PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25

i-vtec07
22-08-2016, 14:43
Şuan 120 kg civarıyım, hedefimde 85-90 gibi kilolara düşmek var. Yediklerime dikkat etmeye başladım, sabah veya akşam yürüyüş yapıyorum. Tavsiyeleriniz nedir benim için, öncelik kilo vermek.

Yürürken normal değil de yürüyebildiğiniz kadar tempolu yürüyün . Bol bol su için . spordan önce (kardiyo) şekersiz türk kahvesi tavsiye ederim . Yağ yakımına faydası oluyo diye biliyorum .

Sadık Özyer
22-08-2016, 14:43
Adam olmuş 100 kilo 46 cm kol %10 yağ oranı yok kanka ben doğalım diyor.
Steroid kürlerini konuşabiliyor muyuz ?

300E
22-08-2016, 15:07
Yürürken normal değil de yürüyebildiğiniz kadar tempolu yürüyün . Bol bol su için . spordan önce (kardiyo) şekersiz türk kahvesi tavsiye ederim . Yağ yakımına faydası oluyo diye biliyorum .

Evet tempolu yürümeye çalışıyorum, suyuda fazla tüketmeye çalışacam, teşekkür ederim. :)

Eray
22-08-2016, 16:31

+ sabahları aç karnına şekersiz yeşil çay. Sonrasında süt yada yoğurt ile eti müsli. Baya faydasını gördüm

///berke
22-08-2016, 20:46
Soru kaynadı arada :)

Abi selam şu anda whey+creatin+bcaa kullanıyorum proteini spordan sonra içtiğim için içindeki glutamin yeterli ha alacak param olsa ekstradan alırmıyım alırım kullandıktan sonra etki etmiyor diye üreticiyede sövme sen yumurta yeyip kollarının şiştiğini düşündün mü hiç :) aynı hesap bu arada protein 7 de optimum glutamin indirimli alsam onu alırdım o fiyata yardımcı olmuşumdur umarım

arabasızadam
22-08-2016, 21:07
Selamlar arkadaşlar bende bikaç gündür tempolu yürüyüşe başladım yakın bi zamanda da salona başlamayı düşünüyorum ,kol kası yapmam için neler tavsiye edersiniz kimyasal hariç? kilo vermek isteyen arkadaşlar için de tavsiyem tempolu yürüyüş yapmaları ben çok kilolu olmasamda bi kaç günde fark etti özellikle baldırlarım.

Sadık Özyer
22-08-2016, 21:37
Selamlar arkadaşlar bende bikaç gündür tempolu yürüyüşe başladım yakın bi zamanda da salona başlamayı düşünüyorum ,kol kası yapmam için neler tavsiye edersiniz kimyasal hariç? kilo vermek isteyen arkadaşlar için de tavsiyem tempolu yürüyüş yapmaları ben çok kilolu olmasamda bi kaç günde fark etti özellikle baldırlarım.

Valla hocam zayıfsanız eğer testo enantath + deca + danabol derim. Zımba yapar. Ben 2 ayda 20 kilo aldım kollarım 32 santimden 41 cm e çıktı. Her gün 300 gram protein 600 gram karbonhidrat tüketiyordum. 700 gram tavuk et yiyordum akşamları. sabah 10 yumurta öğlen makarna ikindi zamanı patetes 1 kilo kadar..
Doğal olayım diyorsanız öyle çok zor zor.

///berke
22-08-2016, 22:06
Sadık abi adam belli ki forma girmek vs istiyor anladığım kadar sporla ilgi pek bilgisi yok sen adama sağlam kür listesi çıkardın :D diyelim ki uyguladı önceden spor geçmişinin olmadığını sayıyorum kürü kesince ne kadar kütle kalacak geriye geçmişi olmayan adamın :) arabasızadam abi sende kilo vermek istiyorsan kardiyonu aksatmazsın proteinini karbonhidratı ayarlarsın her şey zamanla oluyor kür felan şu anda aklından geçirme bence

01ayk01
22-08-2016, 23:11
Konuyu acildigi zamandan bu yana , her guncellendiginde girip okuyorum. Surekli ayni sorular kimse geriye gidip okuma derdinde degil. Yada arama motorunu kullanma derdinde. Arkadaslar abiler guzel kardeslerim hepimizin elinin altinda internet var bilgiye ulasmak cok basit artik. Hangisi dogru yanlis ayirt edebilmekte biraz dusunen icin zor degil. Sitedeki bilgi sahibi abilerimiz artik yazmak bile istemiyolar. Kimse ustune yanlis alinmasin lutfen. Biraz arastirma faydali olacaktir herkes icin.

Ayrica Sadik kardesim sitede anabolizan steroid vs onerimi tavsiyesi yasak. Insallah ilk kurunden 10 hafta ustune cikmamissindir. Koruyucularini ihmal etme , zinco milk thistle arimidex kullan. Arimidex'i bazilari onermez deca ve enenhat'a baski yaptigini dusunurler ama yinede ihmal etme.. herkese kolay gelsin basarilar.

Emrecan-R
23-08-2016, 01:40
Adam olmuş 100 kilo 46 cm kol %10 yağ oranı yok kanka ben doğalım diyor.
Steroid kürlerini konuşabiliyor muyuz ?

Normaldir Çoğu fitness model bile naturalim diyor 46 cm kol natural ulaşılabilir heralde iyi bir genetikle

Emrecan-R
23-08-2016, 01:46
Normaldir Çoğu fitness model bile naturalim diyor 46 cm kol natural ulaşılabilir heralde iyi bir genetikle

Üst postta tam açıklıyamadım. lazar angelov,jeff seid gibi adamlar bile naturalim diyo :)

UmutRıza
23-08-2016, 10:01
156 kg dan 1 senede 85 kg a sarkmadan düşmüş bir arkadaşınız olarak kilo vermek isteyenlere tavsiyem kesinlikle aç kalmamanızdır, özellikle proteini ağırlığınızın 2 katı kadar almanız şart (örnek 100 kg bir erkek günde min 200 gr protein almalı ), yağ yakmak isteyenler koşu yerine sabit tempoda min. 40 dk kardio yapmayı tercih etmeli ve ağırlık çalışmak kilo verirken sarkmanızı önler.

Kafeine karşı hassasiyeti olmayanlar ( animal cuts )
kafeine karşı hassasiyeti olanlar ( L-carnitine )
her ikisi ile birlikte CLA kullanın. haftada en az 4 gün mutlaka ağırlık çalışın ve dediğim gibi kesinlikle aç kalmayı arkadaşlar.

Unutmayın yağ yakmak için yağ almalısınız, sabah kahvaltıda tereyağ, sevmiyorsanız en azından 1 kaşık zeytinyağı mutlaka tüketin.

Cimmeria
23-08-2016, 10:40
Valla hocam zayıfsanız eğer testo enantath + deca + danabol derim. Zımba yapar. Ben 2 ayda 20 kilo aldım kollarım 32 santimden 41 cm e çıktı. Her gün 300 gram protein 600 gram karbonhidrat tüketiyordum. 700 gram tavuk et yiyordum akşamları. sabah 10 yumurta öğlen makarna ikindi zamanı patetes 1 kilo kadar..
Doğal olayım diyorsanız öyle çok zor zor.

spora tempolu yürüyüşle başlamış, salona daha yazılmamış, sadece kol kası nasıl yaparım diye sorduğuna göre çok da bu konuda bilgisi olmayan birine direk kür önermek hakkaten çok mantıklı olmuş. Adam en azından bir 6 ay 1 sene normal sporunu yapsın vücudu spor yapmayı öğrensin de ondan sonra istiyorsa girsin bu işlere...

Ahmet Saraçoğlu
23-08-2016, 11:32
sürekli kilo al ver den sıkıldım.Max 123 leri gördüm , geçen sene yaz 91 e indim , kışın tekrar aldım 104 e çıktım , bu ara şantiyenin fiziksel hareketliliğini avantaja çevirmek için yediklerime dikkat etmeye başaldım 97 ye indim.Hedef 85 ler.Fakat yüzde kolda bacakta falan genel bi inme olmasına ramen göbek o anki kilom paralelinde aynen duruyor.Evde ne yapabilirim hem kilo verme sürecini hızlandırmak hemde öncelikli göbekten vermek için?Hatun salonu fitness salonuna çevirdi :D , yerde halı yok , tv karşısında youtube videolarından zumba yoga Allah ne vediyse takılıyor.Ben onları yapamamda:D , ne yapabilirim?

beslenme şu şekil
sabah bir salatalık , veya 3kaşık müsli+3kaşık yoğurt
öğlen ekmeksiz menemen
akşam ya müsli yoğurt , ya bir tabak sıcak yemek yada bir tabak salata

günlük 9000 ila 12000 adım gibi bi hareketim oluyor.Onun harici bişey yapmıyorum.

arabasızadam
23-08-2016, 11:42
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar kilolu sayılmam pek boy 190 kilo 93 , göbek var biraz alkolden dolayı @sadıközyer senin reçete bana pek uygun değil sanırım,konuyu fazla kirletmeden ben geçmiş sayfalardan araştırma yapmaya çalışırım yada salona başladığımda hocadan yardım alırım .

01ayk01
24-08-2016, 14:49
PROTEİN TOZLARI HAKKKINDA

- Çok fazla sorulması üzerine bildiğim konulara kendi yorumumu katarak açıklık getirmeye çalışacağım.
Protein tozları : kalp büyümesi , kanser yapması gibi bir olasılık yoktur. Sebebi ise içinde her hangi bir hormon bulunmamasıdır. Karaciğerde ve böbreklerde zorlama yapabilir , ama bu çok düşük bir ihtimaldir. Buna sebebi ise çok fazla protein tüketmektir. 200 gr protein almanız gerekliyken 350 , 400 gr gibi dozajları haftalarca kullandığınızda oluşur.Zaten karaciğerin zorlandığını vücüttaki kırmızı lekelerden , böbreğin zorlandığını idrar rengi ve kokudan anlarsınız. Bu söylediğim durum NATURAL kişilerde bu şekilde oluşur. Kür vs girmiş kişilerde bi iki husus daha var isteyene özelden anlatırım.

Supplementler hakkında istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde cevap veririm. Bilmiyosam öğrenir açıklarım. Yani nasl zayıflarım şöyle böyleden ziyade bilgiye ulaşmak isteyenlere yardım etmek isterim her zaman. Esenlikle kalın..

Er34
24-08-2016, 20:02
Düzenli yüzmeye gidiyorum. Havuzda insanlar kibar kulvarı paylaşalım falan diyor. Ne zaman bu ağırlık işine başlasam nefret edip bırakıyorum.
Tamam benim gibi tombik değilsin ama kaldırdığın 15 kilo ohhh tıss pıss airride gibi tipler. Aynaya karşısında dumbleı bir fırlatıyor yere olimpiyat kazandı sanki. Sinirlenip bırakıyorum. Sorun bende mi acaba.

Sadık Özyer
24-08-2016, 20:09

yav he he . Ne kadar hayvan gibi adam gördüysem bulk dönemlerinde kıçlarının üstüne oturamıyordu.

Emrecan-R
24-08-2016, 21:23
Protein tozu kıllandırıyor ama ya da ben ergenim diye oldu

BahadırALTUN
31-08-2016, 20:55
Arkadaşlar bu konuyu bilenlere bir sorum olacak.
Benim yaş 46 , Ankilozan Spondolit (iltihaplı omurga romatizması) hastasıyım. Vücudumu dik tutmak için karın ve sırtımı güçlendirmek ve aynı zamanda kilo vermek istiyorum.

40 günde kafama göre kardiyo ilaveten biraz ağırlık çalışarak ve Caynax A6W (karın kasları için bir program) kullanarak 4 kg civarı verdim. Kilodan ziyade duruşum daha iyi oldu. Göbek vs gitti bayağı .

Şimdi geleyim soruma çeşitli açılarda ışık altında vücudumun belli yerlerinde selülit benzeri garip görüntüler var. Misal kollarımda bile var. Karın gibi bölgelerdeki nin hemen gitmesini beklemiyorum ama kollarda da olunca biraz garibime gitti. Bu görüntüye neden olan şey de muhtemelen de yağdır.

Kollarımdaki leri yok etmek mümkün müdür. Cevap evet ise nasıl ?

http://i.hizliresim.com/byDP10.jpg (http://hizliresim.com/byDP10)

http://i.hizliresim.com/dX39rr.jpg (http://hizliresim.com/dX39rr)

Sadık Özyer
10-09-2016, 00:52
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13903290_1213655175362215_8694576338779186507_n.jp g?oh=f8e192760e84697e4c197c310c349bd3&oe=5883D259
68 kg 32 cm kol ===》》》 88 kg 41 cm kol

Hedefim 105 kilo olmak.

STP
11-09-2016, 14:51
Preworkout olarak grenade 50cal iyimidir ? Bunlari kullanmak antrenmanda motivasyon verirmi

ikuybu
11-09-2016, 17:51
Yulaf ezmesi,muz ve sütü blender da karıştırıp için veya elmanın üzerine fıstık ezmesi sürüp yiyin benim preworkout lar bu şekilde.Ant öncesi mutlaka karbonhidrat alınmalı.

STP
11-09-2016, 23:36
Ben yag yakmak adina yapiyorum :)

Sadık Özyer
12-09-2016, 03:23
Ben yag yakmak adina yapiyorum :)

abi su atıcılar var onları deneyebilirsin. özelden yazarım istersen.

t-jet ali
12-09-2016, 07:11
Benim de yağ yakmam lazım takviye tavsiyesi olan.

01ayk01
12-09-2016, 12:16

Su aticilarin kaliciligi ile ilgili biseyler yazabilirmisin kardesim. Yani ilaci birakinca ne oluyor nasil oluyor vs gibi.

FaBeRgE
12-09-2016, 13:53

niye özelden Sadık, burada paylaşman daha iyi değil mi ?

STP
12-09-2016, 14:02
Bana laz olan yag yakici su atici .
Değil ben antrenman için motivasyon ihtiyacından dolayı Pre Workout kullanmak istiyorum

FaBeRgE
12-09-2016, 14:14
Bana laz olan yag yakici su atici .
Değil ben antrenman için motivasyon ihtiyacından dolayı Pre Workout kullanmak istiyorum

ben Assault kullanıyorum ama motive ettiğini hiç görmedim :D

STP
12-09-2016, 14:29
Muscletech nanovapor oneriyolar ama malzeme yok

Sadık Özyer
12-09-2016, 15:02
yag yakici diye birsey yoktur l carnitin falan hepsi yalan. hatta bunun icin bir suru yapilmis arastirma vardi. zaten o hayvan gibi olan adamlar cerez niyetine dalga dumen kullaniyorlar. Dergilerde tamamen reklam amacli. L carnitin yag yakmaz ama belki istah kapatabilir. 62 -92 kilo arasina 3 kere inip cikmis birisi olarak soyluyorum bunu. Definisyon icin neler denedim . Diyet ve su atici disinda hepsi bos. Mesaj atarsaniz yazarim burda banlanabilirim. hos gerci steroid falanda degil ama . geregi yok.

Emre-Dylan
12-09-2016, 16:20
Bizim buralarda salon olarak xfit var bir tek sağolsun o tüy siklet hocaları spordan soğuttu beni. Aramızda başarılı spor geçmişi bir abimiz varsa proğram konusunda yardımını rica edeceğim.

FaBeRgE
12-09-2016, 16:53
yag yakici diye birsey yoktur l carnitin falan hepsi yalan. hatta bunun icin bir suru yapilmis arastirma vardi. zaten o hayvan gibi olan adamlar cerez niyetine dalga dumen kullaniyorlar. Dergilerde tamamen reklam amacli. L carnitin yag yakmaz ama belki istah kapatabilir. 62 -92 kilo arasina 3 kere inip cikmis birisi olarak soyluyorum bunu. Definisyon icin neler denedim . Diyet ve su atici disinda hepsi bos. Mesaj atarsaniz yazarim burda banlanabilirim. hos gerci steroid falanda degil ama . geregi yok.

sen yaz ban yok :)

Sadık Özyer
12-09-2016, 17:34
sen yaz ban yok :)

Clenbuterol :)

i-vtec07
13-09-2016, 13:26
Kışın 98 kiloya kadar çıkmıştım . Yazın başında ise 95 civarlarındaydım . Haziran ayında yavaştan dikkat etmeye başladım son 2 aydır diyet spor(evde) şeklinde devam ediyorum . Şuan 83 kiloyum 10 gündür falan bu kilodayım . 3 aydan daha az bi sürede 12 kilo verdim kısacası . Dün akşam hamburger yedim pişman oldum sonra.o derece dikkat ediyorum isteyince emek harcayinca oluyomuş .

ZX-636R
13-09-2016, 13:41
Clenbuterol :)

Clen iyidir ama en iyisi değildir.
Ahmet Taşçının doing li çıkmasını sağlayan maddedir Clen :-)
En iyiyi arıyorsanız T3 ü deneyin tanı Tiromer.
TR nin değil dünya nin en iyisidir

ZX-636R
13-09-2016, 13:44
Unutmadan Clen ellerde ciddi titreme yapar
Çay kahve içerken dikkat edin :-)

serci
13-09-2016, 13:58
bende genelin aksine kilo almam lazım ama nasıl olucak bilmiyorum
65 kg bir türlü geçemiyorum boyuma oranla zayıfım

ZX-636R
13-09-2016, 14:34
bende genelin aksine kilo almam lazım ama nasıl olucak bilmiyorum
65 kg bir türlü geçemiyorum boyuma oranla zayıfım

Senin işin kolay kardeşim
Weight Gainer lara dayanacaksın.1 litre sütün içine 3-4 ölçek koyup üzerine 5 yumurta beyazı tatlandırıcı olarak da reçel koyup mixerde karıştır. Min 2000-2250kcal enerji var bunu hergün içip normal evdeki yemeklerden yersin ayda ort 7-8kg alırsın.denenmiştir ;-)

Olmadı hiç upraşma hergün 1 paket kaju Ye
100gr da ort 650kcal var ort paketler 150gr yanı 1000kcal
bunu hergün yersen ki tadı bence çok güzel ayda 3-4 kg net yağ yaparsın :-) 2 ay sonra sorun kalmaz

Bu devirde gıda belki de insanlık tarihi boyunca hiç olmadığı kadar bol ve ucuz o yüzden n kilo almak değil de almamak çok zor

SCfr
13-09-2016, 15:08
Crossfit nasıl bilirsiniz yapılır mı sizce umduğumu bulamamaktan çok korkuyorum

MertSerhanÖ.
13-09-2016, 15:54
Kilo almak isteyenler direk gainer'a abansin.1 ay sonra tartiya ciktiginizda goreceksiniz etkisini

Emrecan-R
13-09-2016, 16:55
boya etkili olabilcek bir supplement varmı :D

Emre-Dylan
13-09-2016, 17:30
Senin işin kolay kardeşim
Weight Gainer lara dayanacaksın.1 litre sütün içine 3-4 ölçek koyup üzerine 5 yumurta beyazı tatlandırıcı olarak da reçel koyup mixerde karıştır. Min 2000-2250kcal enerji var bunu hergün içip normal evdeki yemeklerden yersin ayda ort 7-8kg alırsın.denenmiştir ;-)

Olmadı hiç upraşma hergün 1 paket kaju Ye
100gr da ort 650kcal var ort paketler 150gr yanı 1000kcal
bunu hergün yersen ki tadı bence çok güzel ayda 3-4 kg net yağ yaparsın :-) 2 ay sonra sorun kalmaz

Bu devirde gıda belki de insanlık tarihi boyunca hiç olmadığı kadar bol ve ucuz o yüzden n kilo almak değil de almamak çok zor

Abi kullandım muscletech mass gainer 58kg den 62'ye zar zor çıkarmıştı ben gainerlara güvenmiyorum. Yememde fena sayılmazdı makarna pirinç yulaf ezmesi ağırlıklı beslenmiştim ama aldığım 2 ay içerisinde 4kg! Nasıl bir anatomim varsa hacimlenemiyorum kilo alamıyorum tüy siklet gibi gezmekten bıktım. 1.76 boy var kilo 57 58, spor yapınca 61 62 max oluyor. Acil önerilere ihtiyacım var :) :)

i-vtec07
13-09-2016, 17:41
boya etkili olabilcek bir supplement varmı :D

Yok diye biliyorum zaten 18-19 yaşından sonrada pek boy uzamıyo . Yani benim uzamadı o kadar süt barfiks uğraştığım halde .

Emrecan-R
13-09-2016, 17:46
Yok diye biliyorum zaten 18-19 yaşından sonrada pek boy uzamıyo . Yani benim uzamadı o kadar süt barfiks uğraştığım halde .

abi amacım zaten 3 cm :D belki bilen vardır

Emre-Dylan
13-09-2016, 17:55

Esneme germe hareketleri yap düzenli bir şekilde kardeşim, uzama şansını bu şekilde belki biraz daha artırabilirsin.

i-vtec07
13-09-2016, 18:49

Kardeşim benim de hedefim oydu 18 yaşından sonra 2 cm kadar uzasam 1.84 olsam yeter diyodum ama bu iş genetik. yaşında 17 belli olmaz sen gene esneme hareketlerini bi araştır . :)

Sadık Özyer
13-09-2016, 19:42
Clen iyidir ama en iyisi değildir.
Ahmet Taşçının doing li çıkmasını sağlayan maddedir Clen :-)
En iyiyi arıyorsanız T3 ü deneyin tanı Tiromer.
TR nin değil dünya nin en iyisidir

clen doping değildir ki ? emin misin..

Sadık Özyer
13-09-2016, 19:45
Abi kullandım muscletech mass gainer 58kg den 62'ye zar zor çıkarmıştı ben gainerlara güvenmiyorum. Yememde fena sayılmazdı makarna pirinç yulaf ezmesi ağırlıklı beslenmiştim ama aldığım 2 ay içerisinde 4kg! Nasıl bir anatomim varsa hacimlenemiyorum kilo alamıyorum tüy siklet gibi gezmekten bıktım. 1.76 boy var kilo 57 58, spor yapınca 61 62 max oluyor. Acil önerilere ihtiyacım var :) :)

Gainer falan hikaye panpa , sabah kalk 1 porsiyon protein tozu iç 5 yumurta ya 8 gibi tabi. 2 saat sonra 500 gram patetes haşlaması , saat 12 de 250 gram tavuk 200 gram makarna , saat 3 gibi tekrar 500 gram patetes haşlaması 6 da makarna yada pilav , spora git gelincede tavuk yersin 250 gram falan. Ben böyle besleniyorum . Karbonhidrat günlük 500 gram protein 250 gram şeklinde.
Yemezsen kilo alamazsın. BEN YİYORUM AMA KİLO ALAMIYORUM diyen herkesin bir oturuşta bir jumbo pizza yiyip geriye kalan 23 saat aç kaldığına şahit oldum.

Emre-Dylan
13-09-2016, 20:00
Gainer falan hikaye panpa , sabah kalk 1 porsiyon protein tozu iç 5 yumurta ya 8 gibi tabi. 2 saat sonra 500 gram patetes haşlaması , saat 12 de 250 gram tavuk 200 gram makarna , saat 3 gibi tekrar 500 gram patetes haşlaması 6 da makarna yada pilav , spora git gelincede tavuk yersin 250 gram falan. Ben böyle besleniyorum . Karbonhidrat günlük 500 gram protein 250 gram şeklinde.
Yemezsen kilo alamazsın. BEN YİYORUM AMA KİLO ALAMIYORUM diyen herkesin bir oturuşta bir jumbo pizza yiyip geriye kalan 23 saat aç kaldığına şahit oldum.

Reis mr.olympia'ya filan mı hazırlanıyorsun? :D
Gainerlara bende güvenmiyorum zaten 220tl havaya gitmişti zamanında. Yemek istesem bile yiyemem bu kadar besini miğdem almaz hadi alsa bile günde 3 kere lavabo ihtiyacı görmem gerekir. Aşırı fazla bu yemek proğramı ağır gelir bana patatesleri çıkarıp farklı besinleri eklesek nasıl olur?

Sadık Özyer
13-09-2016, 20:20
Gainerlara bende güvenmiyorum zaten 220tl havaya gitmişti zamanında. Yemek istesem bile yiyemem bu kadar besini miğdem almaz hadi alsa bile günde 3 kere lavabo ihtiyacı görmem gerekir. Aşırı fazla bu yemek proğramı ağır gelir bana patatesleri çıkarıp farklı besinleri eklesek nasıl olur?

panpa ben diyetisyen değilim anlamam , bu benim klasik programım, 10 haftada 20 kilo aldım haftada 5 gün antreman yapıyordum 45 dakikalık. Şimdi karbonhidratı biraz kesip et süt yumurta tüketiyorum sadece

Emrecan-R
13-09-2016, 20:41

abi bence sabırlı olmak lazım,normal bir beslenmeyle 2 yılda güzel kas inşa edersin. güzel vücut elde edilir. yağ olarak kilo almak iyi değil bence.

ZX-636R
13-09-2016, 23:08
clen doping değildir ki ? emin misin..

tamam artık eskisi kadar genç değilim ama hafızam hala fena sayılmaz ;)

M (http://www.milliyet.com.tr/2002/09/18/spor/spo08.html)
Ba (http://arsiv.ntv.com.tr/news/176400.asp)

ZX-636R
13-09-2016, 23:09

ZX-636R
13-09-2016, 23:51
hey gidi yıllar hey ilk 5 ten 3 ünü tatmışım

https://s9.postimg.org/ytgyt9gq3/steroids.png (https://postimg.org/image/ytgyt9gq3/)

Sadık Özyer
15-09-2016, 14:51
tamam artık eskisi kadar genç değilim ama hafızam hala fena sayılmaz ;)

Allah allah abi ben ventolinin steroid olmadığını okumuştum. Alalala.

STP
18-09-2016, 09:42
2016 olympia degismedi :)

Emre-Dylan
18-09-2016, 12:09
2016 olympia degismedi :)

Şu phill heathı sevmeyen ben miyim birtek. Kai green katıldımı bu sene abi?

STP
18-09-2016, 14:17
Podyumda gormedim ama listede vardi.
Kevin 52 yasa ragmen iyidi be :)

Emre-Dylan
18-09-2016, 18:07
Podyumda gormedim ama listede vardi.
Kevin 52 yasa ragmen iyidi be :)

Benim favorim kai green her ne kadar predatore benzese de :D :D

i-vtec07
19-09-2016, 11:47
Şimdi bi kaç makale okudumda . antreman sonrası meyve suyu gibi kana hızli karışan insülin salgılanmasını artırıcak besinler tüketin deniliyo bunun dogrulugu ne derecedir . İnsülin salgılanmasını artırmak kas larda antremandaki parçalanmayı azaltıp kas yapımını etkisi oluyomuş . Bi yandandan ***** şeker pek almamaya çalışıyoruz . Ne yapmalıyız abilirim bi adet meyveli soda mı içsek spordan sonra ? Ben kilo vermeye çalıştıgım icin olabildigince uzak duruyorum şekerden .

dachosen
19-09-2016, 15:47
Meyveli soda değilde %100 üzüm suyu içebilirsin antreman sonrasında.

Senelerce spor yaptım iyi beslendikten sonra glutamine ve bcaa dan başka bir şey kullanmaya gerek yok onuda ekleyeyim. Beslenen adam için protein tozudur gainerdır para tuzağı beyler düşmeyin derim.

Emre-Dylan
19-09-2016, 16:19
Meyveli soda değilde %100 üzüm suyu içebilirsin antreman sonrasında.

Senelerce spor yaptım iyi beslendikten sonra glutamine ve bcaa dan başka bir şey kullanmaya gerek yok onuda ekleyeyim. Beslenen adam için protein tozudur gainerdır para tuzağı beyler düşmeyin derim.

Abi kana çabuk karıştığı için antreman sonrası sadece whey alınmamalı mı?

dachosen
19-09-2016, 17:36
Abi kana çabuk karıştığı için antreman sonrası sadece whey alınmamalı mı?

Yok mikronize yok hidrolize yok sikümilanize protein diye diye insanların gözünü çok boyuyorlar. Sabah kalkıp 5+ yumurtanı yulafını zeytinini peynirini salatalığını yersen, ara öğün bademini kajunu fıstığını ezmeni muzunu elmanı, hergün 1 tencere makarnanı pilavını mercimeğini yapar üstünede gün içinde tavuk hindi antreman sonraları kırmızı et balığını tüketirsen istersen kana 1 milisaniyede karışsın gerek yok. Anladım okurken yoruldun ve doydun ama yapacak birşey yok :)

Vücut geliştirmede/kas kazanmada verebileceğim 3 tane hiçbirzaman şaşmayacak tavsiyelerim şunlardır kardeşim;

1- Salona gittiğin zaman yada evde çalışırken farketmez, kimseyle konuşmadan sadece çalıştıracağın kasa focuslanıp götünden ter gelene kadar o kasın yırtıldığını hissetmen lazım. Unutma yüksek ağırlık kaldırmak değil nizami kasa vurdurarak çalışmak en önemlisi. Başka kasların çalacağı şekilde ağır girmek gereksiz. Youtube dan videolar izleyerek hareketlerin nasıl nizami yapılacağına bir bak derim.

2- O parçaladığın kasları yıkıma uğratmamak ve büyümek için yağı fazla abartmadan it gibi yemek lazım. Yok abi ben yiyemem benim mide kaldırmaz sıçarak can veririm dersen hiçbirzaman büyüyemezsin. Sabah kahvaltılarını yüklü yapmak çok önemli gün içindeki iştah açıklığını getirir. Başlarda belki çok yiyemezsin mide küçüklüğünden ama 1 sene içinde 1 kuzu yiyecek hale gelirsin.

3-Derin uyku. Kapkaranlık odada 8 saat uyku bütün gün yorulmanın karşılığını alacağın tek yer. Sakın es geçme.

Yukarıda yazdıklarım hakkında ''bence'' demiyorum çünkü tam uygulandığı zaman hiçbirkimsede sekmez. Herkes emeğinin karşılığını çatııır çatır alır.

Bi baktımda sadece whey sormuşsun ama ben baya içimi dökmüşüm :D Neyse elbet yararlanan birileri olur

i-vtec07
19-09-2016, 18:55
dachosen abi çok teşekkürler verdigin bilgiler icin :)

onur_si
23-09-2016, 01:41
arkadaslar guneslide boost adli spor salonunda 4-5 aylik uyeligimiz var devretmek istiyorum ilgilenen olursa kapali havuzu falan da var 6 aylik uyelik almistim aylik 200 den isteyen olursa aylik 150 liradan devredebilirim hakkimi. 4-5 ay falan kaldi

atituti
23-09-2016, 02:11
arkadaşlar geçen sayfalardada yazmıştım , ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum.tiroid , kan degerleri vs. herseye baktırdım herşey normal d vitamini eksikti onu içiyorum ama bir türlü 71 kilo üzerine cıkamıyorum , sabah 70 im akşam 72yle kapatıyorum sabah tekrar 71 civarıyım.bir türlü 72 sabitleyip 73 ü göremedim diyebilirim , stresten mi diyeceğim ama ne bileyim anlamadım.187 boy kilo 70 71 , komik duruyorum

ahmetgurlek
23-09-2016, 09:21
arkadaşlar geçen sayfalardada yazmıştım , ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum.tiroid , kan degerleri vs. herseye baktırdım herşey normal d vitamini eksikti onu içiyorum ama bir türlü 71 kilo üzerine cıkamıyorum , sabah 70 im akşam 72yle kapatıyorum sabah tekrar 71 civarıyım.bir türlü 72 sabitleyip 73 ü göremedim diyebilirim , stresten mi diyeceğim ama ne bileyim anlamadım.187 boy kilo 70 71 , komik duruyorum

9 günlük bayram tatilinde 4 kilo aldım geldim. ne doğru düzgün tatlı yedim ne de şeker. sadece pilav, makarna benzeri karbonhidrat ve nişastalarla alabiliyorum bu kadar kiloyu. bünye var bünye var, seninkisi inan çok daha iyi, üzülme.

Sinan58
19-10-2016, 17:06
16 kilo vererek 90 kilodan 74 kiloya düstüm :)

Kilomu spor yaparak ve belirli bir zamana yayarak düzenli verdigim için gram sarkma olmadi diyebilirim :)

Ve en önemlisi uzun zamandir kilomu sabitledim ve vermeye devam ediyorum.

Saygilar :D

ZX-636R
21-10-2016, 00:41
16 kilo vererek 90 kilodan 74 kiloya düstüm :)

Kilomu spor yaparak ve belirli bir zamana yayarak düzenli verdigim için gram sarkma olmadi diyebilirim :)

Ve en önemlisi uzun zamandir kilomu sabitledim ve vermeye devam ediyorum.

Saygilar :D

tebrikler kardeşim güzel irade göstermiş ve sıkı çalışmışsın

uzun soluklu olması dileğiyle

Sinan58
01-11-2016, 14:38
tebrikler kardeşim güzel irade göstermiş ve sıkı çalışmışsın

uzun soluklu olması dileğiyle

Sagolasin abi, biraz kendimizi zorlasakta sonuç beni mutlu etti.

73.x kilodan yaziyorum suanda, 17 kilo verdim sayilir.

KILO GÜNCELI:

Tabi düzenli kardiyo olarak bisiklet antrenmanlari yapiyorum.

Aylik 600 kilometre bisiklet sürüp, günlük kalorimide belli bir düzeyin üstüne hiç çikarmiyorum.

Hem senede 7200 kilometre bisikletle yol hemde saglik :D

Kilo vermek isteyen varsa bence kendine hemen bir bisiklet alsin, dakika durmasin.

En kolay kalori yakan aktivitelerden birisi bisiklet.sürmek.

Kolay gelsin :)

Emre-Dylan
21-11-2016, 23:00
Abiler yurtdışından supplement sipariş verirsek gümrükte sorun yaşar mıyız? Bu konu hakkında bilgim sıfır konuyu özet geçerseniz sevinirim teşekkürler.

srkn
21-11-2016, 23:18
Abiler yurtdışından supplement sipariş verirsek gümrükte sorun yaşar mıyız? Bu konu hakkında bilgim sıfır konuyu özet geçerseniz sevinirim teşekkürler.
geri gider . yasakli urunler arasinda

Emre-Dylan
21-11-2016, 23:20
geri gider . yasakli urunler arasinda

Bu ülkede nefes almamıza bile izin vermeyecekler yakında kansızlar... Abi en uygun fiyatlara sahip nette hangi site bir fikrin var mı bu konuda?

srkn
21-11-2016, 23:23
ben suplementler com dan aliyorum

Emre-Dylan
21-11-2016, 23:26
ben suplementler com dan aliyorum

Tavsiye edeceğin whey nelerdir desem abi? Teoride hangileri iyidir gözüme ultimate prostar çarptı servis/fiyat oranı gayet iyi 209 lira ve içerik tablosu o fiyatta ki ürünlere göre gayet dolu sayılır.

SpeedlinE™
21-11-2016, 23:27
merhabalar abilerim lise sonum sanırım 103 kilo + - olarak oynuyor kilomun değerleri.Aşırı fazla olsada dışarıdan obez gibi durduğumu pek düşünmüyorum(umarım öyledir) bu sene lisede son senem seneye üni artık Allah kısmet ederse ve kilo vermez istiyorum aşağı yukarı ilk hedef 90 veya 95 napmam lazım? napabilirim? fitness önerir misiniz? Artık bu halimden sıkıldım :)

Emre-Dylan
21-11-2016, 23:29
merhabalar abilerim lise sonum sanırım 103 kilo + - olarak oynuyor kilomun değerleri.Aşırı fazla olsada dışarıdan obez gibi durduğumu pek düşünmüyorum(umarım öyledir) bu sene lisede son senem seneye üni artık Allah kısmet ederse ve kilo vermez istiyorum aşağı yukarı ilk hedef 90 veya 95 napmam lazım? napabilirim? fitness önerir misiniz? Artık bu halimden sıkıldım :)

Kardeşim bol bol bisiklet sür derim önce günde 10 15km pedal çevirmek senin için faydalı olur ilk başta 5 7km arası sür derim sonra her gün üstüne koy bu mesafenin.

srkn
21-11-2016, 23:31
Tavsiye edeceğin whey nelerdir desem abi? Teoride hangileri iyidir gözüme ultimate prostar çarptı servis/fiyat oranı gayet iyi 209 lira ve içerik tablosu o fiyatta ki ürünlere göre gayet dolu sayılır.
oncelikle supplementlerden bir mucize bekleme. Besinlerden yeteri kadar protein alamadigini dusunuyosan kullanabilirsin . Ultimate yada optimum gold alabilirsin

srkn
21-11-2016, 23:35
merhaba, oncelikle bir doktora gorun kilo almana sebep olan bir durum varmi , misla tiroidlerin yavasmi calisiyo yada baska bir durum varmi . sonrasinda sporla ve duzgun bir beslenmeyle kilo verirsin

SpeedlinE™
21-11-2016, 23:44
Kardeşim bol bol bisiklet sür derim önce günde 10 15km pedal çevirmek senin için faydalı olur ilk başta 5 7km arası sür derim sonra her gün üstüne koy bu mesafenin.

tamamdır abi,yazın yaklaşık 3hafta okul başlamaya doğru binmiştim teldeki gps programı ne kadar doğru bilmesemde 20km yazıyordu max. ulaştığım rakam. Şu kadar km şu kadar sürede yapılır diye bir yargınız varmı acaba? gerçi ortama göre değişiklik gösterirde

SpeedlinE™
21-11-2016, 23:46
merhaba, oncelikle bir doktora gorun kilo almana sebep olan bir durum varmi , misla tiroidlerin yavasmi calisiyo yada baska bir durum varmi . sonrasinda sporla ve duzgun bir beslenmeyle kilo verirsin

tamamdır abi ama kilo almama sebep olan tek şey stres ve onun sonucu can sıkıntısından yemek yemekti :(

Emre-Dylan
22-11-2016, 00:24
oncelikle supplementlerden bir mucize bekleme. Besinlerden yeteri kadar protein alamadigini dusunuyosan kullanabilirsin . Ultimate yada optimum gold alabilirsin

Ek besin olarak kullanacağım şimdilik sadece antreman sonrası için abi. Optimum zamanında 150 160 liraydı şimdi indirimde 230tl çok pahalı kaliteli 1kg kadar kullanmıştım daha önce fiyat/servis miktarı ultimate kadar iyi değil ama içeriği güzel ürün.

i-vtec07
22-11-2016, 07:18

Kardeşim bu işin cözümü diyet ve kardiyo başka yolu yok . 95 lerden 86 ya indim ben 2 ayda . Bi kac kilo daha vericem . Yemiceksin boğazi tutucaksın başka yolu yok . :) bol bol tempolu yürü

i-vtec07
22-11-2016, 07:20
Bu arada hardlıne 3matrix almıştım berbat sivilce yaptı heralde benim bünye kabul etmedi heralde sonucta ek besin sadece dedim şimdi kuzenime verdim ondada sivilce cıkmaya başladı. Çöpe dökücez .

Emre-Dylan
22-11-2016, 13:39
Nitrotech whey Nutri shopta nitro276 kodu ile alırsanız 279 TL imiş ürünü pek gözüm tutmadı ama yinede yazayım foruma dedim.

Suleyman
22-11-2016, 14:31
Beyler bir konuda danışmak istiyorum, konu ciddi anlamda motivasyon düşüklüğü.

Gündüzleri müsait oluyorum, partner arayışı içine girdim ama bulamadım, akşam saatlerinde partner sıkıntısı yok ama bu sefer de salonun doluluk oranı çekilmediği için gitmiyorum.

Kısacası; motive olmak için neler yapılabilir? :agbe:

canimrecepcim
22-11-2016, 14:49
Beyler bir konuda danışmak istiyorum, konu ciddi anlamda motivasyon düşüklüğü.

Gündüzleri müsait oluyorum, partner arayışı içine girdim ama bulamadım, akşam saatlerinde partner sıkıntısı yok ama bu sefer de salonun doluluk oranı çekilmediği için gitmiyorum.

Kısacası; motive olmak için neler yapılabilir? :agbe:

Aynı dertten muzdaribim,kaç kere üyelik bıraktım.Partner olmadan inanılmaz zor oluyor.

Suleyman
22-11-2016, 15:08
Aynı dertten muzdaribim,kaç kere üyelik bıraktım.Partner olmadan inanılmaz zor oluyor.

Açıkçası gittiğim salondan da sıkılmış durumdayım ama uzun süreli kaydolduğum için bi 4-5 ayım daha var maalesef.

canimrecepcim
22-11-2016, 15:14
Açıkçası gittiğim salondan da sıkılmış durumdayım ama uzun süreli kaydolduğum için bi 4-5 ayım daha var maalesef.

Hangi salon ?

cnzdmr
22-11-2016, 15:28
Arkadaşlar

Omuz idmanı sonrası sakatlanmış bulunuyorum. En hızlı şekilde iyileşmek için öneriler nelerdir ?

krem vs önerisi olan ? daha önce omuz sakatlığı yaşayıp tecrübe etmiş olanlar neler söyleyecekler ?

tequila818
22-11-2016, 15:37
İzmir Mavişehir sport international'a yazıldım. Benim gibi İzmir'e yeni taşınan kişilere faydası olur diye yazıyorum. Evet ücreti biraz pahalı ancak diğer yerlere oranla daha tenha, hocalar ilgili, diyetisyen ile istediğiniz zaman görüşebiliyorsunuz ve grup dersleri faydalı.

Olumsuz olarak gördüklerim ise özellikle soyunma odalarının olduğu kısım eski ve genellikle kalabalık oluyor. Ücretler de diğer yerlere göre aylık 100 TL civarında daha yüksek.

Ben genel anlamda memnun kaldım. Sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz.

Sadık Özyer
22-11-2016, 15:41
Arkadaşlar

Omuz idmanı sonrası sakatlanmış bulunuyorum. En hızlı şekilde iyileşmek için öneriler nelerdir ?

krem vs önerisi olan ? daha önce omuz sakatlığı yaşayıp tecrübe etmiş olanlar neler söyleyecekler ?

ben , kortizon tedavisi 2 haftada zımba yapar.
bilek güreşinde omuzdaki tendonları yırttım.

Karakuş
22-11-2016, 15:42
Sıkıntılı bir hastalık döneminden sonra tekrar spora başladım. 12 kg eksiğim var maalesef. Eski kiloma dönmek için fitness ruhuna en uygun yiyecekler nelerdir üstadlar?

Emre-Dylan
22-11-2016, 16:03
Sıkıntılı bir hastalık döneminden sonra tekrar spora başladım. 12 kg eksiğim var maalesef. Eski kiloma dönmek için fitness ruhuna en uygun yiyecekler nelerdir üstadlar?

Milföy hamuruna sardım ben son zamanlarda abi ektomorf olduğum için bende sorun olmuyor. Bir oturuşta 6 parça(300gr) yiyorum oda 1650 küsür kalori yapıyor içinede lor peyniri koydun mu tamamdır. Bimden 2.80 küsüre alabilirsin

Sadık Özyer
22-11-2016, 17:11
MacFite giden var mı aranızda nasıldır tercih edilmeli mi sizce?

Emre-Dylan
22-11-2016, 17:42

Ben yazılacağım en iyi seçenek macfit şuan benim için çevremde başka yok. İşi tamamen paraya dökmüşler bunlar hazır proğramlar var onları kullanıyorsun özel proğram istersen ücretini ödüyorsun ama en azından elit diyebilirim.

exca-
22-11-2016, 18:45
Ben yazılacağım en iyi seçenek macfit şuan benim için çevremde başka yok. İşi tamamen paraya dökmüşler bunlar hazır proğramlar var onları kullanıyorsun özel proğram istersen ücretini ödüyorsun ama en azından elit diyebilirim.

macfit mi elit?

sahinek
22-11-2016, 19:21

macfit - akbatıya gidiyorum

Aletleri kaliteli ama üye sayısı çok fazla olduğu için 18.00-21.00 saatleri arasında çok yoğun oluyor. Salon kaldırmıyor. İşten çıkan soluğu sporda alıyor.

İşin açıkçası ben öğrenci olduğum için genelde dersim olmadığında saat 17.00'dan önce gitmeye çalışıyorum.

Ben kendi işime bakarım, yoğunluk beni ilgilendirmiyor diyebilirsin, ben kendim için konuşuyorum başıma birisi hocam kaç setin deyip beklemeye başlayınca biraz stres oluyorum, yapıyım bitiriyim, gidiyim mantığa geliyorum, sevmiyorum

Pazartesi dersim yoktu, saat 3'te body bölümünde 2 kişi vardı, o zaman da güzel oluyor.

Yıllık üyelik yaptırmayı düşünmüyorum(daha uygun fiyat verecekleri kesin) çünkü nasıl olsa daha zaman var diye sporu keseceğimi düşünüyorum.

Onun dışında tayt giymiyorsan, kolun kırılsa hocaları seninle ilgilenmez.

Sadık Özyer
22-11-2016, 19:36
Etiler levent civarinda metro ya yakin gym biliyor musunuz ? simdi akatlara bakicam.

UmutRıza
22-11-2016, 19:39
Arkadaşlar

Glikozamin kullanın

Emre-Dylan
22-11-2016, 19:56
macfit mi elit?

Siz sanırım xfiti filan görmediniz? En azından şubeden şubeye değişir bu durum. Benim kayıt olacağım şube işyerimin üstü, kavaklıdere'de ve üyelerin çoğuyla az çok diyaloğum olmuştur.

exca-
22-11-2016, 20:07
Siz sanırım xfiti filan görmediniz? En azından şubeden şubeye değişir bu durum. Benim kayıt olacağım şube işyerimin üstü, kavaklıdere'de ve üyelerin çoğuyla az çok diyaloğum olmuştur.

ben kurucu üyelerindendim macfit armadanın, ankarada da 6-7 ayrı tesise üye olmuşumdur en az. elit demek isterseniz mac panora, sports gibi tesisleri söylemek gerekir. macfit mahalle arası salonun kurumsallaşmış halinden başka birşey değil. (bob gym gibi salonları karıştırmıyorum bu elit olayına direk)

Sadık Özyer
22-11-2016, 20:23
Glikozamin kullanın

eklem agrisi icin evet ama yirtikta deca..

Emre-Dylan
22-11-2016, 20:24
ben kurucu üyelerindendim macfit armadanın, ankarada da 6-7 ayrı tesise üye olmuşumdur en az. elit demek isterseniz mac panora, sports gibi tesisleri söylemek gerekir. macfit mahalle arası salonun kurumsallaşmış halinden başka birşey değil. (bob gym gibi salonları karıştırmıyorum bu elit olayına direk)

Emsallerine bakarak macfit iyi gibi duruyor ama kusursuz değil bunun bende farkındayım. Benim yıllık minimum 2 3bin tl üyeliğe verecek param yok reis...

Sadık Özyer
22-11-2016, 20:39
bu arada mac fite gittim en kalabali gun saatte bence harika. kimse ilgilenmesin benle zaten istemiyorum. ben baslar.

cnzdmr
23-11-2016, 07:36
eklem agrisi icin evet ama yirtikta deca..

Glikosamin var mevcutta onu her gün bir tane alıyorum, Deca nedir ? Kortizon mu ?

Sadık Özyer
23-11-2016, 09:33
Glikosamin var mevcutta onu her gün bir tane alıyorum, Deca nedir ? Kortizon mu ?

Evet ama bu tarz işlemler için doktora gitmelisin , eklem ağrısı ise köpekbalığı kıkırdağı diye geçen glikosamin seni iyileştirir bir nebze.

Sadık Özyer
24-11-2016, 19:52
Mac fite başladım , çok güzel ben çok beğendim.MKM akatlara gidiyorum gelen varsa beklerim.

urukain
26-11-2016, 14:36
tam yeri burası mı bilemiyorum ama gıdıma ciddi derecede gıcık olmaya başladım sakalları kesince iyice ortaya çıktı kerata, acaba bu arkadaşı eritmeni varmıdır bir yolu yöntemi ??

Ahmet Bby
26-11-2016, 14:38
Özel harekat parkur kursundayım şuan onun çalışmalarını yapıyoruz.. Onun haricinde dışardan ne gibi antreman yapabilirim? Vücut geliştirme ağırlıklı mı devam edeyim?

kalipson
26-11-2016, 14:43
Özel harekat parkur kursundayım şuan onun çalışmalarını yapıyoruz.. Onun haricinde dışardan ne gibi antreman yapabilirim? Vücut geliştirme ağırlıklı mı devam edeyim?

Vücut geliştirme size hantallık olarak geri döner eğer performans arttırıcı antrenmanları eksik ederseniz

Emre-Dylan
26-11-2016, 17:18
tam yeri burası mı bilemiyorum ama gıdıma ciddi derecede gıcık olmaya başladım sakalları kesince iyice ortaya çıktı kerata, acaba bu arkadaşı eritmeni varmıdır bir yolu yöntemi ??

Gıdınla barfiks çekmeyi dene yada bench bas, mümkünse hafif ağırlık çok tekrar :D :D Abi gıdığa çare yok diye biliyorum, zayıflarken yüzden kilo verende oluyor yüzden vermeyende. Mesela ben kilo versem de alsam da yüzüme yaramıyor. :)

Emre-Dylan
26-11-2016, 20:26

Bence kendi ağırlığınla çalış barfiks vs veya güç antremanları

Ragness
27-11-2016, 21:44
Herkese iyi akşamlar, 171 boy, 109kg'a sahibim :D
acilen zayıflamam gerektiğinin farkındayım ancak en başta yapmam gerekenlerin farkına varamadım, diyetisyene başvurduktan sonramı bir spor programı oluşturmalıyım, yoksa sadece sıkı bir spor programı hazırlamam yeterli olabilirmi.

i-vtec07
27-11-2016, 21:50
Arkadaşlar göbek kısmımda çatlaklar olan var mı ? Bazı arkadaşlarımda ve bende mevcut sanırım kilo alıp vermiş cogu kişide olabiliyo . gereksiz kilo alımından dolayı bi kac adet var. ciddi şekilde yağ oranımızı düşürsek görünümü azalır mı ? Nedir çözümü bu işin ?

Ferhat_V
27-11-2016, 21:53
çatlaklar ne yaparsan yap gitmez..hızlı kilo alıp vermeye bağlı bendede var göbek omuz ve kollarda öyle yaşayacaz mecbur :)

i-vtec07
27-11-2016, 22:04
çatlaklar ne yaparsan yap gitmez..hızlı kilo alıp vermeye bağlı bendede var göbek omuz ve kollarda öyle yaşayacaz mecbur :)

Ne illet şeymiş abi bu ya . Sadece lazer tedavisi var mış sanırım onunda seansı deli para . Acaba karında nasıl diyim sixpack ler belirgin olunca görüntüsü dikkat çekmicek şekile gelirmi ?

///berke
27-11-2016, 22:40
Spora başladığımda zayıftım ani kilo alınca üst vücudumda çok oluştu çatlaklar nemli krem öneren oldu ama etki edeceğini sanmıyorum git gide beyazlaşıyor sanırım ama kaybolmaz kolay kolay omuzla kolumun birleşimi dolu ama ben seviyorum onları :)

makif84
28-11-2016, 08:39
Arkadaşlar göbek kısmımda çatlaklar olan var mı ? Bazı arkadaşlarımda ve bende mevcut sanırım kilo alıp vermiş cogu kişide olabiliyo . gereksiz kilo alımından dolayı bi kac adet var. ciddi şekilde yağ oranımızı düşürsek görünümü azalır mı ? Nedir çözümü bu işin ?

Bu olay bende de bel çevresi ve göbek te mevcut.Eğer yeni başlamışşa çatlamalar.Kakao yağı bir miktar işe yarıyor demişlerdi.Yada bayanların doğum öncesi çatlak kremleri.Ama yok bu olay önceden varsa,lazer harici geçeceğini sanmıyorum,yada ben beceremedim.

i-vtec07
28-11-2016, 08:50
Bu olay bende de bel çevresi ve göbek te mevcut.Eğer yeni başlamışşa çatlamalar.Kakao yağı bir miktar işe yarıyor demişlerdi.Yada bayanların doğum öncesi çatlak kremleri.Ama yok bu olay önceden varsa,lazer harici geçeceğini sanmıyorum,yada ben beceremedim.

Abi lazerden farklı bi sistem daha var mış biodermogenesi adı ve daha etkiliymiş onu araştırıyorum ve yanlış okumadıysam lazerden daha uygun fiyatı . Catlaklardan rahatsız oluyosanız araştırın derim .

Sinan58
28-11-2016, 13:09
VTEC nickli abiye yazdım ama mesaj iletilemedi sanırım.
O yüzden buraya yazayım herkes faydalansın;

İlk 3 hafta yemeği kısmakta zorlanabilirsiniz yalnız, yani bu durum son derece normal.

Tam olarak belirli bir yeme düzenim yoktu benim, sadece karbonhidratı azaltıp şekeri bıraktım bu sayede 17-18 kilo verdim. En son foruma yazdığım 73 kiloyum mesajında sonra 1 kilo daha verdim şu an 72 küsürlere indim.

Burada kilit nokta sık yemek yemek acıkmadan yiyeceksiniz.

Acıkmadan yerseniz daha az yeme ihtiyacı hissedersiniz, acıkırsanız ister istemez doyana kadar yersiniz.

İlk 3 hafta bu duruma zor alışırsınız, ama 3 hafta sonra psikolojik olarak istesenizde yiyemiyorsunuz.

Ben ek olarak günde en az 20 kilometre bisiklet sürüyordum son zamanlarda.

Bu sayede sarkma olmadı, ayda 4-5 kilodan fazla vermek çok mantıksız bir hareket olur.

Kilonun basit formülü 7000 kalori=1 kilo :)

Mesela günde 1000 kalori az alarak ayda 4-5 kilo verebilirsiniz.

1000 kalori daha az almak içinde zaten daha sık yemek yemeniz gerekir.

Ama en kolay kilo verme yöntemlerinden biriside bisiklet, saatte 500 kalori yakarsınız.

Günlük normal beslenme düzeninden karbonhidratı azaltarak 500 kalori+1 saat bisiklet sürerek ayda 4-5 kilo rahat verebilirsiniz. Bunları tecrübe ederek yazıyorum.

Bu arada sakın aç kalmayın demeyin ben demedim hiç işe yaramıyor :D

Kolay gelsin. Kafaniza takılan birşey olursa her zaman sorabilirsiniz.

Sinan58
28-11-2016, 13:12
Bu arada huawei"mi her neyse nasıl bir klavye koydunuz arkadaş.

therev
28-11-2016, 14:50
arkadaslar 2 senede 30 kilo verdim ilk 1 senesi diyetisyenleydi sonrasinda yavas yavas verdim suan 105 kiloyum beslenme aliskanligim duzeldi fakat kilo vermem durdu gibi suan sporada hafta da 3 4 kere gidiyorum. bir arkadasim grenade onerdi kendisi kullandi ve iyi sonuclar aldi acaba bende kullanmalimiyim onceden 1 ay carnitine kullandim ustunden 3 ay gecti grenade aliyimmi yoksa baska onerisi olan varmi boyum 1.65

Sadık Özyer
28-11-2016, 15:04
Ne illet şeymiş abi bu ya . Sadece lazer tedavisi var mış sanırım onunda seansı deli para . Acaba karında nasıl diyim sixpack ler belirgin olunca görüntüsü dikkat çekmicek şekile gelirmi ?

dostum çatlakların büyüme hormonlarıyla tedavisi var , ama en az lazer kadar pahalıya maal olur.

Suleyman
28-11-2016, 17:22
dostum çatlakların büyüme hormonlarıyla tedavisi var , ama en az lazer kadar pahalıya maal olur.

Sadık g.tünden element uydurma istersen

i-vtec07
28-11-2016, 17:33
dostum çatlakların büyüme hormonlarıyla tedavisi var , ama en az lazer kadar pahalıya maal olur. tavsiyen için saol kardeşim ama o tür hormon işine falan girermiyim bilmiyorum . Erkek adamız hani cokta dert değil cogu kişidede var gördüğüm kadariyla olmasa iyi olurdu tabi . yukarda bi tane yazdım o tedavi mantıkli gibi onu bi araştırıcam guzelce .

Sadık Özyer
28-11-2016, 17:40
Sadık g.tünden element uydurma istersen

Bahsettiklerim sentetik gh lar. Steroidler değil. Botoks türevleri.

barakuda26
28-11-2016, 18:16
spora gitmeden 1-2 saat önce yiyecek vs ne tüketmek gerekir spor sırasında faydası olması açısından?

BoraRS
28-11-2016, 18:18
Arkadaşlar ara ara Ankaraya geliyorum iş toplantılar vs. Her geldiğimde 3-5 gün kalıyorum. Bu gelişlerimde antrenmansız kalmak istemiyorum. Var mı bildiğiniz tanıdık bir yer parası neyse günlük çok fahiş rakamlar istemedikleri müddetçe ara ara geldiğimde çalışabileceğim salon?

Sadık Özyer
28-11-2016, 19:39
Arkadaşlar ara ara Ankaraya geliyorum iş toplantılar vs. Her geldiğimde 3-5 gün kalıyorum. Bu gelişlerimde antrenmansız kalmak istemiyorum. Var mı bildiğiniz tanıdık bir yer parası neyse günlük çok fahiş rakamlar istemedikleri müddetçe ara ara geldiğimde çalışabileceğim salon?

Abi macfite yazıl istersen bütün salonlar aylık 107 TL.

BoraRS
28-11-2016, 23:08
Aylık iyi ama benim gideceğim bir ayda 5-6 günü geçmez. O yüzden tanıdık bildik biryerler sordum.

Diyadin
29-11-2016, 08:02
Arkadaşlar belinde fıtık olupta spor yapanlar var mı?

Nelere dikkat etmemiz lazım?

Emre-Dylan
29-11-2016, 12:07

Abi squat, deadlift, t bar rowing, barbell row bunlar sakat hareketler aklıma gelen bunlar fıtık varsa girme derim bunlara.

Bu arada hb sitesi dün gece kampanya yaptı buraya yazana kadar ürün bitti optimum gold whey 116tl civarıydı 2.3kgsi 2 tane sipariş ettim bende benden hemen sonra bitti kampanya

Sadık Özyer
30-11-2016, 00:08
Abi squat, deadlift, t bar rowing, barbell row bunlar sakat hareketler aklıma gelen bunlar fıtık varsa girme derim bunlara.

Bu arada hb sitesi dün gece kampanya yaptı buraya yazana kadar ürün bitti optimum gold whey 116tl civarıydı 2.3kgsi 2 tane sipariş ettim bende benden hemen sonra bitti kampanya

hadi be abi tüh.

Emre-Dylan
30-11-2016, 00:17
hadi be abi tüh.

Çok sık takip ederim bi ara universal 3001'leri 100liradan almıştım sktsine 1.5 yıl vardı üstelik 50şer lira kâr etmiştim. :) Kampanya çok yakalıyorumda ya param olmuyor yada millete haber verene kadar bitiyor...

Sadık Özyer
30-11-2016, 00:44
Çok sık takip ederim bi ara universal 3001'leri 100liradan almıştım sktsine 1.5 yıl vardı üstelik 50şer lira kâr etmiştim. :) Kampanya çok yakalıyorumda ya param olmuyor yada millete haber verene kadar bitiyor...

o saatte uyuyordum ben. bildirim gelmiş olması lazım . Gerçi ben protein tozunu pek faydalı bulmuyorum -bence- etkisi yok ahım şahım.
Weider createin ve optimum whey var.
Sabah kahvaltıda 3 yumurta ve 150 gram kavurma yiyorum , 200 gramda beyaz peynir %16 protein oranı varmış.
Öğle vakti 500 gram pilav ikindi vakti 500 gram tavuk akşamsa makarna yiyorum.
Sanırım 1 kilo patetes falan ekliyeceğim.Günlük 160 gram protein almaya çalışıyorum.

GokhanE.
30-11-2016, 07:42
Benim belimde 3 tane fıtık var, spor yapmadığım zamanlarda gün içinde sürekli düşük şiddette ağrı da çekiyordum.
Spora başladıktan sonra ağrılarım hafifledi. Doğru formda deadlift yaparak belimi güçlendirdim bende işe yaradı, şuan için sadece çok saçma sapan yayılarak oturursam biraz ağrım oluyor o kadar o da yaşam kalitemi düşürecek kadar değil.

GokhanE.
30-11-2016, 07:43

Bir üstteki postu sizin için yazdım.

flexamin
03-12-2016, 20:56
Aylık iyi ama benim gideceğim bir ayda 5-6 günü geçmez. O yüzden tanıdık bildik biryerler sordum.

hacı geldiğinde haber ver. öveçler de idman yaptığım salon var hallederiz sıkıntı değil.

BoraRS
03-12-2016, 21:55
hacı geldiğinde haber ver. öveçler de idman yaptığım salon var hallederiz sıkıntı değil.

Tamam kardeşim. Gelince haber vericem. Özelden bana cebini yaz.

Sadık Özyer
05-12-2016, 11:14
En yüksek kol kimde şimdi aramızda var mı hiç prof bodyci

Emre-Dylan
09-12-2016, 12:30
En yüksek kol kimde şimdi aramızda var mı hiç prof bodyci

dymatize mono kreatin 40 tl almayanı dövüyorlar abiler kardeşler...

DYMATIZE DYMATİZE CREATİNE 300 GR - VİŞNE LİMON AROMALI (http://www.bayvitamin.com/DYMATIZE-CREATINE-300-GR-VISNE-LIMON-AROMALI,PR-1855.html)

alp1903
09-12-2016, 12:48
Prof bodycimi bilmiyorum ama podyum görmüş kişiler mevcut sitede :)

01ayk01
09-12-2016, 14:52
Bahsettiklerim sentetik gh lar. Steroidler değil. Botoks türevleri.

Catlaklar ile gh in alakasi yok. Tamam cilde parlaklik veriyor fln ama. Alakasi yok. Gh kullaninca gecicek die bir sey soz konusu degil.

Sinan58
09-12-2016, 16:46
Vücut çatlakları belli bir süre sonra kızıl rengini kaybediyor ama geçmiyor. 7 ayda 19 kilo almıştım her tarafım çatlakların dolmuştu, 18 kilo verince çatlakların rengi açık renge dönüştü. Ama hiç belli olmuyor artık, tecrübeyle sabittir.

Emre-Dylan
10-12-2016, 00:03
İndirimdeki ürünlerdenihtiyacı olan varsa alsın derim

UNIVERSAL UNIVERSAL Amino 3001 160 tb (http://www.bayvitamin.com/UNIVERSAL-Amino-3001-160-tb,PR-134.html)

DYMATIZE DYMATİZE CREATİNE 300 GR - VİŞNE LİMON AROMALI (http://www.bayvitamin.com/DYMATIZE-CREATINE-300-GR-VISNE-LIMON-AROMALI,PR-1855.html)

BSN BSN DNA Series Glutamine 309 Gr - 60 Servis (http://www.bayvitamin.com/BSN-DNA-Series-Glutamine-309-Gr-60-Servis,PR-1739.html)

MUSCLETECH MUSCLETECH Premium Whey Plus 2270 gr Poşet - Muz Aromalı (http://www.bayvitamin.com/MUSCLETECH-Premium-Whey-Plus-2270-gr-Poset-Muz-Aromali,PR-1978.html)

Sadık Özyer
10-12-2016, 14:47
Catlaklar ile gh in alakasi yok. Tamam cilde parlaklik veriyor fln ama. Alakasi yok. Gh kullaninca gecicek die bir sey soz konusu degil.

Hacı abi , sen 200 ünite genotropin kullan bakalım.İnternette araştırdık , arkadaşım kullandı hatta. gH çok pahalı ona eyvallah derimde alakasız diyemezsin.

01ayk01
10-12-2016, 14:54
Hacı abi , sen 200 ünite genotropin kullan bakalım.İnternette araştırdık , arkadaşım kullandı hatta. gH çok pahalı ona eyvallah derimde alakasız diyemezsin.

Bana 1 tane makale bulurmusun catlaiklari gecirdigine dair merak ediyorum. Millete burdan sunu kullan bunu kullan demekle olmuyor. Adamin bi yeri sakatlanmis deca oneriyosun. Hadi bu adamin sperm uretimi az ise ? Deca ne yapacak bu adama ? Adam catlak demis gh oneriyosun. Hadi bu adamda kanser baslangici var ise ? Gh yapisi geregi hucreleri bolerek buyuttugu icin kanseri'de buyutecektir. Ayrica 200 unite gh dedigin , 50 gun gider 4 uniteden. Onu gectim gh gercek etkisini 3 aydan sonra gosterir. O da 4 unite x 30 gun x 3 ay 270 unite eder. Yazip cizecek cok sey var , bu isler oyle arkadasim kullandi soyle boyle ile olmuyor. Saygilar.

01ayk01
10-12-2016, 14:55
Ayrica piyasadaki genetropin'lerin cogu sahte suan. Humatrpine yonelin. Veya illa genetropin alicaksaniz da ecza depolarindan temin edin.

Sadık Özyer
10-12-2016, 14:57
dymatize mono kreatin 40 tl almayanı dövüyorlar abiler kardeşler...

hacı ben weider aldıydım çok etkili bişi değil artık benim kilomda ya kreatein.105 i hedefliyorum 10 hafta sonra.

Sinan58
10-12-2016, 18:39
hacı ben weider aldıydım çok etkili bişi değil artık benim kilomda ya kreatein.105 i hedefliyorum 10 hafta sonra.

Reis vücut geliştirmeye yeni başlayanlar deli gibi kilo alacam diye dolanıyor ortalıkta, bunun sebebi nedir?

dieselpower
10-12-2016, 18:48
çatlaklar ne seviyede bilmiyorum ama bu sporda çatlaklar insanı gururlandırıcak şeyler bana kalırsa..dışardan insanlara kötü gözükebilir belki ama bizim vücudumuzdaki çatlaklar kimi ilgilendirir?

Sadık Özyer
10-12-2016, 21:17
Ayrica piyasadaki genetropin'lerin cogu sahte suan. Humatrpine yonelin. Veya illa genetropin alicaksaniz da ecza depolarindan temin edin.

Aykut sanırım piyasaya çoook uzaksın. Genotropin eczane malı bunun sahte olması imkansız adamı öperler.. Bahsettiğin kigtropin.

Sadık Özyer
10-12-2016, 21:20
Reis vücut geliştirmeye yeni başlayanlar deli gibi kilo alacam diye dolanıyor ortalıkta, bunun sebebi nedir?

Dostum ben hoca değilim sadece ilgili bir kişiyim. Rüzgarın oynatacağı erkek hangi kıza sert böyle seksapatik gelebilir ki ?
Kilo alırsan hacim kazanırsın buda seni iri gösterir , psikolojik olarak etki sağlamanın yanında vay kardeşim body e gidiyorsun yaramış sana baya irileşmişsin övgülerini duyup egoyu tatmin etmeye yarar :)

gökan
10-12-2016, 21:22
yazdan kalma bu sporda sabır psıkolojı beslenme ve yku en önemlı olay bence psıkolojın bozulsabıle sönuyorsun
http://i.hizliresim.com/d8kLRL.jpg (http://hizliresim.com/d8kLRL)

Sadık Özyer
10-12-2016, 21:46
yazdan kalma bu sporda sabır psıkolojı beslenme ve yku en önemlı olay bence psıkolojın bozulsabıle sönuyorsun
http://i.hizliresim.com/d8kLRL.jpg (http://hizliresim.com/d8kLRL)

fotoğrafa göre sağdaki kolun neden daha iri?

gökan
10-12-2016, 21:50
valla fazla sıkmamışım o tarafı sanırım:)

Emre-Dylan
10-12-2016, 22:17
Genellikle güçsüz kol ortalama 1cm daha küçük olmuyor mu bende öyle mesela ama sol kolda ki triceps sağdakinden daha büyük ve parçalı ama sağ kol 1cm daha kalın biceps daha iyi güçlü anlamadım bende... :D

01ayk01
10-12-2016, 22:35
Aykut sanırım piyasaya çoook uzaksın. Genotropin eczane malı bunun sahte olması imkansız adamı öperler.. Bahsettiğin kigtropin.

Kac kutu sahte genetropin istiyosan ayarlayabilirim 72iu luk paketler halinde. Sen sahte olmadigina inanip kullanabilirsin. Eczane malindan kastim , gidin eczaneden kendiniz alin. Ulasmak cok zor degil.

Emrecan-R
11-12-2016, 00:10
190 boyda 103 kilo %10 bf kaç yılda yapılır natural ?

Sadık Özyer
11-12-2016, 12:22
Kac kutu sahte genetropin istiyosan ayarlayabilirim 72iu luk paketler halinde. Sen sahte olmadigina inanip kullanabilirsin. Eczane malindan kastim , gidin eczaneden kendiniz alin. Ulasmak cok zor degil.

Eczanede satılan ürünü el altından alan varsa salaktır yani net diyorum.Hiçte görmedim nette ben satılan.
Sustanon 11 tl rimobolan 19 tl . Bunu bana bi steroid satıcı 5 e vereyim dese almam.

Sadık Özyer
11-12-2016, 12:24
190 boyda 103 kilo %10 bf kaç yılda yapılır natural ?

Yapacağın idman beslenme kullanacağın supplement..
O boyda çok zor .

Emrecan-R
11-12-2016, 12:49
Yapacağın idman beslenme kullanacağın supplement..
O boyda çok zor .

steroidle 4 yılda yapan var ama işte steroid kullanmadan çok zor galiba .

Sadık Özyer
11-12-2016, 14:09
steroidle 4 yılda yapan var ama işte steroid kullanmadan çok zor galiba .

Kenara bi 10 bin lira at olursun.1 sene içinde.

Emrecan-R
11-12-2016, 15:41
Kenara bi 10 bin lira at olursun.1 sene içinde.

bir sene içindemi :D :D

Sinan58
11-12-2016, 16:38
Dostum ben hoca değilim sadece ilgili bir kişiyim. Rüzgarın oynatacağı erkek hangi kıza sert böyle seksapatik gelebilir ki ?
Kilo alırsan hacim kazanırsın buda seni iri gösterir , psikolojik olarak etki sağlamanın yanında vay kardeşim body e gidiyorsun yaramış sana baya irileşmişsin övgülerini duyup egoyu tatmin etmeye yarar :)

Anladım reis, yani aldığın kilo ile aldığın yol paralel olarak ilerliyor.

Ne kadar kilo o kadar gelişme diyorsun yani.

Sinan58
11-12-2016, 16:40
Anladım reis, yani aldığın kilo ile aldığın yol paralel olarak ilerliyor.

Ne kadar kilo o kadar gelişme diyorsun yani.

Paralel demişim yukarıda, 20 yaşında hapse falan girmeyelim.

gökan
11-12-2016, 17:21
natral bır yere kadar arkdslar vucut artık testo ıstyr

Emre-Dylan
11-12-2016, 17:40
natral bır yere kadar arkdslar vucut artık testo ıstyr

Ölçülerin nedir tam bilemiyorum ama fotoğraftan bakınca kol sıcakken 41 42 gibi duruyor. Hafif bi küre girebilirsin abi ama bence gerek yok şuan ki vücudu biraz daha parçalasan daha estetik durur tabi karar senin.

silwerhooks53
11-12-2016, 17:48
arkadaslar bende club aydınogluna gıdıyorum boyum 1.72 102 kıloyum 1 bucuk ay ıcınde ıdman yeme duzeni ve alkolu bırakarak 8 kılo verıp 92 ye dustum sımdı devam edıyorum sadece takvıye olarak lecarnetın ıcıyorum yarım saat onceden goruslerınızı almak ıstedım daha sonrarları tavsıye edecegınız bı suplement varmıdır suan ıdman programımın cardio ve karın calısıyorum

Sinan58
11-12-2016, 23:50
Hep merak etmişimdir; inşaat, yol, sanayi vb işlerde çalışanlar neden genelde göbekli olurlar?

Bu adamlar "ALLAH" kolaylık versin akşama kadar ağırlık kaldırıp yük taşıyorlar.

Yani bi nevi akşama kadar kardiyo yapıyorlar.

Nereden baksanız günde 7-10 saat çalışan adam 3500-5000 kalori yakıyor. Eee bu durumda neden göbek yerine baklavaları yok cidden merak ettim doğrusu.

Sadık Özyer
11-12-2016, 23:58
Hep merak etmişimdir; inşaat, yol, sanayi vb işlerde çalışanlar neden genelde göbekli olurlar?

Bu adamlar "ALLAH" kolaylık versin akşama kadar ağırlık kaldırıp yük taşıyorlar.

Nereden baksanız günde 7-10 saat çalışan adam 3500-5000 kalori yakıyor. Eee bu durumda neden göbek yerine baklavaları yok cidden merak ettim doğrusu.

E tamamda ağırlık kaldırmıyorki sanayideki adam. İnşaatta çalışanlara bakın. İncecik olurlar genelde.

painkller
12-12-2016, 00:02

çünkü o baklavaların %70 hatta 80 i mutfakta oluyor. Düzgün beslenmeyip, kahvaltını işe geç kaldım diyerek ayaküstü atarak, öğlen yemeğini yarım ekmek o bu şu diye geçirip akşamda ooo saat boyu sofrada yemek meyve tatlı götürünce ister istemez göbek çıkıyor. tabi aldığı karbonhidrat yağ ve protein oranıda bir sporcu ne kadar önemserken öyle bir derdi olduklarını düşünmüyorum.

birde herkesin metabolizması hızlı değil, ben dediğin şekilde çalışıp fit olarak nitelendirilen vücuda sahip çok insan tanıyorum. Ama dediğim gibi bizim insanımız akşam yemeğine düşkündür kahvaltının aksine, oysa bu sporda en önemli öğün kahvaltıdır.

sana kendimden örnek veriyim, sporu bırakıp normal yaşantıma döndüğüm an kilo verip, göbekleniyorum adeta. Spora başladıktan 1 ay içerisinde vücüdum toparlanma evresine girmiş, beslenme düzenine oturuncada kilo alınmaya başlanmış oluyor. tabiri caizse " büyüyorum."

Bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum, lakin ben gibi suplement, ek besin ek gıda her neyse kullanmayan için genelde sayfaları okumakla yetiniyorum.

Bu başlıkta gördüğünüz veya programınıza dahil ettiğiniz hareketleri isimli yada video olarakda paylaşırsanız çok sevinirim.

Sadık Özyer
12-12-2016, 00:07
çünkü o baklavaların %70 hatta 80 i mutfakta oluyor. Düzgün beslenmeyip, kahvaltını işe geç kaldım diyerek ayaküstü atarak, öğlen yemeğini yarım ekmek o bu şu diye geçirip akşamda ooo saat boyu sofrada yemek meyve tatlı götürünce ister istemez göbek çıkıyor. tabi aldığı karbonhidrat yağ ve protein oranıda bir sporcu ne kadar önemserken öyle bir derdi olduklarını düşünmüyorum.

birde herkesin metabolizması hızlı değil, ben dediğin şekilde çalışıp fit olarak nitelendirilen vücuda sahip çok insan tanıyorum. Ama dediğim gibi bizim insanımız akşam yemeğine düşkündür kahvaltının aksine, oysa bu sporda en önemli öğün kahvaltıdır.

sana kendimden örnek veriyim, sporu bırakıp normal yaşantıma döndüğüm an kilo verip, göbekleniyorum adeta. Spora başladıktan 1 ay içerisinde vücüdum toparlanma evresine girmiş, beslenme düzenine oturuncada kilo alınmaya başlanmış oluyor. tabiri caizse " büyüyorum."

Bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum, lakin ben gibi suplement, ek besin ek gıda her neyse kullanmayan için genelde sayfaları okumakla yetiniyorum.

Bu başlıkta gördüğünüz veya programınıza dahil ettiğiniz hareketleri isimli yada video olarakda paylaşırsanız çok sevinirim.

Zayıf adamda baklava şişman kadındaki göğüse benzer. :)

GokhanRS
12-12-2016, 00:10
Arkadaşlar -5 -8 arası havalarda dışarda koşmanın bir tehlikesi var mı?

Emre-Dylan
12-12-2016, 00:28
Ya onu bunu geçinde n11de 30tl anında indirim var 150tl üstü spor kısmında alışveriş yapınca. Çek filan varsa elinizde 130 140lye güzel wheyler var bilginiz olsun :) :)

mehmetRS
13-12-2016, 00:43

Gökhancım, soguk hava solumaktan pnömoni olabilirsin, Akciğerlerin hastalanabilir fazlasıyla..uzun koşu -5 yada -8 + denize yakın bir ise hakaten tehlikeli olabilir.

Tabi sallıyorum 20 dakika yarım saat koştun, bakarsın hiçbirşey olmadı.. ihtimaller.

GokhanRS
13-12-2016, 08:40
Gökhancım, soguk hava solumaktan pnömoni olabilirsin, Akciğerlerin hastalanabilir fazlasıyla..uzun koşu -5 yada -8 + denize yakın bir ise hakaten tehlikeli olabilir.

Tabi sallıyorum 20 dakika yarım saat koştun, bakarsın hiçbirşey olmadı.. ihtimaller.

teşekkür ederim. fitness salonu buldumda burda doğa çok güzel, acaba dışarda yapmak varken boşuna bayılmasam mı bir süre dedim ama havalarda aşırı soğudu.

mehmetRS
13-12-2016, 09:43
teşekkür ederim. fitness salonu buldumda burda doğa çok güzel, acaba dışarda yapmak varken boşuna bayılmasam mı bir süre dedim ama havalarda aşırı soğudu.

Yani çok birşey olmayabilir lakin, haliyle yıllarca yaşayıp florasına alışkın olmadığın bir yer. Ben riske değmez derim :)

evliya
13-12-2016, 10:00
Yağ yakımı için terminolojik yağ yakıcı deneyimleyen var mı acaba? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Emre-Dylan
13-12-2016, 23:37
Bu ürün hakkında ki düşünceleriniz neler abiler? Hardline Carbopure 4000 Gr servis sayısı çok fiyat olarak gainerlardan daha ucuz verdiği karbonhidrat oranı da iyi, şeker tatlandırıcı yok optimum wheyle tüketmeyi planlıyorum sizce nasıl kullanan oldu mu veya olumlu olumsuz yorum okuyan duyan?

http://cdn.supplementler.com/Assets/Supplementler/Thumbs/hardline_carbopure_4000_gr_7264.png

erdalss
14-12-2016, 07:40
merhaba,

ciddi anlamda kilo aldırabilecek tam yağlı sütle tüketebileceğim tam very alabileceğim bir karbonhidrat arıyorum arkadaşlar ne önerirsiniz. 4-5 kilo olanlardan olabilr. sonrasında protein-amino-bcaa vs güzel bir set alacağım. 55 ten 70 lere geldim ama şekil yok, şimdide üstüne koyamıyorum, takviye olarak karbonhidrata başlayacağım artık.

i-vtec07
14-12-2016, 07:43
Beyler konu güncelken tekrar yazayım. Hardline 3 matrıx midir nedir o illeti aldım .1 ay bile kullanmadan heryerim sivilce doldu . Bende yan etki yapmıştır belki dedim kuzene verdim ondada aynı sıkıntı oldu . Almayın aldırmayın .

Sinan58
14-12-2016, 09:23
Beyler konu güncelken tekrar yazayım. Hardline 3 matrıx midir nedir o illeti aldım .1 ay bile kullanmadan heryerim sivilce doldu . Bende yan etki yapmıştır belki dedim kuzene verdim ondada aynı sıkıntı oldu . Almayın aldırmayın .

Reis beni yanlış anlama bilmediğimden soruyorum.
Bu tarz herhangi bir ürünü kullanmadan vücut Geliştirilemiyormu?

Sinan58
14-12-2016, 09:25
Demekki beslenme şart.

i-vtec07
14-12-2016, 09:27
Reis beni yanlış anlama bilmediğimden soruyorum.
Bu tarz herhangi bir ürünü kullanmadan vücut Geliştirilemiyormu?
Kardeşim ben çok bilgili digilim burda daha tecrübeli abilerimiz kardeşlerimiz var . Genede bildiğim kadariyla cevaplıyım . Bu spor la ugraşıyosan yaklaşık kilonun iki katı günlük protein alman gerekiyo . Ben bunu doğal olarak alamıyodum ve takviye olarak önerildiği miktarda bu besinden alıyodum ama durum dediğim gibi oldu .

Sinan58
14-12-2016, 09:44
Kardeşim ben çok bilgili digilim burda daha tecrübeli abilerimiz kardeşlerimiz var . Genede bildiğim kadariyla cevaplıyım . Bu spor la ugraşıyosan yaklaşık kilonun iki katı günlük protein alman gerekiyo . Ben bunu doğal olarak alamıyodum ve takviye olarak önerildiği miktarda bu besinden alıyodum ama durum dediğim gibi oldu .

Anladım reis, muhtemelen sizde yan etki vs. bişey yaptı.
Geçmiş olsun diyelim.

efef
14-12-2016, 10:48
Hardline genel anlamda iyi bi marka değil ama sivilce ve gaz çoğu markada yapıyor, ayrıca sizin üründe pek etkili olduğunu sanmıyorum bi sure kullanmıştım.Bu ürünler kullanmadan da olur yalnız bu beslenme olayı kafayı yedirtir çok düzenli olmak lazım :)

Ferhat_V
14-12-2016, 12:31

doğru düzgün ısınıp koşarsan bir sıkıntı olmaz..ben yürüyüşleri genelde soğuk havada yapıyorum bu güne kadar hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım..

Ferhat_V
14-12-2016, 12:32
Yağ yakımı için terminolojik yağ yakıcı deneyimleyen var mı acaba? Tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

ben sıvı carnitin denedim şu küçük tüpte olanlardan..antreman öncesi inanılmaz bir enerji veriyor tişörtü sırılsıklam ediyorsunuz antremanda ve yorulduğunuzu hissetmiyorsunuz..

acı bir kahve ilede aynı etkiyi sağlayabilirsiniz..kullanımı faydalı ama şart değil..

Ferhat_V
14-12-2016, 12:34

çok fazla proteine abanırsan normaldir olması karacigeri zorluyorsun..bol su içerek düzelirsin belki..bendede oluyordu göğüs ve sırtta sivilce 3 4 gün sonra geçiyor kullanımı bırakıp bol su içince..

Ferhat_V
14-12-2016, 12:38
aramızda amway ürünleri satan kimse var mı ? erkeklerde olamzsa eşi sevgilisi annesi filan üye olan satan vardır illaki..CLA almam lazım en etkili üründe amway ın kiydi..varsa bizden birinden alayım kargolasın..

yada bildiğiniz CLA markası / kullandığınız ürün var mı ?

Murat Ç.
14-12-2016, 13:15
kardeşim senin ilk postunda gördüm gerçektende öyle imiş bende Hardline 3d matrix çilek kullanıyordum bıraktım cidden sivilce yapıyor çok sivilcesi çıkan biride degilim sanırım ikinci aldığım kutunun yarısından fazlasını arkadaşıma verdim bakalım onda nasıl olacak
başka ürünlere bakıyorum varmı önerin bu arada

Sadık Özyer
14-12-2016, 13:38

gainer den mi bahsediyorsun ? protein tozundan mi ? zaten sivilce kacinilmaz birsey ki . Yolla bana 5 olcek deniyeyim.

Sadık Özyer
14-12-2016, 13:43
Cla - L carnitin yag yaktirmaz beyler. Eger yag yaktirsaydi millet dnp kullanmazdi. clenbuterolde yag yaktirmaz su atar. Diyet yapmaktan baska careniz yok dogal iseniz.

Emre-Dylan
14-12-2016, 14:07
merhaba,

ciddi anlamda kilo aldırabilecek tam yağlı sütle tüketebileceğim tam very alabileceğim bir karbonhidrat arıyorum arkadaşlar ne önerirsiniz. 4-5 kilo olanlardan olabilr. sonrasında protein-amino-bcaa vs güzel bir set alacağım. 55 ten 70 lere geldim ama şekil yok, şimdide üstüne koyamıyorum, takviye olarak karbonhidrata başlayacağım artık.

55ten 70e geldin şekil nasıl yok yahu?Ha 70in üstüne çıkamıyorum dersen ben gainer önermem muscletech premium mass gainer kullandım 5.5kg 3kg anca aldım parasına değmiyor o yüzden bende saf karbonhidrat ürünlere gözümü diktim. Ayrıca o kiloda antreman sonrası whey alman şart 15kg kütle kazanmışsın bunu koruman için bcaa ve whey öneririn sonrası bolca yemek oda yetmezse karbonhidrat supplementleri tercih et ama gainer tavsiye etmem.

i-vtec07
14-12-2016, 14:17
çok fazla proteine abanırsan normaldir olması karacigeri zorluyorsun..bol su içerek düzelirsin belki..bendede oluyordu göğüs ve sırtta sivilce 3 4 gün sonra geçiyor kullanımı bırakıp bol su içince..

Abi ben baya oldu bırakalı ama geçmedi sivilceler . Su yu normaldede çok tüketirim bende böyle bi etki oldu . Hani bi kaç sivilce olur eyvallahta boynumun altında baya baya oldu . Daha önce protein bar falan kullanıyodum ama böyle bi etki olmamıştı .

kardeşim senin ilk postunda gördüm gerçektende öyle imiş bende Hardline 3d matrix çilek kullanıyordum bıraktım cidden sivilce yapıyor çok sivilcesi çıkan biride degilim sanırım ikinci aldığım kutunun yarısından fazlasını arkadaşıma verdim bakalım onda nasıl olacak
başka ürünlere bakıyorum varmı önerin bu arada
Valla önerim yok kardeşim çok bilgili değilim bu konuda . Benimkide çilekliydi . Ama bi sıkıntı var bu üründe sendede olmuş bak .

gainer den mi bahsediyorsun ? protein tozundan mi ? zaten sivilce kacinilmaz birsey ki . Yolla bana 5 olcek deniyeyim.
Sadık whey 3 matrix adı protein ayrıca kratein var içinde . Sivilce olmasına lafım yok ta çok fazla yaptı kardeşim boynumun alt kısmını görsen hal verirsin herkez alerji mi oldun diyo . Pirinçe giderken bulgurdan olduk cildiyeye gittim her gün krem çalıyom bide gecsin diye .

Emre-Dylan
14-12-2016, 14:18
KALİTELİ MALTODEKSTRİN nerden bulabilirim abiler avrupa üretimi varmış sanırım netten baktım çin var genelde. Optimum wheyle kullanacağım için tat protein sorununu ortadan kaldırmış olacağım.

Ferhat_V
14-12-2016, 14:21
Cla - L carnitin yag yaktirmaz beyler. Eger yag yaktirsaydi millet dnp kullanmazdi. clenbuterolde yag yaktirmaz su atar. Diyet yapmaktan baska careniz yok dogal iseniz.

yağ yaktırmıyor kardeşim..enerji veriyor antremanda yorulmuyorsun..yorulmadığın için antremanlarını daha uzun ve doğru yapabiliyorsun..buda vücudunda değişikliğe yol açıyor yani..

erdalss
14-12-2016, 14:58
55ten 70e geldin şekil nasıl yok yahu?Ha 70in üstüne çıkamıyorum dersen ben gainer önermem muscletech premium mass gainer kullandım 5.5kg 3kg anca aldım parasına değmiyor o yüzden bende saf karbonhidrat ürünlere gözümü diktim. Ayrıca o kiloda antreman sonrası whey alman şart 15kg kütle kazanmışsın bunu koruman için bcaa ve whey öneririn sonrası bolca yemek oda yetmezse karbonhidrat supplementleri tercih et ama gainer tavsiye etmem.

2 sene öncesinde 6 ay spor yaptım sadece beslenerek 55 ten 72 lere geldim bir sure ara verip tekrar yaptım 4-5 ay gibi, gainer kullandım ama su ile aldığım için hiçbir faydasını görmedim yine 72 lerde kaldım. 1 sene bıraktım şimdi tekrar 1 ayı az biraz geçti oldu başlayalı 67 den 70 e geldim şuan. maddi durumum şuan kısıtlı ocak başı sağlam bir karbonhidrat yüklemesi yapmak istiyorum süt ile, hem ciddi beslenip hem karbonhidrat alıcam. 1 ay sonrasında da protein-bcaa-amino set yapıcam 3 lüde değişiklikler olabilir tam karar vermedim.

tabi hacim var ciddi fark var 15 kilo ama artık şekillenmek istiyorum, şimdi önümüzdeki 3 ay içerisinde hedefim 75 leri geçmek, onun için sağlam bi karbo yüklemesi yapmak istiyorum ve hiç süt ile denemedim yanlış yaptım belki faydasını görürüm. boyum 1.78 70 kilo hala zayıfım kendimce. amacım daha da hacimlenmek sonrasında zaten zevkli kısıma geçilir.

Emre-Dylan
14-12-2016, 16:42
2 sene öncesinde 6 ay spor yaptım sadece beslenerek 55 ten 72 lere geldim bir sure ara verip tekrar yaptım 4-5 ay gibi, gainer kullandım ama su ile aldığım için hiçbir faydasını görmedim yine 72 lerde kaldım. 1 sene bıraktım şimdi tekrar 1 ayı az biraz geçti oldu başlayalı 67 den 70 e geldim şuan. maddi durumum şuan kısıtlı ocak başı sağlam bir karbonhidrat yüklemesi yapmak istiyorum süt ile, hem ciddi beslenip hem karbonhidrat alıcam. 1 ay sonrasında da protein-bcaa-amino set yapıcam 3 lüde değişiklikler olabilir tam karar vermedim.

tabi hacim var ciddi fark var 15 kilo ama artık şekillenmek istiyorum, şimdi önümüzdeki 3 ay içerisinde hedefim 75 leri geçmek, onun için sağlam bi karbo yüklemesi yapmak istiyorum ve hiç süt ile denemedim yanlış yaptım belki faydasını görürüm. boyum 1.78 70 kilo hala zayıfım kendimce. amacım daha da hacimlenmek sonrasında zaten zevkli kısıma geçilir.

Süt ile gainer içilmiyor çok çok tatlı oluyor. Güzel bir beslenme proğramı yap kendine sonra gainer düşün gainerı en son seçenek olarak gör ve gainer kullanırken 100gr tüket kullanma kılavuzunda ki gibi 250 300gr tüketme bence.

Galip
14-12-2016, 17:40
beyler malesef diyet yada spor yapabilicek kabiliyete sahip değilim belki bilgisi olan vardır diye kenardan bir soru sorup gidicem :)

babaannem in diz kapaklarında problem var GNC TRİFLEX kullanıyor lakin bu markaya ait bütün mağazalar kapanmış şimdi ben bunu nereden temin edebilirim bana bu konuda akıl verebilecek body building delikanlı var mı ?

Emre-Dylan
14-12-2016, 20:51
KALİTELİ MALTODEKSTRİN nerden bulabilirim? Avrupa üretimi varmış sanırım netten baktım çinin var genelde. Optimum wheyle kullanacağım için tat protein sorununu ortadan kaldırmış olacağım.

Sadık Özyer
14-12-2016, 23:27
Abi ben baya oldu bırakalı ama geçmedi sivilceler . Su yu normaldede çok tüketirim bende böyle bi etki oldu . Hani bi kaç sivilce olur eyvallahta boynumun altında baya baya oldu . Daha önce protein bar falan kullanıyodum ama böyle bi etki olmamıştı .

Valla önerim yok kardeşim çok bilgili değilim bu konuda . Benimkide çilekliydi . Ama bi sıkıntı var bu üründe sendede olmuş bak .

Sadık whey 3 matrix adı protein ayrıca kratein var içinde . Sivilce olmasına lafım yok ta çok fazla yaptı kardeşim boynumun alt kısmını görsen hal verirsin herkez alerji mi oldun diyo . Pirinçe giderken bulgurdan olduk cildiyeye gittim her gün krem çalıyom bide gecsin diye .

hacı bende hiç sorun olmadı bu güne kadar , bi kere universal almıştım 2 ölçek içiyordum kollarım delik deşikti. Suratta boyunda hiç çıkmadı.Krem falan işe yararmı bilmiyorum ama , hindistan cevizi yağı var dene bi birde arap sabunu ile yıka kurusun.

Sadık Özyer
14-12-2016, 23:36
yağ yaktırmıyor kardeşim..enerji veriyor antremanda yorulmuyorsun..yorulmadığın için antremanlarını daha uzun ve doğru yapabiliyorsun..buda vücudunda değişikliğe yol açıyor yani..

Pre work ürünlerini kullan , nitrik oksitler ve kreatein.

Çalıştığım süre zarfında bütün supplementleri aldım. Proteinde en iyi weider ve muscletech nitrotech idi.
Optimum gaspari universal hardline mp ne varsa kullandım.
Aminodada en iyi weider .
Tamamen para çokomel ilişkisi.
Protein tozu ne işe kadar işe yarar o ayrı.
Çalışma prensibi- yağ oranın- geçmişin - antreman saatlerin - beslenenmen - uyku düzenin hepsi önemli.
7 senedir yapıyorum fitness.
3 ay yaptım bıraktım 5 ay yaptım bıraktım 1 sene yaptım 5 ay bırakıp 1 sene daha yapıp 2.5 sene bıraktım.şimdide 6 aydır yapıyorum durmadan.
68 kilo başladım geçen mayısta 88 kiloya 3 ayda çıktım şu an 90 küsürlardayım.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15390719_1335728196488245_355367695238769466_n.jpg ?oh=1aa354d49c388239589aad29e254d401&oe=58E56A6F

Kendimi tanıdım nasıl kilo alıp nasıl vereceğim antremanlarımı nasıl yapacağımı , uykum varken kesinlikle antremana gitmeyeceğimi beslenmemin eksik olduğu günde spor yapmıyacağımı biliyorum. Misal hep ağır kilolarla hacim kazanılır deniyordu bir yerlerimi yırtıyordum benchte maksimum 80 basayıp 2 tekrar yapayım diye , sanki 120 kilo 10 sene nonstop bodybuilding yapan 50 santim kolu olan herifim . Şimdi daha iri olmamla beraber 80 le 15 tekrar giriyorum.2 aydır iyi büyüme sağladım.
Para harcamadan hiç birşey olmaz , belli bir düzeyin üstünede dalgasız çıkamazsınız.

Emre-Dylan
15-12-2016, 00:05
Muscletech gainer kullandım hiç memnun kalmadım nitrotech wheyde de içinde adam akıllı bcaa amino asit yok. Whey olarak ultimate optimumun daha çok faydasını gördüm zaten hali hazırda hiç açılmamış 2 tane on 2.3kglik wheylerim var stokta.

kalipson
15-12-2016, 00:17
beyler malesef diyet yada spor yapabilicek kabiliyete sahip değilim belki bilgisi olan vardır diye kenardan bir soru sorup gidicem :)

babaannem in diz kapaklarında problem var GNC TRİFLEX kullanıyor lakin bu markaya ait bütün mağazalar kapanmış şimdi ben bunu nereden temin edebilirim bana bu konuda akıl verebilecek body building delikanlı var mı ?

SOLGAR kullansın teyze. Altın sarısı kapak ve ambalajı var. Ambalajda da ne idüğü yazıyor zati (GLUCOSAMINE, CHONDROITIN, MSM).
GNC'den iki gömlek üstündür. İçerik aynıdır ama bu daha iyi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam değerleri daha yüksektir GNC'ye göre. Tecrübe ile sabittir. Hatta bi 20-30 lira daha uygundur. Tabii, GNC'nin AVM kiraları nereden çıkacak, değil mi? :)
Eczanelerde var. 2 kutu arasında şöyle bi 1 ay mola versin teyze.

GNC'den sonra kullanıp da memnun kalamama ihtimali sıfırdır. Geçmiş olsun Galip kardeş. ;)

Sadık Özyer
15-12-2016, 06:17
Muscletech gainer kullandım hiç memnun kalmadım nitrotech wheyde de içinde adam akıllı bcaa amino asit yok. Whey olarak ultimate optimumun daha çok faydasını gördüm zaten hali hazırda hiç açılmamış 2 tane on 2.3kglik wheylerim var stokta.

Dostum 1 tane gainerle sonuca ulasamazsin ki zaten 1 haftada bitiyor kutu.

dachosen
15-12-2016, 09:10
1.5 litre süt, 250gr bebe bisküvisi, 150gr yulaf, 2-3 muz, 3-4 kaşık bal-pekmez,1 avuç ceviz-fındık-kajuyu blender dan geçirip bütün gün içebilirsiniz kilo almak isteyenler. 3000-3500 kalori civarında olur. Gainer a carta curta gerek yok.

Sadık Özyer
15-12-2016, 10:15
1.5 litre süt, 250gr bebe bisküvisi, 150gr yulaf, 2-3 muz, 3-4 kaşık bal-pekmez,1 avuç ceviz-fındık-kajuyu blender dan geçirip bütün gün içebilirsiniz kilo almak isteyenler. 3000-3500 kalori civarında olur. Gainer a carta curta gerek yok.

Sekerden öl reis sonra. Hiç hesaba katmiyorsunuz bunlari.. Kuru et var mesela 100 gramında 7o gram protein olanlari var.
350 gram islak ete bedel.

Emre-Dylan
15-12-2016, 12:43
Sekerden öl reis sonra. Hiç hesaba katmiyorsunuz bunlari.. Kuru et var mesela 100 gramında 7o gram protein olanlari var.

Parasıda iyi onların ben kendi yaptığım shake var besin değerleri şöyle;

Kaloriler 916 kcal
Protein 35,09 g
Karbonhidrat 130,11 g
Şeker 35,37 g
Yağ 32,67 g

100gr eti litalif
1 orta boy muz
300ml sütaş light
50 g yer fıstığı
1(15-20gr) yemek kaşığı bal

cnzdmr
15-12-2016, 13:39
Sütü yoğurdu vs light tüketmeyin beyler.

Herşeyin normalini alın. Şekeri kesin ete ve temiz karbonhidrata gömün gitsin.

Yağsız süt içeceğinize su için daha iyi.

Emre-Dylan
15-12-2016, 13:50
Sütü yoğurdu vs light tüketmeyin beyler.

Herşeyin normalini alın. Şekeri kesin ete ve temiz karbonhidrata gömün gitsin.

Yağsız süt içeceğinize su için daha iyi.

Abi normal sütle denedim böyle yoğurt gibi oldu katı oluyor light süte bakarak. O yüzden light tercih ediyorum ben tabi normal içecek olan varsa içsin

cnzdmr
15-12-2016, 14:42
Abi normal sütle denedim böyle yoğurt gibi oldu katı oluyor light süte bakarak. O yüzden light tercih ediyorum ben tabi normal içecek olan varsa içsin

Sütün ve yoğurdun yağını süzdüklerinde beraberinde yararlı vitamin ve minareller de gidiyor. Ortaya saçma bir şey çıkıyor bence. Ayrıca Light ürünlerin zararlı oldukları konusuda bir kaç makale okumuştum yabancı kaynaklı.

Her neyse herkesin damak tadı farklı tabi ama, eskiler sütüde yoğurdu da en doğal şekilde tüketirmiş. Biz şimdi her şeyin light ına alıştık oysa ki hayvansal yağlar zararlı değil.

dachosen
15-12-2016, 15:30

Ucuz yollu, kolay yapımı olan gainer tavsiyesi. Şeker olarak 3000 kcal alınan gainerlardan farkı yok.

Senin gibi profesyonellere gelmez :)

Galip
15-12-2016, 19:42
SOLGAR kullansın teyze. Altın sarısı kapak ve ambalajı var. Ambalajda da ne idüğü yazıyor zati (GLUCOSAMINE, CHONDROITIN, MSM).
GNC'den iki gömlek üstündür. İçerik aynıdır ama bu daha iyi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam değerleri daha yüksektir GNC'ye göre. Tecrübe ile sabittir. Hatta bi 20-30 lira daha uygundur. Tabii, GNC'nin AVM kiraları nereden çıkacak, değil mi? :)
Eczanelerde var. 2 kutu arasında şöyle bi 1 ay mola versin teyze.

GNC'den sonra kullanıp da memnun kalamama ihtimali sıfırdır. Geçmiş olsun Galip kardeş. ;)

tamam abi bunu araştırıcam çok teşekkürler verdiğin bigiler için :)

Sadık Özyer
15-12-2016, 22:40
Ucuz yollu, kolay yapımı olan gainer tavsiyesi. Şeker olarak 3000 kcal alınan gainerlardan farkı yok.

Senin gibi profesyonellere gelmez :)

Hacı abi benim nerem proff :D
Yok sadece şeker düzeni bozar büyümeyi durdurur.Hatta igf hgh kullananlar yanıda insilünde kullanıyorlar.
Çok temiz :)

erdalss
16-12-2016, 17:42
arkadaşlar karbonhidrat almak yerine shake hazırlamaya karar verdim ancak neyden nekadar koyacağım tam bilmiyorum. süt,bal,pekmez,cici bebe,yulaf,muz vs vs ne gerekiyorsa koyarım problem değil. ilk etappta 2 ay boyunca hergün içsem problem çıkarırmı hergün aynı şeyi içmem ? bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Sadık Özyer
16-12-2016, 18:14
arkadaşlar karbonhidrat almak yerine shake hazırlamaya karar verdim ancak neyden nekadar koyacağım tam bilmiyorum. süt,bal,pekmez,cici bebe,yulaf,muz vs vs ne gerekiyorsa koyarım problem değil. ilk etappta 2 ay boyunca hergün içsem problem çıkarırmı hergün aynı şeyi içmem ? bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Ben sana şöyle diyim pilavcı var mı yakınlarında hiç ? her gün 2 tane pilav al normal öğünlerine ek olarak.

erdalss
16-12-2016, 18:21
Ben sana şöyle diyim pilavcı var mı yakınlarında hiç ? her gün 2 tane pilav al normal öğünlerine ek olarak.

sadık zaten ya pilav yada makarna etle beraber 3 tabak bankom var valla gına geldi artık araya bişeyler sokmak lazım, onlara devam edicem yinede.

Sadık Özyer
16-12-2016, 18:26
sadık zaten ya pilav yada makarna etle beraber 3 tabak bankom var valla gına geldi artık araya bişeyler sokmak lazım, onlara devam edicem yinede.

Kaloriler ve Besin De (http://tr.mydearbody.com/besin-degerleri-ve-kaloriler/meyveler.html)

Bi bak hacı en fazla ananasta var oda 12.6 gram. 1 kilo alsan 126 gram
Cırcır eder.
Kilo milo aldırmaz ama ,ben işin eğlecesindeyim diyorsan aga tavsiyem 2 tane kiwi ile 1 tane ananası aynı yerde çek. süt nohut fıstık muz eklemeden bi tadına bak derim ENFESS oluyor.

erdalss
16-12-2016, 18:32
valla pek eğlencesinde değilim sanki ciddi ciddi almak istiyorum 72-73 leri geçmek istiyorum artık. sabah 3 yumurta 1 kepek ekmeği ve nutella, 2-3 saat sonra 2 dilim kepek ekmeği arası fıstık ezmesi, öğlen çorba pilav yada makarna ve et, aksam spordan 2 sönce pilav yada makarna ve et. spor sonrası pilav makarna ve et. şuan net kilo alıyorum, 70 teyim ama 73 te zınk diye duracak biliyorum.

Suleyman
16-12-2016, 19:47
Sadık psikolojim bozuk, spor salonuna hiç gitmek istiyorum yardımcı olur musun :agbe: :hihih:

yucelebeci
16-12-2016, 20:11
valla pek eğlencesinde değilim sanki ciddi ciddi almak istiyorum 72-73 leri geçmek istiyorum artık. sabah 3 yumurta 1 kepek ekmeği ve nutella, 2-3 saat sonra 2 dilim kepek ekmeği arası fıstık ezmesi, öğlen çorba pilav yada makarna ve et, aksam spordan 2 sönce pilav yada makarna ve et. spor sonrası pilav makarna ve et. şuan net kilo alıyorum, 70 teyim ama 73 te zınk diye duracak biliyorum.
Hocam kilo almak istiyorsan sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra bir kase sütle karıştırıp yulaf yemelisin çok faydasını görürsün, aç karına yeme mutlaka yemek sonrası ye arada tatlandırmak istersen bal, muz gibi eklemeler yapabilirsin içine

Sadık Özyer
16-12-2016, 20:59

Sabah kahvaltida makarnayla basla aksama kadar ye dur.

Sadık Özyer
16-12-2016, 20:59
Sadık psikolojim bozuk, spor salonuna hiç gitmek istiyorum yardımcı olur musun :agbe: :hihih:

Reiz ben psikolog muyum be ��etilerdeysen akatlara gotururum ama ite kaka

Suleyman
16-12-2016, 21:22
Reiz ben psikolog muyum be ��etilerdeysen akatlara gotururum ama ite kaka

Yahu harbi yok mudur bir partner şişli osmanbey civarı oturan :Deli:

Emre-Dylan
16-12-2016, 21:29
Beslenme proğramım şu şekilde umarım harfi harfine uyarım proğramın bu sefer :hihih:

http://i.hizliresim.com/LZ3j7Z.png

Sadık Özyer
16-12-2016, 21:54
Yahu harbi yok mudur bir partner şişli osmanbey civarı oturan :Deli:

Akatlara gidelim gel pampa.
Yaz özelden.

Ferhat_V
16-12-2016, 22:53
sizin gibi olmayı nasıl isterdim yiyorsun kilo alamıyorsun :D

ne yesem direk kilo yapıyor bende..allahtan bacak varda yürüye yürüye yakıyorum birazını..100 üstüyüm şuan tartı yapmadım..şubat martta uzun yürüyüşlerle yaza tekrar 90 larda giricem inşallah:)

Emre-Dylan
16-12-2016, 23:04

ne yesem direk kilo yapıyor bende..allahtan bacak varda yürüye yürüye yakıyorum birazını..100 üstüyüm şuan tartı yapmadım..şubat martta uzun yürüyüşlerle yaza tekrar 90 larda giricem inşallah:)

Bende alamamaktan yakınıyorum abi :hihih:

Sadık Özyer
16-12-2016, 23:18

Az ye reis :) Sigara iç bolcana.

Ferhat_V
16-12-2016, 23:23
Az ye reis :) Sigara iç bolcana.

tekelde satılan puro lara başladım..boğaz ağrısı birde koku sorunu olmasa tüttürcem günde 3 tanede ağır geliyor :)

Sinan58
18-12-2016, 00:47
18 küsür kilo verdim ama birkaç sıkıntım var.

Kilo verdikten sonra en ufak şeye hastalanıyorum, hatta bazen balkona 2 dakika çıkınca bile soğuk algınlığı oluyor.

Geçen hafta hastalandım, 3 gün yataktan kalkamadım 4 gün ise ilaçlarla falan zor ayakta duruyorum. hala öksürüyorum, kilo verdikten sonra başladı bende bu olay.

Yoksa Sivas"ımın taş gibi soğuğunda tişörtle gezerken bile hasta olmuyordum. Acaba yemeği az yediğimden bağışıklık sistemim zayıflamış olabilirmi?

Birde 200-250 mililitrelik 1 bardak herhangi bir içeceği bile içemiyorum, midem almıyor.

Kilo verenlerin genelinde bu hasta olma durumu ve çok fazla bişey içememe durumu varmı acaba?

Hayır yani normalde 3-4 yılda bir hasta olurum o da olursam.

erdalss
19-12-2016, 12:29
Allahım bu nasıl iğrenç birşeydir,

200ml süt
100gr yulaf
1 kaşık fıstık ezmesi
1 muz
yarımşar avuç badem,kaju,ceviz

2 ye bölerek yemeye çalışacağım gün içinde, umarım etkili olur

i-vtec07
19-12-2016, 13:01
18 küsür kilo verdim ama birkaç sıkıntım var.

Kilo verdikten sonra en ufak şeye hastalanıyorum, hatta bazen balkona 2 dakika çıkınca bile soğuk algınlığı oluyor.

Geçen hafta hastalandım, 3 gün yataktan kalkamadım 4 gün ise ilaçlarla falan zor ayakta duruyorum. hala öksürüyorum, kilo verdikten sonra başladı bende bu olay.

Yoksa Sivas"ımın taş gibi soğuğunda tişörtle gezerken bile hasta olmuyordum. Acaba yemeği az yediğimden bağışıklık sistemim zayıflamış olabilirmi?

Birde 200-250 mililitrelik 1 bardak herhangi bir içeceği bile içemiyorum, midem almıyor.

Kilo verenlerin genelinde bu hasta olma durumu ve çok fazla bişey içememe durumu varmı acaba?

Hayır yani normalde 3-4 yılda bir hasta olurum o da olursam.

Az beslenme ,sağlıklı beslen . C vitamini al sebze meyve tüket .

Bende yaklaşık şuan tam 11-12 kilo verdim hiç öyle erken hastalanma falan yok .

Mide küçülür mü bilmiyorum ama fazla yiyememe durumu bendede var . Eskiden iki tavuk dürümü gömerdim şimdi birini yiyince tıkanıyorum . Bence mide kücülüyo kardeş ondan olabilir .

01ayk01
19-12-2016, 13:08
Allahım bu nasıl iğrenç birşeydir,

200ml süt
100gr yulaf
1 kaşık fıstık ezmesi
1 muz
yarımşar avuç badem,kaju,ceviz

2 ye bölerek yemeye çalışacağım gün içinde, umarım etkili olur

8 ay boyunca haslanmis tavuk veya et , lapa pilav yedim. Su saydiklarini ilk yedigim gun o 8 ay'in en mutlu gunuydu sanirim :)

erdalss
19-12-2016, 13:23
8 ay boyunca haslanmis tavuk veya et , lapa pilav yedim. Su saydiklarini ilk yedigim gun o 8 ay'in en mutlu gunuydu sanirim :)

ya birşeyler eksik bence, yulaf geliyor ağzıma miğdem kalkıyor ne eklemem lazım benim buna.

Sinan58
19-12-2016, 14:20
Az beslenme ,sağlıklı beslen . C vitamini al sebze meyve tüket .

Bende yaklaşık şuan tam 11-12 kilo verdim hiç öyle erken hastalanma falan yok .

Mide küçülür mü bilmiyorum ama fazla yiyememe durumu bendede var . Eskiden iki tavuk dürümü gömerdim şimdi birini yiyince tıkanıyorum . Bence mide kücülüyo kardeş ondan olabilir .

9 yada 10 gün oldu hala hastayım, ilaç falanda belli bir yere kadar kesiyor.

Bencede biraz midem küçüldü galiba reis, önceden bende kahvaltıda en az yarım ekmeği götürürdüm şimdi tüm gün yarım ekmek yiyemiyorum.

Vitamin alımına biraz daha özen göstereyim ben o zaman, Teşekkür ederim.

Emre-Dylan
19-12-2016, 22:42
ya birşeyler eksik bence, yulaf geliyor ağzıma miğdem kalkıyor ne eklemem lazım benim buna.

Yulafı 2 kere çek ne kadar çok blenderdan geçerse o kadar iyi yoğurt kıvamında oluyorsa sütün miktarını arttır. Fıstık ezmesi yerine fıstığın kendini blenderdan çek içine kat bu arada yulafı sütle karıştırdığında çabuk tüket çünkü yulaf sütü emer. Bu arada kuru üzümlü yulaflardan dene normal yulaftan besin değeri biraz daha düşük ama tad olarak daha iyi. Tatlandırıcı olarak 1 yemek kaşık balda ekleyebilirsin

painkller
19-12-2016, 22:48
Yulafı 2 kere çek ne kadar çok blenderdan geçerse o kadar iyi yoğurt kıvamında oluyorsa sütün miktarını arttır. Fıstık ezmesi yerine fıstığın kendini blenderdan çek içine kat bu arada yulafı sütle karıştırdığında çabuk tüket çünkü yulaf sütü emer. Bu arada kuru üzümlü yulaflardan dene normal yulaftan besin değeri biraz daha düşük ama tad olarak daha iyi. Tatlandırıcı olarak 1 yemek kaşık balda ekleyebilirsin

merhaba,
bir önceki sayfada kendi öğününüze ait besinler ve değerlerini gösteren sayfanın adını verebilirmisiniz acaba?

01ayk01
19-12-2016, 22:52

Ben her sabah 100 gr eti lif alif ( yulaf ezmesi ) sicak su ile lapalastirip yiorum. Inan tadi kotuymus suymus buymus. Biseyi istiyosan tadi gelmiyor agzina

Sadık Özyer
19-12-2016, 23:10
9 yada 10 gün oldu hala hastayım, ilaç falanda belli bir yere kadar kesiyor.

Bencede biraz midem küçüldü galiba reis, önceden bende kahvaltıda en az yarım ekmeği götürürdüm şimdi tüm gün yarım ekmek yiyemiyorum.

Vitamin alımına biraz daha özen göstereyim ben o zaman, Teşekkür ederim.

Dengesiz beslenme. Az dikkat et dostum kendine..

Emre-Dylan
19-12-2016, 23:12
Hepsiburadada indirim var bilginiz olsun Musclepharm arnold 2.3 whey çok uygun fiyata denk geliyor 156 küsür liraya. Neosante - Hepsiburada Mağaza (http://www.hepsiburada.com/magaza/neosante)

Sinan58
19-12-2016, 23:45
Dengesiz beslenme. Az dikkat et dostum kendine..

Kış saatine geçtikten beri iştahsızlık arttı aslında reis, kilo verdikten sonra vardı zaten ama dahada arttı.

Akşam 5"te hava kararıyor psikolojik olarak istesekte akşam oldu diye bişey yiyemiyorum.

Kendime dikkat etmeye başladım zaten bu aralar, daha dengeli besleniyorum birkaç gündür.

Sinan58
19-12-2016, 23:52
7-8 ay önce 90 kiloydum şuan boyum 1.74 70.6 kiloyum.

Kilo vermek isteyen varsa durmasın ayrıca şok diyetler falan yapmaya kalkmayın. Boşuna halsizlik çekmiş olursunuz bir işe yaramıyor.

Forumda geçmiş sayfalarda göbekli halden baklavalı hale gelen bir abi vardı, resmi görüp gaza geldim diyete başladım. Sonrası çorap söküğü gibi geldi.

Fazla kilo gerçekten hamballık, 6 beden inceldim.
Verin kiloları gitsin yahu :D

Emre-Dylan
20-12-2016, 00:03
7-8 ay önce 90 kiloydum şuan boyum 1.74 70.6 kiloyum.

Kilo vermek isteyen varsa durmasın ayrıca şok diyetler falan yapmaya kalkmayın. Boşuna halsizlik çekmiş olursunuz bir işe yaramıyor.

Forumda geçmiş sayfalarda göbekli halden baklavalı hale gelen bir abi vardı, resmi görüp gaza geldim diyete başladım. Sonrası çorap söküğü gibi geldi.

Fazla kilo gerçekten hamballık, 6 beden inceldim.
Verin kiloları gitsin yahu :D

İstersen daha zayıflama bence, bol proteinli düşük karbonhidratlı bir beslenme proğramı hazırla kendine

erdalss
20-12-2016, 00:11
Ben her sabah 100 gr eti lif alif ( yulaf ezmesi ) sicak su ile lapalastirip yiorum. Inan tadi kotuymus suymus buymus. Biseyi istiyosan tadi gelmiyor agzina

Ya birşekilde yicez artık başladım bugün. Ayrıca 2 postalık yapıyorum birini kahvaltıdan sonra yapıyorum ötekisini buzdolabina atıyorum akşam tüketiyorum besin değerlerini kaybeder mi acaba ?