Orijinalini görmek için tıklayınız : 1990 trans-** gta aldık...
8.000rpm
30-10-2013, 15:18
Arkadaşlar ,
bir arkadaşıma linkteki 90 model trans-** gta'yı aldık
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-pontiac-1990-pontiac-firebird-5.0-v8-trans-**-gta-305-hp-132399580/detay)
305 cu-in / v8 / otomatik
motor , şanzıman , yürüyen konusunda İstanbul'da tavsiye edeceğiniz ustalara ihtiyacımız var.
yardımlarınızı bekliyorum..
Kahraman castle
30-10-2013, 16:47
bu aracı almanızdaki sebep nedir? merak ettimde.
osmankara
30-10-2013, 16:54
cok komık :D
turbo&quattro
30-10-2013, 16:54
Komik olan ne?
evet nedir komik olan?
SOMEONESPECIAL
30-10-2013, 17:00
Komik olan ne dedik sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Onurkk06
30-10-2013, 17:02
hayırlı uğurlu olsun fiyat bana sanki baya pahalı geldi
turbo&quattro
30-10-2013, 17:06
evet nedir komik olan?
e geregini yapmicakmisin ? :D
AVK SERVİSE GÖTÜR 2.kısımda benimde selamımı söyle ilgilenirler
e geregini yapmicakmisin ? :D
Hele bi cevap yazsın,
Yazmazsa ya da tatmin etmeyen bir cevap yazarsa bakarız hal çaresine :)
turbo&quattro
30-10-2013, 17:12
5 yasindaki kardesi, amcasinin oglu, internet cafede birisi yazmistir muhtemel :D
gokhankenar
30-10-2013, 17:18
çok güzel makina. kaça aldınız acaba ?
ALPER-VNS
31-10-2013, 03:07
bunlardan alıp öne de kırmızı ışık takma hayalim var benim kit hesabı :) siz yapmayın sakın ama ben yaparım belki bi gün çok düşük ihtimal :)
darkmoon
31-10-2013, 03:28
güle güle kullansın arkadaşınız güzel araç. sanırım bu tam kit kasası değil kitinki bunun bir önceki kasası olması lazım yanlış bilmiyorsam.. :)
Avk bunun dilinden anlayacaktir eminim.Fiyat biraz yuksek yazilmis gibi ama amerikan sever icin deger eminim sesi icin bile alinir.O yillarda koydugu lukslere bakin surucu airbag vakum vs..Komik degil bu arada gule gule kazasiz ve sorunsuz binin.
Hayirlisi olsun oncelikle, Avk halleder her problemini o konuda emin olabilirsiniz.
8.000rpm
31-10-2013, 07:40
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar , tabii her yorum için bunu söyleyemem :D
avk evet benim için de önemli bir yer , haricinde hani vardır ya eski oto sanayii ustalarından , örneğin "şanzıman denince akla gelen ilk isim.." gibi ün yapmış eski topraklar.. bu profilde tanıdıklarınız var mı diye sormuştum..
yine de tekrar teşekkürler
bu arada ilan fiyatı tabii ki çok uçuk , biz arabayı 30.000.-TL'ye aldık
alma amacımız güzel bir v8 sahibi olmak ve keyif almaktı
bu araba da düzgün olunca hele bir de t-top olunca bizi cezbetti
esasen camaro arıyorduk ama bütçemize uygun bir camaro bulamadık maalesef
biz de kara şimşek alalım bari dedik
knight rider dizisinde olan araba bizimki değil ama conversion kit ile aynı görünüm olabiliyor
hatta iç mekan için de bire bir KITT setleri var , hasta biri iseniz birebir dönüştürebiliyorsunuz ama tabii saçma paralar isteniyor bu dönüşüm kitlerine
burun makyajı ile o öndeki meşhur kırmızı ışık (scanner) eklentisi ciddi hoş olabilir ama bakıcaz önce arabanın yürüyenini adam etmemiz lazım
bu haliyle bile tahminimizden öte çok ciddi dikkat çekiyor
:)
osmankara
31-10-2013, 08:08
ya komık olan dayımda amerıcan hastasıydı ve favorımızdeydı arac alsakmı baksakmı nasıl yapsak ıyımıdır kı dıe dusunup duruyorduk o yuzden:) yanlıs anlasılmısım yauu
SOMEONESPECIAL
31-10-2013, 08:10
Güle güle kullanın Erhan...
8.000rpm
31-10-2013, 08:31
Güle güle kullanın Erhan...
Çok teşekkürler Kerem..
Para olsa esas ben Corvette C4 kovalıyordum ama +20 lira lazımdı , olmadı..
kısmet..
sen crv'yi sevdin herhalde , uzun zaman oldu :D
Konu ile alakasız ama şu blog'unuzu güncelleseniz :D
Güzel blog ama baya bi kendi haline bırakılmış. Hoş biraz daha zaman alacak diye not düşülmüş ama yabancı sitelerden okuyacağımıza Türklerin yazmış olduğu yazıyı okumak daha iyi olacaktır ;)
8.000rpm
31-10-2013, 08:45
Konu ile alakasız ama şu blog'unuzu güncelleseniz :D
Güzel blog ama baya bi kendi haline bırakılmış. Hoş biraz daha zaman alacak diye not düşülmüş ama yabancı sitelerden okuyacağımıza Türklerin yazmış olduğu yazıyı okumak daha iyi olacaktır ;)
iş güç o kadar yoğun ki tech'e bile artık eskisi gibi giremiyorum..
blog'u evet çok ihmal ettim ama mecburen bu vakitsizlik gebertti beni..
hatta eskisi gibi ne blog yarışmalarına katılabiliyorum , ne gelen test davetlerine gidebiliyorum , .. vs..vs..
ha tabii iş güç yoğun , yani çok şükür iş güç var , orası da ayrı konu :D:D:D
takibiniz ve samimiyetiniz için teşekkür ederim
avk evet benim için de önemli bir yer , haricinde hani vardır ya eski oto sanayii ustalarından , örneğin "şanzıman denince akla gelen ilk isim.." gibi ün yapmış eski topraklar.. bu profilde tanıdıklarınız var mı diye sormuştum..
knight rider dizisinde olan araba bizimki değil ama conversion kit ile aynı görünüm olabiliyor
hatta iç mekan için de bire bir KITT setleri var , hasta biri iseniz birebir dönüştürebiliyorsunuz ama tabii saçma paralar isteniyor bu dönüşüm kitlerine
burun makyajı ile o öndeki meşhur kırmızı ışık (scanner) eklentisi ciddi hoş olabilir ama bakıcaz önce arabanın yürüyenini adam etmemiz lazım
Aracı beraber aldığınız arkadaşınız bunun için Türkiye deki en iyi ev sinema sistemini satmış olabilir mi ? :D Şimdiden kolay gelsin.
8.000rpm
31-10-2013, 08:54
aynen öyle...
:D
tam emin olmamakla birlikte,
göztepe köprüsünü geçer geçmez sağda bp var e5te, o bpnin hemen sonrasında sağda böyle ufak bi amerikancı vardı. kaporta mı mekanik mi bilmiyorum, ama geçen sene mi neydi, bi usta demişti en eskilerinden biridir amerikancı olarak.
iinee yarar mı bilmem tabi:)
hayırlı uğurlu olsun
Atasehir Oldschool u tavsiye ederim , bende kendi aracımı orda yaptırıyorum. Çevremdeki bütün amerikan sahibi insanlarda oraya gidiyor , zaten sahibide çok yakın bir abim. Kesinlikle pişman olmazsınız her konuda yardımcı olurlar. Yılmaz usta zaten amerikancılar arasında bilindik bir ustadır. Herşeyin ince en ince tricklerini bilir. Aradığınız tarzdaki garaj oldschool kesinlikle birde genelde amerikan aracı sahiplerinin araçlarını yapmaktan çok paralarını almaktır piyasadaki ustaların tavırları burda öyle birşeyle karşılaşmazsınız.
8.000rpm
31-10-2013, 08:56
tam emin olmamakla birlikte,
göztepe köprüsünü geçer geçmez sağda bp var e5te, o bpnin hemen sonrasında sağda böyle ufak bi amerikancı vardı. kaporta mı mekanik mi bilmiyorum, ama geçen sene mi neydi, bi usta demişti en eskilerinden biridir amerikancı olarak.
iinee yarar mı bilmem tabi:)
hayırlı uğurlu olsun
bi tanışmak lazım mutlaka..
teşekkürler :)
8.000rpm
31-10-2013, 08:59
Atasehir Oldschool u tavsiye ederim , bende kendi aracımı orda yaptırıyorum. Çevremdeki bütün amerikan sahibi insanlarda oraya gidiyor , zaten sahibide çok yakın bir abim. Kesinlikle pişman olmazsınız her konuda yardımcı olurlar.
hemen not alıyorum (zaten sana da özelden yazacaktım nereye yaptırıyorsun arabanı diye :D )
aynen öyle...
Sürekli yeni sistemler deneyen bir arkadaştı . Zevkle takip ediyordum. Bir anda dağıttı sistemi. Ne yaptınız da arkadaşı bu hobisinden vazgeçirdiniz bilmiyorum ama umarım en iyi sonucu alırsınız :icon_tup:
8.000rpm
31-10-2013, 09:03
d.h.'den mi takip ediyordunuz?
onu da rayından çıkaran çok çok yakın bir arkadaşıdır :D
zaten ne geliyorsa başımıza bu yakın arkadaşlardan kankalardan geliyor :D:D:D:D:D
d.h.'den mi takip ediyordunuz?
onu da rayından çıkaran çok çok yakın bir arkadaşıdır :D
zaten ne geliyorsa başımıza bu yakın arkadaşlardan kankalardan geliyor :D:D:D:D:D
Evet DH ten takip ediyordum. Gerçekten sinema salonlarında bile olmayan cihazlar deniyordu. Tebrik ediyorum ve kolaylıklar diliyorum :)
Cimmeria
31-10-2013, 10:22
bir an dedim yoksa :)
Bad-Fast
31-10-2013, 11:35
Evet DH ten takip ediyordum. Gerçekten sinema salonlarında bile olmayan cihazlar deniyordu. Tebrik ediyorum ve kolaylıklar diliyorum :)
nedir bu dh bende meraklıyımdır bakmak isterim :)
PROMINENT
31-10-2013, 11:42
donanım haber.
psikolojikdeli
31-10-2013, 11:44
nedir bu dh bende meraklıyımdır bakmak isterim :)
donanimhaber
Bad-Fast
31-10-2013, 12:04
eyv. teşekkürler ...
ANCAMARO
31-10-2013, 12:19
Hayırlı olsun abi. Araca zamanında niyetlenmiştik o zamanlar fiyatları cok daha uygundu askerdeydi sanırım o zaman ki sahibi öyle hatırlıyorum. Ls 006 plakalı transam da bizdeydi,şuanda f body camaro ile uğraşıyoruz elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım sorun,sıkıntınız olursa.
Kahraman castle
31-10-2013, 12:27
ya komık olan dayımda amerıcan hastasıydı ve favorımızdeydı arac alsakmı baksakmı nasıl yapsak ıyımıdır kı dıe dusunup duruyorduk o yuzden:) yanlıs anlasılmısım yauu
yanlış bişeymi yazdım diye kendimi sorguluyorum.:icon_wack
galeri her halükarda bu arabadan kurtuldugu icin bayram etmiştir :) ilanın 15 bin tl altına verdigine göre :) hayırlısı olsun. zevk meselesi..
SOMEONESPECIAL
31-10-2013, 12:37
Çok teşekkürler Kerem..
Para olsa esas ben Corvette C4 kovalıyordum ama +20 lira lazımdı , olmadı..
kısmet..
sen crv'yi sevdin herhalde , uzun zaman oldu :D
CR-V yi çok sevdik ailece... Arabanın yüzünü bile görmüyorum. Eşim kullanıyor
genelde :) Anca haftasonları ilgileniyorum, kullanıyorum......
8.000rpm
31-10-2013, 12:38
Alım konusunda , fiyat konusunda , araç seçimi konusunda vs. yaptığınız tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Yaklaşık 10 yıldır içinde yaşadığım otomobil forumları dünyasında bu gibi konuların tartışması bitmedi , bitmeyecek..
Zevklere ve tercihlere , her birimizin "görüşlerini" ifade etmesi pek tabii ki de en doğal ve en güzel şey. Ama bunu yaparken de bazı "sınırlara" dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
Sevgiler
8.000rpm
31-10-2013, 12:40
CR-V yi çok sevdik ailece... Arabanın yüzünü bile görmüyorum. Eşim kullanıyor
genelde :) Anca haftasonları ilgileniyorum, kullanıyorum......
senin kasa crv gibisi yoktur halen söylerim
gerekli tüm donanımı var , gerektiği kadar elektronik , gerektiği kadar basit..
güle güle güzel günlerde kullanın :)
8.000rpm
31-10-2013, 12:41
bir an dedim yoksa :)
ahahahaha
:D:D:D
yok yok.. ben kendime inşallah bi s2000 yapacam yaşım kaç olursa olsun :D:D:D
ama tabii bi camaro + c4 corvette de fena olmaz hani..
Cimmeria
31-10-2013, 14:44
Alınca gezdirirsin beni :)
8.000rpm
31-10-2013, 16:01
ben alınca sen de alıyon zaten..
:D:D:D
beraber sahilde gezeriz :D:D:D
Cimmeria
31-10-2013, 17:34
arabaya para vermiycem artık ben sen al ben gezicem :)
İlerde 67 impala alıcam ama siyah onu toplıyacağım bak. İyi oldu senin amerikan tecrübesi edinemn yardım edersin bana :)
coolvtec
31-10-2013, 17:43
görür görmez kara şimşek aklıma geldi. ince ayrıntılardan ve bakımdan sonra çok hoş bir hal alacaktır. kazasız belasız.
8.000rpm
06-05-2014, 16:34
kara şimşek'in bir kısım elden geçirme işlemi tamamlandı..
aldığımız öğütler ve cüzdandaki realiteye göre iş sıralaması yaptık.. :D:D
makinenin ciğeri belli olduğu için performans geri planda kaldı..
yürür aksam komple elden geçirildi
motorda sorun yoktu , sadece bakım yapıldı
şanzıman elden geçirildi
manifolddan itibaren komple egzoz yapıldı
elektrik tesisatı tamamen elden geçirildi
komple boyandı
yeni lastikler alındı...
para bitti.. :D:D:D
iç mekana hiç el sürülemedi..
kışa doğru içeriye de el atılacak inşallah
bu haliyle yeterince dikkat çekiyor :):)
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0000_resized_zps1805157a.jpg
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0001_resized_zpsb264d9e1.jpg
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0002_resized_zpsc1d54767.jpg
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0003_resized_zpse1b7c1e7.jpg
thedevil
06-05-2014, 16:50
kara şimşek'in bir kısım elden geçirme işlemi tamamlandı..
aldığımız öğütler ve cüzdandaki realiteye göre iş sıralaması yaptık.. :D:D
makinenin ciğeri belli olduğu için performans geri planda kaldı..
yürür aksam komple elden geçirildi
motorda sorun yoktu , sadece bakım yapıldı
şanzıman elden geçirildi
manifolddan itibaren komple egzoz yapıldı
elektrik tesisatı tamamen elden geçirildi
komple boyandı
yeni lastikler alındı...
para bitti.. :D:D:D
iç mekana hiç el sürülemedi..
kışa doğru içeriye de el atılacak inşallah
bu haliyle yeterince dikkat çekiyor :):)
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0000_resized_zps1805157a.jpg
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0001_resized_zpsb264d9e1.jpg
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0002_resized_zpsc1d54767.jpg
http://i1270.photobucket.com/albums/jj609/aempower/IMG-20140424-WA0003_resized_zpse1b7c1e7.jpg
Bazan çok tuhaf şeyler oluyor!!!!! dün gece sahibinden saçmalıklarına bakarken düşünüyordum kara şimşekteki arabanın markası neydi falan diye sonra uyumuş kalmışım...
Karşıma çıkan konuya bak...:eek:
Allah kaza bela vermesin.....
Edit: arabanın saçmalıkla alakası yok yanlış anlaşılmasın nerden aklıma geldiyse o konuya bakarken geldi :D
fastchild
06-05-2014, 18:06
araba hiç Kartal ES Garaja geldimi acaba yada benmi yanlış hatırlıyorum ?
araba hiç Kartal ES Garaja geldimi acaba yada benmi yanlış hatırlıyorum ?
Ben ES Garajın facebook sayfasında gördüm.
ÇALIŞKAN
07-05-2014, 09:31
çok fena duryo american başka güzel:icon_tup:
metin_1989
07-05-2014, 09:59
bi sesını duyayadık yaw :D
8.000rpm
07-05-2014, 10:02
blö blö blö yapıyor rölantide :D:D:D
Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin abi .
İyi bir tercih hem piyasada nadir , hem özellik olarak o yıllara göre baya iyi günümüzde bile bir çok yeni modelde yok :D
Peki yanlaması nasıl v8 sonuçta parça v.s sıkıntısı nasıl :D Yakıtıda iyidir . 5k V8 :)
Emre Ekrem
07-05-2014, 11:51
Hayırlı uğurlu olsun fiyatı bir parça yüksek geldi bana, bostancı sanayide tanıdıklar var isterseniz yönlendirebilirim.
5 yasindaki kardesi, amcasinin oglu, internet cafede birisi yazmistir muhtemel :D
kedidir kedi. :D
Jant orjinal degil sanırım amerikan ruhuna aykiri gibi bence..janta el atilmali :) gule gule kullanin
Jant orjinal degil sanırım amerikan ruhuna aykiri gibi bence..janta el atilmali :) gule gule kullanin
Jantlar orjinal, bijonlar siyah renk olsa daha hoş durur.
coolvtec
07-05-2014, 18:06
maşallah çok güzel olmuş. kara şimşekteki önde sağasola gezen ışık ta takılsa nasıl olur acaba ??
Risendark
07-05-2014, 21:03
Bu araç uzun süredir böyle satılıkta duruyordu demekki size kısmetmiş :) Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullanın :)
8.000rpm
08-05-2014, 09:58
Bu araç uzun süredir böyle satılıkta duruyordu demekki size kısmetmiş :) Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullanın :)
satıldıktan sonra da uzun süre ilan kaldı :)
8.000rpm
08-05-2014, 10:06
Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin abi .
İyi bir tercih hem piyasada nadir , hem özellik olarak o yıllara göre baya iyi günümüzde bile bir çok yeni modelde yok :D
Peki yanlaması nasıl v8 sonuçta parça v.s sıkıntısı nasıl :D Yakıtıda iyidir . 5k V8 :)
sakinlik iyidir.. yanlarsan etrafına herkes toplanır.. böyle daha da dikkat çekiyor.. neden yanlamıyor vs. diye merak ediliyor :D:D
yakıt çok hoş :D:D:D
Hayırlı uğurlu olsun fiyatı bir parça yüksek geldi bana,
bostancı sanayide tanıdıklar var isterseniz yönlendirebilirim.
fiyat evet bence de yüksek ama bu klasmanda pek alternatif yok , teşekkürler , yeniden el atmaya başladığımızda tanıdıkları alırız :)
maşallah çok güzel olmuş. kara şimşekteki önde sağa sola gezen ışık ta takılsa nasıl olur acaba ??
teşekkürler abi :) scanner kit olarak satılıyor. sadece o zamazingoyu almak yetmiyor tampon da değişmesi gerekiyor ya da kesip biçeceksin..
onu yaparsak jantları da siyah yapmak lazım , sonra iş bitiyor :D:D
8.000rpm
21-11-2017, 21:06
http://tinypic.com/r/e13kg3/9
8.000rpm
21-11-2017, 21:08
tinypiç fotoları neden görünmüyor?
Yiğit G.
21-11-2017, 21:39
yanlış koyuyorsun da ondan
http://oi67.tinypic.com/e13kg3.jpg
8.000rpm
21-11-2017, 22:51
epeydir koymamıştım , unutmuşum teknikleri demek ki :)
sağolasın yiğit :)
düşündüğünüz son rakam nedir ?
8.000rpm
22-11-2017, 00:24
ilana destek için konu güncelleyenlere şahsen çok kızarım
benimki öyle bir hamle değil , yanlış anlaşılmasın
bu arada ilan da meraklısı var ise ulaşabilsin diye açılmıştı , halen de yayında bu sebeple
8.000rpm
30-04-2018, 00:40
Tamirane garaj artık yeni sahibi
EnesAksu
30-04-2018, 07:07
Hayırlı olsun, amerikan arabalarını oldum olasıca sevmişimdir. Geçen aynı modeli DTX kanalında programda 427 sığdırdılar.
8.000rpm
30-04-2018, 12:40
Bu kara şimşek kasa çok yüksek güçlere uygun değil
Çok daha uygun kasalar var