Orijinalini görmek için tıklayınız : VR Saxo VTS 80-210 Kadran Video
Cumartesi akşam 2 Kişi kadran videosu çektik arabamın gidişi konusunda bi iddam yok beni tatmin ediyor deneyemiyoruz bi türlü GTİ larla filan kayseride pek kalmadı artık.Denersek inşallah 2 tane var şuanda stock onlarla deneyecez denediğimizde videolarını yüklerim.
Specleri : Filtre, 51 lik düz boru, Varex eksoz, 14/60 Kısa, yazılım.
Gidişi iyi yada normal midir yorumlarınızı bekliyorum.
xKk0-lBoJqw&feature=youtu.be
IMG 0726 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xKk0-lBoJqw&feature=youtu.be)
Bana biraz yavaş ivmeleniyor gibi geldi.Yoldan mı ?yükten mi acaba?
14/60'dan daha iyi bir randıman beklerim şahsen...
İyi günlerde kullanın...
tdipower
28-10-2013, 11:50
bana yavaş geldi daha hızlı olmalı sanki
Bana biraz yavaş ivmeleniyor gibi geldi.Yoldan mı ?yükten mi acaba?
14/60'dan daha iyi bir randıman beklerim şahsen...
İyi günlerde kullanın...
Valla 2 kişi ben 90 kg, yanımdaki arkadaşım 80 KG hafifde eğim var yolda çok değil ama. Birde 3. viteste bastım.Bende başka deneyemediğim için karşılaştırma yapamıyorum yorumlara tşkler.
bana bıraz yavas geldı
yazılımını goncelleyıp 13/59 kullanırsan bence daha ıyı ıvmeneler senın arac
muratburunce
28-10-2013, 12:22
standart bir araç gibi hızlanıyor sanki çok farklı gelmedi banada...
speclere göre yavaş. Bi sıkıntısı olabilir. kazasız belasız
mert1612
28-10-2013, 12:34
araç isteksiz hızlanıyor gibi geldi banada.yinede maşallah kazasız belasız kullan :)
Video koymamdaki amaç gidişiyle ilgili yorumlardı zaten. Motor olarak sıkıntı yok yağ eksiltme yakma yok. Üst devirde kesicide bile 1 gr duman atmaz yavas gibiyse neden olabilir en son buji değiştik orjinal değil iridium olması lazım o etkili olabilirmi? Birde oksijen sensöründen şüpheleniyorum onuda değiştiriyim olmadı
gereğinden fazla yavaş, daha iyi olmalı bu speclerde.
aLperTunga
28-10-2013, 18:20
araç isteksiz yürüyor.
Yazılımı tekrar yazın bence ,14*60 daha hızlı bence,eksikleri giderip before ,after yapabilirsin.
Brian O'kanır
28-10-2013, 19:03
aracın sentesine bakın
su106GTI
28-10-2013, 19:28
senteye bakın tımıng ını tekrar yapın.
Aynen benimde kafama takılıyodu sente ve timing olayına acilen bakıyorum+ yazılım ne var gerçekten varmı onuda bilmiyoruz değişikliği tekrar video yla buraya yüklerim buji orjinalmi kullanmamız lazım
aşırı yavaş bence timing sente gibi v.s kontrol edin. fr6kdc bosch tavsiye ederim.
Valla deneyecek 106 bulamadığımız için nasıl gittiğini hala bilemiyoruz genel yorum yavaş diyor. Ayarlarına bakıcaz Kayseride böyle yürüyor Mersine gitmiştim 2 ay önce orda çok farklı gidiyodu. Rakım etkisi ne kadar etki eder ayarlardan sonra bakıcaz. Yoksa direk sahil tarafında kim varsa aynı speclerde onunla denemeye gelicem::D
varex 60 lık falansa sokun 48 lık son susuturucu koy,jantları 13 teneke yap , fıltrenı ıyı emıs cekıcegı bı yere koy ,bujılerıne baktır ,en son tımıngınıde ayarlıycak ıyı bır usta varsa ayarlat en az 2 boy hızlanırsın
kapagı söktür bana gönder işlim birde conta gönderim sana timingide tarif edim :) 4 boy hızlanmazsa para verme düşünürsen pm atarsın orda bak benim video var 52 AZ 490 15 jantlarla müzük sistemli hiç biyeri sökük değil izlersin.