Orijinalini görmek için tıklayınız : Subwoofer (Bas) Esnetmei
Aracıma sıfır olarak aldığım subwoofer ı biraz esnetmek istiyorum fakat bunu aracımdaki orjinal sistemle yapamıyorum :)
Acaba eve getirsem evdeki müzik setine sadece subwooferı bağlayıp bu şekilde baslı şarkılara seçerek yüksek seslerde çalsam subwoofer a bir zararı olur mu? Veya ne yapmamı önerirsiniz?
Yardımlarınızı bekliyorum ;)
tdipower
28-10-2013, 21:25
direk prize sok bence baya esner
berkay_aydin
28-10-2013, 21:29
neden esnetmek istiyorsunuz ? bende daha sert olsa daha iyi olacağını düşünüyorum kaplamayı düşünüyorum olmazsa :(
neden esnetmek istiyorsunuz ? bende daha sert olsa daha iyi olacağını düşünüyorum kaplamayı düşünüyorum olmazsa :(
Kardeşim ürünü sıfır aldım daha önce kullanılmamış bana bassın o vurdugu yer sert gibi geldi, Biraz daha esnek&yumuşak olsa daha güzel olacağını zamanla bassın açılacağını söylüyorlar,
Hatta alırken teknoloji mağazasında görevli ki arkadaş reyonda kullandığımız subwooferlar var, hiç açılmamış yerine bunlardan almanı tavsiye ederim senin açından daha iyi olur demişti fakat ben istemedim 2.el gibi sıfır ürün almayı :)
Evdeki müzik setime bağlayıp bu şekilde çalsam, subwoofer a bir sıkıntı yaratır mı zarar verir mi bunu merak ediyorum.
Seviyeli yorumun içinse teşekkür ediyorum ;)
berkay_aydin
28-10-2013, 21:36
Seviyeli yorumun içinse teşekkür ediyorum ;)
Ne demek, benimde kullandığım ürün 6 yıllık o yüzden oldu sanırım bakalım inşallah çözüm bulucam :)
olcayozduman
05-01-2014, 20:07
evdekı muzık setıne olcakmı kı o bass anlam vermedım zaman la esner zatende
olcayozduman
05-01-2014, 20:08
ilk defa boyle bısı duydum ..
Bassların bir rodaj dönemi vardır tonaj ve daha ıyı calmaları ıcın bıkac saat hatta bıkac gun de olabılır bıraz basslı şarkı ıle tonaj tonaj kademe kademe bass esnetme yapan fuar aracı hazırlayan tanıdıklarım var
müzik sistemi ürünlerinin de rodajı var o dönem geçince biraz daha yumuşar..
3 ay olacak sistemi arabaya kurdukdan sonra eve çıkarmadım sadece arabada dinlediğim parçalar ile esnedi kendiliğinden şu an amfi ve ses ayarlarıda tamam herşey yolunda :)
deeperblack
05-01-2014, 21:59
Bahsettiğiniz esneme %1 yada 2 lik bir orandır. Eğer basın tonu çok sert ise kutu ve port tasarımını gözden geçirmek gerekir.
Bahsettiğiniz esneme %1 yada 2 lik bir orandır. Eğer basın tonu çok sert ise kutu ve port tasarımını gözden geçirmek gerekir.
Kutu orjinal JBL 1000 W lık için olan kutudur.
Media Markt dan aldım dediğim gibi şu an bir sıkıntı yok sorun yok yani
Ses kalitesi gayet güzel :icon_tup: