Orijinalini görmek için tıklayınız : tein edfc?
Low-Rider
07-05-2006, 23:12
nedir edfc ne işe yarıyor tam olarak
Tholl-ga
07-05-2006, 23:42
Electronic Damping Force Controller
http://www.tein.com/img/edfc1.jpg
http://www.tein.com/img/teinlog2.gif
araç içerisinden amortisörün sertlik ayarını yapabiliosun :)
M_PROJECT
08-05-2006, 02:44
sayko bısı bı demo ızledım de burda adamın bıırı ılla satacam sana dıe tutturdu ban gerekyok ama pıst kasıosan drıft yapıosan super gereken bısı
cokta teknolijik bi dalga degil aslinda sertlik ayarli konilerin uzerindeki vanalarin aynisi tein coiloverda da var onu ceviren motorlar koymuslar o kadar yani bizim mustafadan biliyorum :)
cok güsle yazmışın ama şöle de bi anektod eklemek istiorum
bizim konilerde elinle tutup o ince şeyi ceviremiosun illede koninin o irenc beyaz üzerinde FİRM yazan oklu zımbırtısını kullanman gerekior
ama tein de ustalar yapmışlar çıt çıt çıt parmaklarınla sertleştirip yumuşatıosun hemde cok kolay hemde cıkardıgı ses cok zevk verio :)
EDFC de kafasına gelen elektronik bişey sen inin cevirmiosun basıosun tuşa o kendisi elektirkli motoru ile cevirio
bu kadar basit tabi bunun için artı bi 800$ falan veriosun o ayrı:)
Low-Rider
09-05-2006, 09:07
teşekkür ettim
cok güsle yazmışın ama şöle de bi anektod eklemek istiorum
bizim konilerde elinle tutup o ince şeyi ceviremiosun illede koninin o irenc beyaz üzerinde FİRM yazan oklu zımbırtısını kullanman gerekior
ama tein de ustalar yapmışlar çıt çıt çıt parmaklarınla sertleştirip yumuşatıosun hemde cok kolay hemde cıkardıgı ses cok zevk verio :)
EDFC de kafasına gelen elektronik bişey sen inin cevirmiosun basıosun tuşa o kendisi elektirkli motoru ile cevirio
bu kadar basit tabi bunun için artı bi 800$ falan veriosun o ayrı:)
e biliyorum tabi nasil oldugunu:D ama 800usd ye degermi onuda dusunmek lazim tabi:D ayrica koninin firm yazan muslugu bence hicte igrenc degil :D
M_PROJECT
09-05-2006, 17:48
330 doalr ya burda :D
330 doalr ya burda :D
orasi firsatlar ulkesi burasi vergiler ulkesi fark burada:D
orasi firsatlar ulkesi burasi vergiler ulkesi fark burada:D
yarıldım :D:D:D
Mechanix
11-05-2006, 22:58
Ben 400$ a mı ne aldım,hatırlamıyorum ama pişman değilim,aksine süpersonik işe yarıyor. Bi de ço karizmatik bi icad. .)
ya cok karizmatik bide nasil calistigini bilsen:D ilk gunku sertlestiriyoz diye yumusattigimiz anlardan bahsetmeyelim istersen:D
saka bir yana tam senlik bi icat gule gule kullan kardesim:D
M_PROJECT
12-05-2006, 02:51
Mustafa kullanımı nasıl kolaymı pekı ılk gunlerı saymazsak :D bide her teın e uyuyormu ? mesela basıc
ehehhe karizmatik oluo ama gereklmi bilmem :d
M_PROJECT
12-05-2006, 18:37
ehehhe karizmatik oluo ama gereklmi bilmem :d
belkı autocross kasacaz nıe ole dıon :D
Mechanix
12-05-2006, 19:02
Mustafa kullanımı nasıl kolaymı pekı ılk gunlerı saymazsak :D bide her teın e uyuyormu ? mesela basıc
Kullanım kolaylığı sağlayan bi zımbırtı zaten,
3 preset tuşu var.İstediğin ayarları bunlarda saklıyorsun.tıkladığın anda birine en fazla 5 saniyede istediğin ayara geçmiş oluyorsun :)
basic e uymuyor.
e biliyorum tabi nasil oldugunu:D ama 800usd ye degermi onuda dusunmek lazim tabi:D ayrica koninin firm yazan muslugu bence hicte igrenc degil :D
musluk dedin orda bi ti ye aldın zaten zauhuahauhahuhuaaa