PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25

BoraRS
16-03-2015, 22:46
Ben antrenmanlardan sonra mantı yiyorum. Direk kas yapıyo. Steroid etkisi de varmış. Ama yanında sarmısaklı yoğurt olursa.

Göki,ZD
16-03-2015, 22:55
Ben antrenmanlardan sonra mantı yiyorum. Direk kas yapıyo. Steroid etkisi de varmış. Ama yanında sarmısaklı yoğurt olursa.
Abi mantidan geldim sarimsagida boldu
Nasilsa sevistigimiz yok asdfagxhacs

atituti
16-03-2015, 22:57
beyler kilo alamıyorum yemediğim nane kalmadı la :D 188 boy 62 kiloyum en az 75 olmam lazım nasıl alacaz bu kiloyu dana gibi yiyorum artık sindiremez hale geliyorum gece gündüz 6 öğün yiyorum heralde ama tık yok hala

Göki,ZD
16-03-2015, 22:59
Atituti sabah kalktigindan itibaren yatana kadarne yedigini ogun ogun yazsana merak ettim

BaDCaT
16-03-2015, 23:05
Vucut gelistirme mi kaldi ya ben her aksam 50 liralik atiyorum fark etmiyor bana. :P

atituti
16-03-2015, 23:07
sabah kalkıyorum 2 tane sandvic tost ekmegi bol salata yiyorum 3 tane yumurta yiyorum bilgisayarın başına geçiyorum ligtv vs saat 10bucuk gibi ikitane daha tost yiyorum bol sucuklu kaşarlı.oglen geliyo makarna pilav karıstırıp yedigim bile oluyo 2 bardak portakal suyuyla birlikte.2 saat sonra acıkıp gidip tam ekmek et döner yiyorum , sanırım oglende şekeri yükseltince erken acıkıyorum bunu farkettim ondan bir öğün daha yiyorum hemen.aksam oluyo annem babam eve geliyo akşam yemegi 3-4 tabak.maç saati geliyo fındık fıstık vs. darlıyorum vücudu iyice ceviz ve fındık cok yedim 3 aydır falan hergün , kajuda yanında yine portakal suyuyla birlikte.gece oluyo herkes yatıyo 1-2 de ben yine neredeyse tam ekmek içine kalın kaşar ve beyaz peynirli pekmezli menü hazırlıyıp yiyip 15 dakka sonra yatıyorum ,cok cok uzun zamandır bu tempodayım tık yok vallahi üstüne b12 eksikligim varmış doktor b12 , balık yağı ve supradyn dayadı yine yok yine yok

MBuğra
16-03-2015, 23:10
Eskiden hamur isini cok yerdim, ofiste oglenleei surekli pizza, lahmacun, pide vs.

Simdi oglenleri ev yemegine gidiyorum, pirinc drgil bulgur pilavini ve az yagsiz yemekleri tercih ediyorum.
Cayda sekeri kestim.
Aksamlari 8den sonra hic bisey yemiyorum.
Muz, portakal, mandalina, light sut ve bal ile blenderdan geciriyorum, aksam onu iciyorum.
Ve artik havalar hafiften duzeldiginden eve otobusle degil yuruyerek donmeyi tercih ediyorum, takiyorum kulakligi sıkılmıyorum.
Su anlik kiloma bi faydasi oldu mu bilmiyorum ama en azindan aksamlari uyurken cok rahatim. Dolu mideyle uyumak kadar kotu bisey yokmus, anladim.

http://i61.tinypic.com/29gditl.png

Telefona adimsayar kurdum, kendi rekorumu kirdim bugun :)

Mpower94
16-03-2015, 23:55
kreatin su toplatır definasyonda gerek yok bence onun yerine cla al

slave
17-03-2015, 00:06
kreatin su toplatır definasyonda gerek yok bence onun yerine cla al

Ayni tavsiyeyi bnde aldim zamaninda bilmeden hareket etmistim yanliz alkali kreatin diye birsey varmis az su tutan cinsi o olabilir demislerdi :?

ErkanCanS
17-03-2015, 00:19
L carnitine kullanırken protein tozu kullanılır mı ?

BoraRS
17-03-2015, 07:09
Abi mantidan geldim sarimsagida boldu
Nasilsa sevistigimiz yok asdfagxhacs

Sevişmeyin sakın kastan gider. Baktınız durum çok vahim, kafasını taşla ezin.

:D :D :D

batu35
17-03-2015, 09:13
bisiklet derken spor salonundaki bisiklet ten bahsetttim tabiki yolda kullandıgında iyidir ama yeri gelince cevirmediğinde oluyor...o yuzden salondaki bisikletle calısmak en iyi kardio dur bence

:) bulunduğum yerde çooook zor o iş ancak normal bisiklet + yürüyüş egzersiz kendimce bişeyler yapacağım :)

ahmetgurlek
17-03-2015, 10:45
sabah kalkıyorum 2 tane sandvic tost ekmegi bol salata yiyorum 3 tane yumurta yiyorum bilgisayarın başına geçiyorum ligtv vs saat 10bucuk gibi ikitane daha tost yiyorum bol sucuklu kaşarlı.oglen geliyo makarna pilav karıstırıp yedigim bile oluyo 2 bardak portakal suyuyla birlikte.2 saat sonra acıkıp gidip tam ekmek et döner yiyorum , sanırım oglende şekeri yükseltince erken acıkıyorum bunu farkettim ondan bir öğün daha yiyorum hemen.aksam oluyo annem babam eve geliyo akşam yemegi 3-4 tabak.maç saati geliyo fındık fıstık vs. darlıyorum vücudu iyice ceviz ve fındık cok yedim 3 aydır falan hergün , kajuda yanında yine portakal suyuyla birlikte.gece oluyo herkes yatıyo 1-2 de ben yine neredeyse tam ekmek içine kalın kaşar ve beyaz peynirli pekmezli menü hazırlıyıp yiyip 15 dakka sonra yatıyorum ,cok cok uzun zamandır bu tempodayım tık yok vallahi üstüne b12 eksikligim varmış doktor b12 , balık yağı ve supradyn dayadı yine yok yine yok

bu yediklerinin daha azıyla 3 haftada 6 kilo aldım. aynı şekilde beslensem ayda 10 kilo rahat alırım. ya sende bi sıkıntı var ya da bende :(

levent
17-03-2015, 11:22

böreç çörek aban, biraz alkol biraz gazlı içecek kilo alırsın :D

Oznsrl
17-03-2015, 11:30

abi bu kadar şey yiyip kilo almıyosan bence hiç zorlama belli kilo alamıcan :D senin yerinde olsam spor salonuna gider ağırlık çalışıp hacim kazanırdım hatta keşke senin gibi olsam 10 numara vucut yapardım bu yediklerini 2 hafta yesem 3 4 kilo alırım ben :D

emir91
17-03-2015, 12:00
Doktora gideriz sorariz asli varmi yokmu varsa burda butun forumun ortasinda rezil olmayi kabul edicen mi videolu kayitli ispat yaparim sana ,
Icine atan ciger varmiymis yokmuymus ogrenirsin

Sen önce ilaçla besin desteği arasındaki farkı öğren ondan sonra burada ahkam kes milleti rezil etmeye çalış insanlara.
Yazıyı yazdığın üslupta hayır yok ki anlattıklarında olsun yok içine atan ciğer var yok gote gelicekler bilmemne. Doktora gitmeme gerek yok varsa BİLİMSEL MAKALE varsa protein tozunun 'içine atan ciğeri' gote getiriceğine dair buyur takipteyim sağdan solda bu işten prim yapmaya çalışan adamların tozlar çok zararlı vs. yazılarıyla gelme ama bana.
Sene 2015 hala peynir altı suyundan yapılan tozu ilaç sanan var. Sen kendimi 'şişiricem' zannedip günde 10 ölçek toz içmek yerine git 5 kilo et ye gene o döküntüler, rahatsızlıklar yaşanır mesele supplement değil vücudun alabileceği kapasite....

free-hifi
17-03-2015, 12:22
Sevişmeyin sakın kastan gider. Baktınız durum çok vahim, kafasını taşla ezin.

:D :D :D

Vücütta protein çok birikirse sevişmesen bile kamyon devrilip dökülüyor mahsüller :D

alp1903
17-03-2015, 12:37
Seks ile testo ilişkisi yok diye biliyorum. Sadece vücud yorgun düşüyo gelişim için enerji kaybı yaşabilir birisi o kadar. :)

Göki,ZD
17-03-2015, 12:42
abi bu kadar şey yiyip kilo almıyosan bence hiç zorlama belli kilo alamıcan :D senin yerinde olsam spor salonuna gider ağırlık çalışıp hacim kazanırdım hatta keşke senin gibi olsam 10 numara vucut yapardım bu yediklerini 2 hafta yesem 3 4 kilo alırım ben :D
He ya tosyyiyip 10 numara vucut yaparsin sen
Levent arkadasa da tekirdag gonder alkol yani da cerez falan filan

Sakasiniz harbiden saka gibisiniz tost arasinda ketcap cekti canim

levent
17-03-2015, 12:49

Aslında en güzel örneklerden birisi sensin abi, zayıflıktan hacme geçiş sürecinde. Diyetisyen + spor ile bu iş çözülür diyorum ben Atilla bro, diyet diyince illa kilo vermek değil kilo almakta anlaşılmalı. Şimdi çıkıp ufak bi çanta bakayım kendime sonra kaydı yaptırayım artık şu salona :D

atituti
17-03-2015, 13:15
kanka vücut yapma derdim yok ama kilo alamadım :D 70 olsam ilk etapta yetecekte millet dalga geçiyo artık hıamına rüzgarlı havada dısarı cıkma diye :D bide bende komik görüntü ortaya cıkıyo zayıflıktan , omuzlar doğuştan geniş kollar ve bel ip ince :D şey kafalı japon askeri stayla gibiyim

desibel
17-03-2015, 15:00
kullanabileceğimiz en iyi noz türevi ürün hangisidir damarlı damarlı :)

alp1903
17-03-2015, 15:45
Viski, az önce göki mesaj attı, spor oncası viski içiyomuş limon sıkıyomuş içine.

sagi
17-03-2015, 16:29
beyler multipower whey 3400 amino ya yeni başladım fakat dev gibi haplar nasıl alışıcam sizler nasıl alıştınız önerisi olan varmı kırmak dışında ?

painkller
17-03-2015, 16:36
öncelikle teşekkür ederim ama jelatini araştırmaya başladım fakat pek tavsiye edilmiyor galiba ki zaten dün belimi çok garip şekilde incittim. bi kaç gün ara vermeyi ve sadece bel egzersizleriyle evde kendimi toplamayı düşünüyorum. Sanırım kemer almanın vakti geldi artık.

Oznsrl
17-03-2015, 16:57

Benim anlatmak istediğim o değildi sonuçta hacim kazanmak için yemek yemek gerekiyor bu kadar şey yiyip kilo almiyan bi vucut et tavuk balık süt v.b ürünleriyle besnelip ağırlık çalışırsa hiç almaz bende ağırlık çalışıyorum kilo almamak için öküz gibi yiyemiyorum malesef yoksa potansiyel var 2 büyük pizza boğabiliyorum haha :D

anlatılmak isteneni işine geldiği gibi anlayıp bide yargılayan insanlar bana daha çok komik geliyor mesela iyi şaka çok güldüm tebrikler :D :D bende severim ketçap mayonez ama kullanmıyorum çok yağlı şeyler sakıncalı :D

stlegal
17-03-2015, 19:29
Guzel.kardesim.adam demiski 200 gram carb 10 gram protein alirsan bir *** olmaz tabi al ogun basina hayvansal 50 60 gram protein 100 gram.kaliteli carb 10 gram kaliteli yag catir catir alir adamin yedigi 10 dakika sonra boka donusuyor

slave
17-03-2015, 19:39
Sen önce ilaçla besin desteği arasındaki farkı öğren ondan sonra burada ahkam kes milleti rezil etmeye çalış insanlara.
Yazıyı yazdığın üslupta hayır yok ki anlattıklarında olsun yok içine atan ciğer var yok gote gelicekler bilmemne. Doktora gitmeme gerek yok varsa BİLİMSEL MAKALE varsa protein tozunun 'içine atan ciğeri' gote getiriceğine dair buyur takipteyim sağdan solda bu işten prim yapmaya çalışan adamların tozlar çok zararlı vs. yazılarıyla gelme ama bana.
Sene 2015 hala peynir altı suyundan yapılan tozu ilaç sanan var. Sen kendimi 'şişiricem' zannedip günde 10 ölçek toz içmek yerine git 5 kilo et ye gene o döküntüler, rahatsızlıklar yaşanır mesele supplement değil vücudun alabileceği kapasite....

Ozeldende yazdim burdanda yZiyorum senin canin oyun oynmk istiyor anlasilan bosa laf ebeligi ypma bn orda kimseye kotu birsey yazmadim protein tozunuda kotulemedim ilk biriki ay icin gereksiz yemekle besinle baslamak o aliskanligi ilk sirada tutmayi anlttim protein fazlasinin zararinida sana tekrar yaziyorum makale gir google proteinin karaciger etkileri yaz yuzlerce sayfa oku az birzx mntigin calisiyorsa anlarsin toz degil fazla tavukda alsan fzla yemkde yssen ya sicmaya ya yag olarak yada karacigere baski yapacagini bana anltma orda yazdim zaten senin cnin sikilmis yazcak adam ariyorsun ama o bn degilim kelimede yazdiginada dikkat et kardesim

emir91
17-03-2015, 20:09
Özelden numara atmışsın işim gücüm yok seni arayıp bunun muhabbetinimi yapıcam bide dövüşelim istersen protein zararlımı diye ?. Sen bence o numarayı herkeze atma terse denk gelir üzülürsün. burda birinin canı sıkılmış sarmaya yer arıyorsa o sensin senin mesajından sonra insanların yazdıklarına bak herkez makaraya sarmış neyse kral sensin hadi eyvallah

Oznsrl
17-03-2015, 20:27
Guzel.kardesim.adam demiski 200 gram carb 10 gram protein alirsan bir *** olmaz tabi al ogun basina hayvansal 50 60 gram protein 100 gram.kaliteli carb 10 gram kaliteli yag catir catir alir adamin yedigi 10 dakika sonra boka donusuyor

tamam işte abi bende demek istedim ki yemek yeme potansiyeli madem var o doğrultuda bişeyler yapılabilir sadece kilo almaktansa ağırlık çalışıp şekillenmek hertürlü daha iyi gibisinden :)

onursumer
17-03-2015, 20:27
şu konuya yazabildiğim zamanları ozluyorum okuz gibi oldum 15 kg aldım ve spor yapıcak dakika bulamıyorum moralim çok bozuk

STP
17-03-2015, 21:05
Özelden numara atmışsın işim gücüm yok seni arayıp bunun muhabbetinimi yapıcam bide dövüşelim istersen protein zararlımı diye ?. Sen bence o numarayı herkeze atma terse denk gelir üzülürsün. burda birinin canı sıkılmış sarmaya yer arıyorsa o sensin senin mesajından sonra insanların yazdıklarına bak herkez makaraya sarmış neyse kral sensin hadi eyvallah

Buraya yazacagina arayip bulusup yuzyuze konussaydin delikanli :) herkese verir o telini sen merak etme

alp1903
17-03-2015, 21:27
Ya şu konuda kavga etmeyelim gülüp geçiyoruz eğlencesindeyiz. Herkesin elinin altında internet denen canavar var herşeyi öğrenebilir. Testo fazla geldi tabi spor sonrası herkeste :)) motivasyon videoları paylaşalım hadi :)

slave
17-03-2015, 21:51

Canim kardesim bn sana numarami kizarak verdim milletin gazina gelip sende dalga gecerim gulerim makara yaparim gibi yazmissin hatalisin millete uyup gaza gelme yazanlarda bnim tanidigim yanlis anlamicagim bnle bilerek makara yapanlar onlari tanir bilirim senin acindan varsa bnim soylediklerimde yanlis hata dersin yanlis biliyosundur yada eminmisin veya bildigini kontrol et diye ailem doktor annem hemsire amcam teyzem sulalemin yarisi doktor bilmeden cahilce yazmadim hatali uslubum olabilir uyarirsin fakat tassak yaparsan numarami degil adresimide veririm canini sikma arkasindayim kimi cikivahini hesap ederrk atar yapmiyorum ama sennkimin cikicagini bilmeden dalga geciyorsun neyse sen dogru ol biz yanlis problem degil

slave
17-03-2015, 21:59
Ayrica bak sana guzelce dedim eger sen dogruysan icine atan disa belirtisini vermeyen karaciger varmiymis yokmuymus buyur hangi hastane doktor dersen soralim ustune hala makara yapiyorsun cok biliyorsan buyur gel gidelim videoyu ispat yapalim dedim bunda hic kotu birsey yok emin ol asil sen yaklasimin hatali bnim bildigim yok ole birsey de gec bastim kahkahayi gibi kelimeler sence dogrumu sen bir dusun .nese bosa uzatmiyim uslubum yanlisti kusurumuza bakma

emir91
17-03-2015, 22:10
Yazdığın yazıda üslubun ve o kısım benim komiğime gittiğinden öyle bir alıntı yaptım bende aslında kötü niyetsiz ama yanlış anladın herhalde ki sonra tersleşmeye başlayınca gereksiz yerlere gitti mevzu sende kusura bakma. seni bozmak gibi bir derdim yok inan yazımda sporla alakalı bir konudan gerginlik çıkartıp birde bunu hesaplaşmaya çevirmeye hele hiç gerek yok üslubumuz düzgün şekilde tartışıp bilmediklerimiz öğrenmekte yarar var. Konuyu kirlettiğimiz için kusura bakmayın herkese iyi akşamlar

slave
17-03-2015, 22:36
Bnde ayni sekilde konu kirliligi icin kusura bakmayin , uslub bozuklugu icinde gecenin bir saati gelisi guzel yazdim daha dikkatli olurum

onat
18-03-2015, 08:42
Bnde ayni sekilde konu kirliligi icin kusura bakmayin , uslub bozuklugu icinde gecenin bir saati gelisi guzel yazdim daha dikkatli olurum

karaciğer ölekolayca gitsedi eğer benim karaciğerim şuan yoktu. daha çok adam biliyorum karaciğeri iptal olması gereken isim vermeyim. olay şu, supplementler üzerine yapılan yorumun ardından karaciğer biter kelimesi. hiçbir supplementin karaciğeri bitirdiği dünya üzerinde görülmedi. bunla alakalı tek bir makale çıkart helal derim kardeşim sana. karaciğer bitirmek için ne yapman lazım biliyor musun, anapolon, halotestin, amfetamin, dnp gibi toksik açıdan çok büyük yan etkilere sahip ilaçlar kullanman. zehir kullanman yani. birebir çok yakınım yaşadı ordan biliyorum. ur çıktı karaciğerinde. uyku uyuyamadı, ölüyordu çocuk. bunun sebebide amfetamindi. ben günde 6 ölçek whey 2 ölçek gainer, avcumun alabidiği kadar amino + full ilaç ile tek bir sorun yaşamadım bedenimde. bu işini nasıl yaptığınla alakalı. ayrıca ailem doktor demişsin ama kardeşim bu ülkede sporcu doktoru ayrı, normal doktor ayrı. sporcu doktoru yok denecek kadar az. o adamlar neyin n olduğunu emin ol normal doktorlardan daha iyi biliyorlar sonuçta branşları yani.

dediğin içe atan karaciğeride biliyorum.o en kötüsü ama emin ol hiçbir supplemnt hatta dozajını abartmadığın hgiçbir ilaç seni öldürmez. öldürseydi ne tr de nede dünyada tüm vg ciler ölmüştü. zira 3 gr testo vuran adamlar... 3 gr testo 3000 mg demek. sağlıklı bi kişi haftada 30-50 mg üretiyor. var hesabını sen yap :)

desibel
18-03-2015, 14:01
Viski, az önce göki mesaj attı, spor oncası viski içiyomuş limon sıkıyomuş içine.

???????...................

BoraRS
19-03-2015, 07:46
karaciğer ölekolayca gitsedi eğer benim karaciğerim şuan yoktu. daha çok adam biliyorum karaciğeri iptal olması gereken isim vermeyim. olay şu, supplementler üzerine yapılan yorumun ardından karaciğer biter kelimesi. hiçbir supplementin karaciğeri bitirdiği dünya üzerinde görülmedi. bunla alakalı tek bir makale çıkart helal derim kardeşim sana. karaciğer bitirmek için ne yapman lazım biliyor musun, anapolon, halotestin, amfetamin, dnp gibi toksik açıdan çok büyük yan etkilere sahip ilaçlar kullanman. zehir kullanman yani. birebir çok yakınım yaşadı ordan biliyorum. ur çıktı karaciğerinde. uyku uyuyamadı, ölüyordu çocuk. bunun sebebide amfetamindi. ben günde 6 ölçek whey 2 ölçek gainer, avcumun alabidiği kadar amino + full ilaç ile tek bir sorun yaşamadım bedenimde. bu işini nasıl yaptığınla alakalı. ayrıca ailem doktor demişsin ama kardeşim bu ülkede sporcu doktoru ayrı, normal doktor ayrı. sporcu doktoru yok denecek kadar az. o adamlar neyin n olduğunu emin ol normal doktorlardan daha iyi biliyorlar sonuçta branşları yani.

dediğin içe atan karaciğeride biliyorum.o en kötüsü ama emin ol hiçbir supplemnt hatta dozajını abartmadığın hgiçbir ilaç seni öldürmez. öldürseydi ne tr de nede dünyada tüm vg ciler ölmüştü. zira 3 gr testo vuran adamlar... 3 gr testo 3000 mg demek. sağlıklı bi kişi haftada 30-50 mg üretiyor. var hesabını sen yap :)

Onat o degil de simdi bu saglik programlari artti ya herkes saglik profu kesildi. Herkes bu protein tozlarini fena halde kotuluyor. Ciddi kisirlik yaptigini iddia edenler bile var. Ben de paranoya oldum iyice. Gittim en kalitelisinden aldim sifir yag sifir seker sifir carb olanindan ama yine de icerken billurlarim sizliyor psikolojik olarak :D Saka yapmiyorum herifler ciddi paranoyak etti beni.

Gerci bu adamlara gore vucut gelistirme sporunu prof derecesinde yapan bir adamin asla cocugu olmaz cunku onlar protein tozunu icmeyi birak kuru kuru yiyorlar :D Ne bileyim iste memlekette her konuda zilyon tane yorum yapan adam olunca kafa da karisiyor ister istemez...

onat
19-03-2015, 09:42
Onat o degil de simdi bu saglik programlari artti ya herkes saglik profu kesildi. Herkes bu protein tozlarini fena halde kotuluyor. Ciddi kisirlik yaptigini iddia edenler bile var. Ben de paranoya oldum iyice. Gittim en kalitelisinden aldim sifir yag sifir seker sifir carb olanindan ama yine de icerken billurlarim sizliyor psikolojik olarak :D Saka yapmiyorum herifler ciddi paranoyak etti beni.

Gerci bu adamlara gore vucut gelistirme sporunu prof derecesinde yapan bir adamin asla cocugu olmaz cunku onlar protein tozunu icmeyi birak kuru kuru yiyorlar :D Ne bileyim iste memlekette her konuda zilyon tane yorum yapan adam olunca kafa da karisiyor ister istemez...
Abi bari sen yapma yaa :))) sen icmene bak, gerisini takma. Zaten yasin gelmis 36 ya testo zaten azalmis. Yapistir gec ��������

alp1903
19-03-2015, 10:22
Şuan yapsam galiba ilk seferde 3üz olur :) ahahha şaka bi yana psikolojik olarak etkiliyorsa abi seni motivasyon olarakta etkiler protein tozu kullanama gerek yok bence.

BoraRS
19-03-2015, 10:29
...Zaten yasin gelmis 36 ya testo zaten azalmis. Yapistir gec ��������

Nassi yanii??? Onat hemen kafani duvara vur ceza olarak 3 defa :D

Olm bunun daha 46 si var 56 si var bu yasta testo azalir mi :D

sagi
19-03-2015, 10:31
beyler multipower whey 3400 amino ya yeni başladım fakat dev gibi haplar nasıl alışıcam sizler nasıl alıştınız önerisi olan varmı kırmak dışında ?

up'layalım

ahmetgurlek
19-03-2015, 10:43
Abi bari sen yapma yaa :))) sen icmene bak, gerisini takma. Zaten yasin gelmis 36 ya testo zaten azalmis. Yapistir gec ��������

allah uzun ömür versin ben 2 çocuğu yaptım kenara koydum. bundan sonra testo mesto lazım değil zaten, allah ne verdiyse çakayım ben artık ;););););)

BoraRS
19-03-2015, 11:09
allah uzun ömür versin ben 2 çocuğu yaptım kenara koydum. bundan sonra testo mesto lazım değil zaten, allah ne verdiyse çakayım ben artık ;););););)

Ben de cocuk yaptiktan sonra testoya girer miyim diye dusunuyordum. Ama cocuk isteyenlerin kesinlikle uzak durmasi lazim. Yurtdisindaki forumlari bloglari ve siteleri okudukca gozum cok korktu. Bizim Turkiyede cok yanlis bir algi var. Kür gıren bır adamın kür sonrası PCT sini 4 hafta yapmasinin yeterli olacagi soyenir hep. Malesef bu hic de dogru degil. Simdi birileri cikip ee ben yaptim duzeldi diyecek. Klasik bir Turk yaklasimi. Arkadaslar PCT malesef en az 3 ay ortalama 6 ay suren bir surecmis. Tam anlami ile degerlerinizin eski haline donmesinin %100 garantisi yok ancak 3 ila 6 aylik bir PCT ile kurtarabiliyormussunuz durumu. Buradaki olay da tekrar testo seviyesini normale cekmek degil aslinda. Onu cok kisa surede cekebilirsiniz. Buradaki sorun kür giren bir erkegin sperm sayisi ve kalitesindeki azalis yavaslama ve bozulmaymis. Asil bunun duzelmesi lazimmis.

Neyse bu konulara fazla girmeyelim. Forumda sanirim yasaklandi bu tur konulari tartismak.

Neyse Whey Protein demisken yeni bir mal aldim. Combat. 0 seker 0 yag 0 carb. Ayrica Msucle Tech' teki gibi icinde kasa suyu pompalayip vay anasini ne guzel sistim super tozmus dedirten o sentetik kimyasallar da yok. Tavsiye ederim.

Mpower94
19-03-2015, 11:56
Ayni tavsiyeyi bnde aldim zamaninda bilmeden hareket etmistim yanliz alkali kreatin diye birsey varmis az su tutan cinsi o olabilir demislerdi :?

Açıkcası benim arkadaşlarımdan diyette de kullanan var.karbonhidrati kestiklerinde enerji icin kullaniyorlar ve cok sikinti yaratmiyor onlarda ama sporla cok içli dışlı olmayan biri salona kilo vermek icin basladiginda fix olarak cla lcarnitin onerilir yada termojenik yağ yakicilar... Kreatini sadece kilo verme amaciyla kullanmayi düşünen bence kullanmasa daha iyi tabiki tercih meselesi

BARR
19-03-2015, 12:26
Neyse Whey Protein demisken yeni bir mal aldim. Combat. 0 seker 0 yag 0 carb. Ayrica Msucle Tech' teki gibi icinde kasa suyu pompalayip vay anasini ne guzel sistim super tozmus dedirten o sentetik kimyasallar da yok. Tavsiye ederim.

MusclePharm Combat dimi?

BaDCaT
19-03-2015, 12:32
Ben de cocuk yaptiktan sonra testoya girer miyim diye dusunuyordum. Ama cocuk isteyenlerin kesinlikle uzak durmasi lazim. Yurtdisindaki forumlari bloglari ve siteleri okudukca gozum cok korktu. Bizim Turkiyede cok yanlis bir algi var. Kür gıren bır adamın kür sonrası PCT sini 4 hafta yapmasinin yeterli olacagi soyenir hep. Malesef bu hic de dogru degil. Simdi birileri cikip ee ben yaptim duzeldi diyecek. Klasik bir Turk yaklasimi. Arkadaslar PCT malesef en az 3 ay ortalama 6 ay suren bir surecmis. Tam anlami ile degerlerinizin eski haline donmesinin %100 garantisi yok ancak 3 ila 6 aylik bir PCT ile kurtarabiliyormussunuz durumu. Buradaki olay da tekrar testo seviyesini normale cekmek degil aslinda. Onu cok kisa surede cekebilirsiniz. Buradaki sorun kür giren bir erkegin sperm sayisi ve kalitesindeki azalis yavaslama ve bozulmaymis. Asil bunun duzelmesi lazimmis.

Neyse bu konulara fazla girmeyelim. Forumda sanirim yasaklandi bu tur konulari tartismak.

3-6 ay yapilan PCT tam tersini yapar.PCT 4-6 hafta arasi degisir.

3-6 ay yapilan sey HRT'dir.

Turkiye'de dozajlama ve HCG nasil kullaniliyor bilinmiyor.

BoraRS
19-03-2015, 12:38
3-6 ay yapilan PCT tam tersini yapar.PCT 4-6 hafta arasi degisir.

3-6 ay yapilan sey HRT'dir.

Turkiye'de dozajlama ve HCG nasil kullaniliyor bilinmiyor.

Ya doğrudur ismini karıştırıyor olabilirim haklısın. Yani diyeceğim o ki Kür girenler kafasına göre duyumlarla PCT yapmasın.

onat
19-03-2015, 18:00
Nassi yanii??? Onat hemen kafani duvara vur ceza olarak 3 defa :D

Olm bunun daha 46 si var 56 si var bu yasta testo azalir mi :D

hahahahahah abi takılıyorum ama protein tozu billurlarda sızlama yaratıyorsa, bi baktır derim. yaştan olmasn :D :D

Ahmet Saraçoğlu
22-03-2015, 10:01
farklı bikaç posttada yazmıştım.Vücut , kas vs deilde kilo vermek derdim.Max 123(geçen yıl) , geçenlerde 108(bir buçuk ay önce) , min 97 (geçtiğimiz yaz) , şuanda da 101.2 yim.Ama diet+ günde 1 saat yürüyüş yapmama ramen 101.2 de çakılıp kaldım.Metabolizma mı yavaşladı acaba.Hızlandırmak için ne yapabilirim?

+soner
22-03-2015, 10:16
farklı bikaç posttada yazmıştım.Vücut , kas vs deilde kilo vermek derdim.Max 123(geçen yıl) , geçenlerde 108(bir buçuk ay önce) , min 97 (geçtiğimiz yaz) , şuanda da 101.2 yim.Ama diet+ günde 1 saat yürüyüş yapmama ramen 101.2 de çakılıp kaldım.Metabolizma mı yavaşladı acaba.Hızlandırmak için ne yapabilirim?

Günde 1 saat yürüyüş az değil.Metabolizmanın hızlı çalışması gerek. Diyet mi hatalı acaba?

Ahmet Saraçoğlu
22-03-2015, 10:59
valla bu hafta denediğim ort. 1000 kalori olduunu tahmin ettiğim ,

sabah 1 dilim ekmek , peynir , domates , salatalık

ara - 1 activia

öğlen - 4 köfte veya tavuk göğüsü

ara - activia veya 3-4 die bisküvi

akşam - ton balıklı salata veya tavuklu mantar veya sebze yemeği

gece - vanilyalı activia veya birkaç kuru kayısı şeklinde bi dietim var ama pek bi işe yaramadı.

Ferhat_V
22-03-2015, 11:00
diyeti yazarmısın ?

sabah yumurta peynir zeytin salata domates ye yeşil çay iç

öğlen sebze yemeği yada yağsız tavuk ye yanına su

akşamda öğlenin aynısı sebze yemeği yada et yemeği yada balık ama ekmeksiz yağsız..salata olarak roka limon maydonoz

1 hafta içinde tartı üstünde değişim olcakmı bak bakalım.

Caesar
22-03-2015, 11:46

Hacı onlar tamamen bünye ile alakalı. 1 kere pct yapanda var 1 ay yapanda 6 ay yapanda.

Ben 1 sene önce full aralıksız kür yaptım. Haftada 1 gr a yakın testo aldım. Bitiminde 1 ay kür yaptım. Düşüş olmadı değil aradan 1 sene geçti şuan.

Kür yapmadan önce testom 3.8 idi. Şuan 6.4 civarı. Doğal testomda feci arttı. Bişey kaybetmek yerine kazandım resmen.

Ama herkesde bu olacak diye bişey yok. İnsandan insana herşey değişir.

BaDCaT
22-03-2015, 12:52

ara - 1 activia

gece - vanilyalı activia veya birkaç kuru kayısı şeklinde bi dietim var ama pek bi işe yaramadı.

Diyet biskuviler ve activia yersen olmaz zaten onun yerine sebze tuketmelisin hem fiber alirsin hemde kalori olarak az saglikli olur daha da cok doyarsin.

Ahmet Saraçoğlu
22-03-2015, 18:04
Ara öğün amaçlı onları tüketiyodum ama hazıra girmeden başka alternatiflere yönelebilirim.Yada arayı komple kessem , kahvaltı , öğle , akşam , bide akşam yoğurt şeklinde bişey yapsam daha mı faydalı olur?

onat
23-03-2015, 08:16
nor 19 türevi ilaçlarda çok ciddi değişim oluyor hormonel yapıda. üretim tamamen duruyor. ağır ilaçlar. mesela bu ilaçlarda pct yapmak zorundasın. bazı ilaçlar varki onlarda yapmasanda zamanla toparlıyor cihaz kendini ama nor 19 türevleri özellikle trenler çok ciddi ağır ilaçlar. hem psikolojik hem fiziksel etkileri bela. sağlıklı bi psikolojik yapınız yoksa asla kullanılmayın.

BoraRS
23-03-2015, 10:09
nor 19 türevi ilaçlarda çok ciddi değişim oluyor hormonel yapıda. üretim tamamen duruyor. ağır ilaçlar. mesela bu ilaçlarda pct yapmak zorundasın. bazı ilaçlar varki onlarda yapmasanda zamanla toparlıyor cihaz kendini ama nor 19 türevleri özellikle trenler çok ciddi ağır ilaçlar. hem psikolojik hem fiziksel etkileri bela. sağlıklı bi psikolojik yapınız yoksa asla kullanılmayın.

Onat tren dedigin sinifa yani nor 19 sinifina testo da giriyor mu?

BoraRS
23-03-2015, 10:12
Hacı onlar tamamen bünye ile alakalı. 1 kere pct yapanda var 1 ay yapanda 6 ay yapanda.

Ben 1 sene önce full aralıksız kür yaptım. Haftada 1 gr a yakın testo aldım. Bitiminde 1 ay kür yaptım. Düşüş olmadı değil aradan 1 sene geçti şuan.

Kür yapmadan önce testom 3.8 idi. Şuan 6.4 civarı. Doğal testomda feci arttı. Bişey kaybetmek yerine kazandım resmen.

Ama herkesde bu olacak diye bişey yok. İnsandan insana herşey değişir.

Aynen haci sogru soyluyorsun. Insandan insana cok farkli tepkiler oluyor. Cok yerde okumustum yurtdisi forumlarinda ve aslinda testo seviyesindeki dusus cabuk toparlanabiliyormus ancak sperm kalitesindeki dusus kolay kolay duzelmiyormus. Yani asil sorun oradaymis. Tabii PCT yapan adam alet duzelince ben de duzeldim saniyor ancak asil hadise dedigim gibi fertility dedigimiz olayin ciddi kalitesinin dusmesi veya kaybolmasiymis. O nedenle sperm kalitesi eski formuna donene kadar 3 ila 6 ay PCT yapilmasini doktorlar ozellikle oneriyormus.

onat
23-03-2015, 12:38
Onat tren dedigin sinifa yani nor 19 sinifina testo da giriyor mu?

yok abi trenbolone enentat ve acetat, deca bunlar nor19. testo girmiyor bu sınıfa.

Sezgin
23-03-2015, 13:08
yeni başlayacak biri olarak nelere dikkat etmem gerekiyor yada ne ile başlamam gerekiyor? 191 cm/ 90kg durumundayım ama sanırım erkek vücudunda şeker göğüste birikiyormuş, Öncelikle hedefim göğüsü yok etmek, göbek sıkıntım fazla yok ama biraz daha düzleşse daha düzgün olacak gibi.

MacFit başlayacağım ama tahminimce aşırı kalabalık olacağından hocaların düzgün şekilde ilgileneceğine inanmıyorum. Burada hocalardan kat kat daha bilgili sporcular var, en azından bi fikir alayım ?

AdemAr
23-03-2015, 18:46

ara - 1 activia

Bence ekmek ,diyet bisk. , peynir ve activayı listeden çıkarın. Gece yediklerinizi ise komple çıkarın.

Ekmek yerine ceviz tavsiye ederim. Activa yerine 1 elma yemek daha mantıklı olur bence. bende 101 den 89a düştüm 1 bucuk ayda spor salonundaki hocam süt ürünleri pilav makarna ekmek vs yasakladı. Gece 10 dan sonra çok acıkmadığım sürece bişi yemek yasak çok acıkırsamda 1 adet elma.

Ayrıca sade kahve içmenizi öneririm yağ yakımını hızlandırıyor. Ayrıca bol bol su. İnşallah fayda görürsünüz kilo vermek gercekten zor ama keyiflibi olaymıs :)

Karakuş
23-03-2015, 20:51
4 ay aradan sonra bende tekrar spora başladım. Allah'ın izniyle 4 ay hiç ara vermeden, yaza fit girme planım var. Ama en büyük problemim gôbek. 15 gün öncede Sigarayı bıraktım, iştah iyice açıldı.

Sormak istediğim şeyler; bu göbeği eritmek için nasıl çalışmam lazım? Kardio programında hangi hareketleri tavsiye edersiniz?? Beslenme olarak ise örnek öğün programı verebilecek biri varsa, çok memnun olurum. Herkese iyi çalışmalar dilerim, şimdiden teşekkürler

onat
23-03-2015, 20:53
yeni başlayacak biri olarak nelere dikkat etmem gerekiyor yada ne ile başlamam gerekiyor? 191 cm/ 90kg durumundayım ama sanırım erkek vücudunda şeker göğüste birikiyormuş, Öncelikle hedefim göğüsü yok etmek, göbek sıkıntım fazla yok ama biraz daha düzleşse daha düzgün olacak gibi.

MacFit başlayacağım ama tahminimce aşırı kalabalık olacağından hocaların düzgün şekilde ilgileneceğine inanmıyorum. Burada hocalardan kat kat daha bilgili sporcular var, en azından bi fikir alayım ?
Sorularinin cevaplari sayfalarda var. Oncelikle okumakla baslayabilirsin. Bu arada hicbir spor salonunda pt almadigin surece birebir ilgilenmezler. Bu sadece macfit icin gecerli degil yani.

alp1903
23-03-2015, 20:56
4 ay aradan sonra bende tekrar spora başladım. Allah'ın izniyle 4 ay hiç ara vermeden, yaza fit girme planım var. Ama en büyük problemim gôbek. 15 gün öncede Sigarayı bıraktım, iştah iyice açıldı.

Sormak istediğim şeyler; bu göbeği eritmek için nasıl çalışmam lazım? Kardio programında hangi hareketleri tavsiye edersiniz?? Beslenme olarak ise örnek öğün programı verebilecek biri varsa, çok memnun olurum. Herkese iyi çalışmalar dilerim, şimdiden teşekkürler

http://www.bodytr.com/2011/07/karin-gobek-eritme.html

http://sagliklibirey.net/gobek-yaglari-nasil-erir-eritme.html

http://iyigelenyiyecekler.com/gobek-nasil-erir-gobek-yaglarini-eritmek-icin-10-oneri/

http://www.dilarakocak.com.tr/karin-bolgesi-yaglar-nasil-erir/

http://www.diyadinnet.com/BayanlaraOzel-1331&Bayan=g%C3%B6bek-nas%C4%B1l-eritilir

http://www.mailce.com/gobek-yaglari-nasil-erir.html

Karakuş
23-03-2015, 21:03
@alp1903 gogıl reise danışmak lazımmış ilk etapta, teşekkür ederim

alp1903
23-03-2015, 21:08
Karakuş, ne demek okuyunca herşey bulunuyo. Google amcaya "kilo vermek techturkey" yazıncada burdaki bilgiler ortaya çıkıyo. Üşenip burayı okumadıgın için o linkleri verdim. Yanlış anlama yani.

ErkanCanS
23-03-2015, 22:14
multitech whey proteine herkes kotu yorum yapiyor.Piyasaya suren firmanin diger proteinlerinde nisasta falan bulunmus.Multitech i bilen var mi acemiligimize geldi aldik.Cope mi atayim napayim :)

stlegal
24-03-2015, 08:36
Karakuş, ne demek okuyunca herşey bulunuyo. Google amcaya "kilo vermek techturkey" yazıncada burdaki bilgiler ortaya çıkıyo. Üşenip burayı okumadıgın için o linkleri verdim. Yanlış anlama yani.
Abi hata sizde yardim etmeyin yazmayin birakin nasil olsa yaranamiyosun ..Bide dalga gecer gibi yaziyorlar.Okumaya usenen adam salonda antreman dietmi yapicak :)

BoraRS
24-03-2015, 09:36
Su alt gobegi eritmek nekadar zormus anlamadim. Sekeri kestim haftanin 5 gunu antrenman yapiyorum. Deli gibi terliyorum. Bol su iciyorum ama cok yavas eriyor. Illa ek takviye aldiracak bana bu alt gobek.

makif84
24-03-2015, 10:03
Su alt gobegi eritmek nekadar zormus anlamadim. Sekeri kestim haftanin 5 gunu antrenman yapiyorum. Deli gibi terliyorum. Bol su iciyorum ama cok yavas eriyor. Illa ek takviye aldiracak bana bu alt gobek.

Hemen hemn bendede aynı,haftada 3 gün antreman nerdeyse şekeri kestim ama bi orası gitmedi

onat
24-03-2015, 10:52
3 gün idmanla alt göbek falan gitmezki :) 30 senedir yemişsin haftada 3 günle mi eriticeksin :)

6 ay sert diyet yap, cardio sürekli yap. bak nasıl gidiyor.

makif84
24-03-2015, 11:04
3 gün idmanla alt göbek falan gitmezki :) 30 senedir yemişsin haftada 3 günle mi eriticeksin :)

6 ay sert diyet yap, cardio sürekli yap. bak nasıl gidiyor.

Hocam malesef evli ve 1 kızım olduğu için antreman sayısını artıramıyorum.Her antremanın saonunda mutlaka cardio yapıyorum.Bazen fırsat bulursam yüzüyorum boş günümde.Boğazı elimden geldiğince kestim.Anlaşılan dahada kesmek gerekiyor.Tavisye için teşekkür ederim.

alp1903
24-03-2015, 11:17
Diyete 1 Nisan itibari ile başlıyorum, o gün galiba almadıgım kadar kalori alıp :D

Sene geçen sene 10 Nisan

http://i1052.photobucket.com/albums/s457/alpatak1903/Fitness/63033675-11b9-45a8-ad0e-1eaff589530c_zpsmranadjy.jpg

onat
24-03-2015, 11:28
Diyete 1 Nisan itibari ile başlıyorum, o gün galiba almadıgım kadar kalori alıp :D

Sene geçen sene 10 Nisan

http://i1052.photobucket.com/albums/s457/alpatak1903/Fitness/63033675-11b9-45a8-ad0e-1eaff589530c_zpsmranadjy.jpg

ulan benim belim şöyle olsa dondurma döker fantazi yaptırırım hımmına

ers10weys91
24-03-2015, 11:51

Sene geçen sene 10 Nisan

1 Nisan diyet
2 Nisan tartı
3 Nisan yarışma
O kadar kolaydı sanki :D

alp1903
24-03-2015, 12:55
ulan benim belim şöyle olsa dondurma döker fantazi yaptırırım hımmına

Nutella ile denedim Onat onu. :)

1 Nisan diyet
2 Nisan tartı
3 Nisan yarışma
O kadar kolaydı sanki :D

Kolay diyemez kimse tabi, ne kadar ekmek o kadar köfte :) 1gün bişi yemiyim sadece su içiyim böyleyim :hahaha:

2015 Ekim&2016 Nisan inşallah :heyoo:

ceratoniaorg
24-03-2015, 15:54
Lazar dayı noktayı koymuş :D

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11076271_1187384357944823_9044131043788435314_n.jp g?oh=0007422058579a4f4cc437b26e998eaf&oe=55AFB48C&__gda__=1436993060_39bb37673c318e4884aa1ffbc4622dc 1

free-hifi
25-03-2015, 07:49
Bana 2010 daki versiyonu bile yeter :D

onat
25-03-2015, 08:26
3 sene ne vurdun da bu hale geldin aq yaa.

alp1903
25-03-2015, 09:18
Onat aslında genel hatlar yerinde gözüküyo 2010da çok hard bişi yapmamıştır bence. Normal bi gelişim 3 sene o alt yapıya

painkller
25-03-2015, 09:18
Abi nette daha onceki resimleri falan var 2010daki halinden daha duzgun, sanmiyorum 2010daki halinin bu oldugunun, yok eger buysa dedigin gibi 3 senede ne ettin sen kendine

M U R A T
25-03-2015, 10:06
doğal olduğunu söylüyor sürekli

burakgunay
25-03-2015, 10:17
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=200926

abiler bi yardım, konu önemli benim için.

onat
25-03-2015, 10:23
doğal olduğunu söylüyor sürekli

haaaasssktrssnnn :D

ers10weys91
25-03-2015, 10:35
Lazar dayı noktayı koymuş :D

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11076271_1187384357944823_9044131043788435314_n.jp g?oh=0007422058579a4f4cc437b26e998eaf&oe=55AFB48C&__gda__=1436993060_39bb37673c318e4884aa1ffbc4622dc 1

kotu bu birşey yok bunda

M U R A T
25-03-2015, 10:39
haaaasssktrssnnn :D

onun yalancısıyım :)

BoraRS
25-03-2015, 10:41

Ben sana receteyi yaziyorum. Kayet bi yere kimseyle paylasma.

Sabah kaymak bal simit demli cay. Oglenleri kurufasulye ama afyon sucugundan. yaninda sarmisakli cacik kemal pasa tatlisi. aksamlari kayseri mantisi mercimek corbasi. tatli olarak keşkül. :D

Siz normal antrenmanla steroid, kurutucu vs takviyeler kullanmadan o damarlari cikartamazsiniz.

onat
25-03-2015, 10:43
Ben sana receteyi yaziyorum. Kayet bi yere kimseyle paylasma.

Sabah kaymak bal simit demli cay. Oglenleri kurufasulye ama afyon sucugundan. yaninda sarmisakli cacik kemal pasa tatlisi. aksamlari kayseri mantisi mercimek corbasi. tatli olarak keşkül. :D

Siz normal antrenmanla steroid, kurutucu vs takviyeler kullanmadan o damarlari cikartamazsiniz.

abi kullanıncada çıkmıyorki o kadar kolay:D ben şuan kürdeyim, ok yani.

Karakuş
25-03-2015, 11:39
Abi hata sizde yardim etmeyin yazmayin birakin nasil olsa yaranamiyosun ..Bide dalga gecer gibi yaziyorlar.Okumaya usenen adam salonda antreman dietmi yapicak :)

Yanlış anlaşıldık ama Kötü bir şey yazmadım ben. Alp1903' abinin mesajı içinde önce araştırsaydım keşke dedim, google'a sorsaydım ilk başta keşke anlamında. Adam o kadar uğraşıp link koymuş, saygısızlık yapmam. Konu uzamasın diye cevap yazmamıştım ama yinede teşekkürler.

schizophrenic
25-03-2015, 12:44
6 ayda natural olarak tamamen kendi emeğimle şu değişimi yaşayabildim , yolun çok başındayım ama araştırarak deneme yanılma yaparak iyi yerlere gelebilmek hedefim

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/15814_10205889814075718_899856756368161911_n.jpg?o h=f59cccca2fead0b84a39023f3d6a7a2d&oe=55B2A872&__gda__=1438200881_a84d223700d145418d323477646aeb8 8

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10428619_10205903529618598_7420896453725312017_n.j pg?oh=6c3641f3858579fcb2002b488b57d48d&oe=55AE3419

ers10weys91
25-03-2015, 14:28
6 ayda natural olarak tamamen kendi emeğimle şu değişimi yaşayabildim , yolun çok başındayım ama araştırarak deneme yanılma yaparak iyi yerlere gelebilmek hedefim

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/15814_10205889814075718_899856756368161911_n.jpg?o h=f59cccca2fead0b84a39023f3d6a7a2d&oe=55B2A872&__gda__=1438200881_a84d223700d145418d323477646aeb8 8

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10428619_10205903529618598_7420896453725312017_n.j pg?oh=6c3641f3858579fcb2002b488b57d48d&oe=55AE3419

tebrikler ben dietin 7.haftasındayım bunaldım sıkıldım artık haftaya kocaman pizza yicem :)

MertSerhanÖ.
25-03-2015, 14:31
@schizophrenic hocam o mideyi nasıl erittin Allah aşkına söyle yahu.Naparsam yapayım gitmiyor benimki :)

alp1903
25-03-2015, 14:49
Tebrikler, bi çok kişiye örnek olsun. :)

schizophrenic
25-03-2015, 15:20
@schizophrenic hocam o mideyi nasıl erittin Allah aşkına söyle yahu.Naparsam yapayım gitmiyor benimki :)

Tebrikler, bi çok kişiye örnek olsun. :)

Çok teşekkür ederim bunu tekrar tekrar söylüyorum , bu iş tamamiyle ne yediğinizi ve ne miktarda yediğinizi bilmekle alakalı ilkokul çocuğunun beslenme götürdüğü gibi 6 aydır iş yerime kendi yemeğimi akşam kendim yaparak götürüyorum , antreman sonrası ve antreman öncesi beslenmeme dikkat ediyorum . Düşük karbonhidrat yüksek protein'e dayalı kendimce yaptığım bi diyetim var . son 1 aydırda suplement takviyesine başladım güzel gidiyorum diye düşünüyorum , belirli periyodlarda sizle paylaşacam gelişimimi :)

öğlen yemeğimden bir örnek ;

tam buğday makarna
haşlanmış brokoli
tavuk göğsü
zeytinyağı baharat biraz salça

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11076276_10205904314758226_7776859208606335465_n.j pg?oh=29e3ca4625c4f2313e0035354b08db89&oe=55A89E41

MertSerhanÖ.
25-03-2015, 15:23
valla helal olsun tebrikler tek kelime ile.

alex
25-03-2015, 20:47
3 aydır haftada 4 yada 5 gun olarak gunde 2 saat vucud gelıstırmek ıcın spor salonuna gıdıyorum

kılom bıraz fazla 98 kiloyum 187 boyum var kollarım ve göğüsümü erittim ama karın kısmını bi şekilde daha çabuk eritmek istiyorum protein ağırlıklı besleniyorum şekerli gıdaları kestim tamamen pilav yada makarna yemiyorum :)

Karın hareketlerı yapmaktayım spor salonunda önerebileceğiniz bir diyet varmıdır. acaba

stlegal
26-03-2015, 06:49
Cardio yap karin calismakla erimez daha cok disari cikar :) cardio yapin...

M3CSL
26-03-2015, 08:10
Karın için daha doğrusu düz durması için bel çalışmakta önemli,belinde çukurluk olanlar göbek dışarda hissi yaratıyor.
Bu durumu düzeltmek zor ama back extansion gibi hareketlerle az biraz fayda sağlanabilir.

Ahmet Saraçoğlu
26-03-2015, 08:14
@schizophrenic kardeş :D , idolümsün şu andan itibaren :D burdan veya özelden ara öğün alternatifleri , günlük tahmini beslenme , bide ne kadar ne spor yaptıın hakkında bilgi verir misin?Başlangıç noktamız hemen hemen aynı.Şuanki halinin daha fazlası dahi olsa yeter bana.

srkn.ylc
26-03-2015, 09:22

Helal olsun kardeşim Maşallah. İşte herkese motivasyon.

ers10weys91
26-03-2015, 09:29
@schizophrenic kardeş :D , idolümsün şu andan itibaren :D burdan veya özelden ara öğün alternatifleri , günlük tahmini beslenme , bide ne kadar ne spor yaptıın hakkında bilgi verir misin?Başlangıç noktamız hemen hemen aynı.Şuanki halinin daha fazlası dahi olsa yeter bana.

ilk başta şekeri çıkar sonra hamur işi sonrada yağı yavaş yavaş alıştır kendini sonra kilona ve haftada kaç defa antreman yaptığına göre karbonhidrat miktarını ayarlarsın.

nakayama
26-03-2015, 11:28
Bende başlıyalı 5 ay oldu ilk başladığımda 81 kiloydum, 1.5 ayda 75'e kadar düştüm şuan 79 kg geliyorum.

http://www.bodyforumtr.com/attachments/2-jpg.37123/http://www.bodyforumtr.com/attachments/1-jpg.37122/

Type-R
26-03-2015, 11:30
Bende başlıyalı 5 ay oldu ilk başladığımda 81 kiloydum, 1.5 ayda 75'e kadar düştüm şuan 79 kg geliyorum.

http://www.bodyforumtr.com/attachments/2-jpg.37123/http://www.bodyforumtr.com/attachments/1-jpg.37122/Tugi fotolar görünmüyor?

BARR
26-03-2015, 11:35
Valla ben 30kg verdim, 67'ye düştüm 1.5 senedir sporla ilgileniyorum, Aralıktan beri Supplament ve yoğun tempo çalışıyorum, her öğün kontrollü yiyorum kalori-protein-karbonhidrat hesaplarımı yapıyorum şuanda 71,5kg oldu hedefim 75kg. Yavaş yavaş gidiyorum Temmuz'a kadar süre verdim kendime.

MP Assault vardı bitti)Universal Shock Theraphy- Optimum BCAA- Muscletech Whey (Bitti sayılır, İzole Nitrotech'e geçicem) kullanıyorum.

imprezaWRC
26-03-2015, 11:54
Valla ben 30kg verdim, 67'ye düştüm 1.5 senedir sporla ilgileniyorum, Aralıktan beri Supplament ve yoğun tempo çalışıyorum, her öğün kontrollü yiyorum kalori-protein-karbonhidrat hesaplarımı yapıyorum şuanda 71,5kg oldu hedefim 75kg. Yavaş yavaş gidiyorum Temmuz'a kadar süre verdim kendime.

MP Assault vardı bitti)Universal Shock Theraphy- Optimum BCAA- Muscletech Whey (Bitti sayılır, İzole Nitrotech'e geçicem) kullanıyorum.

Olm o yazdıklarınla ölüyü diriltirsin :D :D

nakayama
26-03-2015, 12:05
Tugi fotolar görünmüyor?

düzenleme yapılmıyor şimdi olması lazım

http://i.hizliresim.com/N5RW85.jpg

BARR
26-03-2015, 12:05
Öle olmuyor işte :D

Kartal3urak
27-03-2015, 09:57
Güreş, Yüzme ve Boks'da Lisanslarım İptal Edildikten Sonra Tabii Araya Askerlik vs Girdi Bir Daha Spor Yapmadım.. Yıllarca Sürekli 57-62 Kg Arasında Ring ve Mindere Çıktım.. Sonrasında Aşırı Alkol Tüketimi ve Sadece Jelibon'la Beslenme Sonucunda 88Kg'a Ulşamış Bulunuyorum.. Spor Hayatım Boyunca Hiçbir Extra Takviye Almadım.

Acil Olarak Kilo Vermek İstiyorum, E ***** Yaş Geçti Artık Antrenmanlara Katılmam Olmaz Bu Yüzden Bi Spor Salonuna Gidip Cardio Çalışıcam..

CLA - L-Karnitin yada En Etkili Kilo Vermemi Sağlayacak Malzeme Nedir ?

onat
27-03-2015, 10:06
jelibonu bırak. boks idmanına başla. sağlam diyet yap. başka hiçbirşey kullanmasanda olur. boks idmanı gibi efor sarf ettiğin başka idman var mı ya :) lisanslı boksösün, herkesten iyi bilirsin nasıl kilo verileceğini. cla carnitine falan boş şeyler bunlar. boşa para verme.

makif84
27-03-2015, 10:10
Güreş, Yüzme ve Boks'da Lisanslarım İptal Edildikten Sonra Tabii Araya Askerlik vs Girdi Bir Daha Spor Yapmadım.. Yıllarca Sürekli 57-62 Kg Arasında Ring ve Mindere Çıktım.. Sonrasında Aşırı Alkol Tüketimi ve Sadece Jelibon'la Beslenme Sonucunda 88Kg'a Ulşamış Bulunuyorum.. Spor Hayatım Boyunca Hiçbir Extra Takviye Almadım.

Acil Olarak Kilo Vermek İstiyorum, E ***** Yaş Geçti Artık Antrenmanlara Katılmam Olmaz Bu Yüzden Bi Spor Salonuna Gidip Cardio Çalışıcam..

CLA - L-Karnitin yada En Etkili Kilo Vermemi Sağlayacak Malzeme Nedir ?

Kartal ilk önce alkolü bırak gerisi gelir merak etme :)

Kartal3urak
27-03-2015, 10:12
Yaw Tam Bıraktım Diyorum Bi Gülme Geliyor :D

Şaka Bi Yana Evlendikten Sonra Neredeyse Hiç İçmiyorum Denecek Kadar Az İçiyorum :D

Kartal3urak
27-03-2015, 10:15
jelibonu bırak. boks idmanına başla. sağlam diyet yap. başka hiçbirşey kullanmasanda olur. boks idmanı gibi efor sarf ettiğin başka idman var mı ya :) lisanslı boksösün, herkesten iyi bilirsin nasıl kilo verileceğini. cla carnitine falan boş şeyler bunlar. boşa para verme.

Yıllar Sonra Benim 19 Mayıs Stadına Gidip Antrenmanlara Başlamam 15-17 Yaşındaki Veletlerin Oyuncaa Olmam Anlamına Gelir Maymun Ederler O Yüzden Hiç Düşünmüyorum Onu.. Zaman Sıkıntım Yok Yani 24 Saat Boşum Bu Aralar O Yüzden Bi Spor Salonu Daha Mantıklı Geliyor..

nakayama
27-03-2015, 10:17
arkadaşlar pre-workout ürünü alıcam araştırdığım kadarıyla hemen hemen herkes bsn nox öneriyor , aramızda daha önce kullanan varmı bu ürünü.

onat
27-03-2015, 10:22
Yıllar Sonra Benim 19 Mayıs Stadına Gidip Antrenmanlara Başlamam 15-17 Yaşındaki Veletlerin Oyuncaa Olmam Anlamına Gelir Maymun Ederler O Yüzden Hiç Düşünmüyorum Onu.. Zaman Sıkıntım Yok Yani 24 Saat Boşum Bu Aralar O Yüzden Bi Spor Salonu Daha Mantıklı Geliyor..

19 mayısa gitme, başka birçok boks salonu var. neredeyse her semtte artık boks salonu mevcut. yani niye boks diyip duruyorum şundan dolayı. bende 2 seneye yakın fırat karagöllü ile çalıştım mamakta. aynı zamanda hem biraderimde boksör. boks idmanının ne derece kalori yaktırdığını iyi bilirim. ondan daha iyi kiloverdiren çok az spor var.ama karar senin tabi. boksa alışmış biri olarak, vücut geliştirmenin, fitnessın yada cardio ağırlıklı sporun durağan olduğunu başlayınca anlayacaksın.

makif84
27-03-2015, 10:30
Kartal istersen benim gittiğim vamos var çukurambar da boks antreman yeride mevcut ufakta olsa ,havuzda var diğer aletlerde gel istersen bi bak işine gelirse kayıt olursun

Kartal3urak
27-03-2015, 10:38
Ben Evden Zor Çıkıyom Yolda Çevirmeye Girecem Die Sen Vamos Dion :D Araştırdım Cezaevinin Spor Salonu Varmış Vamos Yolundan Alıp Orda Yaptırırlar Bana Spor u :D

Kartal3urak
27-03-2015, 10:46
19 mayısa gitme, başka birçok boks salonu var. neredeyse her semtte artık boks salonu mevcut. yani niye boks diyip duruyorum şundan dolayı. bende 2 seneye yakın fırat karagöllü ile çalıştım mamakta. aynı zamanda hem biraderimde boksör. boks idmanının ne derece kalori yaktırdığını iyi bilirim. ondan daha iyi kiloverdiren çok az spor var.ama karar senin tabi. boksa alışmış biri olarak, vücut geliştirmenin, fitnessın yada cardio ağırlıklı sporun durağan olduğunu başlayınca anlayacaksın.

Fırat Abiyle Sinan Abiyle Beraber Çalıştık Bizde.. Kardeşimde Milli Takımdan Ayrılma.. Benim İçin Aslında En İdeali Boks Ama Biraz Zamanı Var Onun

makif84
27-03-2015, 10:46
Ben Evden Zor Çıkıyom Yolda Çevirmeye Girecem Die Sen Vamos Dion :D Araştırdım Cezaevinin Spor Salonu Varmış Vamos Yolundan Alıp Orda Yaptırırlar Bana Spor u :D

O zmn hiç uğraşma git İfotun tükkana malzemelri diz bir haftada erirsin :)

Kartal3urak
27-03-2015, 10:49
Bi Spor salonu Buldum Şöyle İyi Böyle Güzel İnanılmaz Sana da Yakın dedi Gittim Kayıt Oldum, Bildiğin Fiesta :D Sevmedim Spor Salonunu, Zaten Hadi Spor Yapak Diom Viski Alıp Gelio :D

Ahmet Saraçoğlu
27-03-2015, 11:10
beyler hafta başından bu yana totalde 5.5 saat yürüyüş yaptım.Genelde dikkat ettim , ara öğünü kestim.bir iki gün ofis dışında olduğum için kaçamak yapmak durumunda kaldım ama abartmadım , 101.2 den 100.1 e düşebildim anca.Eskiden bu kadar çaba göstersem günde bi kilo verirdim.Bu şekil devam etsem biyerde bırakırmı vücut direnmeyi?Ne yapabilirim metabloizma hızlandırmak için?

BARR
27-03-2015, 11:16
arkadaşlar pre-workout ürünü alıcam araştırdığım kadarıyla hemen hemen herkes bsn nox öneriyor , aramızda daha önce kullanan varmı bu ürünü.

MP Assault ta tavsiye derim.

Oznsrl
28-03-2015, 07:59
Sağ göğüs sol göğsün 2 katı olmuş eşit çalıştıramıyorum demek ki tavsiyesi olan var mı :D tek tek çalışılabilen bi göğüs hareketi mesela

levent
28-03-2015, 08:06
Turgay yazın alkolü azalt bari koru bünyeyi artık :)

onat
28-03-2015, 08:15
Sağ göğüs sol göğsün 2 katı olmuş eşit çalıştıramıyorum demek ki tavsiyesi olan var mı :D tek tek çalışılabilen bi göğüs hareketi mesela

dumbell press i tek çalış işte. teker teker.

Ahmet Saraçoğlu
28-03-2015, 08:26
beyler hafta başından bu yana totalde 5.5 saat yürüyüş yaptım.Genelde dikkat ettim , ara öğünü kestim.bir iki gün ofis dışında olduğum için kaçamak yapmak durumunda kaldım ama abartmadım , 101.2 den 100.1 e düşebildim anca.Eskiden bu kadar çaba göstersem günde bi kilo verirdim.Bu şekil devam etsem biyerde bırakırmı vücut direnmeyi?Ne yapabilirim metabloizma hızlandırmak için?

gıdım gıdım 99.7 ye inebildim.Acaba sadece yürüşü yaparak hata mı ediyorum.Kas yapmadan önce mevcutu eritmek için sadece bantta yürüyüş yapıyorum evdeki bantta.5.9 - 6.1 arası bi hızla (ort. 1 saatte 5.9 km gibi bi hıza denk geliyo) göbeği eritme ve tartıda rakam olarak azalmak için yürüyüş harici evde ne önerirsiniz?

M U R A T
28-03-2015, 08:29

göğüs hareketlerini barla değilde serbest ağırlığa çevir

levent
28-03-2015, 08:48
gıdım gıdım 99.7 ye inebildim.Acaba sadece yürüşü yaparak hata mı ediyorum.Kas yapmadan önce mevcutu eritmek için sadece bantta yürüyüş yapıyorum evdeki bantta.5.9 - 6.1 arası bi hızla (ort. 1 saatte 5.9 km gibi bi hıza denk geliyo) göbeği eritme ve tartıda rakam olarak azalmak için yürüyüş harici evde ne önerirsiniz?

Hacı yemekten kesmeden sadece yürüyüş pek işlevsel değil, telefonda bikaç farklı programla denedim gps / eğim verilerine göre yakılan kaloriyi yaklaşık hesaplıyor, %30 u hafif tırmanış şeklindeki 32dk da alınan 3 km yolda yakılan 175 kalori diyordu ki, 1 dilim ekmek 75 kalori civarı..

Şeker, beyaz un uzaklaşılması gereken ilk maddeler yiyecekte.

onat
28-03-2015, 08:51
levent hesaplama yaprabiliyor musun o programda detayları versem kendi cardiomla ilgili ?

levent
28-03-2015, 09:36
levent hesaplama yaprabiliyor musun o programda detayları versem kendi cardiomla ilgili ?

GPS ve kendi yürüyüşünle alakalı olarak hesaplayabiliyor ancak, yani telefonun üzerinde olması lazım :)

Koşu bandı üzerinde de hesaplayabileceğini sanmıyorum, denerim ama hala kaydolamadım :D Beni de bulaştıracaksınız okuya okuya bu konuyu :)

nakayama
28-03-2015, 10:49
alkol uzun zamandır almıyorum artk yazın haftada bir defa ideal gibi :D

mert_can 41
28-03-2015, 10:56
GPS ve kendi yürüyüşünle alakalı olarak hesaplayabiliyor ancak, yani telefonun üzerinde olması lazım :)

Koşu bandı üzerinde de hesaplayabileceğini sanmıyorum, denerim ama hala kaydolamadım :D Beni de bulaştıracaksınız okuya okuya bu konuyu :)
Benim verdiğim gazetkili olur diyodum ama odamı olmadı abi :D

onat
28-03-2015, 11:00

fırsatın varken kaç kurtar kendini :D

levent
28-03-2015, 11:07
alkol uzun zamandır almıyorum artk yazın haftada bir defa ideal gibi :D

iyi iyi o şekil en iyisi :)

Benim verdiğim gazetkili olur diyodum ama odamı olmadı abi :D

oldu oldu da benim uyku düzeni engel oldu, onu da toparlar hem :D

fırsatın varken kaç kurtar kendini :D

Bu nakayama Turgay'ınkinden hafif daha az şuan göbek, 190 boy 83-84 kiloyum. Vermem lazım artık rahatsız olmaya başladım, üst göbek var zaten yani direk mide :D

AdemAr
29-03-2015, 00:15

Burdaki hareketleri tavsiye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=hDDYqMR4Rik

sweap07
29-03-2015, 11:37
karın için önerebileceğiniz bir etlıkı program varmıdır tecrubelı abıler arkadaslar

ronay
29-03-2015, 12:29
karın için önerebileceğiniz bir etlıkı program varmıdır tecrubelı abıler arkadaslar

+1

2 ayda 10kilo verdim göbek hala yerinde

BoraRS
29-03-2015, 16:20
Ventolin kullanan oldu mu hic? Bu arada eger bu tur desteklerin konusulmasi yasaksa hemen silebilirim mesaji. Steroid olmadigi icin normal olarak sorma ihtiyaci hissettim. Alt karindaki gobek cok az kaldi ama erimesi gitgide zorlasiyor. Ventolin takviyesi ile guzel sonuclar alanlar varmis. Dusunceleriniz nedir?

onat
29-03-2015, 16:44
ventolin çok titreme yapıyor ellerde. uzun süreli kullanımlarda ellerdeki titremeler sabit olmasada bazen belli belirsiz devam ediyor. bizzat denedim, gördüm, tecrübe ettim. efe, clen, ventolin. 3üde benzer özelliklere sahip.

onat
29-03-2015, 16:50
bunlara ek olarak şunları net söyleyebilirimki kalbin atım hareketi normal şartlar altında kendi tarafından yapılırken, efe clen ventolin gibi ilaçlar kullanıldığında kalp atım hızını bu ilaçlardan sağlıyor. buda ilaç kullanımını bıraktığında, kalbin eski hızına dönmesinde sorun yaşatıyor. zamanla kalpte kalp duvarlarının kalınlaşması ve devamında allah korusun kalp krizine yol açıyor. herşeyde olduğu gibi overdose dan uzak yapmakta fayda var, illaki kullanılıcaksa. unutulmamalıki bu tarz kalp ritmini normalden 2 kat arttıran ilaçların şakası olmaz. 1 dk da küt der gidersiniz. 198 ritmi ben gördüm, efe ile.

sweap07
29-03-2015, 18:29
bunlara ek olarak şunları net söyleyebilirimki kalbin atım hareketi normal şartlar altında kendi tarafından yapılırken, efe clen ventolin gibi ilaçlar kullanıldığında kalp atım hızını bu ilaçlardan sağlıyor. buda ilaç kullanımını bıraktığında, kalbin eski hızına dönmesinde sorun yaşatıyor. zamanla kalpte kalp duvarlarının kalınlaşması ve devamında allah korusun kalp krizine yol açıyor. herşeyde olduğu gibi overdose dan uzak yapmakta fayda var, illaki kullanılıcaksa. unutulmamalıki bu tarz kalp ritmini normalden 2 kat arttıran ilaçların şakası olmaz. 1 dk da küt der gidersiniz. 198 ritmi ben gördüm, efe ile.

abs programı onerebılırmısın abı tecrubelı bırıne benzıyorsun konuya yazdıgın yorumlara gore kg 64 bu arada

onat
29-03-2015, 18:31
beslenme ve idman programları artık yazmıyorum kardeşim. geçtiğimiz konuda yüzlerce post, bu konuda yüzlerce post. yaz yaz usandım. mal mısın gene yazmaya başladın konuya diye eleştiriler almaya başladım zaten :D

sweap07
29-03-2015, 19:01
beslenme ve idman programları artık yazmıyorum kardeşim. geçtiğimiz konuda yüzlerce post, bu konuda yüzlerce post. yaz yaz usandım. mal mısın gene yazmaya başladın konuya diye eleştiriler almaya başladım zaten :D

estagfurullah bizde oyle sey olmaz :D

BoraRS
29-03-2015, 19:55
J

Aynen tahmin ettiğim gibi. O zaman diyete kardiyoya devam.

ers10weys91
30-03-2015, 03:50
+1

2 ayda 10kilo verdim göbek hala yerinde

Lapa+tavuk ve yanında supplement desteği yaparsan gider

BoraRS
30-03-2015, 09:52
Lapa+tavuk ve yanında supplement desteği yaparsan gider

Lapa dedigin sey pirinc yani sirf seker. O sekeri yakamadiktan sonra o gobek iki kayina cikar. Bence tavsiye verirken daha cok alt karini eritecek turden diyetler vs verilse daha iyi olur.

makif84
30-03-2015, 10:24
Peki arkadaşlar bu lca yağ yakıcıların tek kullanımlık tüpleri var bazıları 1000 ml bazıları 3000ml.İdeali ne kadar olmalı?

BARR
30-03-2015, 10:27
Valla esmer lapa pirinç gayet güzel bir karbonhidrat.

ers10weys91
30-03-2015, 11:19
Lapa dedigin sey pirinc yani sirf seker. O sekeri yakamadiktan sonra o gobek iki kayina cikar. Bence tavsiye verirken daha cok alt karini eritecek turden diyetler vs verilse daha iyi olur.

Ondaki seker çaya atılan pastalarda kullanılan şekerden değildir kaliteli karbonhidrat tir
Ben dietimde günde 400-500 gr pirinç yerim Düşe Düşe gidersen cok güzel sonuclar alırsın benimki öneri denersen görürsün

BoraRS
30-03-2015, 11:32
Ondaki seker çaya atılan pastalarda kullanılan şekerden değildir kaliteli karbonhidrat tir
Ben dietimde günde 400-500 gr pirinç yerim Düşe Düşe gidersen cok güzel sonuclar alırsın benimki öneri denersen görürsün

Peki anlasilan biraz diyet ile ilgili bilgilendirme yapmak gerekiyor :) Vucuda zararli olmasi acisindan illa direkt caya seker atmiyorum diye dusunmek dogru degil bir kere onu bir netlestirelim.
Yiyeceklerin içinde enerji veren yani kalorileri oluşturan 3 şey var. Protein – Karbonhidrat ve Yağ . Kalorilerin enerji karşılığı aynı ama kilo verilmesi sırasında vücutta yarattığı etki aynı değil.

1 kg demir = 1 kg pamuktur. İkisi de 1 kg dir ama kapladıkları alan çok farklıdır. Bunun gibi yağdan gelen kalorilerin vücuttaki etkisi ile proteinden gelen eşit kalorilerin etkisi birbirinden farklı oluyor. Yani elmadan alınan 100 kalori ile patates cipsinden alınan 100 kalori aynı sonucu yaratmıyor.

Bu farkın birinci nedeni glisemik indeks farkı. Bazı gıdalar çabucak sindirilip hızla kana karışıyorlar. Bunlar glisemik indeksi yüksek gıdalar olup hızla kana karıştıkları için kandaki şekeri aniden yükseltiyorlar. Kandaki şeker aniden fazlaca yükseldiğinde hemen depolanıyor. Depo dediğimiz şey elbette ki hiçbir zaman hayırlı bir sonuç doğurmuyor. Depo dediğimizde bilelim ki bunlar yağ dokusu anlamına geliyor ve biz bunları hiç sevmiyoruz.

Ayrıca bu gıdalar hızla sindirildiği için, çabucak bizi terk edip gidiyorlar. Boşalan midemiz açlık sinyali vermeye başlıyor ve yeniden kendimizi aç hissedip başlıyoruz mutfak etrafında dolanmaya.

Glisemik indeksi yüksek gıdalar şeker, beyaz un, pirinç, alkol, patates, mısır, havuç, muz, kavun, karpuz vs . Bunların bazısı kalorileri düşük olduğu için yenmesinde sakınca yok ama çabuk acıkmamıza sebep oldukları için sınırlı tüketmemizde fayda var.

O nedenle diyorum ki egzersiz yaparak 10 kg atmis bir adamin gobegi bir turlu eritememesinin nedeni bence pirinc yememesi degil. O gobegi eritmesinin yolu da pirinc yemek degil. Bu da benim sahsi tecrubelerimden yola cikarak verecegim tavsiye. Pirinc yerine bulgur yemesi cok daha mantikli ki herkes bunu soyluyor. Sebebi de aslinda cok basit. Pirinc pilavinin kan sekerini yukseltme hizi Bulgur pilavindan cok cok daha fazla. Bunu ben degil tum arastirmalar soyluyor.

Simdi kalkip ben yaptim oldu demekle olmuyor malesef. Eminim sizin yaptiginiz diyet veya antrenman programinizda oyle dengeler vardir ki pirincin yarattigi olumsuz etkiyi bir sekilde cok siki veya cok yogun antrenmanlarla bastiriyor olabilirsiniz.

stlegal
30-03-2015, 11:58
Moruk seb 6 packmi istiyosun karni eritmekmi? Bide olur olmaz herkese lapa tavuk tavsiyesini birakin o dieti yarismaci adam zor.cikartiyor ..

BoraRS
30-03-2015, 12:32
Moruk seb 6 packmi istiyosun karni eritmekmi? Bide olur olmaz herkese lapa tavuk tavsiyesini birakin o dieti yarismaci adam zor.cikartiyor ..

6 pack arti karni eritmek. Bi yardimci olmuyosun su kardesine :D

ers10weys91
30-03-2015, 12:47
Madem bulgur daha iyi o zaman daha iyi olan karbonhidrat uncle bens ondan alacaksın glisemik indeks mi istiyorsun düşük yavaş yavaş sindirilir seker yok yağ yok tuz yok tam istediğin ürün ama pahalıdır burda
Senin dediğinde doğrudur belki ona lafım yok ben kalori Hesabı Yapmıyorum hiç kaliteli karbonhidrat kalitesiz karbonhidrat Hesabı Yaparım
Bulgur şişkinlik yaratır pirinç Yada esmer pirinç
Meyve olarak eksileri seç eksi elma greyfurt limon gibi
Alt tarafta midenin su kalır genelde oda seni yanılgıya düşürmesin

BoraRS
30-03-2015, 13:06
Madem bulgur daha iyi o zaman daha iyi olan karbonhidrat uncle bens ondan alacaksın glisemik indeks mi istiyorsun düşük yavaş yavaş sindirilir seker yok yağ yok tuz yok tam istediğin ürün ama pahalıdır burda
Senin dediğinde doğrudur belki ona lafım yok ben kalori Hesabı Yapmıyorum hiç kaliteli karbonhidrat kalitesiz karbonhidrat Hesabı Yaparım
Bulgur şişkinlik yaratır pirinç Yada esmer pirinç
Meyve olarak eksileri seç eksi elma greyfurt limon gibi
Alt tarafta midenin su kalır genelde oda seni yanılgıya düşürmesin

Belkisi yok. Dogru. Bu arada ben demiyorum butun arastirmalar ve gida uzmanlari soyluyor pirincin seker ile esdeger oldugunu ve cok hizli sekilde insulini tetikledigini. Bulgurun mideyi sisirmesine birsey diyemem. Saglikli besin ve karbonhodrat kaynagi olarak diyorsan Bulgur pirinci malesef dovuyor. Uncle Ben's pirinci de sonucta pirinc. Hernekadar Parboiled Rice sinifina girse de bu onun kan sekerini cok hizli tetiklemesine engel teskil etmez. Once Parboiled rice nedir ne gibi faydalari vardir onu okumak lazim. Lazim ki ondan sonra uncle ben's karb olarak en iyisidir diyebilelim. Yine ben kullandim en iyisi oydu demek de pek dogru olmaz. Cunku malesef degildir. Uncle Ben's' in pirinclerinin yari pisirilmis olmasi ve bazi islemlerden gecmesi onun mineral ve vitamin degerlerini yukseltiyor. Ayrica dis etkenlere karsi korumasizligini da artiriyor. Ayrica oyle heryerde de kolay kolay bulunmuyor. Onun icin ozel marketlere gitmek gerekiyor. Ama bulgur dedigimiz hadise her evde mutlaka en az bir kavanoz bulunuyor.

Gobegi eritme hikayesi de aslinda isin biraz da espirisi. Benim alt gobek halen hafif de olsa var. STLEGAL Cem' den tavsiye bekliyorum :D Moruk ozelden de yazabilirsin tavsiyeyi :D

makif84
30-03-2015, 13:25
Peki arkadaşlar bu lca yağ yakıcıların tek kullanımlık tüpleri var bazıları 1000 ml bazıları 3000ml.İdeali ne kadar olmalı?

Üstadlar yokmudur bilgi verecek kimse?Vücuda günde kaç ml yağ yakıcı alımı idealdir?fazla alınca ne gibi bir sonucu olur?

onat
30-03-2015, 14:32
500 gr lapa yiyorum demiş ersan abi ama senin karaciğer sentezinle onunki bir değilki. sen günde 1 kg da yesen sentezlersin. doğal bi insanın pirinç lapası yemesi ve özellikle bel bölgesi inceltme evresinde yemesini bende doğru bulmuyorum. ben burda demiştim ismi lazım değil bir arkadaş karbo kes nasıl dersin vs demişti. hatta 2 sene önceydi seneye görüşürüz demişti. tık yok :D doğal olarak bu sporu yapan insan, kas kütlesinin düşmesini öncemseden karboyu kesicek abi. yoksa ben kuruyabileceğini düşünmüyorum. salata falan yicek karbo ihtiyacını karşılicak. yoksa gırtlak noslu insanın yediğini yerse, kilo falan veremez, istediği kadar lapa yesin.

onat
30-03-2015, 15:05
Üstadlar yokmudur bilgi verecek kimse?Vücuda günde kaç ml yağ yakıcı alımı idealdir?fazla alınca ne gibi bir sonucu olur?

alt üst limit yok. ben 3500 kullandım carnitine. onuda valide çok istedi kullanmak ona almıştım. bir deneyim dedim. normal bir şey yani.

stlegal
30-03-2015, 15:14
Moruk 6 pack olayi enteresan bir olay aile.mirasi birazda 4 pack cikar ama o en alt simit gibi durur onun icin cokndusuk hatta sifir carb ve bu sekilde cycle ve kimyasal kesinlikle sart. Ve 6 pack oldu diyelim ne kadar kalici olucak cok zor devamli sifir ve az carb dayanamiycaksin siherim lan diyceksin en guzeli bu isi 4 5 sene yaymak dusuk yag oranina cekmek ve kas kutlesini arttirmak en azinda 4 pack olur ama goze batmaz

BoraRS
30-03-2015, 15:27
Moruk 6 pack olayi enteresan bir olay aile.mirasi birazda 4 pack cikar ama o en alt simit gibi durur onun icin cokndusuk hatta sifir carb ve bu sekilde cycle ve kimyasal kesinlikle sart. Ve 6 pack oldu diyelim ne kadar kalici olucak cok zor devamli sifir ve az carb dayanamiycaksin siherim lan diyceksin en guzeli bu isi 4 5 sene yaymak dusuk yag oranina cekmek ve kas kutlesini arttirmak en azinda 4 pack olur ama goze batmaz

Haci dogru soyluyosun. Zaten bizim gibi is temposu olan adamlarin 6pack cikaracak diyetlere girmesi neredeyse imkansiz. Isimiz bu olsa sabah aksam yat kalk 6 packe ve antrenmanlarina konsantre ol. Ama malesef gercek hayatta bu zor.

Bi de simdi mangal basinda yellerken Hoegarden Belcika Birami yudumlamak varken kim takar 6packi :D

stlegal
30-03-2015, 15:31
Moruk seni biryle tanistiriyim sifir ilac adam iyi genetigi var ve aldigi carb gunde 50 gram bazen 0 yakin takir takir ama 6 cok az belli oluyor yani burda kimyasal giricek baska yol yok cunku adamin genetigi bu otesi yok yurt disinda bak genelde herkes 4 pack 6 pack anca yarisma oncesi yada mukemmel genetik olanda var sen uzun vadeye yay 4 t5 sene sonra dusuk yag orani devam .6 pack bambaska olay ...

alp1903
30-03-2015, 15:33
Genetik çok önemli bu konuda, 6pack yetmedi 8pack arıyorum bende. :)

stlegal
30-03-2015, 15:37
Genetik dedik ve geldi :))) @alp1903

XoR
30-03-2015, 15:38
Genetik dedik ve geldi :))) @alp1903

Benım genetiğimden neden bahsetmiyorsun ?

alp1903
30-03-2015, 15:39
Şans işte abim valla, şükrediyorum binlerce. :)

stlegal
30-03-2015, 15:43
Benım genetiğimden neden bahsetmiyorsun ?

Senin adamliginin esi benzeri yok bosver genetigi..

stlegal
30-03-2015, 15:44
Şans işte abim valla, şükrediyorum binlerce. :)

Amin kardesim Masallah..

XoR
30-03-2015, 15:46
Senin adamliginin esi benzeri yok bosver genetigi..

Abi şişli etfal videosundakı teyze benim...

stlegal
30-03-2015, 15:50
Abi şişli etfal videosundakı teyze benim...

Moruk gelip salonumun ortasina sicsan senden suphe etmem....

XoR
30-03-2015, 15:57
Moruk gelip salonumun ortasina sicsan senden suphe etmem....

Çok duygusal yazıyorsun. Böyle oldumu makara yapamıyorum. Yalandan taklalı smiley :hehe: yapıp konuyu terk ediyorum

stlegal
30-03-2015, 15:58
Sarma diye 6 packini yiyim. Ayagi yapiyorum :D

alp1903
30-03-2015, 16:16
Hhahhhahaha şişli etfal dediniz bitirdiniz beniii

BARR
30-03-2015, 16:17
Bazen genetiğime sıçayım diyesim geliyor :D

stlegal
30-03-2015, 16:37
Bazen genetiğime sıçayım diyesim geliyor :D

Haklisin......

ugurbora
30-03-2015, 22:18
6pack olayı tamamen genetik. Beni Tanıyan arkadaşlarda mevcut burda senelerdir hiç kaybetmedim 6 yı. Beslenmemde senelerdir aynen Ersan hocanın dediği gibi diyete girdiğimde kademeli azaltırım. Bir anda karboyu kesmek benim anlayışıma ters.

mert_can 41
30-03-2015, 22:35
6pack olayı tamamen genetik. Beni Tanıyan arkadaşlarda mevcut burda senelerdir hiç kaybetmedim 6 yı. Beslenmemde senelerdir aynen Ersan hocanın dediği gibi diyete girdiğimde kademeli azaltırım. Bir anda karboyu kesmek benim anlayışıma ters.

Abi sen bayağı iyidin artık fotoğraf koymuyosun birde beslenmenden azıcık bahse debilirmisin :)

ugurbora
30-03-2015, 23:14
Abi sen bayağı iyidin artık fotoğraf koymuyosun birde beslenmenden azıcık bahse debilirmisin :)

Kardeş beslenme sabit ya herkes ne yapıyorsa bende onu yapıyorum. Tek farkım pek kalori hesabına takılmam. 4 ana 1 ara öğünüm var. Instagramdan ismimi arat oraya ekliyorum foto sık sık.

Sert@ç
31-03-2015, 17:12
Beyler alttaki supları önerir misiniz ?
Hepsini aynı gün yanlarındaki programla uygulamayı düşünüyorum

Xtend bcaa - antrenman sırasında
Universal Atomic7 bcaa - antrenmandan 30dk öncesi
Juggernaut prework - antrenmandan 30dk öncesi
Hardline creapure kreatin - antrenman sonra
Hardline whey 3matrix - sabah kalkarkalmaz / antrenmandan 30dk önce ve hemen sonra
Hardline Glutapure glutamin - antrenmandan 45dk önce / spordan hemen sonra / gece yatmadan

stlegal
31-03-2015, 17:48
Kaliteli protein tozunda aradiklarinin bir cogu var ve inan gereksiz illa takviye lazimsa protein tozu kaliteli yeterli..

wiesmann
02-04-2015, 10:38
mad max' te Tom Hardy oynayacakmış. Bu adamında oyunculuğuna hayranım araştırırken buldum.

http://nattyornot.com/wp-content/uploads/2014/10/tom-hardy-myspace-before-warrior-after.jpg

Oznsrl
02-04-2015, 10:55

dumbell press i tek çalış işte. teker teker.

göğüs hareketlerini barla değilde serbest ağırlığa çevir

Tek tek yapamadım yani bi elim boşta olunca dengeyi sağlıyamadım. Sol tarafa 2.5 kg daha ağır dambıl alarak denedim öyle oluyor :)

Bahsettiğim farkta şu şekilde üst tarafa doğru bakılınca daha net belli oluyor fark :)

http://s13.postimg.org/uoi5ndl8n/image.jpg (http://postimage.org/)

http://s13.postimg.org/fh2630tdz/image.jpg (http://postimage.org/)

Yiğit G.
02-04-2015, 13:19
beyler elimde agırlık vardı.. hiç ısınmamıştım acele ile büyük bir adım attım agırlıgımı sag ayagıma verip , baldırım tak etti... sanki bütün kasım kramp girmiş gibi gerildi ve ölümüne agrıdı.. 10 dakka hiç basamadım.. sonra toparladım şimdi işteyim sizce ne olmuştur... Mesela oturuyorum bi yarım saat sonra ayaga kalktıgım anda basamıyorum bagırıyorum eğer basarsam... ufak ufak basmaya baslıyorum sonra yürüdükçe agrı az da olsa hafifliyor ... yırtık mıdır :( Eczacı thermodoline diye krem verdi.

TaGo
02-04-2015, 13:22
lif kopması olmuştu bende aynı şekilde.

FaBeRgE
02-04-2015, 13:23
Yarın Antalya'da yarışma var, var mı katılan :)

Yiğit G.
02-04-2015, 13:23
lif kopması olmuştu bende aynı şekilde.

ne yaptın düzelmesi için ?

sweap07
02-04-2015, 13:59
Yarın Antalya'da yarışma var, var mı katılan :)

yarışma nerde olucak acaba ızleyıcı olma sansımız varmıdır

ugurbora
03-04-2015, 12:42
http://i.hizliresim.com/07QMWB.jpg

Ersan kardeşimle beraberiz hazırlık tam gaz Sürüyor. Kendisine şimdiden başarılar dilerim. Çok çok iyi durumda kazanacağından eminim.

cgnozdmr
03-04-2015, 23:02
Başarılar diliyorum kop git Ersan abi :)

schizophrenic
08-04-2015, 23:32
Başlangıç seviye sırt ile devam edelim :)

https://scontent-bru.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11146324_10153161544383926_9200860375919648677_n.j pg?oh=611c034e8a8d48cf5ca2eb0f5b4c786c&oe=55A7562D

internetten sipariş verebileceğim , gold gym , powerhouse gym fln vs tarzı tank top arıyorum aliexpress fln harici tr ' de olan ?

mert_can 41
14-04-2015, 23:39
merhaba 3 yıldır bu sporu yapıyorum ilk iki yılı çöptü ama olsun her alete çalıştım kısaca şimdi kendime program yazmak istiyorum programımı yazarken nasıl bölmeliyim şuan yaptığım ama şikayetçi olduğum program
1 gün göüs ve kol 2 gün bacak 3 gün sırt arka kol 4 gün omuz aslında programım iyi ama göüs çalıştıktan sonra verimli kol çalışamıyorum aklımdaki program tarzı 1 gün göüs 2 gün bacak kol 3 gün sırt arka kol 4 gün omuz sizce bu tarz ve yeni aletler ekleyerek yapılabilirmi verimli olabilirmi şimdiden teşekkür ederim

schizophrenic
15-04-2015, 00:14
Kalıplaşmış

göğüs ön kol

omuz arka kol

sırt bacak

olarak bölebilirsin derim

mert_can 41
15-04-2015, 00:18
Kalıplaşmış

göğüs ön kol

omuz arka kol

sırt bacak

olarak bölebilirsin derim

benim bölme amacım ön kolu daha sağlıklı çalışabilmek 1 gün haricinde diğer çalışmalarımda memnunum ağırlık artırabiliyorum düzenli olarak ama göüs fazla çalıştığım için devamlı bar kaldır indir insanda kol kalmıyo artık kol çalışmak hem eziyet oluyo hemde ağırlık artırmam çok yavaş ilerliyo

schizophrenic
15-04-2015, 00:58
benim bölme amacım ön kolu daha sağlıklı çalışabilmek 1 gün haricinde diğer çalışmalarımda memnunum ağırlık artırabiliyorum düzenli olarak ama göüs fazla çalıştığım için devamlı bar kaldır indir insanda kol kalmıyo artık kol çalışmak hem eziyet oluyo hemde ağırlık artırmam çok yavaş ilerliyo

Genelde göğüs çalışırken omuzlardan destek aldığımız için ön kolu çok yormuyoruz bana göre ve ben max 3 farklı hareket yapıyorum ön kol ' da ama yinede verimli olsun diyosan

ön kola bir gün ayırıp yanında karın çalışabilirsin

mert_can 41
15-04-2015, 01:12
Genelde göğüs çalışırken omuzlardan destek aldığımız için ön kolu çok yormuyoruz bana göre ve ben max 3 farklı hareket yapıyorum ön kol ' da ama yinede verimli olsun diyosan

ön kola bir gün ayırıp yanında karın çalışabilirsin

teşekkür ederim kola karın çalışmak mantıklı spora gelişim 5 güne çıkıcak ama daha rahat ve verimli olabilcem göüs programım biraz daha geliştirmek istiyodum 3 tane bar la göüs alt üst ve normal olarak 35 derece ve 45 derecelik sehpada dumbul la yapıyodum ama ekstıra olarak pullovers ve dumbıla alt göüs basabilirim kol içinde yine bir kaç ekleme yapabilirim rahatlıkla :D

onat
15-04-2015, 07:58
ptesi göğüs + mide + 30dk cardio
salı omuz
çarş ön-arka kol + mide + cardio
perş sırt
cuma bacak + mide + cardio

kendi programım bu şekilde.

onat
15-04-2015, 07:59
salı ve perşemde cardio var yazmayı unutmuşum.

buristyle
15-04-2015, 09:23
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/538/9Nlpnt.jpg

Buda suanki halim :)

Ahmet Saraçoğlu
15-04-2015, 09:31
sporu bıraktım 10 gündür.Sabah 8 akşam 8 gibi bi şantiye mesaim var baya yoruyor.Ofis saha arası 300m gibi.Günde en az 10 kere gitsem git gel 5 6 km.Yediklerime dikkat ediyorum.Kahvaltı akşam yemeği diet.Bi tek öğlenleri çıkan yemekteki çorba+et i yiyorum.Pilav vs.yok.
Bu tempoya adapte olup akşamları 45dk 1 saat yürüyüş+öğle yemeğimi de oraya götürebilirsem çok daha iyi olacak.Bakalım.
Şuan 98-99 aralarında indim.Yaz sonuna kadar 90 hedefim.

BoraRS
15-04-2015, 09:39
salı omuz
perş sırt

Ne zaman asirdin olm bu benim programim asil :D

Tek fark gogus gunu mide girmiyorum. Sadece goguse konsantre oluyorum. Bir de gogus omuz ve kol antrenmanlarini arka arkaya yapmiyorum. Cunku hepsinde kollar ve eklemler inanilmaz yoruluyor. Mutlaka araya bir gun sokuyorum bu 3 idmanda da.

onat
15-04-2015, 09:45
Ne zaman asirdin olm bu benim programim asil :D

Tek fark gogus gunu mide girmiyorum. Sadece goguse konsantre oluyorum. Bir de gogus omuz ve kol antrenmanlarini arka arkaya yapmiyorum. Cunku hepsinde kollar ve eklemler inanilmaz yoruluyor. Mutlaka araya bir gun sokuyorum bu 3 idmanda da.

abi benim recovery nostan dolayı biraz hızlı ya rahatsız olmuyorum 3 gün üst üste olmasından. üşenmesem ctesi de gidicem de işte üşeniyorum. spor falan değil bu işte. zarardan başka birşey değil.

mert_can 41
15-04-2015, 13:58
salı omuz
perş sırt

Teşekkür ederim abi :) bu gün yavaş yavaş yazıcam önümüzdeki haftada başlarım burda da paylaşıcam eksiklerim varmı diye :)

onur200sx
15-04-2015, 15:09

Tamamıyla katılıyorum :icon_tup: diete bi anda girince dieti bozma daha kolay olabiliyor.Ama kademeli olarak gidildiğinde ben buna nefsi köreltme ya da nefsi doyurma diyorum. :) dieti yapmak değil diete alışmak gerek diye düşünüyorum.

buristyle
15-04-2015, 15:45
salı omuz
perş sırt

Bence: Pzrtsi: Gögüs + Biceps
Sali: sirt + triceps
Carsamba: Cardio
Persembe: omuz + biceps
Cuma: Bacak + Triceps
Cumartesi: Cardio
yapsan daha mantikli olur, ztn kendinde anlarsin.

Ve beslenmene cok dikkat etmen lazim, Vücud gelistirmenin 70% beslenme.

LifeStyle
15-04-2015, 16:10
Trapez kaslarım eşit değil.gelişmemiş olan tarafa daha fazla ağırlık koysam işe yararmı ? Bildiğiniz farklı çözümlerede açığım.

onat
16-04-2015, 08:07

bana mı yazdın arkadaşa mı ?

buristyle
16-04-2015, 08:32
bana mı yazdın arkadaşa mı ?

Her ikinizede :)

onat
16-04-2015, 08:41
spor progrsmının tek bir doğrusu olmaz. kişiden kişiye değişen birşey için daha iyi olur diyemezsin. ayrıca arkadaşın sorusunu okusan zaten senin yazdığına benzer bir program uyguluyor ve memnun değilmiş. bende kendi programımı yazdım. ayrıca ben genelde benden daha iyi bilen veya müsabık derecede iş çıkaran insanlardan yardım almayı daha uygun buluyorum. zira bende bilgi olarak standart insanlardan çok daha iyiyimdir.

buristyle
16-04-2015, 08:47
spor progrsmının tek bir doğrusu olmaz. kişiden kişiye değişen birşey için daha iyi olur diyemezsin. ayrıca arkadaşın sorusunu okusan zaten senin yazdığına benzer bir program uyguluyor ve memnun değilmiş. bende kendi programımı yazdım. ayrıca ben genelde benden daha iyi bilen veya müsabık derecede iş çıkaran insanlardan yardım almayı daha uygun buluyorum. zira bende bilgi olarak standart insanlardan çok daha iyiyimdir.

Pazartesi gögüzleri calistirip ister istemez omuzlarida yormus oluyosun. Onun icin sali gününe omuzlari calistirmak pek saglikli degil gelistirmek icin.

onat
16-04-2015, 08:49
Pazartesi gögüzleri calistirip ister istemez omuzlarida yormus oluyosun. Onun icin sali gününe omuzlari calistirmak pek saglikli degil gelistirmek icin.

her kuş bitti bi leylek kaldı zaten haklısın. işin ne ? iyi beslenip recoveryi sağlamak değil mi işin ? bu sporu yapıyorsan, adam gibi beslenip recovery yapacak ve ertesi gün omuz gireceksin. ben 4 senedir göğüs gününün devamında omuz girerim. şuan en iyi bölgem omuz.

M U R A T
16-04-2015, 08:52

bazen bu tercih meselesidir bende mesela omuz günü arka kol sırt günü önkol çalışırum zaten yorulmuş olan bölgeyi daha fazla yorabilmek için herkeste işe yaramayabilir kimine çok iyi gelir bu işte tek bir yol yok ki

buristyle
16-04-2015, 08:56
her kuş bitti bi leylek kaldı zaten haklısın. işin ne ? iyi beslenip recoveryi sağlamak değil mi işin ? bu sporu yapıyorsan, adam gibi beslenip recovery yapacak ve ertesi gün omuz gireceksin. ben 4 senedir göğüs gününün devamında omuz girerim. şuan en iyi bölgem omuz.

Sen nasil istiyorsan öyle yap :) ben sadece kendi fikirlerimi söyledim.

onat
16-04-2015, 08:59
2 hafta önce çekildiğim halim. asker öncesi, asker dönemi ve sonrası 1 sene toplamda idman yapmadım. bu halim 1 senenin üzerine 1 aydır idman yapmış halim. şuan 1 seneden sonra 1 buçuk aydır idman yapabiliyorum.

http://i.hizliresim.com/Am2QyL.jpg (http://hizliresim.com/Am2QyL)

buristyle
16-04-2015, 09:05
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/633/58QTvy.jpg

ugurbora
16-04-2015, 15:53

Haftada 4 gün kol çalışılmaz kardeşim. Bu program tümden yalan olur birde tecrübesiz birine yaptırırsan.
Belli başlı standart programlar vardır nette,salonlarda heryerde mevcuttur. Kişi önce bununla başlar sonrasında iş,beslenme vsvs durumuna göre tecrübe ederek kendi programlarını belirler.

Haklısın beslenme çok önemli öneride bulunurken kendinde uygulamalısın bence. Bak belin kalçalarından bile kalın.

BARR
16-04-2015, 16:19
Arkadaş o kadar zayıf ki kollarım şimdi geliştirmesi için yırtınıyoruz hala dolduramıyoruz doğru dürüst.

buristyle
16-04-2015, 16:24
Haftada 4 gün kol çalışılmaz kardeşim. Bu program tümden yalan olur birde tecrübesiz birine yaptırırsan.
Belli başlı standart programlar vardır nette,salonlarda heryerde mevcuttur. Kişi önce bununla başlar sonrasında iş,beslenme vsvs durumuna göre tecrübe ederek kendi programlarını belirler.

Haklısın beslenme çok önemli öneride bulunurken kendinde uygulamalısın bence. Bak belin kalçalarından bile kalın.

Simdi kendime baktimda hic senin dedigin gibi degilim :) evet belimde biraz yag birikimi ola bilir fakat o normaldir.. cogu profilere bak yazdan önce hayvan gibi yerler sismeleri icin.. tabikide sagilikli karbonhidrat. yaza dogru 1-2ay önceside kendilerini shredlerler.. ben sadece tavsiyede bulundum.
1.70 boyundayim ve kilom 85. Cikar bakalim benim karsima ayni boyda ve ayni kiloda olan bir insani bak ben ozaman sana onun baska neresinde yag oldugunu göstereyim.

buristyle
16-04-2015, 16:31
Hee sunuda editleyim. 80 Kilonun altinada inmek istemiyorum neden diye sorarsan, boksörüm. Is, Okul dolayi ara vermek zorunda kaldim ve sporsuz kalmamak icinde bodybuildinge basladim. Agir siklette kalmam icin 80kilonun altina inemem.

ugurbora
16-04-2015, 16:32
Simdi kendime baktimda hic senin dedigin gibi degilim :) evet belimde biraz yag birikimi ola bilir fakat o normaldir.. cogu profilere bak yazdan önce hayvan gibi yerler sismeleri icin.. tabikide sagilikli karbonhidrat. yaza dogru 1-2ay önceside kendilerini shredlerler.. ben sadece tavsiyede bulundum.
1.70 boyundayim ve kilom 85. Cikar bakalim benim karsima ayni boyda ve ayni kiloda olan bir insani bak ben ozaman sana onun baska neresinde yag oldugunu göstereyim.

Abicim Zürih'e gelip sana bakıp yorum yapmadım kendin foto koymuşsun ona istinaden yazıldı o yorum ne bileyim ben senin şimdi nasıl oldugunu. Yazdıklarını anlayamıyorum zaten ben senin. Neyse herkese sıkı idmanlar.

buristyle
16-04-2015, 16:39
Abicim Zürih'e gelip sana bakıp yorum yapmadım kendin foto koymuşsun ona istinaden yazıldı o yorum ne bileyim ben senin şimdi nasıl oldugunu. Yazdıklarını anlayamıyorum zaten ben senin. Neyse herkese sıkı idmanlar.

Sagol sanada.

cgnozdmr
16-04-2015, 23:11
Onat cuma günleri için ayrı tebrik ediyorum :)

Kakus
17-04-2015, 00:27

Aynı boy - Aynı kilo - Aynı yaş

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/1255509_10151768679878183_2129241290_n.jpg?oh=acf0 170fe84df5e93250b9c60017dadd&oe=55DBD5F8&__gda__=1437511465_6f72173973023955543c9692f244fe6 c

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t1.0-9/1173669_10151736677718183_1130534446_n.jpg?oh=7e4f ffeda453c739f132a3b575807346&oe=55DDF202&__gda__=1436685928_31929a86ee0ffba7eb6e49fc0ba7a4b 5

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t1.0-9/1234279_10151711920673183_2077260170_n.jpg?oh=238d fef555e6650acf91b3c61a31f7d6&oe=55E60F28&__gda__=1437201218_1d180c104413284079410f66c9615f3 2

onat
17-04-2015, 07:48
Onat cuma günleri için ayrı tebrik ediyorum :)

:D sağolasın kardeşim.

onat
17-04-2015, 07:49
Aynı boy - Aynı kilo - Aynı yaş

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/1255509_10151768679878183_2129241290_n.jpg?oh=acf0 170fe84df5e93250b9c60017dadd&oe=55DBD5F8&__gda__=1437511465_6f72173973023955543c9692f244fe6 c

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t1.0-9/1173669_10151736677718183_1130534446_n.jpg?oh=7e4f ffeda453c739f132a3b575807346&oe=55DDF202&__gda__=1436685928_31929a86ee0ffba7eb6e49fc0ba7a4b 5

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/v/t1.0-9/1234279_10151711920673183_2077260170_n.jpg?oh=238d fef555e6650acf91b3c61a31f7d6&oe=55E60F28&__gda__=1437201218_1d180c104413284079410f66c9615f3 2

oğlum varya bi sen bi ateş. tam müsabık olcak adamlarsınız. yapın şu işi yaa

Sert@ç
17-04-2015, 11:54
Kakus omuz ve kol icin fiyat alabilir miyim :D:D:D

sweap07
17-04-2015, 12:06
benim programım bu sekılde programda yanlış olan birsey varmıdır sızce tecribelı arkadaslar
http://i59.tinypic.com/t5naxs.jpg

alp1903
17-04-2015, 23:21
Kakus dostum maşallah, o fotografta 85kg musun cidden?

HardCore
17-04-2015, 23:43
1.85, 80 kg, 15.ay
Fotoğraflar pump etkisindeyken çekilmiştir, keşke dışarıda da böyle olsam :)

http://i.hizliresim.com/pg4QYn.jpg (http://hizliresim.com/pg4QYn)

http://i.hizliresim.com/RYy56n.jpg (http://hizliresim.com/RYy56n)

http://i.hizliresim.com/Wn2OrQ.jpg (http://hizliresim.com/Wn2OrQ)

Kakus
18-04-2015, 00:04
Kakus dostum maşallah, o fotografta 85kg musun cidden?

80-85 arası olduğuma eminim abi. Çünkü bu rakamları aşağı çekmeye çok uğraşmıştım fakat becerememiştim bir türlü. Ayrıca bu hale, 1 seneden kısa vakitte (9-10 aydı galiba) gelmiştim. Maalesef sürekli noslu muamelesi görüyordum.

Benden umut yok artık. Fakat Ateş'i podyumda görmek istiyorum doğrusu.

Absyrtos
18-04-2015, 00:15
Arkadaş o kadar zayıf ki kollarım şimdi geliştirmesi için yırtınıyoruz hala dolduramıyoruz doğru dürüst.

Arka kola ağırlık verin işe yarayacaktır.

Absyrtos
18-04-2015, 00:18
benim programım bu sekılde programda yanlış olan birsey varmıdır sızce tecribelı arkadaslar
http://i59.tinypic.com/t5naxs.jpg

Neck press yapmamanı tavsiye ederim kendini sakatlama riskin var

_PunisheR_
18-04-2015, 01:06
benden daha bilgili ve tecrübeli abilerim arkadaşlarım vardır diye düşünerek yazmak istedim. 1.5 yıldır vücut geliştirme sporu yapıyorum boyum 1.80 kilom 60 idi şuan 71 kiloyum yağ oranım %11 bu kış sadece gainer protein ve kreatin kullandım vücudumun gelişmesinin yavaşladığını düşünüyorum beslenmeme olabildiğince dikkat edip gerekli ölçüde takviyeyi sağlamaya çalışıyorum ama yeterli olmuyo gibi yada eksik bişeyler kalıyo olabilir. sustanon ve primabolon kürü yapmayı düşünüyorum tavsiyeyi yada düşüncesi olan yardımcı olabilir mi

aRif
18-04-2015, 01:09
Arkadaşlar, yeni başlayanlar için protein tozuna ihtiyaç varmı sizce ?

Göki,ZD
18-04-2015, 08:18
4.ayima girdim sporda. O kadar sayfa okuyamam ne marka protein tozu bca glutamin alayim en iyi marka soyleyin..

stlegal
18-04-2015, 08:21
Sitede bilgili arkadaslar vardir yag oranim %10 kollarim 51 cm de kaldi buyumuyor bilgi vericek varmi suan sadece protein bide amino kullaniyorum ilac kullan demeyin hic sevmiyorum..

Göki,ZD
18-04-2015, 08:29
salı omuz
perş sırt

Benim programimda
Pzt bacak biceps
Sali sirt omuz karin
Carsamba kardiyo
Persembe triceps gogus
Cuma bacak gogus sirt

Iyimi sizce

onat
18-04-2015, 08:33
4.ayima girdim sporda. O kadar sayfa okuyamam ne marka protein tozu bca glutamin alayim en iyi marka soyleyin..

doritos + nutella üstüne doymazsan künefe

Göki,ZD
18-04-2015, 08:35
doritos + nutella üstüne doymazsan künefe

Ciddi mi soylediniz bunu yoksa kafami buluyosunuz?

onat
18-04-2015, 08:36
Ciddi mi soylediniz bunu yoksa kafami buluyosunuz?

tabkii çok ciddi söyledim. en yüksek protein içerikli besinler. acaip şişirir idmanda falan

Göki,ZD
18-04-2015, 08:38
tabkii çok ciddi söyledim. en yüksek protein içerikli besinler. acaip şişirir idmanda falan

1.73 boy 87 kg yim klasik turk kasina sahibim malasef karin ve bel bolgem yagli bu dediklerinizi antrenman sonrasimi oncesimi yemeliyim?

onat
18-04-2015, 08:40
1.73 boy 87 kg yim klasik turk kasina sahibim malasef karin ve bel bolgem yagli bu dediklerinizi antrenman sonrasimi oncesimi yemeliyim?

idman sonrası yıkılan kasların onarımı için çok önemli doritos nutella. idman biter bitmez yemelisiniz. 1 ölçekte whey protein alın, miss. bu sayede ciddi bir diet uygulamış olursunuz.

Göki,ZD
18-04-2015, 08:41
idman sonrası yıkılan kasların onarımı için çok önemli doritos nutella. idman biter bitmez yemelisiniz. 1 ölçekte whey protein alın, miss. bu sayede ciddi bir diet uygulamış olursunuz.

Whey protein ile protein arasindaki fark nedir ?
COK SAYFA YAZI VAR OKUYAMAM TEKRARDAN YAZARMISINIZ 3 NOKTA

onat
18-04-2015, 08:43
Whey protein ile protein arasindaki fark nedir ?
COK SAYFA YAZI VAR OKUYAMAM TEKRARDAN YAZARMISINIZ 3 NOKTA

whey ile protein arasında çok fark var. adı üstünde whey yani.ohoooo mantığında düşünün. muscle tech alabilirsiniz marka olarak. akşam öğününe de çok dikkat edin. 500 gr mantı doymazsanız lahmacun ile destekleyin. kıymada çok protein var diyollaa...

Göki,ZD
18-04-2015, 08:47
whey ile protein arasında çok fark var. adı üstünde whey yani.ohoooo mantığında düşünün. muscle tech alabilirsiniz marka olarak. akşam öğününe de çok dikkat edin. 500 gr mantı doymazsanız lahmacun ile destekleyin. kıymada çok protein var diyollaa...

Ben lahmacunu ekmek arasi tercih ediyorum, cavdar kepek beyaz hangisine gecis yapmaliyim, bizim burdaki firin vakfikebir yapmayi birakti o cok guzel oluyodu lahmacunla dokulmuyodu kiymalar

onat
18-04-2015, 08:49
Ben lahmacunu ekmek arasi tercih ediyorum, cavdar kepek beyaz hangisine gecis yapmaliyim, bizim burdaki firin vakfikebir yapmayi birakti o cok guzel oluyodu lahmacunla dokulmuyodu kiymalar

çavdar iyidir. tok tutar. çok abartmayın ama çavdarı. tok bir ekmek olduğu için lahmacunla midenizi rahatsız edebilir.

Göki,ZD
18-04-2015, 08:51
çavdar iyidir. tok tutar. çok abartmayın ama çavdarı. tok bir ekmek olduğu için lahmacunla midenizi rahatsız edebilir.

Bana bisey olmaz bebe.. Angaralisin ya o yuzden oyle dedim umarim yanlis anlamazsin...

onat
18-04-2015, 08:52
Bana bisey olmaz bebe.. Angaralisin ya o yuzden oyle dedim umarim yanlis anlamazsin...

:D laubali olmayın lütfen. hayvansınız ona göre yardımcı oluyoruz diye bu ne samimiyet.

Göki,ZD
18-04-2015, 08:55
:D laubali olmayın lütfen. hayvansınız ona göre yardımcı oluyoruz diye bu ne samimiyet.

Tamam kisa kesek aydin havasi olsun, nasi igrenc bi muhabbet cevirdiysek surda sabah sabah canim cok sıkılıyor zaten..

onat
18-04-2015, 08:56
Tamam kisa kesek aydin havasi olsun, nasi igrenc bi muhabbet cevirdiysek surda sabah sabah canim cok sıkılıyor zaten..

dükkana git, idmana git, hatun kovaala, künefe ye, çileene nutella bandır. yap birşeyler işte. 32 yaşında adamsın. ben mi öğreticem sana. ateşle mi uğraşsak acaba ?

Göki,ZD
18-04-2015, 09:05
Sitede bilgili arkadaslar vardir yag oranim %10 kollarim 51 cm de kaldi buyumuyor bilgi vericek varmi suan sadece protein bide amino kullaniyorum ilac kullan demeyin hic sevmiyorum..

Nosla biladeRRR