Orijinalini görmek için tıklayınız : Car Marker Technique- Time Lapse
j0QU6caLX-w#t=123
https://www.youtube.com/watch?v=j0QU6caLX-w#t=123
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/96602-otomobil-cizimleri-karakalem-renkli.html
Çizim sürecini merak edenler için video çektik.
İyi seyirler :)
Çizimlerini ciddi anlamda beğeniyorum hatta arabamdaki eksikleri giderdiğimde çizdirmeyi düşünüyorum .
Zor bir iş yaptığın ellerine sağlık hocam..
Canselmo
29-10-2013, 14:30
sıkılmadan izledim müthiş bir yetenek .. elinize saglık..
Özellikle acılar gölgeler parlak alanlar i nasıl ayarlıyosunuz merak ediyorum .D
helal olsun müthiş yetenek eline koluna sağlık 2-3 kere izledim videoyu :) bende eski aracımı çizdirmeye talibim :D
hıc sıkılmadan ızledım helal olsun elinize saglık
kanashibari
29-10-2013, 15:33
Çok güzel büyük emek.
Eline sağlık dostum.. Keyifle ve hayranlıkla izledim.
erdiyuce
29-10-2013, 15:56
Eline sağlık müthiş yetenek
...........................
Helal olsun vallahi bende dandik dundik oldukça amatör olarak bi ara çizimle uğraşıyordum bilirim ne kadar zor olduğunu senin yaptığının emeğine sağlık mert
muratburunce
29-10-2013, 16:26
yıldızlı evet diyorum :D
vallahi büyük yetenek kardeşim tebrikler :)
süper gerçekten 10 numara çizimin var , yanlız bidahaki çekime eğer yapıcaksan kamerayı farklı bir açıya koymanı tavsiye ederim
İstanbul park dönşü Bora ile sağdan gidiyordu yanından geçtik sonradan hatırladım 14 plaka tanıdık gelmişti 4motion ile selam verecektim, çizimler harika bende aracı tamamlayınca kapını çalıcam :)
mertarıkan
29-10-2013, 16:51
Herkese çok teşekkür ediyorum.
Merak edenler vardı forum ahalisinden :)
#Bar35
Mk4 4 motion muydu sizin araç farkettim o kalabalıkta bi dünya şey yazıyo arkasında :) maşallahı var :) bi dahakine tanışırız inşallah.
aliburma
29-10-2013, 16:54
gerçekten tebrik ediyorum. Ben de sıkılmadan izledim, müthiş bir yetenek olduğu konusuna tamamen katılıyorum... Maşallah...
mukemmel gercekten.. 2 defa seyrettım ya:D
coolvtec
29-10-2013, 19:04
çok başarılı, tebrik ederim. direk sıfırdan başladın ama ölçüler birebir tuttu. merak ettiğim bir şey var, en sondaki beyaz gölgelemeleri nasıl yaptın? :)
kelalper
29-10-2013, 19:17
ben çöpten adam çizemiyorum adam miniyi çizdi ya. Helal valla
Low-Rider
29-10-2013, 19:18
Sıkılmadan izledim valla 10 dakika, ellerine sağlık
mertarıkan
29-10-2013, 20:32
Teşekkür ediyorum hepinize :)
#coolvtec sıfırdan başlamadım aslında çok silik bi biçimde var kağıtta çizimi abi :) beyaz gölgeleri attığım kalem kuru pastel tek yansıma olan sert beyazlarda beyaz tükenmez kalem :)
biz yazıyı zor yazıyoruz aynı sıraya söküyoruz adam döktürmüş resmen maşallah ellerine sağlık
fastchild
29-10-2013, 21:46
maşallah ufuktan alıyordum zaten haberlerini şöyle çiziyor böyle çiziyor diye yapım aşamasını görmek bu güne kısmetmiş maşallah mükemmel
yetenek yok diye bişey yoktur diyenlere gelsin bu video :) eline sağlık saygı duydum
Maşallah çok başarılı. Hayal gücünü zorlayıp farklı tasarımlar yapabilirsen bu sektörde çok büyük paralar var :)
helal olsun, çok iyi :) eline sağlık.
maşallah cok iyi oldu :) eline sağlık
DoguErdogan
30-10-2013, 15:47
Flomasterla çizim yapmak cidden zor iştir, eline koluna sağlık. Chip Foose un çizimlerini görmüşsünüzdür valla onun çizimlerini seyreder gibi seyrettim.
Süper olmuş. Ellerinize sağlık
Teşekkür ediyorum hepinize :)
#coolvtec sıfırdan başlamadım aslında çok silik bi biçimde var kağıtta çizimi abi :) beyaz gölgeleri attığım kalem kuru pastel tek yansıma olan sert beyazlarda beyaz tükenmez kalem :)
başka çizimlerinizide izlemek isterim. ulaşabileceğimiz bir youtube kanalınız var mı ?
Şarkıyı da güzel seçtik zorla :)
Ellerine sağlık kanka, ben de bireysel arabam olunca sana danışacağım çizim konusunda :)
B.Battal
30-10-2013, 16:26
Ellerine sağlık Mert'cim her zamanki gibi şahane :)
orhan_guney
30-10-2013, 16:28
çok güzel bir çizim tebrik ederim.
Çocukluk hayalim bu meslekti, aklımca bmw ye falan yeni modeli ben tasarlayacağıma inandırmıştım kendimi :D :D tebrikler, mükemmel bir yetenek ve çalışma..
mertarıkan
30-10-2013, 18:01
Çok teşekkür ederim herkese :)
#onat ; şimdilik tek videom budur izlemek isterseniz ilk syfada çizimlerimin olduğu konunun linki mevcut :)
#levent ; aynen kanka zor oldu ama tam denk gelen ve en çok hoşuma giden bu oldu :) arabayı yap gerisi bende ;)
B.cihangir
30-10-2013, 18:02
bu kadar yetenek bende olacak monalizanın ağa babasını çizerim :D
initial-D
31-10-2013, 08:14
maşallah,otomobil kağıdı yırtıp çıkacak,eline sağlık
eski bir endüstriyel tasarım terk öğrencisi olarak 10 dakikayı da keyifle izledim .. tebrikler gerçekten
SOMEONESPECIAL
31-10-2013, 11:17
Bu yeteneği mutlaka değerlendirmelisin
HellRot06
31-10-2013, 11:40
Bu konudan önce videoyu tesadüfen izlemiştim ve yurt dışı sanmıştım. Taki altta yükleyenin adını görene kadar ve tahmin ettim sen olduğunu eline koluna sağlık kardeşim.
Elinize sağlık çok büyük bir yetenek.tebrikler.
maverick2305
31-10-2013, 15:22
Elinize sağlık müthiş bi yetenek,tamamen kendi yaratıcılığınızla olmayan bi araba çizmeyi denediniz mi daha önce ? güzel bişeyler çıkartabileceğinizden şüphem yok.
SercanTurkoz
31-10-2013, 22:41
Eline sağlık yavrum fazla iyisin maşallah :)
Devamını bekliyoruz..
kelalper
02-11-2013, 11:14
https://www.youtube.com/watch?v=MGbvhyTZXfs#t=330
bunu ıslak odunla dövmek gerek.
eline sağlık kardeşim babamı da çağırdım bak dedim o sever böle resimleri dediği laf yeteneksizsinize katılmalı bence
Böyle çizim videoları olan ( prof ) var mıdır siteler