Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma
goki abi mide programını yazarmısın ?
çalışmıyorki :D
alt mide calısıyodur abi ya :D
benim bildiğim çalışmıyor. anca nutella muz ıslak hamburger yiyor. ayı gibi yiyor. genetik harikası bi adam. o yüzden öyle. onun yediğini ben yesem 120 kg olurdum :D
Kardeşimin desiği gibi mide çalısmıyorum :D haftada 1 gün oda başlamamla bitmesi bir oluyor, mide nasılsa 2 ay yüklensem düzeli lazarov hak getire amk :D definasyonla yapıcam düzenli.. Haraket diyosanda temel karın haraketlerini ağırlıkla calısıyorum farklı bişey yapmadım bugune kadar..
Onat salı akşamından axahxjadvajx 3 lü servismiş :D
Axahxavdkavdba - YouTube (http://youtu.be/SgHuTSZfkjs)
Kardeşimin desiği gibi mide çalısmıyorum :D haftada 1 gün oda başlamamla bitmesi bir oluyor, mide nasılsa 2 ay yüklensem düzeli lazarov hak getire amk :D definasyonla yapıcam düzenli.. Haraket diyosanda temel karın haraketlerini ağırlıkla calısıyorum farklı bişey yapmadım bugune kadar..
Onat salı akşamından axahxjadvajx 3 lü servismiş :D
Axahxavdkavdba - YouTube (http://youtu.be/SgHuTSZfkjs)
Gırtlağının yağ pompasını .. :D
Göki helal olsun kardeşim. Harika bi vücut çıkarttın ortaya :)
besu sayesinde :D axafxjaaxag eyvallah kankacım saolasın.. Ben sadece iyi çalısıp besleniyom, yoksa ben halen protein tozunun bile ne işe yaradıgını bilmem :D siz iyi diyosunuz içiyom basıyom axahxjadcab
Gırtlağının yağ pompasını .. :D
Mekan sahibi amca da öyle dedi :D
besu sayesinde :D axafxjaaxag eyvallah kankacım saolasın.. Ben sadece iyi çalısıp besleniyom, yoksa ben halen protein tozunun bile ne işe yaradıgını bilmem :D siz iyi diyosunuz içiyom basıyom axahxjadcab
Ete aban kanka et ete deycek;)
Ete aban kanka et ete deycek;)
Kanka ne et ete değmesi töbe töbe kötü oluyorum deme öyle :D sanki bilmiyosun olanları axacjahxavd
Kanka ne et ete değmesi töbe töbe kötü oluyorum deme öyle :D sanki bilmiyosun olanları axacjahxavd
Hacı bööle düşünsene Bodrumda beachtesin, tıklım tıkış bööle :D:D:D
Erkekli erkekli birbirinizin çıplak resimlerine bakıyorsunuz. Edep, edep
3-5 kas yapayım ben de koyucam buraya :D
Hacı bööle düşünsene Bodrumda beachtesin, tıklım tıkış bööle :D:D:D
Nolcak amk turizm e darbe vururum :D doktor durum harbi fena 9500 redline fazla dozajın etkisi bu haftaydı axajxkagxva
Nolcak amk turizm e darbe vururum :D doktor durum harbi fena 9500 redline fazla dozajın etkisi bu haftaydı axajxkagxva
sana bi bisiklet kiralamak lazım :D olmayacak böyle.
1. ve 2. Gün : 1 Kapsül kahvaltıdan ve öğle yemeğinden 30 dakika önce,
3. ve 4. Gün : 2 Kapsül kahvaltıdan ve öğle yemeğinden 30 dakika önce,
5. Gün ve Sonrasındaki Günlerde : 2 Kapsül kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinden 30 dakika önce bol su ile kullanabilirsiniz.Toplam 6 kapsül
Uyarım elite biraz çarpıntı yapıyor korkma haberin olsun :) Günde 8-10 bardak su tüketmeyi unutma.
Yani 1.2. gun toplam 2 tane, 3.4. Gun toplam 4 tane , 5,6. Gun toplam 6 tane ? Sonra 7 8 9 vs kutu bitene kadar nasil olucak
bicepste neredeyse hiç gelişme yakalayamıyorum, sporcu tabiriyle plato dönemindeyim sanırım. veya haftada iki defa yapmamla beraber programım kaslara monoton gelmeye başladı, 21 tekniği ile ilgili bilgisi olan var mı?
haftada bir biceps idmanı yeterli abartmaya gerek yok overtraining olursun
1 ay şu programı uygulayabilirsin
dumbel curl 3 x 8
3 x 21li düz bar ile
3 x 8 hammer
3 x 8 z bar ile scot
4 x 10 maks kilo ile konsantre
Suplementsiz Büyük Başarı 106 KGden 78 kgye... | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu (http://www.bodyforumtr.com/threads/suplementsiz-b%C3%BCy%C3%BCk-ba%C5%9Far%C4%B1-106-kgden-78-kgye.82898/)
üye olmayan fotoları görebiliyor mu bilmiyorum ama çocuğa helal olsun iyi azim etmiş karşılığını almış.
Piyasanin durumu nedir dayi goki arabada mevzusunu acti arkadas sporcu asonsor dugmesi misali icine kacmis hani bisiklet kiraliksa bi binsin
arkadaşalar 2 ay oldu spora başlayalı spordan sonra en az 15 20 midye atıyorm. zararı varmıdır sizce ?
beyler bugun hydroxcut elıte aldım. kullanım seklı hakkında yardımcı olurmusunuz?
Abi nerden buldun hydrocxut'ı bizede lazım aradık bulamadık
spree1903
07-11-2013, 20:03
yaklaşık 1.5 senedir salona gidiyorum.benim gözlemlediğim beslenme ve programı aksatmamak , doğal beslenmek, düzenli uyku.gerisi hikaye
Piyasanin durumu nedir dayi goki arabada mevzusunu acti arkadas sporcu asonsor dugmesi misali icine kacmis hani bisiklet kiraliksa bi binsin
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
flexamin
07-11-2013, 21:26
http://img59.imageshack.us/img59/9762/ye5y.jpg
ferdi amca :D
şaka şaka
ferdi vs mike mantzer
Şimdi düşündüm de şu zamana kadar personal trainer işine neden girmedim ben ? O kadar şeyi neden bedavaya anlattım antrenman yaptırdım salonda..enayimişim yav çaktım köfteyi :D
Ahmet Saraçoğlu
07-11-2013, 21:51
abiler karambole gitmesin , 10kat merdiven , 5 dakka dinlenme , sonra bi 10kat daha merdiven , sonra 5 dk dinlen , sonra yine 10 kat merdiven ,,, zayırlamaya faydası - ekstra bi zararı var mı?
Suleyman
07-11-2013, 22:19
abiler karambole gitmesin , 10kat merdiven , 5 dakka dinlenme , sonra bi 10kat daha merdiven , sonra 5 dk dinlen , sonra yine 10 kat merdiven ,,, zayırlamaya faydası - ekstra bi zararı var mı?
Bana kalırsa dizlerine çok yük bindirirsin o şekilde ben olsam tercih etmezdim.
Açtım izliyorum hahah :D
HardCore
07-11-2013, 22:48
1 ay şok etkisi yaratcak birşey yap madem öyle. ölçülerin ne ki plato seviyesinde kolların ?
plato olayını bilgisizliğime ver abi yani sanırım öyle dedim, %7 yağ 35cm kollarım. ektomorfum veya ektomeso. hareketler sırasıyla: scott curl-hammer curl-dummbell curl. yarın üst göğüs-biceps günüm. biceps te sırsıyla;hammer-incline dummbel-zbar curl yapıcam son hareketin son setinde 21 tekniğini kullanıcam. sonraki gün ağrı vs. olumlu etkisini görürsem buraya yazarım.
Abi nerden buldun hydrocxut'ı bizede lazım aradık bulamadık
olm googlea yazmak hıc aklınıza gelmedımı :D
Muscletech Hydroxycut Elite 100Caps 99,99 TL Sanalpazar.com'da 7793651 (http://www.sanalpazar.com/Muscletech-Hydroxycut-Elite-100caps__isp7793651)
Berkant_R32
07-11-2013, 23:15
Yeni baslik herkese hayirli olsun. birkac sey sormak istiyorum. 1.81 ve 138 kiloydum gecen sene. 1 senede 36 kilo verdim ve su an 102 civarinda geziniyorum. 113 kiloda bayagi bir takildiktan sonra, yaptigim sert ve sagliksiz diyetlerle 102 kiloya dustum. Isvec diyeti gibi. Zayiflamaya yardimci olsa da kaslardan da gittigine inaniyorum cunku sporda gucten dustugumu bariz olarak hissedebiliyorum. Simdi amacim ilk etapta 90 kiloya dusmek ama bunu hem hizli hem de daha saglikli bicimde yapmak istiyorum. Ondan dolayi sabahlari 2 3 yumurta ve biraz peynir aksamlari da az bir yemek ile gunu kapamaya calisiyorum. Ayrica spora da gidiyorum. Yalniz yeme duzeninden pek emin degilim. Yag yakimini hizli bir bicimde yapma derdim oldugundan tavsiye edebileceginiz bir yeme programi var mi acaba? Yag yakici da kullanmak istiyorum. Hydroxycut bulmada sorun var diyorlar. L carnitine ve cla ikilisinden de daha iyi diyorlar. Yardimci olursaniz sevinirim. Ozellikle bel bolgesindeki yaglari eritmek icin nasil bir kardiyo onerirsiniz? Tesekkurler.
okadar az ogunle zayıflayamazsın. vucut ac kaldıgını sanıp kendını korumaya alır metabolızman durur. bende suan zayıflama ıcın ugrasıyorum. benım yemek duzenım su sekılde
sabah 3 yumurta ıkısının beyazı.
oglen 1 2 arası 250 gram ızgara tavuk et yada lıght ton balıgı ve 3 4 yemek kasıgı lapa bulgur
aksam 5 6 arası aynı sekılde
aksam 7 8 gıbı bı ufak kase nesfıt
cla, lcarnıtıne kullanıyorum. yarında hydroxcut eklıycem
tabı bıde 7 gun spor yapıyorum
bulamayanlar arastırmıyor sanırım
Muscletech Hydroxycut Elite 100Caps 99,99 TL Sanalpazar.com'da 7793651 (http://www.sanalpazar.com/Muscletech-Hydroxycut-Elite-100caps__isp7793651)
Berkant_R32
07-11-2013, 23:35
Allah sizi inandirsin, 113 ten 102 ye 1 ayda resmen yemeyerek zayifladim. Hani kotu bir ornek olacak ama gunde sadece 1 simit yiyip, 3 4 bardak kahve ictigimi bilirim. Sagliksizligin dibine vurdum resmen. Ondan dolayi onu istemiyorum artik. Peki bu sistem ile ne kadar surede kac kilo verdiniz?
mide enfeksiyonu kapip 76 kg ye dustum 81 den, azicik spor yapma azmim var.
Hic gobekli olmadim, atletik sayilabilirim, evde yapilcak hareket soyler misiniz, ben spor yaparken (hentbol)mal gibi surekli mekik sinav cekerdim, gene kafama gore takilmsam bir ise yarar mi. Sirtim agriyor o gecsin bari.
ben ocak ayında 133 kıloydum, bu sekılde hazıran sonunda 107 ye ındım.
olm googlea yazmak hıc aklınıza gelmedımı :D
Suan kendimi kötü hissettim sagol abi :D
Berkant_R32
07-11-2013, 23:46
ben ocak ayında 133 kıloydum, bu sekılde hazıran sonunda 107 ye ındım.
Kisa surede iyi kilo vemissininiz. 2014 e kadar 90 olayim diyorum ama biraz zor gibi. Sizin diyetiniz bana da makul geldi. Belki nesfiti cikarabilirim aradan.
Kisa surede iyi kilo vemissininiz. 2014 e kadar 90 olayim diyorum ama biraz zor gibi. Sizin diyetiniz bana da makul geldi. Belki nesfiti cikarabilirim aradan.
nesfıtı bende sevmıyorum ama yuşaf ezmesınden ıyıdır :D
bu tarz yapabılırsen sımdı baslayıp spor dahılınde subat sonu gıbı ıstedıgın yere gelırsın bence
Berkant_R32
07-11-2013, 23:52
nesfıtı bende sevmıyorum ama yuşaf ezmesınden ıyıdır :D
bu tarz yapabılırsen sımdı baslayıp spor dahılınde subat sonu gıbı ıstedıgın yere gelırsın bence
Ben hizli kilo vermeye alistigimdan bu kiloyuda hizli atarim hesabi yapiyorum. Ama olmayacak sanirim. Olsun subat olsun bizim olsun :)
Ya da su lapa bulguru da atayim ben programdan. Belki ocaga cekeriz durumu :D
Ben hizli kilo vermeye alistigimdan bu kiloyuda hizli atarim hesabi yapiyorum. Ama olmayacak sanirim. Olsun subat olsun bizim olsun :)
Ya da su lapa bulguru da atayim ben programdan. Belki ocaga cekeriz durumu :D
lapayıda karbonhıdrat almak ıcın yıceksın etı proteın ıcın ;)
Berkant_R32
07-11-2013, 23:56
lapayıda karbonhıdrat almak ıcın yıceksın etı proteın ıcın ;)
Benim gibi gobek bolgesi yagli birinin karbo almaya cok da ihtiyaci var midir sizce?
Benim gibi gobek bolgesi yagli birinin karbo almaya cok da ihtiyaci var midir sizce?
bendede sorun gobek zaten :)
Berkant_R32
08-11-2013, 00:07
Tamamdir. Tesekkurler bu arada :)
Yeni baslik herkese hayirli olsun. birkac sey sormak istiyorum. 1.81 ve 138 kiloydum gecen sene. 1 senede 36 kilo verdim ve su an 102 civarinda geziniyorum. 113 kiloda bayagi bir takildiktan sonra, yaptigim sert ve sagliksiz diyetlerle 102 kiloya dustum. Isvec diyeti gibi. Zayiflamaya yardimci olsa da kaslardan da gittigine inaniyorum cunku sporda gucten dustugumu bariz olarak hissedebiliyorum. Simdi amacim ilk etapta 90 kiloya dusmek ama bunu hem hizli hem de daha saglikli bicimde yapmak istiyorum. Ondan dolayi sabahlari 2 3 yumurta ve biraz peynir aksamlari da az bir yemek ile gunu kapamaya calisiyorum. Ayrica spora da gidiyorum. Yalniz yeme duzeninden pek emin degilim. Yag yakimini hizli bir bicimde yapma derdim oldugundan tavsiye edebileceginiz bir yeme programi var mi acaba? Yag yakici da kullanmak istiyorum. Hydroxycut bulmada sorun var diyorlar. L carnitine ve cla ikilisinden de daha iyi diyorlar. Yardimci olursaniz sevinirim. Ozellikle bel bolgesindeki yaglari eritmek icin nasil bir kardiyo onerirsiniz? Tesekkurler.
Bana yarın pm atın lütfen, sorularınızı cevaplayım. Cok geç olmasaydı şimdide cevaplardım ama yarına cevaplayım detaylı.
okadar az ogunle zayıflayamazsın. vucut ac kaldıgını sanıp kendını korumaya alır metabolızman durur. bende suan zayıflama ıcın ugrasıyorum. benım yemek duzenım su sekılde
sabah 3 yumurta ıkısının beyazı.
oglen 1 2 arası 250 gram ızgara tavuk et yada lıght ton balıgı ve 3 4 yemek kasıgı lapa bulgur
aksam 5 6 arası aynı sekılde
aksam 7 8 gıbı bı ufak kase nesfıt
cla, lcarnıtıne kullanıyorum. yarında hydroxcut eklıycem
tabı bıde 7 gun spor yapıyorum
bulamayanlar arastırmıyor sanırım
Nesfit kadınlar için erkekler şeker tüketmicek hormonel maalesef
hele hele akşam o saatte yedigin nesfit seni eksiye götürür
akşam karbonhidrat hiç almıcaksın onun yerine iki tam haşlanmış yumurta ye daha tok tutar
Sorunun göbek ve şekerli nesfit yiyorsun :)
senin sıfır şeker tüketip sürekli cardio yapman lazım göbek bölgesinin erimesi için
flexamin
08-11-2013, 13:05
http://img23.imageshack.us/img23/5556/lafx.jpg
bugün idmandan önce çektiğim taze taze bir foto
http://img23.imageshack.us/img23/5556/lafx.jpg
bugün idmandan önce çektiğim taze taze bir foto
abı cok ıyı :) yalnız kollar cıft renk olmus
flexamin
08-11-2013, 13:20
abı cok ıyı :) yalnız kollar cıft renk olmus
saolasın tatil yapıp denize falan gidemedik bu sene :) amele yanığı olduk napalım :D
1. ve 2. Gün : 1 Kapsül kahvaltıdan ve öğle yemeğinden 30 dakika önce,
3. ve 4. Gün : 2 Kapsül kahvaltıdan ve öğle yemeğinden 30 dakika önce,
5. Gün ve Sonrasındaki Günlerde : 2 Kapsül kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinden 30 dakika önce bol su ile kullanabilirsiniz.Toplam 6 kapsül
Uyarım elite biraz çarpıntı yapıyor korkma haberin olsun :) Günde 8-10 bardak su tüketmeyi unutma.
Pardon hocam ama ne yaptın günde 4 kapsulden fazlası alınması zararlı yüksek dozda cafein var. Vucudun bula iyi alışkın olması lazım kutu üstünde bile yazıyor.
cla ve carnitine alma bir defa. önermem. bir boka yaramaz. bulabiliyorsan hydroxycut elite veya lipo6 black. bunları kullanabilirsin.
yeme düzenine gelince, günde 2 öğün ile kilo veremez aksine kilo alırsın. vücudu aç bırakır, metabolizmanı yavaşlatırsan. yemek yediğin zaman vücut şunu der. aaa bu adam sürekli enerjisiz ve aç bırakıyor beni. madem öyle yemek yediği zaman besinleri stoğa atayım der. yediklerinin direk yağ olarak depolar ve sen yemek yemediğin zamanlarda o depoladığı yağları yakar. hem yağlanmış olursun hemde metabolizmanı yavaşlatmış olursun.
bunun yerine az ve sık öğünler ile beslen. 3 ana 3 ara öğün kuralına uymaya çalış. karbonhidrattan, şekerden, tuzdan uzak dur. yemeklerde kullanılan yağlardan uzak dur. proteinli, salatalı öğünler tüket. ara öğünlerde vücudun gerek duyduğu yağı alması için kuru yemiş tüket 1 avuç kadar. akşam özellikle yediklerine dikkat et . karbo sakın alma akşam. ekmek vs ister tam tahıllı ister beyaz ekmek hiçbirşekilde tüketmemelisin. mümkünse akşam 6-7 gibi son ana öğününü ye ve yemek faslını bitir.
bu şekilde bir beslenme ile kilo verirsin ve minimum kas kaybı yaşarsın. birde üzerine düzgün idman yaparsan cardio ağırlıklı, en kısa sürede hedefe ulaşırsın.
cla ve carnitine alma bir defa. önermem. bir boka yaramaz. bulabiliyorsan hydroxycut elite veya lipo6 black. bunları kullanabilirsin.
yeme düzenine gelince, günde 2 öğün ile kilo veremez aksine kilo alırsın. vücudu aç bırakır, metabolizmanı yavaşlatırsan. yemek yediğin zaman vücut şunu der. aaa bu adam sürekli enerjisiz ve aç bırakıyor beni. madem öyle yemek yediği zaman besinleri stoğa atayım der. yediklerinin direk yağ olarak depolar ve sen yemek yemediğin zamanlarda o depoladığı yağları yakar. hem yağlanmış olursun hemde metabolizmanı yavaşlatmış olursun.
bunun yerine az ve sık öğünler ile beslen. 3 ana 3 ara öğün kuralına uymaya çalış. karbonhidrattan, şekerden, tuzdan uzak dur. yemeklerde kullanılan yağlardan uzak dur. proteinli, salatalı öğünler tüket. ara öğünlerde vücudun gerek duyduğu yağı alması için kuru yemiş tüket 1 avuç kadar. akşam özellikle yediklerine dikkat et . karbo sakın alma akşam. ekmek vs ister tam tahıllı ister beyaz ekmek hiçbirşekilde tüketmemelisin. mümkünse akşam 6-7 gibi son ana öğününü ye ve yemek faslını bitir.
bu şekilde bir beslenme ile kilo verirsin ve minimum kas kaybı yaşarsın. birde üzerine düzgün idman yaparsan cardio ağırlıklı, en kısa sürede hedefe ulaşırsın.
Eline saglik..
Ya bu yaziyi sticky yapmak lazim guzel ozet olmus ayni sorular sorulup duruluyor:)
Eline saglik..
Ya bu yaziyi sticky yapmak lazim guzel ozet olmus ayni sorular sorulup duruluyor:)
bende diyorum ilk post'a eklensin diye ama yetkililer bize bahmiiyii :)
teşekkürler bu arada :)
Çılgın badiciler bende patates memnun oldum :D
Çılgın badiciler bende patates memnun oldum :D
bende aynen patates ki ne ptates :D
Dün göğüs biceps yaptım ben de heryerim ağrıyor :)
Dün göğüs biceps yaptım ben de heryerim ağrıyor :)
sen çıktın ya dün whats app grubundan. ortam çok pisleşti. hele geceye doğru miniksler ortalığı iptal ettiler :D :D zamanlaman müthişmiş.
sen çıktın ya dün whats app grubundan. ortam çok pisleşti. hele geceye doğru miniksler ortalığı iptal ettiler :D :D zamanlaman müthişmiş.
Evliyim diyorum hala anlamıyorlar uhahah :D
Evliyim diyorum hala anlamıyorlar uhahah :D
anlamazlar abi. kusturuyorlardı beni dün. iptal ettiler. sabaha kadar miğdem bulandı uyurken :D en iyisiini yapmışsın
anlamazlar abi. kusturuyorlardı beni dün. iptal ettiler. sabaha kadar miğdem bulandı uyurken :D en iyisiini yapmışsın
Uhauhahah :D
Dün başka bi salona gittim. Arada gitmek lazım çok iyi pump oldu. Kilolarım bile arttı direk
ugurbora
08-11-2013, 17:14
Selam arkadaslar yeni konuya ilk fotomuzla katılalım ,
***** kıs sezonu kestim diyeti hatlar biraz kayboldu. Su anda 81,5 kiloyum hedefim 85 kilo %5 orana gelmek Haziran basında. Yarışma bu sene iptal olunca planlarda değişti ister istemez.
Foto ceple çekildiği icin kalitesiz. Umarım kaliteli bir fotografım olur bigun :)
http://i1070.photobucket.com/albums/u499/ugurbora/96D4E4B8-D9A8-47E5-B547-C8A5339AC4C7-2245-000004FFB1E9384D_zps667c7561.jpg
i-vtec07
08-11-2013, 17:38
uğur abi selam nasılsın ? :)
maşallah abi 10 numarasın yine
Berkant_R32
08-11-2013, 17:49
Bilgilendirme icin cok sagol onat :)
Whatsapptan yazilcak gibi degilmis hakkat :)
Selam arkadaslar yeni konuya ilk fotomuzla katılalım ,
***** kıs sezonu kestim diyeti hatlar biraz kayboldu. Su anda 81,5 kiloyum hedefim 85 kilo %5 orana gelmek Haziran basında. Yarışma bu sene iptal olunca planlarda değişti ister istemez.
Foto ceple çekildiği icin kalitesiz. Umarım kaliteli bir fotografım olur bigun :)
http://i1070.photobucket.com/albums/u499/ugurbora/96D4E4B8-D9A8-47E5-B547-C8A5339AC4C7-2245-000004FFB1E9384D_zps667c7561.jpg
Mermi valla mermii.. Ateş ediyor adam.
BerkayKamaci
08-11-2013, 18:10
Dün ilk defa spinning'e katıldım salonda böyle bir şey olamaz ya 30dk dayanabildim. İlk sefer için fena değil dedi hoca artık her gün katılmaya çalışıcam yalnız dün geceden beri aşırı ağrı var bacaklarımda :D spora başladığımdan beri ilk defa böyle terledim zayıflamaya çalışanlara tavsiye ederim.
BerkayKamaci
08-11-2013, 18:22
Çorbalar Karbonhidrat değeri
Tavuk suyu 0
Et suyu sade 0
İşkembe 10
Paça 12
Sebze 12
Mantar 15
Domates 16
Kuşkonmaz 16
Şehriye 17
Tarhana 17
Mercimek 18
Bezelye 20
Sebzeler Karbonhidrat değeri
Patlıcan (1 adet) 4
Kabak (1 adet) 4
Dolmalık biber (1 adet)4
Kuşkonmaz 5
Enginar (1 adet) 6
Karnabahar 6
Kereviz 6
Kıymalı ıspanak 6
Etli lahana dolması 8
Püre ıspanak 8
Pırasa 8
Havuç 9
Bamya 10
Zeytinyağlı lahana dolması 18
Mısır (1 adet) 18
Pirinçli ıspanak 20
Taze bezelye 20
Çiğ Sebzeler Karbonhidrat değeri
Taze soğan (1 adet) 1
Maydanoz (10 gr.) 2
Kımızı turp (4 adet) 2
Yeşil biber (1 adet) 3
Salatalık (1 adet orta boy) 4
Havuç (1 adet orta boy) 4
Domates (1 adet orta boy) 6
Çiğ lahana (1 porsiyon) 7
Marul (1 adet orta boy) 8
Bakliyat Karbonhidrat değeri
Mercimek (lOOgr.) 48
Bezelye (lOOgr.) 45
Bakla (lOOgr.) 47
Nohut (lOOgr.) 50
Fasulye (lOOgr.) 52
Pirinç (lOOgr.) 53
Balıklar Karbonhidrat değeri
Trança ızgara 0
Kılıç ızgara 0
Kefal ızgara 0
Levrek ızgara 0
Barbunya ızgara 0
Barbunya tava 12
Çupra ızgara 0
Kalkan tava 12
Kefal tava 12
Hamsi tava 15
İstavrit tava 12
İstavrit ızgara 0
Lüfer tava 12
Lüfer ızgara 12
Istakoz haşlanmış (1 pors) 0
Istakoz kokteyl (1 pors) 1
Karides kokteyl (1 pors) 1
Karides tava (6 adet) 8
Karides haşlanmış (6 adet)0
Midye tava (8 adet) 10
Midye dolma (1 adet) 2
Midye haşlanmış (8 adet) 1
Kalamar tava (1 porsiyon)10
Meyveler Karbonhidrat değeri
Erik Tatlı (1 adet) 4
İncir (1 adet) 4
Kayısı (1 adet) 5
Şeftali (1 adet) 12
Elma Ortaboy (1 adet) 16
Armut Ortaboy (1 adet)18
Mandalina (1 adet) 9
Portakal (1 adet) 17
Greyfurt (1 adet) 16
Muz (1 adet) 22
Üzüm (100 gr) 9
Karpuz (100 gr) 4
Kavun (100 gr) 4
Yeşil Erik (100 gr) 6
Çilek (100 gr) 8
Kiraz (100 gr) 8
Doğal meyve suları Karbonhidrat değeri
Greyfurt 24
Portakal 28
Mandalina 24
Domates 10
Elma 32
Armut 36
Üzüm 42
Şeftali 30
Vişne 34
Kayısı 34
Çilek 24
Kola 23
Gazoz 21
Çay 0
Çay (tek şekerli)12
Soda 0
Et Karbonhidrat değeri
Şiş ızgara 0
Biftek ızgara 0
Bonfile ızgara 0
Pirzola ızgara 0
Köfte ızgara 1
Kuş başı sebzeli 6
Köfte tava 8
Döner 0
Pide döner 25
İskender 28
*Et porsiyonları 200 gramdır.
Tavuk Karbonhidrat değeri
Tavuk çevirme 0
Tavuk haşlama 0
Tavuk döner 0
Tavuk tava 8
*Tavuk porsiyonları 400 gramdır.
Sakatat Karbonhidrat değeri
Beyin salatası (1 porsiyon) 8
Beyin haşlama (lOOgr.) 1
Beyin tava (100 gr.) 10
Yürek ızgara (200gr.) 1
Böbrek sote (200gr.) 1
Böbrek ızgara (200gr.) 1
Ciğer ızgara (200gr.) 3
Ciğer tava (200gr.) 6
Dil haşlama (250gr.) 0
Dil tava (250gr.) 12
Şarküteri Karbonhidrat değeri
Sosis 1
Salam 1
Jambon 1
Pastırma 1
Sucuk 1
Yumurta Karbonhidrat değeri
Haşlanmış (1 adet) 0
Sahanda (1 adet) 0
Omlet sade (2 adet) 1
Omlet sebzeli (2 adet) 1
Omlet patatesli (2 adet) 22
Sucuklu sahanda (2 adet) 1
Pastırmalı sahanda (2 adet)1
Menemen (2 adet) 11
Süt mamulleri Karbonhidrat değeri
İnek sütü (1 su bardağı) 6
Ayran (1 Su Bardağı) 5
Keçi sütü (1 su bardağı) 13
Kaymak (1 yemek kaşığı) 1
Krem şanti (1 yemek kaşığı)1
Yoğurt (250gr.) 12
Beyaz peynir (100gr.) 1
Kaşar (100gr.) 1
Dil peyniri (100gr.) 1
İçkiler Karbonhidrat değeri
Kırmızı şarap (1/4 litre) 2
Rakı (1/6 litre) 0
Viski (1/6 litre) 0
Votka ( 1/6 litre) 0
Cin (1/6 litre) 0
Mezeler Karbonhidrat değeri
Çiroz (100gr.)1
Ançuez (100gr.)1
Lakerda (100gr.)1
Ciğer ezmesi (100gr.)3
Rus salatası (100gr.)8
Turşu (100gr.)6
Fava (100gr.) 47
Sardalya (3 adet) 0
Hardal (1 tatlı kaşığı) 2
Mayonez (1 yemek kaşığı)1
Ketçap (1 yemek kaşığı) 4
Sirke (1 yemek kaşığı) 1
Limon (1 adet) 6
Kuruyemişler Karbonhidrat değeri
Leblebi (50gr.) 16
Fındık (50gr.) 13
Fıstık (50gr.) 12
Badem (50gr.) 12
Ceviz (50gr.) 10
Patlamış mısır (50gr.)10
Kuru üzüm (50gr.) 38
Kestane (50gr.) 35
Kuru incir (1 adet) 6
Cips (lOOgr.) 10
Hamur işi ve tatlılar Karbonhidrat değeri
1 dilim francala (20gr.)11
1 dilim ekmek (20gr.) 12
Tost (20gr.) 8
Sandviç (50gr.) 25
Makarna (50gr.) 18
Börek (50gr.) 33
Pilav (50gr.) 10
Simit (1 adet) 25
Bisküvi (1 adet) 4
Kesme şeker (1 adet) 12
Baklava (1 porsiyon) 105
Muhallebi (1 porsiyon) 30
Çikolatalı pasta (1 porsiyon) 65
Kremalı pasta (1 porsiyon) 62
Meyveli pasta (1 porsiyon) 50
Kek (1 porsiyon) 30
Dondurma (1 porsiyon) 20
Karamela (lOOgr.) 68
Bonbon (lOOgr.) 72
Bitter çikolata (lOOgr.) 24
Bitter çikolata (lOOgr.) 55
Reçel (1 tatlı kaşığı) 14
Bal (1 tatlı kaşığı) 16
Karbonhidrat değerlerinize (70-75) dikkat ederseniz kilo almazsınız. Kilo vermek isterseniz (40-50) arasında tutun.
Böyle bir bilgi buldum kopyala yapıştır yapıyorum ihtiyacımız olabilir.:icon_tup:
ugurbora
08-11-2013, 19:15
uğur abi selam nasılsın ? :)
maşallah abi 10 numarasın yine
Saol abicim iyi diyelim iyi olalım :) eyvallah o senin güzelliğin
Mermi valla mermii.. Ateş ediyor adam.
Eyvallah kardeşim benim
Belli bir ağırlık çalıştıktan sonra kollarım vs taş gibi oluyor. Ama ertesi gün yumuşama başlıyor. Kullanmam gereken takviye mi var yoksa bu işin doğrusu bumu. Yani hep taş gibi olamıyormuyuz :)
yazdıgım duzende 5 aylık surecte nasıl 26 kılo verdıgımıde acıklarmısın? o sekılde kılo alınır dıyorsan mantıklı bı acıklaman vardır elbet.
cla ve lcarnıtıne nasıl ıse yaramıyor onuda cok merak ettım
Sorunun göbek ve şekerli nesfit yiyorsun :)
senin sıfır şeker tüketip sürekli cardio yapman lazım göbek bölgesinin erimesi için
walla kanka ben bu ısı kımın bıldıgını acıkcası anlayamadım herkes farklı bırseyden bahsedıyor herkes kafasına gore kendı test ettıgı sekılde uyguluyo ben bunu gordum. ben 5 ayda 26 kılo verdım kahvaltı dahıl 4 ogunle yazdıgım sekılde, 2 ana ogunle kılo alırsın dıyo mesela arkadas... bu ısın kesın bı kuralı olduguna ınanamıyorum ben kımse kusura bakmasın.
Dün ilk defa spinning'e katıldım salonda böyle bir şey olamaz ya 30dk dayanabildim. İlk sefer için fena değil dedi hoca artık her gün katılmaya çalışıcam yalnız dün geceden beri aşırı ağrı var bacaklarımda :D spora başladığımdan beri ilk defa böyle terledim zayıflamaya çalışanlara tavsiye ederim.
Skyporttamısın sen sanki gördüm seni ? spinning e gitme 3 gündür spora gidemiyorum felç oldum :D
kardeşim 5 ayda 26 kg verdim diyorsun ama yağ tulumuydun
şimdi denesene aynı diyet ile 5 ayda 26 kg verebilcekmisin
vucutta nekadar çok yag varsa en ufak kalori diyetinde kilo verirsin
ama amacımız kastan en az kg kaybederek vermekse senin diyetinle imkansız
sen 26 kg nin 10 kg sini belki kastan kaybettin
onatın anlattıgı farklı biz olaya farklı bakıyoruz sen farklı bakıyorsun
Nesfite gelince istiyorsan çok yiyebilirsin ama onuda akşam son öğünde değil günün ilk öğününde yemelisin senin vucudun karbonhidrat ihtiyacı varsa bile bu gece uyku öncesi değil sabah 8 saat aç kaldıgın zaman
Çorbalar Karbonhidrat değeri
Tavuk suyu 0
Et suyu sade 0
İşkembe 10
Paça 12
Sebze 12
Mantar 15
Domates 16
Kuşkonmaz 16
Şehriye 17
Tarhana 17
Mercimek 18
Bezelye 20
Sebzeler Karbonhidrat değeri
Patlıcan (1 adet) 4
Kabak (1 adet) 4
Dolmalık biber (1 adet)4
Kuşkonmaz 5
Enginar (1 adet) 6
Karnabahar 6
Kereviz 6
Kıymalı ıspanak 6
Etli lahana dolması 8
Püre ıspanak 8
Pırasa 8
Havuç 9
Bamya 10
Zeytinyağlı lahana dolması 18
Mısır (1 adet) 18
Pirinçli ıspanak 20
Taze bezelye 20
Çiğ Sebzeler Karbonhidrat değeri
Taze soğan (1 adet) 1
Maydanoz (10 gr.) 2
Kımızı turp (4 adet) 2
Yeşil biber (1 adet) 3
Salatalık (1 adet orta boy) 4
Havuç (1 adet orta boy) 4
Domates (1 adet orta boy) 6
Çiğ lahana (1 porsiyon) 7
Marul (1 adet orta boy) 8
Bakliyat Karbonhidrat değeri
Mercimek (lOOgr.) 48
Bezelye (lOOgr.) 45
Bakla (lOOgr.) 47
Nohut (lOOgr.) 50
Fasulye (lOOgr.) 52
Pirinç (lOOgr.) 53
Balıklar Karbonhidrat değeri
Trança ızgara 0
Kılıç ızgara 0
Kefal ızgara 0
Levrek ızgara 0
Barbunya ızgara 0
Barbunya tava 12
Çupra ızgara 0
Kalkan tava 12
Kefal tava 12
Hamsi tava 15
İstavrit tava 12
İstavrit ızgara 0
Lüfer tava 12
Lüfer ızgara 12
Istakoz haşlanmış (1 pors) 0
Istakoz kokteyl (1 pors) 1
Karides kokteyl (1 pors) 1
Karides tava (6 adet) 8
Karides haşlanmış (6 adet)0
Midye tava (8 adet) 10
Midye dolma (1 adet) 2
Midye haşlanmış (8 adet) 1
Kalamar tava (1 porsiyon)10
Meyveler Karbonhidrat değeri
Erik Tatlı (1 adet) 4
İncir (1 adet) 4
Kayısı (1 adet) 5
Şeftali (1 adet) 12
Elma Ortaboy (1 adet) 16
Armut Ortaboy (1 adet)18
Mandalina (1 adet) 9
Portakal (1 adet) 17
Greyfurt (1 adet) 16
Muz (1 adet) 22
Üzüm (100 gr) 9
Karpuz (100 gr) 4
Kavun (100 gr) 4
Yeşil Erik (100 gr) 6
Çilek (100 gr) 8
Kiraz (100 gr) 8
Doğal meyve suları Karbonhidrat değeri
Greyfurt 24
Portakal 28
Mandalina 24
Domates 10
Elma 32
Armut 36
Üzüm 42
Şeftali 30
Vişne 34
Kayısı 34
Çilek 24
Kola 23
Gazoz 21
Çay 0
Çay (tek şekerli)12
Soda 0
Et Karbonhidrat değeri
Şiş ızgara 0
Biftek ızgara 0
Bonfile ızgara 0
Pirzola ızgara 0
Köfte ızgara 1
Kuş başı sebzeli 6
Köfte tava 8
Döner 0
Pide döner 25
İskender 28
*Et porsiyonları 200 gramdır.
Tavuk Karbonhidrat değeri
Tavuk çevirme 0
Tavuk haşlama 0
Tavuk döner 0
Tavuk tava 8
*Tavuk porsiyonları 400 gramdır.
Sakatat Karbonhidrat değeri
Beyin salatası (1 porsiyon) 8
Beyin haşlama (lOOgr.) 1
Beyin tava (100 gr.) 10
Yürek ızgara (200gr.) 1
Böbrek sote (200gr.) 1
Böbrek ızgara (200gr.) 1
Ciğer ızgara (200gr.) 3
Ciğer tava (200gr.) 6
Dil haşlama (250gr.) 0
Dil tava (250gr.) 12
Şarküteri Karbonhidrat değeri
Sosis 1
Salam 1
Jambon 1
Pastırma 1
Sucuk 1
Yumurta Karbonhidrat değeri
Haşlanmış (1 adet) 0
Sahanda (1 adet) 0
Omlet sade (2 adet) 1
Omlet sebzeli (2 adet) 1
Omlet patatesli (2 adet) 22
Sucuklu sahanda (2 adet) 1
Pastırmalı sahanda (2 adet)1
Menemen (2 adet) 11
Süt mamulleri Karbonhidrat değeri
İnek sütü (1 su bardağı) 6
Ayran (1 Su Bardağı) 5
Keçi sütü (1 su bardağı) 13
Kaymak (1 yemek kaşığı) 1
Krem şanti (1 yemek kaşığı)1
Yoğurt (250gr.) 12
Beyaz peynir (100gr.) 1
Kaşar (100gr.) 1
Dil peyniri (100gr.) 1
İçkiler Karbonhidrat değeri
Kırmızı şarap (1/4 litre) 2
Rakı (1/6 litre) 0
Viski (1/6 litre) 0
Votka ( 1/6 litre) 0
Cin (1/6 litre) 0
Mezeler Karbonhidrat değeri
Çiroz (100gr.)1
Ançuez (100gr.)1
Lakerda (100gr.)1
Ciğer ezmesi (100gr.)3
Rus salatası (100gr.)8
Turşu (100gr.)6
Fava (100gr.) 47
Sardalya (3 adet) 0
Hardal (1 tatlı kaşığı) 2
Mayonez (1 yemek kaşığı)1
Ketçap (1 yemek kaşığı) 4
Sirke (1 yemek kaşığı) 1
Limon (1 adet) 6
Kuruyemişler Karbonhidrat değeri
Leblebi (50gr.) 16
Fındık (50gr.) 13
Fıstık (50gr.) 12
Badem (50gr.) 12
Ceviz (50gr.) 10
Patlamış mısır (50gr.)10
Kuru üzüm (50gr.) 38
Kestane (50gr.) 35
Kuru incir (1 adet) 6
Cips (lOOgr.) 10
Hamur işi ve tatlılar Karbonhidrat değeri
1 dilim francala (20gr.)11
1 dilim ekmek (20gr.) 12
Tost (20gr.) 8
Sandviç (50gr.) 25
Makarna (50gr.) 18
Börek (50gr.) 33
Pilav (50gr.) 10
Simit (1 adet) 25
Bisküvi (1 adet) 4
Kesme şeker (1 adet) 12
Baklava (1 porsiyon) 105
Muhallebi (1 porsiyon) 30
Çikolatalı pasta (1 porsiyon) 65
Kremalı pasta (1 porsiyon) 62
Meyveli pasta (1 porsiyon) 50
Kek (1 porsiyon) 30
Dondurma (1 porsiyon) 20
Karamela (lOOgr.) 68
Bonbon (lOOgr.) 72
Bitter çikolata (lOOgr.) 24
Bitter çikolata (lOOgr.) 55
Reçel (1 tatlı kaşığı) 14
Bal (1 tatlı kaşığı) 16
Karbonhidrat değerlerinize (70-75) dikkat ederseniz kilo almazsınız. Kilo vermek isterseniz (40-50) arasında tutun.
Böyle bir bilgi buldum kopyala yapıştır yapıyorum ihtiyacımız olabilir.:icon_tup:
saçmalık bu tavuk suyunun hiçmi yagı yok 0 karbo olması imkansız
rakının 250ml sinde 0 karbonhidrat imkansız rakı en kalorili içki bikere içiytorsun bardakta yağı kalıyor yağ varsa karbonhidratta var
kardeşim 5 ayda 26 kg verdim diyorsun ama yağ tulumuydun
şimdi denesene aynı diyet ile 5 ayda 26 kg verebilcekmisin
vucutta nekadar çok yag varsa en ufak kalori diyetinde kilo verirsin
ama amacımız kastan en az kg kaybederek vermekse senin diyetinle imkansız
sen 26 kg nin 10 kg sini belki kastan kaybettin
onatın anlattıgı farklı biz olaya farklı bakıyoruz sen farklı bakıyorsun
Nesfite gelince istiyorsan çok yiyebilirsin ama onuda akşam son öğünde değil günün ilk öğününde yemelisin senin vucudun karbonhidrat ihtiyacı varsa bile bu gece uyku öncesi değil sabah 8 saat aç kaldıgın zaman
dıyetısyene sureklı olarak kontrol oldum o donemde, dıyetısyenın tek soyledıgı sey kastan kaybetmıyosun boyle devam et tı. bana soylenılen bu. ayrıca her daım dısarda yemek yeme ımkanı olmuyo ısten dolayı bende suan yaptıgım sekılde yapıyorum ve halen kılo verıyorum sımdıde cla ve carnıtıne ek hydroxcut almaya basladım. bu sekılde oldugu kadar olucak yapcak bısı yok. haftanın mın 6 gunu spor yapıyorum ayrıca
walla kanka ben bu ısı kımın bıldıgını acıkcası anlayamadım herkes farklı bırseyden bahsedıyor herkes kafasına gore kendı test ettıgı sekılde uyguluyo ben bunu gordum. ben 5 ayda 26 kılo verdım kahvaltı dahıl 4 ogunle yazdıgım sekılde, 2 ana ogunle kılo alırsın dıyo mesela arkadas... bu ısın kesın bı kuralı olduguna ınanamıyorum ben kımse kusura bakmasın.
Şimdi şöyle örnek vereyim. Benim arkadaş kilo aldı ve adama sordum ne yiiyorsun diye. Sadece öğlen sağlam yersem bi daha hiç birşey yemem dedi.
Kahvaltı ve akşam yemeği yok. 78den 86kg oldu.
Metabolizma yavaşlayınca kilo alır. Çünkü yediği herşeyi vücut depolamak ister.
dıyetısyene sureklı olarak kontrol oldum o donemde, dıyetısyenın tek soyledıgı sey kastan kaybetmıyosun boyle devam et tı. bana soylenılen bu. ayrıca her daım dısarda yemek yeme ımkanı olmuyo ısten dolayı bende suan yaptıgım sekılde yapıyorum ve halen kılo verıyorum sımdıde cla ve carnıtıne ek hydroxcut almaya basladım. bu sekılde oldugu kadar olucak yapcak bısı yok. haftanın mın 6 gunu spor yapıyorum ayrıca
haftanın 6 günü spor yapmak + birşey değilki ne zaman dinlenicek o vucud 1 gün yeterlimi
haftada 5 gün idman iki gün dinlenme şart
diyetisyenlerin hepsi aynı şeyi söyler nerden biliyormuş kastan kaybetmedigini
üzerine 10 kg dumbell koydugun yagını kasını suyunu cıkartan makinadan mı anlıyormus :)
kendini kandırma ben 62 kg verdim 9 ayda nasıl küçüldüğümü unuttun galiba 38 cm kolum vardı kastan kaybetmedim nasıl diyebilirim cocuk gibiydim kocaman kafam vardı ufacık vucudum :)
Her diyet yapan kastan kaybeder cünkü karbonhidratı kesersin proteini azaltırsın kaybetmeme gibi şansın yok önemli olan bunu minimize yapmak oda sık sık az az yiyerek olur
hem az yedigin zaman vucudun yediklerinin tamamını sentezler ama karatay diyetindeki gibi günde iki ögün hayvan gibi yersen vucud bir seferde 20 gr protein sentezliyorsa yedigin diger bütün herşeyi dışkı yapar mideni yormuş olursun
CLA sürekli kullanırım ben faydası olduguna inanıyorum
kırmızı et sürekli yedigimden carntine kullanmıyorum
YasinOğlak
08-11-2013, 23:11
Sa bnde konuya dahil oluyım 5 aydır v.g sporunu yapıyorum sorunum kilo alamamak ilk 2 ay 8 kilo aldım tam vucud kendini topluyor derken aksilikler çıktı gdemedik spora ve birden eridim eski kiloma geri döndüm şuan tekrar başladım ve bu sefer çok kararlıyım boy 1.72 kilo 57 (3 ay önce 52) Şuan elimde olan suplementler 5400 kg Dymatize super mass gainer , Bsn Syntha 6, 5 kg nanobolix nanocarbonhidrat , universal %100 beef aminos ve multipower bcaa abilerimden istedigim bu arada yaş 19 bu ürünleri nasıl kullanmalıyım ve yemek düzenimi ne şekilde ayarlamalıyım ?
haftanın 6 günü spor yapmak + birşey değilki ne zaman dinlenicek o vucud 1 gün yeterlimi
haftada 5 gün idman iki gün dinlenme şart
diyetisyenlerin hepsi aynı şeyi söyler nerden biliyormuş kastan kaybetmedigini
üzerine 10 kg dumbell koydugun yagını kasını suyunu cıkartan makinadan mı anlıyormus :)
kendini kandırma ben 62 kg verdim 9 ayda nasıl küçüldüğümü unuttun galiba 38 cm kolum vardı kastan kaybetmedim nasıl diyebilirim cocuk gibiydim kocaman kafam vardı ufacık vucudum :)
Her diyet yapan kastan kaybeder cünkü karbonhidratı kesersin proteini azaltırsın kaybetmeme gibi şansın yok önemli olan bunu minimize yapmak oda sık sık az az yiyerek olur
hem az yedigin zaman vucudun yediklerinin tamamını sentezler ama karatay diyetindeki gibi günde iki ögün hayvan gibi yersen vucud bir seferde 20 gr protein sentezliyorsa yedigin diger bütün herşeyi dışkı yapar mideni yormuş olursun
CLA sürekli kullanırım ben faydası olduguna inanıyorum
kırmızı et sürekli yedigimden carntine kullanmıyorum neyse bakıcam ogunlere felan, bu karmasa benı cıdden sıkıyo
Şimdi şöyle örnek vereyim. Benim arkadaş kilo aldı ve adama sordum ne yiiyorsun diye. Sadece öğlen sağlam yersem bi daha hiç birşey yemem dedi.
Kahvaltı ve akşam yemeği yok. 78den 86kg oldu.
Metabolizma yavaşlayınca kilo alır. Çünkü yediği herşeyi vücut depolamak ister.
evet tek ogun beslenen arkadasim var oda gobekli bildigin:)
Adas suda var yalniz, uzun sure aclik yada az ogunlu beslenildiginde metabolizma yavasliyor ok ama istah azalimi mide kuculmeside yaninda geliyor . oruc tutulan zamani dusunelim iftarda hemen kesiliyoruz...
tek dogru yok bu iste ama saglikli ve buyuk oranda dogru olani sik az yemek..
coastguard
09-11-2013, 00:25
Kilo vermeye çalışan arkadaşlar spor öncesi yada sonra öğünlerini nasıl yapıyorlar?
+Birde Bu şeker meselesi var, tamamen kestim bundan önce kola,didi vb şekerli ürünleri çok sık ve çok tüketirdim birden kesince resmen gardım düşüyor sanki sürekli oruçlu geziyormuş gibiyim .Her yemekten sonra canım istiyor bunu gidermek için meyve yiyorum onu da yeme diyorlar bunun için ne yapmalı siz bu evreyi nasıl atlattınız ?
ben atlatmak ıcın bırsey yapmadım dırek o sekıl devam edıyorum. seker tuz onu tamamen kestım. caya 3 seker atardım anında kestım ve suan cayı gayet lezzetlı olarak ıcıyorum, elımden tuzluk dusmezdı sımdı hıc aramıyorum. zamanla gecer
coastguard
09-11-2013, 00:45
abi meyve olayına nasıl bakıyorsunuz 26 kilo vermişsin, yiyor musun, yoksa yasaklar listesinde mi?
walla ılk aylarda bır kac kere yedım, baktımkı acıktırıyor benı, bıraktım yemıyorum.
ocak ve hazırandan ıkı foto koyayım bende
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/599713_417546871610194_1273228549_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/s720x720/397951_563583447006535_926870030_n.jpg
evet tek ogun beslenen arkadasim var oda gobekli bildigin:)
Adas suda var yalniz, uzun sure aclik yada az ogunlu beslenildiginde metabolizma yavasliyor ok ama istah azalimi mide kuculmeside yaninda geliyor . oruc tutulan zamani dusunelim iftarda hemen kesiliyoruz...
tek dogru yok bu iste ama saglikli ve buyuk oranda dogru olani sik az yemek..
Doğru kesiliyoruz ama ramazanda kilo veren az oluyor. En azından ben kilo alıyorum :)
aslanneron
09-11-2013, 01:28
walla ılk aylarda bır kac kere yedım, baktımkı acıktırıyor benı, bıraktım yemıyorum.
ocak ve hazırandan ıkı foto koyayım bende
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/599713_417546871610194_1273228549_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/s720x720/397951_563583447006535_926870030_n.jpg
abi gençleşmişsin resmen aynen devam spininglere :icon_tup: :icon_tup:
BerkayKamaci
09-11-2013, 07:08
Skyporttamısın sen sanki gördüm seni ? spinning e gitme 3 gündür spora gidemiyorum felç oldum :D
aynen skyporttayım :) benım de su an baldırlarım öyle bir ağrıyor anlatamam.. ama gidicem işe yarıcak bence :D
ogunlerımı yazayım ınstagram da da paylasıyorum zaten
kahvaltı
tam sampıyon ısı
4 tam yumurta
100gr beyaz peynır
50 gr eskı kasar
2 mandalına
50gr hındı fume
50 gr dana jambon
2 tam cevız
2 obama kuru kayısı
2 kuru ıncır
100gr (yulaf - kepek makarna - basmatı pırınc 3 unden bırı keyfıme gore)
domates - hıyar - bıber - gobek salata lımıtsız
yesılcay karısımı yapıyorum (gınseng-zencefıl-mate-tarcın-yasemın)
ogle
100gr (pısmemıs tartıyorum) kepeklı makarna ya da basmatı pırınc
250gr pısmemıs (et ya da hındı ) balık olursa 200gr tartıyorum (balık dıyet yapanın dostudur ve cok daha kalıtelıdır ıcınde kı omega3 proteın sentezını arttırır balıgın 200gr mı et ve hındı nın 250-300gr mına esıt olur fazla gramaj ıle mıdeyı cok yorarsınız sızı 5-6 saat tok tutabılır ıstahınızı kapatır 200gr mı gecmeyın balık ogunlerınde).
mutlaka zeytınyaglı kerevız - fasulye - barbunya - brokolı - karnabahar gıbı sebzı yemegı bı tabak
sınırsız salata
bu ogunden sonrakı ogunumden once
1 olcek proteın shake
1 porsıyon amıno asıt
40 dk snra yukarda kı ogunun aynısı ama bu sefer zeytınyaglı yemegı yemıyorum
ıdmandan sonra
kolay hazmedılır proteın tercıh edıyorum genellıkle yumurta oluyor yumurta olmazsa
baklagıllerden (nohut - fasulye gıbı ) karsılıyorum proteın ıhtıyacımı.
cunku ıdmandan 11 de cıkıyorum. zaten ıdman sonrası bı olcek shake ve 1 porsıyon amıno asıt alımı gerceklestırdıgım ıcın uzerıne az mıktar karbo ve proteın yeterlı oluyor.
50gr cıg tartılmıs basmatı pırınc (spor sonrası kepeklı tercıh etmıyorum metobolızma uykuya hazırlandıgı ıcın gec hazm oluyor uykudan rahatsızlık verıyor)
3 tam yumurta haslanmıs
ya da 1 kase kurufasulye - nohut yemegı
fsrk ettıysenız sabah kahvaltısı en agır olan ogun dıger ogunlerde hep azalma var. son ogun ıse mınımum. ama vucudun ısteıgını karsılar mıktarda. bu mıktarı sız kendınızde deneyerek bulacaksınız. herkesde aynı olmaz
AHMET
Senin her gun bu detaylari hazirlamaya vaktin ve yerin var demek kanka, benim o imkanim malesef yok
ClioRs182
09-11-2013, 10:49
bende ufaktan yapıyorum 3 aydır tamamen doğal besleniyorum bundan sonra protein tozu kullanmayı düşünüyorum 70 kg yim şu anda :)
http://imageshack.us/a/img46/4166/8od2.jpg
ogunlerımı yazayım ınstagram da da paylasıyorum zaten
kahvaltı
tam sampıyon ısı
4 tam yumurta
100gr beyaz peynır
50 gr eskı kasar
2 mandalına
50gr hındı fume
50 gr dana jambon
2 tam cevız
2 obama kuru kayısı
2 kuru ıncır
100gr (yulaf - kepek makarna - basmatı pırınc 3 unden bırı keyfıme gore)
domates - hıyar - bıber - gobek salata lımıtsız
yesılcay karısımı yapıyorum (gınseng-zencefıl-mate-tarcın-yasemın)
ogle
100gr (pısmemıs tartıyorum) kepeklı makarna ya da basmatı pırınc
250gr pısmemıs (et ya da hındı ) balık olursa 200gr tartıyorum (balık dıyet yapanın dostudur ve cok daha kalıtelıdır ıcınde kı omega3 proteın sentezını arttırır balıgın 200gr mı et ve hındı nın 250-300gr mına esıt olur fazla gramaj ıle mıdeyı cok yorarsınız sızı 5-6 saat tok tutabılır ıstahınızı kapatır 200gr mı gecmeyın balık ogunlerınde).
mutlaka zeytınyaglı kerevız - fasulye - barbunya - brokolı - karnabahar gıbı sebzı yemegı bı tabak
sınırsız salata
bu ogunden sonrakı ogunumden once
1 olcek proteın shake
1 porsıyon amıno asıt
40 dk snra yukarda kı ogunun aynısı ama bu sefer zeytınyaglı yemegı yemıyorum
ıdmandan sonra
kolay hazmedılır proteın tercıh edıyorum genellıkle yumurta oluyor yumurta olmazsa
baklagıllerden (nohut - fasulye gıbı ) karsılıyorum proteın ıhtıyacımı.
cunku ıdmandan 11 de cıkıyorum. zaten ıdman sonrası bı olcek shake ve 1 porsıyon amıno asıt alımı gerceklestırdıgım ıcın uzerıne az mıktar karbo ve proteın yeterlı oluyor.
50gr cıg tartılmıs basmatı pırınc (spor sonrası kepeklı tercıh etmıyorum metobolızma uykuya hazırlandıgı ıcın gec hazm oluyor uykudan rahatsızlık verıyor)
3 tam yumurta haslanmıs
ya da 1 kase kurufasulye - nohut yemegı
fsrk ettıysenız sabah kahvaltısı en agır olan ogun dıger ogunlerde hep azalma var. son ogun ıse mınımum. ama vucudun ısteıgını karsılar mıktarda. bu mıktarı sız kendınızde deneyerek bulacaksınız. herkesde aynı olmaz
AHMET
Çok iyi beslendiğinizi yakınen biliyoruz instagramı açmaya korkar oldum :D Aslında bu sporun en önemli kısmı beslenme...
İdman öncesi muz ya da elma yiyorum sabah 6,30 da idman yaptığım için aç karnına nox falan mide bulandırmasın diye
idman sonrası kahvaltıda 4 yumurta + domates peynir yeşillik sandviç ile kahvaltı yapıyorum
Öğlen genelde tavuk yiyorum + karbo almam gerektiğinde pilava asılıyorum
Akşamları da genelde et yiyerek geçiştiriyorum...
Spora başladığımda 75 kg idim dün tartıldım, 75,300 gr olarak ölçtüm... (Mayıs 2013'de başladım)
Kardiyo hiç yapmıyorum aslında yanlış ama kilo verme ihtiyacım yok... Kalan 1 boş günümde de yüzmeyi planlıyorum ama bakalım ya da crossfite geçmeyi düşünüyorum.
....
AHMET
yarasın kas olsun hepsi.
ers10weys91
09-11-2013, 12:23
Ankara turangüneşte dennissworldsporcenter falan varmış göreniniz oldumu hiç
neyin nesi bu yer
Ankara turangüneşte dennissworldsporcenter falan varmış göreniniz oldumu hiç
neyin nesi bu yer
hiç görmedim abi öyle bir yer. biliyorsun orada oturuyorum.
face linki
https://www.facebook.com/pages/DENN%C4%B0SS-WORLD-SPOR-CENTER/125157784260764
buda google maps linki, adreste yazılı
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=m&oe=UTF8&msa=0&msid=205394943357428262619.0004cb03583d63d11fa50
msb lojmanlarını geçince panoradan eve gittiğini düşün gop güzergahından, msb lojmanlarını geçince sağda bir yerde. tahminen iç kısımda turan güneşe paralel yolda.
ers10weys91
09-11-2013, 12:40
hiç görmedim abi öyle bir yer. biliyorsun orada oturuyorum.
face linki
https://www.facebook.com/pages/DENN%C4%B0SS-WORLD-SPOR-CENTER/125157784260764
buda google maps linki, adreste yazılı
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&t=m&oe=UTF8&msa=0&msid=205394943357428262619.0004cb03583d63d11fa50
msb lojmanlarını geçince panoradan eve gittiğini düşün gop güzergahından, msb lojmanlarını geçince sağda bir yerde. tahminen iç kısımda turan güneşe paralel yolda.
yok öyle biyer yalanmış ne ayaksa
yok öyle biyer yalanmış ne ayaksa
adres gösterdiği bölge de zaten facebook fotosunda ki gibi bina yok. allah allah ne acaba
Çok iyi beslendiğinizi yakınen biliyoruz instagramı açmaya korkar oldum :D Aslında bu sporun en önemli kısmı beslenme...
İdman öncesi muz ya da elma yiyorum sabah 6,30 da idman yaptığım için aç karnına nox falan mide bulandırmasın diye
idman sonrası kahvaltıda 4 yumurta + domates peynir yeşillik sandviç ile kahvaltı yapıyorum
Öğlen genelde tavuk yiyorum + karbo almam gerektiğinde pilava asılıyorum
Akşamları da genelde et yiyerek geçiştiriyorum...
Spora başladığımda 75 kg idim dün tartıldım, 75,300 gr olarak ölçtüm... (Mayıs 2013'de başladım)
Kardiyo hiç yapmıyorum aslında yanlış ama kilo verme ihtiyacım yok... Kalan 1 boş günümde de yüzmeyi planlıyorum ama bakalım ya da crossfite geçmeyi düşünüyorum.
şurda anlaşalım lütfen
cardio kg vermek için değildir YAĞ yakmak içindir
sen hatların belli olsun istiyrsan mecbur cardio yapacaksın
interval yada hit şaşırtmalı yaparsan cardionu yaglarını azaltırsın dinlenme idman ve beslenmen de iyi olduktan sonra kastan kg almaya başlarsın yavaş yavaş
Kür yaparken bil kastan kaybederim diye cardio yapmayan insanlar var hem obur oluyorlar hemde hjiç cardio yapmadıklarından aşırı yağlanıyorlar sonra define olmaya başladıklarında cardio alışkanlığı olmadığı için kurutan ilaçlara daha çok yükleniyorlar
Sa bnde konuya dahil oluyım 5 aydır v.g sporunu yapıyorum sorunum kilo alamamak ilk 2 ay 8 kilo aldım tam vucud kendini topluyor derken aksilikler çıktı gdemedik spora ve birden eridim eski kiloma geri döndüm şuan tekrar başladım ve bu sefer çok kararlıyım boy 1.72 kilo 57 (3 ay önce 52) Şuan elimde olan suplementler 5400 kg Dymatize super mass gainer , Bsn Syntha 6, 5 kg nanobolix nanocarbonhidrat , universal %100 beef aminos ve multipower bcaa abilerimden istedigim bu arada yaş 19 bu ürünleri nasıl kullanmalıyım ve yemek düzenimi ne şekilde ayarlamalıyım ?
lütfen konuyu baştan okuyun bununla alakalı onatın yazdığı paragraf var
birde benim ekstra olarak hep söylediğim öğünlere 100-150 gr hindistan cevizi eklemeniz kilo almanıza yardımcı olucaktır
Ahmet güzel yere değinmiş. Ben de hergün mutlaka kuru fasulye veya mercimek yerim. Hem protein hem karbo
Ahmet güzel yere değinmiş. Ben de hergün mutlaka kuru fasulye veya mercimek yerim. Hem protein hem karbo
Bende ham bur gır ve nutella banana yerim :D protein karbo önemli axcajdgckavc
sen insan mısın :hahaha:
Geldi yine .. :D Aynen kanka heleki ıslak hamburgerdeki :D
sen insan mısın :hahaha:
Geldi yine .. :D Aynen kanka heleki ıslak hamburgerdeki :D
Besuya borçluyum formumu :D
http://i989.photobucket.com/albums/af19/gokizd/C0F16737-FAEF-466A-BD61-2C38E7653EE4-303-000000182EC2112B_zpsf733268e.jpg
http://i989.photobucket.com/albums/af19/gokizd/CDB6C15D-B01E-474A-A1E3-A50BF6033595-303-00000018338D2B8D_zpsc0f872d7.jpg
http://i989.photobucket.com/albums/af19/gokizd/9A60BED9-E2AE-437A-9585-E27060CB89A5-303-00000018389F7D3E_zps791a7a66.jpg
http://i989.photobucket.com/albums/af19/gokizd/50C4A24B-8B67-455A-BA2B-61356BB4D9EB-303-000000183D195B60_zps29f374ad.jpg
Besuya borçluyum formumu :D
hay sizin besunuza :D :D :D valla afişe olacaz hee
Ne güzel valla yediklerin kasa gidiyo :D
bartubasot
10-11-2013, 08:20
hydroxycut kullanimi kutunun arkasinda yaziyor yalniz bir sey sormak istedim. Spor olmadigi gunler kullanimi nasil olmali,yada kullanilmamalimi ?
Birde suan cla ve l-carnatine kullaniyorum bunlari kesmem gerekirmi ?
hydroxycut kullanimi kutunun arkasinda yaziyor yalniz bir sey sormak istedim. Spor olmadigi gunler kullanimi nasil olmali,yada kullanilmamalimi ?
Birde suan cla ve l-carnatine kullaniyorum bunlari kesmem gerekirmi ?
spor olmadıgı günler sakın kullanma hydrox ben de kullandım efedrin var hızlandırıcı var icinde :) ritimlerini bozar spor öncesi kullanip exercise kardio ya yükleneceksin , hepsini aynı anda kullanma bitir digerini ara var bir süre 10 - 15 gün felan cigerin vucudun dinlensin hem sorna tekrardan kullanıma başlarsin dostum:)
kickbuttowski
10-11-2013, 08:33
Konserve ürünler doğal olanlardan ne kadar farklı? Konservelerin meyve, baklagil vs. besin değeri olarak işlenmemiş ürünlere karşı dezavantajı nedir?
Edit: bir de bu creatin denen nane bir tek bende mi üstüne suyu döker dökmez beton oluyor donup kalıyor, çözünmeden şeykırın içinde dönüp duruyor?
Satıcıya ayar oldum zaten 2 tane şeykır sattı ikiside kaçırıyor nalet! :mad:
2 sene aradan sonra bende yarın spora başlıyorum. Çok motive durumdayım fakat fazlasıyla yağlandım inşallah biran evvel kurtulurum. Boy : 175 kilo: 87 bakalım yaza kadar neler değişecek.
orkuteren
10-11-2013, 10:00
arkadaşlar herkese keyfli forumlar ;
Bundan 1.5 ay öncesine kadar bir bisiklet sevdası başladı güzel arkadaşlıklar kurdum ve kendimi bir bisiklet sevdalısı gurubun içinde buldum hafatada 4 gün yaklaşık 30 ila 50 km lik turlara çıkmaya başladım (ortalama hızlarımız 25km civarında idi) turlara başladığımda 105 kilo civarı idim ve şuanki kilom 97.5-98 arasında seyrediyorum ve havalar soğuduğu için bisiklet aktivitesini eskisi kadar yerine getiremez oldum.
Bu yüzden eşim ve ben spor salonuna yazıldık + olarakta işime yürüyerek sabah 5.5 km akşamda 5.5 km yürüyerek toplamda 11-12 km mesafe gidip gelmeye karar verdim ki sıkılmadan ortlama 50 dk süreyle tempolu yürüyüş yapıyorum sabah akşam olmak üzere. Spor salonun hocası spora 5 dk lık bisiklet ile ısınma daha sonra kol çalışması kanat çalışmaları ön ve arka bacak çalışma programı verip daha sonrada 45 dk lık bir cardio ( yürüme , bisiklet ve bi hareket daha var ismini bilmiyorum eller ve ayaklar aynı anda tempo tutuyor ) porgramı verdi daha önce spor salonu tecrübelerim olmuştu ki bu onlara nazaran tam tersi geldi acaba bi yerde yanlışımız var mı ?
Birde konunun başında l-carnetine sayesinde vücuttaki yağın enerjiye dönüşmesine destek olduğunu okudum acaba bunu almam gerekiyor mu ? ki birde yan etkisi var mı yok mu ? bilgilendirme yaparsanız çok severim ... kan tahlillerim olabiliceği kadar düzgün hayatımda ekmek ve şeker yok ....
spor olmadıgı günler sakın kullanma hydrox ben de kullandım efedrin var hızlandırıcı var icinde :) ritimlerini bozar spor öncesi kullanip exercise kardio ya yükleneceksin , hepsini aynı anda kullanma bitir digerini ara var bir süre 10 - 15 gün felan cigerin vucudun dinlensin hem sorna tekrardan kullanıma başlarsin dostum:)
Efedrin mi var içinde :) öyle bir söylenti vardı. Söylenti olarak kaldı.
Efedrin mi var içinde :) öyle bir söylenti vardı. Söylenti olarak kaldı.
yasaklanmasının bir kaç sebebi var spor haricinde kullananlarda oldugu için yasaklandi
Evet kardeşim mevcut içinde. hızlandırıcı özelliği var ve bünyesi zayıf insanlarda yag kilo oranı yüksek olduğu zamanda ritim bozuklugunada yol açiyor :) ve şuan bu ilacı piyasadan kaldirdilar hiçbirşekilde yok Hydrox STİX toz halinde olanından bahsediyorum, yaklaşık 2 ay oldu yada geçti sildiler piyasadan ilaci gelmiyor artik:)
yasaklanmasının bir kaç sebebi var spor haricinde kullananlarda oldugu için yasaklandi
Evet kardeşim mevcut içinde. hızlandırıcı özelliği var ve bünyesi zayıf insanlarda yag kilo oranı yüksek olduğu zamanda ritim bozuklugunada yol açiyor :) ve şuan bu ilacı piyasadan kaldirdilar hiçbirşekilde yok Hydrox STİX toz halinde olanından bahsediyorum, yaklaşık 2 ay oldu yada geçti sildiler piyasadan ilaci gelmiyor artik:)
bunla ilgili ürünün arkasında efedra vardır diye yazıyor mu ? yoksa her zamnki gibi muscletech özel karışımı gibi birşey mi yazmışlar. ben arkasında efedra vardır yazdığını hiç düşünmüyorum. şuan hali hazırda elite mevcut birçok yerde. stix olanı elite'ten önce çıkan ve dediğin gibi kısa süre kalandı. stix haricindekilerde yoktu. ben olduğuna inanmıyorum çünkü ben efedrin maddesini iyi bilirim. hiç efedeki hisler yoktu . stixi de kullanmadım dediğin gibi belki onda vardır.
bunla ilgili ürünün arkasında efedra vardır diye yazıyor mu ? yoksa her zamnki gibi muscletech özel karışımı gibi birşey mi yazmışlar. ben arkasında efedra vardır yazdığını hiç düşünmüyorum. şuan hali hazırda elite mevcut birçok yerde. stix olanı elite'ten önce çıkan ve dediğin gibi kısa süre kalandı. stix haricindekilerde yoktu. ben olduğuna inanmıyorum çünkü ben efedrin maddesini iyi bilirim. hiç efedeki hisler yoktu . stixi de kullanmadım dediğin gibi belki onda vardır.
Bende kullandım kapsül değil toz olan stix den bahsediyoru iyi bir diet kardio ile güzel başaralı kilo verebildim karaciğeri yoruyor ve gerçekten te extacy atmış gibi çok hızlı kan dolaşımı ve dinç oluyorsun ritim bozukluguda çıkabiliyor kişide ama dedigim gibi kimi insanin bünyesi kaldirir kimisi kaldiramamistir çok şükür bende STİX kullanımını bitirdikten sonra hastaneye gittim karaciger ve kalp ritim kontrolüm temiz çıktı
ve bunu ex kullanan kişiler kendilerini bu stix ilaci ilede hızlandırmak amaclı icecek olarakda kullananlarda çıktığı duymuştum. türkiyede yasaklandı bu ilaç. ama hızlandırıcı bir ilaçtir
, yan sanayisi ile şöyle bir durum var gerçek orjinal bir stix 8 saat uyutmuyor ve hızlı kalabiliyorsun. ama sahte üretimleri ile aynı shoplarda olabiliyor spor sonrası uyutuyor faydası yok asla orjinal musletech hydro stix ürünü en kötü spor sonrası 5 saat içinde uyuyamazsın. hayır kardeşim ben bayadir araştirdim ilacdan alabilmek adına
malesef yok. şu son ölen gencten sonra saglık bakanı herkes bu tür ilaclara karşı kötümser bakmaya başladi :)
Efedrin var içinde mevcut daha yeni arkadaşımı aradım vucut olimpiatlarına hazırlanıyor oda oda doğrulayip teyitledi . piyasada yok hiçbir şekilde bulunmuyor. eve piyasada olanıda çakmadir yani
Ya arkadaslar kusura bakmayinda bisey dicem hydroxcuttam kime bisey olmus vucudunuzda hormonel bi bozukluk yoksa yok extacy gibi kan akisini arttirioy filan bunlar biraz bos bence hayatinizda ilk defa yag yakici kullanip termojenik yag yakici kullanirsan vucut tabi afallar eger bi spor gecmisin varsa bu dedikleriniz biraz psikolojik sonucta ilac degil supplement kullaniyosun icinde efedrin varmi yokmu o bile belli degil ki bi sticksin icinde ne kadar efedrin olabilir 1 ampul efedrin icince soyledigin seyler olur kalp hizlanir adrenalin yukselir yoksa hydroxcut oyle mukkemel bisey degil yani
http://p1311.hizliresim.com/1h/b/udqvl.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://p1311.hizliresim.com/1h/b/udqw2.png (http://bit.ly/c25MCx)
Vücut Geliştirme :: Başlığı Görüntüle - Muscletech Hydroxycut Hardcore ... (http://www.vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?t=23106)
bak yukardaki2 link ürün içeriğini gösteren, ürünün arkasında yazan liste. 3.link ise okursan edip toçsoy da yazmış. aynı dediklerimi. eski serilerinde vardı. ilk çıkan hardcore pro seriesde. ama sıkı takipçisiysen supplementleri, muscletech bir ara gelmedi. sokmadılar. özellikle hydroxycut gelmedi. sonra dedilerki yeni serisi gelicek. işte o yeni seri stix. ama içeriklerinde düşündüğün gibi efe yok. yani bana bilimsel bir belge göstermelisin :) yukarda paylaştığım ilk 2 link ürünün içeriklerini gösteriyor. yüksek miktarda, yaklaşık 3 sek kahve miktarında caffein var içinde. senin hislerin kafeinden bence. çünkü efe uykusuzluk falan yapmaz. iştah keser, idmanı manyak çıkarmanı sağlar. yüksek kalp ritmi sağlar. tamamen katabolictir. aldığında ama harbi efeyse saç diplerine kadar karıncalanır kafan :D bunları yaşayan kimse duymadm ben hydroxycutta..
belirtmek istiyorum sana muhalefet olmak için demiyorum. bilgilerde hangimizde yanlışlık varsa ortaya çıksın ki bilmeyenler faydalansın.
Bi durumda su var Turkiyedeki cogu supplementin besin degerleri yurt disindakinden farkli bkn optimum whey protein yani piyasadaki urunler neye gore cakma oluyo
bartubasot
11-11-2013, 09:46
Bugun itibariyle hydroxycut elite basladim,internette bazi yorumlarda piskolojisi iyi olmayan ve panik atagi olan kullanmasin yaziyordu kendi kendime ne alaka dedim fakat gercekten guclu bir ilac dogruymus dedikleri yada bende fazla etki yaratti ilk basladim diye bunyenin alisacagini dusunuyorum :)
Etkisi ise ciddi derecede kalp ritmi artiyo hafif titreme veriyo geciyo kullancak olan varsa gercekten kendini guclu hissediyosa baslasin. İlerleyen gunlerde gelismeleri yazarim.
Suan icin boy 1.74 78.2 kilo ile basladim
Olcum oranlari fat%17.2,fat mass13.6, muscle mass 62,4
M U R A T
11-11-2013, 09:52
hydroxycut ben 1 yıldır kullanıyorum antreman günü 3 adet tavsiyem saat 5 ten 6 dan sonra kullanılmaması yoksa bütün gece uykusuz kalınabilir :)
bartubasot
11-11-2013, 10:20
hydroxycut ben 1 yıldır kullanıyorum antreman günü 3 adet tavsiyem saat 5 ten 6 dan sonra kullanılmaması yoksa bütün gece uykusuz kalınabilir :)
Antreman olmadigi gun kullanilmiyo dimi kimisi kullanmis kimisi kullanmamis orayi cozemedim daha siz nasil yaptiniz ?
M U R A T
11-11-2013, 10:26
Antreman olmadigi gun kullanilmiyo dimi kimisi kullanmis kimisi kullanmamis orayi cozemedim daha siz nasil yaptiniz ?
o birazda kullanana kalmış ben kış döneminde boş günümde kullanmıyorum yazın biraz daha yağ yakmaya özem gösterince boş günümde de kullanıyorum
Bugun itibariyle hydroxycut elite basladim,internette bazi yorumlarda piskolojisi iyi olmayan ve panik atagi olan kullanmasin yaziyordu kendi kendime ne alaka dedim fakat gercekten guclu bir ilac dogruymus dedikleri yada bende fazla etki yaratti ilk basladim diye bunyenin alisacagini dusunuyorum :)
Etkisi ise ciddi derecede kalp ritmi artiyo hafif titreme veriyo geciyo kullancak olan varsa gercekten kendini guclu hissediyosa baslasin. İlerleyen gunlerde gelismeleri yazarim.
Suan icin boy 1.74 78.2 kilo ile basladim
Olcum oranlari fat%17.2,fat mass13.6, muscle mass 62,4
İlaç değil supplement diyelim.
Arkadaşlar zaten Efedrin avrupada yasak
çoğu supplement de Türkiyedekilerin hepsi gibi Avrupa üretimi
o yüzden USA dekiler ile TR dekilerin değerleri farklıdır
isterseniz elinizdeki protein tozu amino asit ile BB forumdan USA dekileri karşılaştırın anlıyacaksınız
bazı ülkelerde yasak olmayan maddeler supplementlerde var ama yasak olan ülkeler için aynısının içindeki oranları düşük ve bazı maddeler eksik olarak üretimi yapılıyor
Bu arada Hydroxcut elite USA den aldım ben 10 kutu hala kullanıyorum onun içinde de efedrin yok
Hydroxycut aldığınızda üzerini iyi okursanız size asla Antrenmanınız ve onun aralıkları ile ilgili bilgi vermez.
Yemekten yarım saat önce almanız gerektiği ile ilgili bilgiler yazar. İlk hafta yada 3 gün 2 adet, sonrasında hep 3 adet olarak alınması gerektiğini belirtir. Bu tarz ürünler sizin antrenmanınıza karışmaz, yemeğinize karışır.
Abiler kardeşler Koşuyolu-Bostancı aralığında spor salonu önerin bana lütfen.Yine kilo alıyorum şöyle 1 yıllık üyelik yaptıracağım fiyat uçmasın bide otoparkı olsun bide salak sepet underground olmasın.
beyler sizlere danışmak ve fikir almak istiyorum;
öncelikle 1.85 boyunda ve 83 kilodayım.
hafifi bir göbeğim var.
haftanın 2 günü iş yerimde öğle arasında spor salonuna gidip 40 dakika da 6 km koşuyorum.
ayrıca cumartesi sabahları belgrada koşmaya gidiyorum. yine aynı 6 km 37 dakika falan.
ayrıca 1 veya 2 gün de kol ve karın çalışıyorum yine öğlen arasında iş yerimde.
fakat öğle arası olduğu için aç karnına oluyorum. yemeğimi spordan sonra yiyorum.
bu konuda bana verebileceğiniz bir taviye var mı?
genel olarak az yemek yiyorum ama göbeğim erimemek konusunda ısrarlı.
ne yapabilirim?
typermelih
11-11-2013, 20:45
http://img811.imageshack.us/img811/7941/cgk7.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/811/cgk7.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
typermelih
11-11-2013, 20:51
20131103 130603 - YouTube (http://youtu.be/e6fF45PlhWs)
melih abi maşallahın var.
arkadaşlar bu arada glutamin in en efektif kullanımı nasıl olmalıdır? antremandan önce, yatmadan önce, canın istediği zaman vs? püf noktası nedir kısaca.
teşekkür ederim
typermelih
11-11-2013, 20:57
http://img849.imageshack.us/img849/4616/jx0l.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/849/jx0l.jpg/)
typermelih
11-11-2013, 21:05
20131103 134400 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KJ98cE0DV0Y)
typermelih
11-11-2013, 21:21
iki kaslı yanyana gelsin bakim :)
http://img841.imageshack.us/img841/6881/sphj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/841/sphj.jpg/)
typermelih
11-11-2013, 21:27
rekorum 31 ama burada yemek yedikten hemen sonra basınca 20 den sonra acı çekmeye başladım :) 25 yinede iyidir :)
http://youtu.be/BstflMWESZM
Özgür Ozan
12-11-2013, 01:37
Öncelikle maşallah , vücut ölçüleriniz videolardaki ağırlıklar hakkında bilgi alabilir miyiz
typermelih
12-11-2013, 07:23
Öncelikle maşallah , vücut ölçüleriniz videolardaki ağırlıklar hakkında bilgi alabilir miyiz
boyum 1.84
kg 84
kolllarım soğuk 44 cc
diğer yerlerimiz ölçülerini bilmiyorum.genetiğimden kaynaklanan deli kuvveti var sanırım :D
citti ağırlığın altına girebiliyorum.
omuz çalışmasında 110 kg
benc te 135 basıyorum yardımsız 8 tekrar ve en aşağıya indirerek ;) kandırmaca yok yani :D
dips hareketinde nizami 55 çekebiliyorum
barfiks rekor 31
şınav 110 tek seferde ;)
kol dambıl 30 kg barda 65 kg civarı.
aklıma gelenler bunlar
130 kg olmuşum biri bana dur desin artık :)
Hacım aman dikkat et. Ben gibim olursun valla. Ne karatay dieti ne dukan ne kavitasyon :D Kurtaramayız
Hilmi ciddimisin yaw ne güzel kilo vermiştin hangi ara bu kadar oldun ?
flexamin
12-11-2013, 09:34
hilmi naptın sen la.. :)
mangal partilerine biraz ara ver :):):)
flexamin
12-11-2013, 13:14
idmanlarım önceki senelere göre daha sert geçirmeye başladım. bu kış çok fena bir bulk dönemi geçiricem hayırlısıyla.
typermelih
12-11-2013, 13:23
bir insanın kas yoğunluğunu arttırabilmesi için
malesef yemesine dikkat etmemesi lazım çünkü kas karbonhidrat protein yağ vs vs herşeyi istiyor
yaza girerkende çok acı çekiyorsun üstündeki yağları atabilmek için... :( oda işin sinir bozucu durumu
bildiğin aç aç geziyorsun
boyum 1.84
aklıma gelenler bunlar
Videosu var midir 30 kg dumbell curl ?
typermelih
12-11-2013, 13:30
Videosu var midir 30 kg dumbell curl ?
hemen bu akşam cekip koyarım.inandırıcı gelmedi sanırım :)
hemen bu akşam cekip koyarım.inandırıcı gelmedi sanırım :)
Barbell curl 65kg ve dumbell curl 30 kg koyarsaniz izlerim.Yok inandirici olmasindan degil merak ettim sadece.
Özgür Ozan
12-11-2013, 16:43
boyum 1.84
kg 84
kolllarım soğuk 44 cc
diğer yerlerimiz ölçülerini bilmiyorum.genetiğimden kaynaklanan deli kuvveti var sanırım :D
citti ağırlığın altına girebiliyorum.
omuz çalışmasında 110 kg
benc te 135 basıyorum yardımsız 8 tekrar ve en aşağıya indirerek ;) kandırmaca yok yani :D
dips hareketinde nizami 55 çekebiliyorum
barfiks rekor 31
şınav 110 tek seferde ;)
aklıma gelenler bunlar
Maşallah özellikle omuz ağırlığı gayet ciddi allah nazardan korusun
Kesinlikle omuz agirligi goguse gore cok iyi gorunuyor yanlislik olabilirmi, videoya baktim makinede ust gogsede vuruyor gibime geldi,
bicepste kesinlikle cok iyi kglar.. zaten gorunustende belli:)
herkesin vucudunun bazı hareketlerde çok kuvvetli olduğu yerler vardır
mesela bende hammer strenght in ayrı ayrı kg li makinasında omuz girdigimde 90 kg 90 kg kaldırabiliyorum
dumbell ile max 36kg liklerle omuz çalışabiliyorum
bench te agırlık yapamaz iken 50kg lik dumbellar ile gögüs press yapabiliyorum
bu arada biceps ağırlıgın efsane atarak yapmıyorsan yani nizami yapıyorsan eger ciddi kg tebrik ederim
ben video istemem daha ilk kez spora gelen inşaat işi ile ugraşan arkadaşım 20 kg li dumbellar ile biceps curl yaptı
Hacım aman dikkat et. Ben gibim olursun valla. Ne karatay dieti ne dukan ne kavitasyon :D Kurtaramayız
Abi benim onlarla işim yok ya :)
off seoson olcak okadar :)
dumbell curl 30 kg yapılır bence. çok ütopik rakam değil. ben 25 kg ile yapıyordum.
ugurbora
12-11-2013, 17:45
dumbell curl 30 kg yapılır bence. çok ütopik rakam değil. ben 25 kg ile yapıyordum.
30 kilo rahat çıkar. 35 le bitirdiğim idman çoktur.
kelalper
12-11-2013, 17:58
.....................
35 kg curl çok yüksek değil. Ben concentration curl da 25 kg 10 tekrar çalışıyorum.
25 25 mi takiyosunuz yoksa toplam 25 kgmi ?
25 25 mi takiyosunuz yoksa toplam 25 kgmi ?
dumbell consantration diyor kanka
barbell curl demiyor
Adam Arnold beyler dağılın :)
25 kg ile biraz utopik olmus yanliz ne kadar saglikli oluyo onu bilmek lazim concantrationda amac agir kilodan ziyade hareketi duzgun yapmak olmali bence
valla omuz ayakta barla tekbasına yapılan harekettse 110 kilo ciddi rakam maaşallah
typermelih
12-11-2013, 19:08
video geliyor şimdi :) yükleniyor
Tek basima 40 kg lik dumbellari alip omuz press yapabiliyorum 10 tane 34 kg la basliyorum dun 5 tekrar 46 kg yaptim alirken abim yardim etti yapilabilir yani 140 kg bench 3 tekrar bastim yapilabilir yani
typermelih
12-11-2013, 19:16
valla omuz ayakta barla tekbasına yapılan harekettse 110 kilo ciddi rakam maaşallah
videodaki 110 kg
gerçekten çitti güç ve kuvvet var çok şükür
gentik zaten babam 60 yaşında 50 şınav çekiyor :icon_tup:
maaşallahın var cidden ama makinalar sarmıyo bana kilo olarak hiç bakmıyorum bile ben ztn sürekli barla calışıyorum makinalardaki kilolar bi ayakta barla atmak gibi degil yada nebilim makinada gögüs atmak bi barla atmak gibi değil kilo olarak he fayda olarak onu deneyen daha iyi bilir tabi.
typermelih
12-11-2013, 20:08
20131112 183753 - YouTube (http://youtu.be/ikpoMIBza5w)
typermelih
12-11-2013, 20:18
makinada ya yanlış anlaşılmasın lütfen 110 kg barda mümkün değil ama bi akacam kaç basacam
yok cnm niye yanlış anlaşılsın. mümkün mümkün :D :D
kelalper
12-11-2013, 21:49
..................
kelalper
12-11-2013, 21:57
..................
44 Best Bodyweight Exercises Ever! (High Def) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=POdzasJklxw)
10 tekrardan bahsediyorum sence concantration ı ne kadar yanlış yapabilirim. Bi de melihte 44 cm biceps var bende o soğukken 55.5 cm. Sikletler çok farklı. O 80 kg ya da biraz üstüdür ben 150 kg ım. Ben onun gibi barfiks çekemeyebilirim Tamamen farklı şeyler.
Sikletlerin farkli oldugunu yeterince iyi biliyorum seni zaten melih abiyle kiyaslamadim ben mesele kutle degil yani 150 kg olmak cok guclu olmak demek degil melih abi 44 cm bicepsli olabilir sendede 55 cm olabilir ama adam sadece kutleden ibaret yagli degil yada vucut yapisi seninkiyle ayni degil sadece sordum ne kadar saglikli oluyo diye bel verebilirsin yada dedigin gibi bicepsin zedelenebilir yani ipnelik olsun diye degil nasil oldugunu merak ettigim icin sordum konsantrasyonda 25 kg 10 tekrar 1 set yapip birakmiyosun heralde alper abi sordum sadece sen daha iyi bilirsin kendini
kelalper
12-11-2013, 22:15
...........................
typermelih
12-11-2013, 22:26
concantration da nasıl bel vericen. Dirsektan dayalısın zaten. Ben melihin kilosuna hiç bir zaman inemem. İnan evlenirken Melih kadar fit durumdaydım 108 kg geliodum. O zaman bu kadar ağır çalışmıodum. Şu an evet yağlıyım ama full define olsam biceps im sıcakken 52 nin altına inmez. Bicepsi de kol çalışırken sakatlamadım. Dumbell press sırasında yattığım yerden 35 kg ları yere fırlatmiim koyiim dedim kolumu fazla çevirince oldu. 25 kg 1 set yapıp bırakmıorum 15 kgx 12 20 x 10 25x10 25x10 toplam 4 set.
52 biraz iddalı geldi şuanki kolunun resim varmı ? yanlış anlama inanmıyor değilimde çok yarışmaya gittim izledim 50 cm çok gördüm,fit 52 olur diyorsan
şuandakide baya iyi olmalı....
Abi ne yaptın ya 56cm Phil in kolu :D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcW8Fpr1QX2G6qkVOZikydW4Q30O12u ANnODjea52chV-aaN0M0w
http://www.flexonline.com/sites/flexonline.com/files/styles/node_image/public/DSC05986.jpg?itok=zzrluUvr
55 var 55 var...
Mahmut irmak daha bu sene sikletini 80 kg a çıkardı. Bicok sefer 75 kg müsabaka çıkardı ve kolları 50 üstü deniyor.75 kg da 50 cm olmak demek yağ oranının yüzde 3-4 olması demek. 150 kg bi insanın full define halinde 3 cm kaybetmesi demekte yağ oranının yüzde 11-12 civarı olması demek. Ki bu bile full define demek değil. Heleki full define olacaksınız ve 2 cm kaybıniz olucak. Bence imkansız. Güncel foto varsa görmek isterim.
Aslında fazla takılmamak lazım kol ölçüsüne cm vs çünkü şahsi kanaatim vücut geliştirme bir ilizyondan ibaret.
Bunun en büyük örneği favorim Kevin Levrone idi.Her zaman büyük tricepslere sahipti ve kollara bu sayede baya büyüktü..ki triceps kolları asıl büyüten..ama işin içine ilizyon girdiği zaman biceps daha büyük rol oynuyor.
Kanıt olarak bicepsleri genetik harikası olan darrem charles'i göstersem herhalde olur.
İşin içine triceps girdi mi phil çok daha büyük ama ilizyon işte :)
http://i160.photobucket.com/albums/t169/PwnageFactor/PhilHeath30a.jpg
Ben de dip not düşeyim. Kevin Levrone 62cm bicepleri vardı. Phil buraya geldiğinde 54 cm demişti.
Alperi yakından gördüm gerçekten bicepsleri çok büyük ama kilosu da var zaten kendi de söylüyor.
Kütle=Nasser El Sonbaty rahmetli :)
http://3.bp.blogspot.com/_mC1TEdZ4gks/SvpxGwUjFgI/AAAAAAAAB2w/WqDCXajGvbo/s400/Behind+th+scenes+at+mr+olympia+2000b.JPG
Kütle=Nasser El Sonbaty rahmetli :)
http://3.bp.blogspot.com/_mC1TEdZ4gks/SvpxGwUjFgI/AAAAAAAAB2w/WqDCXajGvbo/s400/Behind+th+scenes+at+mr+olympia+2000b.JPG
Rahmetliyi analım ozaman :)
http://www.ambal.ru/22304735621.jpg
http://www.ambal.ru/12663735261.jpg
http://www.ambal.ru/72168863521.jpg
Valla hep hakkı yendi garibin.. :(
http://triallift.files.wordpress.com/2013/03/nasser.jpg
8qryqJSZ8es
Hakkı çok yendi. Hakkı yenen hala bir sürü sporcu var.
Yarışmalardaki politik olayları bi türlü çözemedim.
Badcat, yolladığın videoyu arıyordum :D
Aslında fazla takılmamak lazım kol ölçüsüne cm vs çünkü şahsi kanaatim vücut geliştirme bir ilizyondan ibaret.
Bunun en büyük örneği favorim Kevin Levrone idi.Her zaman büyük tricepslere sahipti ve kollara bu sayede baya büyüktü..ki triceps kolları asıl büyüten..ama işin içine ilizyon girdiği zaman biceps daha büyük rol oynuyor.
Kanıt olarak bicepsleri genetik harikası olan darrem charles'i göstersem herhalde olur.
İşin içine triceps girdi mi phil çok daha büyük ama ilizyon işte :)
http://i160.photobucket.com/albums/t169/PwnageFactor/PhilHeath30a.jpg
Bence triceps olarak da Darrem Charles zayıf sayılmaz Phil'e göre. Bicepsi daha sivri ama Phil kadar dolu durmuyor. Ön kolda bariz bi üstünlük var ama Phil'de.
Ben de dip not düşeyim. Kevin Levrone 62cm bicepleri vardı. Phil buraya geldiğinde 54 cm demişti.
Alperi yakından gördüm gerçekten bicepsleri çok büyük ama kilosu da var zaten kendi de söylüyor.
62cm mi? Emin misiniz?
62cm mi? Emin misiniz?
Pardon 61 cm'miş :D 24 inç x2,54cm=60,96
http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Levrone
62cm mi? Emin misiniz?
Height: 1.80 m (5 ft 11 in)
Off Season Weight: 120 kg (260 lb)
Competition Weight: 110 kg (240 lb)
Arm Size: 60 cm (24 in)
Leg Size: 82 cm (32 in)
Waist Size: 82 cm (32 in)
Chest size: 144 cm (57 in)
Broadcaster: 3.50 cm (1.38 in)
Bence triceps olarak da Darrem Charles zayıf sayılmaz Phil'e göre. Bicepsi daha sivri ama Phil kadar dolu durmuyor. Ön kolda bariz bi üstünlük var ama Phil'de.
Bicepsi peak olanın genelde long head'i zayıf kalır malesef Darrem Charles'ta öyle triceps brachii dolu.. :)
http://1.bp.blogspot.com/_mC1TEdZ4gks/TAaw2Y6X-oI/AAAAAAAAK4E/UdjOf48UUcw/s1600/Behind+The+Scene+At+2007+Arnold+Classic+Contest++-+04+-+www.Musclebase.Blogspot.com.jpg
Ben de işte 5- 5kg ile dumble curl yapıyorum :D :D
55 var 55 var harbiden, çalısınca olur ama senin yerinde olsam o kol'a şu ölçüde demezdim abi :)
Typermelih barfiks de iken sırt muhteşem, bence sen tr sins liğini hak ediyosun hahahah bu kadar benzerlik olmaz :D
kelalper
13-11-2013, 06:19
............................
kelalper
13-11-2013, 06:28
..................
kahramanoğlu
13-11-2013, 07:17
şişli etrafında bildiğiniz uygun fiyatlı spor salonu varmı (fıtnex boks kickbox)
Ben onu bunu bilmem bu sporda basabildigin en agır kg yi basmaya çalışıcaksın yoksa gelişemezsin
Melih yıllarca bu sporu yapmış adam kuru kütleye sahip musabık olmuş dereceye girmiş
kaldırdıgı kilolar niye size fala geliyor anlamadım :)
şaşırcak birşey yok benim şu anda 2 senelik çalışma içerisind olan arkadaşım var
ayrı ayrı kg koydugumuz üst gögüs makinasında 80 80 kg koydu bastı
NOS lu olmak ile naturel olmak arasında fark var bunuda unutmamak lazım
NOS basanlar daha önce kaldırdıkları ağırlıkları hatırlasınlar birde şimdi kaldırdıklarına baksınlar :)
140kg den 112.5kg ye dustum cok sukur tam 6 ay gectı defınasyona basladıgımdan bu yana. bunun son 3 ayı
cok ufak dozajlarla ecza ılacları kullanarak. yag oranım %27 den %13 e dustu.
kollarım 51cm idi definasyona basladıgımda. suan bırı 43 bırı 42.5
kaybettıgım olcu ortada. aslında bu kaybettıgım OLCU degıl. kaybettıgım YAG ve SU.
bır ınsan kas kutlesı ınsaa etmıs ıse bunu kaybetmesı zaten cok zor eger dıetınde hata yapmaz acele etmez bunu uzun bır surece yayar ıse.
benım yaptıgımda bu oldu ben kas olcusu kaybetmedım kaybettıgım yag ve su.
sen 55cm kolum var dıosun defıne olsam 52 olur dıosun.
sednın vucudunda %10 luk bır yag ve su bırıkımı var demek yuzde hesabı yaparsak kılo ve boyuna gore. bu sana mantıklı gelıyorsa bana da mantıklı geldı.
senın suan baklavaların gozukuyor olması lazım. MR. olmpıa ya katılan adamların offseason fotolarına bakıp kendını kıyas edebılırsın.
Melih senın bu sporda gecmısın cok ıyı oldugu ıcın kaldırdıgın kg lerden suphe duymak mumkun degıl. masllah cok nızamısın. Allah bozmasın.
ben serbest konsantre 25kg yapabılıyorum ama oturarak 12kgx12 2 set yapabılıyorum. bu demek degıldır kı ALPER 25kg yapamaz. onun vıcıdı o ıdmana alısmıstır ve yapabılıyordur.
bench te 100kg nın uzerıne cıkamıyorum ama dumbell press oldu mu 50kg ıle baslıyorum. herkesın ıyı oldugu vucudunun daha rahat tepkı verdıgı bolgeler farklıdır. herkese masallah
AHMET
kelalper
13-11-2013, 09:58
.........................
Yağ her bölgede eşit toplanmaz doğru
ama vucudun belli bir yağ oranı vardır
eger sen iddia ettigin gibi kurudugunda 3 cm ölçü kaybediceksen yag oranın yüzde 15 falan olması lazım su anda da baklavn belirgin olması lazım
sana cok acık bir örnek vericem şimdi daha net anlıcaksın
Nick Best - The Worlds Strongest Man (http://www.theworldsstrongestman.com/athlete/nick-best/)
Nick best
boyu senden uzun kilosu sana yakın
şimdi bu adamın yağ oranı senden daha azdır dimi :)
https://www.google.com.tr/search?q=nick+best&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=30ODUryZAoittAbWoIHoCQ&ved=0CCkQsAQ&biw=1366&bih=640
bunlarda bazı fotoları
sen şimdi şöyle bir iddiada bulunuyorsun
senin yağların sadece göbekte ve vucudunun diger bütün hatları muazzam belirgin yagsız kuru
hilmi
bunlarda Off season body builders
sende bir foto koyda kıyas yapalım
bu adamlar bile ölçü kaybediyorlar ama senin bahsettigin gibi 2 cm falan
https://www.google.com.tr/search?q=off+season+bodybuilder&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=W0SDUqCRINDHswb40IGYDw&ved=0CCwQsAQ&biw=1366&bih=640
yani seninde şu anda vucudun bunlar gibi olması lazım
hilmi
kelalper
13-11-2013, 10:33
........................
sana birşey diyim mi kendini kandırma sen melihin durumuna geldiginde kolun maksimum melihinki kadar olur
adam yıllarını vermiş bu spora sen neden bahsediyorsun
herşey bu kadar kolaymı
sen sadece işkembeden sallayıp burdaki çogu kişinin emeğine saygısızlık yapıyorsun bende buna tav oluyorum
ya nerede benim sadece göbek kısmım yağlı diğer bölgelerim takır takır dedim. Kollarda da var ama genel orana baktığın zaman kollarımda yağ oranı daha düşük. Ben melihin formuna indiğim zaman kolum 52 olur diyorum. Melih yarışma formunda mı. Yani kilom 120 lere indiği zaman kolum 52cm civarında olur.
Siz full define dediniz. O yuzden olay oldu. Yani siz 120 kg ile full define olduğunuzda 3 cm kayıp ediyorsanız Suan efsane bi vücudunuz olması lazim.
Siz full define dediniz. O yuzden olay oldu. Yani siz 120 kg ile full define olduğunuzda 3 cm kayıp ediyorsanız Suan efsane bi vücudunuz olması lazim.
120 kg full define ne demek biliyormusun sen onat :)
Türkiyenin Mr. olympiasına merhaba diyin gençler :)
120 kg full define ne demek biliyormusun sen onat :)
Türkiyenin Mr. olympiasına merhaba diyin gençler :)
aynen o derece iyi olması lazım. benim aklıma hep bu tarz konularda murat kumsuz gelir. efsane bi hacmi var. full bulk. ondan daha iyi olması lazım.
http://r1311.hizliresim.com/1h/f/uhghy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://n1311.hizliresim.com/1h/f/uhgj3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
aynen o derece iyi olması lazım. benim aklıma hep bu tarz konularda murat kumsuz gelir. efsane bi hacmi var. full bulk. ondan daha iyi olması lazım.
kanka o tam bir beast ya
Su dolgunlugu abi çok daha iyi adamlar var
bir hakan hoca değil hiç biri
soldaki eski arkadaşım samet belki tanıyanınız vardır sarı S2K sı vardı şişmandı
sonra çok kilo verdi daha sonra BB e başladı ve bu ölçülere geldi
soğuk 50cm kolu var
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/32166_4603681404662_1028137258_n.jpg?lvh=1
adam diyet yaptı kurudu yarışma için doping yasağı çıktı katılmadı
en son ölçüsü 48cm falandı sanırsam
.....[/img]
2 side çok iyiymiş cidden.
2 side çok iyiymiş cidden.
Bende diyorumki bukadar iyi adamlar ölçü kaybediyor
NOS lular hemde
kelalper kesin olympia
bence seneye hazırlansın
http://r1311.hizliresim.com/1h/f/uhghy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://n1311.hizliresim.com/1h/f/uhgj3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Aaaaaaaa kelalper abi :D
Abi alperin neden bu kadar çok üstüne gidiyorsunuz ki? Adam o şekilde kendini inandırmış ve mutlu oluyor olabilir.
Benim kolumun ölçüsü bu olur demiş sadece. Olabilir yada olamaz. 2 sayfa boyunca adamı aşağılayıcı nitelikte yazılar yazmak ne derece doğru?
Fırsatını bulunca yemin ederim 7 yaşındaki cocuğa dönüyorsunuz affetmiyorsunuz.
Bana da saçma geliyor Alperin söyledikleri ama onun vucudu o bizden daha iyi biliyor gitmeyin üstüne.
Ayıp yemin ederim adam daha yazmamış hala Alperde alper diyosunuz.
ortada verilen emeklere karşı saygısızlık var olgar
kimse kimseyi kandırmasın burda yazan kişilerin çogu ile birlikte idman yapsak bahsettikleri kilolara giremezler bile
yalan dolan adam biceps consantration 25kg yapıyorum diyor mantıklımı bu
arnoldun elindeki dumbell belki 25 kg dir
https://www.youtube.com/watch?v=zawY6rIbJ4A
iki satır sonra iki hafta biceps yapamam sakatladım diyor video isteyince
bırakın abi kaldırdıgınız kg ler ile hava atmayı vucudunuzun fotosunu koyun
ıste 37.5kg CONCENTRATION CURL hahahaha
80 lb Concentration curl Right arm - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=yuoG6j9-iFA)
Abi mantıklı olsun olmasın ayıp yani. Kapansın bu konu hep birlikte antreman yaparız görürüz yapiyor mu yapmıyor mu. Saçma sapan konular yüzünden birbirimizi kırıyoruz geçende senle ben aynı şekilde. Hoş olmuyor.
Ben aptal bir konu yüzünden birinii kırdıysam özür dilerim deymiyor yani.
Suleyman
13-11-2013, 12:21
Sametin konusunu gormustum seneler once baya kilo verip o zaman bile iyi bi form tutmustu Su anki formu muazzam..
HardCore
13-11-2013, 12:31
ortada verilen emeklere karşı saygısızlık var olgar
kimse kimseyi kandırmasın burda yazan kişilerin çogu ile birlikte idman yapsak bahsettikleri kilolara giremezler bile
yalan dolan adam biceps consantration 25kg yapıyorum diyor mantıklımı bu
arnoldun elindeki dumbell belki 25 kg dir
https://www.youtube.com/watch?v=zawY6rIbJ4A
iki satır sonra iki hafta biceps yapamam sakatladım diyor video isteyince
bırakın abi kaldırdıgınız kg ler ile hava atmayı vucudunuzun fotosunu koyun
Abi 1RM den bahsediyorsak 25i görünce gaza geldim, cıktım hazırladım dumbbellı da bar hariç 20 :D
kelalper
13-11-2013, 12:52
............................
kelalper
13-11-2013, 12:58
.........................
concantration da nasıl bel vericen. Dirsektan dayalısın zaten. Ben melihin kilosuna hiç bir zaman inemem. İnan evlenirken Melih kadar fit durumdaydım 108 kg geliodum. O zaman bu kadar ağır çalışmıodum. Şu an evet yağlıyım ama full define olsam biceps im sıcakken 52 nin altına inmez. Bicepsi de kol çalışırken sakatlamadım. Dumbell press sırasında yattığım yerden 35 kg ları yere fırlatmiim koyiim dedim kolumu fazla çevirince oldu. 25 kg 1 set yapıp bırakmıorum 15 kgx 12 20 x 10 25x10 25x10 toplam 4 set.
siz dediniz.
kelalper
13-11-2013, 13:05
......................
kelalper
13-11-2013, 13:38
typermelih
13-11-2013, 13:50
Alper yillardir spor yapiyordur helal olsun diyorum.ama sunu soylemek istiyorum hayatimda doping almadim ve bu sporda 18 madalyam var 1994-2002 yillari.suanda bir *** yapamam cunku tıp cok ilerledi.millet inanilmaz seyler yapiyor
Yani benim kollarim soğuk 44 ise alperin fit iken 52 dir demesi bana helal olsun dedittiriyor.ve inanın gormek isterdim.arkadaslarinda sasirmasi doğaldir benim gibi...
kelalper
13-11-2013, 14:06
bende tam 1.5 aydır naturel takılıyorum yemege basladım dolayısıyla hatlar bıraz kayboldu bu sabah cektım.
AHMET
http://i1353.photobucket.com/albums/q662/hilminiks/IMG_8548_zps71361600.jpg (http://s1353.photobucket.com/user/hilminiks/media/IMG_8548_zps71361600.jpg.html)
Ahmet bacakların bomba hele kalflar tam. Hey maşallah :D
typermelih
13-11-2013, 17:11
Hahaha :)
Arkadaslar suan spor salonundayim
35 kg kaldirdim kol
4 tekrar ama allahim sasti
iddiaları görelim beyler :) simdi buluşup görüşelim birde martta en son mayıs ayında ak döt kara döt çıksın ortaya :D :D
Arkadaşlar ipnelikte son noktasınız o yüzden korkuyorum :D
Ama yazan herkes resim ile bugün itibari ile before-after yapacaksa bende varım diyorum :D
Yalnız gençlik yıllarının resmi olmasın, bugünle başlayalım. Foto-video paylaşmayanda ahkam yapmasın bundan böle ne dionuz? Alper lafım sana değil aman ha üzerine alınma.
benimde bicepsim 162kg ken 55 cm di ama sırf yagdı
62kg verdim bicepslerim 38 cm oldu
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/538532_3701479504864_749874666_n.jpg
5 senedir bu sporu yapıyorum
bicepslerim oldu 46 cm oda 125 kg iken yaglı kurusam 43 cm olur
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/524789_4688519620250_85193515_n.jpg
yani karşında 62 kg vermiş bir insan var hemde cok iyi beslenerek cok iyi diman yaparak Hocamda Orhandı git sen onunla konuş amk gelmiş bana yalan yalan konuşuyorsun senin yapamadıklarını ben zaten yaptım başardım yaşadım
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/524789_4688519620250_85193515_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/304443_3898998002703_178188201_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/307777_3775635638721_1214351365_n.jpg
şimdi sana sadece gülüyoruz kardeşim
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/603677_3807721120838_1634627695_n.jpg
Kolunuz küçük olabilir bu bir eziklik değilki
Büyük olunca ne oluyor yağlı şişman bir pisliksin işte
yok ben böyle seviyorum yok bilmemne ya hadi bir git
herkes kuru hatları belirgin olmak ister ama yapamıyorsan yapanada saygı duyucaksın
neymiş 55 cm kolu varmış define olsa 3cm hacim kaybedermiş sana kim anlatıyo kardeşim bunları kim kandırıyor seni bana bunu anlat sen
hem naturel olucaksın hem kurucaksın hemde 3cm ölçü kaybediceksin soyunma odasında çıplakmı yakalandın sen ?
insanları salak yerine koyma sen 49cm biceps nedir bilmiyorsun galiba
senin bikere musabık şekilde kuruman için 100 kg olman lazım kaybediceğin ölçüyü hiç tecrübe etmediğin için bilmiyorsun ne olcagını sallıyorsun sadece
sen bir kilo ver önce şu yaglı şişman pislik halinden kurtul ondan sonra büyümenin çaresine bakarsın
30 senedir naturel bu sporu yapan adam var kolu 46 cm yaglı halde ama adamın baklavalar belirgin ancak o adam diyebilir ben dfinasyonda 3cm hacim kaybederim diye
merak eden olursa belki tanıyanınızda çıkar can sevil adı facebookta aratın bakın adamın vucuduna 200kg bench yapıyo hergün bir kavanoz nutella yiyo adam
Hadi gelin bekliyorum:)))
Herkesin yüzü burda şuan forumda efsane olan kişiler belli. Son formlarını bildiğim için serkan abi ve göki diyorum. 2 side süper vücuda sahipler. Devamında ateş, kakus bunlar genç nesil, çok iyi olucaklar. Hilmi benden :) ahmet yakında çok iyi olucak eminim. Olgar abi ve metin abi daha yeni ve hızlı. Onlarında zamanı var daha. Melih abi, yaşar abi kendini kanıtlamışlar zaten. Kendimi sıraya bile koymuyorum.
http://m1311.hizliresim.com/1h/f/uhtv1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
kendilerinin ölüsü 46 gelir. tabi ikinci kez diyetteyim hayatımda nekadar küçülürüm bilmiyorum ama büyüme hedefliyorum normalde ztn idmanlı zmnlarımda 48 leri görmüşlüğüm var. artık temiz bişey çıksın istiyorum ortaya
buda 5 ay üzerine gecen ayki halim hamam sefası :D geçmiştede resmim yok arkadaş nasıl bi adammışız yaa
http://k1311.hizliresim.com/1h/f/uhtvz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
....
sizinde baya iyiymiş kütle.
http://i44.tinypic.com/2mezdcl.jpg 45 cm canli
sizinde baya iyiymiş kütle.
kütle iyide hep tembel işi çalıştım yıllarca parça parca şimdi kafaya dank etti artık noktayı koyayım diyorum bakalım kısmet iyicene parçalanıp temizlenip sonra üstüne koymayı düşünüyorum. kıllarıda alayım :) yavas yavas resim eklerim
kütle iyide hep tembel işi çalıştım yıllarca parça parca şimdi kafaya dank etti artık noktayı koyayım diyorum bakalım kısmet iyicene parçalanıp temizlenip sonra üstüne koymayı düşünüyorum. kıllarıda alayım :) yavas yavas resim eklerim
önce kıllar :D sonra resim :D
typermelih
13-11-2013, 18:36
http://img33.imageshack.us/img33/7161/tfsn.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/33/tfsn.jpg/)
http://img89.imageshack.us/img89/1864/izz2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/89/izz2.jpg/)
maaşallah melih usta ilk iş senin kıvama nossuz gelmek :D hatları belirtmek.
Adam kol piston dagilin lan :)
http://i.imgur.com/UoDTaFa.jpg
Hadi gelin bekliyorum:)))
Senin kollar 60 cm
Definasyonda 57 ye duser :)
http://img33.imageshack.us/img33/7161/tfsn.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/33/tfsn.jpg/)
http://img89.imageshack.us/img89/1864/izz2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/89/izz2.jpg/)
Gerçek dimi onlar :) :D
maş. ALLAH nazarlardan saklasın...
typermelih
13-11-2013, 18:50
alın bakalım 35 kg :) çok zormuş kemiklerim ağrıdı valla :)
20131113 180249 - YouTube (http://youtu.be/6tC-MyBbmSk)
typermelih
13-11-2013, 18:53
ya varya miniks alem adamsın
allah senin diline düşürmesin :) nerede buldun bu fotoları
güçte yarışacaksak kaputu bagajınızı açın beyler rahat geçeyim :D :D
typermelih
13-11-2013, 19:02
http://img12.imageshack.us/img12/4246/1xql.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/12/1xql.jpg/)
http://img812.imageshack.us/img812/7450/rv0v.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/812/rv0v.jpg/)
http://img703.imageshack.us/img703/7251/yfn3.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/703/yfn3.jpg/)
typermelih
13-11-2013, 19:04
75 kg kol :)
20131113 182421 - YouTube (http://youtu.be/173qlaTXdy0)
Şimdi bekleyin 5dk içinde definasyon ile normal bir insan kolu arasındaki farkı göstercem. Ateş definasyon yapsın en az 10 cm küçülür kolu o derece bekleyin geliyor.
ya varya miniks alem adamsın
allah senin diline düşürmesin :) nerede buldun bu fotoları
Facebook abi
Amin :)
Şimdi bekleyin 5dk içinde definasyon ile normal bir insan kolu arasındaki farkı göstercem. Ateş definasyon yapsın en az 10 cm küçülür kolu o derece bekleyin geliyor.
10 cm abarti kanka cunku kurdeki adam kururkende anabolzan kullanarak kuruyor bu yzden kuculme cok olmuyor
Naturel adamlar icin 10 cm az bile ya ben diyet yaptim abi 50 cm den 38 e dustum kendim iiraf ediyorum daha otesimi var :)
typermelih
13-11-2013, 19:10
Facebook abi
Amin :)
hahahah :D
alper şuan bu resimlerdeki gibiyse ve bu vücuda şuan 55. 5 cm kolum var diyorsa
gülerim gerçekten
kelalper
13-11-2013, 19:11
...........
typermelih
13-11-2013, 19:18
20131113 182754 - YouTube (http://youtu.be/JSeV5YNFqNI)
typermelih
13-11-2013, 19:19
Benik gozumde yagli sisman bir pisliksin
*** cuvalisin
hhahahahahaahh
ya siz arkaşmısınız şakalaşıyormusunuz anlamadım hardi ... :D
kelalper
13-11-2013, 19:25
........................
Uğur kardeşimi unuttum okuduysan kacirmisim brom kusura bakma
konuşan öküzden sonra yazan öküzde gördük ya ne diim.
Megane RS kullanani bile var :)
10 cm abarti kanka cunku kurdeki adam kururkende anabolzan kullanarak kuruyor bu yzden kuculme cok olmuyor
Naturel adamlar icin 10 cm az bile ya ben diyet yaptim abi 50 cm den 38 e dustum kendim iiraf ediyorum daha otesimi var :)
ateş şuan 44 olması lazım. ki çok sağlam kür yapıyor. kururkende kürle kuruyacak. düşeceği dip ölçü 39 dur. oda yarışma formunda.
Ahmet sitemim sana insan geldiğinde o kadar antrenman yaptık bir fotom yok cekeydin son geldiginde keske o gunden sonra patates cuvali oldum :D
Ahmet sitemim sana insan geldiğinde o kadar antrenman yaptık bir fotom yok cekeydin son geldiginde keske o gunden sonra patates cuvali oldum :D
Sen adamsin kardesim hemen orgqnze olalim sesin cikmio olum
typermelih
13-11-2013, 19:43
arkadaşlar 6 ay önceki halim
http://img845.imageshack.us/img845/1023/8ebq.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/845/8ebq.jpg/)
Sen adamsin kardesim hemen orgqnze olalim sesin cikmio olum
Sesim çıkmıyor çıkamıyor malesef çok yoğunum bak o gün geldin sonrasında 3 kere antrenmana gidebildim ancak..Yaza doğru inşallah bi rahatlasam az.