Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma
1 ayı geçti yağı şekeri tuzu kestim. Hocanın verdiği diyet programına arada bozsamda( bir öğün, bir çikolata vs.) elimden geldiğince uydum. Hemen hemen hergün mide çalıştım. Kilomda bir azalma da yok artmada yok. Ölçülerde milim milim gidiyo 2 cm 3 cm. ( aydan aya ) bunu hocaya sordum vücudundan su gitti, giden yağların yerinede kas geldi diyor. Tartıda vs bu farkı anlamazsın diyor. Benimde biraz kafam karıştı. Sizce ne denli doğru, aynada bariz fark olmasada hiç fark yok diyemem. Mide ölçüsüde 2 3 cm düştü ama görüntü olarak farklı duruyor. Kafamda deli sorular..
aynı durum bendede var çok kilo kaybım olmadı ama vücudun sertleştiğini sıkılaştığını hissediyorum.. ben diyet yapmıyorum pek sadece ekmek şeker vs. kestim bide yediğim şeylere daha dikkat ediyorum. hergün min. 7-8 km tempolu yürüyüş 20 dk bisiklet vs. kardio yapıyorum yanındada dambılla 3-5 hareket.
kardesim dietimin ortalarindayim tam temizliyim aticam :)
ferhatcam
27-01-2015, 19:50
Resim atsana varsa..
http://i.hizliresim.com/J7BnrQ.jpg
turbo&quattro
27-01-2015, 20:28
Zenci,Eski bi Amerikan askeriyle calismaya basladim 10 gun once. Beslenme plani ve antremanlar cok agir herkesi kendileri gibi saniyorlar hahahh :) Hedef haziran 1 istedigim seviyeye gelmek. Ilk basladigim gun ve haziran 1 deki halimi paylasacagim ;)
cgnozdmr
27-01-2015, 20:31
Zenci,Eski bi Amerikan askeriyle calismaya basladim 10 gun once. Beslenme plani ve antremanlar cok agir herkesi kendileri gibi saniyorlar hahahh :) Hedef haziran 1 istedigim seviyeye gelmek. Ilk basladigim gun ve haziran 1 deki halimi paylasacagim ;)
abi yapıları farklı bi kere bizim salonda da var bi tane değişik değişik kilolar değişik değişik hareketler canım sıkılıyor görünce :D
turbo&quattro
27-01-2015, 20:37
Bugunki antreman cok zorlu gecti daha fazla yapamicam dedim sacmalama bu daha baslangic dedi :D iki hafta once ilk bulusmamizda bir dizi testler yaptik, rakamlari ortaya cikardik ve o rakamlar dahilinde gidiyoruz genetigim bozuk olsa bile istedigim vucudu cikartacakmis, bakalim gorecegiz :)
cgnozdmr
27-01-2015, 20:47
Bugunki antreman cok zorlu gecti daha fazla yapamicam dedim sacmalama bu daha baslangic dedi :D iki hafta once ilk bulusmamizda bir dizi testler yaptik, rakamlari ortaya cikardik ve o rakamlar dahilinde gidiyoruz genetigim bozuk olsa bile istedigim vucudu cikartacakmis, bakalim gorecegiz :)
hadi inşallah abi sakıncası yoksa idman şeklini ve sonucları paylasırsan herkes bılgılenır zencı abımızden :D
turbo&quattro
27-01-2015, 20:54
Sonuclari tabiki paylasirim ama idman sekli ve beslenmeyi benim test sonuclarina gore yaptik herkeste ayni olmayabilir.
ferhatcam
27-01-2015, 21:04
Onceside atarmisin?
tam olarak öncesi değil ama yağlı halimden şöyle bi resim var http://i.hizliresim.com/04AnOR.jpg yalnız bu geçen sene yaz başlangıcı yani fix olarak sporu bırakmama az kala. bi 7-8 ay düzenli çalıştıktan sonraki halim izole olmayan protein ve beslenmeye sıfır dikkat ile. Araya giren 3 aylık aradan sonra. Şuan bifiil 2 aydır düzenli spor yapıyorum. ve 1 aydır bcaa glutamine diyetle beraber
Az daha sabir belirgin baslangic 6 ay da olur bozma moralini bu is sabir..
Evlendigimde 75 kg dum... 7 ay gecti suan 90 kg yum.. gobek aldi basini gidior.. Yogunluktan ***** salona gitme sansim yok.. ne yapmaliyim...
buristyle
28-01-2015, 10:39
Evlendigimde 75 kg dum... 7 ay gecti suan 90 kg yum.. gobek aldi basini gidior.. Yogunluktan ***** salona gitme sansim yok.. ne yapmaliyim...
Sen bence bosan :D, daha cok ekmegi birakamiyorsan mesela siyah ekmek yemeye bak. Eger fast food tarzi yiyiyorsan onlari birak, ve daha cok beslenmen beyaz etten olussun. Balik ye mesela tabikide yagsiz. Her 3-4 saatte bir yemek ye ama azar azar. (Proteyin)
ers10weys91
28-01-2015, 23:12
Hocam öneri için teşekkürler.Atreman sonrası GNC nin whey proteinini alıyorum.;)
C vitamini de öneririm sana Ester - c
Arkadaşlar 10 gün önce apandisit ameliyatı oldum 1 gün sonra kanama oldu laparatomi mi ne öyle ağır bi ameliyat daha geçirdim üzerine. Üzerine bi ton komplikasyon filan oldu. Şimdi doktorun dediği kesi fıtığı riskin var ama iyi beslenirsen kaslar kendini çabukk toplarsa bişey olmaz.
Protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor ama 10 gündür hastanedeyim ne iştah kaldı ne bişey. Araştırdım biraz aminoasit öneriyorlar.
belli bi marka var mıdır önerebileceğiniz.
C vitamini de öneririm sana Ester - c
Hocam Ester-c tam olarak ne için?Biraz araştırıdım ama yeteri kadar bilgiye ulaşamadım
-Murat Özcan-
31-01-2015, 12:13
Beyler bir şey sormak istiyorum Fitness çalışmak boy uzamasını engeller aksine boyu kısaltır mı böyle bir şey duydum doğruluğu nedir ?
Beyler bir şey sormak istiyorum Fitness çalışmak boy uzamasını engeller aksine boyu kısaltır mı böyle bir şey duydum doğruluğu nedir ?
Çok saçma bir şey bence.Halter yapanlar için geçerli olabilir ama
-Murat Özcan-
31-01-2015, 12:29
Çok saçma bir şey bence.Halter yapanlar için geçerli olabilir ama
Biraz araştırdım da omuriliğe baskı oluyormuş falan boy uzaması engelleniyormuş tarzında yorumlar gördüm forumlarda. Tabi ki forumda uzman olarak yapan kişiler var onlar doğrusunu söyleyecektir..
cgnozdmr
31-01-2015, 22:34
Biraz araştırdım da omuriliğe baskı oluyormuş falan boy uzaması engelleniyormuş tarzında yorumlar gördüm forumlarda. Tabi ki forumda uzman olarak yapan kişiler var onlar doğrusunu söyleyecektir..
dostum kendin için soruyorsan zaten yaş olmuş 23 bu saatten sonra etkisini mi düşünüyorsun boşver yap gitsin :)
painkller
31-01-2015, 23:59
Boy uzamasina etkisi varmi bence var ama sarkmaylada omurlar arasi mesafe uzayip boy uzuyor, yani kisacasi mevcut boyunuz kisalmiyor. Yanlis hareketlerle omurga egikligi olursa apayri bi konu o. Benim hemen hemen 6. ayim ve 5 senedirde boyum 2 3 cm ya uzamistir yada uzamamistir. Lakin vucud gelistirme boy kisaltir laflari genelde tembel insanlarin kacamak laflari gibi geliyor bana adam gibi duzgun sekilde sporu yaptiginiz zaman apayri bi insan oluyorsunuz davranista, efendilikte Vs.
Ek besin olayinada takiliyorum ben cesitli suplementler, guc arttiricilar yag yakicilar bana hep arti kimyasal olarak geliyor. Nitekim kabul edilmis kullabiliyor ama ben elimden geldigince tavuk, yumurta, et, balik, sut, peynir gibi dogal besinlerden yanayim.
Arti konu olarak cesitli hareketler, stiller paylasimina gecilse bu konuda cok daha iyi olur bence.
AlwaysFast
01-02-2015, 00:06
Vücut geliştirme boy uzamasını yavaşlatır.Eklem araları 21-23 yaşa kadar açık ve esnek durur.Kişi de Squat,Deatlift ve ağır dambellarla çalışırkem bu eklemlere baskıya maruz kalır bu sebepten boy uzaması yavaşlar gelişme çağında ki insanlar için.Ancak bacak esneme haraketleri ve Barfix boy uzamasına kesin yardımcı hataketlerdir.
bizim konuya yazanların hepsi devam ediyor kardeşim vg ye :) bi ben geriden geliyorum o kadar. askerden geldim toparlanma evresi falan anca yani. hilmi boğaza düştü azıcık. meto abi nossuz hayvani hale geldi çok iyi seviyede. göki abi genetik harikası baklava king. nossuz devam ediyor çok iyi hala. ahmet desen sürekli sporda. yearone serkan abi takır takır kurudu damarlı bir şekilde tahmini 46-47 cm min kol ölçüsüyle ömrüne devam ediyor. stlegal cem abi çok çok iyi olmuş instada gördüm. daha n olcak kardeşim hepimiz devam ediyoruz :)
eski kulağı kesikler federasyonun kontrolü sayesinde yarışmalardan falan çekildi biliyorsun. şuan arka planda beklemedeler bence. bazılarıda cebinin derdinde, ekmeğinde ;)
Uzun zaman oldu konuya girmeyeli girdim kaldığım yerden hepsini okudum. Hala yerinde sayan bir konu. Sorular hep aynı. Ve cevapları konuda olan sorular. Madem okumaya üşeniyorsunuz kafanıza takılanı google a yazın bu konda var ise ilk sayfada cıkıyor. Bu konu ıcın tech e uye olan ınsanlar vardı goruyorum kı onlarda yazmayı bırakmış. Herkese iyi idmanlar. Bu sene ilaçsız bulk yaptım. hacim değişmedi yakında fotoğraf koyarım.
Ahmet
arkadaşlar mekik çekmek yağ yakıyormu yakmıyormu ? kimisi yakar kimisi yakmaz boşa diyor kafam acayıp karıştı.
evet arkadaslar bu gün itibariyle 5 kg uçtu gitti :))) mekik sanki mideyi ufalttı gibi hissediyorum psikolojik olailir tabi
terazilastik
02-02-2015, 14:04
Arkadaşlar merhaba' universal nox3 var ama nasıl kullanılacağını tam bilmiyorum sabah 6 da Kalkıp aç karna 3 kapsül alıyorum öğle yemeğinden yarım saat sonra 3 kapsül alıyorum akşam 8 de de antrenmana başlıyorum, bir de nox3 ile nı xplod 2.0 aynı anda kullanabilirmiyim ?
mrb arkadaslar ,bu urunu kullanan varmı aramızda bundan almayı dusunuyorum http://www.supplementler.com/urun/nutrade-premium-protein-2250-gr-5208 ,başka onerebılıcegınız izole proteın varmı ?
By CrAzY
03-02-2015, 20:05
4 ay aradan sonar başlayalı 8.günüm.
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10440269_10206025400462249_247334758915403761_n.jp g?oh=7602c7ad367424137f36c8fc522dbf03&oe=55486423
mert_can 41
03-02-2015, 21:07
Abi spor programını paylaşabilirmisin :)
Asker sonrasında öncesi sonrası yaptımda askerde çok değişiyo insan hahahha :) motivasyonunuz bol olsun
cgnozdmr
04-02-2015, 14:16
Asker sonrasında öncesi sonrası yaptımda askerde çok değişiyo insan hahahha :) motivasyonunuz bol olsun
13 kg verdim alp ben tam :)
semsialtunbas
04-02-2015, 15:03
beyler kafama takılan bişey var belki daha önce sorulmuştur, eti lifalif yulaf ezmesinin ve lifalif meyveli müslinin tek farkı içindeki kuru meyvelerin olması galiba değil mi? müslinin içeriğine baktığım zaman yulaf ezmesi yazıyor zaten ama yine de emin olmak istedim, meyvelerden dolayı çok rahat yiyorum hiç bal şeker vs karıştırmadan :)
Blackbird
04-02-2015, 16:41
beyler kafama takılan bişey var belki daha önce sorulmuştur, eti lifalif yulaf ezmesinin ve lifalif meyveli müslinin tek farkı içindeki kuru meyvelerin olması galiba değil mi? müslinin içeriğine baktığım zaman yulaf ezmesi yazıyor zaten ama yine de emin olmak istedim, meyvelerden dolayı çok rahat yiyorum hiç bal şeker vs karıştırmadan :)
Çok fazla fark yok hangisini seviyorsan onu yiyebilirsin ama besin değerleri biraz farklı kutuların üzerine bakarsan farkları görürsün. Bende müsli sevmiyorum çok tatlı geliyor, Doğadan nın yulafı biraz daha kalın çekilmiş daha lezetli geliyor bana.
schizophrenic
04-02-2015, 20:48
4 ayımı doldurdum , ilk 2 ay beslenmeme dikkat etmedim tabi sonrasına hard bir diyetle bu haldeyim şimdi , vücunuzun geliştiğini ve kilo verdiğinizi görmek mükemmel bir duygu :)
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10978629_10205534744719206_9104610122372205113_n.j pg?oh=481e86920e96fd452f6a4607feeb1917&oe=556E6F44
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10253819_10205534745199218_839739212554956023_n.jp g?oh=67c2994fb716cfa3d97e9c2fa3416f63&oe=55664208
Shadow_Dancer
04-02-2015, 21:00
VAlla helal olsun.. Cardio agırlıklı mı çalıştınız?
İstanbul
04-02-2015, 21:03
4 ayımı doldurdum , ilk 2 ay beslenmeme dikkat etmedim tabi sonrasına hard bir diyetle bu haldeyim şimdi , vücunuzun geliştiğini ve kilo verdiğinizi görmek mükemmel bir duygu :)
Valla helal olsun,ikisi farklı kişiler deseniz inanırdım
turbo&quattro
04-02-2015, 21:04
Sonuc cok iyi tebrikler.
ramco 06
04-02-2015, 21:22
Protein tozu ve amino asit ayni anda kullanilir mi ? Tecrubeli arkadaslara duyrulur
schizophrenic
04-02-2015, 21:52
VAlla helal olsun.. Cardio agırlıklı mı çalıştınız?
İlk 2 ay antreman öncesi 20 - 25 dk lık cardio , sonra o gün hangi bölge varsa onu çalışıyodum beslenmeme çok dikkat etmediğimden hiç bir ilerleme yaşamadım , sonrasında düşük karbonhidrat yüksek protein tarzı bi diete başladım , şeker , un vs beyaz olan herşeyi tamamen çıkardım hayatımdan antremanlarımı daha doğru bi şekilde verim alabileceğim şekilde yapmaya başladım ve 2 aylık bi sürede daha iyi bi ilerleme kaydettim.
örnek olarak rutin yemiş olduğum öğle yemeğim
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/16770_10205535117248519_678425725908927134_n.jpg?o h=2ba954d6b449c0d2a86d5d77ba8b86fc&oe=55623629&__gda__=1432462277_69bfed2179b0b157dca8b7b286e0b97 1
Valla helal olsun,ikisi farklı kişiler deseniz inanırdım
Çok teşekkür ederim biri anabolik birisi katabolik durum , ne yazıkki kilo verirken birazda olsa kas kaybediyorum ama bunu minimalize etmeye çalışıyorum , 2 - 3 kg daha verdikten sonra beslenmemi değiştirip suplement takviyesine başlayacağım
Sonuc cok iyi tebrikler.
çok teşekkür ederim :)
MertSerhanÖ.
04-02-2015, 21:55
merhaba herkese.Protein tozu alıcam muscletech ile optimum arasında kaldım.Hangisini tercih etmeliyim sizce.?
semsialtunbas
05-02-2015, 10:16
merhaba herkese.Protein tozu alıcam muscletech ile optimum arasında kaldım.Hangisini tercih etmeliyim sizce.?
bütçe uygunsa ronnie coleman yapıştır :) pahalı gelirse de oxyelite tavsiye ederim son kutu onu kullandım güzel iş yaptı, şimdide infinite labs deniyorum bakalım
Merhaba arkadaslar herkeze selamlar. Ben zamaninda 2.5 ay bir salon a gitdim. Boyum 1.83. Ve 83 de kg kilomdan memnunum fakat hafif bir gobek var eritmek isdiyorum. Salonda iken aminomax 8000 ve whey izolate kulandim. Ama artik almanyaya yurt disina yerlestim. Artik yavas yavas baslamak isdiyorum tekrar evde agirliklarim vs malzemelerim var... baslamak devam etmek isdiyorum. Yalniz evde yapicam tavsiye ve onerinizi merak ediyorum. Protein olarak ne alsam fayda gorebilirim.http://i.hizliresim.com/gnb5B5.jpg (http://hizliresim.com/gnb5B5)
Blackbird
05-02-2015, 18:16
FeVıDun bir öneride bulunamıcam ben kusura bakma ama salon çok güzelmiş gece klübü gibi. :)
HardCore
06-02-2015, 00:20
Torso idmanlarından sonra akşam yatağa girince sabaha kadar omzum ve dirseğim kütlüyor, parmaklarda olduğu gibi yani. Aynı durumu yaşan var mıdır, sebebi ne olsa gerek? Gün içerisinde sağ dirseğim kolumu açtığım, gerdiğim zaman ara ara kütlüyor zaten, sanırım oda bir ara bilek güreşine çok yüklenmiş olmamdan. Karışık oldu ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir :)
HardCore
06-02-2015, 00:24
İkisi arasından optimum ama 30 liram cebimde kalsın ve içeriği daha güzel bir şey alayım diyorsan xpro complex.
FeVıDun bir öneride bulunamıcam ben kusura bakma ama salon çok güzelmiş gece klübü gibi. :)
:D evet salon isiklandirmasi guzel 300 500 kopuyoruz arada :)
srkn.ylc
06-02-2015, 08:48
Biraz motivasyon olsun :icon_tup:
https://www.youtube.com/watch?v=IbsSv6-Em9Q
Erdem K.
06-02-2015, 09:25
Protein tozu ve amino asit ayni anda kullanilir mi ? Tecrubeli arkadaslara duyrulur
tabi ki evet :)
Yiğit Ş.
06-02-2015, 09:32
Rich Piana yı takip edeniniz var mı ?
https://www.youtube.com/watch?v=GnI64N7Uhoc
schizophrenic
08-02-2015, 22:00
Omuz ve Arka kol antremanımdan hemen sonraki örnek beslenmemi paylaşıyorum :)
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10959681_10205565722853640_7856979722483029112_n.j pg?oh=2bdb1a4c08bcf070922d4cc44499f0bb&oe=554CC1D8
- 160 gr yağı süzülmüş ton balığı
- 5 yumurta beyazı 1 sarısı
- bulgur pilavı
- kızarmış tavuk göğsü
Herhangi bi suplement kullanmıyorum doğal yollarla desteklemeye çalışıyorum antreman sonralarını
mert_can 41
08-02-2015, 22:05
Yulaf nerden bulabilrim acaba yardım ederseniz sevinirim birde nasıl yenir çerez gibi agzamı atıcam yoksa ezipmi :)
Onur Fatih
08-02-2015, 22:17
Bende baya yaglanmaya basladim son gunlerde :) yazda yaklasiyor suplement aldik kullanamadik son kullanma tarihleride yaklasiyor motive edicek before after yok mu kimsede :)
Onur Fatih
08-02-2015, 22:20
Yulaf nerden bulabilrim acaba yardım ederseniz sevinirim birde nasıl yenir çerez gibi agzamı atıcam yoksa ezipmi :)
Sutle karistirip misir gevrek tarzinda yiyebilirsin etinin lifalifi var cogu supermarketlerde bulabilirsin
Tadi hosuna gitmezse kuru uzum atabilirsin icine
mert_can 41
08-02-2015, 22:26
Sutle karistirip misir gevrek tarzinda yiyebilirsin etinin lifalifi var cogu supermarketlerde bulabilirsin
Tadi hosuna gitmezse kuru uzum atabilirsin icine
Teşekkür ederim sütle karıştırmak iyimiş yarın bir bakınim :)
schizophrenic
08-02-2015, 22:34
en iyi yulaf eti lifalif kullandıklarım arasında 500 gr ' mı 4 tl , sade olanını kullan
kase içine biraz tarçın ve hindistan cevizi ile kullanabilirsin , diyette isen light süt ilum e kullan mikro dalgada biraz ısıtırsan bildiğin sütlaç ayarında oluyo ben çok
seviyorum
mert_can 41
09-02-2015, 02:52
en iyi yulaf eti lifalif kullandıklarım arasında 500 gr ' mı 4 tl , sade olanını kullan
kase içine biraz tarçın ve hindistan cevizi ile kullanabilirsin , diyette isen light süt ilum e kullan mikro dalgada biraz ısıtırsan bildiğin sütlaç ayarında oluyo ben çok
seviyorum
süt ile gevrek karışımı kafama yattı fazla karıştırırsam büyük ihtimal midem kaldırmıcak denicem bu yoluda ama teşekkür ederim :D bu yulaf sadece zayıflatmayamı yarıyo yoksa kas gelişimi için faydası varmı yumurtanın yanında sabah kahvaltısında yemeyi düşünüyorum ama
akbatı macfit' e giden varmı aramızda ?
cgnozdmr
09-02-2015, 09:54
süt ile gevrek karışımı kafama yattı fazla karıştırırsam büyük ihtimal midem kaldırmıcak denicem bu yoluda ama teşekkür ederim :D bu yulaf sadece zayıflatmayamı yarıyo yoksa kas gelişimi için faydası varmı yumurtanın yanında sabah kahvaltısında yemeyi düşünüyorum ama
Lifalif sağlam bir lif kaynagıdır ve kas gelısımınde cıddı yararı var.yemeye gelınce bende sütle asla yıyemıyorum.light yogurtla tüketiyorum bende o an agzımın tadı yoksa icine yarım muz dilimliyorum yada biraz tarcın dokuyorum.ılk zamanlarda alısamayabılırsın tadına ama sonra insan alısıyo sımdıden afıyet olsun :)
arkadaşlar animal cuts in doğru kullanımı sabah kalktiğinda 1 paket , idmandan yarim saat önce 1 paket gibi değil mi?
Gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?
Cok ciddi diet yapman lazim cuts icin cheat meal bile geri atar ..
Gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?
bende düşünüyorum da 80 TL gibi ucuz olması hatta ve hatta bu ay giriş kampanyası olarak 45 TL' ye düşmesi beni düşündürüyor.
srkn.ylc
09-02-2015, 11:34
bende düşünüyorum da 80 TL gibi ucuz olması hatta ve hatta bu ay giriş kampanyası olarak 45 TL' ye düşmesi beni düşündürüyor.
Ben 7 ay bi salona gidiyordum salonun artık kalabalık olması nedenıyle İST. buyaka macfit e gittim 4 ay sonra bıraktım spora yeni başlayanlar için iyi ama daha once baska yerde baslayıp orda devam etmek isteyenlere tavsıye etmem sebebi programları makineden verıyorlar yani eskı salonumda serbest agırlıklarla calısırken macfit te bana ılk baslayanların porgramını verdıler :D hocalara bu durumu soledıgımde bana verılen cevap bızde program vermek yasak makıneden verıyoruz ama bı hareket eklerım demıslerdi. Salon olarak ıcerısınde studyoları bulunuyo cyling,plates,crunch&burn gibi bı kac sey daha var bu studyo hareketlerı cardıo da cok basarılı bunu soleyebılırım.hocalarla bıre bır calısma yaparsan ucretlıydı buyaka da.
oguzhan999
09-02-2015, 14:11
Arkadaşlar güzel bi karın programı öneriniz varmı , şuan yaza kadar diğer bölgeleri mevcut haliyle korumam yeterli olucak boyum 1.73 ve çok şişmeye başladım bundan sonrası kötü olacak kanısındayım , beslenmemede oldukça dikkat ediyorum , karın ve bel için önerilerinizi bekliyorum
macfit lerde 45tl ama ne havlu var ne bir şey var akşam iş çıkış saati kıyamet kalabalık kendi programını yazıp gelişimini takip edemiyorsan hocalardan bir şey bekleme vs.. uzar gider macfit yorumlar yazıp Google da aratın zaten şikayetlerin sonu yok :)
ben akatlardakinden aldım sebebi etilerdeki salonlar çok pahalı arada gittiğimde kullanıyorum işime yarıyor macfit onun dışında bahçeşehir de salonlar çok pahalı değil zaten az daha fazla ver a+fitness yada mgm city e kayıt ol derim en azından daha normal bir ortam var. eğer düşünürsen yardımcı olurum
macfit lerde 45tl ama ne havlu var ne bir şey var akşam iş çıkış saati kıyamet kalabalık kendi programını yazıp gelişimini takip edemiyorsan hocalardan bir şey bekleme vs.. uzar gider macfit yorumlar yazıp Google da aratın zaten şikayetlerin sonu yok :)
ben akatlardakinden aldım sebebi etilerdeki salonlar çok pahalı arada gittiğimde kullanıyorum işime yarıyor macfit onun dışında bahçeşehir de salonlar çok pahalı değil zaten az daha fazla ver a+fitness yada mgm city e kayıt ol derim en azından daha normal bir ortam var. eğer düşünürsen yardımcı olurum
7/24 e gidecektim oda uyuşturucu baskını yemiş. Şimdi bakınıyorum öyle en geç 1 haftaya başlamak istiyorum.
Bilmiyorum valla 7/24 gitmedim daha önce konsepti sevmedim spor salonundan çok disko gibi zaten :) ben açıldığından beri a+fitness ve mgm e üyeydim şimdi a+ ta devam ediyorum
|| CaNeR ||
09-02-2015, 14:37
Bu iş gerçekten zayıf ve iradesiz insanların yapacağı bişey değil, çok güzel bi video olmuş.
https://www.facebook.com/video.php?v=909976282376701&pnref=story
Bu iş gerçekten zayıf ve iradesiz insanların yapacağı bişey değil, çok güzel bi video olmuş.
https://www.facebook.com/video.php?v=909976282376701&pnref=story
abartmanın bir anlamı yok şahsi fikrim body building tarzı değilde sağlık açısından fitness şeklinde yapanlarda var
|| CaNeR ||
09-02-2015, 15:13
abartmanın bir anlamı yok şahsi fikrim body building tarzı değilde sağlık açısından fitness şeklinde yapanlarda var
http://i.hizliresim.com/LpElPb.jpg (http://hizliresim.com/LpElPb)
antalyada olanlarlar akdenız üniversitesının ıcındekı fıtness salonuna gıden varmı ?
O kadar iri beslenme ile olmuyor zaten, kan tahlili yapalım bakalım neler kullanıyorlar.
http://i.hizliresim.com/LpElPb.jpg (http://hizliresim.com/LpElPb)
tamam kardeşim sen moda girmişsin, ne desek fayda yok :)
|| CaNeR ||
09-02-2015, 15:52
tamam kardeşim sen moda girmişsin, ne desek fayda yok :)
bende aynı şeyleri düşünüyorum, fakat bu spora bakış açımız farklı o yüzden ne desem sana fayda yok :)
mert_can 41
09-02-2015, 16:02
Günde 4 öğünden fazla yemekle o hale geliniyosa kimse obezite olmaz :) bu arada haftanın 3 günü farklı günlerde ara veriyorum gelişmeme olumsuz etkisi olurmu yoksa idealmi bu kadar ara vermek :)
ers10weys91
10-02-2015, 11:22
arkadaşlar animal cuts in doğru kullanımı sabah kalktiğinda 1 paket , idmandan yarim saat önce 1 paket gibi değil mi?
Sabah kahvaltıdan 30-45 dk önce sonra 6 saat sonra yemekten 30-45 dk önce almalısın
ers10weys91
10-02-2015, 11:23
Bende baya yaglanmaya basladim son gunlerde :) yazda yaklasiyor suplement aldik kullanamadik son kullanma tarihleride yaklasiyor motive edicek before after yok mu kimsede :)
before var after yok henüz inşallah 8 hafta sonra olcak :)
Sabah kahvaltıdan 30-45 dk önce sonra 6 saat sonra yemekten 30-45 dk önce almalısın
cvbınız için teşekkürler. kahvaltidan 6 saat sonra tamda bnm spor yaptiğim saatlere denk geliyor.(13-14 arası)
iyi denk geldi gayet iyi=)
teşekkürler
sporda yorgulugu alacak kas yıkılmasını engelleyıcı onerebılecegınız bırsey var mı?
Canselmo
10-02-2015, 12:56
Merhaba bende fitness a başlıcam bu ay. Boyum 1.81 Kilom 72 .. Cok fazla kas vs istemiyorum sadece vucudum şekil alsın, kollar omuzlar hafif genişlesin yeter benim için.
en az 79 80 kg olmak istiyorum ,Kilo almak için protein tozu ve bu calışmam için gerekli mi. Benim için artısı veya eksisi ne olabilir.
mert_can 41
10-02-2015, 13:12
Merhaba bende fitness a başlıcam bu ay. Boyum 1.81 Kilom 72 .. Cok fazla kas vs istemiyorum sadece vucudum şekil alsın, kollar omuzlar hafif genişlesin yeter benim için.
en az 79 80 kg olmak istiyorum ,Kilo almak için protein tozu ve bu calışmam için gerekli mi. Benim için artısı veya eksisi ne olabilir.
Bende aynı durumdaydım 1.86 boy 68 kg falandım şuan 85 kg civarındayım protein tozu falan kullanmadım protein ağırlıklı ve sağlam öğünlerle kilo aldım :) ama tabi protein tozuda olsa fena olmaz ben inat ettiğim için kullanmıyorum doğal beslenmeyle yaz sonuna kadar devam edicem :)
Bende çok kalabalık diye duymuştum bahçeşehir tarafındaysanız a+fitness iyidir bende uZun zamandır ordayım düşünürseniz kayıt konusunda yardımcı olurum
mert_can 41
10-02-2015, 19:34
http://www.besinmarket.com.tr/image/cache/data/Eti/eti-lifa-lif-500x554.jpg
bu gün bu ürünün aynısından aldım işe yararmı birde hangi zamanlarda tüketirsem daha verimli olur akşam yatarken ve sabah kahvaltıdamı yoksa günde bir öğünmü şimdiden teşekkürler
Bazen gerçekten çok kalabalık oluyor ve can sıkabilir. Ancak ucuz. Aletler ve diğer hizmetler gayet iyi benim gözümde.
schizophrenic
10-02-2015, 21:44
Boyuna göre kilon az , yağ oranın baya düşük bu senin için çok büyük avantaj , yani zayıf bi insan için kas yapmak , kilolu bi insanın önce o yağı eritip sonra kas yapmasından çok çok daha kolay
Öncelikle kilo almama sebebini bir doktor kontrolünde öğrenmeni öneririm tiroit rahatsızlığın felan olabilir , bunun haricinde gainer kullan diyecekler olacaktır kulak asma :) aynı şekilde abur cubur yemeni tavsiye edenler vs olacaktır çevrende bunlarada kulak asma , tamamiyle vücudunun ihtiyacı olan karbonhidrat , protein ve yağları besin yoluyla karşılamaya çalış destek olarak kaliteli bir protein tozu kullan , bulking , kilo alma diye aratarak neler yemen gerektiğini görebilirsin .
Unutma vücud geliştirmenin % 50 si beslenmeden geçer yoksa boşuna paranı ve vaktini harcama spor salonlarında !
Bunun haricinde iyi bir antreman programı ve doğru beslenme ile yaklaşık 3 ayda ilk izlenimleri 6 ayda gözle farkedilebilir değişiklikleri görebilirsin , seni tanıdığım için diyorum genetik olarak yatkınsın
http://www.besinmarket.com.tr/image/cache/data/Eti/eti-lifa-lif-500x554.jpg
bu gün bu ürünün aynısından aldım işe yararmı birde hangi zamanlarda tüketirsem daha verimli olur akşam yatarken ve sabah kahvaltıdamı yoksa günde bir öğünmü şimdiden teşekkürler
Ben her sabah kahvaltımı yulaf ile yapıyorum rutin olarak , antreman günlerimde ise antreman öncesi az miktarda enerji almak için kullanıyorum . Yani normal günlerde bir öğün yeterli
mert_can 41
10-02-2015, 21:56
Teşekkür ederim sabah kahvaltımın yanında yerim öyleyse :)
schizophrenic
10-02-2015, 22:09
İşe yemeğimi kendim götürür ve her gece kendim hazırlarım , yarın göğüs günüm olduğu için miktarları biraz arttırdım :)
- 150-200 gr arası kepekli çubuk makarna
- 400 gr tavuk göğsü
- haşlanmış brokoli ( zeytinyağı ve limon ile soslanmış )
- ayranla birlikte tüketirim bunları
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10959360_10205583122128611_2376086147062396357_n.j pg?oh=1a8c29dc00d1ad2bb253ebd07be88fbb&oe=55656D4E
İşe yemeğimi kendim götürür ve her gece kendim hazırlarım , yarın göğüs günüm olduğu için miktarları biraz arttırdım :)
- 150-200 gr arası kepekli çubuk makarna
- 400 gr tavuk göğsü
- haşlanmış brokoli ( zeytinyağı ve limon ile soslanmış )
- ayranla birlikte tüketirim bunları
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10959360_10205583122128611_2376086147062396357_n.j pg?oh=1a8c29dc00d1ad2bb253ebd07be88fbb&oe=55656D4E
sorduk mu hakkı :) sende kı bu azım ıle taşı delecen:)
O kadar iri beslenme ile olmuyor zaten, kan tahlili yapalım bakalım neler kullanıyorlar.
%95 i normal beslenmeyi bile yapamazken, ilaç kullanma dönemindeki beslenmeyimi becericekler. İlaç plajcıları bozar.
p90x e 1 aydır ara vermiştim. sabah tekrardan başlayacağım :)
Programi parayla yazarlar, etliye sutluye karismazlar antrenorler. Havlu falan bekleme. Salon temizdir aletler bakimlidir ama is cikis saati disinda gitmek mantikli, fiyat uygun oldugu icin asiri kalabalik. Ordaki hocalarla isim yok diyosan mantikli, o paralara temiz salon. Mall of Istanbul Macfit'teyim farksiz.
BurakDmrkl
10-02-2015, 23:36
Herkese merhabalar . Haftada 6 gün antreman yapıyorum hem Cardio hem ağırlık takviye yerine keçiboynuzu pekmezi yeterli denildi düşük bütçe ile yararını görürmüyüm ? Bilgisi olan var mıdır ?
http://s24.postimg.org/3t4pogdxt/10933715_10153074684531737_4765887337242440193_n.j pg (http://postimg.org/image/3t4pogdxt/)
Herkese merhabalar . Haftada 6 gün antreman yapıyorum hem Cardio hem ağırlık takviye yerine keçiboynuzu pekmezi yeterli denildi düşük bütçe ile yararını görürmüyüm ? Bilgisi olan var mıdır ?
Sabah aç karnına..
ferhatcam
11-02-2015, 01:19
http://i.hizliresim.com/J7BnrQ.jpg
Onceside atarmisin?
tam olarak öncesi değil ama yağlı halimden şöyle bi resim var http://i.hizliresim.com/04AnOR.jpg yalnız bu geçen sene yaz başlangıcı yani fix olarak sporu bırakmama az kala. bi 7-8 ay düzenli çalıştıktan sonraki halim izole olmayan protein ve beslenmeye sıfır dikkat ile. Araya giren 3 aylık aradan sonra. Şuan bifiil 2 aydır düzenli spor yapıyorum. ve 1 aydır bcaa glutamine diyetle beraber
Az daha sabir belirgin baslangic 6 ay da olur bozma moralini bu is sabir..
bi 15 gün daha geride kaldı. biraz koydum üstüne. Sabretmeye ve basmaya devam :)
http://i.hizliresim.com/QRB11v.jpg
http://i.hizliresim.com/ao3PyB.jpg
BurakDmrkl
11-02-2015, 22:12
Sabah aç karnına..
Teşekkür ederim.
mp assault sonrasi yeni tavsiyeler neler pre workout icin arkadaslar=?
Nestle resource glutamin ve nestle resource 2.0 fibre verdi doktor ameliyattan sonra. Baya kilo vermiştim iyide besleniyorum ama hala gözle görülür kilo alamadım. Günde 4 tane glutamin toplamda 20gr protein ediyor. 2 tanede fibre alıyorum oda toplamda 36 gr protein 10gr lif 800 kaloriye denk geliyor. Kilo almak için daha ne yapmalıyım anlamadım
cgnozdmr
13-02-2015, 17:49
Nestle resource glutamin ve nestle resource 2.0 fibre verdi doktor ameliyattan sonra. Baya kilo vermiştim iyide besleniyorum ama hala gözle görülür kilo alamadım. Günde 4 tane glutamin toplamda 20gr protein ediyor. 2 tanede fibre alıyorum oda toplamda 36 gr protein 10gr lif 800 kaloriye denk geliyor. Kilo almak için daha ne yapmalıyım anlamadım
karbonhidrat alımın ne durumda ?
Ekmektir makarnadır patatestir hiç yemediğim kadar yiyorum. Pek fazla hareket de edemiyorum zaten gün içinde. Tartıya her çıktığımda moralim bozuluyor.
mert_can 41
13-02-2015, 18:48
Ekmektir makarnadır patatestir hiç yemediğim kadar yiyorum. Pek fazla hareket de edemiyorum zaten gün içinde. Tartıya her çıktığımda moralim bozuluyor.
Kahvaltınız nasıl günde kaç öğün yiyorsunuz aynı durum bende vardı akşam yemekte yükleniyodum ama sağlıksız kahvaltı yapıyodum şimdi besin düzenimi değiştirdim kg almamda sıkıntı yok ben besinimide söylim 3 yumurta katı 1 dilim ekmek öğle yemeğinden önce liğt sütle yulaf 4 te falan tavuk spor yaptıktan sonra ise makarna tavuk bu arada besinimi söylerken önerileriniz varsa deneyebilirim ufak yağlarım var onlardan kurtulmaya çalışıyorum :)
Termojenik ürünlerden hangisi tercih edilmelidir? Kullananlardan yorum almamız mümkün müdür ve bu ürünlerle birlikte L-carnitine kullanmak gereksiz midir?
Ayrıca elimde 2 kutu ihtiyaç fazlası Muscletech Nano Vapor ürünü var Amerika'dan getirmiştim, açılmamış kutu. İlgilenen varsa PM atabilir.
Termojenik ürünlerden hangisi tercih edilmelidir? Kullananlardan yorum almamız mümkün müdür ve bu ürünlerle birlikte L-carnitine kullanmak gereksiz midir?
Ayrıca elimde 2 kutu ihtiyaç fazlası Muscletech Nano Vapor ürünü var Amerika'dan getirmiştim, açılmamış kutu. İlgilenen varsa PM atabilir.
günde 18 hap yutmak yorucu gelmeyecekse animal cuts kullanabilirsiniz.
termojenik ürünler ile lkarnitin kullanımı tavsiye edilmiyor.
cla ile kombinleyebilirsiniz.
antalyada sportz clup lımıtless spor salonuna gıden varmı meydanda
spor oncesı pump etkısı yaratacak yıgılmayı onleyecek bıldıgınız bı urun var mı?
Bsn no-explode kullanıyorum ben ama 3 shot espresso işe yaramıyo degil :)
ank da hangı salondasın no-exolode aklımda evet suppl sıtesnde stokta yok gelınce alayım
ers10weys91
20-02-2015, 07:30
senin nargile yüklemesi yapman lazım
ank da hangı salondasın no-exolode aklımda evet suppl sıtesnde stokta yok gelınce alayım
Bahsi geçen ürünü biraz kullandım sonra bıraktım.Çünkü bende çarpıntı ve uykusuzluk yaptı.Sizdede olur demiyorum ama bilginiz olsun.Bu arada GNC mapzasında 99 tl ye düşmüştü bilginiz olsun
MP Assault kullanıyorum memnunum herhangi bir ters etkisi görmedim. Bitince de Universal Shock Therapy aldım ona geçicem 2 hafta ara verip.
Ağırlık antremanından sonra 15 20 dk yürüyüş yapıyorum protein tozunu yürüyüşten önce yada sonra içmem fark eder mi :)
Base Life Beysukentte çalışıyorum ben, gncde görmüştüm sanki.
senin nargile yüklemesi yapman lazım
Alışamadım daha ona çok çabuk şişerim diye korkuyorum :)
Bahsi geçen ürünü biraz kullandım sonra bıraktım.Çünkü bende çarpıntı ve uykusuzluk yaptı.Sizdede olur demiyorum ama bilginiz olsun.Bu arada GNC mapzasında 99 tl ye düşmüştü bilginiz olsun
Herkesin kafein direnci bir olmuyo, protein tozu içip sivilcelenen bile var :)
Daha önce 8 ay spor yapıp bıraktım iş yogunlugundan dolayı, bırakalı 1.5 yıl oluyor. Bu aralar tekrar başlayayım diyorum.
MuscleTech - Nitro-tech serisi protein tozu almayı düşünüyorum. Mesleğimde sağlığım çok önemli eğer bu ürün böbrek ciğer değerlerimi arttıracaksa hiç başlamayacağım.
Hem bahsettiğim olayla ilgili hemde bu ürünle ilgili bilgisi olup yardımcı olacak birileri varsa çok makbule geçer
Okumak güzeldir :) butün hepsi yazıldı
beslenmesınde polen kullanan varmıdır ?
21 inde 4. Ayın olucak haftanın 4 günü hafif ağırlık ve 1 saat cardio ile 103 kg den 87 kg ye düştüm sadece lecartine kullandım ve diyet yaptım kendimi yormadan aç kalmadan... verdiğim kilonun 12 13 kg sini yağdan verdim...öncesi sonrası bi foto koyuyorumhttp://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/aac1ff24-d1c8-400e-818b-83d4fdf57aa1_zpsgxdpi5gb.jpg (http://s1106.photobucket.com/user/yan5335/media/Mobile%20Uploads/aac1ff24-d1c8-400e-818b-83d4fdf57aa1_zpsgxdpi5gb.jpg.html)
Bi before afterda ben atiyim :)
İlk foto 2012 den 99 kilo falan
Rejime 2013 de başladım 2 ayda sanıorm 15 kilo verdim ama rejime başladığımda 98 kiloydum sanırım 99.7 yi gördüğüm günlrde olmuştu öncesinde
2013 yazında salona yazıldım 1 ay 2-3 gün gittim sıkıldım
ara ara evde dambılla denemelerim oldu ama 2-3 gün sürdü en fazla :D
2014 e kadar 83 84 civarı kaldım hep yine 1 ay salona yazıldım 80 e düştüm sonra memlekete gittim 83 84 geldim 2014 sanıorm kasımdı direk ağırlıkla başladım şuan 79 80 civarıyım ocakta bi ara verdim şuan yine çalışıorm 2.foto geçen haftadan :)
temmuz sonuna kadar yardırmaya devam bakalım nolcak :D
http://i.hizliresim.com/lkW8WX.jpg (http://hizliresim.com/lkW8WX)
http://i.hizliresim.com/oAkakm.jpg (http://hizliresim.com/oAkakm)
Rizeden kilo almadan dönmek olmaz zaten :D , güzel bi sonuç olmuş
Rizeden kilo almadan dönmek olmaz zaten :D , güzel bi sonuç olmuş
haha aynen kardeşim zorla yediriyolar allahtan 13 gün kaldım :D sağolasın :)
Tesekkürler arkadaslar. Gün içinde 10 km yürüme ve tempolu yürüyüş karışık şekilde kardiyo yapıyorum eksta olarak evdede dambılla bi kaç göğüs hareketi yapıyorum 10 km yeterli bi mesafemidir ? birde spordan sonra acıktığımı hissediyorum ve mecbur 1 tane elma yiyorum hatamı yapıyorum ? veya ne yemem gerekir
tam bir ay olmuş az önce tartıldım 91 kg düşmüşüm 98-99 gidip geliyordum. İlk 1 hafta sürekli koştum ama ondan sonra ***** havalar felan soğuyunca çıkamadım bi yere . Yeme işinide aşırı sıkamadım pis boğazıma engel olamadığım zamanlar çok oluyor. Birde şöyle bi sıkıntı başladı sabah 6 gibi felan karnım acıkıp uyanıyorum uyur gezer gibi gidip bisküvi felan yiyorum geri yatıyorum tamamen istem dışı. Sebebi ne olabilir :D
Daha önce 8 ay spor yapıp bıraktım iş yogunlugundan dolayı, bırakalı 1.5 yıl oluyor. Bu aralar tekrar başlayayım diyorum.
MuscleTech - Nitro-tech serisi protein tozu almayı düşünüyorum. Mesleğimde sağlığım çok önemli eğer bu ürün böbrek ciğer değerlerimi arttıracaksa hiç başlamayacağım.
Hem bahsettiğim olayla ilgili hemde bu ürünle ilgili bilgisi olup yardımcı olacak birileri varsa çok makbule geçer
Güncel, cevap bekliyorum hala
Güncel, cevap bekliyorum hala
ben kullanmıs bırı olarak nıtro tech 3 kutu bıtırdım bende sorun yapmadı kullanıyorum hala..
Şu sıra spora başlama gibi bi niyetim var ama adam akıllı bi salon bulamadım. kilo vermek için ne çalışmam lazım :)
63owen63
22-02-2015, 01:47
Şu sıra spora başlama gibi bi niyetim var ama adam akıllı bi salon bulamadım. kilo vermek için ne çalışmam lazım :)
Ne tarafta, nasıl bir salon arıyorsun ?
Ne tarafta, nasıl bir salon arıyorsun ?
Başakşehir civarı arıyorum. Forum İstanbul 'daki hakkında olumsuz yorumlar var. Mall Of İstanbul'da da hiçbişey yok .
Spor salonu arayan varsa anadolu Yakası buyaka macfit é gidiyorum memnunum temiz bi yer ve aylık ödeme yapılıyor. ..gelen olursa haber versin beraber çalışalım
GreyGoose
23-02-2015, 20:17
Kanks askere gidicem diye isten 2 ay once cikiyorum bu ay son.Bosta olucam yani, mayisa kadar kampa sokucam kendimi bizim oralarda temiz bi yer bulursan haberim olsun veya metro agi yakinlarinda salon onerisi olan var ise memnun olurum.
Bu ara kar kış muhabbeti ve işlerin yoğunluğundan ofisten gelme saatim belli olmuyor aylardır birtane bile kaçırmadığım antrenmanlar aksamaya başladı ne güzel 80+kg yakalamışken inşallah formdan düşmem yemeklerime vs. dikkat etmeye çalışsam da gene moraller bozuk :(
Kartalda spor salonuna gidipte akşamları yapmak kaydı ile yanına arkadaş arayan varsa bodysi olabilirim. Şuan için iki kişi katılmayı düşünüyoruz ama göbeğimi hızlı bir sürede eritip tek kişiye düşücem inşallah :D
Kanks askere gidicem diye isten 2 ay once cikiyorum bu ay son.Bosta olucam yani, mayisa kadar kampa sokucam kendimi bizim oralarda temiz bi yer bulursan haberim olsun veya metro agi yakinlarinda salon onerisi olan var ise memnun olurum.
tamamdır kanki
zma alıcaktım sonra o kadar para vermek yerine sağlık ocağında yazdırıyım dedim. 365mg magnorm magnezyum, 50mg çinko zinco ve apikobal tablet verdi yalnız apikobal tabletin prospektüsüne baktığımda 250mg b1 250mg b6 olduğunu gördüm. 250mg b1 ve b6 günlük kullanım için çok değil mi? başka bir b6 mı alsam?
ers10weys91
26-02-2015, 09:20
zma alıcaktım sonra o kadar para vermek yerine sağlık ocağında yazdırıyım dedim. 365mg magnorm magnezyum, 50mg çinko zinco ve apikobal tablet verdi yalnız apikobal tabletin prospektüsüne baktığımda 250mg b1 250mg b6 olduğunu gördüm. 250mg b1 ve b6 günlük kullanım için çok değil mi? başka bir b6 mı alsam?
Multivitamin alsan daha iyi olmazmı?
spor sonrası olusan agrılara çözüm varmıdır
ilk başlarda çok oluyodu banada 4.aydayım çok az oluyor oda rahatsız etmior alıştıkça azalıcak yani
Evet öyle yaptım bugün gittim multivitamin aldım,teşekkürler
meLaNchoLic
26-02-2015, 15:24
antalya konyaaltı tarafındaki tayfadan spor salonuna giden varmı ya :D varsa nereye gidiyorlar :) ben nasıl kilo alıcam spor gazetesi
ers10weys91
26-02-2015, 15:41
Bol bol su içmek :)
Nargile içmek bide :)
buristyle
26-02-2015, 15:48
Sauna(Hamam), Sicak banyo, magnesyum
antalya konyaaltı tarafındaki tayfadan spor salonuna giden varmı ya :D varsa nereye gidiyorlar :) ben nasıl kilo alıcam spor gazetesi
Meydan tarafina gelirsen sporz clup limitless deyim
mert_can 41
26-02-2015, 19:39
En iyi iki çözüm sıcak duş bol protein azaltıyo ağrıları :)
Absyrtos
26-02-2015, 23:11
Skyport var ama uyar mı size bilmiyorum
hacim için bir ürün tavsiyeniz varmıdır bütcem yok ucuz ne onerırsınız
Absyrtos
26-02-2015, 23:16
Su ve ısınma çok önemli bu konuda antrenman öncesi çalışacağınız bölgeyi iyice ısındırın. Antrenman sonrasında ise statik esneme yapınız.
Bol bol karbonhidrat :) pirinç bulgur
2 sene önce bel fıtığı ameliyatı olduğumdan beri 15 kilo aldım, büyük kısmı son 6 ayda oldu hareket azaldı alkol arttı vs.
Çok sevmeme rağmen göbekten dolayı gömlek giyinemez oldum, hele before after fotolarını gördükçe iyice gaza geldim arkadaştan salon tavsiyesi de aldım en kısa zamanda görüşeceğim :icon_tup:
Ebat 180 cm 85 kg :D Umarım 2 ay sonra yakışıklı bi güncel çekerim :goz:
34btr1907
04-03-2015, 14:32
yaz gelıyor karın kası lazım dıyenlere :D
https://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf98&t=199
burakgunay
04-03-2015, 14:48
yaz gelıyor karın kası lazım dıyenlere :D
https://www.youtube.com/watch?v=KTvI6fUHf98&t=199
hahahhha adam müthiş ya çok samimi çok sevdim
malın teki bunlar. meter ve bu baya mallar ama bu videodaki adam en azından doğru konuşuyor. metere baya giydirmişliği var.
srkn.ylc
04-03-2015, 20:17
Cenk hoca adamdır :D geçenlerde burda paylaşmıştım bu garın gası anlatımını rap le birleştirmişler güzel bi motivasyon müzik olmuş :D
schizophrenic
04-03-2015, 20:51
Bu spora gönül vermiş kişiler olarak mümkün olduğu kadar şekerden uzak duruyoruz hatta hiç kullanmıyoruz , tatlı krizime bulduğum herkesinde yapabileceği çok basit bi çare
- whey protein
- light süt
- hindistan cevizi tozu
- muz
- yulaf ezmesi
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11054362_10205739022026011_7523514087226344677_n.j pg?oh=3ba138db227f6bc2abc435047fc110e5&oe=55842444&__gda__=1434730785_38db275846cba7a8a915cc8aafa4ed0 6
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11008383_10205739023986060_4617140126963519126_n.j pg?oh=0fc6753b4807b61c1712e1541289d113&oe=557B9B95
hazırlanışıda malzemeleri kadar kolay
muzu çatal ile iyice püre haline getirdikten sonra içine yeteri kadar yulaf , hindistan cevizi ve süt ekliyoruz yumuşaması için mikrodalga fırında 2 dk kadar ısıtıyoruz en son üzerine 1 ölçek protein tozumuzu ekledikten sonra homojen bi hal alana kadar karıştırıp soğuması ve katılaşması için dolaba kaldırıyoruz :)
lezzeti mükemmel :D
Beyler hızlıca kilo vermek istiyorum önerisi olan varmıdır? Hızlı kilo verme zararlı v.b şeyler söylenmesin onun bilincindeyim :)
schizophrenic
04-03-2015, 21:02
Beyler hızlıca kilo vermek istiyorum önerisi olan varmıdır? Hızlı kilo verme zararlı v.b şeyler söylenmesin onun bilincindeyim :)
şeker hiç kullanma , gazlı içecekler ve abur cuburu kes , basit karbonhidrat , basit yağlar tüketme yediklerinin kalorisine ve ne yediğine dikkat et çok hızlı bi şekilde kilo verirsin 1 ayda 8 - 10 arası verirsin azmine ve yaptığın diyetin sertliğine göre
şeker hiç kullanma , gazlı içecekler ve abur cuburu kes , basit karbonhidrat , basit yağlar tüketme yediklerinin kalorisine ve ne yediğine dikkat et çok hızlı bi şekilde kilo verirsin 1 ayda 8 - 10 arası verirsin azmine ve yaptığın diyetin sertliğine göre
Bu dediklerini uygulamıştım daha önce hocam. Tekrar başlamak lazım
2 sene önce 85 kilodan 74'e düştüm yürüyüş ve diyet yaparak.. Ama 2 sene aradan sonra malesef verdiğim kiloları aldım tekrar..
Şimdi tekrar başlıyacam ivedi kilo vermeliyim.
Cenk hoca kıbrısta banada çok yardımı dokunmuştur. Hiç esirgemez bilgisini tam pump için yaratılmış idmanını görseniz çok neşeli.
omega 3 takviyesi almanın yağ yakmaya pozitif veya negatif bi etkisi varmıdır ?
Kendime tekrar 85 kiloya ineceğim diye hedef koydum ama henüz bir gelişme yok. Ama inanıyorum başaracağım bu hedefimede ulaşacağım zamanla... Boy 1.85 kilo 92
Negatif bir etkisi yoktur, ama omega 3 yağ asidinin faydası vardır. Sırf yağ yakımı için degil, vücudun için gereklidir. Kilolu insanlarda vücudunda zayıflara göre daha az bulunmaktadır. Bundan yola cıkarsak en basit örnek olarak, omega 3 kullanmanda yararı var. Ama tek başına hiç etkisi yoktur spor yapılmadığı sürece. :)
Caner B.
05-03-2015, 10:32
Bugün MuscleTech Premium Mass Gainer aldım.Kullanımını araştırdım antrenman öncesi ve sonrası içilmesi en iyisi sanırım.Başka tavsiyesi olan var mıdır daha maksimum verimle kullanmak için ?
Evet, 5-8 Mart arası Arnold Classic yarışması düzenleniyo ve bu sene ilk defa fizik kategorisi açıldı, hayırlısı bakalım. :)
Bu bayanda benim takip ettigim birisi ve yarışmadan 7 gün kala güzel bi video hazırlamışlardı.
https://www.youtube.com/watch?v=IVM20mtNpmY
Amino olarak Universal 2700 kullanan varmıdır? Muscletech Whey protein- MP Assault ile birlikte kullanacağım, başka tavsiye edebileceğiniz ürün varmıdır?
http://www.supplementler.com/urun/universal-amino-2700-350-tablet-411
Arkadaşlar
Dymatize iso 100 - Twinlab sıvı amino ve muscletech lkarnitin üçlüsü ile en az kas kaybı ve yağ yapımını hızlandırmak istiyorum bunlara kreatin eklememde sakınca olur mu? Kreatine yada bu ürünlere alternatif marka önerebilirmisiniz? Hertürlü tavsiyeye açığım :)
Bu litalifin tadı aynı kabak çekirdeğine benziyor ya da bana öyle geldi anlamadım :D
Bu litalifin tadı aynı kabak çekirdeğine benziyor ya da bana öyle geldi anlamadım :D
Öğlen yedim fena değildi ama akşam sütle yiyemedim niyeyse.Tadını güzelleştirmenin yolu var mıdır?
ers10weys91
10-03-2015, 09:36
Öğlen yedim fena değildi ama akşam sütle yiyemedim niyeyse.Tadını güzelleştirmenin yolu var mıdır?
2 paket lilalif 1 paket light müsli karıştır hepsini sonra kaba istediğin kadar koyup light süt ve protein tozu
Revolution
10-03-2015, 09:41
Gece yatarkan bi kase yogurdun ıcıne yarım lımon sıkıp ustune pul bıber dokup yedıgımız de bolgesel yaglanmayı engelleyıp gobek tarafında kırım yapıyormus dogru mudur ? Uygulayalım mı göbekli insanlar olarak :D
Gece yatarkan bi kase yogurdun ıcıne yarım lımon sıkıp ustune pul bıber dokup yedıgımız de bolgesel yaglanmayı engelleyıp gobek tarafında kırım yapıyormus dogru mudur ? Uygulayalım mı göbekli insanlar olarak :D
Doğrumu acaba bu,benimde şuan tek problemim bu?
Göbekten kurtulmak isteyen arkadaşlar önce bira içiyosa birayı bıraksın :) 3 haftafır bira içmiyorum 3 haftadır da ağırlık çalıştıktan sonra 15 20 dk % 2 ile başlayıp % 4 eğimde yürüyorum o bile fark etti ama birayı bırakmak önemli :)
Alkol yok şeker yok ekmek yok diyete çok dikkat ederim boyum 1.80 kilom 77-78 arasında gidip geliyor,ama problemim şu 88 89 lardan düştüğüm için bölgesel yağlanmalardan kurtulamıyorum.Yağ oranım %16 ne yapıp etsemde göbek ve göğüsten çok yavaş sonuç alabiliyorum özellikle göbek varmı tavsiyesi olan? bu arada diğer bölgelerimde hiçbir problem yok sadece göbek göğüs. Düzenli spor yapıyorum bu arada.
Revolution
10-03-2015, 10:15
Alkol cin içiyorum kalorisi az diye 1.86 boyundayım 118 kiloyum bi ara 95 olmustum yenıden olamıyorum :D
ers10weys91
10-03-2015, 10:16
Alkol yok şeker yok ekmek yok diyete çok dikkat ederim boyum 1.80 kilom 77-78 arasında gidip geliyor,ama problemim şu 88 89 lardan düştüğüm için bölgesel yağlanmalardan kurtulamıyorum.Yağ oranım %16 ne yapıp etsemde göbek ve göğüsten çok yavaş sonuç alabiliyorum özellikle göbek varmı tavsiyesi olan? bu arada diğer bölgelerimde hiçbir problem yok sadece göbek göğüs. Düzenli spor yapıyorum bu arada.
dietini bozmayacaksın diğer taraflarda yağlar bitince artık mecbur bel bölgesindeki yağlar gidecek biraz sabır
Amino olarak Universal 2700 kullanan varmıdır? Muscletech Whey protein- MP Assault ile birlikte kullanacağım, başka tavsiye edebileceğiniz ürün varmıdır?
Güncel bu hafta alıcam?
Arkadaşlar göbekten yağ vermek istiyosanız eğer, önce başınızı sağa çevirin, hemen sonra başınızı sola çevirin. Bu hareketi size kilo aldırıcı yemek teklif edenler pes edene kadar devam edin. :)
Şaka bi yana cardio ve diyet yapılmadığı sürece imkansız simit kısmından kilo vermek. Matematik kadar kolay aslında 2+2 :)
Revolution
10-03-2015, 10:28
Yok mu bi iğnedir bişeydir vuralım zayıflayalım
ers10weys91
10-03-2015, 10:29
Güncel bu hafta alıcam?
multipower 3400 alabilirsin ben onu kullanıyorum memnunum
Yok mu bi iğnedir bişeydir vuralım zayıflayalım
Öyle sağlıksız verdiğin kiloyu çok çok çok dikkat etmezsen kısa sürede geri alırsın en iyisi hiç bulaşmamak
Revolution
10-03-2015, 10:33
Öyle sağlıksız verdiğin kiloyu çok çok çok dikkat etmezsen kısa sürede geri alırsın en iyisi hiç bulaşmamak
doğru diyosun da spor sevmiyorum agzımı tutamıyorum zayıflamak istiyorum ;)
Bülent76
10-03-2015, 10:38
Diyet yapmadan spor yapmadan, kardiyo yapmadan, kısacası ter dökmeden yağ yakmayı uman arkadaşlara tavsiyem bu işe hiç girmemeleridir, ya da kendilerini bu şekilde beğenmeye alıştırmalarıdır.
Konu eskiden ne güzeldi, şimdi konuşulanlara bak.
Üç beş sayfa okumaktan erinen insan nasıl yağ yakarım diye soruyor, bu da güzel bir çelişki:)
Geçen sene bu zamanlar :)
http://i1052.photobucket.com/albums/s457/alpatak1903/Fitness/2A73CEFA-14C9-41D3-964D-3B7BD4094A34_zpseqdiqszp.jpg
Arkadaşlar göbekten yağ vermek istiyosanız eğer, önce başınızı sağa çevirin, hemen sonra başınızı sola çevirin. Bu hareketi size kilo aldırıcı yemek teklif edenler pes edene kadar devam edin. :)
Şaka bi yana cardio ve diyet yapılmadığı sürece imkansız simit kısmından kilo vermek. Matematik kadar kolay aslında 2+2 :)
Lisanslı boksörüm aslında.Sıkı bir diyetle 2.5 3 aydır spor yapıyorum ama sonuç çok yavaş geliyor bakalım sonuç iyi olur inşallah.
Belli bir kırılma noktası var aslında sonrası epey hızlı gelişiyo, ama kalori hesaplamanı iyi yapman gerek. Apple için "fatsecret" diye bi app var onu kullanabilirsiniz.
Bülent76
10-03-2015, 11:01
Alp maşallah, genetik açıdan çok şanslısın, nazar değmesin.
Teşekkür ederim Bülent abi :)
schizophrenic
12-03-2015, 21:33
Evet bu spora gönül verenler yine size çok kolay bilinir bi tarifim var , biraz proteinli biraz lifli birazda karbonhidratlı bi kek :)
Malzemeler
- light süt
- meyveli lifalif
- kabartma tozu
- muz
- tarçın
- yumurta
Blender'da 3 su bardağı yulafı un haline gelene kadar çekiyoruz , sonra içine 1 adet yumurta ve kabartma tozunu katıyoruz yine karıştırmaya devam içine 2 adet muz atıp yeteri kadar tarçın ilave ediyoruz , en son 2 bardak light süt ' ü koyduktan sonra boza kıvamında bi karışım elde ediyoruz , bi borcam veya fırın tepsisini yağlayarak karışımımızı döküyoruz , 30 dk 200 derecede pişen kekimizi soğuduktan sonra tüketiyoruz .
Sabah kahvaltılarında yiyebileceğimiz mükemmel lezzette bir kek yaptık afiyet olsun :)
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11050196_10205798434951297_8148209234095027453_n.j pg?oh=07ac8f879bfc4862c88e6426802e7056&oe=557293C9
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11064814_10205798436071325_4792058975902478832_n.j pg?
oh=89f9c006b74791d3740aa112417f176d&oe=558AA205
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10481451_10205798436511336_8347226097624988807_n.j pg?oh=cab9a8ff250d2f1fd582f40f2ca4cdfe&oe=558541ED
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11055347_10205798436911346_5247444008141538986_n.j pg?oh=63f587f7a906935b1585d64947147da9&oe=55BC293D
wiesmann
13-03-2015, 08:04
Spora başlayalı 4 ay oldu. Belimde baya bir inceme oldu, kalça daraldı buraya kadar iyi ama omuzlar ve kolların gelişimi biraz az gibi gerçi son 2 ayda yediklerime daha çok dikkat eder oldum. son iki ayda da 78 kiloyu geçemiyorum bir türlü(yaş 30 boy 185). son günlerde moralim biraz düştü ama salondan tecrübeli bir arkadaş 58 den 60a geçmek için 2 sene bekledim deyince sabretmem gerektiğini bir kez daha hatırladım. Sporu rutin haline getirdik yaza doğru biraz sonuç alsam daha çok gaza gelir gibiyim.
@alp senin foto da gaz getirdi maşallah kardeşim.
@schizophrenic valla iyi oldu tarif bazen baygınlık geliyor aynı şeyleri yemekten.
Evet bu spora gönül verenler yine size çok kolay bilinir bi tarifim var , biraz proteinli biraz lifli birazda karbonhidratlı bi kek :)
Malzemeler
- light süt
- meyveli lifalif
- kabartma tozu
- muz
- tarçın
- yumurta
Blender'da 3 su bardağı yulafı un haline gelene kadar çekiyoruz , sonra içine 1 adet yumurta ve kabartma tozunu katıyoruz yine karıştırmaya devam içine 2 adet muz atıp yeteri kadar tarçın ilave ediyoruz , en son 2 bardak light süt ' ü koyduktan sonra boza kıvamında bi karışım elde ediyoruz , bi borcam veya fırın tepsisini yağlayarak karışımımızı döküyoruz , 30 dk 200 derecede pişen kekimizi soğuduktan sonra tüketiyoruz .
Sabah kahvaltılarında yiyebileceğimiz mükemmel lezzette bir kek yaptık afiyet olsun :)
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11050196_10205798434951297_8148209234095027453_n.j pg?oh=07ac8f879bfc4862c88e6426802e7056&oe=557293C9
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11064814_10205798436071325_4792058975902478832_n.j pg?
oh=89f9c006b74791d3740aa112417f176d&oe=558AA205
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10481451_10205798436511336_8347226097624988807_n.j pg?oh=cab9a8ff250d2f1fd582f40f2ca4cdfe&oe=558541ED
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11055347_10205798436911346_5247444008141538986_n.j pg?oh=63f587f7a906935b1585d64947147da9&oe=55BC293D
Cok guzel gozukuyor ellerine saglik. Ancak ufak bir uyarida bulunayim. Doktordan aldigim bilgidir. Ben de yulafi blenderdan gecirip sutle iciyordum. Bunu kesinlikle yapmaman gerektigini soyledi. Sebebi de aslinda cok basit ve dogruymus. Yulaf mideye indikce sisermis. Sistikce de mide onu ogutup liflerine ayirirmis. Bagirsaklar da bu lifler vasitasi ile hem gerekli enerjiyi alir hem de temizlenirmis. Simdi sen eger bunu toz haline getirirsen ortada lif namina birsey birakmamis oluyorsun.
O nedenle tavsiyem yulafi oldugu gibi atmak. Hatta gecen hafta Ingilteredeydim. Orada bi salona gittim. Adamlar yulafi bildigin gunluk sut ile hasliyorlar. Ama 5 dk filan. Oyle yarim sat degil. Yulaf iyice yumusuyor sonra icine taze cilek muz veya mango atiyorlar ve o sekilde yiyorlar. Acayip lezzetli ve besleyici oluyor.
Son bir bilgilendirme. Ben de saglik profsesoru kesildim basiniza ama uyarmadan yapamicam. Lutfen karton kutu sut kullanmayin evinize dahi sokmayin. Gidin gunluk sut alin. Laktoz toleransiniz dusuk olsa bile gunluk sut yapisi itibari ile laktoz toleransi az olan midelerde normal kutu sute gore cok daha az etki yapiyor. Karton kutu sutlerinin icinde raf omru uzasin diye insan sagligina inanilmaz zararli kimyasallar atiliyor. Sut degil bambaska birsey iciyorsunuz. Gunluk Sut Rulezzz!!!
:D
Bu arada gecen hafta enteresan bir pre-workout tozu aldim. Turkiyeye daha cok yeni girmis. Ben hayatimda boyle bir toz icmedim. Simdi millet hemen atlamasin yok steroid vs diye. Steroid ile uzaktan yakindan alakasi yok. Bildiginiz NOX tarzi bir pre-workout tozu. Ama iddia ediyorum ben hayatimda boyle birsey icmedim. Dediklerine gore bu da 1 -2 seneye kalmaz icindeki etken maddeleri dusururmus diger tum urunlerde oldugu gibi. O nedenle dusurmeden biraz stoklama yaptim. Antrenmanlarda boyle bir enerji ve boyle bir terleme gormedim. Guc artisini hic soylemiyim sonra karaborsaya duser mal :D
ers10weys91
13-03-2015, 09:24
Antalyada yarışmaya girecek yada gelecek olan varmı
Bu arada gecen hafta enteresan bir pre-workout tozu aldim. Turkiyeye daha cok yeni girmis. Ben hayatimda boyle bir toz icmedim. Simdi millet hemen atlamasin yok steroid vs diye. Steroid ile uzaktan yakindan alakasi yok. Bildiginiz NOX tarzi bir pre-workout tozu. Ama iddia ediyorum ben hayatimda boyle birsey icmedim. Dediklerine gore bu da 1 -2 seneye kalmaz icindeki etken maddeleri dusururmus diger tum urunlerde oldugu gibi. O nedenle dusurmeden biraz stoklama yaptim. Antrenmanlarda boyle bir enerji ve boyle bir terleme gormedim. Guc artisini hic soylemiyim sonra karaborsaya duser mal :D
En azından pm yoluyla bi tüyo alsak :)
Marka alalım lütfen :D
beyler beylikdüzü büyükçekmece civarı düzgün spor salonu tavsiyesi olan varmı , şöyle havuzu spası olan bişey olursa çok daha iyi olur. Civardaki salonların yorumlarına bakıyorum herkes ana bacı saydırmış bi tane bulamadım düzgün bir yer.
ers10weys91
13-03-2015, 10:23
bsn noxplode yeni versiyon damarlanma mükemmel
Sana katılıyorum şampiyon, güzel ürün. :)
suan trükiyedeki en iyi nox muscletech nanovapor deneyin görün...
suan trükiyedeki en iyi nox muscletech nanovapor deneyin görün...
Hacı onu da denedim :) Bu yeni başladığım bambaşka birşey.
nakayama
13-03-2015, 16:05
abi ürünün markası nedir pmden yollayabilirmisin.
ozan gülle
13-03-2015, 16:07
abi ürünün markası nedir pmden yollayabilirmisin.
Bende bi pm alsam tam boyle bisey ariyorum
Güncel ??
Gaspari alamaya karar verdim F/P olarak.
ugurbora
13-03-2015, 19:24
Antalyada yarışmaya girecek yada gelecek olan varmı
Ben orada olacam bir aksilik çıkmazsa.
Bu toz işine karar veremediğimden bir türlü başlayamıyorum spora, 1,5 yıl oldu bırakalı ahım şahım bir vücudum yok başlar başlamaz protein tozuyla başlasam yanlış mı olur bir kaç ay normal beslenip sonra başlamam daha mı doğru olur şubede kafamı karıştırdılar da biraz :D
düşündüğüm ürün bu
http://www.hepsiburada.com/liste/muscletech-nitro-tech-performance-series-4-lbs-1800-gr-cikolata-aromali/productDetails.aspx?productId=sporykm0133&categoryId=354041
Bu toz işine karar veremediğimden bir türlü başlayamıyorum spora, 1,5 yıl oldu bırakalı ahım şahım bir vücudum yok başlar başlamaz protein tozuyla başlasam yanlış mı olur bir kaç ay normal beslenip sonra başlamam daha mı doğru olur şubede kafamı karıştırdılar da biraz :D
düşündüğüm ürün bu
http://www.hepsiburada.com/liste/muscletech-nitro-tech-performance-series-4-lbs-1800-gr-cikolata-aromali/productDetails.aspx?productId=sporykm0133&categoryId=354041
sanıırım sız sormustunuz bu urunu spor altyapınız var ıse 1 ay sonra baslayın kullanmaya gayet guzel urun halen kullanıyorum yenı aldım kurabıyelısını bende :)
Yaklaşık iki aydır ağırlık antremanlarına başladım önceleri bi ağrım sızım yoktu son bi haftadır sadece sol kolumda bileğimle dirseğimin arasındaki kemikte inanılmaz bi ağrı oluyor (ağırlığı kaldırdığım sırada)
özellikle barbel curl yaparken.Hocayla sohbet sırasında biraz bahsettim bana ısrarla JELİBON yememi söledi ki ben kilo vermek için uğraşıyorum şekeri kestim acaba benimle testismi geçiyo :D yoksa cidden bi faydası varmıdır
ozan gülle
14-03-2015, 06:04
Yaklaşık iki aydır ağırlık antremanlarına başladım önceleri bi ağrım sızım yoktu son bi haftadır sadece sol kolumda bileğimle dirseğimin arasındaki kemikte inanılmaz bi ağrı oluyor (ağırlığı kaldırdığım sırada)
özellikle barbel curl yaparken.Hocayla sohbet sırasında biraz bahsettim bana ısrarla JELİBON yememi söledi ki ben kilo vermek için uğraşıyorum şekeri kestim acaba benimle testismi geçiyo :D yoksa cidden bi faydası varmıdır
Daha bilgili arkadaslar yazar benim bildigim jelibonun icinde sigir jelatini var onun icin diyordur turkiyede bu urunun iyisi kolay kolay bulunmuyor siye biliyorum birde
ers10weys91
14-03-2015, 07:50
Ben orada olacam bir aksilik çıkmazsa.
bende orda podyumda olucam cuma günü dostum desteğini bekliyorum
ers10weys91
14-03-2015, 07:57
düşündüğüm ürün bu
sporla birlikte başlayabilirsin sıkıntı olmaz normaldede kullanabilirsin sonuçta besin takviyesi ama beslenme önemli
Güncel ??
Gaspari alamaya karar verdim F/P olarak.
Gasparinin amino profili daha düşüktü hatırladığım kadarıyla 2700 iyidir ben memnun kalmıştım
ers10weys91
14-03-2015, 09:03
zaten kendin yazmışsın barbell curl yaparken sorunun cevabı orda o harekette ağrıtıyorsun bendede olur onun için ya z-bar da çalış yada makarada yada dumbell curl yap
jelibon yeme seni geriye götürür
M U R A T
14-03-2015, 09:08
bende bir pm rica etsem :)
sanıırım sız sormustunuz bu urunu spor altyapınız var ıse 1 ay sonra baslayın kullanmaya gayet guzel urun halen kullanıyorum yenı aldım kurabıyelısını bende :)
evet hocam daha önce de sormuştum.
İlk aydan başlasam toz kullanmaya, fazla protein aldıgım icin çöpe mi gider acaba :D
Direk başlamak istememin sebebi ***** görevler oluyor ilçelere gidiyoruz düzgün beslenmeyi bırakın bazen yemek bile yiyemiyoruz
spora başlayalı 6 gün oldu,öncesinde hiç çalışmamıştım,boyum 1.86 ama kilo 78 güzelde yemek yerim ama yaramaz,şimdi protein tozu alayım diyorum hem daha hızlı kilo almak amacı ile hemde çabuk şekilleneyim diye ama çok yabancıyım bu konuda sizde nasıl bir yol izlemeliyim,teşekkürler.
spora başlayalı 6 gün oldu,öncesinde hiç çalışmamıştım,boyum 1.86 ama kilo 78 güzelde yemek yerim ama yaramaz,şimdi protein tozu alayım diyorum hem daha hızlı kilo almak amacı ile hemde çabuk şekilleneyim diye ama çok yabancıyım bu konuda sizde nasıl bir yol izlemeliyim,teşekkürler.
boy kılo olculerımız aynı bende 78 ıle basladım suan 83 e kadar cıktım kendım yemegı azalttım yoksa artacak daha spordan sonra gaıner kullanabılırsın ama bence duzgun beslenme ve bsn 6 proteın tozu ıle guzel sonuclar elde edebılırsın.
http://www.supplementler.com/urun/bsn-syntha-6-2270-gr-562?gclid=Cj0KEQjwuI-oBRCEi87g0K3O8OoBEiQAb25WAQy5nizT8XqE0N-EfuE7tLA5GK6i_FNC9TD3uVEflDAaAk6q8P8HAQ
ugurbora
14-03-2015, 14:29
bende orda podyumda olucam cuma günü dostum desteğini bekliyorum
Telefonumu özelden gönderiyorum usta haberleselim mutlaka
halilcan9455
15-03-2015, 17:33
Bugün yeniden spora döndüm :)
daha önceki konu da yazmıştım.(hatta bu konuda da yazmış olabirim.)
2012 yılında 6 ayda 59 kilo verdim. 118 den 59 kiloya düştüm ( hiçbir ilaç ve sporcu gıdası kullanmadan )
sonra ki 2 yıl üniversite de olmamdan dolayı spor yapamadım. 77 kilo oldum.
boyum 1.83 kilomdan memnunum
bugün tekrar spora yazılarak step 2 ye geçtim.
amacım kiloyu koruyarak yağ kütlemi azaltıp kas kütlesini arttırmak.
Sporcu gıdası olarak sadece Multipower izole protein kullanacağım.
aybarsdnr
15-03-2015, 18:00
Bugün yeniden spora döndüm :)
daha önceki konu da yazmıştım.(hatta bu konuda da yazmış olabirim.)
2012 yılında 6 ayda 59 kilo verdim. 118 den 59 kiloya düştüm ( hiçbir ilaç ve sporcu gıdası kullanmadan )
sonra ki 2 yıl üniversite de olmamdan dolayı spor yapamadım. 77 kilo oldum.
boyum 1.83 kilomdan memnunum
bugün tekrar spora yazılarak step 2 ye geçtim.
amacım kiloyu koruyarak yağ kütlemi azaltıp kas kütlesini arttırmak.
Sporcu gıdası olarak sadece Multipower izole protein kullanacağım.
dostum inanılmaz kilo vermişsin. Diyetisyen yardımıyla mı verdin ? Benim de 15 kilo vermem gerekiyor ancak düzenli beslenmediğim ve bir disipline giremediğim için veremiyorum
Yiğit Ş.
15-03-2015, 18:03
Neden protein tozu, gainer olmadan bu işin yapılamayacağı gibi bir izlenim var anlamıyorum. Yemeğinizi yediğiniz sürece sıkıntı yok. Neredeyse 1 senedir yapıyorum ve hiç ihtiyacım olmadı. YEMEK yiyin.
Neden protein tozu, gainer olmadan bu işin yapılamayacağı gibi bir izlenim var anlamıyorum. Yemeğinizi yediğiniz sürece sıkıntı yok. Neredeyse 1 senedir yapıyorum ve hiç ihtiyacım olmadı. YEMEK yiyin.
Kilosu göbeği olmayan arkadaşlar bencede kullanmasın yani ben şahsen kullanmazdım ama bi yandanda zayıflamak istediğim için yemeğe aşırı dikkat etmek gerekiyor gerçi yine öküz gibi yiyorum spordan sonra zaten o yorgunluk açlıkla yemek yemesi ayrı bi güzel oluyo :D
antreman sonrası basit şeker ihtiyacını gidermek için jelibon alanlar var ama jelibona gelene kadar milyon tane alternatif vardır.çıktıktan sonra %100 sıkma meyve suyu çok daha yararlı olur.sığır jelatiniyle ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum hiç duymadım
halilcan9455
15-03-2015, 19:51
dostum inanılmaz kilo vermişsin. Diyetisyen yardımıyla mı verdin ? Benim de 15 kilo vermem gerekiyor ancak düzenli beslenmediğim ve bir disipline giremediğim için veremiyorum
diyetisyen yardımı almadım.
herkesin vücudu farklıdır o yüzden ilk önce vücudumuzu tanımamız lazım.
sıkı bir diyet + spor ile verilmeyecek kilo yoktur :D
89 kilodan 3 ayda 73 kiloya düştüm akşamları yürüyüş + kendimce egzersiz yapıyorum şınav mekik vs sıkıntım karın kısmımda kaslar gözükür şekilde çıkmaya başladı fakat göbeği eritemiyorum nasıl bir Yöntem izlemeliyim şeker ekmek çok Yağlı yemek yemiyorum
89 kilodan 3 ayda 73 kiloya düştüm akşamları yürüyüş + kendimce egzersiz yapıyorum şınav mekik vs sıkıntım karın kısmımda kaslar gözükür şekilde çıkmaya başladı fakat göbeği eritemiyorum nasıl bir Yöntem izlemeliyim şeker ekmek çok Yağlı yemek yemiyorum
neler yiyip içtin kardeşim? kilo vermeyle ilgili biraz daha bilgi verirmisin.
painkller
15-03-2015, 22:21
8 ayi tamamladim bu gunlerde aktif olarak bu sporda gecen sure olarak lakin son zamanlarda 4. 5. Aylarda dumbell curl da girdigim agirliklarda suanda fazlasiyla zorlaniyorum agirlik dusurmek zorunda kaliyorum buna ragmen diger hareketlerimdeki agirlik artisim tahmin ettigimdende guzel ilerliyor ama bu durum bi kac haftadir canimi sıkmaya basladi. Herhangi bir ek besin geregi duymuyorum, kullanmiyorumda.
Milleti yanlis yonlerdirmeyin cok bilmis arada cikan hic bir halti bilmeyen isin derinini afastirmayan arkadaslar saglikla oynuyorsunuz farkinda degilsiniz adam ilk ayim veya 3. Ayim diyor yok bsn progein yok amino yok bu doktormu oldunuz , karaciger enzimi sagliki degerlerini ne zararlar verip kalici olani olmayanini biliyormusuz , vr ole salonda ilk ayi almis en pahalisinda protein shakerini sallaya salllaya aynada kabara kabara sabaha tamam bu is dr gibi iciyor , sonra sirtimda sivilce var karaciger disa vjrmus anla yapma diye ama anlayan yok soylersin yok abi alerji oldum , cigerin gidiyor habri yok kamil , bide habrr vermeyen sikintisini icine atan ciger varki gorurrm gotunu , derler karaciger duzelr evet fakag sen farkedip hatadan kisa zamanda donersen yokse gorurum gotunu , 1 haftada 1 ayda 1 kutuda olmedim diye zanntmeyin bise olmicak sonradan yillar sonra bile cikar acisi .
Bu isin kurali duzenli ve geregi kadaf yakicagin vucudunun alicagi spor tecrubene bagli beslenmek ve saglam uyku ki yedigin besinin fazlasi ya sicmaya ya yag olarak gereksiz bir gelisime yok acar yumurtanin bile fazlasi ne kadar zararli
Agirliga gelince hiiii olmadi hiiii tuh be hiii aha altima kacirdim boyle kasilan fis diye yanimda sonen cok tip var
Spora baslicak veya yeni baslayan arkadaslar bnce altini ciziyorum yine bence ama sende arasgir bencesini sencesini oncasini gir nete kilona boyuna yab oranina gore belirle 3 asagi 5 yikari protein karbonhidrat ihgiyacini yuzlerce prof site var , millete inanma zaten ilk aylar cm atican guzel buyucen sonra yavasliyor isler o ilk ayinda cm atip gereksiz ve sagliksiz yere suplement alan kekolar zannediyorki o aldigi sonra bilmeden isedigi ve cigerine herseyine zarar verdigi ilac yapti onu hasssigomez diyorum baska biseh demiyorum ..... uyu kardesim duzenli saatli beslen varsa imkanin kirmizi et sebze gibisi hok yoksa ta uk balik bakliyat veya karma , duzenli saglam gununda antreman 4-5 ay gecir sonra yiyemedigin fakat spordan dolayi fazla ihtiyacini ek besinden al , 3 5 haraket yaptin kosu bandinda 15 dk kostun diye o proteinle sisicem sanma zararini isptlar yuzune vurur utandiririm .
Cok bilmislerde kendine baksin saklasin bildigini gunahina girmeyin milletin hevesle alip zarara ugratmayin , o bilmislr bir test yaptirsin a ip aynada sirtina kizarikliklarinn baksin
8 ayi tamamladim bu gunlerde aktif olarak bu sporda gecen sure olarak lakin son zamanlarda 4. 5. Aylarda dumbell curl da girdigim agirliklarda suanda fazlasiyla zorlaniyorum agirlik dusurmek zorunda kaliyorum buna ragmen diger hareketlerimdeki agirlik artisim tahmin ettigimdende guzel ilerliyor ama bu durum bi kac haftadir canimi sıkmaya basladi. Herhangi bir ek besin geregi duymuyorum, kullanmiyorumda.
Jelibon degilde sigir jelatini varr ek besin olarak nette dolu suplement sigir jelatinj yaz cikiyor fakat arastirmk doktara danistindan sonra haraket etmkte fayda var ki o jelatinin eczanede olanida var verirse doktor verir belirtirsiniz jelibon gereksiz olur
Hizli kilo vermissin yagdan az kilodan cok kaybetmissin 3 ayda fazla kilo kaybi diyet kardiyo devam yag vs urunleri kes yag yaktirici antremana devam kardiyo ve 3 ayda daha yeni bir sure ama belirginlesmesi bile cok iyi bnce zmana ihtiyacin var kardesim
neler yiyip içtin kardeşim? kilo vermeyle ilgili biraz daha bilgi verirmisin.
sabahları cornfleks akşamları normal yemek ekmeksiz vede spor bu şekilde :)
Hizli kilo vermissin yagdan az kilodan cok kaybetmissin 3 ayda fazla kilo kaybi diyet kardiyo devam yag vs urunleri kes yag yaktirici antremana devam kardiyo ve 3 ayda daha yeni bir sure ama belirginlesmesi bile cok iyi bnce zmana ihtiyacin var kardesim
teşekkür ederim abi peki yağ yaktırıcı bir antrenman nasıl olmalı ne önerirsiniz
teşekkür ederim abi peki yağ yaktırıcı bir antrenman nasıl olmalı ne önerirsiniz
kardio en iyi yağ yakma için... binebiliyorsan 1 saaat bisiklete bin en azından yarım saat bisiklet yarım saat bant
kardio en iyi yağ yakma için... binebiliyorsan 1 saaat bisiklete bin en azından yarım saat bisiklet yarım saat bant
o zaman hemen bir bisiklet alıyorum kendime çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
Sizi pis ilaç kullanan tipler, nefret ediyorum. Bırakın direk sönersiniz.
haber vermeyen sıkıntısını içine atan ciğer varki.. kısmında bastım kahkahayı aman sporcu arkadaşlar o ciğere dikkat :D
Cakmisim aminoasiti tas gibiyim...
Doktor mu verdi size Göki bey? Bırakırsan sönersin ayrıca organlarınıza yazık. Ve hala nefret duygum kabarık.
-Murat Özcan-
16-03-2015, 12:07
Protein tozum bitti arkadaşlar 1 yıldır spor yapıyorum düzenli. Şimdi amino asit almak istiyorum BCAA olarak doğru bir kararmı sizce
ers10weys91
16-03-2015, 12:26
Canan Karatay hocanın dediği gibi doğal Tereyağ alıyorum belden 1 cm gitti 78 den 77 oldu bakalım Yarin kac gelecek
Nasil gotunle guluyon dimi bunlara ozelden bi sey atcam sana 10 kilo.garantin Var :)
Canan Karatay hocanın dediği gibi doğal Tereyağ alıyorum belden 1 cm gitti 78 den 77 oldu bakalım Yarin kac gelecek
Lahmacun yiyin diyodu enson.
Nasil gotunle guluyon dimi bunlara ozelden bi sey atcam sana 10 kilo.garantin Var :)
Hani gelmedi Cem bey, bizi kandırmayın lütfen.
mutfağın önünden geçsem kılo alıyom dıyen arkadaslarım var 1 aydır 1 kg zor aldım :D
ers10weys91
16-03-2015, 14:11
Lahmacun yiyin diyodu enson.
acılı yemek lazım metabolizmayı hızlandırır:icon_tup:
Hani gelmedi Cem bey, bizi kandırmayın lütfen.
Kanka sonradan vazgectim.simdi herkes kullanicak falan :D
Sadık Özyer
16-03-2015, 14:46
Steroid kullanan var mı ?
Cem abi gelmedi msj
Doktor mu verdi size Göki bey? Bırakırsan sönersin ayrıca organlarınıza yazık. Ve hala nefret duygum kabarık.
Kuş susar ötmez dedi doktor, korktum bende.. Bcaa glutamin protein tozu kullamıyorum..
Steroid kullanan var mı ?
Kalkmaz diye korktum.kullanamadim.steroide karsiyim protein tozu sadece oda yarim.olcek bibrekleri bozar filan
noluyor la burda. birileri ilaç demiş :D kullanmıyoruz dimi
Kuş susar ötmez dedi doktor, korktum bende.. Bcaa glutamin protein tozu kullamıyorum..
Benide öyle korkuttular, kuş yuvadan pırr pırr diye ucar dediler. :)
Kanka sonradan vazgectim.simdi herkes kullanicak falan :D
Ayıpın en testosteronunu yaptın şimdi :( spora gidicem modum düştü
la hala protein tozuna ilaç diyorlar :D :D :D içler acısı bir ülke burası ya...
Gelişicez Onat inşallah
https://www.youtube.com/watch?v=EPALmeeDJ9M
Gelişicez Onat inşallah
https://www.youtube.com/watch?v=EPALmeeDJ9M
valla alpim zor ya. sen biliyorsun senelerdir neler konuşuyoruz. hiç değişen bişey yok. ben bu programı canlı izledim, ersin abiyi bekledim. sen buraya link koydun benim canlı izlediğimi miillet merak edip utubedan izlemicek bile.
haber vermeyen sıkıntısını içine atan ciğer varki.. kısmında bastım kahkahayı aman sporcu arkadaşlar o ciğere dikkat :D
Doktora gideriz sorariz asli varmi yokmu varsa burda butun forumun ortasinda rezil olmayi kabul edicen mi videolu kayitli ispat yaparim sana ,
Icine atan ciger varmiymis yokmuymus ogrenirsin
o zaman hemen bir bisiklet alıyorum kendime çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
bisiklet derken spor salonundaki bisiklet ten bahsetttim tabiki yolda kullandıgında iyidir ama yeri gelince cevirmediğinde oluyor...o yuzden salondaki bisikletle calısmak en iyi kardio dur bence