Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet İçin Adli Sicil Kaydı sorularım
fastchild
26-10-2013, 19:08
Cuma günü binbir güçlükle ehliyet için randevu aldım kan grubu kartı felan çıkarttım derken ben bu randevu alınca verdikleri takip fişini pek okumadığımı fark ettim bugün , az önce göz gezdirdim ve e-devletten aldığım adli sicil kaydının emniyette geçerli olmadığı yazıyor takip fişinde , benim sanırım adliyeden gidip almam lazım bu belgeyi ama pazartesi sabahı 09:30'a randevu aldım ve Adliyenin kaçta işe başladığını bilmiyorum
Size sorularım
1. Adli sicil kaydı almak için en erken saat kaçta Adliyeye gidebilirim 08:30da felan başlıyorsa sistem yetişirim gibime geliyor randevuma ama saat 8de diyen var 8:30 da diyen var 9da başlar diyen var (internet dahil)
2.Muhtarlıktan alınabiliyor diye okudum internet üzerinde bir sitede bu gerçekmi gerçekse baya rahatlıyacam tabi muhtarlık işe kaçta başlıyor oda önemli
( Ehliyet için kursa başvurduğumda adliyeden aldığım sicil kaydını kabul etmemişlerdi tekrar e-devletten çıktı almıştım emniyette çıktıyı kabul etmiyor şaka gibi )
keşke saat 10:30 - 11:30 saatlerine alsaymışım randevuyu niye oraya tıkladın be çocuk diye debeleniyorum şuan
fastchild
26-10-2013, 20:49
hala güncel pazartesi sabahına kadar bi cevap bulmam lazım
Onur Fatih
26-10-2013, 20:58
Ehliyet icin ne randevusu aldin kardesim anlamadim da kasmana gerek yok yetkili kisi her kimse durumunu acikla daha sonrada verebilirsin sabika kaydini
cabrioleter
26-10-2013, 20:58
Valla adliyeden en son sicil kaydı aldığımda gittim gerekli yere yönlendirildim 10 dk içinde almıştım ne randevum vardı ne de orada sıra vardı çok hızlı bir şekilde halletmiştim.
bir de merkezi sistem yok mu ya bunu bilgisayardan göremiyorlar mı illa istiyorlar onu hiç anlamıyorum?
fastchild
26-10-2013, 21:07
Valla adliyeden en son sicil kaydı aldığımda gittim gerekli yere yönlendirildim 10 dk içinde almıştım ne randevum vardı ne de orada sıra vardı çok hızlı bir şekilde halletmiştim.
bir de merkezi sistem yok mu ya bunu bilgisayardan göremiyorlar mı illa istiyorlar onu hiç anlamıyorum?
abi merkezi bir sistem mevcut değil anlamadığım olay
Milli eğitimin kabul ettiği evrağı emniyet kabul etmiyor , emniyetin olur dediği evrakta milli eğitimde geçmiyor :mad:
Aynı olay bizim basımızza geldi, şöyle
Abim edevletten aldı sicil kagıdını, sonra randevu kagıdında edevlet den aldının gecersizdir yazısını gördük ama emniyete gitti ehliyet için(ümraniye). Sorunsuz sekilde aldı ehliyeti, yine de memura sordu burda boyle yazıyor diye, memur valiliğin yazısı var edevlet cıktısı kabul ediyoruz, bizde burda sistemden kontrol ediyoruz zaten sıkıntı değil demiş..
Ertesi hafta randevu alamadıgımız ıcın aracı ile em-re için gittiğimizde edevlet cıktısını kabul etmediler geri gönderdiler(kadıköy)
Ama o esnada sabahdan randevu ile gelip aynı sekilde edevlet cıktısı ile gelen birisinin işlemini yapıp git kartaldan alıp gel dosyayı kapatayım dedi..
Maltepe desin zaten , kartala sabah erkenden git hemen veriyorlar ama bu sefer randevuya yetişemezsin, benim tavsiyem edevlet cıktısı ile git kabul görür belki, ümraniyede alıyolar ama kadıkoy almıyor. Randevulu oldugun için alırlaar dosyayı git getir derler..
fastchild
26-10-2013, 21:22
Aynı olay bizim basımızza geldi, şöyle
Abim edevletten aldı sicil kagıdını, sonra randevu kagıdında edevlet den aldının gecersizdir yazısını gördük ama emniyete gitti ehliyet için(ümraniye). Sorunsuz sekilde aldı ehliyeti, yine de memura sordu burda boyle yazıyor diye, memur valiliğin yazısı var edevlet cıktısı kabul ediyoruz, bizde burda sistemden kontrol ediyoruz zaten sıkıntı değil demiş..
Ertesi hafta randevu alamadıgımız ıcın aracı ile em-re için gittiğimizde edevlet cıktısını kabul etmediler geri gönderdiler(kadıköy)
Ama o esnada sabahdan randevu ile gelip aynı sekilde edevlet cıktısı ile gelen birisinin işlemini yapıp git kartaldan alıp gel dosyayı kapatayım dedi..
Maltepe desin zaten , kartala sabah erkenden git hemen veriyorlar ama bu sefer randevuya yetişemezsin, benim tavsiyem edevlet cıktısı ile git kabul görür belki, ümraniyede alıyolar ama kadıkoy almıyor. Randevulu oldugun için alırlaar dosyayı git getir derler..
öyle bir seçenek varsa çok iyi olur , Gökhan abi içim rahatladı ya Maltepeden Kartala mesafe yokda adliye ve emniyet çok ters yerdeler :D eh birde 18yılın patlamasını yaşayacam son 48 saat dosyayı versemde kurtulsam modundayım heyecan VANOS üstü RpM yüksek gereksiz kuruntu yapıyorda olabilirim.
Bir yanım çık arabayla rahat et diyor diğer yanım kaç senedir sıkıntı çıkmadı az daha sabret diyor
fastchild
26-10-2013, 21:24
Ehliyet icin ne randevusu aldin kardesim anlamadim da kasmana gerek yok yetkili kisi her kimse durumunu acikla daha sonrada verebilirsin sabika kaydini
Abi ehliyet için dosyayı vermek dosyayı verebilmek içinde randevu almak gerekiyor randevu konusu zaten apayrı bir konu
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/167806-polis-bana-randevu-vermiyor-yeterince-badboy-degil-miyim.html
sabah saat 9 ile 9:30 arasında aldın aldın alamdın ertesi güne yani bu yarın saatlik periyodun yarısında site güncellendiği için siteye giremiyorsun
Onur Fatih
26-10-2013, 21:35
Bence yarın sabah 8 de adliyede ol 8 buçukta işlem yaparlar diye tahmin ediyorum eğer olmazsa bir sonraki gün alırsın kardeşim :)
fastchild
26-10-2013, 22:03
Bence yarın sabah 8 de adliyede ol 8 buçukta işlem yaparlar diye tahmin ediyorum eğer olmazsa bir sonraki gün alırsın kardeşim :)
inşallah yetişicez bakalım bi aksilik çıkmasada alsam
Not: abi bugün cumartesi :D
onursumer
26-10-2013, 22:10
ehliyet ve ruhsat için randevude aldığın saatin bir onemi yok sıra beklemiyorsunki
ben saat 1 e alıp 11 de gidip işlem yaptırıyorum değişen birşey olmuyor en azından bakırkoyde o şekilde :)
fastchild
26-10-2013, 22:14
abi benim aldığım fişte 9:30 ile 10:30 arası 10. sıradasın yazıyor
Onur Fatih
26-10-2013, 22:18
inşallah yetişicez bakalım bi aksilik çıkmasada alsam
Not: abi bugün cumartesi :D
Kardesim adim onur oyle hitap edersen daha memnun olurum aramizda yas farki az yav :)
Bgunun c.tesi oldugu hic aklima gelmedi :) neyse artik halledersin umarim :)
canimrecepcim
27-10-2013, 10:59
kağıthanede olsan işini çok rahat çözerdim ama olduğun tarafta da çok fazla sıkıntı olmaz sanırım.randevu aralığın bir saat zaten ister öncesinde git al yarım saat gecik veya sorun çıkarsa rica edip alıp hemen gelmeyi teklif et kalabalık değilse sorun yaşatmayacaktır.
muhtarlıklar kafasına göre saati belli değil :D adliyede 5dklık iş hemen verirler 8de başlar mesai
Emre Akçay
27-10-2013, 17:22
Mesai 8:30 da. Adli sicil kaydı hemen verilir. İsterseniz E-devlet üzerinden de alabilirsiniz. Geçerlidir.
fastchild
27-10-2013, 18:29
Mesai 8:30 da. Adli sicil kaydı hemen verilir. İsterseniz E-devlet üzerinden de alabilirsiniz. Geçerlidir.
E devlet sisteminden alınının geçerli olmadığı yazıyor takip fişinde neyse mesai 8:30da başlasa ben ilk 20 dk içinde alsam yetişirim