Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetenek Sizsiniz'de tercüman stüdyoyu kırdı geçirdi !
nakayama
27-10-2013, 17:11
Baya komedi olmuş :D
6tHo7f5Ouc
Yetenek Sizsiniz'de tercüman stüdyoyu kırdı geçirdi ! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_6tHo7f5Ouc)
fatihcakin
27-10-2013, 18:09
Tercüman, biraz mahcup oldu
acun kimi çıkarıp prim yapıcağını çok iyi biliyor.
keser meser biseyler diyo keresteci galiba :D
Bad-Fast
27-10-2013, 20:08
acun un dediği gibi sen gelmesen bu kadar sıkıntı olmıycaktı :)
Bi tercüman adayı olarak, bu adamın "tercüman stüdyoyu kırdı geçidi" diye sunulması beni çok rencide etti. Hiç de gülemedim o sebepten olsa gerek.
Bi tercüman adayı olarak, bu adamın "tercüman stüdyoyu kırdı geçidi" diye sunulması beni çok rencide etti. Hiç de gülemedim o sebepten olsa gerek.
Ama adam tercüman değilmiş ki kardeşim :) İçerde yarışmacıymış.. Bence kendi etti kendi buldu.. Hiç çıkmasa ne kendini bu duruma sokacaktı ne de biz bu kadar gülecektik :)
adam aslında tercüman değil ben mi yanlış anladım acaba,
oda yarışmacı ama rusça biliyorum diye tercümanlık edeyim demiş.gibi bi mevzu geçti videoda.
Tamam işte ben de tercüman diye sunulmasına bozuldum. Ülkede 2 cümle kurabilen herkes dil biliyor, 5 cümle kurabilen herkes tercüman. Biz 5 sene bokuna okuyoruz sanki A.M.K(açık mert korkusuz spor gazetesi)
Tamam işte ben de tercüman diye sunulmasına bozuldum. Ülkede 2 cümle kurabilen herkes dil biliyor, 5 cümle kurabilen herkes tercüman. Biz 5 sene bokuna okuyoruz sanki A.M.K(açık mert korkusuz spor gazetesi)
Hmm tamam şimdi anladım.. Haklısın dediğinde.. Her yerde tercüman diye geçti adamın ünvanı.. Kötü bi durum :)
Hmm tamam şimdi anladım.. Haklısın dediğinde.. Her yerde tercüman diye geçti adamın ünvanı.. Kötü bi durum :)
Bi kere tercüme bürosuna gittim. Kendim yapmıştım çeviriyi. Sadece damga için iyi para istedi adam. Dedim ben çeviri yaptım, diğer yerler çeviri ve damgaya bu parayı istiyor. O zaman buyrun orjinalini siz çevirin dedim, çünkü acelem vardı. Ben buranın işletmecisiyim ama tercüman değilim dedi.
Kasabın bile bir şekilde tercüme bürosu açabildiği ülkede bu amca başarılı bile kalmış aslında. :icon_tup: