Orijinalini görmek için tıklayınız : EDS Typer vs UR Clio RS
ben anlatamadım işte bu durumu Rs 600 şuanki halinden daha çabuk finish görebilir ama 0-100 ü daha kötü olacak die bi kayde yok ;) Ben araçta 0-100 önemli demedim sadece 5.2 ye itiraz edenlere söyledim bunları 5.4 slickli halinle nasıl 5.2 normal lastik çıkaracak diolardı
sunu sok kafana slıcklı halınden daha ıyı hızlanma saglayamazsın... bu kadar acık ve net...
araç 100kmh da yere tutunuyormu önemli olan bu yoksa buz pistinde bende olduğu yerde patiyle 100 yaparım
benmi anlamıyorum yada anlatamıyormuyum bilmyorum
kadranda istersen 200 250 gör ama o an otomobil o hızla gitmiyorsa olay bitmiştir
sen kadranda patinaj çekerek 100 gördün tamam oke ama otomobil o hızda değil sadece anlık olarak tekerleklerin 100km hızla dönüyor olay bu ama otomobil 100km hızla gitmiyor
5.2sn die koydukları videoda dikkat edersen Rs pati çekmio 100 de tutunmu halde gidiyor yere göre hızı yine 100kmh ben bı sıfır 100 cekecem yarın gorecez kac sanıye ;) senın taktıgı kullancam:icon_tup:
ben sunu der sunu soylerım, madem 0-100 un 5.2 sanıye 0-100u 5.2 sanıye mısal olan bı 4cekerı gecersın olemı :)
0-100 ü 6 saniye üzerinde olan bir 4 çekerde 5.2sn olan clioyu geçer ztn videodada geçiyordu izlediysen
0-100 ü 6 saniye üzerinde olan bir 4 çekerde 5.2sn olan clioyu geçer ztn videodada geçiyordu izlediysen
ozaman sokmusum ole 5.2 ye :heyoo:
benmi anlamıyorum yada anlatamıyormuyum bilmyorum
kadranda istersen 200 250 gör ama o an otomobil o hızla gitmiyorsa olay bitmiştir
sen kadranda patinaj çekerek 100 gördün tamam oke ama otomobil o hızda değil sadece anlık olarak tekerleklerin 100km hızla dönüyor olay bu ama otomobil 100km hızla gitmiyor
5.2sn olarak koyulan videoda 2. vitese atılan yerde bile araç pati çekmiyorki 100 e tutunarak çıkıyor pati olayı yok zaten o nerden çıktı
satmadan keske video cekseydim 5saniye liginde yerim olsaydi :D
arabama ılan verıyorum 5.2 sanıyelık clıo dıye,adam 5.2 lık aracı alıyo 5.5 lık 4 cekerı gecmek ıcın,sonuc husran... kandırmacanın onde gıdenı
ozaman sokmusum ole 5.2 ye :heyoo:
Draglarda 4 çeker die boşuna ayırmıyorlar araçları ;)
5.2sn olarak koyulan videoda 2. vitese atılan yerde bile araç pati çekmiyorki 100 e tutunarak çıkıyor pati olayı yok zaten o nerden çıktı
kadran dememis zaten senna,
arabanin suratini gps'le falan okumayi dene bence ;)
ben bı sıfır 100 cekecem yarın gorecez kac sanıye ;) senın taktıgı kullancam:icon_tup:
yolu göstermeyi unutma ;)
ben videoyu izlemedim senin yazdıklarına göre yazıyorum şu an slick cadde lastiği konusuna
eğer kadranla hız hızlanma ölçülseydi g tech yada drift box gibi ölçüm aletlerine gerek kalmazdı
Bence boşuna yormayın parmaklarınızı:) Şimdiye kadar anlaşılsaydı anlaşılırdı zaten.
kadran dememis zaten senna,
arabanin suratini gps'le falan okumayi dene bence ;)
ozaman kimse kadran videosu çekmesin hatalı diyorsun yani
yolu göstermeyi unutma ;)
senınkınde yolmu var?
ben 5.2 sn lık clıo ıle denemk ıstıyorum. bakım 2.5 fln gıderım belkı hahahaha
ben videoyu izlemedim senin yazdıklarına göre yazıyorum şu an slick cadde lastiği konusuna
eğer kadranla hız hızlanma ölçülseydi g tech yada drift box gibi ölçüm aletlerine gerek kalmazdı
ama en azından bir fikir edinilebilir gtech saliseler söz konusuysa dediğine katılırım
senınkınde yolmu var?
2 tane video var konuya dön bak
ama en azından bir fikir edinilebilir gtech saliseler söz konusuysa dediğine katılırım
ya ne saniyesi salisesi kadranla tekerlek hızını yada hızı nerden ölçüyorsa onun hızını ölçersin otomobilin değil
Yahu bırak sen baskasının arabasını...Bosver 5.2 falan...
Clio 1.6 8v varmıs, gel biz senle rolling yapalım :D
konu anlasıldı arkadaslar daha fazla yazmaya gerek yok konu ııce kırlendı ztn.. benım uzun yazdığım msgda arada kaynadı:)
selcuk emrede sormus edsyı kprolu yada aynı speclerde ctr ıle denedınızmı?
denemedıysenız tahmının ne?
selcuk emrede sormus edsyı kprolu yada aynı speclerde ctr ıle denedınızmı?
denemedıysenız tahmının ne?
aynı speclerdekılerı gecıyoruz dıye yazdım ben gorulmemıs sanırım
chiefkadir
10-07-2008, 22:05
eds, chiefkadir'in arabadan daha iyi gidiyor gibi geldi bana gördüğüm kadarıyla..venom öncelikle bu ibrahimin eklediği videodaki Ctr benim değil
http://videos.streetfire.net/video/typer-vs-clio-rs_164008.htm
Sen bu videoya istinaden eds daha iyi gibi geldi diyosan yanılıyosun,eğer benim diğer videoalara ithafen dediysen zaten hepsi bu sitede var birini bi ekle bakem ;)
eds iyi gibi geldi tezine gelince tabiki iyi olabilir onu deneyince anlarız ;) İdrardan karakter tahlili yapılmaz:D
venom öncelikle bu ibrahimin eklediği videodaki Ctr benim değil
Sen bu videoya istinaden eds daha iyi gibi geldi diyosan yanılıyosun,eğer benim diğer videoalara ithafen dediysen zaten hepsi bu sitede var birini bi ekle bakem ;)
eds iyi gibi geldi tezine gelince tabiki iyi olabilir onu deneyince anlarız ;) İdrardan karakter tahlili yapılmaz:D
oooov denıyoruz yanı :)
chiefkadir
10-07-2008, 22:11
oooov denıyoruz yanı :)Bolu olayını neye attık ortaya ;)
aynı speclerdekılerı gecıyoruz dıye yazdım ben gorulmemıs sanırım
tamam o zmn ya sesten bellı ztn devirlenmesı çokguzel aracın:) kproluylada yakın kalabilir o zmn;)
boluda bende bi denerım olmazsabu ctrlerle:D
Bolu olayını neye attık ortaya ;)
ıyyn ıbo gelecekmı? motor vefat etmıs dıye duydum
chiefkadir
10-07-2008, 22:43
ıyyn ıbo gelecekmı? motor vefat etmıs dıye duydumGelir oda kambertuning ;)
Gelir oda kambertuning ;)
senın yenı sıksıtırma kac olcak sımdı kadır emmı? pıstonlar ınce conta felan?
bannlanan ben değilim Okan
ben OKAN değilim ismim CAN ama sürekli beraberiz bir sorunmu var yazmamamla ilgili millet birbirine söverken ?
sen can'sın hee,kaç kişi yedi bunu bi bak bakayım.
bi kurnaz sensın ztn!!!
chiefkadir
10-07-2008, 22:52
senın yenı sıksıtırma kac olcak sımdı kadır emmı? pıstonlar ınce conta felan?PisDonumuz temiz pis değil :) Pistona girmiyoz ..Cesancem anlatmıştır conta sadece ;)
VeNoM_35
10-07-2008, 22:52
venom öncelikle bu ibrahimin eklediği videodaki Ctr benim değil
hım ben sadece tek videoya göre yorum yaptım haklısın, ki o videodaki araç da senin değilmiş:) bolu güzel olur ama, aynı speclerdeki araba denemeleri zevkli oluyor..
buarada ibonun arabaya bişeymi olmuş?
PisDonumuz temiz pis değil :) Pistona girmiyoz ..Cesancem anlatmıştır conta sadece ;)
hondatayı kım ayarlıycak ozgunmu utkumu?
hondatayı kım ayarlıycak ozgunmu utkumu?
utkunun ayarlamayacagı kesın.
utkunun ayarlamayacagı kesın.
ozgunede 300 usd bayılmak koyarmı adama üüfff
chiefkadir
10-07-2008, 23:02
hondatayı kım ayarlıycak ozgunmu utkumu?hondata almadık daha alırsak bakarız :)
Hondatadamı almış dedi o ajan arkadaş:D
hondata almadık daha alırsak bakarız :)
Hondatadamı almış dedi o ajan arkadaş:D
az cakal deılsın sende, ınce conta felan cıtır cıtır geccen bızı dıme . ah ulen ah,bızde 23bınde olmasa makıne acıcaz ıcını ama yazık suan bı 70 80 bulmak lazım
chiefkadir
10-07-2008, 23:09
Yok yaw ta burdan istanbuldaki arabayamı bilenecez :) 1 ay önce verdim siparişi ;) Yeni başlanıyo.ki yaptığımız zaman saklamayız yaf ..istersen sakla :) Burgazdaki okandan,diyarbakırdaki hakana duyar iki günde:D
Yok yaw ta burdan istanbuldaki arabayamı bilenecez :) 1 ay önce verdim siparişi ;) Yeni başlanıyo.ki yaptığımız zaman saklamayız yaf ..istersen sakla :) Burgazdaki okandan,diyarbakırdaki hakana duyar iki günde:D
sen 1 aydamı conta getırıyosun :) soyleseydın 3 gunde teslım ederdım :)
chiefkadir
10-07-2008, 23:14
utkunun ayarlamayacagı kesın.kproyu aldıkta ayarlayacak adammı eksik kaldı :) utku ayarlamasa onur ayarlar ozgun uzaktaysa yuro gelir ayarlar,iş ona kalsın..
chiefkadir
10-07-2008, 23:15
sen 1 aydamı conta getırıyosun :) soyleseydın 3 gunde teslım ederdım :)İbrahimler gebzede yana döne aradı :) Yardımcı olsaydınız yaf ;9 Benim arkadaş getirdi gelirken yanında yoksa usd den 7 gün sürüyo ;)
kproyu aldıkta ayarlayacak adammı eksik kaldı :) utku ayarlamasa onur ayarlar ozgun uzaktaysa yuro gelir ayarlar,iş ona kalsın..
onur kım yaw? tool mu yoksa :hahaha:
onur kım yaw? tool mu yoksa :hahaha:
begenmedin mi aslan :D
kproyu aldıkta ayarlayacak adammı eksik kaldı :) utku ayarlamasa onur ayarlar ozgun uzaktaysa yuro gelir ayarlar,iş ona kalsın..
herkez ayarcı oldu zaten memlekette yaptırırısın bırıne nolcak...
chiefkadir
10-07-2008, 23:24
onur kım yaw? tool mu yoksa :hahaha:Sınıf 3 te birinci gelen Sato'nun ayarları yapıyo ;) Bizde olası kpro alırsak o yapacak gibi gözüküyo :) Kpro alıp geçilip :) Kprolu haliyle geçildi demesinler diye almıyom:D
edo typer
10-07-2008, 23:28
conta takmısken bı takım ips k2 cok guzel olur:icon_tup:
madem kapagı acıyosun bı kere ac:icon_tup:
Sınıf 3 te birinci gelen Sato'nun ayarları yapıyo ;) Bizde olası kpro alırsak o yapacak gibi gözüküyo :) Kpro alıp geçilip :) Kprolu haliyle geçildi demesinler diye almıyom:D
bence sen hıc alma k pro fln...nacızane tavsıyemdır...
chiefkadir
10-07-2008, 23:31
bence sen hıc alma k pro fln...nacızane tavsıyemdır...Sağolasın;) Bakalım hayırlısı..Ortalık toz duman 1600 usd + 300-500 ayar kayar pekte oraya aktmayı düşünmüyorum..İstanbulda olsak deneyecek araba olur takılırız vs. burası kısıtlı..
chiefkadir
10-07-2008, 23:33
conta takmısken bı takım ips k2 cok guzel olur:icon_tup:
madem kapagı acıyosun bı kere ac:icon_tup:Hemen google baktım dedim ne ula bu ipesekaiki egzantrikmi pistonmu egzantrikmiş:D
edo typer
10-07-2008, 23:37
Hemen google baktım dedim ne ula bu ipesekaiki egzantrikmi pistonmu egzantrikmiş:D
kraldır kendılerı:D
benım gorulcek bı hesabım oldugu ıcın takmadım..aynı specte kalcam dedım;) ama takılıncak mal;)
chiefkadir
10-07-2008, 23:39
kraldır kendılerı:D
benım gorulcek bı hesabım oldugu ıcın takmadım..aynı specte kalcam dedım;) ama takılıncak mal;)Bir görülecek hesabımız olana kadar dursun şimdilik yok :)
edo typer
10-07-2008, 23:40
Bir görülecek hesabımız olana kadar dursun şimdilik yok :)
:D:D hesabım olmasa takardım...spec degısmesın sonra ips taktı gectı derler;) ben bole yeterım:D;)
chiefkadir
10-07-2008, 23:44
:D:D hesabım olmasa takardım...spec degısmesın sonra ips taktı gectı derler;) ben bole yeterım:D;)kpromuz contamız var ama demi ;)
konuyu chat'e dönüştürdük gerçi :)
Tholl-ga
10-07-2008, 23:47
msn yoqmu acaba?
edo typer
10-07-2008, 23:48
msn yoqmu acaba?
malesef...kadır abı bı öm atsana msnı
Sınıf 3 te birinci gelen Sato'nun ayarları yapıyo ;) Bizde olası kpro alırsak o yapacak gibi gözüküyo :) Kpro alıp geçilip :) Kprolu haliyle geçildi demesinler diye almıyom:D
kpro benzemez baska arabaya bılesın typer farklı ıncelıklerı var :D ama solemem :D
chiefkadir
11-07-2008, 00:21
kpro benzemez baska arabaya bılesın typer farklı ıncelıklerı var :D ama solemem :DSöyleme tilki seni bizim ipliğimizi pazara çıkarıyon ..giydiğimiz donun markasını biliyon :) Neyse Erdem kardaşım annatır bana:D
Söyleme tilki seni bizim ipliğimizi pazara çıkarıyon ..giydiğimiz donun markasını biliyon :) Neyse Erdem kardaşım annatır bana:D
ehahahaha :D
nos muhabetini stp ile yapacaksın zaten başkasıyla değil okadar nos var araçta diyen kişiler yada kişi belli zaten hem merak etme nos var diyenlere bende aynen gıcımla gülüodum ;)
onun haricinde kimin Rs e kimin R9 a bineceğine yada kimin CTR alması gerektiğine sen karar veremessin aşar seni ;)
estafırullah uzerımıze vazıfe dııl,ama sen ve senın gıbılerın asla bu tarz araclara poponu surtmemesını Cenab-ı Haktan nıyaz ederım :) ayıktın olayı...
siz artik yazmasaniz,
***** banlandiniz hala RS konusu olunca dayanamayip yaziyorsunuz...
cırkef-3,bolum-2,perde-7... son nokta yanı ;)
bannlanan ben değilim Okan
ben OKAN değilim ismim CAN ama sürekli beraberiz bir sorunmu var yazmamamla ilgili millet birbirine söverken ?
bak canım kardesım yancı'mııın yalancımıııın,can'mınn canan'mııın her ne ısen ;)
model yılımın 82 olması vasfıyla sana bı abı tavsıyesı;
-Senın gercekten 3.tekıl kısı oldugunu varsayalım'' O zaman sende baskasının penısıyle gerdege gırmeye kalkma'' oke???
bı daha da RS RS deme valla aracdan soguttun benı!!!
Bolu olayını neye attık ortaya ;)
organıze olalım dayım :)
ıyyn ıbo gelecekmı? motor vefat etmıs dıye duydum
vekaleten blk'den ben gelıorum... :p
gercı caı swıch arızalı ama nası yapcaz bılmıyosss...:heyoo:
bukadar kıt olabilmeyi bazıları nası başarıyor helal :D
chiefkadir
11-07-2008, 13:08
sen 1 aydamı conta getırıyosun :) soyleseydın 3 gunde teslım ederdım :)E hadi söylüyom bugün 1 :) Cometic 0,03 inç çıktı
orjinalden dahada kalın turbo için olsa gerek ..Acil Toda lazım 0,03mm ;)
Toda conta ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=16561
crazydog
11-07-2008, 13:41
Yahu bırak sen baskasının arabasını...Bosver 5.2 falan...
Clio 1.6 8v varmıs, gel biz senle rolling yapalım :D
yafuss gel bız yapalm snle ya bndede 8 v war blıon debrıyajımda yenı :D:D:D
E hadi söylüyom bugün 1 :) Cometic 0,03 inç çıktı
orjinalden dahada kalın turbo için olsa gerek ..Acil Toda lazım 0,03mm ;)
orjınalden kalın deıl o,0rjınalı 0.6 dır ınce takarsın 0.3 tur yanlıslık yok yanı :D
chiefkadir
11-07-2008, 14:31
orjınalden kalın deıl o,0rjınalı 0.6 dır ınce takarsın 0.3 tur yanlıslık yok yanı :DYazdığın doğru orjinal 0,6mm ..Bu gelen Cometic 0,3 inç yani 2,54 le çarpımı oda 0,76mm ediyo ki orjinalden kalın ;) Turbo için herhalde bu ;)
Yazdığın doğru orjinal 0,6mm ..Bu gelen Cometic 0,3 inç yani 2,54 le çarpımı oda 0,76mm ediyo ki orjinalden kalın ;) Turbo için herhalde bu ;)
contanın ustunde parca kodu var... 12251-K20-003 se dogru deılse gecmıs olsun :D
Maxiboost
11-07-2008, 14:40
bukadar kıt olabilmeyi bazıları nası başarıyor helal :D
o zaman postlarini bir kez daha oku sonra bi 28374 kere daha oku kos aynaya bak :D
ehehehe bu durumda yarın teslım toda 0.3 350 usd :D
http://www.garagegt.com/shop/Scripts/prodView.asp?idproduct=20268 usa fıyatı bu :) yarın teslım fıyatımızda yukardakı :D
EvrenCan_RS
11-07-2008, 15:01
Yazdığın doğru orjinal 0,6mm ..Bu gelen Cometic 0,3 inç yani 2,54 le çarpımı oda 0,76mm ediyo ki orjinalden kalın ;) Turbo için herhalde bu ;)
Abi contayı satışa çıkaralım... Elbet çıkar turbo tayyarcı... Toda'da olmasada olur şu aralar...
Abi contayı satışa çıkaralım... Elbet çıkar turbo tayyarcı... Toda'da olmasada olur şu aralar...
msn yok mu arkadasim ;)
ust kapagınız acık dıye bılıyorum ben suan? acıksa yenıden orjınal contamı alıp takacaksınız? mantıksızlık olur
edo typer
11-07-2008, 17:39
organıze olalım dayım :)
vekaleten blk'den ben gelıorum... :p
gercı caı swıch arızalı ama nası yapcaz bılmıyosss...:heyoo:
kardes bısey sorıcam...benı tanıyo musun denk geldık mı hıc? ben senı tanımıyorum,fakat sozde bız senle roll yapmısız benı gecmıssın,bı acıklık getırır mısın?
chiefkadir
11-07-2008, 17:48
ust kapagınız acık dıye bılıyorum ben suan? acıksa yenıden orjınal contamı alıp takacaksınız? mantıksızlık olur
Kapagı acmadık,kulbutor sokuk..
selçuk niye çağırmadın bizi c. tesi dedin bize en hafta içi halletmişsin mevzuyu ..
selçuk niye çağırmadın bizi c. tesi dedin bize en hafta içi halletmişsin mevzuyu ..
anı oldu kanka yaw :(
1 de denedık eray bız sen merak etme :) 1 de basladıgımızda ben 2 ye cekıp hızlanırken UR 2 ye sokamadı,kafada rahatca cıkıyorum merak etme, ıkıncı kez ısrar ettım 1 de dıye olmaz 2 ye gecmıyo felan dıye ıstemedı,1 de super oldu ama ıste kısmet :)
bıde anlamıyorum bence surda basılsaydı sole olurdu boyle olsaydı soyle olurdu, ozaman 100km de bassaydı benle ozaman gorseydık? basılmadı, onun ıstegı ıle hep 2 de basıldı...
polemıkler ıcın cvp yazmıycam daha,
arabamız EDS dır gıttı budur.... bu baglamdada UR un gectıgı WRX lerın vs lerın hepsını acık ara gecmıs bulunmaktayız ..
saygılar EDS den...
nokta :):).
cuprada olsaydı super olurdu :D yanyana :D
denendi , yorumlar yapıldı . x y z yi tartısmaya gerekte kalmadı sanıyorum.