PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul Roll Geceleri 28.10.2013

BoraRS
28-10-2013, 21:28
Aksam bi arkadas ortamindan donerken rollcu kardeslerimle karsilastim Atasehirde. PPR Kaani gordum Harunumu gordum keyiflendim. Sonra Selcuk kardesim geldi Nissan Navarasina yazilim yapmis iddiaya girdik ve darmadagin etti beni :D Helal olsun kardesime Masallah kac tonluk jip yazilimi yiyince yaris arabasi olmus :) Ozlemisim bu ortamlari ve kardeslerimi.

Selcugum sozumu tutuyorum ve en kisa zamanda seni yemege bekliyorum :) Menude biftek var en sevdiginden :D

Benim arac 2013 Passat 2.0 TDI 140hp Stock ama cigerli :)

Navara da 2.5 170hp sanirim + EcuFast Chip tuning

Bu arada videoda ufaktan bi kufur etmisim ama tamamen yedigim farka olan saskinligimdandir :) Iyi seyirler;

FYiqQQbI2TQ
Passat 2.0 TDI Stock vs Nissan Navara EcuFast Chip Tuning - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FYiqQQbI2TQ&feature=youtu.be)

Bunlar da Harunun TC TypeR ile DD TypeR denemeleri onlari da cektim. Specleri bilmiyorum. Kardeslerim yazarlar. Iyi seyirler;

FnMveZC-UD0
TC TypeR vs DD TypeR Roll 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FnMveZC-UD0)

S9r_dirl820
TC TypeR vs DD TypeR Roll 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=S9r_dirl820&feature=youtu.be)

eIj24TCj8Kk
TC TypeR vs DD TypeR Roll 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eIj24TCj8Kk&feature=youtu.be)

FzIIskmlyaY
TC TypeR vs DD TypeR Roll 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FzIIskmlyaY&feature=youtu.be)

Tum araclara Masallah.

http://i43.tinypic.com/2lj5flj.jpg

http://i43.tinypic.com/2duz87m.jpg

Ahmet.S
28-10-2013, 21:34
Tüm araçlara maşallah navara yada ayrı maşallah.

Emre turgut
28-10-2013, 21:38
ıkı aracada kocaman maşallah navara gecenın bombası olmuş :)

Alper_
28-10-2013, 21:38
navara azman olmuş maşallah hepsine..

i-vtec07
28-10-2013, 21:50
maşallah araçlara navara fena :)

gökh@n_gr
28-10-2013, 21:51
type-r sesini özlemişim ilk video ilaç gibi geldi :)

mmtrıza
28-10-2013, 21:58
Maşallah navaraya :D

Kahn23
28-10-2013, 22:05
Type-R'lar arı gibi vızıldıyor ;) navaranın gidişi harbiden iyiymiş...

Selcuk_RoL
28-10-2013, 22:16
Baktim ROL106 ya rakip yok dedimki navarayi hizlandiralim bayada bi hizlandi valla:Deline saglik Alper abi(ECUFAST) massallah herkeze bora abimin o guzel elleri ile yaptigi biftekten bir kez daha yeme hakki kazandik:D

Bu arada harun kankamin ayagina PPR kaan kardesimin aklina fikrine eline koluna saglik
Hikmet ustayida adamligindan dolayi ayri bi tebrik ediyorum sikintisiz adam bulmak zor artik bu ortamlarda *****:)

Vlkn
28-10-2013, 22:17
Maşallah araçlara.

orhan_guney
28-10-2013, 22:25
maşallah araclara.

yan53
28-10-2013, 22:25
Selçuk neden söylermiyorsun ROL'ün motoru navaraya koyduğunu ayıp diilmi bora abide güzel bi abimiz :) en azından ona söleseydin bulaşmasaydı

Burak
28-10-2013, 22:26
Type-R'ların gürültüsü hasta olunmayacak gibi değil.

sweap07
28-10-2013, 22:26
masallah navaraya typerlara dicek soz yok zaten allah kaza bela vermesin

SDR_07
28-10-2013, 22:37
Sesler harika Harun iyi koşturuyorsun canavarı bütün araçlara maşşallah

mami_makinen
28-10-2013, 23:08
Maşallah araçlara

meh66
28-10-2013, 23:25
Masallah cok guzel denemeler olmus kazasiz belasiz

chiefkadir
28-10-2013, 23:31
Güzel denemeler olmuş maşallah araçlara

sword
28-10-2013, 23:43
Maşallah araclara kacırmışız üşendim gelip izlemeye..

Frid
28-10-2013, 23:50
tayyarlar yapışık ikiz gibi gidiyor :D

navaraya tünnel de olmamış :D

maşallah araçlara.

gokcell13
29-10-2013, 00:06
3 e aynı anda atmalarına bittim.Maşşallah cok guzel olmus.Orada olmak vardı.

Fatih YİGİT
29-10-2013, 00:14
Maşallah güzel denemeler olmuş tc typer i izledikçe bi typer da benim yapasım geliyor onun gibi yürümez ama idare etmeye çalışırız Allah kaza bela vermesin.

Navara cidden sıkı yürümüş :):)

ibrahim
29-10-2013, 00:56
tüm araçlara maşallah tc nin sesini duydukça nabız atışlaım değişiyor özlemişim gidişini sesini kazasız belasız kullan harun

D.CaN
29-10-2013, 02:55
Masallah araclara, selcuk abı navara bayagı hızlanmıs :) Hikmet abı ayagına saglık guzel denemeler oldu, TC fakır specle ezber bozup sasırtmaya devam edıyo :)

Kekuti*
29-10-2013, 05:37
Navarra adalet yapmis :D
Bora abi ? Aksam seni nasil yanliz biraktilar yawww :hahaha:

kelalper
29-10-2013, 06:17
Navara type R denemesi nasıl oluyor :D

Patisever
29-10-2013, 06:52
harika olmus cekimler tc ciddi yürüyor gerçekten hikmet ustada super bir kişilik hiç bu ortamların adamı değil gibi sakin :) navara denemeside bora abi madara olmussun be görememiştik :) ama eğlence süper ahh ahh nerelerde red s2k özletti kendini

BoraRS
29-10-2013, 07:01
Sormayın fena madara olduk :) Selçuğum geçebilir beni onun yeri ayrı ama başkası geçerse bozulurum :D Bu arada benim Passat çok güzel yürüyen bi arabadır. Yani bu şu demek Navara çıldırmış gibi gidiyo :) Bi ara ibre 180km oldu baktım hala yakalayamıyorum tamam dedim pes :) Bi akşam yemek yiyelim bi de benim Range Rover ile denemek istiyorum Navarayı. 4.4 V8 :D

Kekutim beni yanlız bırakabilirler mi olm :) Ben kaçtım kızın yanından :D

BoraRS
29-10-2013, 07:06
Navara type R denemesi nasıl oluyor :D

Kanka ben gördüm hatta videoya bile çektim. FN2 de 4 kişi varken Navara ciddi tutunuyo.

Kekuti*
29-10-2013, 08:35
Abi 2 demi bastin yine dogru soyle :D :D

Selcuk_RoL
29-10-2013, 08:50
Sormayın fena madara olduk :) Selçuğum geçebilir beni onun yeri ayrı ama başkası geçerse bozulurum :D Bu arada benim Passat çok güzel yürüyen bi arabadır. Yani bu şu demek Navara çıldırmış gibi gidiyo :) Bi ara ibre 180km oldu baktım hala yakalayamıyorum tamam dedim pes :) Bi akşam yemek yiyelim bi de benim Range Rover ile denemek istiyorum Navarayı. 4.4 V8 :D

Kekutim beni yanlız bırakabilirler mi olm :) Ben kaçtım kızın yanından :D

:icon_tup: abim benim uzun zaman sonra guzel eglence oldu valla usenmedik ordan patkut adamlari izliycez derken dustuk yola:D

sinansimbil
29-10-2013, 09:00
vayy bee kaçırmışım ortamı :) maşallah bütün araçlara neşeli bi gece olmuş

sinansimbil
29-10-2013, 09:01
Baktim ROL106 ya rakip yok dedimki navarayi hizlandiralim bayada bi hizlandi valla:Deline saglik Alper abi(ECUFAST) massallah herkeze bora abimin o guzel elleri ile yaptigi biftekten bir kez daha yeme hakki kazandik:D

Bu arada harun kankamin ayagina PPR kaan kardesimin aklina fikrine eline koluna saglik
Hikmet ustayida adamligindan dolayi ayri bi tebrik ediyorum sikintisiz adam bulmak zor artik bu ortamlarda *****:)

ben varım ya yavrum :D gellll bana gellll

Selcuk_RoL
29-10-2013, 09:50
ben varım ya yavrum :D gellll bana gellll

Eyv kanka denk gelirsek zaten basariz biliyorsun:icon_tup: ama oncelik N/a araclarin:)

Redbull
29-10-2013, 10:07
Bora bey hem rolling yapıp hem video çekmek nasıl bir duygu :):)

Redbull
29-10-2013, 10:14
Deneyen araçlara maşallah

TC, DD denemesi uzunda ne oluyor?
DD Typer'ın specleri nelerdir?

Hikmet Gönül
29-10-2013, 10:52
oncelıkle ıyı dıleklerınız ıcın ayrı ayrı tesellurler..
ve o aksam orda bulunan oncelıkle selcuk,harun.kaan,cagrı olmak uzere herkese tesekkurler...

ıstanbula gelme amacım deneme maksatlı dııldı oncelıkle.ama gelmısken denemek ısteyen varsa denemek ıstedık.
dd nın speclerı;
11.5 cr toda conta kelfort 179a egz.vs..
tc tek kısı tek koltuk
dd ıkı kısı ıkı koltuktur..

donuste kı denemelerde arkadası ındırıp selcugun navaraya ( bu arada ıyıkı navarayla denememısım :)..) bındırıp denedık.. dd ıkı koltuk tc tek koltuk olduk.

sımdı tek kolduk teke teke olarak harunla bugunlerde tekrar bı denememız olacak.
herkese keyıflı forumlar...

Selcuk_RoL
29-10-2013, 10:54
ve o aksam orda bulunan oncelıkle selcuk,harun.kaan,cagrı olmak uzere herkese tesekkurler...

ıstanbula gelme amacım deneme maksatlı dııldı oncelıkle.ama gelmısken denemek ısteyen varsa denemek ıstedık.
dd nın speclerı;
tc tek kısı tek koltuk

donuste kı denemelerde arkadası ındırıp selcugun navaraya ( bu arada ıyıkı navarayla denememısım :)..) bındırıp denedık.. dd ıkı koltuk tc tek koltuk olduk.

sımdı tek kolduk teke teke olarak harunla bugunlerde tekrar bı denememız olacak.

Usta ayagina saglik sayenizde kulagimizin pasi silindi:icon_tup:

Patisever
29-10-2013, 11:01

dd nın speclerı;
tc tek kısı tek koltuk

usta biz teşekkür ederiz aracın durusu yürüyüsü sesi muntazam keyif verdi bize senin zaten hiç konusmuyorum durusun tavrın bir esnafda olması gerektiği gibi ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler her zaman bekleriz

cakaragol
29-10-2013, 11:24

dd nın speclerı;
tc tek kısı tek koltuk

herkese keyıflı forumlar... abicim seningibi dost kazanmak
Beni mutlu etti ayagina sahlik herzaman deneriz nedemek abicim cok zevkli oldu kazasiz belasiz 250 lilere ciktik yan yana kavacikta bide yine haberlesirix abicim iyi bak kendine abı buaraada vıdeolar teke tek hberın olsun ztn umranıye sapagında ındırdık burda donus olan vıdeo dar aklıdna kalmasın

cakaragol
29-10-2013, 11:27
Buarada ogun gelen bizi neselendiren selcuk kankama ve bora abiye ve ppr kaan ve herkese cok tesekur ederim hikmet ustamizada cok tesekkur ederim navara passat denemeside cok eglenceli oldu bora abinin kavacikta inip bo kac boy demesi selcuga kopardi beni :) hahahaha

cakaragol
29-10-2013, 11:40
Sesler harika Harun iyi koşturuyorsun canavarı bütün araçlara maşşallah
Cok sagoll serdarimmmmm

cakaragol
29-10-2013, 12:04

eyvallah kankaaaaaa senınde ayagına saglık kırmadan geldın yanımıza sensız rollerın zevkı olmuyooooo :) kankaa navara fena olmussss dedım amaaa :icon_tup:

iynn-RS
29-10-2013, 12:20
Araclara maasallah.

passat a 13.500 veririm helalinden:D

cakaragol
29-10-2013, 12:29
Maşallah güzel denemeler olmuş tc typer i izledikçe bi typer da benim yapasım geliyor onun gibi yürümez ama idare etmeye çalışırız Allah kaza bela vermesin.

Navara cidden sıkı yürümüş :):)

eyvalllah fatıh kardesım al al typer candırrrrr sen yaparsın yurur yurur bılırsın ısını :) :icon_tup:

cakaragol
29-10-2013, 12:30
harika olmus cekimler tc ciddi yürüyor gerçekten hikmet ustada super bir kişilik hiç bu ortamların adamı değil gibi sakin :) navara denemeside bora abi madara olmussun be görememiştik :) ama eğlence süper ahh ahh nerelerde red s2k özletti kendini
sagol cagrı kankammm ayagına saglık senınde whıte ars cıksın artıkkk onuda yollard gorelımmm :icon_tup:

Patisever
29-10-2013, 12:34
sagol cagrı kankammm ayagına saglık senınde whıte ars cıksın artıkkk onuda yollard gorelımmm :icon_tup:

moruk tc doyuruyor ben whiteyi unuttum bizim tuner rahatsızlanmıs fdr okan onurcanda kaldı bende wardır herşeyde bir hayır benım sadece beyın takılıp ayar kaldı sonra yollarda göremeyeceksin zaten öyle eskısı gibi yavas değil :)

BoraRS
29-10-2013, 13:07
Araclara maasallah.

passat a 13.500 veririm helalinden:D

Kalbimi yaraladın :D Besle iboyu oysun gözünü :D

OmeR-FE
29-10-2013, 13:45
MaşAllah araçlara.
Gayet keyifli denemeler olmuş.
Kazanan dostluk olmuş bu en çok sevindiren nokta. :)
Hikoo adamın dibisin :)

cakaragol
29-10-2013, 14:22
tüm araçlara maşallah tc nin sesini duydukça nabız atışlaım değişiyor özlemişim gidişini sesini kazasız belasız kullan harun
amın abıcımmm sagolasınnnn :icon_tup:

rs2000
29-10-2013, 15:38
MAŞALLAH araclara abi bu passat ne kadar yavaşmış ya :(

Brian O'kanır
29-10-2013, 16:41
f7r ıçalıştırdık ama alt devirlerde bir sorun var hala tam ayarını tutturamadım noise saçmalığından dolayı ama bu taraflarda deneriz diyen biri varsa deneriz nasılsa 3000 devir altı lazım deil ahaha :D

inventor
29-10-2013, 22:23
Tc maşalah iyi yürüyor aracın specleri neler acaba?
Dd nin speclerinde yazılanın haricinde jdm şanzuman,emme ve gaz kelebeği vardı bu speclerdeki typerla ilk basmada birazda olsa öne çıkması şaşırtıcı

cakaragol
29-10-2013, 23:15
Tc maşalah iyi yürüyor aracın specleri neler acaba?
Dd nin speclerinde yazılanın haricinde jdm şanzuman,emme ve gaz kelebeği vardı bu speclerdeki typerla ilk basmada birazda olsa öne çıkması şaşırtıcı
Sagolun tesekkkur ederim specleri yoldayim eve gidince yazicam ama hikmet ustamiz da yazar jdm sanxuman var demisti oburlerini bilmiyorum iyigecelrr sasirtici olan ne anlamadim tam bu arada tc specler PPR motorsport Race Head

Oem thorttle body

Oem cams regrinding PPR engineering

Dc headers re desing ppr kpro varex

cakaragol
29-10-2013, 23:19
f7r ıçalıştırdık ama alt devirlerde bir sorun var hala tam ayarını tutturamadım noise saçmalığından dolayı ama bu taraflarda deneriz diyen biri varsa deneriz nasılsa 3000 devir altı lazım deil ahaha :D

Okan havalar guxelken gel hallet su islerini seni bekliyom enjektor yakit yapcam bide varexi cikarcam artikk en son halimle bian once basalim kardesim

dc_crx
29-10-2013, 23:24
Okan havalar guxelken gel hallet su islerini seni bekliyom enjektor yakit yapcam bide varexi cikarcam artikk en son halimle bian once basalim kardesim

olum uçan kuşlaa sıkıon... :D
http://images.yirmidorthaber.com/haberler/hunharca_gulen_adam_geri_dondu_h55975.jpg

cakaragol
29-10-2013, 23:34
olum uçan kuşlaa sıkıon... :D
http://images.yirmidorthaber.com/haberler/hunharca_gulen_adam_geri_dondu_h55975.jpg

Hahahaha sikarimmm ben kankaaa typer aldik sikcammm tabi hatta suan biyerden haber bekliyom hbr gelirse cikcam hemen yrn e de insanlar video izler isallah sen naptin ka hizli pejomuz 205 nezman cikiuo

Hikmet Gönül
30-10-2013, 00:31
Sagolun tesekkkur ederim specleri yoldayim eve gidince yazicam ama hikmet ustamiz da yazar jdm sanxuman var demisti oburlerini bilmiyorum iyigecelrr sasirtici olan ne anlamadim tam bu arada tc specler PPR motorsport Race Head

Oem thorttle body

Haruncum merak edenler yada speclerin hepsi yazik olmadigi icin rahatsiz olanlar vardir diye yaziyorum yanlis anlama kardesim..

Dd nin kalan specler..
Kid headers..
stage 2 debriyaj.
Budyclubjant
F-e-h...
aem widebant
yag basinc saati..
mavi kulburator kapagi
duble din teyip
:)))

Baska varsa yazan olur illaki.

tc ye de dd yede kocaman masallah..
ikiside emek dolu.zimba gibi hamdolsun...
Allah herkese nasip etsin...

cakaragol
30-10-2013, 00:37
Haruncum merak edenler yada speclerin hepsi yazik olmadigi icin rahatsiz olanlar vardir diye yaziyorum yanlis anlama kardesim..

Dd nin kalan specler..
Kid headers..
stage 2 debriyaj.
Budyclubjant
F-e-h...
aem widebant
yag basinc saati..
mavi kulburator kapagi
duble din teyip

Eyvallah abicim masallah ikisinedeee

ggtoker
30-10-2013, 01:08
bütün araçlara maşallah typer lar kulaklarımızın pasını sildi :D :D

hıkmet usta adam gibi adam zaten

selcuk arkadas bindiğin bütün araçlar iyi yurumek zorundamı :D :D 2tonluk araç nasıl fırlıyor oyle :D

mtcvtc
30-10-2013, 01:12
Deneyen tüm araçlara maşallah dd'yi görünce bir acayip oldum valla safkan evladım benim çok emek harcadık valla tabi benimle beraber hikomunda emeği büyük böyle yürüdüğünü görmek beni sevindirdi birkez daha dedim iyiki hikmetime satmışım evladı adam gibi adam yürütüyoda dd'yi orda olan herkezin ayağına sağlık:)

dc_crx
30-10-2013, 07:56
Hahahaha sikarimmm ben kankaaa typer aldik sikcammm tabi hatta suan biyerden haber bekliyom hbr gelirse cikcam hemen yrn e de insanlar video izler isallah sen naptin ka hizli pejomuz 205 nezman cikiuo

Erkut abiyi bekliyorum pampaa :D
bugün ayarı yaparız inşallah :d

orcunnn
30-10-2013, 08:23

ben navara ya 206 rg ile bak neler yapıcam :D :D

maşallah kardeşime

inventor
30-10-2013, 08:27

Oem thorttle body

Şaşırtıcı olan speclerdeki farka göre aracınız dd typerla yürümesi emeğinize sağlık normal şartlarda iki aracın spec listesine bakan sizin geride kalacağınızı düşünür

Selcuk_RoL
30-10-2013, 08:55
ben navara ya 206 rg ile bak neler yapıcam :D :D

maşallah kardeşime

Aksam alda gel su 206 ni sattiriyim sana yarin:)

Eray Yümsel
30-10-2013, 13:38
Selçuk benim çorsa yı sever dimi yavrucum :D

devolation
30-10-2013, 13:39

Dd nin kalan specler..
Kid headers..
stage 2 debriyaj.
Budyclubjant
F-e-h...
aem widebant
yag basinc saati..
mavi kulburator kapagi
duble din teyip

laan herkese yesekkur herkese maasallah bu rolling ortamini telefon ve rica trafigi ile biraraya getiren devonuza bisey yokmu :))))

saka saka maasallah araclarimiza atarsiz gidersiz ve adamoglu adamlarin yaptgi roolingin sonucu neursa olsun guzel dostluklar kaliyo geriye bende bir parcasi oldgm icim mutluluk duyuyorum

Onur Şanlı
30-10-2013, 13:56
Sus'R ile dbs'R videolarından sonra izlemekten keyif aldığım 2. typer roll videosu bu oldu. DD typer veTc typer'a kocaman bir maşallah diyorum.
Tc'nin specleri değişirse kesinlikle kafaya oynar. sesler muazzam.

cakaragol
30-10-2013, 14:03
laan herkese yesekkur herkese maasallah bu rolling ortamini telefon ve rica trafigi ile biraraya getiren devonuza bisey yokmu :))))

saka saka maasallah araclarimiza atarsiz gidersiz ve adamoglu adamlarin yaptgi roolingin sonucu neursa olsun guzel dostluklar kaliyo geriye bende bir parcasi oldgm icim mutluluk duyuyorum

sen adamın kralısın abıcım hersey ıcın sagol tabıkı abcımmm fakırlıgıme geldı unuttummmm vallla :)) :icon_tup:

cakaragol
30-10-2013, 14:04
Sus'R ile dbs'R videolarından sonra izlemekten keyif aldığım 2. typer roll videosu bu oldu. DD typer veTc typer'a kocaman bir maşallah diyorum.
Tc'nin specleri değişirse kesinlikle kafaya oynar. sesler muazzam.

tesekkurlerrrrrrr ıkı aracada masallhh spec degısmıycek sadece enjektor yakıt egsoz ayar ıle dhadaa ıyı olcak ısallah :icon_tup:

orcunnn
30-10-2013, 14:12
yürübe yavaş spec harun ben parayı buldum mustang da var hemide hızlı : )))

RsErdi
30-10-2013, 14:12
navaraya maşallah :) bora abi iyi geçmiş seni haha :)
typerlara ayrıca maşallah vites atışları süper aynı anda atıyorlar çok güzel olmuş sesler vs

Selcuk_RoL
30-10-2013, 14:47
Selçuk benim çorsa yı sever dimi yavrucum :D

O zaman bi rovans yapalim baskan:D

cakaragol
30-10-2013, 15:14
yürübe yavaş spec harun ben parayı buldum mustang da var hemide hızlı : )))

hahahahah kankaaa canın sagolsunnnn zengın fakır belllı olsunnnnn allah daha cok versın masllah yakısır kankaaa parayı bulamadık dhaaaa :icon_tup:

orcunnn
30-10-2013, 15:47
hahahahah kankaaa canın sagolsunnnn zengın fakır belllı olsunnnnn allah daha cok versın masllah yakısır kankaaa parayı bulamadık dhaaaa :icon_tup:

adamsın kanka valla bu akşam gelinde yine 2 lafın belini kırak ;)

Hikmet Gönül
30-10-2013, 15:54

aha
devo nası unuttuk senı bakhele ya.
saol mruk. sen olmasan naparız

cakaragol
30-10-2013, 17:16
navaraya maşallah :) bora abi iyi geçmiş seni haha :)
typerlara ayrıca maşallah vites atışları süper aynı anda atıyorlar çok güzel olmuş sesler vs

Eyvallah sagolasin evet zevkli guxel denemeler oldu valla bende begendim vites atislarimiz falan sesler hikmet ustaninda eline ayagina saglik

Firattoptas
31-10-2013, 07:59
bütün araclara maşallah :icon_tup:

Cansın
31-10-2013, 11:44
Eyvallah sagolasin evet zevkli guxel denemeler oldu valla bende begendim vites atislarimiz falan sesler hikmet ustaninda eline ayagina saglik

Hazırlan...
Evinden davul zurna ile almaya geliyorum :D:D:D:D

Buarada deneyen araçlara maaşallah :D
Tekeriniz yere düz bassın :D

Serhat Y.
31-10-2013, 11:48
Masallah beyler deneyen typer lara. Konuya araara gırıyorum ama tam olarak yazılmadı sanırım yada ben atladım nooluyor sonuc tam olarak 5 sonu durum nasıl, teketek denendımı?

SON TC
31-10-2013, 11:59
Bütün araçlara maşallah güzel bi gece olmuş..

cakaragol
31-10-2013, 12:56
Masallah beyler deneyen typer lara. Konuya araara gırıyorum ama tam olarak yazılmadı sanırım yada ben atladım nooluyor sonuc tam olarak 5 sonu durum nasıl, teketek denendımı?

250 kafa kafayaa teke tek bastık vıdeo lar teke tek olan ztn serhatttt hıkmet ustylaaa sagolasın buaradaa butun araclara masallah :icon_tup:

cakaragol
31-10-2013, 12:57
[QUOTE=Cansın;7123410]Hazırlan...
Evinden davul zurna ile almaya geliyorum :D:D:D:D

Buarada deneyen araçlara maaşallah :D
:icon_tup: fakır hızlan ben senı alcammmm evdennnnnnn :))))

cakaragol
31-10-2013, 13:16
bu arada herkese ıyı gunlerrrr enjektor yakıt egsoz ayar yapmadan once son kez denemek ıstıyorum speclerıme uygun olan araclarla aksam denemek ıstıyen olursa bana ulassınnnn atasehırdee bulusbılırzzzz

Hikmet Gönül
31-10-2013, 14:46
bu arada herkese ıyı gunlerrrr enjektor yakıt egsoz ayar yapmadan once son kez denemek ıstıyorum speclerıme uygun olan araclarla aksam denemek ıstıyen olursa bana ulassınnnn atasehırdee bulusbılırzzzz

harun bu aksam bulusalım son bı sıkalım.
tek koltuk tek kısıyım bende kardesım.
dd ye en ufak bısey yapılmadı.tek degısıklık fıltreyı yukarı aldım.

yakıt yap tekrar denerız sonra.

buraya gelmene gerek yok. gebzeye gel yeter bende gelırım oraya burdan 50 km.
05333036666. ara benı telın yok bende aksam gorusuruz..

cakaragol
31-10-2013, 14:58
harun bu aksam bulusalım son bı sıkalım.
tek koltuk tek kısıyım bende kardesım.
dd ye en ufak bısey yapılmadı.tek degısıklık fıltreyı yukarı aldım.

yakıt yap tekrar denerız sonra.

buraya gelmene gerek yok. gebzeye gel yeter bende gelırım oraya burdan 50 km.
05333036666. ara benı telın yok bende aksam gorusuruz..

Abximmmm bu aksam ben white rs ss f7r okan ile cikcaz snde gel istersen abicim bendede en ufak degisiklik yok

sinansimbil
31-10-2013, 16:51
noluyo yaw benden habersiz :) kim kiminle nerede ne zaman haber verin bana

Patisever
31-10-2013, 17:19
bro yol ayarı kaldı sadece benimde tüm eksıkler tamam sayılır hayırlısıyla bobın değiştirmeden öncekı geceki gibi yürüsün baska bişey istemiyorum :) bakalım nasip kısmet herşey malı görelim haberleşelim

Patisever
31-10-2013, 17:25
noluyo yaw benden habersiz :) kim kiminle nerede ne zaman haber verin bana

sen eksik olma manav :) arkadan basıp gidicem diye düşünme bak kaybedersin bizi önünde yoluda bilmiyon izmirden geliyon ta cakaragol cakar gol atar bak :) saka bir yanada gel moruk basımızın üstünde yerin war

life is life
31-10-2013, 19:45
Deneyen araçlara maşallah , navara şaka olmuş :))

dc_crx
31-10-2013, 20:03

Olm Hala arabayı Fakir gibi koşturuyorsun yaa.. :D

Eray Yümsel
01-11-2013, 00:30
O zaman bi rovans yapalim baskan:D

her zaman kardeşim telefonumu biliyosun :D

Patisever
01-11-2013, 08:39
geçmiş olsun herkeze polis fena darladı bir kardeşimizin aracını bağladı bende sansızlık 2 bujım gümlemiş eve helikopter gibi donduk sesini çeker eklerim arkadaslar skorskı gibi ses veriyor :) neyse wardır bir hayır dedik döndük deneyemeden sağlıklı dün deneyebilen tc dd type r kulak pası sildi teşekkürler arkadaslar ayrıca okan da nası ladamsa ayarsız arabayla deneyecem diye inat etti arac 6000-7000 üstüne cıkamıyor :)

orcunnn
01-11-2013, 08:43
geçmiş olsun herkeze polis fena darladı bir kardeşimizin aracını bağladı bende sansızlık 2 bujım gümlemiş eve helikopter gibi donduk sesini çeker eklerim arkadaslar skorskı gibi ses veriyor :) neyse wardır bir hayır dedik döndük deneyemeden sağlıklı dün deneyebilen tc dd type r kulak pası sildi teşekkürler arkadaslar ayrıca okan da nası ladamsa ayarsız arabayla deneyecem diye inat etti arac 6000-7000 üstüne cıkamıyor :)

kanka hİÇ basamadin mi merak edİyorum

Patisever
01-11-2013, 08:49
kanka hİÇ basamadin mi merak edİyorum

yok bro ne basması zaten kadir abi kullandı 2 de oturdugu anda pa pa pa yapıyor noıse kesılmemişti zaten ustlerde deneyelim bari dedik boşa gelmiş olmasın kadir abiler diye gittikce ses arttı sonra zaten polıs geldi ortalık karıstı dönüşde denemeye fırsat kalmadı dönüş olmadı çünkü :) kadir abi yanıma bir geldi araba ucacak sankı sesi atarım konuya ilerleyen saatlerde sesi dinle savas helikopteri gibi 2 bujı cortlamıs noısede zaten azdı oda iyice baskın geldi ozgundu sanırım bir ara o noıseden neler cektik neler gibi lafı wardı şu 2 gundur benı manevi yordu aıleyle papaz olduk zaten gece geç gidip sabah iş bası zor oluyor bro bakalım bazı ustalara sordum cewap bekliyorum neden olur birde geniş zaman yok bro söyle sağlıklı 2 gün ilgi ile iş biterde işte tunerimiz boş kalmıyor kı kadir abi o saatde dönüp gitti ankaraya

orcunnn
01-11-2013, 08:51
yok bro ne basması zaten kadir abi kullandı 2 de oturdugu anda pa pa pa yapıyor noıse kesılmemişti zaten ustlerde deneyelim bari dedik boşa gelmiş olmasın kadir abiler diye gittikce ses arttı sonra zaten polıs geldi ortalı karıstı kadir abi yanıma bir geldi araba ucacak sankı sesi atarım konuya ilerleyen saatlerde sesi dinle savas helikopteri gibi 2 bujı cortlamıs noısede zaten azdı oda iyice baskın geldi ozgundu sanırım bir ara o noıseden neler cektik neler gibi lafı wardı şu 2 gundur benı manevi yordu aıleyle papaz olduk zaten gece geç gidip sabah iş bası zor oluyor bro bakalım bazı ustalara sordum cewap bekliyorum neden olur

hayırlısı valla ne yalan söyliiym çok heveslenmiştir olsun vardır herşeyde bi kısmet bi dahaki sefere artık

Patisever
01-11-2013, 08:53
hayırlısı valla ne yalan söyliiym çok heveslenmiştir olsun vardır herşeyde bi kısmet bi dahaki sefere artık

ya öyle kardeşim ablamın ahı tutuyor sanırım :) asıl olay polısler gelince oldu sıkıntı oldu bütün tat tuz kaçtı zaten özellıkle bunu kendım için diyim ama dd ve tc cok güzel denemeler yaptı sesleri muntazam keyif veriyor artık bujıleri takıp ince bir ayar sonrasına bakacaz

orcunnn
01-11-2013, 09:03
ya öyle kardeşim ablamın ahı tutuyor sanırım :) asıl olay polısler gelince oldu sıkıntı oldu bütün tat tuz kaçtı zaten özellıkle bunu kendım için diyim ama dd ve tc cok güzel denemeler yaptı sesleri muntazam keyif veriyor artık bujıleri takıp ince bir ayar sonrasına bakacaz

bekliyorum ;)

SEÇKİN172
02-11-2013, 09:03
maşşaallah güzel denemeler olmuş :)