Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 2001-2004 320Ci Hakkinda Ogrenmek Istediklerim
Oncelikle selamlar foruma yeni uye oldum. Adim Ahmet
Direk konuya girmek istiyorum;
2001-2004 arasi E46 320ci almak istiyorum baslikta belirttigim gibi Benzin veya Lpg olmasi onemli degil zaten gazlamayla denemeyle gucle felan pek isim yok. Alip temiz temiz kullanicam.
Ancak kafama takilan bi kac soru var; Bu araclarin geneli 120-130k Kmden fazla temizini bulmak zor olacaktir. Ama ararsam bulurum diye dusunuyorum. Simdi ogrenmek.istedigim seyler soyle;
Kronik sorunu varmidir,boyle bi aracin motoru bittigi zaman rektifiyesi yaklasik olarak kac liraya halledilir,araci almak istedigimizde Baktirmak icin nereye goturmek gerekli gibi sorular.
Arabayi isteyis amacimda sudur; 2004 yilinda Babam 0 olarak almisti bu aractan ancak 2 yil sonra islerimiz bozuldugu icin elden cikarmak zorunda kaldik. Benimde icimde hep bi ukte olarak kaldi bu arac hep kendimi gormek istemistim o aracin sofor koltugunda.Gittik bankadan krediye cektik nihayetinde ve bu araca sahip olmak istiyorum.
Vereceginiz bilgiler icin cok cok tesekkur ederim.
ALLAH inşallah en güzelini en sıkıntısızıını nasip etsin.İnşallah aradığını bulursun.
ALLAH inşallah en güzelini en sıkıntısızıını nasip etsin.İnşallah aradığını bulursun.
Cok tesekkur ederim abi,Allah hepimize en temizlerini nasip etsin.
Onur Fatih
26-10-2013, 23:47
Valla aldıktan sonra senin için çok kıymetli olacağı kesin inşallah alırda keyifle binersin
kronik sorun hakkında bilgim yok ama rektefiye olayına kafanı takma 500bin km de araba almayacaksın sonuçta bence bosch car da expertiz yaptır öyle al aklın kalmaz hiç yoktan
Valla aldıktan sonra senin için çok kıymetli olacağı kesin inşallah alırda keyifle binersin
kronik sorun hakkında bilgim yok ama rektefiye olayına kafanı takma 500bin km de araba almayacaksın sonuçta bence bosch car da expertiz yaptır öyle al aklın kalmaz hiç yoktan
Bi nevi cocukluk hayali diyebiliriz. Bilgi icin tesekkur ederim.
HellRot06
27-10-2013, 00:13
Bmw almak sabır işidir, bekleyeceksiniz 100-110 bin'i devirmemiş mümkünse ilk sahibinden lpg takılmamış bir araç alacaksınız ki size sorun çıkarmasın :) Hor kullanılmamış olup bakımları da düzenli yapılmış bir araç olursa motor ömürlük olur sıkıntı yaşamazsınız. Şanzuman otomatik yada tiptronik olursa biraz daha dikkat etmeniz gerekir. Motor biterse rektefiye masrafı bilinmez.İçeriden çıkan parçaların durumuna ve de sizin isteklerinize bağlı bir şey bu tüm parçaları Oem sıfır kullanırsınız yada çıkanlarla idare edersiniz. Ekspertiz konusunda da parası neyse verip sağlam Bmw servislerinde kontrol ettirmeniz sizin için sağlıklı olacaktır. İstanbul'da bulunan arkadaşlar nerelere gidebileceğiniz konusunda yardımcı olacaklardır. Umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz :)
volume81
27-10-2013, 00:20
BMW Abarth Servis
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1. Kısım, B Blok No: 274-275 Cami Yanı, Maslak / Şişli - İSTANBUL
T : 0212 346 2663, F : 0212 346 2665 E-Posta : abarthbmw@hotmail.com
Talha ustamız vardır gönül rahatlığıyla gidebilirsin
ayrıca 2 yıl binmişsiniz sanırım az çok ne olacağını bilirsiniz.
bmw var bmw var adam gibi bakılmışı 30 yıl sorun çıkarmaz insan gibi kullanılmamışı ise garantisi bitmeden yamulur otom. vites alacaksanız önce şanzumanı elden geçirin motor konusunda ise vanos'ları doğrudüzgün çalıştıkdan sonra mekanik olarak herhangi bir sıkıntı çıkarmaz fazla oynanmamış ellenmemiş düzgün binilmiş e46 20 sene daha götürür :)
BMW Abarth Servis
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 1. Kısım, B Blok No: 274-275 Cami Yanı, Maslak / Şişli - İSTANBUL
T : 0212 346 2663, F : 0212 346 2665 E-Posta : abarthbmw@hotmail.com
Talha ustamız vardır gönül rahatlığıyla gidebilirsin
ayrıca 2 yıl binmişsiniz sanırım az çok ne olacağını bilirsiniz.
bmw var bmw var adam gibi bakılmışı 30 yıl sorun çıkarmaz insan gibi kullanılmamışı ise garantisi bitmeden yamulur otom. vites alacaksanız önce şanzumanı elden geçirin motor konusunda ise vanos'ları doğrudüzgün çalıştıkdan sonra mekanik olarak herhangi bir sıkıntı çıkarmaz fazla oynanmamış ellenmemiş düzgün binilmiş e46 20 sene daha götürür :)
Bilgiler icin cok tesekkur ediyorum 2 yil binerken yaklasik 11-12 yaslarindaydim araba o anlar sadece bi aracdi simdi tutkuya donustu. Sabirli olucaz artik ilk gordugumuze atlarsak basimiza is aliriz bi kac ay arastirmak en iyisi gibi.
Detayini cok bilmem 46'nin ama baktirmak icin Askar Veysel ustayla Abarth Talha usta ne var ne yoksa halleder