Orijinalini görmek için tıklayınız : audi rs2 & cbr 600 rr
deneme 75 kmh ile yapılmıştır.motor faruk arkadaşımızın motorudur bende motorcu oldugum için gayet başarılı kullandığını düşünüyorum..
75 km den 190 km hızlara kadar kafa burun gidiyoruz sonra ben gitmeye başlıyorum.köprü altından 220 230 gibi geçiyoruz.zaten tam köprüye gelmeden 5 e atıyorum 4 de 220 civarı bitiyor.
rs2:komple stock motor carillo kol,tfsi bobin,vems ecu,remaps.tr yazılım sc6262 2.1 bar basınc.he unutmadan speclere ortalama şöförsüz ağırlığın 1650 kg oldugunuda ekliyim :D
600rr : egzoz var sadece son susturucu
faruk kardeşimize bizi kırmayarak gece sogukta motora binip deneme yaptıgı için ayrıca teşekkür ediyorum.yanlış eksik bişey varsa düzeltmesini rica ediyorum.
MHZYR0CTeD8
Audi rs2 & cbr 600 rr - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MHZYR0CTeD8)
şu an için eksik olarak timing var sadece onuda yaptıktan sonra hava şartları uygun olursa bidaha denemek isterim farkı görebilmek adına..
aslında bi 100 shotta nos basmak isiyorumda stock pistonlara güvenemiyorum nosuda ya zorla özgün bastıracak yada kısmetse pistonları takınca baglıycam :)
tdipower
29-10-2013, 19:56
maşallah rs2 çok iyi yürüyor :)
Suleyman
29-10-2013, 19:58
Şöyle moralimizi bozan denemeler yapmayıp videoları yüklemeseniz diyorum :Deli: :Deli:
teşekkürler beyler..
video polis abiler GBT yaparken çekildiği için tam ayarlı değil kusura bakmayın :D
bide içten çekim olsaymış güzel olcakmış özledik rs2yi :)
Maşallah kazasız belasız 10 numara yürüyor RS2 nazar değmesin...
bu öylesine akşam gidip denenmiş bi yarış ama başka yarışlarda go pro baglıycam bakalım.
CasabLanca
29-10-2013, 20:11
o gece biz gittikten sonra olmuş deneme
rs2 güzel yürümüş maşallah
dragon07
29-10-2013, 20:12
maşallah rs2nin ciğeri düzgün takriben kaç hpdir yaklaşık olarak ?
maşallah rs2nin ciğeri düzgün takriben kaç hpdir yaklaşık olarak ?
heralde 580 600 vardır.o kiloya 4 çeker kaybıyla böyle gitmesi için o beygirler lazım aşşa yukarı
dragon07
29-10-2013, 20:17
pistonları degiştirip 100shot koydunmu baya baya adaletli olur takipteyiz
pistonları degiştirip 100shot koydunmu baya baya adaletli olur takipteyiz
pistonları değiştirdinmi nossuzda çok daha iyi gider.çünkü şu an motora sadece kolu takmak için segman attıgımız dan yani herhangi bi honlama olayı olmadıgından kompresyon duzeyi biraz düşük gelicektir buda bildiğiniz üzere gidişatı baya bir etkiler.
pistonu taktıgım zaman 150 shot basmayı düşünüyorum.havalardan ötürü bu yılki yarış dönemi kapandı sayılır artık onuda seneye görücez inşallah.
dip not ekliyim pistonları takınca nosunda basıncı arttırmasıyla 2.7 2.8 bar civarı düşünüyorum bakalım kısmet
dragon07
29-10-2013, 20:26
aktarma 600-700 destekler gibi duruyor yurtdısındada var baya örnek sencede kaldırırmı o güçleri hiçbir şey degiştirmeden fatih
aktarma 600-700 destekler gibi duruyor yurtdısındada var baya örnek sencede kaldırırmı o güçleri hiçbir şey degiştirmeden fatih
1000 beygir civarına kadar sıkıntı yok Allah ın izniyle
yada şöyle bir örnek veriyim yurt dışında pek rs2 yürüten yok nedeni zaten nadir bulunan ve özel bir araç olduğu için genelde s2 yapıyolar s2 lerde 550 600 hp üzerine çıktıklarında genelde yürüyeni ve şanzumanı rs2 ninkiyle değiştiriyolar.
Söylencek hiç birşey yok maşallah araban on numara koşuyor bende sende hatasız kullandık ve fark gayet ortada tekrar tebrik ediyorum
Maşallah Fatih :)
eyvallah morukcum :)
Söylencek hiç birşey yok maşallah araban on numara koşuyor bende sende hatasız kullandık ve fark gayet ortada tekrar tebrik ediyorum
çok saol farukcum tekrardan teşekkür ederim deneme için
M_PROJECT
29-10-2013, 20:33
Cok guzel gidiyor rs , sahlaniyor adeta. Kazasiz belasiz.
brs_odbs
29-10-2013, 20:36
maşallah rs çok güzel yürümüş daha iyi olur inş .
alicancalis
29-10-2013, 20:48
Maşallah kardeşim. Nazar değmesin.
abilerime kardeşlerime iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum
Westi555
29-10-2013, 21:02
Maşallah fena hızlı rs2, eşsiz hızlanıyor o ağırlıkla.
maşallah o cüsseyle ağırlıkla çok güzel gidiyor :)
TYPERHAKAN
29-10-2013, 21:09
Fatih masaallah kardesim.zaman gectikce daha da hizlanacagina eminim Rabbim gonlune gore versin insaallah.rs2 mize tekrardan masaallah.
amin abi daha yeni yeni başlıyoruz bakalım Allah büyük dahada hızlandıracaz inşallah sağolasın
maşallah bomba gibi gitmiş daha ne olsun
Maşallah Fatih
Pistonları değiştinmi turboyuda büyütürsün artık
Bir büyüğü hulktan sökcem onuda sana vereyim :)
Maşallah Fatih
Pistonları değiştinmi turboyuda büyütürsün artık
Bir büyüğü hulktan sökcem onuda sana vereyim :)
hahahaah senin çıkan turbolarda bana yarıyo he kanka ne vardı hulkta şimdi :D
Masallah Fatih,
Bu kesmez seni dahada iyi olacak.
Masallah Fatih,
Bu kesmez seni dahada iyi olacak.
inşallah abim yavaş yavaş
maşallah fatih.
arabanda yaptığı işlerde çok özel.
rast gelsin.
ankaranın hızlısı maşallahı var :)
haci nazar degmesin cok guzel gidiyor.
bunu kirmadan pistonlarida takarsin insallah.:D
haci nazar degmesin cok guzel gidiyor.
bunu kirmadan pistonlarida takarsin insallah.:D
o zor gibi kanka :D
chiefkadir
29-10-2013, 22:52
bu öylesine akşam gidip denenmiş bi yarış ama başka yarışlarda go pro baglıycam bakalım.Videoyu ilk gün seyredipte verdiğim tepkiyi yine veriyorum "Ohaa hayvansın amk":hahaha:
MAŞALLAH..
hahahaah senin çıkan turbolarda bana yarıyo he kanka ne vardı hulkta şimdi :D
6765 var kanka tam ilacın :)
ahmetuzun
30-10-2013, 08:24
maasallah cok guzel gıtmıs rs2, allah kaza bela vermesin
alperkirman
30-10-2013, 08:34
yüklü vagları seviyoruz :)
maaşallah üstad allah kaza bela göstermesin...
Sinan'S2k
30-10-2013, 08:40
MAşallah Fatih çok güzel yürüyor. Güle güle kullan aracını. Piston olmadan 2.1 bar. Baya sağlammış rs2 helal alman mühendislere. Tabii senin ve Ümitinde ellerinize sağlık.
herkeze iyi dilekleri için çok teşekkür ederim
6765 var kanka tam ilacın :)
billet ball bearing ve single scrollmu kanka?bide ar si ne kanka?
MAşallah Fatih çok güzel yürüyor. Güle güle kullan aracını. Piston olmadan 2.1 bar. Baya sağlammış rs2 helal alman mühendislere. Tabii senin ve Ümitinde ellerinize sağlık.
sağolasın sinan 700 hp civarlarına kadar kullanıyolar dünyada ama bakalım biz ne yapıcaz.
adamlar bu motoru 89 yılında yapmış sonrada almanı beğenmezler :)
BMK TypeR
30-10-2013, 11:31
Maşallah çok iyi, stok motor ve 2.1bar