Orijinalini görmek için tıklayınız : TT Gallardo lp 570 hemde Turkiyeden
olivera7
30-10-2013, 21:21
Esmotor un yogun ve uzun suren calismalari sonucu bitirmis oldugu TT gallardo nun ilk test surusu arkadaslar daha ayari yok denicek kadar taze :) masallah diyelim Turkiyeden boyle orneklerin cikmasi cok guzel
ESMOTOR Twin turbo LP570 first test drive - YouTube (http://youtu.be/3CpskPSV6bA)
ferhat-a
30-10-2013, 21:31
Çok iyi ya tebrikler.
başarılarının devamını dilerim
Day Walker
30-10-2013, 21:38
Video çok kısa tadına doyamadık ki :D
Maşallah
semsialtunbas
30-10-2013, 21:49
ugr'ye rakip :) ülkede böyle çalışmalar görmek gerçekten güzel
brs_odbs
30-10-2013, 21:51
Tebrikler çok iyi gerçekten
Onurkk06
30-10-2013, 22:07
kazasız belasız tahmini kaç hp dir
bizim lambomuz olsa halıdan yere ayağını deydirmeyiz :)
Gokturk01
30-10-2013, 22:08
Kit yurt dışı montaj es motormu acaba?
mert_can 41
30-10-2013, 22:12
maşallah sesi beni benden aldı keşke video biraz daha uzun olsaymış :)
Sanirim bu daha olmadi. 100-200km 5.1sec cok yuksek bir rakam bu set up a gore.
hakotech
30-10-2013, 22:14
arka tampon sökükken görmüştüm..şahane bir iş ve işcilik..gördüğümde şok olmuştum..emre bu işi gercekten standartlara göre çoook çoook ileri taşımıştı ve bu yaptığı iş ile kendini aştı..belkide çoktan aşmıştı benim haberim yoktu..
güray seninlede konuşamadık başımda baya bi sıkıntı var kardeşim..arıycam seni yarın konuşalım kardeşim..
Sinan'S2k
30-10-2013, 22:46
Kocaman bir maşallah :) Turbolar nedir?
Turkiye'de boyle araclari duymak guzel, tebrikler sahibinede servisede.
Gunes G.
30-10-2013, 22:50
0.35 bar basinc basiyor gibi gordum, sabirli olmak lazim yuksek basinc ve dogru yakitla korkunc birsey ortaya cikacaktir...
0.35 bar basinc basiyor gibi gordum, sabirli olmak lazim yuksek basinc ve dogru yakitla korkunc birsey ortaya cikacaktir...
Ben de aynı şekilde gördüm :)
olivera7
30-10-2013, 23:07
arka tampon sökükken görmüştüm..şahane bir iş ve işcilik..gördüğümde şok olmuştum..emre bu işi gercekten standartlara göre çoook çoook ileri taşımıştı ve bu yaptığı iş ile kendini aştı..belkide çoktan aşmıştı benim haberim yoktu..
güray seninlede konuşamadık başımda baya bi sıkıntı var kardeşim..arıycam seni yarın konuşalım kardeşim..
abi estafrullah ne zaman istersen görüşelim :)
olivera7
30-10-2013, 23:08
aynen öyle daha bırakın basıncı base map var araçta daha gerçekten başlangıç bu araç için :)
olivera7
30-10-2013, 23:12
Sanirim bu daha olmadi. 100-200km 5.1sec cok yuksek bir rakam bu set up a gore.
daha başlangıç yeni bitti araç daha bence herşeyden öte made in TURKİYE kocaman bir tebrik'i hakediyor emeği geçen her bir kişi:icon_tup:
Selcuk_RoL
30-10-2013, 23:32
Emegi gecenlerin emegine saglik rekor sureler gelir ins
Antalyalogy
30-10-2013, 23:36
Emeği geçenlerin ellerine sahibinin cebine sağlık.Kazasız belasız inşAllah..
Bu proje cok ilerleme potansiyeli olan ve uzunn zamandur ugrasilan birsey.
Made in Turkey vs gibi seyler ile kendimizi kucuk dusurmeyelim. Nice motorlar yapildi badariya ulasan. Kucukden buyuge... Hic bir basari goz yasi olmadan gelmez.
Detay biliyorsan aktar ancak 5,1 lik sure sadece baslangic olabilir.
Eminim 3 sec alti hedefdir,amac 60-130'u kirmak...
adrenalinustasi
31-10-2013, 07:58
arkadaşlar ! bizim enbüyük sıkıntılarımızdan biri kendi aramızdan başarılı birilerinin çıkmasına tahammül edememiz. Elin gavuru bunun yarısını yapsa ortalık yıkılır bizimkiler yapınca . Şöyle olsaymış böyle olsaymış diyoruz.Yapmayın Allah aşkına bırakın adamlar bitirsin,hatta bizimde yapabileceğimiz birşey var sa yapalım.Araç bittikten sonra adamı yurtdışına duyuralım ,kime ne zararı olur ?
Saygılar.
olivera7
31-10-2013, 08:00
arkadaşlar ! bizim enbüyük sıkıntılarımızdan biri kendi aramızdan başarılı birilerinin çıkmasına tahammül edememiz. Elin gavuru bunun yarısını yapsa ortalık yıkılır bizimkiler yapınca . Şöyle olsaymış böyle olsaymış diyoruz.Yapmayın Allah aşkına bırakın adamlar bitirsin,hatta bizimde yapabileceğimiz birşey var sa yapalım.Araç bittikten sonra adamı yurtdışına duyuralım ,kime ne zararı olur ?
Saygılar.
:icon_tup::icon_tup: demek istediklerimi dile getirmissiniz tesekkurler
olivera7
31-10-2013, 08:05
Made in Turkey vs gibi seyler ile kendimizi kucuk dusurmeyelim. Nice motorlar yapildi badariya ulasan. Kucukden buyuge... Hic bir basari goz yasi olmadan gelmez.
Su an hedef 3 sec alti degil zaten oralara gelmek icin eminimki bundan daha cok calismalari gerek. Kendimizi kucuk dusurmek degil kendimizle gurur duymak icin soylenmis bir soz o :icon_tup: detay olarak araba stage 1 motor ici bile yok yani stock internal basinc bile yok boyle bir specteki arabayla yurtidisinda insanlar 100-200 3 sec yapiyorda burdakilermi 5 sec yapti diye kotu oldu anlamadim ? Bence kostek yerine destek olmak lazim bu tarz projelere
Ben de uzun zamandır takip ediyorum. Özellikle Porsche konusunda baya iddaalılar. En son geçenlerde Romanya'da 1/4 mile rekoru kırmışlar. 9.70sec / 238,7km
3000km'lik yolda 800hp'lik Porsche 9.9lt yakıt tüketmiş..
Sinan'S2k
31-10-2013, 09:22
Turbolar nedir?
Sinan'S2k
31-10-2013, 09:24
Standardının 100-200 ü zaten 6.5 fln olması lazım. 0.35 bar basınçla 5.1 olur daha ne olabilir ki? Süre kötümü demek istediniz anlayamadım.
masallah cok cok daha ıyı olacaktır
V12 Turbo yapılıyor boru değil
dragon07
31-10-2013, 09:29
türkiye yapılan hiçbir başarı cezasız kalmaz , MAŞALLAH
Bu video'yu görünce DaMotorsport geldi aklıma.
Göz önüne çıkmadan gayet gündemi sarsan işler yapılıyor. Tebrikler.
Önceki GT-R da ki başarıyı göz önüne alırsak bu araçlar neler yapılabileceği zaten ortada
bencede destek yerine köstek olmamak gerekiyor
Emeğinize sağlık Allah utandırmasın
türkiyeden böyle bi proje görmek çok güzel.zamanla daha iyi olucaktır.yapanların elmeklerine ve ellerine,araç sahibininde kesesine bereket.
Bu 911 turboları.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/31/Ln7Fk.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/31/MPmH.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/31/YSFoT.jpg
Simdi ben bu yazimla kostek mi oldum? Projenin ilerlemesini mi durdurdum? Hangi gozle ve amacla okuyorsunuz?
Ben ne yazmisim? Bu daha baslangic olmali. Cunku Emreler Porsche ile neler yaptigi ortada,eminim bunda da gozu 5 sec lerde degildir. Suan ki set up stok internal ile iyi olabilir,belki sahibi bu yeterli bile diyebilir.
Nedir bu on yargi,ben karar mercimiyimde,benim bir sozumle destek yada kostek olunucak. Emre ve ekibi uzulucek vs,komik olmayin. Yazimi iyi okuyun.
Ayrica neye tahammul edemiyecegim?elin gavurunun hangi isini begendimde,vay be yazdim...
Edebiyat guzelde,birde anlasak yazilanlari...
Tekrar ediyorum; bu projenin potansiyeli cok,eminim zaman icinde Motorada girip,daha dusuk sureler cikicaktir. Her mod tutkunu gibi belli bir zaman sonra yetmiyecek.
En sewmediğim kelime Türkiyede yapılmış neden yapamıyormusuz ki ayıp ya küçültmeyin Türkiyeyi
Tebrikler çok iyi süreler gelebilir hepsi olabilir dewamını bekliyoruz
murat gayet içten söylemiş samimi aldım ben baska taraftan anlamayalım pls
adrenalinustasi
31-10-2013, 12:32
Simdi ben bu yazimla kostek mi oldum? Projenin ilerlemesini mi durdurdum? Hangi gozle ve amacla okuyorsunuz?
Ben ne yazmisim? Bu daha baslangic olmali. Cunku Emreler Porsche ile neler yaptigi ortada,eminim bunda da gozu 5 sec lerde degildir. Suan ki set up stok internal ile iyi olabilir,belki sahibi bu yeterli bile diyebilir.
Nedir bu on yargi,ben karar mercimiyimde,benim bir sozumle destek yada kostek olunucak. Emre ve ekibi uzulucek vs,komik olmayin. Yazimi iyi okuyun.
Ayrica neye tahammul edemiyecegim?elin gavurunun hangi isini begendimde,vay be yazdim...
Edebiyat guzelde,birde anlasak yazilanlari...
Tekrar ediyorum; bu projenin potansiyeli cok,eminim zaman icinde Motorada girip,daha dusuk sureler cikicaktir. Her mod tutkunu gibi belli bir zaman sonra yetmiyecek.
Eğer benim yazımla alakalı ise verdiğiniz cevap gerçekten üzüldüm.Çünkü bende yanlış anlaşılmış oluyorum.Ben şahıslarla alakalı fikir beyan etmem sistemin geneline bakarım.Vecihi hürkuş diye bir adam geçti bu ülkeden müsait zamanında bütün forum üyelerinden rica ederim bir baksınlar adamcağızın başına gelenlere,akabinde devrim arabaları ;ortada fikri yokken 3 ayda araba yapmış adamlar.Benim anlatmak istediğim kendimize inanırsak herşeyi başarabiliriz.Tekrar söylemekte fayda görüyorum bu ve diğer yazılarım için geçerli ŞAHISLAR HAKKINDA görüş bildirme ihtimalim 0 a yakındır .Şahıslar ölür ,sistemler yaşar, gelin elbirliği ile sistemi düzeltelim.Yani birimiz birşey yapmaya kalkarsa omuz verelim.Konuyu daha fazla dağıtmayayım.Aklına takılan biri varsa büyük bir zevkle sabaha kadar yüzyüze akıllı bir sohbet ederiz.Çokta memnun olurum.
Saygılarımla ve yanlış anlaşılmamak üzere.
100-200 ü 3 sn olupta videosunu göremediğimiz araçlar var. bu yüzden bu tarz bir aracı bizlere izlettiğiniz için teşekkürler. umarım çok daha iyi sürelere imza atarsınız sağlıklı şekilde.
maşallah yapanların ellerine sağlık
çok daha iyi olacağına eminim maşşallah şimdi bile gayet güzel
Burak Kasim
31-10-2013, 12:55
Tebrikler ESMotor'a.
Gercekten guzel araclar cikariyorlar dunya klasmaninda.
Isallah daha iyi sureler gelicektir.
detayları paylaşacak olan varmı ?
En sewmediğim kelime Türkiyede yapılmış neden yapamıyormusuz ki ayıp ya küçültmeyin Türkiyeyi
Tebrikler çok iyi süreler gelebilir hepsi olabilir dewamını bekliyoruz
murat gayet içten söylemiş samimi aldım ben baska taraftan anlamayalım pls
Benin hislerime tercuman olan birini gormek cok guzel. Hangi gozle okursak oyle anlariz... Turkiye'de nice isler yapildi,yapiliyor ve yapilicakta. Yurtdisinda da onemli isler yapilmis olabilir,hepsine ayni gozle bakarsak sorun olmaz.
Tesekkurler Ozgun tekrar...
Maşallah inşallah daha iyi sonuçlar alirsiniz
Salih beyin araciydi sanirim tampon sokukken Maslak'ta gormustum :) Masallah Esmotor'a da tebrikler.
Benin hislerime tercuman olan birini gormek cok guzel. Hangi gozle okursak oyle anlariz... Turkiye'de nice isler yapildi,yapiliyor ve yapilicakta. Yurtdisinda da onemli isler yapilmis olabilir,hepsine ayni gozle bakarsak sorun olmaz.
Tesekkurler Ozgun tekrar...
Hersey para ve refah duzeyıyle alakalı inşallah dahada büyüyecez ve buyuk projeler yapacaz her anlamda
para varsa ıyı arabalarda olur
hakotech
31-10-2013, 18:25
hadi buda benden olsun :) burak kardeşimizin çektiği resimler..emreye sormadan koymam yanlış olurmu aceba diye düşündüm bi an ancak kardeş forumumuzda paylaşıldığı için koyuyorum :)
buyrun sanat eseri !!!
http://k1310.hizliresim.com/1g/z/u3jgf.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://l1310.hizliresim.com/1g/z/u3jjk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ben gördüm sanayide yapım aşamasındayken :) forumdada arattım ama bulamadım dedim gizli silah herhalde
Mütiş cidden, ellerine saglık EsMotor'un. Fotografta carbon box kesilmişmi :D
WhiteKnight
31-10-2013, 21:33
Merhaba arkadaşlar,
İlk başta projemize destek olan ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederim.
Merak eden bilmeyen arkadaşlar için belirtiyim, A'dan Z'ye herşeyi kendi garajımızda yaptık.
Başından beri amacımız günlük olarak kullanılabilen, keyifli, stabil ve güçlü bir kit oluşturmaktı. (Motor ve şanzuman stok.)
Bu video arabayla olan ilk yol testimizden, araç tam olarak bitmedi,
5.1sn iki kişiyle, 3/4 depo benzinle ve methanol veya octane booster olmadan, sadece 97 oktan benzinle ölçüldü.
Bu şartlar göze alındığında arabanın çok daha fazla potansiyeli oluğunu söyleyebilirim.
ama yukarda belirttiğim gibi projenin bu aşamasında amaç rekor kırmak değildi.
Biraz fine tuning, water/methanol ve tek kişi ile arabanın 4,5sn civarı gideceğini düşünüyorum.
Rekor denemeleri için ilerki zamanlarda ayrıca motor, şanzuman vs modifiyeleri yapmayı düşünüyoruz.
.
Bu projemizde emeği geçen başta sevgili dostum İskender olmak üzere, SpeedSound ekibine ve Modern torna atolyesine çok teşekkür ederim.
Herkese selamlar,
Emre
Oncekı postumda yazdıgım seylerı,senden duymak keyıf verıcı ;)
Daha ıyı surelerın sızın ekıpden gelıcegını bılıyorum,burası TURKIYE,her sey mumkun....
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Ülkemizde yapılması tabii ki sevindirici. Niye? Çünkü dünyanın en kalitesiz ve pahalı yakıtını kullanıyor, en saçma motorlu taşıtlar vergisini ödüyor, bütün parçaları dehşet gümrük vergileri ile yurtdışından ithal ediyor ve belki de Ortadoğu ve Doğu Avrupa'nın en kötü yollarını kullanıyor olduğumuz için. Ayrıca motor sporları için yok denecek kadar az piste sahip olduğumuz ve en katı/saçma trafik ve motor işletme mevzuatlarına tâbi olduğumuz için. Yani en yorucu ve en pahalı ve en illegale ittirilmiş motor modifiyesine sahip olmamıza rağmen bunların yapılabildiği için.
Bütün bunlara rağmen yapılan bu gibi işler için iki kere tebrikler...
Taha Fedai
01-11-2013, 00:01
Başarılarınızın devamını dilerim..
salihbjk
01-11-2013, 16:19
Selamlar herkese,
Amerika'da yapilan (kaydedilmis) en hizli bolt-on (stock motor, stock sanzuman) TT Gallardo'nun 60-130 süresi 5.5 saniyeydi yanlış hatırlamıyorsam. Henüz base map ile bizim çıkan süremiz ise (2 kişi + 3/4 depo dolu benzin, yani 100-120 kilo civarında fazlalıkla) 5.8 saniye, toplamda da 3 kez gazladık. Low 5'leri, hatta 4.8 - 4.9 gibi süreleri rahat göreceğimizi düşünüyorum bu basınçta (0.35 bar) Daha aşağısı da riskli olur motor ömrü için. Biraz keyfini çıkartıp, bu sırada engine build için hazırlıklara başlayacağız. O zaman hedef her zamanki gibi en hızlılardan biri olmak olacaktır. Şu an kullanım keyfi odaklı gidiyoruz, araba stock gibi, ta ki gaza basana kadar :)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,
Salih
Selamlar herkese,
Amerika'da yapilan (kaydedilmis) en hizli bolt-on (stock motor, stock sanzuman) TT Gallardo'nun 60-130 süresi 5.5 saniyeydi yanlış hatırlamıyorsam. Henüz base map ile bizim çıkan süremiz ise (2 kişi + 3/4 depo dolu benzin, yani 100-120 kilo civarında fazlalıkla) 5.8 saniye, toplamda da 3 kez gazladık. Low 5'leri, hatta 4.8 - 4.9 gibi süreleri rahat göreceğimizi düşünüyorum bu basınçta (0.35 bar) Daha aşağısı da riskli olur motor ömrü için. Biraz keyfini çıkartıp, bu sırada engine build için hazırlıklara başlayacağız. O zaman hedef her zamanki gibi en hızlılardan biri olmak olacaktır. Şu an kullanım keyfi odaklı gidiyoruz, araba stock gibi, ta ki gaza basana kadar :)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,
Salih
Salih selam,
Cesur proje için tebrikler öncelikle. Ben hala çıkıp delinin birinin UGR LP700 yapmasını bekliyorum. Merak ettiğim, LP570 stok motorla 997 ile kaydettiğiniz zamanlara inme şansınız yok mu? Tekrar tebrikler :icon_tup:
Tebrikler istediğiniz güç ve surelere ulasirsiniz umarım ...
salihbjk
01-11-2013, 19:14
Teşekkür ederim. LP 700'ün fiyatları biraz mantıklı seviyelere inerse neden olmasın :)
Şaka bir yana, kendi adıma daha 997 ile işim bitmedi, bu arabayla da sonuna kadar gitme niyetindeyim. Araya serpiştirmelik bir şeyler var aklımda ama, bakalım kısmet :icon_tup:
997 stok motor vs LP570 stok motor diyorsan eğer, istedikten sonra iner. 997'de stok motorda 4.2 saniye koşmuştum, bunda da biraz ayar + az biraz daha basınçla iner. Ama herhalde o riski motor yapmaya yakın bir zamanda alırım :)
Salih
ChtArdARSL
01-11-2013, 19:23
Proje detaylarını ve resımlerını burda paylasma sansınız varmıdır?
halilcakir
01-11-2013, 19:57
Valla Salih ben sahsen helal olsun diyorum.
Bu kadar arabayi; oyle g plaka ile biraz binip otvsiz kdvsiz alip satmiyor birde ustune tt yapiyorsun bunlari dusununce aventadorda cok imkansiz gibi durmuyor senin icin:)
5 psi da 100-200km/h 5 saniye 35 psi da olsa gerisini siz dusunun :)
salihbjk
01-11-2013, 20:40
Estağfurullah, teşekkür ederim :icon_tup:
Şahsen Aventador yapmak gibi bir planım yok, latifeydi zaten bir önceki postumda :) Emre sağolsun, güzel bir şeyler çıkıyor. Bahsi geçen bu kadar zorluğa (yakıt kalitesi, asfalt kalitesi vb) rağmen güzel işler ve sonuçlar çıktığını düşünüyorum.
Bu kadar arabayi; oyle g plaka ile biraz binip otvsiz kdvsiz alip satmiyor birde ustune tt yapiyorsun bunlari dusununce aventadorda cok imkansiz gibi durmuyor senin icin:)
rs6dan çok ümitliyim ben :) gallardoya laf yok zaten ama dolu bi rs6da fena olmaz:)
G plaka ıle Kdv sız bınmek nasıl oluyor,cok merak ettım. Bende yapmak ıstıyorum...
Bırde G plaka araca bunları yapsa yurumezmıydı? "G" plaka ıle konuyu bagdastırıcak IQ'yu bulamadım kendımde,acıklarsanız sevnırım.
Salih,keyıfle bın,ınsallah aklındakı teker teker,sorunsuz keyıfle yaparsın....
ChtArdARSL
01-11-2013, 22:54
Sende G plaka almayı denesene abi konu ile amac ne G nın?
Proje detaylarını ve resımlerını burda paylasma sansınız varmıdır?
??