Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgisayardan anlayanlar yardim ederse cok sevinirim
GörkemT.
29-10-2013, 10:04
Iyi gunler, ben simdi masaustu bilgisayarimi salondan odama alicam ama ev halki modemin kablosunu oraya kadar cekersek heryerden kablo gecicek diyor masaustu bilgisayari kablosuz aga baglamasi icin kullanilan bi aparat varmidir birde benim odam da laptopla baglaninca net cekmiyor bulundugunyerden bu aparati alsam da yine cekmeme sorunu olur mu tesekkurler
Kaliteli bir wi-fi adaptör alırsın masaüstü ile kablosuz bağlanırsın.
en ucuz Kablosuz Ağ Adaptörü / Wireless USB Adaptör fiyatları akakce.com'da (http://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru.html)
çekmeme sorunu olcağını sanmıyorum
Airties 2411 Wi-Fi USB Adaptör kullanabilirsin evde 2 masaüstüm bu cihazla kablosuz bağlanmakta.
Modemindeki anten dbi düşük olabilir.
Modem olarak
ADSL ise Airties 5453
Fiber ise Airties 5650
Bunları kullanabilirsin 20 dbi güçlü antenlere sahip.
3 oda 1 salon evde heryerden çeker ki ben 3. katta oturuyorum .modem tarafına bakan odaya en alt kattan 2 diş bağlı kalabiliyordum.
GörkemT.
29-10-2013, 10:18
en ucuz Kablosuz Ağ Adaptörü / Wireless USB Adaptör fiyatları akakce.com'da (http://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru.html)
çekmeme sorunu olcağını sanmıyorum
o cihazlar arasında önerdıgınız bi marka model var mı ?
GörkemT.
29-10-2013, 10:19
Airties 2411 Wi-Fi USB Adaptör kullanabilirsin evde 2 masaüstüm bu cihazla kablosuz bağlanmakta.
cekme konusunda memnunmusunuz iyi tavsıyeler alırsam hemen siparini verıyım dedıgınız urunun
cekme konusunda memnunmusunuz iyi tavsıyeler alırsam hemen siparini verıyım dedıgınız urunun
Modem ile Bilgisayar arasından kaç duvar var ?
Bende AirTies'in ürünün kullanıyorum masaüstü için. Aynı odada kullandığım için modem ile adaptörü çekme problemi yok ama yan binalardakine kolayca ulaşabiliyor ve sinyal kuvveti iyi. Tavsiye ederim.
GörkemT.
29-10-2013, 10:57
Modem ile Bilgisayar arasından kaç duvar var ?
4 duvar falan var salon balkon tarafnda benım odam en dip oda
GörkemT.
29-10-2013, 10:58
modemim zyXEL P-660W-Tx
4 duvar ciddi sinyal kırar o zaman odan da azda olsa çektiğini söyledin. Oda na
Tp-link TL-WA801ND Access Point bu ürünü alıp takıyorsun.
Bu kablosuz sinyali tekrarlayıcı bir cihaz .
bu cihaz sinyali kuvvetlendirmekte.
Evin her tarafında çekim sağlarsın bu şekilde.
GörkemT.
29-10-2013, 11:08
4 duvar ciddi sinyal kırar o zaman odan da azda olsa çektiğini söyledin. Oda na
Tp-link TL-WA801ND Access Point bu ürünü alıp takıyorsun.
Bu kablosuz sinyali tekrarlayıcı bir cihaz .
bu cihaz sinyali kuvvetlendirmekte.
Evin her tarafında çekim sağlarsın bu şekilde.
ama bilgisayarı tasırken modemide hol kısmına tasıcam belkı ozaman sinyal duzelır sadece salondan cekmıyodur belkı.