Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma
lan göki kız olsam ve orglardan hoşlansam ilk sana verirdim:D
maşallah kardeşime hayvan gibisin:D
lan göki kız olsam ve orglardan hoşlansam ilk sana verirdim:D
maşallah kardeşime hayvan gibisin:D
Org değil dwarf :D:D:D
Konuya cok dahil değilim ama hergün okuyorum bugün yazmak geldi içimden. MP Assault içtim yerimde duramıyorum yarım saate spora gidiyorum :) Göğüs Arka kol gircem bugün herkese kolaylıklar gelsin
edemirbas
02-01-2014, 21:12
3 gün gitmedik hemen hamlamışız yahu. Ön kol hafif kıvrımlı olan bar ile 17.5 kg 3x12 yaparken sadece son sette tıkanıyordum şimdi 15 kilo ile 2. sette tıkanmaya başlıyorum sol elime falan bir uyuşukluk giriyor barın tırtıklı yerleri yüzünden :D 3 günlük tatil beni 1.5 hafta geri attı. Biraz hamlarım diyordum da bu kadarını beklemiyordum.
kickbuttowski
03-01-2014, 06:21
şöyle bir fiziğe sahip olacaksın ama 3 sene önceye döneceksin deseler direk ne zaman dönüyorum derim.. değerini bil. hacimlenmekte sorun yok. ekto candır.. maaşallah
Tesekkurler onat abi.. Valla haklisin sansliyim simdiye kadar hic kardiyo yapmadim ama yaglanma gibi bir sorunum yok cok sukur..
Hacim icin elimden geleni yapiyorum artik dedigim gibi iyice inada bindi hem yemege hem antrenmana iyi asiliyorum.. Bi 3-4 kilo alabilsem nisan ayina kadar daha da bir sey istemem bu sezon icin..
Konuya cok dahil değilim ama hergün okuyorum bugün yazmak geldi içimden. MP Assault içtim yerimde duramıyorum yarım saate spora gidiyorum :) Göğüs Arka kol gircem bugün herkese kolaylıklar gelsin
Assault artik bende hic etki yapmiyor toplamda 3.5 kilo kadar kullandim 6 ayda simdi 1.5 olcek aliyorum antrenmandan sonra uyutmuyor bir turlu..
Kafeine alismamak icin kahveden olabildigince uzak durdum ama yine de assault zamanla etkisini kaybediyor .
Assault disinda iyi Pre-workout onerisi olan var mi?
Skyhawk34
03-01-2014, 07:23
7 aydır idman yapıyorum bu zamana kadar hiç toz kullanmamıştım muscletech nitro tech aldım ve artık dibi gözükmeyede başladı
kesinlikle farketti fakat tekrar alırken gene aynısından almayım dedim aklımda multipower %100 whey - musclpharm combat yada assault var
gaspari desen zaten çogunlugu şeker pek zengin bir karışım değil myofusion siz ne önerirdiniz ? kullanıp memnun kaldıklarını nedir ?
teşekkürler.
7 aydır idman yapıyorum bu zamana kadar hiç toz kullanmamıştım muscletech nitro tech aldım ve artık dibi gözükmeyede başladı
kesinlikle farketti fakat tekrar alırken gene aynısından almayım dedim aklımda multipower %100 whey - musclpharm combat yada assault var
gaspari desen zaten çogunlugu şeker pek zengin bir karışım değil myofusion siz ne önerirdiniz ? kullanıp memnun kaldıklarını nedir ?
teşekkürler.
Bak bu deneme yanılma ısı. Bana yarayan sana yaramayabılır. Muscletech ısını gormus aynı urune dewam et. Muscletech ıyıdır ıcındekı creatın sevıyesı guc de kazandırıyor.
Skyhawk34
03-01-2014, 18:35
Bak bu deneme yanılma ısı. Bana yarayan sana yaramayabılır. Muscletech ısını gormus aynı urune dewam et. Muscletech ıyıdır ıcındekı creatın sevıyesı guc de kazandırıyor.
üstad aynen oyle onu salondakı arkadaslarımlada yasadık multipower aldı biri %100 whey birinde etykili oldu diğerinde bir işe yaramadı ayrıyetten zaten forumlardanda araştırıyorum dedogon sonuca varıyorum
phase 8 ini denemeyi düşünüyorum bu seferde ayrıyetten senin önerebileceğin zengin karışımlı whey varmı peki ? piyasadakilere göre bak mesela şunun karışımı iyi diyebilecğin ?
aklımda bir köşede kalsın o marka modelde :)
tekrar teşekkürler
tecrübeli arkdaşlarım vg de 2. ayımı devirmiş bulunuyorum salonda hocalar sıklıkla besin takviyesi almamı söylüyorlar bende biraz araştırmaya girdim ve protein tozu almaya karar verdim boyum 1.79 kilom 79..nanox varcil r2 ürününü inceledim doğal birşeyler arıyorum :) tecrübeli arkdaşlarımın önerdiği ürünleride değerlendirmek isterim nerden temin ettiğinizi de yazarsanız sevinirim :)
tecrübeli arkdaşlarım vg de 2. ayımı devirmiş bulunuyorum salonda hocalar sıklıkla besin takviyesi almamı söylüyorlar bende biraz araştırmaya girdim ve protein tozu almaya karar verdim boyum 1.79 kilom 79..nanox varcil r2 ürününü inceledim doğal birşeyler arıyorum :) tecrübeli arkdaşlarımın önerdiği ürünleride değerlendirmek isterim nerden temin ettiğinizi de yazarsanız sevinirim :)
vg yi tam anlamıyla beslenmesini idmanını uyku düzenini oturt sonra alırsın supplement. salondaki her hoca al der sana çünkü sen bilgisizsin ve onlar senin üzerinden para kazanıyorlar, kazanıcaklar. o yüzden önce devamlılık, ideal beslenme, ardından ihtiyaç varsa supplement.
Ferhat_V
03-01-2014, 19:45
vg yi tam anlamıyla beslenmesini idmanını uyku düzenini oturt sonra alırsın supplement. salondaki her hoca al der sana çünkü sen bilgisizsin ve onlar senin üzerinden para kazanıyorlar, kazanıcaklar. o yüzden önce devamlılık, ideal beslenme, ardından ihtiyaç varsa supplement.
banada bir fikir verirmisin önceki sayfada yazmıştım.
ortalama 14 ay oldu gözle görülür gelişim var ama yağlıyım pekte dert etmiyorum..biraz daha hızlı gelişmeye fayda sağlamak açısından ne alayım ?
saglam bır omuz ıdmanı parcalamaya devam
teşeşkkür ederim yorumun için..benden al diye ısrar eden olmadı ama şu aşamadan itibaren besin takviyesinin gerekli olduğunu söylediler. 1 ay sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum o yüzden şimdiden doğru yer doğru ürün araştırmasına girdim çok büyük beklentilerimde yok ayrıca protein tozundan aslolan yemek yemek düzenli ve sıkı çalışmak ve dinlenmek ve.. :rolleyes:
banada bir fikir verirmisin önceki sayfada yazmıştım.
ortalama 14 ay oldu gözle görülür gelişim var ama yağlıyım pekte dert etmiyorum..biraz daha hızlı gelişmeye fayda sağlamak açısından ne alayım ?
beslenmede eksikler varsa temiz bir protein tozu alınabilir. bcaa, amino alınabilir. idman öncesi ve sonrası için pre ve post work ürünleri alınabilir.
teşeşkkür ederim yorumun için..benden al diye ısrar eden olmadı ama şu aşamadan itibaren besin takviyesinin gerekli olduğunu söylediler. 1 ay sonra kullanmaya başlamayı düşünüyorum o yüzden şimdiden doğru yer doğru ürün araştırmasına girdim çok büyük beklentilerimde yok ayrıca protein tozundan aslolan yemek yemek düzenli ve sıkı çalışmak ve dinlenmek ve.. :rolleyes:
çok daha uzun zamanlarda hiçbirşey kullanmadan spor yapanlar var. 3 ay vg yapan biri için çokda elzem değil bence supplement. he derseniz ben beslenmemdeki eksikleri kapatamıyorum o zaman alınabilir supplement. zamana takılmayın yani.
illa alıcam derseniz temiz bir protein tozu alın. içinde şeker ve yağ oranını az tutarak. başlangıç için doğru olur.
kickbuttowski
04-01-2014, 05:57
saglam bır omuz ıdmanı parcalamaya devam
Omuzda ne yapiyorsun abi? Benim 5-6 harekete enerjim yetmiyor.. Antrenman sonuna dogru performansim ciddi dusuyor cunku 1 saati geciyor omuz antrenmani.. Bir cozum bulmam lazim benim buna..
üstad aynen oyle onu salondakı arkadaslarımlada yasadık multipower aldı biri %100 whey birinde etykili oldu diğerinde bir işe yaramadı ayrıyetten zaten forumlardanda araştırıyorum dedogon sonuca varıyorum
phase 8 ini denemeyi düşünüyorum bu seferde ayrıyetten senin önerebileceğin zengin karışımlı whey varmı peki ? piyasadakilere göre bak mesela şunun karışımı iyi diyebilecğin ?
aklımda bir köşede kalsın o marka modelde :)
tekrar teşekkürler
Phase8 8 saatlik emilimli protein zaten nitrotechten daha ucuz. Nitrotechten aldigin verimi phase8 den alamayabilirsin. İdman cikisi hizli emilir isole protein tercih etmelisin
Bülent76
04-01-2014, 08:57
Omuzda ne yapiyorsun abi? Benim 5-6 harekete enerjim yetmiyor.. Antrenman sonuna dogru performansim ciddi dusuyor cunku 1 saati geciyor omuz antrenmani.. Bir cozum bulmam lazim benim buna..
Bir saati geçen omuz idmanı olmaz, omuz zaten küçük bir kas grubudur, bir tane press, yanlara açış, öne eğilerek yanlara açış ve trapezler için de shrug yapman yeterli olur, bir saati nasıl geçiyor anlayamadım doğrusu. Muhtemelen overtraining oluyordur omuzların ve doğal olarak verim alamıyorsun.
Bir saati geçen omuz idmanı olmaz, omuz zaten küçük bir kas grubudur, bir tane press, yanlara açış, öne eğilerek yanlara açış ve trapezler için de shrug yapman yeterli olur, bir saati nasıl geçiyor anlayamadım doğrusu. Muhtemelen overtraining oluyordur omuzların ve doğal olarak verim alamıyorsun.
abi çalıştığım yerde kemal yükselen adında 72 yaşında bir dede vardı. google searchte çıkıyor kendisi. efsane bir adam. yaptığı idmanları biz çıkartamıyorduk. 2 saatten az ağırlık idmanı yapmıyordu. senelerdir de bu şekilde çalışıyormuş. acaba biz overtrainingi erken mi düşünüyoruz oluruz diye.
SerdaR A.
04-01-2014, 13:53
arkadaşlar pek geri kalmış olabilirim ama crossfit nasıl bişeydir aranızda yapan eden varmı ?
ErtugruLBayaR
04-01-2014, 14:27
http://i41.tinypic.com/9blpcj.jpg
1 sene yaptım yazın bırakmıstım yenı basladım önerılerınızı beklıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=7Gh_XZ7I9PQ
7Gh_XZ7I9PQ
Eti'nin Lifafif Meyveli Yulafini aldim, iyi midir ? Burda zannedersem bir arkadas tavsiye etmisti, normal yulaf ezmesi yerine biraz yenilebilir olsun diye gittim aldim insallah nesfit musli vs gibi deildir..
Bu işin biraz yenilebiletesi yok. Şekerli oluyor meyveli yulaf. Ya yulaf yersin ya yemez göbek yaparsın olay budur:)
Eti'nin Lifafif Meyveli Yulafini aldim, iyi midir ? Burda zannedersem bir arkadas tavsiye etmisti, normal yulaf ezmesi yerine biraz yenilebilir olsun diye gittim aldim insallah nesfit musli vs gibi deildir..
Müsli gibi değil. Daha az şekerli oluyor. Ben arada yiyiyorum, gayet güzel meyveleri çok az var zaten.
lifalif de gelen şeker meyveden geliyor en yenilesi yulaf lifalif yiyebilirsin hiç bir sıkıntı yok..
onn_dear
05-01-2014, 17:04
9 aydır düzenli olarak body yapıyorum. Tek söyleyebileceğim ne yerseniz yiyin, ek besin alın ya da almayın hiç önemli değil. Bu spora ya başlamayın ya da başlarsanız sakın bırakmayın gerisi ciddi anlamda hikaye, düzenli idman ile herkes ciddi yol katedebilir. Ben spora basladıgımda 1.82 boy 72 kg idim şu an 85 kg ım ve gayet güzel oldu.
Prof hoca kontrolunde ılk defa yenı bı doneme basladım; gectıgımız donemde calısmıyormusum megerse ben :) ve bu yaglı kutlemle lapa bulgur yıyodum salak gıbı :) buraya yazıyodum sukadar lapa yıyorum dıye kımsede senın karboyla ne ısın var yemeyı bırak demedı :) neyse dogru yolu bulduk cok sukur
Prof hoca kontrolunde ılk defa yenı bı doneme basladım; gectıgımız donemde calısmıyormusum megerse ben :) ve bu yaglı kutlemle lapa bulgur yıyodum salak gıbı :) buraya yazıyodum sukadar lapa yıyorum dıye kımsede senın karboyla ne ısın var yemeyı bırak demedı :) neyse dogru yolu bulduk cok sukur
2bucuk senedir spor yapıp vucudumu daha kotuye goturdum 70ken 85 oldum hoca salonda durmuyo program yazmıyo bi *** yapmıyo. yakında salon yok diye gidiyodum da bi yere kadar artık :D hoca dogru oldugu zaman iyi işler olabiliyo cidden
Bugun eski resimleri karistirirken buldum Allahima binlerce kez emeklerimi karsiliksiz birakmadigi icin sukurler olsun İnsallah dahada iyi olucam
Sene 2010 65 kg
http://i42.tinypic.com/1zgsqvk.jpg
Sene 2013 98 kg
http://i43.tinypic.com/9kcq61.jpg
Shadow_Dancer
05-01-2014, 20:37
Hay maşallah...
http://i.hizliresim.com/xAZ00r.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
resım cekımı kotu:)
Kilo vermek isteyenlerin bence karbo da almaması gerekir diye bikaç kez uyarısı olmuştu onatın.Eski konudaydı galiba...Enerji verici besinlerin yakılım sırası karbo>yağ>protein şeklinde gidiyo.Yağa atlayıp yakmak için karboyu da minimuma çekmek şart abi :)
Kilo vermek isteyenlerin bence karbo da almaması gerekir diye bikaç kez uyarısı olmuştu onatın.Eski konudaydı galiba...Enerji verici besinlerin yakılım sırası karbo>yağ>protein şeklinde gidiyo.Yağa atlayıp yakmak için karboyu da minimuma çekmek şart abi :)
ben tamamen kestım ılk hafta bı kac gun guc kaybı oldu ama suan kendıme geldım :)
sweatcaptain
06-01-2014, 04:27
ben tamamen kestım ılk hafta bı kac gun guc kaybı oldu ama suan kendıme geldım :)
abı dıyet programını paylasabılırmısın yada program yoksa dıkkat ettıgın beslenme noktalarını...
sweatcaptain
06-01-2014, 05:59
Öncelikle tüm dostlara selamlar...
meslegım uzre (gemı kaptanıyım )pek gıremıyorum nete halıyle buralarıda takıp edemez olduk 3 5 aydır daha oncekı konuyu gun gun takıp edıyordum...
tamamen kafaya koymadan once tartıldığımda 105 kg dım YUH dedım ve başladım...gemıde olduğum ıcın salon vs ımkanım yoktu her lımanda depolayabıldıgım kadar bılgı belge ıle bu güne geldım belkı doğru belkı yanlış yaptım ama olsun...Yerı geldı SIPAHIOGLU Ömer kardesımın yerı geldı Onat kardesımın cok tavsıyelerını aldım...su sıralar basım alt karın ve derı altı yag ları ıle alakalı aynı zamanda clembıterol ve multıpower l carnetın kullanıyorum...clem. belkı zararlı dıceksınız ama bende nıyese hıc bır etkı yapmada bende anlamadım :D
günde en az 2 saat tempolu yuruyusum fıx var bazen fırtına oluyor antrenman yapamıyorum sallantıdan yeme ıcmede standart aksamları genelde et oglenlerı ıse sebze yada baklıyat. sabahları bı dılım peynır yumurta bazen sut zeytın vs gıbı.pılav makarna tatlı ılave caya çorbaya seker tuz ekmek hıc kullanmıyorum sıgara yok.
kimseyle sıdık yarıştırdığım ıcın degılde kendımı böyle ıyı hıssettıgım ıcın paylaşmak ıstedım more after ısın esprısı sadece :D
belkı bana verebılcegınız tavsıye vs olur ıse sevınırım...
doula / cameroon dan selamlar olsun...
http://img809.imageshack.us/img809/9610/07g0.png (http://imageshack.us/photo/my-images/809/07g0.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
.....
eski konudan şuanki konuya değişenler oldu. doping vs marka şu bu vermek yasak bilgine :) o yüzden clen üzerine yorum yapamicam özelden yazışırız onla ilgili.
valla şunu söyleyim diyet işi kendini tanıma işi. kimisi karbosuz diyet yapıyor kuruyor kimisi arada sırada karbo yiyor. ben tamamen kesme taraftarıyım. şeker un tuz karbo tamamen kes bence. sadece protein ve sebze. karboyu sebzeden al, enerjini sebzeden al. kuruyemiş ye mesela. çünkü karbo yok. enerjini yağdan alman gerekecek. sebze ve yağdan alıcaksın o yüzden. bu şekilde cheatingsiz öğünler ile kilo verememe şansın yok.
bol bol miğde çalış. haftada 4 gün miğde çalış 1 er gün aralıklarla. belini kalınlaştırmayacak ama karın kaslarını büyütecek ağırlıklar ile çalış. çünkü karın kasları geliştikçe miğdenide tutuyor. ne kadar yersen ye karın kasların iyiyse miğdenin çıkmasını engelliyor.
sweatcaptain
06-01-2014, 11:59
eski konudan şuanki konuya değişenler oldu. doping vs marka şu bu vermek yasak bilgine :) o yüzden clen üzerine yorum yapamicam özelden yazışırız onla ilgili.
valla şunu söyleyim diyet işi kendini tanıma işi. kimisi karbosuz diyet yapıyor kuruyor kimisi arada sırada karbo yiyor. ben tamamen kesme taraftarıyım. şeker un tuz karbo tamamen kes bence. sadece protein ve sebze. karboyu sebzeden al, enerjini sebzeden al. kuruyemiş ye mesela. çünkü karbo yok. enerjini yağdan alman gerekecek. sebze ve yağdan alıcaksın o yüzden. bu şekilde cheatingsiz öğünler ile kilo verememe şansın yok.
bol bol miğde çalış. haftada 4 gün miğde çalış 1 er gün aralıklarla. belini kalınlaştırmayacak ama karın kaslarını büyütecek ağırlıklar ile çalış. çünkü karın kasları geliştikçe miğdenide tutuyor. ne kadar yersen ye karın kasların iyiyse miğdenin çıkmasını engelliyor.
teşekkür ederım onat oncelıkle haberım yoktu hatamız olduysa affola...;)
tavsıye ıcın teşekkür ederım dedıgım gıbı karbo yok hıc full sebze et ve baklıyat lıflı urunlerle besleniyorum genelde dedıgın gıbı daha cok mıgde calısmam sart :D suankı kılom 73 cıvarı...boy 174 bı 5 6 kg kadar daha vermek ıstıyorum sonrasında tamamen body sabitlemek ıcın calısıcam...
devilboy
06-01-2014, 13:08
beyler kilo ile ilgili biraz sorunlarım var ama biraz :D
1.85 boy 135 kg bi adam oldum artık 8 sene basketbol oynadım ve max 108 kiloya çıktım ama bırakınca sonuç vahim oldu ve benim en büyük sorunum göbek vücudumdan baya orantısız şekilde göbek var aralıklarla yaklaşık 1 sene spor yaptım kardiyo çalıştığım pek söylenemez ama ağırlık çalışıyordum 3 ay kadar düzenli devam ettim ama bişe olmayınca insanın hevesi kalmıyor ve bıraktım işim gereği 12 saat oturuyorum biçoğunuzun paylaşımlarını okudum ama genelde vücut geliştirmeyle ilgili olduğunu gördüm gerçekten artık rahatsızlık vermeye başladı nefes daralmasına kadar geldi durum bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum
beyler kilo ile ilgili biraz sorunlarım var ama biraz :D
1.85 boy 135 kg bi adam oldum artık 8 sene basketbol oynadım ve max 108 kiloya çıktım ama bırakınca sonuç vahim oldu ve benim en büyük sorunum göbek vücudumdan baya orantısız şekilde göbek var aralıklarla yaklaşık 1 sene spor yaptım kardiyo çalıştığım pek söylenemez ama ağırlık çalışıyordum 3 ay kadar düzenli devam ettim ama bişe olmayınca insanın hevesi kalmıyor ve bıraktım işim gereği 12 saat oturuyorum biçoğunuzun paylaşımlarını okudum ama genelde vücut geliştirmeyle ilgili olduğunu gördüm gerçekten artık rahatsızlık vermeye başladı nefes daralmasına kadar geldi durum bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum
cardio yapmadan ağırlık ile kilo verilmezki.. hatta sadece cardio ile de kilo verilmez. mutfakta düzgün beslenir ve güzel cardio yaparsan kilo verirsin.
devilboy
06-01-2014, 13:42
bunları biliyorum zaten ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden yardım istedim
bunları biliyorum zaten ama neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden yardım istedim
82 sayfa içerisinde kilo vermeye dönük beslenme programları paylaştım. bu programlar ile sadece cardio idmanı yaparsan, kilo verirsin. nefes sorununda kalmaz.kilo verdikten sonra da ağırlık bağlarsın yanına tadından yenmez.
VolkanErler
06-01-2014, 14:27
Herkese selamlar 22 yasindayim boyum 1.81 gecen subat baslasladim spora 122.5 kiloyla temmuz sonunda 99 kilolara kadar dustum ve aksilikler oldu uyelik yenilenmedi falan derken 105 kiloyla eylul ayinda basladim ve aldigim o 6 kiloyu hala veremiyorumum 4 ay oldu yarim saat agirlik (gobek ve gogus yagli benim o kisimlara calisiyorum) bir saat kardio yada spining dersine girerek halletmeye calisiyorum fakat aldigim o kilo geri gitmiyo sabirla devam ediyorum 104 105 arasi kilom oynuyo ne yapmam gerekiyo sizce destek urun almaliymiyim lcarnatine gibi???
Beslenme seklim
Sabah 3 tam yumurta yagsiz peynir iki dilim etimek
Oglen izgara tavuk yogurt icine pul biber
Aksam salata kepekli yagsiz makarna
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/707/qmq6.jpg (https://imageshack.com/i/jnqmq6j)
Makarnayi tamamen kes kardesim
....
salata ve makarna 2 side karbo. makarnayı kes ve salatanın yanına protein al o öğünde. geri kalan öğünler gayet güzel. vücut şuan direniyor o direnci kırdığında kilo vermeye devam ediceksin.
VolkanErler
06-01-2014, 15:34
salata ve makarna 2 side karbo. makarnayı kes ve salatanın yanına protein al o öğünde. geri kalan öğünler gayet güzel. vücut şuan direniyor o direnci kırdığında kilo vermeye devam ediceksin.
Eylul 15 ten beri direniyor cildiricam bi turlu inmiyo #direnkilo ahaha :)
Eskı konuda sana en az 10 kere soyledım koca kafa. Soylemedık degıl sen dınlemedın. Senın vucuduna lazım olan enerjı kendı vucudundakı yag. Idmanı kısa ama sert yapıcaksın. 20dk agırlık max kg 6 tekrar. Arkasına 20dk hıt cardıo 5dk cool down gecmıs olsun.
Eylul 15 ten beri direniyor cildiricam bi turlu inmiyo #direnkilo ahaha :)
110kg den 109a ınmem 1.5 ay surdu. Vucut dırenır ama sonra bırakır. Idmanı degıstırıceksın. Psıkolojını bozmadan dıetıne dewam edeceksın. Kg veremıorum dıyıp bırakmıcaksın.
Ahmet
hahahahahahah
http://pbs.twimg.com/media/BK6pbeUCQAA2Nno.jpg:large
kickbuttowski
06-01-2014, 16:23
Eskı konuda sana en az 10 kere soyledım koca kafa. Soylemedık degıl sen dınlemedın. Senın vucuduna lazım olan enerjı kendı vucudundakı yag. Idmanı kısa ama sert yapıcaksın. 20dk agırlık max kg 6 tekrar. Arkasına 20dk hıt cardıo 5dk cool down gecmıs olsun.
Abi benim vucut yag oranim tahminen 8-10 arasi ama fazla karbo aldigim icin biraz gobek birakiyor gibi yaza tam kuru girmek istiyorum kardiyoyu bu sekilde yapsam benim icin uygun olur mu?
Bir de ne zaman baslamam gerek nisan ayi cok mu gec ?
Abi benim vucut yag oranim tahminen 8-10 arasi ama fazla karbo aldigim icin biraz gobek birakiyor gibi yaza tam kuru girmek istiyorum kardiyoyu bu sekilde yapsam benim icin uygun olur mu?
Bir de ne zaman baslamam gerek nisan ayi cok mu gec ?
Yag orann 8-10 arası ıse mayısta basla. Ama yag oranına guvenıp agırlıktan smra yurume yapmamazlık etme. Body ypanların aklında ıdmandan snra yurumem kosmam kas kaybederım trıbı war buyuzden gobek oluyor. Sen ıdman snradı 20-30dk yuruyus yap. Mayıs ta cuttıng yaparsın 1 ayda sılersın. Benım hedefım %12 olup mayıs bası cuttıng yapmak. Hedefım 8-10 arası ınsallah. Fazlasına bnce gerek yok.
moruk bu reçete tüm yağ çuvalları için geçerli mi?:)
evde çalışmaya devam Hacim kazanmak ıcın önerebıleceğiniz birşey varmıdır abiler ?
http://i43.tinypic.com/2f0d47l.jpg
http://i43.tinypic.com/28s9454.jpg
metin_1989
06-01-2014, 20:50
gecen gun bır yerde duydum sızlerede sormak ıstedım c vıtamını vucut calısanlar ıcın faydalımıdır adamın tekı konusurken duydun spordan sonra c vıtamını alıyormus kas koruması ve yıpranmasını engellemek ıcın ne kadar dogrulugu var yada dahada fazla faydası varmı cunku sadece kulak mısafırı oldum ?
Ben idmandan önce veya sonra cardio yapmaya karşıyım.
Definisyon istiyorsanız;
Sabah 07:00 en az 20 DK tempolu yürüyüş.
Gece 00:00 en az 20 DK tempolu yürüyüş.
Bu ikisini adam gibi yapın her gün. Varsa termal eşofman giyiniz.
Antremandan önce yada sonra cardio bence olmaz. Gidin sadece adam gibi ağırlık çalışın cardio yu sabah ve gece yatmadan yapin.
Dwayne Johnson'u Instagram dan takip edin her şeyi detaylı yazıyor adam.
Her sabah 05:00 alarm kurup kalkıp 45 dk cardio yapip tekrar yatıyor.
Her gece 23:30 da tekrardan cardio yapiyor.
Kan şekerinizin en düşük olduğu zamanlar bu zamanlar. Kan şekeri düşükken cardio yaparsanız harcadığınız tüm enerji yağlardan gidecektir. Attığınız her ter damlasıda derinin altında biriken sudan gidecektir.
Saygılar.
flexamin
06-01-2014, 21:02
Ellerime saglik. Güzel bir pancake malzemeler :
6 yumurta 300 gr yulaf 1 tüp tatlandirici 1tam muz 1olcek protein tozu :D
5 eşit parçaya böldüm.
kahvaltı için birebir :)
http://img593.imageshack.us/img593/8669/9uy6.jpg
6 ay aradan sonra tekrar spora başladım bugün ve vücut alıştıktan yani 15 gün sonra L - Carnitine almayı planlıyorum.
Sizler; Zero Shot 3000mg mı önerirsiniz (ilk kez duydum şüphelerim var)
Yoksa; MultiPower 1800mg mı önerirsiniz ?
İlgilenen olursa çok makbule geçicek..
1 yil aradan sonra tekrardan spor salonuna basladim. 1 sene oncesinde de cok hakkini vererek malesef yapamadim. Bu sene tekrardan bu basligin etkisi ve kendi istek azmimle tekrardan salona yazildim. 1.86 boy 84 kg'yum olcumlerim bugun yapildi.. Spor salonundaki makinaya gore 84 kg'nun 22.9 kg'si yag.. Velhasil kelam salondaki hocam soyle bir program yazdi , goruslerinizi belirtirseniz program hakkinda cok memnun olurum.
Hoca 4 gun boyunca bu hafta sadece 40 dakika kardio yapmami (30 dakika tempolu yuruyus nabiz 115-135 ve 10 dakika bisiklet) soyledi..
Sonraki 6 hafta icinde su adaptasyon programini yazdi ama sormak istedigim bu adaptasyon programi 6 hafta icin cok uzun degil mi ? Ek olarakta , program baslangic programi ama cok zayif degil mi icerik olarak ?
Gogus : Chest press 3*10 - Pec Dec 2*12
Sirt : Lat Pull Down 3*10 - Trx x Row 3*8
Shoulder : Ball seated dumbell press 2*12 - Standing dumbell side raise 2*10
Arm : Arm extension 3*10 - Arm curl 2*12
Leg : Leg extension 2*12 - Leg curl 2*12
ABS : Matt Crunch 3*10 - Matt Knee Raisa 3*10 ve Chair Back Extension 2*12
Hoca iyi niyetli birine benziyor ama mesela olcum yaparken demedi bir tshirtu cikar bakalim ne haldesin diye :) Programi yazdi 6 hafta bunu yap sonrasinda bir program daha yazarim dedi..
6 ay aradan sonra tekrar spora başladım bugün ve vücut alıştıktan yani 15 gün sonra L - Carnitine almayı planlıyorum.
Sizler; Zero Shot 3000mg mı önerirsiniz (ilk kez duydum şüphelerim var)
Yoksa; MultiPower 1800mg mı önerirsiniz ?
İlgilenen olursa çok makbule geçicek..
Fikri olan yok mu ? Aciliyetlidir
Suleyman
06-01-2014, 23:07
karnitin için ben olsam multipowerınkini tercih ederdim.
multıpower tavsıye ederım ben
karnitin için ben olsam multipowerınkini tercih ederdim.
multıpower tavsıye ederım ben
Teşekkür ettim cevaplar için benimde gönlüm ondan yanaydı. İstanbul bahçelievler tarafında nereden temin edebilirim ?
Suleyman
07-01-2014, 00:15
Teşekkür ettim cevaplar için benimde gönlüm ondan yanaydı. İstanbul bahçelievler tarafında nereden temin edebilirim ?
İst aydın hazırlık okulunun arka tarafındaki sokakta sporcu besinleri satan bir yer mevcut ama bahsettiğimiz ürün mevcut mudur bilmiyorum onun dışında belli başlı websiteleri var oralardan da sipariş geçebilirsin.
supplement temınınde onat ısımlı uyemız yardımcı olacaktır hepınıze eger onda olmayan bır urun olursa bende herturlu yardımcı olurum
İst aydın hazırlık okulunun arka tarafındaki sokakta sporcu besinleri satan bir yer mevcut ama bahsettiğimiz ürün mevcut mudur bilmiyorum onun dışında belli başlı websiteleri var oralardan da sipariş geçebilirsin.
Evet abi hatırladım şimdi orayı, çok teşekkür ederim harika oldu bu hatırlatma :)
supplement temınınde onat ısımlı uyemız yardımcı olacaktır hepınıze eger onda olmayan bır urun olursa bende herturlu yardımcı olurum
Yarın süleyman abinin dediği yere bakacağım. Eğer bulamassam haber veririm, eyvallah :)
1 yil aradan sonra tekrardan spor salonuna basladim. 1 sene oncesinde de cok hakkini vererek malesef yapamadim. Bu sene tekrardan bu basligin etkisi ve kendi istek azmimle tekrardan salona yazildim. 1.86 boy 84 kg'yum olcumlerim bugun yapildi.. Spor salonundaki makinaya gore 84 kg'nun 22.9 kg'si yag.. Velhasil kelam salondaki hocam soyle bir program yazdi , goruslerinizi belirtirseniz program hakkinda cok memnun olurum.
Hoca 4 gun boyunca bu hafta sadece 40 dakika kardio yapmami (30 dakika tempolu yuruyus nabiz 115-135 ve 10 dakika bisiklet) soyledi..
Sonraki 6 hafta icinde su adaptasyon programini yazdi ama sormak istedigim bu adaptasyon programi 6 hafta icin cok uzun degil mi ? Ek olarakta , program baslangic programi ama cok zayif degil mi icerik olarak ?
Gogus : Chest press 3*10 - Pec Dec 2*12
Sirt : Lat Pull Down 3*10 - Trx x Row 3*8
Shoulder : Ball seated dumbell press 2*12 - Standing dumbell side raise 2*10
Arm : Arm extension 3*10 - Arm curl 2*12
Leg : Leg extension 2*12 - Leg curl 2*12
ABS : Matt Crunch 3*10 - Matt Knee Raisa 3*10 ve Chair Back Extension 2*12
Hoca iyi niyetli birine benziyor ama mesela olcum yaparken demedi bir tshirtu cikar bakalim ne haldesin diye :) Programi yazdi 6 hafta bunu yap sonrasinda bir program daha yazarim dedi..
Arka sayfada kaldı , bakıp yorumlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
metin_1989
07-01-2014, 08:10
gecen gun bır yerde duydum sızlerede sormak ıstedım c vıtamını vucut calısanlar ıcın faydalımıdır adamın tekı konusurken duydun spordan sonra c vıtamını alıyormus kas koruması ve yıpranmasını engellemek ıcın ne kadar dogrulugu var yada dahada fazla faydası varmı cunku sadece kulak mısafırı oldum ?
bende birşey sormustum ama? yardımcı olcak kımse yokmu?sorum yukarda
bende birşey sormustum ama? yardımcı olcak kımse yokmu?sorum yukarda
olaya tek başına c vitamini olarak bakmamak lazım ona bakarsan b vitaminide çok önemli .bukadar kafanıza takmanıza gerek yok günde 1 tablet multivitamin alın kenara çekilin.
Spor yapan bir insanın vucutta vitamin ve mineral tutması doğru. C vitaminin yanında B ve E vitaminide gerekli birde balık yağı olursa tadımdan yenmez. Multi alsanızda olur.
Ama sigara içiyorsanız mutlaka günde 3 kere sadece C vitamini alın sigara c vitamini ni bitiriyor çünkü vucutta
metin_1989
07-01-2014, 09:28
olaya tek başına c vitamini olarak bakmamak lazım ona bakarsan b vitaminide çok önemli .bukadar kafanıza takmanıza gerek yok günde 1 tablet multivitamin alın kenara çekilin.
Spor yapan bir insanın vucutta vitamin ve mineral tutması doğru. C vitaminin yanında B ve E vitaminide gerekli birde balık yağı olursa tadımdan yenmez. Multi alsanızda olur.
Ama sigara içiyorsanız mutlaka günde 3 kere sadece C vitamini alın sigara c vitamini ni bitiriyor çünkü vucutta
cok tesekkurler
merhaba dostlar kütahyada askerlik beni mahvetti diyeceksin havacısın rahatsın bugün 2.kez sevk aldım evliya çelebiye bronşit başlangıcı konuldu küçüklüğümü katleden hastalık körüklendi 10 senedir basketbol gürrş gym yaptık bana mısın demedi burada ama yeniden alevlendi lanet hastalık inş. çabuk atlatırım.
C vitamini kortizolü düşürmeye yardımcı olur. Bu da daha anabolik kalmak demek.
Skyhawk34
07-01-2014, 15:46
merhaba dostlar kütahyada askerlik beni mahvetti diyeceksin havacısın rahatsın bugün 2.kez sevk aldım evliya çelebiye bronşit başlangıcı konuldu küçüklüğümü katleden hastalık körüklendi 10 senedir basketbol gürrş gym yaptık bana mısın demedi burada ama yeniden alevlendi lanet hastalık inş. çabuk atlatırım.
geçmiş olsun bilal nasıl yoruyor dimi :D
Kıbrıslılar isyanda :D
Soldaki Meter galiba..
rqt10vfRp6U
http://www.youtube.com/watch?v=rqt10vfRp6U#t=606
video on numara olmuş. kanayan yaramıza parmak basmış meter
fena bı gelısme var bende hayrlısı dıyorum antrenmana devam subat mart gıbı mıde agırlık gırcem :):):)
video on numara olmuş. kanayan yaramıza parmak basmış meter
Adam hala natural :D
Adam hala natural :D
s.kt.rsin hmmnaaaa
Firat.M3
07-01-2014, 21:14
beni de aranıza alın. götüm e36'ya sığmaz oluyor artık. boyum 188 kilom 103.5 hedefim 85-90 aralığı. spor yapmadan önce diyet yapayım diyorum. nasıl yapalım bu işi ?
s.kt.rsin hmmnaaaa
Uuahahuahuahuhauhuahuahauhau :D
beni de aranıza alın. götüm e36'ya sığmaz oluyor artık. boyum 188 kilom 103.5 hedefim 85-90 aralığı. spor yapmadan önce diyet yapayım diyorum. nasıl yapalım bu işi ?
sayfalara biraz göz gezdirin. istediğiniz bilgiler mevcut.
kilonun üstüne +10 yap o ben oluyorum işte. bu nedenle başladım spora henüz 4. gidişim salona. kendime 1 yıl verdim tam sağlıklı bir adam olmak için umarım sende yaparsın.
sayfalara biraz göz gezdirin. istediğiniz bilgiler mevcut.
onat 84 sayfa ya:) birde bilgiler hep kopuk kopuk. birde sürekli link verilen bir forum var bodyclubtr'dı herhalde. o site hiç okunmuyor fon siyah yazılar beyaz gözlere titreme geliyor 5 dakika sonra:)
kilonun üstüne +10 yap o ben oluyorum işte. bu nedenle başladım spora henüz 4. gidişim salona. kendime 1 yıl verdim tam sağlıklı bir adam olmak için umarım sende yaparsın.
onat 84 sayfa ya:) birde bilgiler hep kopuk kopuk. birde sürekli link verilen bir forum var bodyclubtr'dı herhalde. o site hiç okunmuyor fon siyah yazılar beyaz gözlere titreme geliyor 5 dakika sonra:)
bana hedefini söyler msn pm ile.
84 sayfa ama inanın okunması gerek. hatta bundan onceki konu 900 küsür sayfaydı. çok daha iyi bilgiler vardı. gitti güme :) ben mesela çoğu kişiye göre bilgi sahibiyim ama hala bir müsabaka çıkartacak bilgiye sahip değilim. hala müsabıklar ile konuşuyorum ve yol haritası çıkartmaya çalışıyorum. kendim bilmeme rağmen okuyorum ve mesela sürekli ahmete hilmiye sorarım verecekleri cevabı bilmeme rağmen. bazı bilgiler vardır ki kişi kendi okuyacak ve uygulayacak. bu şekilde başarı yakalanır.
Aynen deneyecen ogrenecen yasadiklarini bizlerle paylasican bizde ogrenecez bu is boyle
1.5 ay okulum ve işim yok. Hocama sordum sabah bi bölge akşam bi bölge şeklinde çalışalım dedi. Nasıl yapayım?
Haftada 5 gün çalışanlar bi program örneği koyabilir mi?
Not: 2 aydır düzenli olarak devam ediyorum. Daha önce haftada 3gün göğüs-ön kol / omuz-arka kol / sırt-ayak ya da ayak arka kol dğeişmeli çalışıyordum.
Ben inanıyorum Meter'in natural olduguna :P Şaka bi yana hayvan gibi oldu 2 sene önceki hali ile çok farklı
http://www.techturkey.com/forum/7256771-post1548.html
http://www.techturkey.com/forum/7256766-post1547.html
birde cardio sonrasi yapilan hatalardan biride hemen idman sonrasi beslenmek;
bunu 900 sayfalik konuda gormustum, treni hizlandirip sonra birden onune bariyer koyuyorsun yagdan harcamayi bloke edildiginden dolayi antreman sonrasi yarim saat yemek yemeyip 1saat sonra beslenmek tavsiye edilmiş...
fena bı gelısme var bende hayrlısı dıyorum antrenmana devam subat mart gıbı mıde agırlık gırcem :):):)
kreatin sonrasi guc artisi nasil peki?
1.5 ay okulum ve işim yok. Hocama sordum sabah bi bölge akşam bi bölge şeklinde çalışalım dedi. Nasıl yapayım?
Haftada 5 gün çalışanlar bi program örneği koyabilir mi?
Not: 2 aydır düzenli olarak devam ediyorum. Daha önce haftada 3gün göğüs-ön kol / omuz-arka kol / sırt-ayak ya da ayak arka kol dğeişmeli çalışıyordum.
Gunde cift idman yapicaksan oglen en az 1 saat uyuman lazim (siesta). Ve iyi beslenmelisin.
Misal
Pazartesi
Sabah chest
Aksam biceps
Sali
Sabah bacak
Aksam cardio
Carsamba off
Persembe
Sabah omuz
Aksam triceps
Cuma
Sabah sirt
Aksam cardio
Cumartesi
Sabah cardio
Pazar off
Boybuilding.com a girerek idman programlarini takip edebilirsiniz
Ahmet
Ben inanıyorum Meter'in natural olduguna :P Şaka bi yana hayvan gibi oldu 2 sene önceki hali ile çok farklı
Videosu vardı bitane. Salonun arka sokağında labaratuar var, oraya gidiyor hocasıyla kan veriyor. Ertesi gün alıyor ve bakın gördünüz mü ilaçsızım diyor hahahah tam makara :D
gaspari bcaa ve glutamine e ne dersiniz ?
birde ne şekilde kullanmalıyız BCAA,Glutamine ve Whey üçlüsünü
ben kullanıyrm cem tavsıye ederım:) gasparı glu bcaa creatıne
ok kullanma şekli nasıl önce sonra yatarken vs
gaspari bcaa ve glutamine e ne dersiniz ?
birde ne şekilde kullanmalıyız BCAA,Glutamine ve Whey üçlüsünü
bcaa idman öncesi
whey sonrası
glutamine akşam yatarken veya sbah kalkarken.
whey antrenman öncesı kullanmıyormusunuz
whey antrenman öncesı kullanmıyormusunuz
ben kullanıyorum idman yaptğım dönemlerde. aslında whey + bcaa da alınır idman öncesi.
ben alıyrm ondan sorıyım dedım:)
moruk bu reçete tüm yağ çuvalları için geçerli mi?:)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1560652_504013239711238_1510392086_n.jpg
Videosu vardı bitane. Salonun arka sokağında labaratuar var, oraya gidiyor hocasıyla kan veriyor. Ertesi gün alıyor ve bakın gördünüz mü ilaçsızım diyor hahahah tam makara :D
Biliyorum Serkan abi, Magosada 5 yıl yaşadım, Cenk hocayıda tanırım Meteride salonda karşılaşırdık. Meterle genellikle girnede :D
Gunde cift idman yapicaksan oglen en az 1 saat uyuman lazim (siesta). Ve iyi beslenmelisin.
Misal
Pazartesi
Sabah chest
Aksam biceps
Sali
Sabah bacak
Aksam cardio
Carsamba off
Persembe
Sabah omuz
Aksam triceps
Cuma
Sabah sirt
Aksam cardio
Cumartesi
Sabah cardio
Pazar off
Boybuilding.com a girerek idman programlarini takip edebilirsiniz
Ahmet
Sağolasın abi. Ptesiden itibaren başlayacağım bu programla. :icon_tup:
Weider amino 2200 kullanıp tecrübe eden varmı acaba aramızda suan amino asit olarak aminomax8000 kullanıyorum aradaki fiyat farkına değermi sizce yoksa balonmu weider bazılarının dediği gibi forumlarda hep olumlu yorumlar var ama genelde pek gerçekçi olmuyor kararsız kaldım oyüzden
Ben weiderin bcaa sını kullandım şuan multipower kullanıyorum ve hakikaten weider iyiymiş diyorum. Ama bu ürünü nasıldır bilemem.
Bu arada Musclepharm'ın yeni Arnold serisinden kullanan varmı ? Creatinini aldım bugün bakalım nasıl.
bahçeşehir mgm club'u önerirmisiniz?
flexamin
09-01-2014, 09:05
5x5 sistemini uygulayan varmı ?
max-ot sistemine az buçuk benziyor. max ot uyguladığımda getirisi çok olmuştu.
5x5 sisteminde durum nasıl olur acaba
bahçeşehir mgm club'u önerirmisiniz?
Mgm guzeldir bir kac kez antremana gittim gayet hos bi salon
Patisever
09-01-2014, 09:28
20 gün antremansız kaldım 2 gün önce antrenma yaptım yav bu nasıl nankör bir spordur asen onu bir bırakırsan o seni 5 bırakıyor
Mgmde spor yapıyorum ben iş çıkış vakitlerindeki yoğunluk biraz bunaltıcı olabilir birde şuan çok bilgili hocalar yok iyi kötü antrenman programından biraz anlıyorsan kendin ayarlarsın sorun olmaz
Biliyorum Serkan abi, Magosada 5 yıl yaşadım, Cenk hocayıda tanırım Meteride salonda karşılaşırdık. Meterle genellikle girnede :D
Çok komik bunlar ya hahauhhuaa :D İşi bileni inandıramazlar :D
Bu ürünler arasında kararsızım hangisini tavsiye edersiniz
Multipower Amino Mega Shot 20 Ampul | Supplementler.com (http://www.supplementler.com/urun/multipower-amino-mega-shot-20-ampul-397)
Weider Premium Amino Liquid 20 Ampul | Supplementler.com (http://www.supplementler.com/urun/weider-premium-amino-liquid-20-ampul-426)
Weider Amino Liquid Mega Forte 20 Ampul | Supplementler.com (http://www.supplementler.com/urun/weider-amino-liquid-mega-forte-20-ampul-427)
Multipower Super Amino Liquid 20 Ampul | Supplementler.com (http://www.supplementler.com/urun/multipower-super-amino-liquid-20-ampul-398)
Muscletech %100 Ultra Pure Amino Liquid 946 Ml | Supplementler.com (http://www.supplementler.com/urun/muscletech-100-ultra-pure-amino-liquid-946-ml-947)
By CrAzY
09-01-2014, 22:31
Macfit ankmall fiyatları artırmış tamda yarın kayıt olcaktm ya :(
2 haftadır hatunla kavgalıyım kafaya takıyorum baya stres sinir derken spordan 1gr verim alamıyorum. Nankörlükte üstüne tanımam bu sporun
Çok komik bunlar ya hahauhhuaa :D İşi bileni inandıramazlar :D
Bu sene izleriz bol bol TV8de Meteri merak etmeyin programı başlıycak :D Adamın hayvanı bi trapezi var garip yanı vucudu orantımı yok garip duruyo gözümde :p
2 haftadır hatunla kavgalıyım kafaya takıyorum baya stres sinir derken spordan 1gr verim alamıyorum. Nankörlükte üstüne tanımam bu sporun
Sıkıntılı giden bir ilişki sırasında 1 yıla yakın çalışıp olduğum yerde saydım hatta geriye gittim desem yeridir herşeye sıfırdan başlamak zorunda kaldım bu yaz sonunda kafa rahat olmayınca insan hiç verim alamıyor çok iyi anlıyorum
Bu sene izleriz bol bol TV8de Meteri merak etmeyin programı başlıycak :D Adamın hayvanı bi trapezi var garip yanı vucudu orantımı yok garip duruyo gözümde :p
beli kalın omzuna göre bence. birde trapez ile omuz orantısı kötü.
birde video da demiş ya fitness işini bitirdim ben artık diye :D son noktadayım demiş :D bu son noktadaysa ersan abi uzayda :hahaha:
Macfit ankmall fiyatları artırmış tamda yarın kayıt olcaktm ya :(
1090'dı kaç olmuş senelik?
By CrAzY
10-01-2014, 14:02
1090'dı kaç olmuş senelik?
Yıllık 492 tl idi şimdi 720 olmuş :(
Nasıl bi program yapacak acaba ? Acun işini bilir :)
beli kalın omzuna göre bence. birde trapez ile omuz orantısı kötü.
birde video da demiş ya fitness işini bitirdim ben artık diye :D son noktadayım demiş :D bu son noktadaysa ersan abi uzayda :hahaha:
Natural ya ondan beli kalın hep mekik çekiyordur :D Yalanda son noktada :D
birader arada 220 tl var. 10 a bolsen 22 tl ediyor ayda. öyle bi salona ayda 22 tl fark verilir daha ne olucak. kızılaydaki merdiven altı salonlar bile yıllık 700 tl den aşağı değil.
Nasıl bi program yapacak acaba ? Acun işini bilir :)
Natural ya ondan beli kalın hep mekik çekiyordur :D Yalanda son noktada :D
tiksindim valla şu camiadan. allahtan totom el vermiyor müsabık olmaya da içlerine girmiyorum :D
By CrAzY
10-01-2014, 14:07
birader arada 220 tl var. 10 a bolsen 22 tl ediyor ayda. öyle bi salona ayda 22 tl fark verilir daha ne olucak. kızılaydaki merdiven altı salonlar bile yıllık 700 tl den aşağı değil.
Yalnız abi ben Kazan gibi bi yerden gelcem :o
Yalnız abi ben Kazan gibi bi yerden gelcem :o
birader sen naptın yaa :D kazandan oraya çok uzak çekilir mi :D bir daha geleni s.ks.nler dersin valla :hahaha::hahaha:
Burada macfit 1090 tl istiyor yıllık. Öp başına koy bence o fiyatı. :o
tiksindim valla şu camiadan. allahtan totom el vermiyor müsabık olmaya da içlerine girmiyorum :D
Gerek yok Tr'de müsabık olmaya. Basalım biz :D
By CrAzY
10-01-2014, 14:25
birader sen naptın yaa :D kazandan oraya çok uzak çekilir mi :D bir daha geleni s.ks.nler dersin valla :hahaha::hahaha:
Abi burdaki salonlar köy kahvesi gibi ne yapayım :) Mecbur bu spora da gönül verdim çekcez artık :)
Gerek yok Tr'de müsabık olmaya. Basalım biz :D
basalım da nereye kadar. askere gidicem ben mayısta değişiklik olmazsa. full define olup gelicem inşallah :)
Abi burdaki salonlar köy kahvesi gibi ne yapayım :) Mecbur bu spora da gönül verdim çekcez artık :)
işin zor kardeş :) kolay gelsin.
Onat zaten bi orantısızlık var ama ciddi ciddi canlı denk gelirsen kütlesi inanılmaz duruyo yani ben bi garipsedim hayvan dedim içimden öyle diyim. adam bildigin 100kg iken şişko derdin adam kg kaybetmeden sanki parçalanmış garip yani :D Beli kalın olduguna katılıyorum evet.
Serkan abi Fitness programı yapıcakmış ama nasıl olcak detay vermedi :D
By CrAzY
10-01-2014, 15:01
basalım da nereye kadar. askere gidicem ben mayısta değişiklik olmazsa. full define olup gelicem inşallah :)
Sağol onat abim :)
Ben kilo almıştım askerde dikkat et :) Eti tutkuya vurmuştum kendimi :D
Onat zaten bi orantısızlık var ama ciddi ciddi canlı denk gelirsen kütlesi inanılmaz duruyo yani ben bi garipsedim hayvan dedim içimden öyle diyim. adam bildigin 100kg iken şişko derdin adam kg kaybetmeden sanki parçalanmış garip yani :D Beli kalın olduguna katılıyorum evet.
Kullandığı peptitler yüzünden Gh'a dönüştüğü için öyle vücudu.
Çok tutar proramı o zaman :)
yearone ,onat ve dıger arkdsşar ıcın basmaya gıdıyorum bugun salaona:D
gh ve daha adını vermememiz gereken bir ton peptit :D moruk bırakta hacmi kalsın.
kolay gelsin haci abi :)
Ben de bacak basıcam bugün :D Kolay gele
gh ve daha adını vermememiz gereken bir ton peptit :D moruk bırakta hacmi kalsın.
Ben kilo almıştım askerde dikkat et :) Eti tutkuya vurmuştum kendimi :D
Kullandığı peptitler yüzünden Gh'a dönüştüğü için öyle vücudu.
Çok tutar proramı o zaman :)
Kesinlikle ben ihtimal vermiyorum zaten onu demek istedim :D neyse natural natural diyelim :D
flexamin
10-01-2014, 18:24
pazartesi günü 2 aylık bir programa başlıyorum
yeni program 5x5 olacak ( her set kilo artacak. 2 setten sonra 1 dakika dinlenme sonra devam)
1.gün göğüs biceps
incline bench press 5x5
flat bench press 5x5
peck deck 5x5
db fly 5x5
barbel curl 5x5
ters tutuş barbel curl 5x5
db scott curl 5x5
2. gün off
3.gün sırt triceps
deadlift 5x5
lat pull down gögüse geniş tutuş 5x5
barbell row 5x5
db row 5x5
dar tutuş bench press 5x5
skullcrusher 5x5
push down 5x5
4.gün off
5.gün omuz bacak
barbell omuz press 5x5
db omuz press 5x5
lateral raises 5x5
face pull 5x5
2 hafta squat 2 hafta leg press dönüşümlü 4x12
calf press 3x20
leg extansion 4x12
leg curl 4x12
ama kafama birşey takıldı.
acaba günde 2 bölgemi yapsam yoksa tek bölgemi karar veremedim bu sistemde.
eğer 2 bölge çalışırsam idman uzayacak hemde diğer bölgeye güç kalmayabilir. sizce napayım ?
diğer bir soruda biceps de 3 hareket var 5x5 sisteminde biceps için 3 hareket fazla mı olur acaba
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/994673_810838838945370_2068191673_n.jpg
Sahte ürünlere dikkat sonunuz böle olmasın :D
By CrAzY
10-01-2014, 19:08
Poz verme özürlü olduğum için kusura bakmayın :)
http://farm4.staticflickr.com/3713/11874485314_fed8ab6b99.jpg
flexamin
10-01-2014, 19:24
güzel güzel :) yiğenime benziyorsun bu arada
2.5 ayda 93 kilodan 73 kiloya düştüm ancak kış geldi şuan 76-77 yim sadece göbkete fazlalık var yağ yakıcı vs kullanmadan sadce göbeği nasıl küçültebilrim :D
By CrAzY
10-01-2014, 19:38
güzel güzel :) yiğenime benziyorsun bu arada
Bende yiğenin sayılırım serdar abi :)
gardasım cok ıyı devm :)macfıt e yazldn mı?
flexamin
10-01-2014, 20:36
pm den adresini yollada pazartesi sana amino yolliiyim az bişe kaldı ama gına geldi bana kullanmaktan. php aminogrowth v12 çiğnenebilir tabletler..
By CrAzY
10-01-2014, 20:39
gardasım cok ıyı devm :)macfıt e yazldn mı?
Onur abim sağolasın ankmale yarın yazılıyorum :) ordayım artık :)
pm den adresini yollada pazartesi sana amino yolliiyim az bişe kaldı ama gına geldi bana kullanmaktan. php aminogrowth v12 çiğnenebilir tabletler..
Serdar abi pm 'liyorum
şu an 89kg, 1,86 boyundayım ve %15yağ oranım var, şu anki değerlere baktığımızda kas olarak kilo alıyorum ama çok hacim değil amacım sizce biraz kilo verip tekrar mı yüklenmeli ağırlığa? :soru:
HardCore
10-01-2014, 21:28
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1549343_10202945492588223_1365657977_n.jpg
4.aya girdim
İbrahim33
10-01-2014, 22:20
askerde vücut çalışma imkanımız olur mu acaba dedeler ? bugüne kadar hep salladım bazen iş-güç bazen üşengeçlik bazen 3-4 gün çalışıp sıkılmak vs. hazır şubatta askerken boş vakitlerimi değerlendiririm diye düşündüm ?
Ferhat_V
10-01-2014, 22:24
2.5 ayda 93 kilodan 73 kiloya düştüm ancak kış geldi şuan 76-77 yim sadece göbkete fazlalık var yağ yakıcı vs kullanmadan sadce göbeği nasıl küçültebilrim :D
diyetlemi verdin yoksa yarı aç yarı tok geziptemi..güzel vermişsin o sürede..
askerde vücut çalışma imkanımız olur mu acaba dedeler ? bugüne kadar hep salladım bazen iş-güç bazen üşengeçlik bazen 3-4 gün çalışıp sıkılmak vs. hazır şubatta askerken boş vakitlerimi değerlendiririm diye düşündüm ?
zor olur..zaten sabah antremanlarınız olacak koşturup yorcaklar 5 dk boş vakit bulunca oturcak kaçıcak yer arayacaksın antreman çok zor..
serdar abı de adamın hasıdır ya az kafasını sısırmedım onun:cool:
flexamin
10-01-2014, 22:29
estafurullah kardeşim.. ne kafa şişirmesi. bildiğim tecrübe ettiğim birşeyse hertürlü yardımcı olurum.
***** herzaman sölediğim gibi no sikinti just pompa :)
Serdar genelde 5*5 güç için öneriliyor, bıcepste 3 hareket bence normal,
ama trıceps programında uzun başı çalıştırmak için push down yerine over head extansıon hareketlerını deneyebılırsın.
sırttada dumbell row yerine t bar row olabilir, barbell row zaten olduğu için.
Kolay gele
By CrAzY
10-01-2014, 22:57
Bilmem mi abi :)
flexamin
10-01-2014, 22:59
Serdar genelde 5*5 güç için öneriliyor, bıcepste 3 hareket bence normal,
ama trıceps programında uzun başı çalıştırmak için push down yerine over head extansıon hareketlerını deneyebılırsın.
sırttada dumbell row yerine t bar row olabilir, barbell row zaten olduğu için.
Kolay gele
eyw serkan bu ay overhead extansion yaptım ondan dolayı koymadım onu :)
çalıştığım kurumun salonunda idman yapıyorum t bar yok 2-3 aydır da dooru düzgün db row yapmadım. biraz yeşillik olsun diye koydum ama
programı böldüm günde 1 bölge çalışacağım. sadece omuz ile triceps i aynı gün çalışıcam yani hafta da 5 gün.
max ot uda kuvvet yani powerlifting için yapmıştım. bu sene max ot tan başka deneyeyim dedim:)
aslında gözüm gvt de 10x10 yemiyor toto :)
kickbuttowski
10-01-2014, 23:12
Hep bir seyleri yanlis yapiyormus hissine kapilan, vucudundan surekli memnunsuzluk, yetersizlik hisseden tek ben miyim?
flexamin
10-01-2014, 23:18
merak etme o herkeste var :) çoğu zaman olur insana. olduğu zamanda ara verip psikolojiyi toplamak gerekir.
diyetlemi verdin yoksa yarı aç yarı tok geziptemi..güzel vermişsin o sürede..
spor diyet hepsi :)
kickbuttowski
10-01-2014, 23:46
merak etme o herkeste var :) çoğu zaman olur insana. olduğu zamanda ara verip psikolojiyi toplamak gerekir.
Ara veremem abi ocak ayini yariladik ben hala atmis kusur kiloyum.. Ne kollar buyuyor dogru durust ne bacak ne kalf ne omuz ne on kol.. Sinir oluyorum ama ara verecek zaman yok..
Benim bu aralar psikoloji yamuk yaklaşık 2 hafta ara verdim ne beslenebiliyorum ne bir şey.. Pazartesi başlayacağım gibi görünüyor.. Bacak antrenmanından sonra çekeceğim acıyı düşünmek istemiyorum şu an :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1549343_10202945492588223_1365657977_n.jpg
4.aya girdim
Tebrikler bence 4. aya gore gayet guzel duruyor vucudun, programin beslenme seklin nasildir ?
Skyhawk34
11-01-2014, 10:24
Tebrikler bence 4. aya gore gayet guzel duruyor vucudun, programin beslenme seklin nasildir ?
ben daha cok ne tür takviyeler kullandıgını merek ettim..
eyw serkan bu ay overhead extansion yaptım ondan dolayı koymadım onu :)
çalıştığım kurumun salonunda idman yapıyorum t bar yok 2-3 aydır da dooru düzgün db row yapmadım. biraz yeşillik olsun diye koydum ama
programı böldüm günde 1 bölge çalışacağım. sadece omuz ile triceps i aynı gün çalışıcam yani hafta da 5 gün.
max ot uda kuvvet yani powerlifting için yapmıştım. bu sene max ot tan başka deneyeyim dedim:)
aslında gözüm gvt de 10x10 yemiyor toto :)
10*10 BENDE DENeyecegım ama bazı bolgelerde eksik kalan yerler olabilir gibi geliyor, o bölgelerde 2 hareket girerim muhtemel
yanı goguste tek bench pres ıdare eder belkıde
kolda b curl yanında hammer ılave edilebilir.
ama genelolarak çalışanlar çok memnun..
Hep bir seyleri yanlis yapiyormus hissine kapilan, vucudundan surekli memnunsuzluk, yetersizlik hisseden tek ben miyim?
o normal:D vucudunu zamanla tanıyıp , hangı hareket,şiddeti, yoğunluğu, beslenme şekli gibi olaylara hakim oldukça gelişme kaçınılmaz olucaktır:)
birde sürekli vücuda bakınca gelişmeyi hissetmek zor, 2-3 haftada ayda bir gordugunuz arkadaşa sorun nasıl oldum diye, en iyi o fark eder:D
geçen bi arkadaş dedi 2 aydır gormüyodum şişmissin dedi:)
beyler bu sene yurt dışında vizyona giren bir vg filmi vardı. tüm olympialar oynamıştı adı neydi onun ?
tr alt yazılı bulmam lazım
edit : generation iron
HardCore
11-01-2014, 20:23
İyi yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Yaklaşık olarak bir aydır optimum gold whey kullanıyorum, ilk 100 gün tahin-pekmez ve arı poleni dışında bir takviye kullanmadım.
Teorik tarafım sağlam olduğundan beslenmeden ve nizami çalışmadan hiç ödün vermedim.
Şuan için beslenme programım şu şekilde;
Uyanış: 1 Ölçek whey proteini (1/2 Su 1/2 Süt) Bir avuç kuru yemiş
Kahvaltı: 3-4 Yumurta, 50 gram peynir, lor vs. diğer aperatif kahvaltılıklar
Ara öğün: Muz
Spor öncesi: Yarım paket kadar makarna / pilav , 100 gram et
Spordan hemen sonra: 1 ölçek whey protein (suyla) probis bisküvi (glikojen için)
Spor sonrası: 1 piliç / 10 yumurta / 2 porsiyon köfte.. Ne bulursam kısacası
Akşam: Evde hazırda ne yemek varsa, nohut olur fasulye olur.
Yatmadan önce: Karışık mevsim meyve veya doymamış sam yağda yumurtayı dürüm yaparım.
ben daha cok ne tür takviyeler kullandıgını merek ettim..
Takviyeden kastınız supplementse whey proteine yeni başladım ve evdekilerle kanlı bıçaklı oldum...
Fotoğraf yanıltıcı değildir umarım, anatomim çoğu kişiye göre iyi. Bacak bölgesi hariç
2012, Sadece muay thai ve barfix. Küçüklüğümde yetiştiğim herhangi bir branşta yok
http://o1309.hizliresim.com/1f/1/s54m5.jpg
http://n1309.hizliresim.com/1f/1/s54g5.jpg
http://o1309.hizliresim.com/1f/1/s54rj.jpg
beyler bu sene yurt dışında vizyona giren bir vg filmi vardı. tüm olympialar oynamıştı adı neydi onun ?
Malef suan yok onat gectigimiz hafta aradik bizde
Bulursan bide pm atarsan harika olur.
Suleyman
11-01-2014, 20:34
doymamış sam yağda yumurtayı dürüm yaparım.
Bu ne oluyor tam olarak tarifini alabilir miyiz? :D
HardCore
11-01-2014, 21:09
Bu ne oluyor tam olarak tarifini alabilir miyiz? :D
Abi o işin fantazi boyutu, benim mide de terim yerindeyse çöplük :D
2-3 yumurtayı tereyağın da dağıtarak pişirip, bim işi connex lavaşa yayıyorum üstüne de ketçap mayonez tuz bazende soğan veya göbek koyup sarıyorum.
İkram ettiğim arkadaşlarım arasında beğenmeyen çıkmadı şimdiye kadar :)
Skyhawk34
11-01-2014, 21:51
kesinlikle başlangıçta varolan sayesinde bunlar :)
bu şekilde devam dostum vücudun bu iş için elverişli
Suleyman
11-01-2014, 21:53
2-3 yumurtayı tereyağın da dağıtarak pişirip, bim işi connex lavaşa yayıyorum üstüne de ketçap mayonez tuz bazende soğan veya göbek koyup sarıyorum.
Kulaağa hoş geliyor ama benim gibi yağ oranını düşürmeye çalışan adam için pek uygun değil, teşekkür ederim :D
edemirbas
11-01-2014, 22:25
Bir de biraz salam sucuk kızarttıkmı ne gider be :D bim'de bu lavaşlar kaçlık ve ne kadar acaba? Bende denemek istiyorum :D
kickbuttowski
12-01-2014, 05:37
Trapezleri yukseltmeden arka/sirt tarafini nasil calistiririm?
Hardcore , tebrikler ve tesekkurler. Rica etsem haftalik programini da yazar misin ?
Aynen kardeşim aranıyor :D
Niye bulamadinizki :)
Bizim için çeviri yapabilirsin kanka :D
Kanka ceviri yok dedikleri lightweight baybe :D
Kanka ceviri yok dedikleri lightweight baybe :D
O zamansa sorry baybe no cardio :D
O zamansa sorry baybe no cardio :D
Hahahhshaha :D
Aynen kardeşim aranıyor :D
Niye bulamadinizki :)
detaylı araştırdım torrentte orj dil mevcut ama tr alt yazısı çıkmamış. şu filmi kendi dilimizde izleyemiyoruz var mı böyle birşey.
detaylı araştırdım torrentte orj dil mevcut ama tr alt yazısı çıkmamış. şu filmi kendi dilimizde izleyemiyoruz var mı böyle birşey.
Generation Iron (2013) Film Altyazı (http://divxplanet.com/sub/m/41960/Generation-Iron.html)
İstek var ama ilgi yok. Alt yazılı izlemek için indirmedim ben de
Generation Iron (2013) Film Altyazı (http://divxplanet.com/sub/m/41960/Generation-Iron.html)
İstek var ama ilgi yok. Alt yazılı izlemek için indirmedim ben de
üyeliğimin olduğu bir site var. oraya yazıcam istek olarak bakalım belki hallederler.
bende sporu 1 aydır yapmıyorum hava soguklugundan mı bılmıyorum ama subatta tekrar baslayacagım proteın tozunun son kullanma tarıhı 8 subat subatın sonuna kadar kulllansam sorun olur mu?
HardCore
12-01-2014, 19:13
kesinlikle başlangıçta varolan sayesinde bunlar :)
bu şekilde devam dostum vücudun bu iş için elverişli
Teşekkür ederim abi, artık sık sık güncel çekmeye çalışırım konuya :)
Kulaağa hoş geliyor ama benim gibi yağ oranını düşürmeye çalışan adam için pek uygun değil, teşekkür ederim :D
:D Off günlerinden birinde denersin abi, misal bugün kahvaltıyı dershanede 8 poğaça ve 330 luk meyve suyuyla yaptım. Akşam yemeğinde de kahvaltılık, toplasan 30 gram protein ya almışımdır yada almamışımdır.
Bir de biraz salam sucuk kızarttıkmı ne gider be :D bim'de bu lavaşlar kaçlık ve ne kadar acaba? Bende denemek istiyorum :D
Salam sucukla hiç denemedim illaki gideri vardır, 12 lik pakette 2.5 tl idi en son aldığımda. :)
HardCore
12-01-2014, 19:50
Hardcore , tebrikler ve tesekkurler. Rica etsem haftalik programini da yazar misin ?
Tabi yazarım abi, ilk üç ayın ardından programımı yeniden düzenledim.
Güncel hali şu şekilde;
Pazartesi : Bacak - Omuz
Squat 9-8-6-6
Leg Extension 10-8-8
Leg Curl 8-8-8
Military press 10-8-8-6
Bent-Over lateral raises 8-8-8
Dumbell press 8-8-6
Lateral raises 10-8-8
Front lateral raises 8-8-8
Final (Olimpik barı ilk göğse ardından enseye inecek şekilde 3 set max. press)
--------------------------------------------
Salı : Orta, alt göğüs - Kalf
Bench press 8-8-6 (En başta hafif kilo ile ısınma)
Dumbbell fly 10-8-6 (Son set 20+20 kg)
Dumbbell press 8-8-6 (Son set 27.5 kg)
Incline cable cross 8-8-8
Pullover 10-8-8 (22.5, 25, 27.5)
Seated dumbbel raise 15-15-15
Smith machine calf raise 30-25-25
Leg press calf raise 20-20-20.
(1.set normal, 2.set parmak uçları içe, 3.set dışa bakacak şekilde
Çarşamba: Off
Perşembe : Kanat, sırt - Trapez
Barfix 10-Max-Max
İncline dumbbell row 10-8-8-6 (25kg son set)
Lat pull down (enseye) 10-8-6
Rowing machine 8-8-Max (55-60-70)
Deadlifti çıkartmıştım tekrar ekliyorum
Back barbell shrugs 12-10-8-8 (Püf nokta: baş eğik durmalı)
Upright row 10-8-8
Cuma : Üst Göğüs - Ön kol
İncline Bench press 8-8-6 (En başta hafif kilo ile ısınma)
İncline Dumbbell fly 10-8-6
30 derecede dumbbell press 8-8-6
Decline cable cross 8-8-8
Reverse barbell curl 8-8-8
Palms up cable curl (Kafama göre set sayısı)
Cumartesi : Biceps - Triceps (Superset)
Hammer curl - Lying triceps extensions 8-8-6
Z bar curl - Close grip reverse press 8-8-6
Scott curl - Cable push downs 8-8-6
Concentration curls - Cable kickbacks 10-8-6
Pazar: Off
Skyhawk34
12-01-2014, 20:17
bende sporu 1 aydır yapmıyorum hava soguklugundan mı bılmıyorum ama subatta tekrar baslayacagım proteın tozunun son kullanma tarıhı 8 subat subatın sonuna kadar kulllansam sorun olur mu?
aksatmamanda fayda var bu soğuk havalarda aslında yapılabilecek en iyi şey idman :D
ayrıca protein tozuda bir besin maddesi bence sorun olabilir :)
By CrAzY
12-01-2014, 21:14
Abi sen bana gönder bosver :p
Abi sen bana gönder bosver :p
gardasım bende kgt nın bı urunu var komplex bı urun yarısı duruyor onu sana vereyım ya tadını hıc sevemedım lımon aromalı ıstermısın kullanmyrm onu
By CrAzY
12-01-2014, 21:17
Hardline kgt mi abi ? markası ne
Hardline kgt mi abi ? markası ne
evet o urun guzel faydalı ama tadından dolayı kullanamadım
göbkete fazlalık var yağ yakıcı vs kullanmadan sadce göbeği nasıl küçültebilrim :D
yokmu yardım edecek fikir vereceeeeek :)
By CrAzY
12-01-2014, 21:39
yokmu yardım edecek fikir vereceeeeek :)
Arama yerine yağ yazman yeterli :)
Son kullanma tarihinden sonra 6 aya kadar kullanabilirsin denir genelde. Hatta bi kac hocamdan gördüğüm son kullanma tarihi gecmiş yada son 1 ayı falan kalan ürünleri cok daha ucuz fiyata alırlar.
i-vtec07
13-01-2014, 11:53
edittt..........
antalyada olan abıler kardeşlerım perge bulvarına yakın oturuyorum o bolgede gıdebılecegım spor salonu varmıdır bılgınız fıyatı ucmamıs olan
kickbuttowski
13-01-2014, 20:18
Trapezleri yukseltmeden arka/sirt tarafini nasil calistiririm?
Hala cevap bekliyorum. :confused:
flexamin
13-01-2014, 20:43
omuz sakatlığım yüzünden bench te 70 kg mın üzerine çıkamıyordum. bugün 5x5 sistemine başladım. son set yardımlı falan 85 kg 'a kadar çıktım
bugün yaptığım kuvvet idmanı
bench press 5x5 (65-70-75-80-85) son set yardımlı
incline bench press 5x5 (60-65-70-75-80) son set yardımlı
db fly 4x5 ( 23kg-25kg -30kg -35kg) son 2 set yardımlı
peck deck (50-55-60-65-70)
idmandan sürünerek çıktım ama olsun :)
kilo almaya başladım tekrar en son sonunda :D
edemirbas
13-01-2014, 21:05
Birşey merak ettim, antrenman öncesi kaç dakika koşuyorsunuz? ( ısınma amaçlı ) Bir de antrenman sonrası koşuyormusunuz? (bizim salonda bir kadın antrenman sonrası da bir 5 dk falan koşup öyle gidiyor)
Hala cevap bekliyorum. :confused:
barfıx cek:)
Birşey merak ettim, antrenman öncesi kaç dakika koşuyorsunuz? ( ısınma amaçlı ) Bir de antrenman sonrası koşuyormusunuz? (bizim salonda bir kadın antrenman sonrası da bir 5 dk falan koşup öyle gidiyor)
ben kılo verme agırlıklı calısıyorum ılk gırıste 15 dakıka hızlı tempo yuruyorum ve 9 da kosuyorum. agırlık ıdmanını 25 dakkada bıtırıp 20 30 dakıka aralıgında aynı sekılde hızlı tempo yuruyup kosuyorum
İyi günler bu adonis baklavalar olmadan olmuyor mu yani fit olsakta çıkmaz mı ? Yoksa genetik falan mı ?
abs lerı cok gelıstırmeende yeterlı fıtlıkle adonıs olur :)
flexamin
13-01-2014, 21:20
yağ oranın düşmedikçe istediğin kadar karın çalış adonis çalış. anca belini kalınlaştırırsın
Adonis ve mide nin tabikide calismakla alakasi var ama gordugun kadari ile onemli olan kuruluk. Bi deri bi kemik adam var hayatinda mekik cekmemis leg raise nedir bilmez, ama ortalikta cam gigandet gibi dolasiyo:)
antalyada olan abıler kardeşlerım perge bulvarına yakın oturuyorum o bolgede gıdebılecegım spor salonu varmıdır bılgınız fıyatı ucmamıs olan
Sportzclub (adını net hatırlamıyorum)
Oralara yakın benim bildiğim gidilebilecek orası vardı.
kickbuttowski
14-01-2014, 09:20
barfıx cek:)
Abi sirt antrenmaninda 8 set barfiks cekiyorum zaten ben tam sunu diyorum
http://lancorz.files.wordpress.com/2012/06/tomhardy.jpg
tom hardynin sirtindaki devasa kavislerden istiyom
Şöyle çok bişey istemiyorum brad pitt'in fight club daki hali olsam yeter.
Var mı yardım edebilecek?????????
kickbuttowski
14-01-2014, 09:27
Şöyle çok bişey istemiyorum brad pitt'in fight club daki hali olsam yeter.
Var mı yardım edebilecek?????????
Abi dedigimi anlamadin galiba.. Hani sirtim yeterince genis benim bahsettigim sirtin ortasinda 2 kolon seklinde olusan kaslar var ya hani? yukari dogru cikip trapezle birlesiyor.. Anlatabildim mi abicim?
Ben trapez calismadigimdan ve trapezlerim yukselsin istemediginden soruyorum illa trapez mi calismak gerek? Trapez calismak gerekse yukseltmeden, arkaya dogru gelistirmek icin hangi hareketi yapmak gerek?
flexamin
14-01-2014, 09:29
cable row göğüse çek ya da barı arkana alıp shrug yap.
Abi dedigimi anlamadin galiba.. Hani sirtim yeterince genis benim bahsettigim sirtin ortasinda 2 kolon seklinde olusan kaslar var ya hani? yukari dogru cikip trapezle birlesiyor.. Anlatabildim mi abicim?
Ben trapez calismadigimdan ve trapezlerim yukselsin istemediginden soruyorum illa trapez mi calismak gerek? Trapez calismak gerekse yukseltmeden, arkaya dogru gelistirmek icin hangi hareketi yapmak gerek?
Trapez çalışman gerek aslında. Temel hareketlerden kaçmalayım. Omuzlarını dar göstermez daha güzel gösterir.
kickbuttowski
14-01-2014, 09:37
cable row göğüse çek ya da barı arkana alıp shrug yap.
normalde 4 set genis, 4 set dar barfiks, karna row, halterle t bar hareketi (adini hatirlayamadim) bir de sikistirma yapip bitiriyorum.
Shrugla cable row'u eklersem antrenman bitmez. Hangilerini degistireyim?
Trapez çalışman gerek aslında. Temel hareketlerden kaçmalayım. Omuzlarını dar göstermez daha güzel gösterir.
Valla haklisin abicim gorunusu hosuma gitmediginden biraz ihmal ediyorum dips yaparken filan da eksikligi hemen ortaya cikiyor.. Calf, trapez, on kol gibi kaslara daha cok onem vermeye basladim artik.
ben kılo verme agırlıklı calısıyorum ılk gırıste 15 dakıka hızlı tempo yuruyorum ve 9 da kosuyorum. agırlık ıdmanını 25 dakkada bıtırıp 20 30 dakıka aralıgında aynı sekılde hızlı tempo yuruyup kosuyorum
Kilo vermek için idman maksimum 40 dakika olur
15 - 20 dak ağırlık sonra 20 - 25 dak hızlı yuruyus
Koşu yapmak ritmi fazla yükseltir atletmisin sen ne işin var koşuyla
Spora girer girmez yuruyus falan yapmadan çok ağır çalışmadan ağırlık idmanı sonra yürüyüş
İdman maks 40 dak
abs lerı cok gelıstırmeende yeterlı fıtlıkle adonıs olur :)
Her fit olanda adonis görünmez çalışmadan hiç bir bölge gelişmez
AB's hartada tek bir gün tek bölge çalışılmalı
Kocaman kas grubu yanlar var altlar var üstler ver çaprazlar var koltuk altı var
Yeterli fitlikte falan çıkmaz adonis kasları kalınlaştırıcaksın ki kemiklerle kas arasında çukur oluşucak hatlar belirginleşicek
omuz sakatlığım yüzünden bench te 70 kg mın üzerine çıkamıyordum. bugün 5x5 sistemine başladım. son set yardımlı falan 85 kg 'a kadar çıktım
bugün yaptığım kuvvet idmanı
bench press 5x5 (65-70-75-80-85) son set yardımlı
incline bench press 5x5 (60-65-70-75-80) son set yardımlı
db fly 4x5 ( 23kg-25kg -30kg -35kg) son 2 set yardımlı
peck deck (50-55-60-65-70)
idmandan sürünerek çıktım ama olsun :)
kilo almaya başladım tekrar en son sonunda :D
Ooooo hayırlı olsun kazasız belasız
Yakında 205 kg deadlift videosu gelir ozaman
Kilo vermek için idman maksimum 40 dakika olur
15 - 20 dak ağırlık sonra 20 - 25 dak hızlı yuruyus
Koşu yapmak ritmi fazla yükseltir atletmisin sen ne işin var koşuyla
Spora girer girmez yuruyus falan yapmadan çok ağır çalışmadan ağırlık idmanı sonra yürüyüş
İdman maks 40 dak
Benim hocam bahsettigim sekilde calistiriyo :) kendisi pirofesyoneldir :) benim guvenim ona tam :)
Benim hocam bahsettigim sekilde calistiriyo :) kendisi pirofesyoneldir :) benim guvenim ona tam :)
Ozaman baskasina akil verme
Kilo gym de verilmez kilo bogazi tutarak verilir
Senin vucudundaki yaglarin sekere donusup kana akitilmasi 20 - 25 dakikada gerceklesiyor
Sen idmani uzun tuttugun zaman gucunu bitiriyorsun bir sonraki gun idman yapmak istemezsin cinsel hayatin biter isteksiz olursun
Karbonidrat yemeden idmanlari uzun tutmanin anlami yok
Agir calismanin hic bir mantigi yok cunku vucutta tamirat karbonhidrat ile olur proteinle degil
Enerjide gucte kuvvette mutlulukta dinclikte karbonhidrat sayesinde gelir
Nekadar idmani kisa tutarsan bogazinida tutarsan kg vermen hizlanir
Hatta gunde iki kez yuruyus yaparsan bu sureci hizlandirirsin
Ben sabah idman yapip aksamda yuruyuse cikiyorum mesela
Akil vermekle benim hocanin alakasi ne anlamadim :) Benim diyetimde sikinti yok, yemek yeme ile isim kalmadi zordan yiyorum. Bahsettigim sekilde idmanda yorulmuyorumki,duzene alistim hic sikinti cekmiyorum suan. Eger kisa tutmak yorulmamak ve ertesi gunler icin devam konusunda gerekliyse oyle bi sorunum yok ilerde olurmu bilemem. Suanki tempomdan memnunum. Ayrica agirliga vucudu hic isitmadan girmek bana hic mantikli gelmiyo, 10 dakika bi isinip agirliga girmek bence mantikli, futbol oynarkende bu boyleydi isinmadan topada vurulmazdi.sonuc olarak 3 gunluk on 1 gun off yapiyorum. 3 gunude rahatca cikariyorum sikintim yok.
flexamin
14-01-2014, 12:19
Ooooo hayırlı olsun kazasız belasız
Yakında 205 kg deadlift videosu gelir ozaman
inşallah bir sakatlık vs olmasında.. bıktım çünkü sakatlıklardan.. bu kış bayağı bir yüklencem artık Allah kısmet ederse.
Akil vermekle benim hocanin alakasi ne anlamadim :) Benim diyetimde sikinti yok, yemek yeme ile isim kalmadi zordan yiyorum. Bahsettigim sekilde idmanda yorulmuyorumki,duzene alistim hic sikinti cekmiyorum suan. Eger kisa tutmak yorulmamak ve ertesi gunler icin devam konusunda gerekliyse oyle bi sorunum yok ilerde olurmu bilemem. Suanki tempomdan memnunum. Ayrica agirliga vucudu hic isitmadan girmek bana hic mantikli gelmiyo, 10 dakika bi isinip agirliga girmek bence mantikli, futbol oynarkende bu boyleydi isinmadan topada vurulmazdi.sonuc olarak 3 gunluk on 1 gun off yapiyorum. 3 gunude rahatca cikariyorum sikintim yok.
Vucut isisini artirmak ile calisicagin bolgeyi isindirmayi bile ayirt edemiyorsun selcuk :)
Ben sana vucudun yag yakimini nasil yaptigini acikladim
Sen bu sekilde yapmaya devam ettigin surece vucut kendini korumaya alir o senden daha akilli unutma
Yine zayiflarsin ama 1 senede hedefe ulasicakken 2 senede ulasirsin
Kolay gelsin
inşallah bir sakatlık vs olmasında.. bıktım çünkü sakatlıklardan.. bu kış bayağı bir yüklencem artık Allah kısmet ederse.
Hocam bu kadar sakatlanman normalmi senin icin?
flexamin
14-01-2014, 12:28
omuzda önceden sakatlandım tam düzelmedi. ufaktan bir yırtık var. ilaçlarla bir düzeliyor (ağrısı falan olmuyor) bir sorun yaratıyor. ameliyat dedi doktor ama olmadım bıçak altına yatmak işime gelmiyor. yani zırt pırt sakatlanmıyorum olan sakatlık tekrarlıyor ara ara
Kardesimnsenin agir kiloyla isin yok hafif kilo hayatina devam et gelme gaza
omuzda önceden sakatlandım tam düzelmedi. ufaktan bir yırtık var. ilaçlarla bir düzeliyor (ağrısı falan olmuyor) bir sorun yaratıyor. ameliyat dedi doktor ama olmadım bıçak altına yatmak işime gelmiyor. yani zırt pırt sakatlanmıyorum olan sakatlık tekrarlıyor ara ara
Moruk omuz sakatligini kisa surede attim
Sana tavsiyem 1 ay hafif calis sonra yavas yavas kg artir
Ayni yeni baslayanlar gibi ama 1 kg 1 kg arttir
Ve haftadan haftaya arttirma vucuda biraz alismasi ve sakat olan bilgeyi onarip gelistirmesi icin zaman tani
flexamin
14-01-2014, 12:35
şimdilik sıkıntı yok bakalım. benchte rahatım yüksek kilo ile ama omuz idmanında yüksek kg ile press yapmıyorum yaptığım zaman sıkıntı yaratıyor.
By CrAzY
14-01-2014, 12:38
Bendede var abi omuz sakatlığı sakatlık denirmi bilmiyorum ufak bi sızı dün dambull fly da oldu ..
Vucut isisini artirmak ile calisicagin bolgeyi isindirmayi bile ayirt edemiyorsun selcuk :)
Ben sana vucudun yag yakimini nasil yaptigini acikladim
Sen bu sekilde yapmaya devam ettigin surece vucut kendini korumaya alir o senden daha akilli unutma
Yine zayiflarsin ama 1 senede hedefe ulasicakken 2 senede ulasirsin
Kolay gelsin
Ben bu sekilde memnunum oldugu kadar olmadi kader :)
Sagol sanada kolay gelsin
By CrAzY
14-01-2014, 12:48
şimdilik sıkıntı yok bakalım. benchte rahatım yüksek kilo ile ama omuz idmanında yüksek kg ile press yapmıyorum yaptığım zaman sıkıntı yaratıyor.
Bu arada kargo geldi abi 15 lira diyo oha dedim ne getirdin :D Mng ye verme abi ya
flexamin
14-01-2014, 12:48
ohaaa :( bilseydim vermezdim iş yerime yakın diye verdim
By CrAzY
14-01-2014, 13:08
ohaaa :( bilseydim vermezdim iş yerime yakın diye verdim
saglık olsun abi
Sırta derınlık kazandırmak biraz zaman isteyen bir iş, hemde boy uzunsa:)
ama temel hareketler barfix ve sırta lat pull down dediğin bölgelere etki eder
kickbuttowski
14-01-2014, 15:56
Her fit olanda adonis görünmez çalışmadan hiç bir bölge gelişmez
AB's hartada tek bir gün tek bölge çalışılmalı
Kocaman kas grubu yanlar var altlar var üstler ver çaprazlar var koltuk altı var
Yeterli fitlikte falan çıkmaz adonis kasları kalınlaştırıcaksın ki kemiklerle kas arasında çukur oluşucak hatlar belirginleşicek
Abi abs olayini biraz acar misin? Nasil calismak gerek? Gobek eridikce cikmaya basladi yavastan ama sadece ust karin belirgin..
Abi abs olayini biraz acar misin? Nasil calismak gerek? Gobek eridikce cikmaya basladi yavastan ama sadece ust karin belirgin..
Neyi aciyim kardesim komple karina bir gun ayiriyorum ben ayni bacak gogus calisir gibi
Kanka sana bişey demedim ki salonda hıyarın teki eğitmene aynen bu cümleyi söyledi bende çok güldüm foruma yazdım asdsad
By_HaNNibaLL
14-01-2014, 18:20
Bi arkadaşim söyledi doğruluk payini merak ettim.
Pantolonu biraz aşağida giymekten(düşük bel) belimizin yanlarindan sarkıklar oluşuyor bunun korse kullanimi ile düzeleceğiniz söyledi doğruluk payi nedir acaba ?
By CrAzY
14-01-2014, 18:36
Bi arkadaşim söyledi doğruluk payini merak ettim.
Pantolonu biraz aşağida giymekten(düşük bel) belimizin yanlarindan sarkıklar oluşuyor bunun korse kullanimi ile düzeleceğiniz söyledi doğruluk payi nedir acaba ?
Bunu bende duydum düşük bel giyiyordm 2 yıldır baktm harbi yanlar öyle duruyo :D
watch?v=kSO0fykYggo
bu hareket sırtın tam olarak neresini etkiler? bide aynı tutuşun enseye çekişi?
Alakası yok 20 yıldır düşük bey giyiyorum
watch?v=kSO0fykYggo
bu hareket sırtın tam olarak neresini etkiler? bide aynı tutuşun enseye çekişi?
Sırtın genel olarak tamamını diyebiliriz kısaca, barfixin makine versiyonu gibi:)
Sırta çekişte latlar kanat, daha az devreye girer orta sırt daha çok calışır daha az kg basılır, en azından benim gözlemim böyle..
By_HaNNibaLL
14-01-2014, 22:40
Alakası yok 20 yıldır düşük bey giyiyorum
Yani vucudun kendini toplamasinda bi etkisi yok öyle mi abi korsenin :D
Skyhawk34
15-01-2014, 14:14
musclepharm combat powder ve sixstar amino asit tozum elime ulaştı fakat sizlere bir sorum olacak
amino asit 12 gram ölçekle 500 ml suya karışması oneriliyor
combat powder ise 35 gram ölçekle 300 ml suya karısması onerılıyor
soruma gelecek olursak ;
düşüncem spor sonrası suyla bu iki tozu karıştırıp suyla çalkalayarak tüketmek fakat kaç ml suyla karıstırsam onu cozemedım
sizin öneriniz ne olur ?
edit : birde gece yatmadan önce combat powderı sadece sütle karıstırıp içmeyi düşünüyorum öneriniz ne olur ???
Teşekkürler
Skyhawk34
15-01-2014, 14:23
400 :) :)
.........
:D tamamdır abi
gece yatmadan önce içince yag yapar bi halta yaaramaz dedide bir arkadaşım sütle combat powderı kullanırsan ona ne diyorsun peki :D
slmlar,
Yaklasık 4 hafta oldu ve düzenli bir sekilde gidiyorum. Allah'dan bir mani cıkmazsada gidecegim. Sizlerden ogrenmek istedigim şuan için protein tozu veya hap o tarz birsey almalımıyım. Almam gerekiyorsa marka ve ürün olarak ne önerirsiniz. Bu konuda ciddi anlamda cok bilgisizim.
Bu arada iş yerimden dolayı gün içerisinde ton balıgı veya o tarz seyler yeme gibi bir sansım yok. Tek katkım olursa bu protein tozu veya ek ne varsa onlar olucak.
slmlar,
Yaklasık 4 hafta oldu ve düzenli bir sekilde gidiyorum. Allah'dan bir mani cıkmazsada gidecegim. Sizlerden ogrenmek istedigim şuan için protein tozu veya hap o tarz birsey almalımıyım. Almam gerekiyorsa marka ve ürün olarak ne önerirsiniz. Bu konuda ciddi anlamda cok bilgisizim.
Bu arada iş yerimden dolayı gün içerisinde ton balıgı veya o tarz seyler yeme gibi bir sansım yok. Tek katkım olursa bu protein tozu veya ek ne varsa onlar olucak.
hamsi falan yiyebilirsin ton balığı yoksa düzenli şekilde gitmeye devam et.elbet karşılığını alacaksın.2014 yılının 2.yarısı jupiterden gelen özel güçlerle çok iyi hissedeceksin.bu hem araban hem kollarındaki güç olacak.iyi bir sene sizi bekliyor...
:D tamamdır abi
gece yatmadan önce içince yag yapar bi halta yaaramaz dedide bir arkadaşım sütle combat powderı kullanırsan ona ne diyorsun peki :D
arkadaşının adı onat sanırım :D light süt tercih etmelisin. senin genetik yapında biri için light süt + combat sorun yaratmaz. ben içsem yağlanırım light bile olsa.
Multivitamin ne kullanıyosunuz?
Skyhawk34
15-01-2014, 15:02
arkadaşının adı onat sanırım :D light süt tercih etmelisin. senin genetik yapında biri için light süt + combat sorun yaratmaz. ben içsem yağlanırım light bile olsa.
yok abi senin eline süt değil su bile dokemeyecek biri :D ama düşündürdü şerefsiz beni :D :D tamamdır çok sağol tekrar :D
hamsi falan yiyebilirsin ton balığı yoksa düzenli şekilde gitmeye devam et.elbet karşılığını alacaksın.2014 yılının 2.yarısı jupiterden gelen özel güçlerle çok iyi hissedeceksin.bu hem araban hem kollarındaki güç olacak.iyi bir sene sizi bekliyor...
Kahve falı gibi oldu bu doğu:)
flexamin
15-01-2014, 15:03
supradyn all a day
merttepe
15-01-2014, 15:05
Pharmaton çok iyi, her yönden :D
ama multivitamine dikkat, a vitaminin fazlalığı karaciğerde alt ve ast yi yükseltiyor. Ben cuma ameliyat olacağım teste bi girdim iki katına çıkmış değerler.
Zaten multivitaminlerin ne kadar emilebildiği hala muamma.
Skyhawk34
15-01-2014, 15:07
pharmaton fiyat ve içeriğindeki değerler bakımından yetersiz bence daha iyileri var su anda liste yanımda yok yorum yapamayacagım daha iyisi konusunda
slmlar,
düzenli beslenme ve temiz beslenme mantığını oturtmadığınız sürece yol kat etme şansınız yok. hedeflerniiz ne olursa olsun, ideal beslenme ile en hızlı çözüme ulaşırsınız. fakat bu yolda ne kadar kaçamak yaparsanız öğünlerinizde gelişiminiz o kadar yavaşlar. hatta abartırsanız değişimi göremezsiniz bile.
tavsiyem yedmeklerinizi sabahtan hazırlayın ve yanınızda götürün. asla ne yerseniz yiyin kızartma yemeyin. hedefinize göre karbonhidratı fazla veya düşük tutun ama asla yağlı yapmayın. proteini ihtiyacınız kadar alın. bunları bi oturtun sonra protein tozu alırsınız.
Supradyn kullanıyorum. + Cvitamin+Bvitamini+çinko
Markalar gereksiz pahalı