboyla bile benim stock turbolu tjet i zor gectiginide hatirliyormusun? Poloya yada tdi a kotu demiyorum hc denemedimde eskiden eminim gayet iyi gidiyorlardir ama bu videodaki tjet stock kadar bile gitmiyo nerdeyse.

focus musty35
27-10-2013, 11:51
koskoca antalyada yokmu ıyı yazılımlı t jet denensede gorsek tekrardn kazasız belasız

Onur Fatih
27-10-2013, 11:55
kardesım ben kımse ıcın sehır dısına basmaya gıtmem zaten arkadas cok hızlı benı cagırıyo :)

ben cagırmıyorum ki denemek istiyorsan kendin gelirsin sen değil misin getir şu 1.9 u diyen
millete atar yapıyorsun sonra da ayağına çağırıyosun her işin bi rajonu var çok denemek istiyosan gidersin denersin

YAVUZ
27-10-2013, 12:28
poloya masallah ayrıca adana da varsa böyle bir polo denerim sorun yok

Jön Türk
27-10-2013, 12:38
Yuaa gergin 1.6 fiestam var şeyse :)

EmrahERKAN
27-10-2013, 12:41
abi ne uzattınız muhabbeti ya Konuya bişey yazmadıkça devam ediyorsunuz tartışmaya. Tjet yazılım ile alakalı problemi oldugunu yazdım zaten konunun ilk başını okuyun lütfen.

Ayrıca Antalyada sınıfım olan ne varsa denerim benim geçtim geçildim korkum yoktuk ;)

Dip not : Nos basıLmasın yeter Bu aralar acayip nos muhabbeti dönüyor.

EmrahERKAN
27-10-2013, 12:41
Yuaa gergin 1.6 fiestam var şeyse :)

Yuaaa biliyorsun ki gaz pedalını bi bana takmışlar :)

ferroo
27-10-2013, 12:47
ben cagırmıyorum ki denemek istiyorsan kendin gelirsin sen değil misin getir şu 1.9 u diyen
millete atar yapıyorsun sonra da ayağına çağırıyosun her işin bi rajonu var çok denemek istiyosan gidersin denersin

benım mıllete atar yaptıgım yok ankarada varsa denıcek 170 hp polo tjetımız var denerız dedım ve arkasındayım herturlu denerız sıkıntı yok. ben ısı gucu bırakıpta kımsenıN yanına gıtmem zaten...kım gececegıne ınanıyosa gelır ankaraya denerız

ferroo
27-10-2013, 12:48
oldu ben ısı gucu bırakıyım sehırdısına gıdıyım :) bıd 1.6 dızeller ıcın...sadece guluyorum :))))

onur_S
27-10-2013, 16:49
Onur peki muratin bravo 1.6 mjet in buyuk turboyla bile benim stock turbolu tjet i zor gectiginide hatirliyormusun? Poloya yada tdi a kotu demiyorum hc denemedimde eskiden eminim gayet iyi gidiyorlardir ama bu videodaki tjet stock kadar bile gitmiyo nerdeyse.

Ben denedigimde sende 70 dp vardı aracin tam gitmiyordu ama ona ragmen tdi gecer diyorum. muratin buyuk turbosunun olmadigini ve sokuldugunu biliyorum denemenizi bilmiyorum Ertuğ , ben baranin 142 dynolu golfuyle denedim o bile 3-4 boy gecti ne dpf sokulu ne bisey. ki bu polo ecufastli poloyuda baya bi geciyor. Tjeti sen iyi bilirsin ama tdilarda potansiyel var ve nedense ferro arkadasimiz genelde sen ankaraya gel surda burda deneyelim diye cogu kisiyle polemige giriyor diger konulardada dikkatimi cekti. Baskasida yapar ferro merak etme risk alir gazihan gibi onlarda yapar aracin specleri gercekten yazilim,dp ise olay acmaksa bunu isini bilen adamlar yapabilir. İste gazihanın polo iyi bi örnek tdi ın ne kadar gittigine . Yani ne 105 mjet ne 105 dci gibi degil tdilar bariz hızlı oluyorlar. Sıradan gunluk safe ayardaki tdilar egzozlu hard mjetten daha hizlilar

ferroo
27-10-2013, 17:13
Ben denedigimde sende 70 dp vardı aracin tam gitmiyordu ama ona ragmen tdi gecer diyorum. muratin buyuk turbosunun olmadigini ve sokuldugunu biliyorum denemenizi bilmiyorum Ertuğ , ben baranin 142 dynolu golfuyle denedim o bile 3-4 boy gecti ne dpf sokulu ne bisey. ki bu polo ecufastli poloyuda baya bi geciyor. Tjeti sen iyi bilirsin ama tdilarda potansiyel var ve nedense ferro arkadasimiz genelde sen ankaraya gel surda burda deneyelim diye cogu kisiyle polemige giriyor diger konulardada dikkatimi cekti. Baskasida yapar ferro merak etme risk alir gazihan gibi onlarda yapar aracin specleri gercekten yazilim,dp ise olay acmaksa bunu isini bilen adamlar yapabilir. İste gazihanın polo iyi bi örnek tdi ın ne kadar gittigine . Yani ne 105 mjet ne 105 dci gibi degil tdilar bariz hızlı oluyorlar. Sıradan gunluk safe ayardaki tdilar egzozlu hard mjetten daha hizlilar

o zaman yapsınlar gorelım ben hıcbır sekılde ınanmıyorum polonun golfun sadece dp lı yazılımlı halde 170 verecegıne abı hadı herseyı gectım 170 verdıgını varsayalım stabıl olucakmı?turbo o güçlere dayanıcakmı?el kadar turbosu var 1.6 tdi ların...cok abartıyosunuz cok...

KMR2-GT
28-10-2013, 15:54

abı benı nasıl unutursun :) deneyelım zevkıne mılletın yol gıtmesıne gerek kalmasın :)

bendede dp ve yazlım var

EmrahERKAN
28-10-2013, 16:15
Heh yaa :) Hadi kamer benim neden aklıma gelmedin sen :) Ama o debriyajla denersen geçilmeme gibi bir şansın yok ben sana diyiim :)

ferroo
28-10-2013, 16:33
konuyu canlandıralım bıraz :)

focus musty35
28-10-2013, 21:03
varmı denıyen denıcek olan

ferroo
28-10-2013, 21:05
ankarada varsa 1.6 yazılımlı dizellerden megane polo,jetta,golf,ceed,i30 ne varsa denerim...

focus musty35
28-10-2013, 21:09
ankarada varsa 1.6 yazılımlı dizellerden megane polo,jetta,golf,ceed,i30 ne varsa denerim...

oo ferro kaldırmıs gelıo :D yazılım yaptırdınmı dp den sonra

İbrahim33
28-10-2013, 21:54
o zaman yapsınlar gorelım ben hıcbır sekılde ınanmıyorum polonun golfun sadece dp lı yazılımlı halde 170 verecegıne abı hadı herseyı gectım 170 verdıgını varsayalım stabıl olucakmı?turbo o güçlere dayanıcakmı?el kadar turbosu var 1.6 tdi ların...cok abartıyosunuz cok...

sende 1.6 tdi lerden bir kuyruk acısımı var ne anlamadım ? konudaki bütün postlarını okudum yana tutuşa poloya sallamalar.sağlam 1.4 t-jet var , deneyelim diye teklif edip , adamlar gel deneyelim , orta bir yerde buluşalım deyince geri vites yapmalar ben ne gelecem işim gücüm var ayağına yatmalar vs.

bu arada poloyada maşallah , çok güzel yürüyor.

yasindamar
28-10-2013, 22:34
Adanadayım. 1.6 tdi polom var. Yazilim ve dpf iptali var. Denemek isteyen tüm 1.6 tdi lari ve tjetleri beklerim.. ferro benim arabam stabil yuruyo 170 hp. Gormek istersen seni de beklerim kardesim :)

ferroo
28-10-2013, 22:38
sende 1.6 tdi lerden bir kuyruk acısımı var ne anlamadım ? konudaki bütün postlarını okudum yana tutuşa poloya sallamalar.sağlam 1.4 t-jet var , deneyelim diye teklif edip , adamlar gel deneyelim , orta bir yerde buluşalım deyince geri vites yapmalar ben ne gelecem işim gücüm var ayağına yatmalar vs.

bu arada poloyada maşallah , çok güzel yürüyor.

sen kımsın yaa :)nerden cıktın :) benım kımseyle alıp veremedıgım yok o t jet gerektıgı gıbı yurumuyo onu belırttım ewet 1.4 tjetımız var ankarada olan herkesle denerız de bu senı ne ılgılendırıyor???derdınemı dustun?ben sanamı sorucam bırılerıyle denerken ?mıllet bı cıkartmıs polo yazılımla 170 hp cıkarıyo dıye bu yanlıs bı bılgı ve herkes yanlıs yonlerndırılıyo polodan yazılımla 170 hp cıkmaz bunu anlatmaya calısıyorum baska bı derdım yok da konu zaten bıttı sana ne oluyo? yorumunu yap gec benım hakkımda yorum yapma...

ferroo
28-10-2013, 22:42
Adanadayım. 1.6 tdi polom var. Yazilim ve dpf iptali var. Denemek isteyen tüm 1.6 tdi lari ve tjetleri beklerim.. ferro benim arabam stabil yuruyo 170 hp. Gormek istersen seni de beklerim kardesim :)

valla oraya gelıcek basıcak gerı donucek kadar durumum olsa emın ol gelırdım ama ımkanlar dahılınde gelemem ne yazıkki :)ama senin gelme durumun varsa yada bı gun olursa ısı gucu bırakır senın 170 hp polonla denemeye gelırım :)

ferroo
28-10-2013, 22:43
oo ferro kaldırmıs gelıo :D yazılım yaptırdınmı dp den sonra

yapıldı kardesım :)ozellıkle ankaradakı 170 hp poloları beklıyorum gece 3 4 5 6 farketmez denerım...

İbrahim33
28-10-2013, 22:45
ben babamın oğluyum! varmı bir sıkıntı ?

yasindamar
28-10-2013, 22:46
valla oraya gelıcek basıcak gerı donucek kadar durumum olsa emın ol gelırdım ama ımkanlar dahılınde gelemem ne yazıkki :)ama senin gelme durumun varsa yada bı gun olursa ısı gucu bırakır senın 170 hp polonla denemeye gelırım :)

Olur olur sknti yok ;) tjet bulursak tjetle yoksa vti ile yada stok gti ile de deneyebilirim bana farketmez kardesim. Gelirsem ankaraya mutlaka deneyelim..peki focusla mi yoksa tjetle mi deneriz gelirsem?

ferroo
28-10-2013, 22:47
focusla kardesım :)

ferroo
28-10-2013, 22:52
ben babamın oğluyum! varmı bir sıkıntı ?

benım sıkıntım yok :) benlede senın sıkıntın olamaz zaten polo hakkında yorumunu yap gec benımle ılgılı yorum yapma ok

yasindamar
28-10-2013, 22:53
focusla kardesım :)

Ne zaman istersen ben hazirim :)

Adanadaki arkadaslara da tekrar soyluyorum. Tjet - 1.6 tdi yada tdci varsa denemek isteyen deneyebilirim..
Kamer sana da atarim var :D

ferroo
28-10-2013, 22:55

Adanadaki arkadaslara da tekrar soyluyorum. Tjet - 1.6 tdi yada tdci varsa denemek isteyen deneyebilirim..

denedıgın olursa vıdeo yuklersın artık :)bı zahmet

Onur Fatih
28-10-2013, 22:57
ferro bu adamlar bu işi yapıyor sen dpf ile katalizörü ayırt edemiyon buraya gelip bilmişlik yapıyosun
adam 170 de çıkarır 180 de. TDİ lar böyle yazılımdan sonra hepsi çok güzel yürüyor örnekleri çok senin araban stock 110 hp benimki de 110 sen yazılmla 135 de kalıyosun ben az dumanla 150 hp yürüyorum daha da yolu var ben açtırmadım ben sana diyorum ki ben ankaraya gelemem 300 km ama istersen senin için 150 km yol gelebilirim istediğin zaman gelirim hatta istersen bu gece çıkalım 2 saat sonra denememzi yaparız

ferroo
28-10-2013, 23:02
ewet o dpf konusunda karıstırdım hatta bunun ıcın ozur bıle dıledım erhan abıden okuduysan...focus yazılımla 135 demı kalıyo?sende haklısın ne dıyım :)

ferroo
28-10-2013, 23:05
focus yazılımla 115 de kalıyo yanlıs bılıyosun bu arada...

KMR2-GT
28-10-2013, 23:06

Atarını kabul ediyorum :D

ferroo
28-10-2013, 23:07
ben sımdı sehır dısına gelemem ımkanım yok dedımya herkes atar gıder yapar...arkadasım varsa 1.6 dizel polon cık gel ben gelemem gelecek olsam senı boyle konusturmam zaten anlayabılıyomusun soledıklerımı?

Onur Fatih
28-10-2013, 23:31
ben sımdı sehır dısına gelemem ımkanım yok dedımya herkes atar gıder yapar...arkadasım varsa 1.6 dizel polon cık gel ben gelemem gelecek olsam senı boyle konusturmam zaten anlayabılıyomusun soledıklerımı?

valla ben gidemiceksem atar yapmam kimseye burda denemek istersemde ararım veya yazarım gider denerim
fırsatın imkanın artık herneyse olursa gerede de bulusalım hem sana hemde bana yakın ben burdan gelebilirim yeter ki bi gün önceden haber et :)

Ertug_T.
28-10-2013, 23:35
mevzu fazla uzamış gerginliğe gerek yok bence ya denenmiş bitmiş..poloyu kullanan arkadaşta belirtmiş zaten tjet in pek iyi yürümediğini..denk gelirde kondisyonu iyi bir t-jetle denerseniz tabiki görmek isteriz..Yazılımlı 1.6tdi la denemedim hiç pek bilemiyorum ama bendeki tjet stock turbo 160 hp halindeyken murat ın 170-180hp civarı büyük turbolu bravo mjet i 1 boy civarı falan geçiyordu beni..Marka fanatiği değilim öyle olsam zaten vag grubu araca biniyor olmazdım :) maşallah araçlara tekrar..konuda gerilmesin daha çok bence alt tarafı bir deneme =)

ferroo
28-10-2013, 23:36
yazımın ortasında ankarada yazmadıgım nerelere getırdı konuyu :)bıdaha atar gıder yaprken ankara dıe belırtıcem :)))

tdipower
28-10-2013, 23:41
emrah nosmu basıon sen :D bi tıss sesi duydum ben videoda

Mehmetmert
29-10-2013, 00:34

Yanımda bir arkadaş var ismi lazım değil,içinden geçerim diyor :D:rolleyes:
Adana yazısını görünce gözlerim açıldıda senmişin abi ** :cool:

Mehmetmert
29-10-2013, 00:36

Adanada var bir tane ama oda aşırı güçlü gelir :D

yasindamar
29-10-2013, 01:12
Yanımda bir arkadaş var ismi lazım değil,içinden geçerim diyor :D:rolleyes:
Adana yazısını görünce gözlerim açıldıda senmişin abi ** :cool:

O arkadasin icinden gecicem ben Mehmet :) gelsin yamacima :D o gun gece gel dedim gelmedi kacti ;)

EmrahERKAN
29-10-2013, 07:55
emrah nosmu basıon sen :D bi tıss sesi duydum ben videoda

Maalesef onu beceremedim daha Serdar ama nos basarsam emin ol bu kadar olmaz fark :) bi buna yakın daha geçerim Şimdi tjet in yazılımı düzenlenecek Tekrar deneyeceğiz. Ama ben geçileceğimi düşünmüyorum :) Bile bile geçilmeye gitmem ben :)

YAVUZ
29-10-2013, 12:59

uygun bir zamanda yapalım yasin kardeşim

YAVUZ
29-10-2013, 13:21
Adanada var bir tane ama oda aşırı güçlü gelir :D

sıkıntı değil ne kadar aşırı güçlü geldiğini görmüş oluruz :icon_tup:

KMR2-GT
29-10-2013, 13:31
sıkıntı değil ne kadar aşırı güçlü geldiğini görmüş oluruz :icon_tup:

suan neler var araçta.kaç hp dır yaklasık

YAVUZ
29-10-2013, 21:40
............

yasindamar
30-10-2013, 21:28
............

Baya doluymus araciniz :)
Sorun degil ne varsa kabulümüz ;) dener goruruz.
Gecmek de var gecilmek de... diger arkadaslar gibi gecer yada gecemez iddiasi yapmiyorum. Dostca cikar ne zaman isterseniz denerim... Kamer de eslik eder bize

Mehmetmert
31-10-2013, 12:46
Baya doluymus araciniz :)
Sorun degil ne varsa kabulümüz ;) dener goruruz.
Gecmek de var gecilmek de... diger arkadaslar gibi gecer yada gecemez iddiasi yapmiyorum. Dostca cikar ne zaman isterseniz denerim... Kamer de eslik eder bize

Benide çağırın izlemeye stock stock gelirim :D

10 ur
31-10-2013, 13:59
t jet leri 120 hp diye biliyorum ama polo tdi lar stock olarak kaç hp ??

EmrahERKAN
31-10-2013, 14:05
90 hp stock polo

yasindamar
31-10-2013, 14:14
bildiğim kadarıyla orjinal t-jet ler 140 lık sanırım

EmrahERKAN
31-10-2013, 14:26
ben 120 lik diye biliyorum ama bir yanlıs olmasın 1.4 120 hp

10 ur
31-10-2013, 15:14
t jetler 1.4 120 hp
140 hp olanlar yeni bravolardaki 1.4 multiair motorlar.

focus musty35
31-10-2013, 15:52
yokmu deneyen ?

KMR2-GT
31-10-2013, 16:05
cumartesı gunune ayarlayacaz ınsallah bı aksılık cıkmazsa

ferroo
31-10-2013, 16:17
keşke ankarada olsanızda denesek hep bırlıkte ankarada basıcak 1 tane polo yok :)

gokhansaler
31-10-2013, 19:58
O arkadasin icinden gecicem ben Mehmet :) gelsin yamacima :D o gun gece gel dedim gelmedi kacti ;)

Yaracam:))

yasindamar
31-10-2013, 21:52
Yaracam:))

Cumartesi seni de bekliyorum o halde :D

gokhansaler
01-11-2013, 12:43
Cumartesi seni de bekliyorum o halde :D

dumansız geçicem seni :p 0.9 barda yürüyecem nos basmayacam

SBR42
01-11-2013, 14:01
Masallah kardeşim Guzell valla iyi gideri var .....

ironwolf
03-11-2013, 20:12
Polo tdi bile olsa saglam gidiyor masallah

YAVUZ
05-11-2013, 11:37
polocularla zamanımız bi uyusmadı gitti ..

yasindamar
06-11-2013, 01:21
polocularla zamanımız bi uyusmadı gitti ..

Saat 9 erken oluyo abi. O saatte otoban ana baba günü olur kamyonlardan roll yapamayiz. Öte yandan saat 03:00 de çok geç :) şöyle gece 11-12 gibi müsait olduğun gün yok mu?

YAVUZ
06-11-2013, 01:44
Saat 9 erken oluyo abi. O saatte otoban ana baba günü olur kamyonlardan roll yapamayiz. Öte yandan saat 03:00 de çok geç :) şöyle gece 11-12 gibi müsait olduğun gün yok mu?

bi pazarim boş yengenden izin çıkarsa cikariz:D

KMR2-GT
06-11-2013, 08:27
bu pazar bende musaitim gündüz çekimi yapalım derim :D

YAVUZ
06-11-2013, 09:42
bana uyar yer ve saati pm atarsınız