Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma
bartubasot
04-04-2014, 09:38
ciddi küre basladım 91 kıloyum ama yag oranı cok az adele yapım biraz büyük yakında fotolarım ınsallah hedefim 88 fıtt olmak bu arada weider 3050 ıle ılgılı fıkırlenız nedir...
3050 iyi bir amino fakat yutmasi cok zor bogulma tehlikesi olcak kadar :D bolup yutcaksaniz alin.ben parcalamasin diye bolmuyodum.
Aminolari yutamayanlar toz haline getirsin kahve parcaliyicida ..
merttepe
04-04-2014, 09:53
amino haplarının amacı yavaş ve uzun vadede salınım yapmak. toz halinde emilimi hızlanır anlamı kalmaz. zaten whey proteinin işlenmiş ve presslenmiş hali gibi düşünün.
Önerebileceğiniz en iyi yağ yakıcı nedir ?
kilo vermek isteyenler sabah idman varsa eger gece yatmadan once amino almasinin mantigi nedir?
amino 3050 bende yarım kutu civarındayım suan etkisi tabiki her supplement gibi çok farkedilebilir boyutta değil ama yutma konusu benim gibi animal pakın nerdeyse yarısını birarada yutan birini bile zorluyor :D
Cimmeria
04-04-2014, 10:10
500 kilo deadlift. Kimdi hatırlamıyorum burda biri 250 kilo deadlift videosu mu vardı var mı onun linki falan ?
New World Record Deadlift 1155 pounds World's Strongest Man - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SBFTB7Xjk3U)
free-hifi
04-04-2014, 10:39
eksik yaptığım bir şey var sanırım :D
http://i.hizliresim.com/JLr2po.jpg
amino haplarının amacı yavaş ve uzun vadede salınım yapmak. toz halinde emilimi hızlanır anlamı kalmaz. zaten whey proteinin işlenmiş ve presslenmiş hali gibi düşünün.
Bunuda bildi :) toz.amino asit ureten firmalar icin bir yorumunuz varmi?
Sitede beni taniyan insanlar vardir az cok. Eskiden ne kadar kilolu oldugumu iyi bilirler. 6 ayda diyet ve sporla 30 kg verdim. sonra ingiltereye gittim 2 ayda ye ic gez derken 13 kg geri aldim. Ingiltereden geldigimde 113 kg olmustum ki tekrar dur dedim duruma. Suan eylul ayindan beri agir spor ve diyetle 19 kg daha verdim. 132'den 94'e indim. Oncesi sonrasi foto yaptim bi adet fark gozuksun diye. Suanda spordan once Multipower l-carnitine 1800 mg kullaniyorum. Spordan sonra ise Multipower amino mega shot kullaniyorum. hedef 8x'li kilolara dusup tekrar 92 93e cikmak. simdi diceksiniz bunu neden burdan paylasiyosunuz. Olmaz diye bisey yok. Oldu , olacak var.. Canli ornek olarak beni gorebilirsiniz..
http://i.hizliresim.com/7mEv7L.jpg
edit : 9 kg daha zayifim sagdaki fotodan. 103'musum bu fotoyu cektirdigimde suan 94um
merttepe
04-04-2014, 11:19
Bunuda bildi :) toz.amino asit ureten firmalar icin bir yorumunuz varmi?
o kadar ukala değilim, senden alalım o yorumları :) ben kullanmıyorum :)
o kadar ukala değilim, senden alalım o yorumları :) ben kullanmıyorum :)
Kardesim.testlerini yapmissin ya o yuzden sordum :)
Sitede beni taniyan insanlar vardir az cok. Eskiden ne kadar kilolu oldugumu iyi bilirler. 6 ayda diyet ve sporla 30 kg verdim. sonra ingiltereye gittim 2 ayda ye ic gez derken 13 kg geri aldim. Ingiltereden geldigimde 113 kg olmustum ki tekrar dur dedim duruma. Suan eylul ayindan beri agir spor ve diyetle 19 kg daha verdim. 132'den 94'e indim. Oncesi sonrasi foto yaptim bi adet fark gozuksun diye. Suanda spordan once Multipower l-carnitine 1800 mg kullaniyorum. Spordan sonra ise Multipower amino mega shot kullaniyorum. hedef 8x'li kilolara dusup tekrar 92 93e cikmak. simdi diceksiniz bunu neden burdan paylasiyosunuz. Olmaz diye bisey yok. Oldu , olacak var.. Canli ornek olarak beni gorebilirsiniz..
edit : 9 kg daha zayifim sagdaki fotodan. 103'musum bu fotoyu cektirdigimde suan 94um
Kardesim yapabilmek inebilmek en kolay kismi bunu hayat tarzi haline getirmek dustugun kilolarda kalabilmek en zor olani :)
Kardesim yapabilmek inebilmek en kolay kismi bunu hayat tarzi haline getirmek dustugun kilolarda kalabilmek en zor olani :)
Bunu gec fark ettim ama anladim abi. Saldirmaya devam bakalm daha neler olucak :)
spor yapanlar neden nescafe içiyolar merak ettimde ?
Skyhawk34
04-04-2014, 15:37
kimiside içine aspirin kırıyor :)
benim kahve içmemin sebebi canlandırması idmandan once içip gidiyorum kendimi halsiz hissettiğim zamanlar sadece
ayrıca tam emin değilim ama kan akışıyla alakalı bir değişiklik yapıyormuş galiba..
Kafein yüzünden
KAFEİN' NİN FAYDALARI VE ZARARLARI - guzelkonular - Blogcu.com (http://guzelkonular.blogcu.com/kafein-nin-faydalari-ve-zararlari/3899143)
Bunu gec fark ettim ama anladim abi. Saldirmaya devam bakalm daha neler olucak :)
yapılmıycak bir şey değil daha disiplinize yaşıyorsun bence yaparsın.
Arkadaslar bırkac ay önce GNCden l-carnitine 1000 ve tonalin cla almıştım 3 4 kutu, sanırım kullanma zamanı geldi.
L-carnitine spor yapmadan önce alınıyordu yağ yakımına yardım ediyordu sanırım, cla yemek öncesi mi alınıyordu ne ise yarıyordu?? Hatırlamıyorum biri bilgi versin hele :)
95 kilo gibi biryerdeyim 75-78 falan olmak istiyorum. Dugune 2 ay var 10kg ilk hedefim umarım verebilirim. Hergün 6-7 km yürüyüş yapsam mekik çeksem ekmegi azaltıp kolayı komple kesince herhalde başarabilirim. Göbek ve yüz var zaten bacak falan sorunsuz :) biraz da dumbell çalıştık mı is biter inşallah :)
Abi kısa süreli de olsa iyi bir hoca denetiminde salon ve diyetisyen derim. :)
yapılmıycak bir şey değil daha disiplinize yaşıyorsun bence yaparsın.
aynen oyle abi. sagolasin destegin icin. bende tek sorun mesela atiyorum 1 tane baklava yedim 2 ay diyet kaciyor :D o yuzden yaklasik 6 7 aydir tatliyi kestim. yesemde diyetisyenin soyledigi harici yemiyorum. sukur kontrol altina alabildim uzun zamandir. darisi zayiflamaya calisanlara :)
Abi kısa süreli de olsa iyi bir hoca denetiminde salon ve diyetisyen derim. :)
Salon bana alerji yapiyor yavrum kac kere bir senelik para ödedim 1 hafta bile gitmedim. Acik havada ozellikle bizim atakoy gibi agaclar icinde yürümek en guzeli...hergun 7km iyi bence :)
diyetisyen de sevmiyorum kola benim sorunum o olmadi mi gerisi geliyor :)
süper kardeşim bravo. ingiltere de kilo aldıktan sonra pişman olup tekrar kiloları vermen takdire şayan. kimisi aman boşver deyip salıyor. yaşam tarzı haline gelmiş aslında sende. tebrik ederim maşallah. istikrarın daim olsun. ibretlik foto :)
AHMET
Pizza hamburger dieti bizdeki :)
Bizde öyle yüklemede pizza ve kuru mantı ile. :)
onları yiyorsun birde arbuterol ile kilo verip yarışma kovalıyorsun dimi abi :)
faceteki fotonda da iyi makara yapmışsın :D
Onat geçen hafta şaşmazda 2 büyük pizza yedik, bu hafta Ersan abi ısmarlıycak bakalım ne yedirirse bence KFC kova şart :D
Onat geçen hafta şaşmazda 2 büyük pizza yedik, bu hafta Ersan abi ısmarlıycak bakalım ne yedirirse bence KFC kova şart :D
haftada 1 65 kg adam için çok fark etmez pizza falan. ersan abide yarışmayı arbuterolle kovaladığı için oda yer yani. sonuçta universal arbuterol boru değil :D
süper kardeşim bravo. ingiltere de kilo aldıktan sonra pişman olup tekrar kiloları vermen takdire şayan. kimisi aman boşver deyip salıyor. yaşam tarzı haline gelmiş aslında sende. tebrik ederim maşallah. istikrarın daim olsun. ibretlik foto :)
AHMET
Tesekkur ederim abi. Yasam tarzi kendimi sartlayarak edindim aslinda. Ingiltere'den geldigimde burda kalan giysiler fln olmadi moralim bozuldu tekrar asildim simdi gidiyor surekli abi. Bi ara instagram'dan Hilmi abiye yazmistim sizin zayiflama olayida yavasladimi diye o evreyi 98 kg'de 2 ay kaldim spor vs yaptim gitmiyor gitmiyor dedim. Birakmadim devam ettim bu ay 4 kg verdim bi anda. Birakmayip saldirinca oluyor abi. Siz de taktire sayansiniz Allah yardimcimiz olsun kilo ile yasamak zor. Bi 10 kg daha verirsem benim icin bitecek kilo isi. Cunku hayatim boyunca 8x'li kilolari hic hatirlamiyorum. Dusersem o rakamlara gozum acik kalmaz olurken :)
Bizim yaptıgımız hiç bişiy zaten :)
yok ya siklet olarak küçük olduğundan işin hacimlilere göre kolay.
Instadan takipteyim alp guzel ilerliyorsun masallah
olculer nedir benim merak ettigim
biceps
bel
bacak
gizli degilse bu olculeri su kuru halin ama verebilirmisin
Salon bana alerji yapiyor yavrum kac kere bir senelik para ödedim 1 hafta bile gitmedim. Acik havada ozellikle bizim atakoy gibi agaclar icinde yürümek en guzeli...hergun 7km iyi bence :)
diyetisyen de sevmiyorum kola benim sorunum o olmadi mi gerisi geliyor :)
Kola çok etkiliyor abi aynen..
Tempolu yürüyüş diyeyim o zaman senin ilacın ve az kola :)
Hala günde 1,5 lt civarı tüketiyorsan 1 teneke veya 2 ufak 200ml lik tenekelere düşürmeye çalış derim kökten kesmesen bile..
Ben de bu ara fazla tüketiyorum zaten ya kola ya bira çoğalıyor dönem dönem :D Göbek özgürlüğünü ilan etti :D
Arkadaslar bırkac ay önce GNCden l-carnitine 1000 ve tonalin cla almıştım 3 4 kutu, sanırım kullanma zamanı geldi.
L-carnitine spor yapmadan önce alınıyordu yağ yakımına yardım ediyordu sanırım, cla yemek öncesi mi alınıyordu ne ise yarıyordu?? Hatırlamıyorum biri bilgi versin hele :)
95 kilo gibi biryerdeyim 75-78 falan olmak istiyorum. Dugune 2 ay var 10kg ilk hedefim umarım verebilirim. Hergün 6-7 km yürüyüş yapsam mekik çeksem ekmegi azaltıp kolayı komple kesince herhalde başarabilirim. Göbek ve yüz var zaten bacak falan sorunsuz :) biraz da dumbell çalıştık mı is biter inşallah :)
Gercekci olalim.
1 ayda 10 kg i sadece kola ve ekmegi azaltarak veremezsiniz. Cok ciddi bi diyetle bile imkansiz. Bu surec sonuclandiginda uzulmeyin diye soylemek istedim.
ers10weys91
05-04-2014, 04:32
onları yiyorsun birde arbuterol ile kilo verip yarışma kovalıyorsun dimi abi :)
faceteki fotonda da iyi makara yapmışsın :D
Onat arbuterol de yasak diyorlar nox ürünlerinde c4 tede sıkıntı olur diye uzak duruyorum
Hayatimda gordugum en kirik insanlar bi arabacilar bide bodyciler dusunun her ikisini ayni anda yapan manyaklariz herseyi yapabiliriz yeterki isteyelim isin ozu DISIPLIN...
Instadan takipteyim alp guzel ilerliyorsun masallah
olculer nedir benim merak ettigim
biceps
bel
bacak
gizli degilse bu olculeri su kuru halin ama verebilirmisin
Sagolasın abicim, ilk tecrübelerime dayanarak yapıyorum bişiler. Bu önümüzdeki 3 gün içerisinde deplete idmanlarım olucak ve su yüklemeside, yarışmaya girmeden ölçerim mutlaka. Bende merak ediyorum before&after yapıcam bekledigimden fazla degiştim çünkü.
Sagolasın abicim, ilk tecrübelerime dayanarak yapıyorum bişiler. Bu önümüzdeki 3 gün içerisinde deplete idmanlarım olucak ve su yüklemeside, yarışmaya girmeden ölçerim mutlaka. Bende merak ediyorum before&after yapıcam bekledigimden fazla degiştim çünkü.
Insta versene moruk bakiyim.mAsallahimizi konduralim
Onat arbuterol de yasak diyorlar nox ürünlerinde c4 tede sıkıntı olur diye uzak duruyorum
Demekki pizzayla define olup, tr sampionu oldun. Helal valla.
Onat, bu sene hacettepe üni. test yapıcakmış devlet istegi üzerine. İlaç içinden meth bile cıkıyosa hiç birisine güvenmemek lazım. Universal Arbuterol ok bitkisel gözüksede riske etmeye degmez diye düşünüyorum. :)
Cem abi instagram: alpatak1903 yazınca cıkması lazım.
M U R A T
05-04-2014, 11:16
Onat, bu sene hacettepe üni. test yapıcakmış devlet istegi üzerine. İlaç içinden meth bile cıkıyosa hiç birisine güvenmemek lazım. Universal Arbuterol ok bitkisel gözüksede riske etmeye degmez diye düşünüyorum. :)
fotolarına baktım güzel kurumuşsun tebrikler ben hala güç kaybederim diye cesaret edemiyorum diete
Masallah kardesim
geçen seneden itibaren yapıyorlar ya zaten kontrolleri. 6 ayrı doktor inceliyor dediler ama hali hazırda dünya üzerinde bile gh, peptit, dnp, follistatin, myostatin yapılan incelemelerde çıkmıyor.
Evet bu sene daha sağlam kontroller var. Hükümetin doping ile mücadelesi yüzünden.
Onat'ın söylediklerini tespit edemiyorlar. Onun için geneli buna yöneldi.
fotolarına baktım güzel kurumuşsun tebrikler ben hala güç kaybederim diye cesaret edemiyorum diete
Teşekkür ederim, kuruma istedigim boyutta başladı ama istedigim gibi gitmedi :) bekledigimden fazla küçüldüm. Ama başka bi zevk alıyosun kurudukça vucud ufak bi tepkisini görüyosun bu benim acımdan iyi oldu güzel bi tecrübe. Güç konusuna gelirsek muazzam bi düşüş var söyliyim ben 3 haftadır suplement bile kullanmıyorum omega-3 sadece gnc. Biraz moral bozabilir güç düşüklügü ama bir kez deneyip görmek lazım tavsiye ederim :)
Masallah kardesim
Teşekkürler Cem abi. :)
geçen seneden itibaren yapıyorlar ya zaten kontrolleri. 6 ayrı doktor inceliyor dediler ama hali hazırda dünya üzerinde bile gh, peptit, dnp, follistatin, myostatin yapılan incelemelerde çıkmıyor.
Valla Onat bana sorucak olursan bizim kategori için test yapılmasını herzaman desteklerim. Çünkü eminim ki naturel (supplement kullanarak) bu klasman kovalanabilir çok rahat. Avrupa ve Dünya şampiyonaları içinde geçerli. Ama diger kategoriler kovalanıcaksa şart gözüyle bakarım o kişinin cesaretine baglı.
Biraz disiplin ve yaşam tarzını degiştiren (vücut yapısı ve genetik iyi ise) 1 2 yıl içinde kendini deneyebilir. Benim çok şükür bi mesleğim var bunu hobi olarak devam edicem bu sene kısmetse federasyonun kursunada katılıyorum. 1. kademe antrenörlük için. İleride bu işi prof. şekilde pt vererek devam etmek istiyorum hedefim bu yönde şuan için. Uzun vadede tabi. :)
Deneyimli arkadaslardan bir bilgi rica edicrm. 174 cm be 75 kg olan birinin gunluk yag ihtiyacini karsilamak icin 50-60 gram cig badem yemesi yeterlimidir? Durumuma kuruma demiucem cnku asil amacim definisyon falan drgil 70-71 gbi bir kiloya inmek. Yoksa hic kuruyemise bulasmasak mi? Grnelde idmanlarimi kardiyo agirlikli yapiyorum. Nadir de olsa agirlik calisiyorum haftada 4 kez kardiyo. O 4 gunun ikisinde yarimsar saat kdr agirlik idmani.
Deneyimli arkadaslardan bir bilgi rica edicrm. 174 cm be 75 kg olan birinin gunluk yag ihtiyacini karsilamak icin 50-60 gram cig badem yemesi yeterlimidir? Durumuma kuruma demiucem cnku asil amacim definisyon falan drgil 70-71 gbi bir kiloya inmek. Yoksa hic kuruyemise bulasmasak mi? Grnelde idmanlarimi kardiyo agirlikli yapiyorum. Nadir de olsa agirlik calisiyorum haftada 4 kez kardiyo. O 4 gunun ikisinde yarimsar saat kdr agirlik idmani.
Badem değil Ceviz
Her öğünde 20 gr günlük yağ miktarını karşılamaya yetiyor
Arkadaslar 1 hafta boyunca izmitte olucam antremanlardan eksik kalmak istemiyorum bana onerebilceginiz bir salon varmidir 1 haftalik
kusura bakmayın belki sık sorulmuş bir soruyu soracağım ama çok fazla bilgi kirliliği oluştu kafamda..
76 kiloyum boyum 1.77 kilo vermeden yağ yakmak istiyorum çünkü sadece alt karın bölgesinde yağ birikimim var ve çirkin bir görüntü oluşturuyor
3 aydır hafif tempo 6-12 km arası haftada 2 defa koşuyorum
ama kilo kaybı olmasını istemediğim için yediğime çok dikkat etmiyorum aynı tempoda devam ediyorum
sanki şu an yağ erimesi durmuş gibi geliyor
sorum şu bu şekilde devam etmelimiyim?
yoksa uzun hızlı tempo yürüyüşemi çevirmeliyim?
yediklerime dikkat etmeye başlasam kilo kaybını nasıl engellerim?
teşekkür ederim(yağ yakıcı madde kullanmak istemiyorum ama protein tozu alımına başlayabilirim)
kusura bakmayın belki sık sorulmuş bir soruyu soracağım ama çok fazla bilgi kirliliği oluştu kafamda..
76 kiloyum boyum 1.77 kilo vermeden yağ yakmak istiyorum çünkü sadece alt karın bölgesinde yağ birikimim var ve çirkin bir görüntü oluşturuyor
3 aydır hafif tempo 6-12 km arası haftada 2 defa koşuyorum
ama kilo kaybı olmasını istemediğim için yediğime çok dikkat etmiyorum aynı tempoda devam ediyorum
sanki şu an yağ erimesi durmuş gibi geliyor
sorum şu bu şekilde devam etmelimiyim?
yoksa uzun hızlı tempo yürüyüşemi çevirmeliyim?
yediklerime dikkat etmeye başlasam kilo kaybını nasıl engellerim?
teşekkür ederim(yağ yakıcı madde kullanmak istemiyorum ama protein tozu alımına başlayabilirim)
benim anladığım tüm hafta boyunca 2 gün sadece koşuyomusun?
benim anladığım tüm hafta boyunca 2 gün sadece koşuyomusun?
aynen abi şehir dışında çalıştığım için aynı şehirde sabit duramıyorum o yüzden bir salona yazılamadım bu sene bende çıkıp evde olduğum denk gelen 2 gün koşuyorum
sadece koşuyorum hafif tempo 1-1.5 saat :)
aynen abi şehir dışında çalıştığım için aynı şehirde sabit duramıyorum o yüzden bir salona yazılamadım bu sene bende çıkıp evde olduğum denk gelen 2 gün koşuyorum
sadece koşuyorum hafif tempo 1-1.5 saat :)
Ilk is onu bi haftada 4 gune cikarin bence. Hele kardiyo haftannin her gunu yapsaniz yeridir aslinda:)
Ilk is onu bi haftada 4 gune cikarin bence. Hele kardiyo haftannin her gunu yapsaniz yeridir aslinda:)
peki hafif koşu mu?
yoksa hızlı tempo yürüyüşmü daha etkili ve mantıklı süre?
peki hafif koşu mu?
yoksa hızlı tempo yürüyüşmü daha etkili ve mantıklı süre?
benim gorusume gore en etkili yontem atiyorum 1.30 dk tempolu yuruyus 6.5 vs. sonrasinda 2 dk lik kosu yani 9.5 veya 10'la.. en etkili bu oluyor benim izlenime gore vucudum cok daha iyi reaksiyona ugruyor bunu uygulayinca.
benim gorusume gore en etkili yontem atiyorum 1.30 dk tempolu yuruyus 6.5 vs. sonrasinda 2 dk lik kosu yani 9.5 veya 10'la.. en etkili bu oluyor benim izlenime gore vucudum cok daha iyi reaksiyona ugruyor bunu uygulayinca.
ben 1.5 km yuruyuş 6.5
3 km koşu 9.5
şeklinde ort 9km yapiorum duştan sonrada kilo kaybına engel olsun die protein tozu içmeye başladım
***** duğunum var damatlıkta fit olmak şart :)
ben 1.5 km yuruyuş 6.5
3 km koşu 9.5
şeklinde ort 9km yapiorum duştan sonrada kilo kaybına engel olsun die protein tozu içmeye başladım
***** duğunum var damatlıkta fit olmak şart :)
kilo kaybini neden istemiyosn anlamadim. aslinda protein tozunu kullanmana gerek yok. tavuk fln yesen spor yaptigin gunler kafi benim gorusum. gun icerisinde karbonhidrat yersen eger sonrasinda yuruyus yaptim diyip protein alirsan kilo bile alabilirsin :) ikisi birlesince kilo yapar cunki
kilo kaybini neden istemiyosn anlamadim. aslinda protein tozunu kullanmana gerek yok. tavuk fln yesen spor yaptigin gunler kafi benim gorusum. gun icerisinde karbonhidrat yersen eger sonrasinda yuruyus yaptim diyip protein alirsan kilo bile alabilirsin :) ikisi birlesince kilo yapar cunki
kilo açısından oranım iyi 1.77cm/76kg hatta biraz kilo alıp yağları eritsem iyi ama onun için vücut çalışmam gerek onada müsait değilim şu an
http://i.hizliresim.com/QX1goj.jpg (http://hizliresim.com/QX1goj)
Arkadaşlar elinde sağlam, faydalı göğüs programı olan varsa verebilir mi? 1.5 ay önce yazıldım (daha öncedende gidiyordum ama bu kadar sık değil) ve ısınma turlarını geçtim. Artık gögüslere şekil vermek için sağlam program arıyorum
setnogrom
08-04-2014, 08:25
Yaş 31,boy 181,kilo 71 yediğim yemeğin hesabı yok,ekmek fazla tüketmiyorum(son 1 yıldır).
Troid,kan testlerinde bir sorun gözükmüyor.
Kilo alamıyorum doktor yorumu vücudun fazla enerji harcıyormuş 1.8T gibi yakıyormuşum:)
Ayrıca ağırlıksız egzersiz başlangıçlı sonrasında sabah akşam 30'ar dakika kadar şınav barfiks,mekik çalışıyorum.Şuan sağ dizimde sorun var o sebepten koşu ve bisiklet çalışamıyorum.
Bana bu konuda yol gösterecek varmı yada önerisi olan.
Yoksa benim yol yol değil mi:)
Amacım öyle aşırı boyutta olmasada biraz kas yapabilmek.
Eyv.
xx
Bu kadar profesyonel sporcu var yokmu öneri.
Çalışma süremi günlük 45 dakikaya çıkarttım ve son 1 ayda 2 kg aldım.
xx
By CrAzY
08-04-2014, 18:40
Güncelleyim hatlar çıkmamış :(
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10173610_10203629181238266_3625540037770245324_n.j pg?oh=1b6c81d867607ab7abe8e06f48aded3b&oe=534681B4&__gda__=1397113896_ea16afa0547cf0d3ef99cdf40453dad d
arkadaşlar ben spor kilo verme konusunda cok bilgili degilim,burda bir spor salonuna yazıldım 1 ay oldu,3 kilo verdim.
spor hocam sürekli yag yakıcı birşeyler varmış ondan kullanırsan daha hızlı kilo verirsin diyo,bende şimdiye kadar normal ilac bile kullanmadım.biraz soguk bakıyorum.fakat cok da anladıgım bir konu degil.sizce bu yag yakıcı kullanmalımıyım? yararı yada zararı nedir bu ilaçların.
boy 74.kilo 75
kilo aslında normal değil mi ?
174 61 kiloyum.doktor 10 kilo alırsan normale gelirsin dedi mesela bana
By CrAzY
08-04-2014, 20:56
kilo aslında normal değil mi ?
174 61 kiloyum.doktor 10 kilo alırsan normale gelirsin dedi mesela bana
Ölcülerin benle birebir aynı 174 fakat kilo 70 :D
ben 70 kilo olmayı hedefliyorum,biraz göbek var onu eritsem yeter,
ama şu yag yakıcıları kullanmalımıyım sizce? bunlar nedir ne degildir? bilgisi olan arkadaşlar anlatabilir mi..
ben 70 kilo olmayı hedefliyorum,biraz göbek var onu eritsem yeter,
ama şu yag yakıcıları kullanmalımıyım sizce? bunlar nedir ne degildir? bilgisi olan arkadaşlar anlatabilir mi..
5 kilon kalmış, zaten 3 kilo vermişsin. Hiçbirşey kullanmadan 5 kiloyuda 2 ayda rahat rahat verirsin.
Ne yapıyorsan aynen devam et
Ben de mi iki resim atsam şuraya acaba. Ama benim resimler hep belden aşağı :D
5 kilon kalmış, zaten 3 kilo vermişsin. Hiçbirşey kullanmadan 5 kiloyuda 2 ayda rahat rahat verirsin.
Ne yapıyorsan aynen devam et
sen nasıl başardın??
ugurbora
09-04-2014, 19:40
http://i.hizliresim.com/QX1goj.jpg (http://hizliresim.com/QX1goj)
Bu arkadaş arada kaynamasın . Mükemmel başarı kardeş tebrik ederim seni. Bu değişimi göstermek isteyen çok arkadaş var aramızda mutlaka bilgilenmek isteyen çıkacaktır.
Şu mide kasına sahip arkadaşlar ne yiyip ne içiyor çok merak ediyorum :D
1,5 aydır imanım gevredi mide kası yapıcam diye.
İyi sonuç tebrik ederim
Maşallah tebrik ederim
Bu arkadaş arada kaynamasın . Mükemmel başarı kardeş tebrik ederim seni. Bu değişimi göstermek isteyen çok arkadaş var aramızda mutlaka bilgilenmek isteyen çıkacaktır.
Sağolun ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim
Cimmeria
10-04-2014, 09:01
Sağolun ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim
evet bir rejim reçetesi ve idman rutini alalım :)
Cimmeria
10-04-2014, 09:08
Benim de bir arkadaş yarışmaya katılıyor, inşallah başarılı olur. Allah yolunu açık etsin Gökhan.
http://i57.tinypic.com/241sdcm.jpg
http://i59.tinypic.com/28bsewk.jpg
Yiğit Ş.
10-04-2014, 09:29
:D al bendende okadar
Fıstıklı baklava kanka
Fıstıklı baklava kanka
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
EMRE KAAN
11-04-2014, 11:04
rejim,cardio iyi gidiyo şimdilik.pek fotoğraf çekmeyi bilmiyorum o yüzden hatlar pek belli olmuyo.yaza doğru bomba gibi bi damat olurum :D
http://i.hizliresim.com/1Pn6bB.jpg (http://hizliresim.com/1Pn6bB)
http://i.hizliresim.com/NVbn0L.jpg (http://hizliresim.com/NVbn0L)
sen nasıl başardın??
inanmak başarmanın yarısıdır gardaşşşşş
Fıstıklı baklava kanka
Cevizli yersen krikoda damar damar oluyomuş doorumu :D:D:D
rejim,cardio iyi gidiyo şimdilik.pek fotoğraf çekmeyi bilmiyorum o yüzden hatlar pek belli olmuyo.yaza doğru bomba gibi bi damat olurum :D
http://i.hizliresim.com/1Pn6bB.jpg (http://hizliresim.com/1Pn6bB)
http://i.hizliresim.com/NVbn0L.jpg (http://hizliresim.com/NVbn0L)
Birde hatlar belli olsa lazarov olcan Maşallah
Cevizli yersen krikoda damar damar oluyomuş doorumu :D:D:D
O malı damar damar yapıyo, bizzat görüştüğümüzde gösteririm gardaşşşş seversin
O malı damar damar yapıyo, bizzat görüştüğümüzde gösteririm gardaşşşş seversin
Senin malla kriko ayrı yerlerde mi lan ne biçim bi yaratıksın amk :D:D:D
Senin malla kriko ayrı yerlerde mi lan ne biçim bi yaratıksın amk :D:D:D
Uzatma kapagi agzina yapistirdi sessizce baslat bilgisayari kapata bas bir kac gun sonra yine gel
Alp ile görüştüm 55 kişi varmış atletik de uhhh mk
Allah utandırmaz inşAllah, alnının ak ıyla çıkar..
Hayırdır aslan sen yazmıyordun forumda bu konuya :)
Uzatma kapagi agzina yapistirdi sessizce baslat bilgisayari kapata bas bir kac gun sonra yine gel
ne kapağı lan sen karbosuzluktan okuduğunuda anlamıyosun artık ahaha :D
Hayırdır aslan sen yazmıyordun forumda bu konuya :)
Bu forumun tek hayırdır aslanı ben değilmiyim olum :D ben yazmadan olurmu :p
ne kapağı lan sen karbosuzluktan okuduğunuda anlamıyosun artık ahaha :D
Bu forumun tek hayırdır aslanı ben değilmiyim olum :D ben yazmadan olurmu :p
Budami gol degil
daha önce 3 farklı zamanda 2-3er aylık salona gidip bıraktım.20 li yaşlardan itibarende düzenli olmasada evde dönem dönem çalıştım.şu sıralar salona gidecek vaktim yok.evde düzenli kendi çapımda programa başlamak istiyorum.çalıştığım zamanlarda protein ilaç kimyasal hic birşey kullanmadım ama muz+ tavuk, et, tonbalığı, yumurta vs bunlardan birini yedim mutlaka.ince yapılıyım.vcuut şekil alıyor hatlar belirginleşiyor fakat yeterli irileşme olmadı..kolların biraz daha kalınlaşması lazım..
soru1:bunları kullanmadan(ilaç-protein vs ) irileşme mümkünmü ? (çok normal düzeyde.abartılı değil)
soru2 ; dambıl, bilek ağırlıkları vs vs var..1saat ayırabilirm. kilo aldırıcak şekilde;
haraket/tekrar/zaman
yiyecek/içecek/zararlı olmayan destek
uzak durulması gereken yiyecek/davranış
dipnot/yararlı bilgi/tavsiyeleri vsvs..olan yardımcı olabilecek burdan yada özel mesajdan destek olursa feyizlenirim yoksa kafama göre takılacağım..(not: osbir hariç)
yaş25
174/61
Tarık V.
11-04-2014, 21:24
Merhabalar, vücut geliştirme ile uzaktan yakından bir alakam yok ancak bugün arkadaşım aradı, 5-10 kere yurtdışından alışveriş yaptığım için protein tozu getirtebilir miyiz diye bir soru sordu. Fakat bu işlerden hiç anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Bana attığı resimlerde aşağıdakiler var, içerikleri nedir ne için kullanılır onu dahi bilmiyorum ama yurtdışından getirtilir mi, gümrükte filan sıkıntı yaratır mı veyahut ucuza nerelerden alınabilir Türkiye'de ?
Arkadaşım Mersin'de okuyor, tam hatırlamıyorum ama sanırım 200 üstü dedioradaki fiyatları için.
http://www.fitnessmarket.com.au/shop/images/D/d_856.jpg http://www.elitesupplements.co.uk/images/thumbnails/4/400/472/Multipower_Pro._100_Whey_Protein_908g.png http://www.predatornutrition.com/wp-articles/wp-content/uploads/VPX%20Syngex%205lb.jpg
kunteper
11-04-2014, 21:42
Kutular büyük ve ağır olduğundan kargo parası vs. daha pahalıya gelicektir diye düşünüyorum. Bir de gecen seneki gümrük düzenlemesinden sonra, gümrüğe takılıyor olabilir, bakmak lazım.
Geçen hafta sol üstteki optimum goldu aldım, yakamoz gıdadan. 200den biraz düşüğe
yurt dışından ürün getirme şansınız çok çok düşük. gümrükte kalıyor.
Tarık V.
12-04-2014, 18:07
yurt dışından ürün getirme şansınız çok çok düşük. gümrükte kalıyor.
Peki yurtdışı konusunda cevabımı aldım, zaten ben toz olduğu için hafif kutular zannettim meğer 2kg'lık kutularmış.
Uygun fiyatlı bi kanala önerisi olan olursa arkadaşıma ileteyim. Teşekkürler cevaplar için.
By CrAzY
13-04-2014, 13:53
Ufaktan bende çekeyim diyetle six packler çıkar 1 2 aya :)
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1185356_10203662230904487_8583514088853613753_n.jp g
mert_can 41
13-04-2014, 15:33
Ufak bir sorum var nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama spordan sonra yatmadan süt içmek zararlıymış doğrumu acaba şimdiden teşekkürler
Ufak bir sorum var nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama spordan sonra yatmadan süt içmek zararlıymış doğrumu acaba şimdiden teşekkürler
Spordan sonra mı bilmem ama yatmadan belli bir miktarın üstünde süt içmek zararlı diye okumuştum bende
Ufaktan bende çekeyim diyetle six packler çıkar 1 2 aya :)
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1185356_10203662230904487_8583514088853613753_n.jp g
masallah yavru yarın kargoluyorum senın ısı hala mac fıte mı gıdıyn
By CrAzY
13-04-2014, 19:40
Evet Macdeym onur abi.
Tm abi kargola gelsin.
Arkadaşlar 1-2 soru sormak istiyorum.
1 aydır spor yapıyorum.1-2 gün önce bölgesele geçtim.Öğrenciyim beslenemiyorum.Protein tozu kullanmalı mıyım ? Daha erken midir ? Değilse hangisi markayı tercih etmeliyim ?
Birde spor yapmadığım günler şınav ,mekik çekmeli miyim ?
Arkadaşlar 1-2 soru sormak istiyorum.
1 aydır spor yapıyorum.1-2 gün önce bölgesele geçtim.Öğrenciyim beslenemiyorum.Protein tozu kullanmalı mıyım ? Daha erken midir ? Değilse hangisi markayı tercih etmeliyim ?
Birde spor yapmadığım günler şınav ,mekik çekmeli miyim ?
spor listeni temponu bilmeden bunlari cevaplamak cok zor.
ers10weys91
13-04-2014, 23:34
Evet Macdeym onur abi.
Tm abi kargola gelsin.
Hangi mac desin
By CrAzY
13-04-2014, 23:37
Hangi mac desin
Ankmall neden ?
ers10weys91
14-04-2014, 09:24
Ankmall neden ?
Arada bir gidiyorum da ama armada mac e
Yiğit Ş.
14-04-2014, 10:21
dün akşam alkol aldım. bugün sporu nasıl çıkarıcam diye kara kara düşünüyorum :/
Bu hafta güzel bir ara verip, haftaya tekrar başlıyorum :)
Göğüs Antremanı | Antreman.NET - Antreman.NET (http://www.antreman.net/gogus-antremani/) bu sıtede ki bilgiler gayet faydalı bakmanızı tavsıye ederım.
ugurbora
14-04-2014, 12:04
Bu hafta güzel bir ara verip, haftaya tekrar başlıyorum :)
Alp ne oldu kardeşim sonuçlar ? Biraz detay versen.
Yarı finalde elendim ben, son 6 ya kalamadım. Yarı final podyumunda 2 kez 6lı eşleşmeye cıkınca heycanlandım dedim acaba final mi ama listede ismim yoktu. :)
Siteden Ersan abi "ers10weys91" üst üste 2. kez şampiyon oldu. Diger arkadaşım Bugra Keskin ikinci oldu. Mutluyum her ikisinide tandııgım için ve Ankara'dan cıktıkları için. İkisinede avrupa şampiyonasında başarılar dilerim.
Eksiklerim çoktu neyin nasıl oldugunu tecrübe etmiş oldum. En önemlisi yüklemekten korkmıycaksın onu ögrendim. Yarışmadan 1 gece önce fotograf falan çektim aynada kendime bakıyorum çok daha iyi geliyodum gözüme tabi ama yarışma sabahı sanki daha sönük hissetim kendimi ne kadar pump yapsamda tabi yetmedi. :) Hacim ve büyüklük yine belli ölçüde lazım benim kadar küçülmemek lazım :D Neyse çok güzel vakit ve zaman geçirdim, yarışma dönemi bambaşka bi dönem kulaktan dolma bilgilerle olmuyo tecrübe edip görmek gerekiyor bunu en acık yüreklilikle söyliyebilrim. Kendi vücudun için olan şey bambaşka teori olarak bişiler yürütmek bambaşka.
Video ve fotografları prof olarak çektiler, aldıgımda uygun olanları yükliycem zaten. :)
Suleyman
14-04-2014, 12:59
@alp1903, tebrik ederim, diğer iki arkadaşa da başarılar.
ugurbora
14-04-2014, 13:03
Yarı finalde elendim ben, son 6 ya kalamadım. Yarı final podyumunda 2 kez 6lı eşleşmeye cıkınca heycanlandım dedim acaba final mi ama listede ismim yoktu. :)
Siteden Ersan abi "ers10weys91" üst üste 2. kez şampiyon oldu. Diger arkadaşım Bugra Keskin ikinci oldu. Mutluyum her ikisinide tandııgım için ve Ankara'dan cıktıkları için. İkisinede avrupa şampiyonasında başarılar dilerim.
Eksiklerim çoktu neyin nasıl oldugunu tecrübe etmiş oldum. En önemlisi yüklemekten korkmıycaksın onu ögrendim. Yarışmadan 1 gece önce fotograf falan çektim aynada kendime bakıyorum çok daha iyi geliyodum gözüme tabi ama yarışma sabahı sanki daha sönük hissetim kendimi ne kadar pump yapsamda tabi yetmedi. :) Hacim ve büyüklük yine belli ölçüde lazım benim kadar küçülmemek lazım :D Neyse çok güzel vakit ve zaman geçirdim, yarışma dönemi bambaşka bi dönem kulaktan dolma bilgilerle olmuyo tecrübe edip görmek gerekiyor bunu en acık yüreklilikle söyliyebilrim. Kendi vücudun için olan şey bambaşka teori olarak bişiler yürütmek bambaşka.
Video ve fotografları prof olarak çektiler, aldıgımda uygun olanları yükliycem zaten. :)
Olsun kardeşim tecrübe olmuş sonuçta buda önemli. Ersan abiyi yürekten kutluyorum başarılı ve mütevazi bir sporcu ki yarışmadan sonra mesaj yazmış ama şampiyonlukla ilgili birşey yok :) Avrupada başarılar dilerim. Fotoğrafları bekliyorum artık gidemedik onlara bari bakalım.
ers10weys91
14-04-2014, 13:24
Evet guzel bir yarisma oldu alp kardeşimin finale kalsaydı keske ama olmadı onun icin guzel tecrübe oldu
Bu doping testi yüzünden supplement bile düzgün kullanamadık hic ama zevkli gecti bizim katagoriler
Bende fotograf koyarım instagram da var ordan da bakabilirsiniz
ERS10WEYS91 Adresinden
Insallah sırada Avrupa var
Yarışmadan 1 gün önce
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1609771_10152382044385152_567485272812648965_n.jpg
@alp1903, tebrik ederim, diğer iki arkadaşa da başarılar.
Teşekkür ederim Süleyman.
Olsun kardeşim tecrübe olmuş sonuçta buda önemli. Ersan abiyi yürekten kutluyorum başarılı ve mütevazi bir sporcu ki yarışmadan sonra mesaj yazmış ama şampiyonlukla ilgili birşey yok :) Avrupada başarılar dilerim. Fotoğrafları bekliyorum artık gidemedik onlara bari bakalım.
Kesinlikle, tecrübe en güzel şey. Teşekkür ederim.
Evet guzel bir yarisma oldu alp kardeşimin finale kalsaydı keske ama olmadı onun icin guzel tecrübe oldu
Bu doping testi yüzünden supplement bile düzgün kullanamadık hic ama zevkli gecti bizim katagoriler
Bende fotograf koyarım instagram da var ordan da bakabilirsiniz
ERS10WEYS91 Adresinden
Insallah sırada Avrupa var
Ne demek abi, asıl ben teşekkür ederim. Yanarım yanarım supplement kullanamadıgımıza yanarım. :D İçicektik NOXları çatır çatır podyumda :p
ugurbora
14-04-2014, 14:14
Nox damı dopingden sayılıyor artık ??
Alp tebrik ediyorum kardeşim. Foton harika parça parça maşallah :) İleride daha iyi sonuçlar alacağın kesin.
Bülent76
14-04-2014, 14:52
Alp maşallah, tecrübe tecrübedir. Ben cesaret edip de podyuma çıkamazdım açıkçası, inşallah gelecekte hedeflerine ulaşırsın. Bu arada mide on numara :)
Nox damı dopingden sayılıyor artık ??
Aslında fazla cafein doping olarak sayılıyo ama 1 ölçek podyum öncesi ısınmadan içilse bişi olmaz gibime geliyo çünkü final falan derken rahat 1 1.5saat geçti galiba bizim. Korkudan ben içemedim ama bundan sonraki yarışmada sabah 5gr podyum öncesi 10gr arjinin ve pump için takviye içerim mutlaka.
Alp tebrik ediyorum kardeşim. Foton harika parça parça maşallah :) İleride daha iyi sonuçlar alacağın kesin.
Teşekkür ederim abicim, aslında boyanınca birazda odada gece gece pump yapınca çok güzel oldudada onları fotograflıyamadık boyalı ellerle oteli resmen batırdık o gece gülmekten karnımıza agrılar girdi resmen hahahah :)
Alp maşallah, tecrübe tecrübedir. Ben cesaret edip de podyuma çıkamazdım açıkçası, inşallah gelecekte hedeflerine ulaşırsın. Bu arada mide on numara :)
Teşekkür ederim Bülent abi, ya ben şöyle söyliyim heycanım hat safhadaydı podyuma ilk terlikle cıktım öyle diyim sonra sunucu birden terlik diye kaş göz yapınca sahne arkasına fırlattım hemen ayagımdan hahahah :D sonra poz vermeye başlayınca gitti hafiften heycan ama yarı finalde final için eşleşmelere cagırdıklarında heycancan kalp atışımı hissetim diyebirim. :)
Karın bölgemde genetik olarak şanslıyım biraz düzgün hatlara sahip oldugum için. Bazı karınlar var genetik olarak yılan kaçmış gibi çizgiler birbirini tutmuyo. :o
Yiğit Ş.
14-04-2014, 16:18
spor yapmadığımız günlerde beslenmeye nasıl devam etmeliyiz ?
Alp olsun tecrube edindin pompaya devam :)
Icimizden birisi kazanmasi ayri guzel senide tebrik ederim..
caadaass
14-04-2014, 16:36
beyler benimde sorum özellikle yarışmacı arkadaşlara gelecek. yarışma öncesi son kuruma döneminde nasıl bir beslenme düzeni izliyorsunuz? supplement kullanımınız nasıl ve neler oluyor? az biraz tüyo verirseniz sevinirim definasyon ile ilgili..
ers10weys91
14-04-2014, 16:39
spor yapmadığımız günlerde beslenmeye nasıl devam etmeliyiz ?
Karbonhidrat i aldığının yarısını alabilirsin protein i kilo Basina 2 gr al yeter
gıdıyom pompaya bende:) sırt kanat var
Buğra'da buraya üye aslında. 1'de 2'de siteden :)
Fotoğraflara açıp bakamadım, ayıklayıp yollıycam. Ersan'ın da fotoğrafları var.
Tebrik ederim tekrar, o podyuma çıkabilmek iyi cesaret istiyor :)
1. olan Ersan'ı da tebrik ederim. Sonuçlar açıklanırken Buğra'yla ikisinin kolkola girip beklemesi çok güzel ve centilmence bir görüntüydü. :)
Not: yiycektin o tatlıları, boşyere aç kaldın :D
Ya sorma abi keşke yeseydim yaa gece pizza yemedik Eminle Buğra söyledi :D hahahha
Ersan abinin yarışmadan önceki ve idmanda çektigi bi fotograf bana yolladı koymam için
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/1554360_10152358174942505_6820576018448333172_n.jp g?oh=9eeadfc494987dcf8a4ebc569815e13f&oe=534E0B2E&__gda__=1397613461_f397ae157cc0b021cf666408450066b b
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10003346_10152358175047505_8405422518804719958_n.j pg?oh=6fa3ed53acec174f6d6cf68da110d558&oe=534E2398&__gda__=1397611012_614546245e4a0b2b2027f15fd290dc6 2
Pumping Ercan - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/171955/pumping-ercan)
süper video olmuş tavsiye ederim izleyin
Bob Gym için yarışmadan birkaç gün önce hazırladığım video. Motivasyon verir belki :)
https://vimeo.com/91491858
Senem: Atletik Fitness Bayanlar (sikletin adını yanlış hatırlıyo olabilirim) Türkiye Şampiyonu
Buğra: Atletik Fizik -1.78 Türkiye İkincisi
Emin: Atletik Fizik +1.78 Hakem Kurbanı :)
hazır videolar gelmişken bende bitane paylaşayım Vücut Geliştirmeciye Sorulmaması Gereken Sorular - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/167413/vucut-gelistirmeciye-sorulmamasi-gereken-sorular) :D
Bob Gym için yarışmadan birkaç gün önce hazırladığım video. Motivasyon verir belki :)
Senem: Atletik Fitness Bayanlar (sikletin adını yanlış hatırlıyo olabilirim) Türkiye Şampiyonu
siyah şortlu abinin vücudu tam kararında olmuş benim için :) Başarılar
tekrar tebrikler;
:icon_tup:
Emin kadar şanssız adam görmedim, direk gelip yüzüne söylediler hacim olarak çok farklısın podyumda diye. Maşallah BOB team'e tebrik ederim.
M U R A T
15-04-2014, 09:59
yaz geliyor bende hafiften diete başlamak istiyorum yarışmaya giren arkadaşlar menülerini paylaşabilirler mi? nelere dikkat ediyorlar gerçekten aç mı geziyorlar?
MazdaSpeed
15-04-2014, 13:29
Yağ yakımı döneminde, ağırlık antrenmanını şiddeti az ağırlık çok tekrar şeklinde, sabah bcaa ile aç karnına kardiyo, günlük aldığım kalorininde 500 altında ve karbonhidrat antrenman öncesi ve sonrası minimum şekilde olsa kas kaybını minimum seviyede tutabilir miyim ? Eksik veya yanlış bir bilgi varsa belirtirseniz, sevinirim.
Yağ yakımı döneminde, ağırlık antrenmanını şiddeti az ağırlık çok tekrar şeklinde, sabah bcaa ile aç karnına kardiyo, günlük aldığım kalorininde 500 altında ve karbonhidrat antrenman öncesi ve sonrası minimum şekilde olsa kas kaybını minimum seviyede tutabilir miyim ? Eksik veya yanlış bir bilgi varsa belirtirseniz, sevinirim.
Bence sen kalori nedir bilmiyorsun. 500 kalorilik diyetle bırak antreman çıkartmayı 12 saat ayakta zor durursun 2 gün.
MazdaSpeed
15-04-2014, 14:14
günlük aldığım kalorinin 500 altında yazmışım abi :)
günlük aldığım kalorinin 500 altında yazmışım abi :)
Ben biraz karbonhidratı arttırsam iyi olacak sanırım :D:D:D kusura bakma :p
carb içeren suplementler kullanırsan eğer protein tozu gibi o zaman karbonhidrat almana gerek kalmaz. Ama psikolojik olarak çok dağılıyorsun ***** bir süre sonra isetr istemez ağırlık kaldırmak saplantı oluyor ve yarı yarıya düşünce noluyo lan bana diyebilirsin :)
Her zaman dediğim gibi antreman her zaman en iyi yağ yakıcıdır. zaten az aldığın enerji depolarını antremanda kullan sonra cardio yap bence :icon_tup:
MazdaSpeed
15-04-2014, 14:28
teşekkür ederim abi :)
Ben biraz karbonhidratı arttırsam iyi olacak sanırım :D:D:D kusura bakma :p
carb içeren suplementler kullanırsan eğer protein tozu gibi o zaman karbonhidrat almana gerek kalmaz. Ama psikolojik olarak çok dağılıyorsun ***** bir süre sonra isetr istemez ağırlık kaldırmak saplantı oluyor ve yarı yarıya düşünce noluyo lan bana diyebilirsin :)
Her zaman dediğim gibi antreman her zaman en iyi yağ yakıcıdır. zaten az aldığın enerji depolarını antremanda kullan sonra cardio yap bence :icon_tup:
bunuda bildi amk resim atsana
Arada bir gidiyorum da ama armada mac e
Tebrikler Ersan :icon_tup:
ers10weys91
15-04-2014, 20:45
Tebrikler Ersan :icon_tup:
Teşekkür ederim Murat ;)
Ersan tebrikler harika bir kuruluk
ers10weys91
16-04-2014, 09:22
Ersan tebrikler harika bir kuruluk
tam istediğim gibi kuruyamadım ama inşallah 1 ay sonra daha iyi oalcak :icon_tup:
Espri olarak aldim :)) masallah ve tebrikler
Avrupa Şampiyonası için hazırlanıyo şimdi :) Daha iyi olur muhtemelen.
GNC'de NOX ve Whey'de indirim var arkadaşlar haberiniz olsun.
bunuda bildi amk resim atsana
hacı abi sen naber yaaa
yahu hareketsiz ortama geçtim yine kilo almaya başladım abi.
Yeni evin çevresinde spor salonuda yok sayılır ama büyük bir parkımız var havalar düzelince özellikle akşam ve hafta sonları yürüyüşe başlayacağım.
hacı abi sen naber yaaa
yahu hareketsiz ortama geçtim yine kilo almaya başladım abi.
Yeni evin çevresinde spor salonuda yok sayılır ama büyük bir parkımız var havalar düzelince özellikle akşam ve hafta sonları yürüyüşe başlayacağım.
kanka yürü bol bol illa ağırlık kaldırıcan diye bir şey yok eskisi gibi ekmeği kessen zaten 20 kg verirsin .
kanka yürü bol bol illa ağırlık kaldırıcan diye bir şey yok eskisi gibi ekmeği kessen zaten 20 kg verirsin .
abi ağırlıkla falan işim yok zaten daha önceki 22 kiloyu sadece yürüyerek ve ekmek şeker kola vb şeyleri tamamen kesip menüleri ufaltarak verdim
şimdiki sıkıntı ev ile iş yeri arası yürüyerek 7 dakika :D ve şirkette bütün gün oturarak çalışıyoz biliyon. havalar ccık düzelsin yürüyüşlere başlıyacağım
122 den 97 ye düşmüştüm şimdi 106 kiloyum hedef yine 95 ler
abi ağırlıkla falan işim yok zaten daha önceki 22 kiloyu sadece yürüyerek ve ekmek şeker kola vb şeyleri tamamen kesip menüleri ufaltarak verdim
şimdiki sıkıntı ev ile iş yeri arası yürüyerek 7 dakika :D ve şirkette bütün gün oturarak çalışıyoz biliyon. havalar ccık düzelsin yürüyüşlere başlıyacağım
122 den 97 ye düşmüştüm şimdi 106 kiloyum hedef yine 95 ler
moruk o zaman sadece ekmeği kessen rahat inersin :))
moruk o zaman sadece ekmeği kessen rahat inersin :))
abur cubura çok bulaştım yine :D kısmet yaw inicez fenaa rahatsız oluyorum :D
bu arada bi ara mangal yapsak yine çatıda :D
Ya bırak kolpa bu herif anca Hilmi kankasıyla yesin içsin
Ya bırak kolpa bu herif anca Hilmi kankasıyla yesin içsin
lan 2 senedir doğru dürüst kimseyle görüşebildiğim yok arada bir koraylarla buluşuyoz o kadar :D
mevsimi geldi güzel bi uykuluk patlatmanın zamanıdır.
lan 2 senedir doğru dürüst kimseyle görüşebildiğim yok arada bir koraylarla buluşuyoz o kadar :D
mevsimi geldi güzel bi uykuluk patlatmanın zamanıdır.
Hem kilo vericem diyosun hem uykuluk diyosun, o gün acil telefon geldi biliyosun anca 4 tabak yiyebildim yapma şimdi uykuluk muykuluk gömerim seni masaya :D:D:D
Hem kilo vericem diyosun hem uykuluk diyosun, o gün acil telefon geldi biliyosun anca 4 tabak yiyebildim yapma şimdi uykuluk muykuluk gömerim seni masaya :D:D:D
hahahah protein hacı lazım değil mi size :D
o zamanlar zayıftım midem küçüktü eski formuma geri dönmek üzereyim üzerim :D
akşama gel hacı yaparım :) ama doktordu hemşireydi takma peşine :)))
akşama gel hacı yaparım :) ama doktordu hemşireydi takma peşine :)))
Allah muhtac etmesin bebeğim :D
Allah muhtac etmesin bebeğim :D
Dusmez kalkmaz bi allah dusersin catiya yaslarim o zaman :D
Dusmez kalkmaz bi allah dusersin catiya yaslarim o zaman :D
Off sucuk çekti canım :D:D:D
Off sucuk çekti canım :D:D:D
http://img41.imageshack.us/img41/6614/tnhuspjoekrrcopyaj1.jpg
tam istediğim gibi kuruyamadım ama inşallah 1 ay sonra daha iyi oalcak :icon_tup:
Maşallah tekrardan ama % olarak hedef ne ? :)
yaklaşık 2 senedir
squat 4x 8
leg press 4x7-8
bacak çalışıyorum kendimce sağlam ağırlıklar koyarak kaslarım yanana kadar takat kalmayacak şekilde etleri tamamlıyorum antreman hemen sonrası gnc protein tozu 70 gr kullanıyorum. bazen de off günlerde ara öğünlerde protein tozu içiyorum. beslenmemde karbanhidrat ve protein ağırlıklı olarak 4-5 öğün yapıyorum.
ancak
üst vucudun gayet iyi gelişirken bacaklarım hala çöp gibi. bu konuda ne yapabilirim napıcam da bacaklarım gelişecek ???
yaklaşık 2 senedir
squat 4x 8
leg press 4x7-8
bacak çalışıyorum kendimce sağlam ağırlıklar koyarak kaslarım yanana kadar takat kalmayacak şekilde etleri tamamlıyorum antreman hemen sonrası gnc protein tozu 70 gr kullanıyorum. bazen de off günlerde ara öğünlerde protein tozu içiyorum. beslenmemde karbanhidrat ve protein ağırlıklı olarak 4-5 öğün yapıyorum.
ancak
üst vucudun gayet iyi gelişirken bacaklarım hala çöp gibi. bu konuda ne yapabilirim napıcam da bacaklarım gelişecek ???
bacak tekrarı sever minumum 15 tekrar yapın ve o 2 hareketle bacak düzgün gelişmez
terazilastik
17-04-2014, 13:55
Arkadaşlar merhaba yeni bir protein tozu alacağım.
Ronnie colman'ın pro-antium ürünü hakkın da bilgisi olan varmı? Prostar ile kıyaslayacak olursak hangisi daha verimli olur?
Yiğit Ş.
18-04-2014, 16:15
bugün cuma. bomboştur şimdi salon. birazdan basmaya gidiyorum :D
Sen çalış didin didin gece gündüz sabah akşam cardio yap cıkart karnı, 1 hafta boz diyeti hooop gitsin kapansın :) Adalet mi bu dünyaaaa hahahha
erhanarici18
18-04-2014, 22:50
arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar spora başladık
CLA, L carnitine ve karbo ile GH bu dörtlü bi arada kullanılırmı etkisi nasıl olur nasıl kullanmam gerekir.....
şu göbeği eritmem lazım ama aynı zamanda göğüs ve omuzlardan hacimlenmem lazım
1,75 boy 75 kg 98cm göğüs 94cm GÖBEK (nasıl bi vücut bu yaa :D )
Gercekci olalim.
1 ayda 10 kg i sadece kola ve ekmegi azaltarak veremezsiniz. Cok ciddi bi diyetle bile imkansiz. Bu surec sonuclandiginda uzulmeyin diye soylemek istedim.
Yok 2 aylık hedefim 10kg, sonrasında devamı da gelir inşallah.
Şu an 2kg vermiş görünüyorum. 2 gündür fena bozdum herşeyi yedim ama yarından itibaren devam edeceğim.
Hergün 7-9km hızlı tempo yürüyorum.
Zamanında 1 ayda sporla 9kg verdim ama şimdi yaş geçti 2 ayda verebilsem bile süper olur.
Yok 2 aylık hedefim 10kg, sonrasında devamı da gelir inşallah.
Şu an 2kg vermiş görünüyorum. 2 gündür fena bozdum herşeyi yedim ama yarından itibaren devam edeceğim.
Hergün 7-9km hızlı tempo yürüyorum.
Zamanında 1 ayda sporla 9kg verdim ama şimdi yaş geçti 2 ayda verebilsem bile süper olur.
yaş geçmiş ne alaka ya :))
Ertug_T.
19-04-2014, 11:48
İyi beslenme ve iyi antrenmanla 2 ayda hedefe yakin bir hale geldim gibi ama daha com is var :) Beslenme programimi biraz degistirip crossfit calismaya basladim sadece artik.
Before
http://i.hizliresim.com/JLY2LB.jpg
After
http://i.hizliresim.com/XWv426.jpg
Masallah ertug. Olmussun:)
Ertug_T.
19-04-2014, 16:06
Masallah ertug. Olmussun:)
Sagol salim daha hacim lazim birazcik daha :)
kunteper
19-04-2014, 16:26
Masallah, çok güzel olmuş.
Özel değilse beslenme programını paylaşır mısın
Ertug_T.
19-04-2014, 22:50
Masallah, çok güzel olmuş.
Özel değilse beslenme programını paylaşır mısın
Tesekkurler pm atiyorum.
musti2jz
20-04-2014, 02:16
definasyon dönemi için protein tozu tavsiye edebilecek olan var mı?
edit : ayrıca protein tozu alabileceğim güvenilir bir site var mı? yada forumda bir abi satış yapıyordu sanırım kart ile satış yapıyorsa kendisinden de alabilirim.
typermelih
20-04-2014, 10:58
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203124966112262
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202978305205831
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202859635279157
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202788521501357
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202788490380579
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202701813573713
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202552792448278&set=pcb.10202552793488304&type=1
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10171694_10203013925016304_867810467_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10152515_10203019417393610_1778347807_n.jpg
typermelih
20-04-2014, 16:16
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201950530592108&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201838089461150&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201973621449365&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201973791093606&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202246500591173&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201950530592108&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201838089461150&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201973621449365&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201973791093606&set=vb.1450093743&type=3
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202246500591173&set=vb.1450093743&type=3
masallah abı ya gucun yernde
selam 2 sorum olacaktı sizlere.
kol omuz sırt bacak (karın değil nalet olsun:D) gelişimi az çok istediğim gibi şuan.çok fazla abartmak istemıyorum.sadece yağ miktarını azaltıp kasların belirginleşmesi için yağ yakıcı kullanmamın fayadsı olurmu.
bıde 4 ay sonra kızım olacak ıster ıstemez aksatacam.en azından olan gelişimi korumak ıcın haftada 1 gün gitsem yeterlimi.ona rağmen geri düşermiyim.teşekkürler
Bu da benim son halim
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10246249_667945703266273_4712142603062159020_n.jpg
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1502479_668441156550061_6140680531297018437_n.jpg
Masallah melih ..anil iyi olmussun devam :)
typermelih
21-04-2014, 11:00
selam 2 sorum olacaktı sizlere.
kol omuz sırt bacak (karın değil nalet olsun:D) gelişimi az çok istediğim gibi şuan.çok fazla abartmak istemıyorum.sadece yağ miktarını azaltıp kasların belirginleşmesi için yağ yakıcı kullanmamın fayadsı olurmu.
bırde 4 ay sonra kızım olacak ıster ıstemez aksatacam.en azından olan gelişimi korumak ıcın haftada 1 gün gitsem yeterlimi.ona rağmen geri düşermiyim.teşekkürler
yağ yakıcı almak böyle düşündüğün gibi 30 günde olacağın mesafeyi sana 15 günde vermiyor...
günlük 300 calori lik bir idman yapacak isen onu aldığın yağ yakıcı desteği ile
330 calori yaparsın ,birazda psikolojık desteği koyarsak , onunda etkisini göreceksindir.
haftada 1 günle hiçbirşey yapamazsın ama 2 olsa belki belki iyi bir beslenme ve uykuyla küçük adımlarla ilerleye bilirsin, biryere kadar tabi...
Yag yakıcı kullananlar, bence yanlarında yemek kaplarında yemek taşımıycaksa hiç kullanmasın. :)
Yiğit Ş.
21-04-2014, 11:17
fazladan filtre kahve için gün içinde. aynı etkiyi yapar :D
90 kiloyum şu an, geçen yaz gibi hedefim 80 olmak ama ne yaptıysam şu 10 kiloyu veremiyorum..
Ekmek şeker tuz yağ hamur işi hiç ağzıma sürmem günde de 2 öğün yemek yiyorum ama henüz 1 kilo bile veremedim 1 aydır.. Acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?
90 kiloyum şu an, geçen yaz gibi hedefim 80 olmak ama ne yaptıysam şu 10 kiloyu veremiyorum..
Ekmek şeker tuz yağ hamur işi hiç ağzıma sürmem günde de 2 öğün yemek yiyorum ama henüz 1 kilo bile veremedim 1 aydır.. Acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?
kendin ağzınla diyorsun günde 2 öğün yiyorum diye öğün sayını minumum 4 yap öğünlerini böl 2 öğün çok az metobolizman yavaş çalışıyor..
Yag yakicilar siki diyetle ancak ise yariyorlar. Aksam yemegimi hazirladim simdi mesel ben karnabahar buharda ve 250 gram tavuk haslamasi. Ben canan karataya uyuyorum bu konuda. Gunde 2 ogun kahvalti ve aksam yemegi. Ogle yemegi yogurt kiruyemis vs gibi takiliyorum. Orta cagda ibni sina nin bir lafi varmis. Iki ogun sagliktir. Ucuncu ogun hastaliktir diye. tabi bu bende ise yarafi belirtmek isterim. Genel gecer bir durum olmayabilir. Herkesin metabolizmasi kuskusuz ki farkli calisiyor
kendin ağzınla diyorsun günde 2 öğün yiyorum diye öğün sayını minumum 4 yap öğünlerini böl 2 öğün çok az metobolizman yavaş çalışıyor..
Peki o diğer +2 öğünü meyve veya ceviz tarzı şeylerle mi değerlendiriyim yoksa normal yemek mi abi ?
Peki o diğer +2 öğünü meyve veya ceviz tarzı şeylerle mi değerlendiriyim yoksa normal yemek mi abi ?
diğer öğünlerinde neler var önemli olan o karbonhitratı minumumda tut et yağsız sıkıntı yok ye meyvede çok fazla abanma en nihayetinde onlardada şeker ve karbonhitrat var
aslında oturup senin gün içinde ne kadar kalorı harcadığına bakıp ona göre diyet programı yapmak lazım 3 ana öğün arasına 2 ara öğün koyman lazım minumum 3 öğün normal insan için bile az
diğer öğünlerinde neler var önemli olan o karbonhitratı minumumda tut et yağsız sıkıntı yok ye meyvede çok fazla abanma en nihayetinde onlardada şeker ve karbonhitrat var
aslında oturup senin gün içinde ne kadar kalorı harcadığına bakıp ona göre diyet programı yapmak lazım 3 ana öğün arasına 2 ara öğün koyman lazım minumum 3 öğün normal insan için bile az
İlgilendiğin için çok sağol abi ama inan kilo denen şey insanı yoruyor mahvediyor hareketlerini engelliyo hem kişisel hem çevresel olarak ve ben bir an önce önlem almak istiyorum.. Pilav makarna tarzı yemeklerde yemiyorum bu arada
Bu dediklerini yarın harfiyen uyguluycam abi hatta 5 öğün yapmayı düşünüyorum kahvaltı, öğle yemeği, elma, aksam yemegi, yoğurt veya herhangi bir şey
İlgilendiğin için çok sağol abi ama inan kilo denen şey insanı yoruyor mahvediyor hareketlerini engelliyo hem kişisel hem çevresel olarak ve ben bir an önce önlem almak istiyorum.. Pilav makarna tarzı yemeklerde yemiyorum bu arada
Bu dediklerini yarın harfiyen uyguluycam abi hatta 5 öğün yapmayı düşünüyorum kahvaltı, öğle yemeği, elma, aksam yemegi, yoğurt veya herhangi bir şey
şuan antreman yapıyormusun ??
sana tavsiyem günde minumum 3 litre su iç ben sana 5 öğün diyorum ama dolu dolu 5 öğün değil az ve öz seni hayatta tutucak hayattab soğutmuycak şeyler dışarda yemek yiyorsan işin çok zor akşamdan yarın için yemeklerini hazır etmen lazım bide hedef koy kendine eğer spor yapıyorsan işin çok daha kolaylaşır bu işi çok ciddiye alıp devam etmen lazım şu kiloya indim değil olay ömrün boyunca temiz beslenmen lazım bu olması gereken şeydir hamburger cipsler çıkolatalar bunlar zaten doğal olmayan besinler yemek düzenini baştan programlaman lazım çok ayrıntılı gözükür ama zamanla hedefini yakalarsın tekrar diyorum sporla işin çok daha kolaylaşır.intagramda bir çok insan var başlangıçtaki halleri ve şuanki halleri beslenmeleri antremanları yanlış yapanlarda var doğru yapanlarda onu takip et bak gün gün insanlar nasıl besleniyor alternatif beslenmeler çıkar kendine belirli bir beslenmeye sabit kalma çok bunaldığın zamanlar olucak haftada 1 gün 1 öğün dilediğini ye yol moral verir ama bunu çok sık değil minumum haftada 1 yap zaten karbonhidratı azalttığın için çok zor acıkmaya başlıycaksın.kolay gelsin..
maşallah adamlar termınator gıbı:)
ızleyın :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=648359908564669&set=vb.158234624243869&type=2&theater
edemirbas
21-04-2014, 22:17
Yarıyıl tatilinden 2 hafta sonra çalışmayı bıraktığım için söndüm ve kilo aldım, nerdeyse eski halime döndüm diyebilirim şu an. Şu an kas yapmak değil de kalçayı eritmek istiyorum. Günde 2 ya da 3 öğün yiyorum. Sabah kahvaltısı yapacak vakit bulduğum zaman çay poğaça yapıyorum, öğle yemeğinde 1 tabak pilav, akşam yemeğinde ise (7 gibi) evde ne pişerse yiyorum ( haftada en az 1-2 kere sebze pişer, onun dışında pilav, makarna vs. değişir) beğenirsem 1 tabak daha yiyorum. Akşam yemeğinden biraz kısıp yemeği gün içinde ara öğünlere bölmeye başlıyorum yarın. Kahvaltı ve öğle aynı kalacak ama akşam yemeğine kadar olan vakitte araya ne koyabilirim?
Evde 1 tane 4kg 2 tane 2 kg dumbell ve 2 tane 1 kiloluk ayak bantlarından var. Şu an squat yapıyorum (ilk set 20-25 tekrar, 3 set 16-18 tekrar). Elimdekilerle başka ne çalışabilirim?
Kard3sim karboyu kes sen masallah sabah oglen karbo yemissin ogun aralarina meyve yogurt peynir hadlama tavuk tarzi seyler koy
3 hafta önce spora basladim sirf hareket olsun diye.
10 gundur de diyet yapiyorum internetten gordugum kadariyla.
178 boyum.var ve 77.2 kilo geldim 12 nisanda. O gunr kadarki beslenmem soyleydi
Kahvalti yarim.beyaz ekmek yanida zeytin peynir domates salatalik. 1.5 2 saat sonra en az 2 3 cikolata gofret yanina biskuvi vs 12 1 arasi ogle yemegi 4 5 dilim beyaz ekmek. Aradan 2 saat geçince tekrar aclik ve yine cips cikolata vs. Aksam yine yemekte 4 5 dilim beyaz ekmek tikabasa dolu bi mkde. Aksam disari cikinca arada cig kofte 2 durum, ya da tost , tabi denk gelirse tatlı.
12 nisan cumartesiden bu yana olan beslenmem
Sabahlari 1 haslanmis tam yumurta be 1 dilim beyaz ekmek kalani ayni.
Ogle yemegine kadar olan aburcubur yok
Ogle yemegndeki porsiyonlar yarima indi ekmek cok küçük dilim
Is cikisina kadar olan aburcubur yok
Aksam eve giidnce yemek yok cok cok acsam avuc kadar musli ve sut
Ardina sporda kosu ve hizli yuruyus . Saatte 6 km hizla yuruyorum.
Spordan sonra en az 2 3 haslanmis yumurta beyazi bazen yaninda haslanmis tavuk. Ekmek cok cok nadir kucuk.bir dilim ve bir muz. Bir kase yoğurt. Catal ucuyla.bal.
Geceye dogru cok acikirsam yine avuc kadar muslu. Nesfit olandan. Baska bisey yokm tabi bol su. Bol dediysem gunde en fazla 3 litre.
Bu sekilde 10 gun sonra tartida gordugum kilo
77.den ayni kiyafetler ayni tarti ve tartinin yeri de ayni 75.5.
Beslenmemde eksik fazla yanlis olan birsey varsa tavsiyenizi beklerim . Buarada tam bugday ekmegi aldim bundan kac dilim yemeliyim.
Tesekkurler
@tayfun boy 1.78 kilo 75 demişsin, bana çok ideal geldi oranın. Kilo vermeye mi çalışıyosun korumaya mı çalışıyorsun?
fizik yapımız benzer, ben de 1.79 boy 72 kiloyum şuanda. Definasyon çalışıyorum, 32 beden pantolon taşarken şuan 30 falan oldu. Ama yine de 74-75 ideal gibi bizim boy için.
@tayfun boy 1.78 kilo 75 demişsin, bana çok ideal geldi oranın. Kilo vermeye mi çalışıyosun korumaya mı çalışıyorsun?
fizik yapımız benzer, ben de 1.79 boy 72 kiloyum şuanda. Definasyon çalışıyorum, 32 beden pantolon taşarken şuan 30 falan oldu. Ama yine de 74-75 ideal gibi bizim boy için.
Bu halimle bile gobek cikik duruyo sinirimi bozan o :) amacim 70e kadar dusmek. Ondan sonra omuz karin vs calismaya baslarim diye dusunuyorum
Geçmiş sayfadaki arkadaşları tebrik ederim maşallah güzel olmuşlar.
şuan antreman yapıyormusun ??
sana tavsiyem günde minumum 3 litre su iç ben sana 5 öğün diyorum ama dolu dolu 5 öğün değil az ve öz seni hayatta tutucak hayattab soğutmuycak şeyler dışarda yemek yiyorsan işin çok zor akşamdan yarın için yemeklerini hazır etmen lazım bide hedef koy kendine eğer spor yapıyorsan işin çok daha kolaylaşır bu işi çok ciddiye alıp devam etmen lazım şu kiloya indim değil olay ömrün boyunca temiz beslenmen lazım bu olması gereken şeydir hamburger cipsler çıkolatalar bunlar zaten doğal olmayan besinler yemek düzenini baştan programlaman lazım çok ayrıntılı gözükür ama zamanla hedefini yakalarsın tekrar diyorum sporla işin çok daha kolaylaşır.intagramda bir çok insan var başlangıçtaki halleri ve şuanki halleri beslenmeleri antremanları yanlış yapanlarda var doğru yapanlarda onu takip et bak gün gün insanlar nasıl besleniyor alternatif beslenmeler çıkar kendine belirli bir beslenmeye sabit kalma çok bunaldığın zamanlar olucak haftada 1 gün 1 öğün dilediğini ye yol moral verir ama bunu çok sık değil minumum haftada 1 yap zaten karbonhidratı azalttığın için çok zor acıkmaya başlıycaksın.kolay gelsin..
Abi çok çok teşekkür ediyorum bu uzun bilgilendirme için.. Spora gidiyordum 3 gün önce kontratım bitti, bugün tekrar başlatıcam akşam üzeri ve dediklerini harfiyen uygulamayı kesinlikle düşünüyorum çünkü asıl ben'i tekrar kazanmak için kendime söz verdim.
Spor hocasıyla beslenme hakkında biraz fikir alışverişi yapiyim eğer anlaşamadığımız bir konu olursa seni bi rahatsız edicem abi bu konuda da. Tekrar çok teşekkür ediyorum
merttepe
22-04-2014, 14:14
haftanın 5 günü spora gidiyorum antrenman konusunda sizce hangisi daha etkili ?
Pazartesi
Dinlenme
Salı
Göğüs-Biceps-karın
Çarşamba
Sırt-triceps
Perşembe
dinlenme
Cuma
Bacak-omuz karın
Cumartesi
Göğüs-Biceps
Pazar
Sırt-triceps-karın
Pazartesi
Dinlenme
Salı
Bacak-omuz-karın....
....
diye dönerek giden bir program..
Bunun yerine tek bölge girip haftada bir kere çalıştırmam dahamı iyi olur.
Çünkü iki bölge girdiğimde çok haraket giremiyorum. Fakat iki bölge programında da bir kası haftada iki kere çalıştırabiliyorum.
Tek bölge programı örneği
Pazartesi
Dinlenme
Salı
Göğüs-karın
Çarşamba
Sırt
Perçembe
dinlenme
Cuma
Biceps - triceps - karın
Cumartesi
bacak
Pazar
omuz - karın
Sizce hangisi daha efektif?
merttepe
22-04-2014, 14:16
yemek konusunda miktarı merak eden arkadaşlara yardımcı olacaktır:
http://24.media.tumblr.com/47559a5132952a1432b708a17c4e5984/tumblr_n4e58hty2k1qgy4sco1_1280.jpg
Yiğit Ş.
22-04-2014, 14:26
ve hala six pack yok mu :D
haftanın 5 günü spora gidiyorum antrenman konusunda sizce hangisi daha etkili ?
Pazartesi
Dinlenme
Salı
Göğüs-Biceps-karın
Çarşamba
Sırt-triceps
Perşembe
dinlenme
Cuma
Bacak-omuz karın
Cumartesi
Göğüs-Biceps
Pazar
Sırt-triceps-karın
Pazartesi
Dinlenme
Salı
Bacak-omuz-karın....
....
diye dönerek giden bir program..
Bunun yerine tek bölge girip haftada bir kere çalıştırmam dahamı iyi olur.
Çünkü iki bölge girdiğimde çok haraket giremiyorum. Fakat iki bölge programında da bir kası haftada iki kere çalıştırabiliyorum.
Tek bölge programı örneği
Pazartesi
Dinlenme
Salı
Göğüs-karın
Çarşamba
Sırt
Perçembe
dinlenme
Cuma
Biceps - triceps - karın
Cumartesi
bacak
Pazar
omuz - karın
Sizce hangisi daha efektif?
abi bende ilk başta senin ilk dediğin gibi yapıyordum ama yanlış yapıyomuşum ya da bana yaramıyormuş,şimdi ise
1.gün sadece göğüs
2gün biceps-triceps
3.gün omuz-kanat
4.gün bacak
böylece iki önemli kas grubuna tek gün ayırıyorum maksimum calışıyorum geliştiği hissediyorum dinlenmeleri karın çalışmayı kendine göre ayarlarsın bi kaç hafta dene kesinlikle benimsiceksin
Peki tek gün çalışırken yaptığınız ağırlık ve tekrar sayısı nasıl oluyor?
::ZaFeR::
22-04-2014, 14:57
http://i.hizliresim.com/27kp60.jpg (http://hizliresim.com/27kp60)
geçen internette böyle bi şey buldum.Göbek eritmeye faydası olur gibi duruyor.
Şu hareketlerden ziyada diyet yapılsa karın kası daha çok belirgin olur :) Göbek bunları çalışarak zor erir.
Çok güzel bi söz var çogu kişi biliyodur, "karın kası salonda degil mutfakta yapılır" diye. :) Ben diyet yapınca cıkıyo yoksa kapanıyo direk mesela :)
Mide calismayla kariz uzerindeki yaglar erimez onlarda bir kas gurubu calistirmak sart tabi en iyi mide egzersizi gunde 5 sefer abur cubur yemeyi kesmek :)
karın kasından nefret ediyorum :D yemekten kısmak çok zor ya bu yaşta yemicez ne zaman yicez :D
edemirbas
22-04-2014, 16:34
Kard3sim karboyu kes sen masallah sabah oglen karbo yemissin ogun aralarina meyve yogurt peynir hadlama tavuk tarzi seyler koy
Okula giderken artık çantama 1-2 elma atmaya başlıyorum. Kahvaltı yapacak zaman olmuyor, derste tırtıklayacağım bende :D
Öğlen 1 tabak pilav (ya da çorba, ama çorba alırsam ekmek çok yiyorum yemezsem doyurmuyor. Doymazsam ikinci elmayıda öğlen yerim)
Akşam yemeğini de tıkabasa doyacak kadar değil de açlığımı kesecek kadar yapacağım. Yemekten sonra acıkırsam eğer 1 tabak mısır gevreği ya da meyvelerle karnımı doyuracağım.
Bunların dışında egzersiz olarak, kalçalar için squat, karın bölgesi salmasın diye mekik, elbow plank ve leg raise ile devam edeceğim. Ayrıca cips, kola gibi fast-food'lar yasak. Gün içinde 2 - 2,5 litreye yakın su içiyorum. Eklemem ya da çıkarmam gereken bir şey varmı?
Meyve ile karın doyurma işte :) şunlara bakılırsa sen hiç protein almıyosun o zaman.
Sen karbonhitrat delisisin belli :)))
O 1 tabak pilav yerine izgara tavuk ye ekmekten tamamen kurtul ihtiyacin yok zaten daha kaliteli karbolar tuket kahvaltinda gunun her saati karbo tuketmene gerek yok sabah kahvaltinda yulafini ye yanina yumurtani ye mis ara ogunlerinde izgara tavuk salata bunlar ekmek yok makarna yok kati yag yok zeytin yag kullanabilirsin seker asla yok
edemirbas
22-04-2014, 16:55
Sen karbonhitrat delisisin belli :)))
O 1 tabak pilav yerine izgara tavuk ye ekmekten tamamen kurtul ihtiyacin yok zaten daha kaliteli karbolar tuket kahvaltinda gunun her saati karbo tuketmene gerek yok sabah kahvaltinda yulafini ye yanina yumurtani ye mis ara ogunlerinde izgara tavuk salata bunlar ekmek yok makarna yok kati yag yok zeytin yag kullanabilirsin seker asla yok
Öğlen bende ızgara tavuk yemeyi isterim ama okulda çıkmıyor işte :D Sabah kahvaltımı evde yapamıyorum uyandıktan sonra mümkün değil midem yemek almıyor ama bi yarım saat falan erken kalkıp yulaf yiyeceğim artık :) Ekmeği tamamen kesiyorum o zaman, peki öğle yemeği nasıl olacak? Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini ayarlayabiliyorum ama okul yemekhanesinde çıkan yemekler sınırlı kantinden zaten bahsetmiyorum :D
Git ufak yemek kapları yap geceden hazırla yemeklerini koy git okula :)
edemirbas
22-04-2014, 17:15
Git ufak yemek kapları yap geceden hazırla yemeklerini koy git okula :)
Sırf tavukmu olacak öğle yemeği, onu tam anlayamadım :D
Sırf tavukmu olacak öğle yemeği, onu tam anlayamadım :D
Bak hala kasiniyor :)) tavugun yaninan pilav uzeri nohut al sen :))) tavuk yap 200 gram yanina salata alpin dedigi gibinufak kaplarla yemeklerini akdamdan hazirla kolay degil :)
edemirbas
22-04-2014, 17:27
Bak hala kasiniyor :)) tavugun yaninan pilav uzeri nohut al sen :))) tavuk yap 200 gram yanina salata alpin dedigi gibinufak kaplarla yemeklerini akdamdan hazirla kolay degil :)
Gözdağı alındı, akşamdan tavuğumu salatamı hazırlayıp okula doğru yollanıyorum :D
Tavuk harici birşey sorucam, bu yulaf tek başına çok tatsız tuzsuz oluyor, 1/1 ya da 1/2 şekilde mısır gevreğiyle karıştırsam olurmu yoksa sadece yulafı üstüne birşey katmadanmı tüketmek gerek?
Gözdağı alındı, akşamdan tavuğumu salatamı hazırlayıp okula doğru yollanıyorum :D
Tavuk harici birşey sorucam, bu yulaf tek başına çok tatsız tuzsuz oluyor, 1/1 ya da 1/2 şekilde mısır gevreğiyle karıştırsam olurmu yoksa sadece yulafı üstüne birşey katmadanmı tüketmek gerek?
Yulafin icine yagsiz sutle tarcin gezdir bunu 1 saat once yemeden once hazirla dolaba koy cikarttiginda muhallebi kivaminda olur daha yenilebilir oluyor
erhanarici18
22-04-2014, 20:08
arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar spora başladık
CLA, L carnitine ve karbo ile GH bu dörtlü bi arada kullanılırmı etkisi nasıl olur nasıl kullanmam gerekir.....
şu göbeği eritmem lazım ama aynı zamanda göğüs ve omuzlardan hacimlenmem lazım
1,75 boy 75 kg 98cm göğüs 94cm GÖBEK (nasıl bi vücut bu yaa :D )
güncelll
yokmu cevap
Bir soruda ben sorayım.
Sabahları şirkete gittiğimde ***** plaza çalışanı olduğumuzdan kahvaltı doğru düzgün edemiyorum. Yulaf ve yağsız süt sabahları benim ihtiyaçlarımın nekadarını karşılayacaktır ? Sabahları multi vitaminimi öğleden sonra da beef aminomu kullanıyorum. Aminoyu içinde protein olduğundan öğünlere ve spor öncesi sonrasına yaydım nasıldır sizce ?
ers10weys91
23-04-2014, 09:08
boşver tadı arama ye gitsin :icon_tup:
Bir soruda ben sorayım.
Sabahları şirkete gittiğimde ***** plaza çalışanı olduğumuzdan kahvaltı doğru düzgün edemiyorum. Yulaf ve yağsız süt sabahları benim ihtiyaçlarımın nekadarını karşılayacaktır ? Sabahları multi vitaminimi öğleden sonra da beef aminomu kullanıyorum. Aminoyu içinde protein olduğundan öğünlere ve spor öncesi sonrasına yaydım nasıldır sizce ?
Yulaf ve sut bir kisim protein ihtiyacini karsilar yanina yumurta beyazida al
musti2jz
23-04-2014, 16:19
İki haftadan beri dirseklerim geçmeyen bir ağrı var. Biceps triceps çalıştığımda daha da artıyor. Bazen de hiç ağrımıyor sebebi ne olabilir? Fazla zorlamadan mı, kronik mi yada herkesin başına gelen bişey mi?
İki haftadan beri dirseklerim geçmeyen bir ağrı var. Biceps triceps çalıştığımda daha da artıyor. Bazen de hiç ağrımıyor sebebi ne olabilir? Fazla zorlamadan mı, kronik mi yada herkesin başına gelen bişey mi?
Alina triceps fransiz bu hareketleribagir girersen yspiyor bir cok kiside var bu hafif gir dedigim harektlere katarnatif hareketler yap..glucosamine destegi al
musti2jz
23-04-2014, 18:21
Alina triceps fransiz bu hareketleribagir girersen yspiyor bir cok kiside var bu hafif gir dedigim harektlere katarnatif hareketler yap..glucosamine destegi al
Aynen abi dediğin hareketler çok fazla oluyor. Fransıza ara verdim ama alına triceps hala devam ediyorum. Çok teşekkür ederim abi önerilerin için.
Yiğit Ş.
24-04-2014, 13:31
Sabah 2 yımırta, kepek ekmeğine beyaz peynirli tost.
Kahvalı ve öğle yemeği arasına yeşil elma sıkıştırıyorum. Öğlen çorba, ızgara tavuk, pilav ve yoğurt.
Spordan önce saat 4.30 - 5 gibi makarna yiyorum tavuklu beyaz peynirli. saat 6da spora gidiyorum.
çıktıktan sonrada tavuk ve yanına evde ne varsa sebze olarak onu yiyorum.
akşamda eğer acıkırsam yoğurt fln sıkıştırıyorum. h.içi menü bu. ideal midir eklemem çıkartmam gereken bişi var mıdır ? hani memnunum beslenmeden ama tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeye hayır demem.
ptesiden cumaya hergün gidiyorum ve 5km koşu fix var.
şimdi senin yapma amacına göre hesaplama yapmak lazım büyümekmi istiyosun yağ yakmakmı
Yiğit Ş.
24-04-2014, 14:43
kilo vermek için başlamıştım, 5kilo kdr verdim. şuan brz büyümeye çalışıyorum.
ssdriver
24-04-2014, 14:51
glukozamin bende kullanıyorum. ara arah hala ağrıyor dirseklerim. ama uzun sürmüyor. almasam belki daha kötü oalcaktı bilemiyorum tabi. peki glukozamin alımı için bir period var mı? atıyorum 3 ay al 3 ay bırak vs. gibi ?
sabahlari 3 yumurta peynir ve 1 dilim kepek ekmegi
oglenleri 1 veya 1.5 kisilik tavuk sis veya 200gr tavuk izgara
4-5 arasi 30 gr ceviz veya badem
aksamlari 100 gr light yogurt veya tonbalikli salata veya tavuk yiorum yine.
Baska hic bise yemiyorum. gunluk 1 saat cardio yaklasik 1 saatte agirlik giriyorum hoca esliginde. 40 kg oldu ama daha zayiflayamiyorum inemiyorm daha fazla bi turlu. varmi onerisi olan ? 132'den 92e indim suan.
edit : kollar 33 cm idi suan 37 cm oldu. baya gelisme ve duzlesme var vucudumda 92 gibi durmuyorum sikiyim baya. ama iste 86 fln istiyorum oda gitmiyor suanda.
Aykut, 1 2 gün şaşırt vücudu tekrar devam et diyetine. Birde cardionu düzen olarak degiştir hep aynısını yapıyosan farklı bi sisteme geç. Gerçi hocan seni daha iyi tanımıştır ona göre yönlendirir söylersen.
Tebrik ederim.
ankara da xfıt var gıden var mı acaba?
Yulaf ve sut bir kisim protein ihtiyacini karsilar yanina yumurta beyazida al
Mesaj alınmıştır abi teşekkür ettim :)
Aykut, 1 2 gün şaşırt vücudu tekrar devam et diyetine. Birde cardionu düzen olarak degiştir hep aynısını yapıyosan farklı bi sisteme geç. Gerçi hocan seni daha iyi tanımıştır ona göre yönlendirir söylersen.
Tebrik ederim.
abi zaten zayiflama 30da durmustu. farkli antreman ve diyetle bi 10 daha siktim. ** simdi baya bi duraksama donemi yasiyorum. tekrar diyetisyenemi baslasam diye dusunuyorum. ama onlarda surekli ayni seyleri yaziyolar sikildim artik haftalik 125 lira bayilmaktan.
musti2jz
24-04-2014, 21:01
abilerim definasyon döneminde kullanmak için whey gold standardın yerine tavsiye edebileceğiniz bir protein var mı yoksa gold standart iyimidir?
2 ay 10 gün oldu diet ve haftada 4 gün spora başlayalı. 117 kg'dan 102 kg'a indim şuan. Vücudum düzleşti ve yukardan aşağıya incelmeye başladım. Boyum 190 cm ve kalıbım geniş. 90 kg civarı söylüyor bakan insanlar genelde ama belimin üstünde acayip yağ var. Karın kaslarım sertleşti hatta bel kemiklerim bile çıktı ama bu yağı yakamıyorum :( Neler önerirsiniz? 1 Saat cardio ve ağır karın egsersizi yapıyorum... Dietimde baya ağır.
Yardımlarınızı bekliyorum abilerim.
Saygılarımla
abilerim definasyon döneminde kullanmak için whey gold standardın yerine tavsiye edebileceğiniz bir protein var mı yoksa gold standart iyimidir?
karbonhıdrat - colestrol - sodyum - seker - bunların 0 ya da 0 a yakın degerlerde olması gerekır.
carnıvor ya da syntrax matrix onerırım.
Ahmet
2 ay 10 gün oldu diet ve haftada 4 gün spora başlayalı. 117 kg'dan 102 kg'a indim şuan. Vücudum düzleşti ve yukardan aşağıya incelmeye başladım. Boyum 190 cm ve kalıbım geniş. 90 kg civarı söylüyor bakan insanlar genelde ama belimin üstünde acayip yağ var. Karın kaslarım sertleşti hatta bel kemiklerim bile çıktı ama bu yağı yakamıyorum :( Neler önerirsiniz? 1 Saat cardio ve ağır karın egsersizi yapıyorum... Dietimde baya ağır.
Yardımlarınızı bekliyorum abilerim.
Saygılarımla
en son en zor giden bölge sabrediceksin dieti bırakma vucudu şaşırtmaya çalış yağ yakmaya yönelik
en son en zor giden bölge sabrediceksin dieti bırakma vucudu şaşırtmaya çalış yağ yakmaya yönelik
bunun icin yontemler neler peki?
3 ay duzenli kilo verirken birden yavasliyor hatta 2-3hafta yerinde sayanlar var
abi zaten zayiflama 30da durmustu. farkli antreman ve diyetle bi 10 daha siktim. ** simdi baya bi duraksama donemi yasiyorum. tekrar diyetisyenemi baslasam diye dusunuyorum. ama onlarda surekli ayni seyleri yaziyolar sikildim artik haftalik 125 lira bayilmaktan.
Aykut valla bak kendin söylüyosun verdim kilomu güzel güzel diye. Diyetisyen elbet sana bişiler katıcaktır ama bence artık kendin vücudunu tanıdıysan para bayılmana gerek yok. Spor hocanla daha güzel bi program ile degişimini geliştirebilirsin. :)
bunun icin yontemler neler peki?
3 ay duzenli kilo verirken birden yavasliyor hatta 2-3hafta yerinde sayanlar var
abi beslenmenizi bilmiyorum ama genel olarak işe yarıyanlar tamammen karbonhitratı kesmek mesala 1 hafta ardından karbon yüklemek bir süre sonra tekrar kesip sebze ağırlıklı beslenip sıvı yapğ oranını arttırmak başka türlü olmuyor vucut bir şekilde düzene ayak uyduruyor..
abi beslenmenizi bilmiyorum ama genel olarak işe yarıyanlar tamammen karbonhitratı kesmek mesala 1 hafta ardından karbon yüklemek bir süre sonra tekrar kesip sebze ağırlıklı beslenip sıvı yapğ oranını arttırmak başka türlü olmuyor vucut bir şekilde düzene ayak uyduruyor..
Ek olarak Cem abiye 0 karb yapılıcaksan "circle workout" yapılabilir böylelikle depoları iyice boşaltmış olursunuz. Tabi şeker yağ olmıycak. :) Bayılcak gibi olabilirsiniz. Önerim sabah kahvaltınıza kendinizi çok halsiz hissediyosanız benim kullandıgım "Cityfarm" markasının iyotlu deniz tuzu var marketler ondan çok az kullanabilirsiniz. Direnç veririr önerim.
Ek olarak Cem abiye 0 karb yapılıcaksan "circle workout" yapılabilir böylelikle depoları iyice boşaltmış olursunuz. Tabi şeker yağ olmıycak. :) Bayılcak gibi olabilirsiniz. Önerim sabah kahvaltınıza kendinizi çok halsiz hissediyosanız benim kullandıgım "Cityfarm" markasının iyotlu deniz tuzu var marketler ondan çok az kullanabilirsiniz. Direnç veririr önerim.
vericeğimiz 2 gram yağ çektiğimiz şeye bak :D
Böyle hayatın spor gazetesi :D Az kaldı 1 ay sonra tatilde ketif yaparım :p
Şuan 72kg yim yalnız. :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t34.0-12/1655288_10152416393890152_1233449327_n.jpg?oh=8059 1cf44f0657cd55c8ea56cf2606bc&oe=535F4C0C&__gda__=1398740445_a1ed4c3cb9f21147a83fb72e4cfbc14 e
alp ciddi sorucam bu hale gelmek için ne kadar diette kalıyosun bide benim çevremde tüm samimi olduğum bu işi yapan adamlar genetik olarak çok şanslı adamlar yağlı börek baklava yiyp takır takır mideye sahipler sen baya çabalıyosun sanırım mide için dieti bozdunmu kapanıyor doğrumu?
Valla abi 2.5ay diyette kaldım ve hiç bir supplement kullanmadım. (Hydroxycut kullandım sadece ilk 1ay sonra kestim onuda) Ben yemek düzenimi ve sporumu tamamen kendim ayarlıyorum. Yalnış yaptıgım çok yer vardı işte denemiş oldum seneye daha farklı olur. Hedefim 85kg-72/74kg yakalamak.
Valla börek, baklava yiyerek benim vücudum natural olarak böyle kurumama müsade etmez sanırsam. Genetik olarak o kadar iyi degilim demekki, benim genetik olarak en güzel özelligim karın bölgemin düzgün hatlara sahip olması. Belimin ince olması. Soldaki fotografım yarışmadan 1 gün sorna diyetimi falan tamamen bozmuş kolalar cipsler baklava kebab yemiş halim :)
Şuan midem tam anlamıyla kapanmış sayılmaz ama kapandı tabi böyle degil. Ama hatlar yine belirgin idman sonrası gayet ideal görüntü duruyo.
Ekleme: 2.5ay dedim ama sene boyuncada abuk subuk hiç beslenmedim, beslenme çantam hep yanımdaydı yani. Ama dışardada çok rahat yemek yiyodum. Nokta virgul dikkat etmedim. Son döneme girince işi ciddeye aldım hesap kitap biraz yaptım işte. Makale okuyarak deneyerek tadarak bişiler oldu bu kadar mutlutum. :)
inşallah seneye istediğğn gibi olur bu işte kimse kesin çizgiler çizemiyor kendi kendimi keşfediyoruz :)
musti2jz
25-04-2014, 15:23
karbonhıdrat - colestrol - sodyum - seker - bunların 0 ya da 0 a yakın degerlerde olması gerekır.
carnıvor ya da syntrax matrix onerırım.
Ahmet
Sağol ahmet abi önerin için. Carnivor siparişi verecem hayırlısıyla.
kickbuttowski
27-04-2014, 19:27
http://i.hizliresim.com/nPLb6a.jpg (http://hizliresim.com/nPLb6a)
Konuyu güncel tutalım yaz geliyor..
Definasyon yapacak kadar buyuyemedim malesef. Vgde ilk kışimi geçirmiş oldum. Yine de hayatı boyunca top bile kosturmamis biri oldugumu düşününce sonuç kötü sayılmaz. Gelecek yıl daha iyi olur inşallah.
Edt. Hilmi abiye tekrar teşekkür ediyorum fotoda üst vücudum tamamen soğuk olduğu halde iyi görünüyor. Sayesinde 3 ayda göğüs kası yaptım.
Süt yararlı mı zararlı mı ? genel olarak soruyorum bb ile alakalı degil nette yazilanlar casein kemik erİmesi vs. ne kadar dogru?
Aykut valla bak kendin söylüyosun verdim kilomu güzel güzel diye. Diyetisyen elbet sana bişiler katıcaktır ama bence artık kendin vücudunu tanıdıysan para bayılmana gerek yok. Spor hocanla daha güzel bi program ile degişimini geliştirebilirsin. :)
bide ayni seyleri yaziyor be abi surekli. ogrendim artik dedigin gibi vucut neye ne tepki vericek. spor hocasiyla programi bugun degistirdik bakalim insallah onumuzdeki gunlerde biseyler daha olusucak :)
muschletech hydroxcut elite tr de satışa cıkıyor.bir sitede ön siparişle satışa cıkmış durumda bilginiz olsun...
UmutRıza
28-04-2014, 10:26
bende değişim sürecimi paylaşayım 2 sene önce sağlıklı yaşama dönmeye karar verdim başladığımda 155 kiloydum şu an 88 kg ım.
http://i.hizliresim.com/W213vm.jpg (http://hizliresim.com/W213vm)
http://i.hizliresim.com/9X2ZZZ.jpg (http://hizliresim.com/9X2ZZZ)
muschletech hydroxcut elite tr de satışa cıkıyor.bir sitede ön siparişle satışa cıkmış durumda bilginiz olsun...
Sipariş verdim stoklarında varmış :)
bende değişim sürecimi paylaşayım 2 sene önce sağlıklı yaşama dönmeye karar verdim başladığımda 155 kiloydum şu an 88 kg ım.
http://i.hizliresim.com/W213vm.jpg (http://hizliresim.com/W213vm)
http://i.hizliresim.com/9X2ZZZ.jpg (http://hizliresim.com/9X2ZZZ)
İbret alindi. Masallah azmin sonu zaferdir
By CrAzY
28-04-2014, 14:55
Karın kası projem tamamlanıyor :)
Hacimlenme zamanı
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10325507_10203776381278175_6842815254975707140_n.j pg